עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ExploiT,

מישהו מכיר תמחשה הטרמית הזותי ? אני חושב להזמין אותה אבל תאמת יקרה 8 לכלום חומר Coollaboratory Liquid Pro מה אתם אומרים ? http://www.coollaboratory.com/en/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי לוח אם asus p9x79 deluxe וקירור למעבד noctua nh-d14. המעלות של המעבד i7 3930k נמוכות יחסית(עד 60 מעלות במאמץ), הבעיה היא שהיום בזמן משחק של חצי שעה בערך, קיבלתי התראה מהתוכנה של ASUS שהטמפרטורה של הלוח אם הגיע ל 60 מעלות צלסיוס. למה זה קרה והאם זה מסוכן? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lalamor123,

אני עושה בדיקות מקיפות למחשב כדי לראות מה לשפר\להחליף במחשב לקראת כרטיס המסך החדש שאמור להגיע. כרגע על מחשב לאחר פרמוט, טמפ' המעבד ללא מאמץ הן 42-44 שזה סביר בהחלט. אך שניות לאחר הפעלת OCCT, קופץ לי ל-86-90 מעלות והבדיקה נעצרת. בביוס ה-CPU מראה 65 מעלות, זה תקין? עכשיו, מבחינת מערכת היא מקוררת, בתוך המארז 34 מעלות. הקירור אצלי הוא די פשוט כי המעבד הוא לא K, לכן לא השקעתי בו- ARCTIC Freezer i11. יש צורך בהחלפת קירור? או שפשוט מריחת משחה תפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YarYar,

טוב... בא לי לעשות קצת OC למעבד שלי... עכשיו איך אני נועל את התדרים של ה PCI וה - AGP בלוח הזה? חרשתי על הביוס ולא מצאתי איך... הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה.

5. Started by assafshemesh,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה רבה, אסף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TBH,

מישו יודע אם הקרור הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19839 יכנס ב: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 (עם לוח אם ATX)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז... כמה אומץ היה לכם? בבקשה תציינו את סוג הליבה וגוף הקירור שאתם משתמשים בו.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by realmagic,

אהלן, לפני דיי הרבה זמן הלך לי הלוח אם והחלפתי אותו (לא בגלל סיבות של מעבד - בגלל זכרון שקיצר את כל הלוח) אבל מאז, כל התוכנות מתעקשות שהטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה77-80 מעלות (ושהטמפרטורה של הלוח 39). יש לי פנטיום 3 450MHZ. יש מאוורר שאמור להכניס אוויר למארז (אבל לא מדווח על מהירות), מאורר נוסף (עם צלעות קירור באורך משתנה שקניתי מזמן ואין לי מושג מה הדגם) על המעבד (4000 סל"ד) ועוד ומאורר על הכרטיס מסך שלא קשור לסיפור. המחשב לרוב פתוח (כלומר צד אחד שלו חסר). חוץ מכל זה, נראה לי שהספק נורא קרוב למעבד (הם דיי צמודים בגלל הצורה של המארז). חוץ מזה שהוא מדווח שיש לו טמפרטורה גבוהה, אין לו שום בעיה של התקעות או משהו כזה.. למישהו יש רעיון מה הסיפור של הדבר הזה? חשבתי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by barak123,

מפרט: Intel Pentium 4A, 2233 MHz (22 x 102) Gigabyte GA-8IRX (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Intel Brookdale i845D Kingston KVR266X64C2/256 256 MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC2100 (133 MHz תגידו יש מצב שיצא במחשב שלי אובר קלוקינג מוצלח? הוא כרגע קצת חם אבל אני מתכוון להוסיף קירור ותגידו הזכרון שלי הוא ddr או sdram?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by roma,

שלום לכולם! אתמול התחלתי באוברקלוק על המערכת שלי.. ניתן לראות במפרט הקירור על המעבד הוא של SPIRE דגם: fridge rock (הזמנתי בוקס אבל זה מה שקיבלתי) הגעתי ל BUS 203 אבל לא כל כך יציב כך שבינתיים אני ב 200. ב204 זה לא עושה פוסט.. מה כדאי לעשות? וד"א איך בודקים יציבות בPRIME 95? תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תמונה מ CPUIDhttp://imageshack.us/photo/my-images/3/44027557.png/ כמו שאתם רואים,שהוא לא במאמץ הוא על 40 מעלות.. התמונה צולמה אחרי ששיחקתי בניד פור ספייד החדש במשך שעה.. שימו לב גם לכרטיס מסך..76 מעלות במאמץ..מה נראה לכם? האם אני צריך להחליף משחה טרמית למעבד? זה המפרט שלי: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spin Storm 532 Copper Core - לפי דעתם צריך להחליף אותו? אם כן תביאו המלצות למשהו טוב.. ספק : Coller Master 500V זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עכשיו יש לי בעיה :s05: יש לי לוח DFI lanParty המאוורר של הצ'פסט צמוד לכרטיס מסך, למי שמכיר את הלוח אז הכרטיס מסך יושב עליו ממש! מה אני עושה, אי אפשר לסבול את הרעש הזה בשום אופן

• 34 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי את ה sunbeam transformer. מארז יפיפה ומגניב, אך הרעש באמת מעצבן. בתגובה אני מחפש עכשיו בקר כלשהו או פיתרון אחר שיוכל לתת לי קצת שליטה ולהפחית את הרעש של סופת הטורנדו הזו. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ואני רוצה אחד שישלוט על ארבעה ערוצים לפחות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה תשובות בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Nigga_Lover,

הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliil1,

בביוס כתוב מתח אחד , בCPU-Z מתח אחר , ובEVEREST כתוב משו אחר לגמרי...למה להאמין? ואיך אני ממהיר את הזכרונות שלי? האם זה יתרום לי בהמהרת המעבד? או לפחות יוכל לגרום להפחתת המתח למעבד? הזיכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המפרט שלי הוא Asus P7P55D לוח מעבד core i7 875K Unlocked זכרונות Corsair 4 X 2GB 1600MHZ CL8 RAID 1 - Hitachi 1TB X 4 CrossFire 2 X Asus Saphire 5670 1GB עשיתי לו אוברקלוק קטן לפי ה auto tuning של אסוס , ווינדוס 7 64 מראה תוצאות שונות למה זה ? (תמונה למטה) תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shemiraz,

לפי התמונה ששמתי הטמפרטורה של הליבות במעבד שלי (core i5 2500k ) הם בסדר במנוחה אני על 32 בערך עם קירור קטאנה3 אבל כתוב שם טמפרטורה של cpu על 89 מעלות.... האם זה טעות בתוכנה או תקלת חיישן ? איך יכול להיות שהליבות על 30 ומשהו והcpu על כמעט 90 מעלות ועוד במנוחה??? או שה speedfan היא סתם תוכנה דפוקה.... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה שהכותרת אומרת כרגע אני חושב ללכת על ה ARCTIC SILVER 5 יש משהו יותר טוב?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי מחשב, שהמפרט כולל את ה AMD4800X2 , השאלה היא האם כדאי/צריך לקנות קירור למעבד?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחפש המלצה לקירור למעבד, תקציב עד 500 שקל. לגבי המוגן 2 אל תמליצו לי עליו, כי אין אותו לאף חנות במלאי.. אם יש יותר טוב ממנו גם טוב.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ^oz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro עם ביוס של 9800xt שרץ במהירויות לא גבוהות (350- ליבה 330- זיכרון). היום חיברתי לו arctic coolin והוא מגיע לטמפרטורות של 70C במנוחה ו82c בעבודה. בטוח שזה לא אמור להיות חם כזה ואני לא יודע מה לעשות. אין ארטיפקטים או כל בעיה אחרת (קפיאה או קראש) בבדיקה עם ati tool הליבה הגיעה עד 90 מעלות למהירות של 460 אבל שוב בלי ארטיפקטס או משהו אחר. הוא מקבל 1.6v רץ על x4 (כי אמרו שזה יותר stable) ואני לא יודע איך לקרר אותו יותר מזה.הקיצר ממש אובד עצות. (קיבינימט אפילו צלעות קירור לזכרונות הוא קיבל היום) .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aragon,

איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Sphagetti,

שלום לכולם... אני חדש פה ולא כול כך מבין בכול מה שקשור לחומרה ולקירור של חומרה.. אני לומד הנדסת תוכנה ועם תוכנה אני מסתדר מצויין.....חחחח בכול מקרה... יש לי כרטיס מסך gtx 295 הורדתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה ואני רואה שללא מאמץ הוא מגיע ל70c במאמץ הוא מתפס לאט לאט (לוקח כ - 10 דקות) ולאחר מכן מגיע עד 105c. בדקתי באתר הראשי של Nvidia ואכן רשום שהכרטיס הנ"ל מגיע במקסיומום ל105c . יש לי מספר שאלות ואשמח אם אקבל עליהם תשובה ממישהו שמבין בנושא זה: 1. האם יש לי בעיית קירור בכרטיס ואכן 105c זה המון בשביל gtx 295 ?? 2. אם אכן יש בעיה כיצד אני מנקה את האבק מהכרטיס וכיצד אני שם משחה לקירור ? (האם יש מדריך בנושא בפורום זה ?) 3. האם הבעיה ניתנת לפתרון בכלל ?? או שצריך לקנות כרטיס חדש ?…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים