עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yarivot26,

הHR-03 שלי סוף כל סוף הגיע איתו הגיע הiXTREMA PRO QUIET FAN של SILENX (המאורר ענקי למרות שזו פעם ראשונה שאני רואה 120MM בגודל אמיתי): עם הHR-03 הגיע מדריך קצר איך לחבר את המאוורר אבל לא הבנתי ממנו כמעט כלום ולא הצלחתי להביא למאורר תפיסה טובה אז אם למישהו יש את הHR-03 או יודע איך ויוכל להביא לי הסבר קצר אני אודה לו מאוד. תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DOR_2911,

המעבד נכשל בקטע שבצד ימין איפה שכתוב 2 משהו והזיכרון נכשל בשלב הראשון למה זה? את המפרט שלי תראו פה <<<<<<<<<<<

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by creek,

זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. : תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

הנה מספר תמונות שלו

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by taotao,

אחרה שהגיע הקירור והספק החלטתי להתפרע.. הטמפ' נורמליות ביותר 30-35+- מנוחה ו40-45 במאמץ...(בדיקת 95% מאמץ עם .S&M..).. אני לא מצליח לעלות יותר מFSB של240MHZ המחשב מגיע לווינדוס אבל עושה מסך כחול וריסטרט... העלתי את המתח ל1.4 עדיין אותה בעיה.. אם אני מנסה לעלת יותר מ1.45V המחשב מסרב לעלות מכיוון שאין מאוורר שמחובר ליציאה של הקירור של המעבד..(ST).. יש עצות...(מאוורר אני יקנה בקרוב..).. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טוב - אז היום עשיתי חלון למארז שלי ורציתי להתיעץ אתכם איזה קירור להוסיף לו. כלומר איזה איוורור. 1. גודל מאוורר 2. כיוון זרימת האוויר 3. כמות מאווררים 4. וכמובן סוג המאוורר נ.ב. אני יודע שלא נראה טוב בנתיים - יהיו שיפורים בהמשך כמו שיוף והדבקת פשי כסף.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by w7_znay,

את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה מה שתכננתי Smart Fan 2 * 4 +Funbus ,מכניסים אוויר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 המאוורר שבדלת ושתי המאוורררים מאחורה הם המאווררים שבאים עם הRaidmax 868,מוציאים אוויר. המפרט: A64 3000+ Clawhammer Epox 8KDA3J A-DATA 512Mb 400MHZ XFX 6800NU המעבד עבור אוברקלוק של 200Mhz והכרטיס מסך בין 100-150Mhz לזכרונות ולליבה.

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Argumantive,

שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM. http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/ מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by desheh,

אני מעוניין לקנות את הגוף-קירור הזה, מכיוון שאני תקוע עם המאוורר המקורי (יש לי AMD Athlon XP 1900+) ועל 53 מעלות במנוחה.. :\ לפי הבנתי, זהו הגוף-קירור המשתלם ביותר. שאלה 1: האם הוא מתאים לOC? שאלה 2: כמה מעלות יהיה לי בערך במנוחה? שאלה 3: יש גוף קירור (באותו טווח-מחירים) שנותן ביצועים יותר טובים/יותר משתלם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לקנות 4300, אבל אני רוצה להוריד לו את המכפלה ל8, הדבר אפשרי בכלל בלוח 965 כמו הגיגה בייט DS3? שנית, הבנתי שיש עם המעבדים האלה בעיה של באס, בגלל הסטראפים. האם לדעתכם, בעולם מושלם, אמורה להיות בעיה לעבוד עם המעבד הזה על 3.2 בבאס 400? כמובן שהקירור והזכרונות מתאימים לעניין. תודה ענקית לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by haim_king123,

יש לי מחשב לא משהו עם מארז לא משהו של EZCOOL אבל יש לי הרבה מאווררים (5 מאווררים ) וסירקולצייה טובה ואני לא יודע למה אני מתחיל להזיע לקחתי את המחשב שלי לחנות שממנה קניתי את המחשב והם החליפו לי משחה טרמית במעבד וספק כוח ולספק כוח אין מאוורר גדול מתחת וגם הסידור כבלים שלי נורא ואיום !!!!!! הכל מבולגן אני לא יכול לעשות כלום עם זה .... : ] יש מצב שהחום הנוראי בא מהספק כוח או מהאי-סידור כבלים ? וד"א יש לי קירור סטוק למעבד ובמאמץ הוא מגיע ל48 מעלות ! ועוד משהו ... : הTMPIN1 בתוכנה HWMonitor זה הטמפ' של הלוח אם ? כי אם כןן הוא הגיע לי במאמץ ל42 מעלות ... ): יש לי אחלה מאווררים ואחלה סירקולצייה מארז חרא וסידור כבלים חרא ספק לא מי יודע מה מה כדאי לי לעשות בנוגע לזה ? להחלי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, קניתי קירור מבית AC דגם ACCELERO TWIN TURBO PRO ואחד ההיטסינקס של הזיכרונות העליונים בכ.מסך לא נדבק. הדבק דפוק\יבש. השאלה היא האם אני יכול לשים את המשחה MX-2 בתור דבק. האם זה יחזיק את הקירור\היטסינק כמו שצריך [זה יושב הפוך, ככה שזה חייב ממש להידבק]? בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בכמה שירטוטים של מגעלים יש סימון של חיבור לאדמה וגם סימון של חיבור למינוס של מקור המתח מה ההבדל בייניהם ? אני מבין שאדמה זה פונטציאל 0V, אבל למה צריך את זה ולמה אי אפשר "להסתפק" בהדק השלילי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ybe,

המהרתי את הכרטיס מסך:235/535@175/400.(riva tuner) המהרתי את המעבד:1467@1617.(easy tune + תוספת למתח המעבד7.5% ) 3D MARK 2001 ציון מקורי:6580 ציון חדש8095. על פי תומס: שימו לב תומס משתמש במעבד 1667+ti 500 ומקבל 7783 בלבד. מסקנה : geforce 3 ti 200 קניה מעולה!!. השאלה: איך אני מצליח להתקדם בהמהרה עם המעבד(נתקעתי ב-1617) אני משתמש בתוכנה easy tune. ובנוסף , למרות שאני מבצע save (בתוכנת easy tune)לאחר שאני מאתחל את המחשב מחדש המעבד חוזר למהירות המקורית שלו כיצד אני יכול לקבע את המהירות החדשה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tazmany37,

נשבר לי צלע של מאוורר של כרטיס מסך איך כותבים בגוגל: "רק מאווררים" באנגלית כדי להכנס לאתר הנכון? חיפשתי בksp ואייבורי ולא מצאתי.

25. קניתי מחשב, שהמפרט כולל את ה AMD4800X2 , השאלה היא האם כדאי/צריך לקנות קירור למעבד?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים