אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בקיצור החלטתי שאני כבר לא מרוצה מאוד מביצועי המחשב שלי, ולקנות חלקים חדשים\לשרג לא בא בחשבון עכשיו (חייל מה לעשות) והאופציה הכי טובה שמצאתי היא קניית מאוורר חדש למעבד E6300 שלי ולעשות לו OC, המארז שיש לי הוא ENERMAX CHAKRA איזה מאוורר מומלץ בסביבות ה200 שקל שיכנס במארז? תודה מראש לעוזרים (וכן, עברתי על הסטיקים של הפורום, פשוט אין לי מושג איך לבדוק אם המאוורר מתאים למארז)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם המשאבה ה Swiftech MCP35X-BK™ 12 VDC Pump יכולה לסחוב עם 2 רדיאטורים ה XSPC RX360 Extreme Performance Radiator Version 2 העבים? גם בלוק למעבד+2בלוקים כרטיס מסך או אפילו 3.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. ריבוי הפרוייקטים כאן לאחרונה(דגש על זה של xVertigo ו-Nimrodim) בהחלט עוררו מהומה חיובית, וכולי תקווה שיותר אנשים יבחרו לשתף אותנו בהצלחותיהם ובניסיונותיהם. אין ספק שהחבר'ה כאן העירו קצת את העניינים, וגם בי התעורר שנית הרצון לבצע קצת ניסויים בעצמי. לצערי הרב החומרה שבידי כבר נבדקה והוכחה כמאכזבת למדי באוברקלוק, אך בכל זאת החלטתי לתת לעניין ניסיון שני, והתוצאות היו מפתיעות מאוד. ולדיציה מקסימלית הייתה בדיוק ב-4300MHz. למען האמת הצלחתי לגרד עוד כמה מגה הרצים, ודווקא היה נראה שאצליח יותר, אך לאחר שפרסמתי את הולידציה התברר לי שגרסת ה-CPUz שלי אינה מעודכנת, ולכן אי אפשר לפרסם את הפרוייקט. לבסוף המעבד החליט שהספיק לו לעבוד בתדרים כאלה גבוהים ולא הסכים להניב תד…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נעשה את זה מהר: עשיתי OC לE8400 עד ל3.8GHZ. העלתי את המתח של המעבד עד ל1.328 בשביל לעשות יציבות למעבד. העלתי את המתח של הNB ב0.1V גם כן בשביל יציבות. עכשיו בדקתי יציבות בPRIME95, הטסט הראשון, שמשתמש רק במעבד עובד, שום ERRORים. הטסט השלישי, שמשתמש בהרבה RAM, ישר נותן לי ERROR אחרי איזה 5 שניות. מה היני יכול לעשות?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לראות את הטמפ' בזמן מאמץ של הכ. מסך ושל הליבות במעבד שלי. יש לי DUAL CORE של ATHLON וHD4850. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר האחורי במארז שלי התחיל לעשות חיקויים של טרקטור. לשמן אותו אני לא יכול (אני לא רואה שום אפשרות להגיע לציר), אז כנראה שאצטרך להחליף אותו. על מה אתם ממליצים? השיקול החשוב ביותר הוא שקט, אם אפשר מהקופסא בלי מודים, כיוון שיש לי שתי ידיים שמאליות. המאוורר הקדמי שלי שקט מאוד. למיטב זיכרוני זה Glacialtech שקניתי בלוג'יק, אבל אני קצת מודאג מכך שהם לא מציינים שום דגם באתר. מי יודע איזה דגם אקבל אם אזמין שם עוד אחד? אה, ואם אפשר, בבקשה לציין איפה ניתן למצוא בארץ את האווררים עליהם אתם ממליצים. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ניסית להצמיד כמה שאפשר את גוף הקירור לזיכרונות עם הפד בדבקה , לאחר זאת ראיתי שיש 2 זיכרונות שלא מוצמדים לפד , יש מירווח של בערך חצי מילימטר , יש אפשרות לתקן זאת? והאם זה מסוכן לזיכרונות ? גוף הקירור אמור לקרר 4 זיכרונות בשורה . הכונה לקירור הארוך שבתמונה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי... בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניס סינק SK-7 עם SF2 ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות... שזה הרבה יחסית למה שיש לי... מרחתי משחה טרמית והכל... ובכל זאת הטמפ' גבוהות או שמה הם נראות גבוהות רק לי? אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם... תודה לכל עוזרים עריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13 ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות... אבל הרעש לא הכי נסבל....... בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האים ציון 2094 ב 3DMARK05 לכרטיס256MB 128 BIT RADEON 9600 אחרי OC: CORE: 432 MEMORY:219 נחשב נמוך?? ואם יש למישהו הצעות אחרות לשיפור אני אשמח לשמוע.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על מערכת שיושבת בסלון וכרגע כוללת 2 מאווררים 120 של THERMALTAKE רועשים במיוחד. כידוע במארז הזה המאווררים יושבים במן מסילת פלסטיק כזו ועל כן אני מחפש זוג מאווררים שקטים במיוחד שיתאימו למסילה. לכל פיתרון אחר אודה גם. (אם ניתן לפרק את המסילות הללו) אודה להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Northwood לוח אם Abit IS7 זיכרונות A-Data 512MB DDR400 (לא V-Data או VT!) אני צריך קירור בסביבות ה-300 ש"ח (אם הוא בא בלי מאורר אז גם המאורר נכלל בתקציב) ומומלץ שהוא יהיה פשוט להתקנה...אני מתכוון שעדיף שאני לא יצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WELL, נו לאן אתם חושבים אני כבר יכול להגיע עם העגלה הזאת ? כך גם אני חשבתי..עד ששייפתי את ההיטסינק המקורי, החלפתי משחה טרמית (לאחת זולה מ10% כסף - סתם קקה..) והתחלתי להעלות את הבאס ה דיפולט שלי זה 133 והזכרונות ג'נריים כאלו (משהו PGI, עלו 800 ש"ח בזמנו..) התחלתי להעלות... אני מגיע ל 700MHZ עולה ועולה ל775MHZ עולה עוד... ל825MHZ ועוווווד עד ל 900MHZ !! נו מה אתם אומרים ?? תשלחו\ תעלו ללדטא בייס כי לי אין מושג למי לפנות. הנה תמונה: תאדדדדם : תעלו את זה בקשה ל OC דאטה בייס ............
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות. + האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 45 °C (113 °F) עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7 קצת ישן... אבל עובד סבבה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי : E6300 1.86 GHZ GIGABYTE DQ6 2GB RAM KINGSTON VALUE 667MHZ GF 7600GT אני רציתי לעשות קצת OC מעולם לא עשיתי אבל לאחר עזרה הבנתי את הלוגיקה של העניין רציתי לשאול מנסיון של התותחים פה לכמה לדעתכם ניתן להגיע בלי לשנות מתחים אלא רק לשנות את מהירות הבאס ללא סיכון. שמעתי שלעיתים עלול להיות מצב של מסך שחור שצריך לעשות CLR CMOS אני משתמש בקרור המקורי של אינטל האם כדאי להגדיר בביוס לזכרונות 1:1 שכן אלה זכרונות VALUE? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יודע אם הקרור הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19839 יכנס ב: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 (עם לוח אם ATX)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב, שהמפרט כולל את ה AMD4800X2 , השאלה היא האם כדאי/צריך לקנות קירור למעבד?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-