עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nineball,

ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gal.w,

האם קירור כזה הוא אופציה רצינית לעבודה עם מחשב? הרי צריך כמויות גדולות מאוד מהחומר המקרר שמתאדה בקצב מאוד מהיר....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. סדרתי את החוטים כמו שאמרתם, ניקיתי אבק כמו שאמרתם, ניקיתי ושימנתי את המאוורר של הלוח.. ועדיין הטמפ' גבוהה!! 40 - 42 מעלות... עצות חדשות יתקבלו בברכה...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SMSM,

טוב, בזמן האחרון אני רואה שכל משתמש שלישי בערך עושה הזמנה ב JABTECH, אז החלטתי גם להצטרף לחגיגה .... אני רוצה להזמין SLEEVES , אך יש לי מספר שאלות - 1. מה אומרים הגדלים - לאיזה כבלים מתאים כל גודל - 3/4, 1/2 אינץ' וכו' .... 2. מה האורך שמקבלים ב JAB TECH - אתה רואה פריט, עם כל הנתונים האפשריים (טמפ' התכה ... - מעניין מאוד ... ) - אבל איזה אורך זה כל יחידה ? 3. אני מעוניין ב SLEEVES רק לכבלים של הספק לרכיבים - לא לחיבור 12V ולא ל ATX - רק לכבלים הרגילים - איזה SLEEVES בעצם צריך וכמה יחידות להזמין ? (ספק ENERMAX עם הרבה כבלים ארוכים ... ) 4. יש איזה מדריך לפירוק של ה MOLEX והרכבה של ה SLEEVES - למרות שאני כבר די סגור איך עושים את זה - טובה תמונה אחת מאלף …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחכה (בקושי שורד ) ל22 ביולי לירידת מחירים ולמעבדים החדשים...האם הפוטנציאל שלהם בOC יהיה גדול יותר?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by HwareNewb,

יש לי מספר שאלות : 1.קודם כל- הטמפרטורה של הכ.מסך שלי מגיעה במאמץ ל-80 מעלות (X850xt) ללא שום אוברקלוק. האם זה נורמלי? 2. המעבד שלי (P4 3.2 640 prescott) עשה דאון-קלוק וכרגע הוא על 2.8 GHZ ובמהירות השעון הנמוכה הזו, הוא על 60 מעלות במאמץ.האם זה נורמלי? (אין לי אבק על המאווררים,הם פועלים בסדר)יש לי שני מאווררים במארז בנוסף למאוורר של המעבד והספק כוח(המאוורר של המעבד עובד,לפי EVEREST, על 2700-2800RPM וזה נראה לי די נמוך...) עכשיו בנוגע לאוברקלוקינג: יש לי לוח אם ( MSI 925XE Neo Platinum (MS-7053 ולפי החוברת שלו אני יכול לעשות אוברקלוק, אבל כשאני נכנס בביוס ל Cell Menu,איפה שאמורה להיות האפשרות לעשות אוברקלוק, אין שם אפשרות להעלות את המכפלה, אלא רק את ה BUS את המתח ועוד…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ben96,

מפרט : מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : gigabtye Hd 6850 oc מהמפעל זיכרונות : שתי סטיקים של 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : Sseasonic s12 bronze 620W מארז : מארז של ivory עשיתי OC פעם ראשונה לE7400 עם קירור סטוק. הגעתי ל3.5Ghz, ועצרתי בגלל שהטמפרטורות היו על 67 +- יום למחרת גיליתי שהמתחים שלי היו במצב AUTO והבנתי מפורום אחר, שזה לא טוב... שיניתי את כל המתחים לNORMAL ועכשיו המחשב עובד רגיל רק שאני עושה בדיקת מאמץ בOCCT, הוא עושה לי את השגיאה בכותרת, פותח את התיקייה עם התמונות על הבדיקה, וזהו... התקנתי מחדש את התוכנה, עדיין יש בעיה. העלתי מתח בVCORE הזה פעמיים. הגעתי ל1.3 וזה עדיין עושה את הבעיה ! עכשיו חזרתי למתחים NORMAL, ו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המאוורר הוא מדגם: 3D Rocket Pro Cooler PCU22-VG המעבד מדגם: Athlon 64 3000+ Venice אני משאיר אותו ב-3000RPM.. והטמפרטורה של המעבד היא 58 מעלות.. זה נורמלי? ושמתי לב שיש עליו מתחת ללדים מין מכסה פלסטיק כזה שטוח שקוף... האם צריך להוריד אותו על מנת שהמאוורר ישאוב אוויר יותר טוב? אחרת, מאיפה הוא שואב את האוויר? מהצדדים? מצפה לתגובות.. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MAOR,

אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ido-nava,

אהלן, יש לי מארז Thermaltake SHARK שקניתי אי שם ב-2006. למארז עצמו יש 2 מאווררים (מסוג: 120x120x25 mm, 1400rpm, 21dBA), כאשר אחד מהם נמצא בקדמת המארז ואחד מאחורה (איפה שהיציאות של הלוח אם). אם אני לא טועה, אז המאוורר הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. לאחרונה שמתי לב שהמאוורר האחורי לא עובד.. ואם אני נותן לו "תנופה קלה" אז הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. כנראה שאני יצטרך לקנות חדש... אשמח אם תגידו לי איזה ותמליצו לי על אחד זול יחסית ושקט. על הדרך, אשמח אם תגידו לי אם יש בעיה בשאר המאווררים והאם הטמפרטורות של המערכת טובה.. צירפתי קובץ עם כל הנתונים. קישור למפרט של המארז: http://uk.thermaltake.com/products-m...?id=C_00000088 תודה רבה ! עריכה: קירור הספק הוא פאסיבי, לכן …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by samitc,

אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך התדר ההתחלתי שלו הוא 625MHZ דרך התכנה msi afterburner העליתי כל פעם 20MHZ ובדקתי יציבות ושיפור ביצועים דרך Heaven Benchmark כשהגעתי ל 770MHZ ראיתי שהביצועים נשארו אותו דבר כמו 750MHZ ולכן החזרתי ל 750. הבעיה הייתה כאשר פתחתי משחק הוא רץ יותר לאט מאשר בלי ה OC האם עשיתי משהו לא נכון שהמשחק רץ לאט יותר? גם כשהגעתי ל 770 ב OC לא היו שום קריסות או דברים מוזרים והטמפרטורה הייתה מתחת ל 80

13. Started by kozimus,

התחלתי להשתעשע קצת עם הרעיון, עשיתי OC קטן למעבד 3.2GHZ מתח 1.375 טמפ': מנוחה 31C במאמץ 100% לאחר 4 שעות ע"י ORTHOS בSMALL עומד על 62C . השאלה שלי האם אני באמת יראה שיפור משמעותי לאחר OC לכל הרכיבים ? :s05: (אני משחק לרוב) המפרט בצד. ואם זה יתן לי שיפור של 10%-20% בביצועים אשמח לקבל קצת עזרא בנושא תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by k6_3m,

אהלן יש לי מעבדQ9300 (ללא OC ) עם קירור סטוק והוא מתחמם יותר מדי מדדתי עם CORETEMP והוא מגיע ל 50-65 מעלות במנוחה, ובשעת מאמץ מגיע גם ל 100!!! ניקיתי אותי מאבק אבל ללא שינוי את המחשב קניתי לפני שנתיים בערך: לוח P35-DS3L של GB מארז SONATA III + ספק 500W של ANTEC כרטיס מסך: 8800GT 512 של GB אני רוצה לציין שבשעת מאמץ הכרטיס מגיע ל 58 שזה מצויין - נמדד עם GPU-Z [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sSs Dragon,

כל כמה זמן צריך להקות את הגריז התרמי הישן ולשים חדש? תודה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מבין, ש- Gainward GTX 580 "GOOD" edition זה לא כרטיס רפרנס. האם ניתן להרכיב עליו את Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת? לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב..... מה לעשות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שידרגתי לאחרונה ממעבד 5200+ למעבד הנ"ל והטמפרטורה שלו נעה בין 59-63 במנוחה ומגיע לעד 69 במשחקים/עבודה :-\ (חדר ממוזג) יש עליו קירור של זלמן - ZALMAN 9500 LED והחלפתי כמובן את הגריז הטרמי בהחלפה (נראה לי שמרחתי יותר מדי) המארז של קולר -מסטר מספיק מרווח ועם המעבד הקודם הטמפ' היו באיזור ה 40-45 נכנס אויר מקדימה יוצא מאחורה (מאוורר 13) ומלמעלה (מאוורר 8) באתר החברה רשום שהטמפרטורות של המעבד נעות בין 55-65 , אולי אני לא צריך לדאוג אבל במשחקים הטמפ' כאמור עולה על 65 יש סיבה לדאגה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by djelectric,

שלום חברי הקהילה היקרים, אני פותח את הדיון הזה על מנת לבדוק את היענות הקהילה על מנת שנוכל להיערך בהתאם מבחינת המקום עצמו. אני מזכיר לכם שכמו בכל שנה גם השנה נקיים באוקטובר את אליפות האוברקלוקינג נושאת הפרסים שלנו. במקום, יהיו גם פעילויות רבות לאורחים, חלוקת פרסים ושלל דברים מעניינים שלא תראו בכל מקום. נכון לכרגע עוד אין לנו מיקום ספציפי ולא תאריך ספציפי, מטרת הסקר הזה היא בדיקת היענות הקהילה בלבד. למי שלא זוכר, הנה תקציר האירוע משנה שעברה: הערות, בקשות - זה המקום.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by matan_18,

סליחה על הבורות..... אבל איך יותר טוב שאני יפעיל את המחשב עם הדלתות של המארז פתוחות או סגורות???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כעקרון נסגרתי על המפרט שאני רוצה להזמין מחול, אבל אני לא סגור בעיניין החיבורים וצינורות ... אני לא מבין באיזה קוטר צריכים להיות החיבורים והצנרת לביצועים אופטימליים .. מפרט המערכת : משאבה : MCP655 רדיאטור : SWIFTECH 2X120 + 3X120 בלוק למעבד : Dtek Fusion V2 מאווררים : scythe S-Flex 120mm X5 איזו צנרת אני צריך ? והאם אני צריך עוד חיבורים כלשהם או מתאמים לרדיאטור/משאבה/בלוק ? אני מזמין את כל הציוד מהאתר - http://www.sidewindercomputers.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Jahid,

רציתי לדעת איך אני יכול לראות את הטמפ' בזמן מאמץ של הכ. מסך ושל הליבות במעבד שלי. יש לי DUAL CORE של ATHLON וHD4850. תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך שאני מגדיר משהו שונה בביוס, אבל כמו שצריך אפילו בקפיצות קטנות. המחשב לא עובר את הבדיקה של הזכרון . במצב רגיל המערכת יציבה אפילו הספקתי לשחק קצת בWOC על ויסטה 64 משהו הזוי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by benasoor,

שלום לכם אני די חדש באוברקלוקינג ואני רוצה לעשות למעבד שלי קצת אוברקלוקינג אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם: גיגהביט ga-p35-s3g מעבד: intel c2d e8200 זיכרון: 2*2 גיגה של קינגסטון 2* 512 מגה יונדאי או משהו סתם משהו שבא עם המחשב זיכרונות הם 800mhz קיירור למעבד:igloo 5062 טמפרטורה של המעבד במאמץ 55 (לליבה המקסימלית) בשיא החום 38 לא במאמץ בשיא החום עם מישהו יוכל לעזור לי בנתונים שצריך להכניס בשביל אוברקלוקינג נחמד אני לא רוצה משהו מטורף משהו כמו 2.8-3.0 במקום 2.6 למעבד שיהיה משהו בטוח.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.