עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LazyCat,

יש לי TV Box שמקרטע בגלל חוסר בקירור נורמלי. אני צריך המלצה למקום לקניית Heatsink (הקטנים מנחושת כולל הדבקה) בגדלים שונים עם משלוח מהיר ומחירים סבירים. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עשיתי OC מ2.33GHZ ל2.8GHZ ואני רואה הבדלים בביצועים במשחקים כמו GTA 4 שדרושים כוח עיבוד רב במשהו כמו 9 FPS אבל כל מה שעשיתי זה להעלות את התדר ולבטל כמה פונקציות שכתובות במדריך OC פה באתר אני לא יודע איך להעלות מתח ולא יודע אם צריך בכלל ולא יודע איך לשנות את המחלק ל1:1 אני לא מבין בדברים האלה והמדריך פה לא מסביר איך לעשות את זה אלה רק אומר לעשות את זה אז אני אעריך מאוד עזרה ממשהו שיודע איך לעשות OC

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by r1plet,

שלום, ברשותי E5200 שעומד כרגע על 3GHZ יציב 24/7, לא הצלחתי להגיע ליציבות אפילו ב3.1GHZ, בסה"כ 100MHZ יותר. ניסיתי כל קומבינצית מחלק זכרון/מכפלה, שום דבר לא נותן לי להתקדם. הטמפ' במאמץ לא עוברות את ה-55מע'. הקרור שלי בסיסי למדי, AC ALPINE 7 PRO, ועוד במארז ג'נר שבקרוב יוחלף בCENTURION 590 עם 120 מכניס ו120 מוציא מקדימה ומאחורה, שני מאווררי 90 להוצאת אוויר בחלקו העליון של המארז ומאוורר 80מ"מ שקט בצד השני שישב על לוח האם ואיזור המעבד, בקיצור - הקרור רק ישתפר. חוששני שמה שמגביל אותי זה לוח האם, MSI G31M3-F, עד כמה שידוע לי - אין אפשרות לשנות את מתח המעבד בלוח האם הזה, תקנו אותי אם אני טועה. הזכרונות שלי הם OCZ VALUE DDR2 800MHZ, לא נדמה לי שהם אמורים להווה בעיה כלשהי, מה …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קראתי דיונים על ה-SF2 ואיזה מאוורר עדיף ל-SLK800, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה... : אני מתלבט איזה מאוורר לקנות ל-SLK800 (מארז 6A19 עם 2*120 מ"מ). הכי חשוב לי לא לעבור את 30 dB ! חשבתי לקנות SF (בלי 2), שנותן 46CFM ב-2900rpm , ברמת רעש של 27dB (מהירות איטית). לעומתו כמובן יש את ה-SF2 שבמהירות הנמוכה נותן ביצועים עלובים 20.5CFM ב-1300rp, ברמת רעש מיזערית של 17dB. אני לא רוצה להגיע למהירות גבוהה באף אחד מהם (בגלל הרעש), בטח שלא עם ה-SF2 שמגיע ל-48dB !! (אם כי 76CFM - יפה מאד). ולשאלתי: האם ניתן לשנות את מהירות המאוורר SF2 ממהירויות ברירת המחדל? ז"א שאני אחליט כמה RMP הוא יעשה? (כדי שלא יגיע למקסימום וירעיש כמו טרקטור). אני רוצה להעלות אותו למהירות מסויימת (סביבות ה-…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sblast,

אהלן, תשמעו קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לעשות OC למעבד. IntelE6300 קיבלתי הרבה המלצות לעשות OC למעבד לפני שמשחקי DRX10 ייצאו לשוק. המשחקים גם של היום כמו FEAR מגמגמים טיפה בגלל המעבד. \\\\\\\ מה אתם חושבים? תודה! אמצעי הקירור שלי הם שתי מאווררים של AC, של 12 ס"מ. מארז מאלומיניום של גיגהבייט. יש לי 8800GTS, וספק שהוא סה"כ 400W של אינרמקס, 2 GB זיכרון, לוחאם 965P-S3 של גיגהבייט. אני צריך ספק או מעבד יותר טוב לOC? לפי מה שאני הבנתי הכרטיס מסך בנזונה לOC. אני צריך עוד קירור?? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eliil1,

יש לי על הTRUE מאורר של 90 מ"מ , כדאי להחליף אותו ב120 מ"מ ? או שזה אמור להיות 90 מ"מ ? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Blah?,

אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ?0

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Or ei,

אני עובד פה במפעל שנאים ויש פה מאוררי 230V של SUNON הם עשויים מברזל ועבים פי 2 מאחד רגיל מישהו מכיר אותם ? יש לחברה אתר או משהו ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by XMB,

אני קונה את הקירור הנ"ל ל8800GT שלי , נמאס לי מהרעש המעצבן וגם רוצה עוד קצת OC . רציתי לשאול מה אתם ממליצים לשים על הקירור הפסיבי? , התקציב לא כזה מוגבל אבל בואו נגיד שלא צריך להשתגע .. תודה רבה ד"א 300 שקל זה מחיר טוב? כדאי אולי יותר ללכת על ה ZALMAN VF1000 LED VGA COOLER ?? **הפרמטר הכי חשוב אבל שיהיה שקט , כמה שיותר שקט בין אם זה הזלמן או הפסיבי אם המאורר שאני לא יודע איזה שיהיה שקט כמה שיותר (בגבול הנורמה האפשרית)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פנדה מוכרים מעבד מובייל 2600 שלפי טענתם נבדק ויציב על 3800 במתח 1.77V השאלה היא כמה זה אמין, הרי ידוע שמעבדים מאותו סטפינג אכן מגיעים לתוצאות דומות אבל לא בהכרח שוות אז אם נמכר לי דבר כזה שמצויין בפירוש שמגיע ל 3800 על 1.77 האם זה מבטיח לי שהוא יגיע לתוצאה הזאת? ואם לא? ומה קורה עם האחריות? הרי אוברקלוק מבטל אותה גם במקרה שכזה, לא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1146&products_id=6632

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by go_go,

קרור מים כפול לכרטיסי המסך של GAINWARD נראה פשוט מושלם! http://bit-tech.net/feature/79/

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני חדש פה ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מק…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by FastJack,

מצורף לינק לכתבה על Titan Fenrir TTC-NK85TZ CPU Cooler לפי מה שרשום שם נראה לי שהקירור הנ"ל זכה "במלוכה" http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2009/05/17/titan-fenrir-ttcnk85tz-cou-cooler/1

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

פרטים מדויקים: אחרי משחק קצר בNBA על רזולוציה 1600 ו32 ביט (לא יודע עם זה קשור) לקראת סוף המשחק המחשב התחיל להשתגע ועבד עם תקיעות קשות! ואז יצאתי מיד מהמשחק וראיתי שהמעבד על טמפ' 81 !! והלוח אם על 40 !! :'( :'( שאלתי היא כזו: 1) מתי אמור להישרף המעבד ? 2) האם המעבד שלי במעלות סבירות? (יש לי מעבד 3.06 ) 3) איך ניתן לתקן זאת? 4) מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אוקי בעזרת השם גייסתי כמה שקלים מועטים ואני מתחיל לקרר את המחשב. יש לי מארז CI-6A19 שבא עם 120 מ"מ מאחורה ואופציה ל120 מ"מ מקדימה. כרגע יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן מקדימה שקמבנתי שיהיה שם .. (הוא לא מזיק, עדיף מכלום.) עכשיו יש לי מס' שאלות לגבי זה: 1. איזה מאוורר מארז 120 מ"מ מומלץ יש? (בארץ) (שקט לא חשוב לי במיוחד רק שלא יהיה איזה טורנדו מוגזם) 2. עדיף לי להחליף גם את ה120 מ"מ שבא עם המארז או שהוא סביר? 3. איפה יותר חשוב שיהיה המאוור החזק מקדימה או מאחורה? עכשיו בנושא אחר, אני מחפש קירור לזכרונות בכרטיס מסך. אולי אני צריך לפורום של גרפיקה אבל זה קשור לקירור וזוהי בעיה פשוטה. יש לי R9800SE AIW של הרקולס שמופעל עם אומגה בהצלחה. אין לי חיישן על הכרטיס אבל אני מרגיש שהוא חם מאוד…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sim,

האם כדאי לקנות מעבד box כולל מאוורר מקורי או מעבד TERY ולהוסיף לו מאוורר Arctic Alpine 11 GT Rev 2 ההפרש במחיר שולי השאלה מה טוב יותר למעבד ? לא מתוכנן אוברקלוק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים