עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איפה אפשר לקנות כבלים IDE, רגילים ו/או מעוגלים בזול? בנוסף אני מחפש עטי UV כמו בכתבה הזאת: Metku UV drawing וצבעים שזוהרים בחושך... מישהו יודע איפה ניתן לקנות משהו מהדברים הנ"ל? תודה, תומר.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי SMART FAN עם חיישן חום ומכיוון שעכשיו כבר לא כל כך חם הוא מסתובב ממש איטי!!.. האם אפשר לעשות לו ככה שיסתובב תמיד על הMAX ללא תלות בטמפרטורה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

הקירור הפסיבי הכי מוזר שראיתי על כרטיס כולשהו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כמו שציינתי בכותרת, המחשב פולט חום רב שגורם לחימום החדר ובמקרה שהחדר סגור (חלונות ודלת ) ברגע שנכנסים מרגישים מיד את שינוי החום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המארז שלי הוא מארז שהיה בתצוגה של KSP וקניתי אותו, לדעתי הוא ג'נרי לחלוטין. עריכה: שככתי לציין, אם זה חשוב, שבמארז יש מאוורר אחד שמקביל למעבד והוא מכניס אוויר (80MM) ובגב המארז יש מאוורר שמוציא אוויר(120MM)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BullHorn,

רק אחרי שקניתי את המעבד התחלתי לחשוב בכלל על אוברקלוקינג ולכן הקירור שיושב עליו הוא בסך הכל Hyper 212 Evo. לפי מאמרים וכתבות הבנתי שמעבדי Haswell מגיעים עם טווח אוברקלוק מאוד גדול, חלק מהמעבדים מגיעים ל 4.8GHZ על קירור אוויר וחלק בקושי מגיעים ל 4.3GHZ. השאלה שלי... האם הקירור שלי מספיק טוב לאוברקלוק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה המפרט שלי : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz CL 5-5-5-15. MSI RX1550 512MB PCI-e. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. Windows Vista Ultimate 32Bit. אלה הפרטים המדוייקים של הלוח שלי : http://www.msicomputer.com/product/...5-F_V2&class=mb וזאת התמונה של הביוס שלי : יש לי ידע גבולי+ בביוס ולא כ''כ מצאתי את ההגדרה : CPU HOST CONTROL. אשמח אם מישהו יעזור לי להתקדם ! תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gilor80,

שלום,יש ברשותי מעבד i7 9700 לוח אם z390 aoures pro כרטיס 2080 ti זכרונות הצלחתי לעשות אובר קלוק מ3000 16-18-18-40 ל 3033 14-16-16-33 על מתח 1.470. ספק כוח 750 טיטניום ססוניק, יש מדריך לעשות אוברקלוק למעבד ללא k? תודה לעוזרים❤

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by natgun0,

אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש ואני זקוק להמלצות לקירור כללי-גם של המעבד וגם של המארז בכללי. תקציב:על קירור למעבד עד 330 ש"ח,וכללי עד 350 ש"ח. המעבד הולך להיות i54570-חשבתי על קירור רגיל של צלעות ומאוורר אבל מצד שני חשבתי שאם כבר אז אולי עדיף כבר קירור נוזלי,למרות שיש את החשש הזה שמשהו ידפק בנוזלי ועלול להרוס את הכל. כרטיס מסך RadeonR9 270X אבל הוא לא כל כך מדאיג . המארז הולך להיות mid tower של coolermaster,אז חשבתי להוסיף עוד לפחות מאוורר אחד או שתיים של 12 ס"מ אחד ב - FRONT וב -REAR ככה שיהיה זרימת אוויר טובה. בקיצור כל עצה,הערה או תגובה כלשהי תתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KoM,

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Blackend,

שלום! קניתי מחשב מבוסס amd מעבד xp 2500 שקניתי אותו (חלקים לא מורכב) אמרו לי בחנות )ksp) מספר סיבות שנאחריות תפוג בגללן! 1.התחממות יתר לרוב מאובקלוק. 2.פינים שבורים. 3.מריחה של המשחה הטרמית. 4.שבירת הקרמיקה. אז השאלה שלי היא כזאת! מותר למרוח על הליבה משחה טרמית או שיש בעיתיות במריחה איפשהו על המעבד? אני מרחתי על הליבה והכל נראה סבבה(אחרי הכל זה מה שנראה הגיוני לעשות) יכול להיות שהנזק הוא לטווח הארוך ובגלל זה אני שואל!הטמרפטורה שלי עומד על 38 במנוחה האם זה טמפרטורה נורמאלית? מישהו יכול להגיד לי מה הטמפרטורות עבודה של המעבד? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מאוד חדש בכל העיניין הזה של אוברקלוקינג >>> רוצה להתנסות רכשתי לאחרונה מערכת מחשב חדשה >> לא יועדה במיוחד לאוברקלוקינג >> אבל כאמור אני רוצה לנסות התדר הבסיסי הוא 200 >>> והמכפיל הוא 12 אני מנסה לעלות בהדרגה = מגיע ל 226 >>> והמחשב קורס!!! ( אני נאלץ להוריד בביוס בחזרה ל200 בסיסי = כדי להעלות את המחשב מחדש) הטמפרטורה נישארת בגבולות הנורמה >>> לא עובר את 45 מעלות 1. האם זה סביר כל מה שאני מתאר כאן? 2. האם ישנה דרך להאיץ יותר ? >>> נגיד עד 3000 ויותר? THX

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

אני יודע שקוראים לו פלואור או משהו כזה... רק מישהו יודע ב100% איפה יש, כי חיפשתי בהום סנטר ובאוטו דיפו (בכללית זה אמור להיות לרכב, לא?!) ולא מצאתי...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Penryn,

יש לי גוף קירור זלמן 9500 והוא רחוק מלהיות אידיאלי מבחינת מגע ישירה עם המעבד. לכן הייתי רוצה לעשות לו שיוף ידני. אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יודע איזו חומרים לשיוף ישנם בארץ ואיפו אפשר לקנות אותם. בחנויות של תמבור לא מבינים כאשר אני מבקש metal abrasive grinding האם מישהו מכיר איזשהו חומר דומה למה ש יש בתמונה? http://i76.photobucket.com/albums/j40/timberl/162716.jpg

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eladh16,

אני מתלבט על איזה משחה טרמית כדי לי. מה יותר מומלץ mx2 של ארקטיק או את זה- http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-TH-CO~18~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המאוורר הוא מדגם: 3D Rocket Pro Cooler PCU22-VG המעבד מדגם: Athlon 64 3000+ Venice אני משאיר אותו ב-3000RPM.. והטמפרטורה של המעבד היא 58 מעלות.. זה נורמלי? ושמתי לב שיש עליו מתחת ללדים מין מכסה פלסטיק כזה שטוח שקוף... האם צריך להוריד אותו על מנת שהמאוורר ישאוב אוויר יותר טוב? אחרת, מאיפה הוא שואב את האוויר? מהצדדים? מצפה לתגובות.. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by omri09,

http://www.mediafire.com/?5yein2nkdgm כתוצאה ממסכים כחולים בהפעלת המחשב, מיד כשעולה ה- WINDOWS. כשהחזרתי להגדרות המקוריות לפני ה- OC הכל בסדר. זו השגיאה ש- WINDOWS מראה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 3b BCP1: 00000000C0000005 BCP2: FFFFF80001CB9909 BCP3: FFFFF88002554D70 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\070210-20482-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-25147-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?link…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omertgm,

יש לי בעיות חום (מעבד על 44~ מעלות במנוחה בימים חמים אלו) - כנראה שהסידור שלי לא אופטימלי. כן דאגתי לסידור של הכבלים בתוך המארז כך שיפריעו מה שפחות. יש לי כרגע 4 מאווררים 12cm. 2 עם PWM שנשלטים ע"י ה-BIOS בהתאם לממאוורר המעבד. 2 עם מהירות קבועה ונמוכה 1000+1300 RPM. בהמשך יהיה לי עוד אחד של 12cm PWM מצורף תרשים של המארז, ספק הכח נמצא למטה. הסידור עכשיו הוא 1- מכניס אוויר,PWM 5+6- מוציאים אוויר, מהירות קבוע 4- מוציא אוויר, PWM 2+3 - גריל פתוח (12cm) איך מומלץ לסדר בהנחה ויש לי כבר את המאוורר החמישי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by swisaman,

אהלן חברים הרבה זמן לא הייתי כאן יש לי AMD 955 עם מוגן 2,המחשב היה דיי מזונח בזמן האחרון והמעלות קפצו ואני חושב שצריך טיפה לטפל במחשב עכשיו.. בקיצור אני מחפש קירור נורמלי ולא יקר למעבד ורצוי שלא יהיה מאסיבי כמו המוגן 2 ושיהיה קל להתקנה. כרגע המעבד על תדרי סטוק ואולי עם הקירור החדש אני אנסה לתת לו טיפה OC... הכרטיס מסך(HD5850) גם הוא דיי חם..יש פתרון מסוים? את הקירור אני רוצה לקנות מKSP או איבורי...אין לי חנות אחרת בעיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי מעבד Intel pentium D 2.8. הטמפרטורה שלו לא בסדר (65 בערך ללא מאמץ כלל!). החלטתי לקנות לו מאוורר חדש, שקט מאוד, וחזק (שיוריד את הטמפ' בבערך 20 מעלות אני חושב...) הייתי רוצה לקבל המלצות. וגם חוות דעת בקשר למאוורר זה: Sunbeam Tuniq Tower האם הוא מתאים ? אמין? ויעשה את העבודה כמו שצריך.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by giliboy,

קניתי חלון למחשב ואין לי מושג אך מרכיבים אתו קיבלתי הוראות בשפה מוזר מאוד!!!! אז ככה קיבלתי שתי חוטים אחד גדול ואחד קטן. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TomB,

אולי זה כבר הופיע כאן, אבל זה עדיין מגניב לאללה! Project Cryo

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JSK,

תראו, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל קניתי את המפרט שבצד לפני כשבועיים שלושה ורק עכשיו שמתי לב ש CPU-Z אומר שהמעבד על 1.875GHZ. הגיוני? חזוב לציין שלא ביצעתי שום OC.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לגבי המאוורר העליון, הבנתי כי מדובר בבעיה ידועה, השאלה היא האם יש פתרון כלשהו לעניין (אני בספק שהחלפת מאוורר תעזור)? המפרט שיושב במארז הוא HD4850+Accelero S1 ללא מאוורר, PHENOM 965 עם קירור סטוק, ספק Corsair 450VX. מחפש להוסיף מאוורר שישב על כלוב ה-HD האמצעי, כך שיעיף אוויר על כרטיס המסך ולכיוון המעבד. חשוב שהמאוורר יהיה שקט. כמו כן, מתלבט האם יש צורך לשים מאורר לקשיחים שיושבים בכלוב התחתון - הכלוב מלא כבלים, ולא מאוורר במיוחד, אך השאלה היא האם ה-HD באמת צריכים מאוורר משלהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים