אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה שהכותרת אומרת כרגע אני חושב ללכת על ה ARCTIC SILVER 5 יש משהו יותר טוב?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד NEWCASTLE 3000+ ולוח EPOX 8KDA3J. ניסיתי להעלות קצת את הבאס, העלתי ל-220 והכל נראה איכותי ואז במשך סתם פעילות רגילה בווינדוס הופיע לי מסך כחול נחמד שלא הספקתי לראות (כך שאינני יודע מהי הבעיה) ואיתחל לי את המחשב מחדש. שאלתי היא האם יש דרך לגלות מהי הבעיה שגרמה לזה (לגלות מה הסתתר מאחורי המסך הכחול) ולתקן זאת. שאלה נוספת: ידוע לי שלפני ביצוע OC אני צריך לנעול את ה-AGP, ה-SATA, ה-PCI ואולי עוד שיט ענערף. איך אני עושה זאת?
-
- 32 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 העלתי לתדר באס 290 במכפלה 10 ככה שאני עומד על 2.9 תדר זכרונות 590 (מסוגלים לעבוד ב 600) חודש שלם ה oc היה יציב בכל הבדיקות ופתאום ביום בהיר התחיל לקרוס........ מישהוא מכיר את התופעה? אני לא מצליח לייצב אותו על 2.9 שוב
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע OC למפרט הבא: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L OCZ Special Ops Ed. 1024x2 DDR II 800 Mhz 5-5-5-12 נתוני OC (כפי שבוצעו בחנות TMS ואני חזרתי לערכים אלו כבר פעמיים לאחר שאיבדתי את ה-OC): מכפיל X9 FSB: 300 Mhz PCI-E קבוע ב-100 מה"צ מחלק זכרון 4:5 - זכרון עובד ב-750mhz מתח מעבד : 1.325V - Normal תוצאות: המעבד עובד ב-2700 מה"צ, אבל אני לא מצליח להשיג יציבות אמיתית (פעם ביומיים - האוברקלוק נופל). זה אמור להיות OC קל למעבד הזה - ועדיין לא יציב. ועוד שאלה - למה CPU-Z מראה לי תדר באס נכון (300 מה"צ) אבל מכפיל X6…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור
-
שלום אני רוצה עכשיו לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על המעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 ולפי מה ששמעתי עליו הוא "תנור" אז אני רוצה ליקנות לו קירור רציני עד 500 שקל איזה קירור כדאי לי ליקנות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש ואני זקוק להמלצות לקירור כללי-גם של המעבד וגם של המארז בכללי. תקציב:על קירור למעבד עד 330 ש"ח,וכללי עד 350 ש"ח. המעבד הולך להיות i54570-חשבתי על קירור רגיל של צלעות ומאוורר אבל מצד שני חשבתי שאם כבר אז אולי עדיף כבר קירור נוזלי,למרות שיש את החשש הזה שמשהו ידפק בנוזלי ועלול להרוס את הכל. כרטיס מסך RadeonR9 270X אבל הוא לא כל כך מדאיג . המארז הולך להיות mid tower של coolermaster,אז חשבתי להוסיף עוד לפחות מאוורר אחד או שתיים של 12 ס"מ אחד ב - FRONT וב -REAR ככה שיהיה זרימת אוויר טובה. בקיצור כל עצה,הערה או תגובה כלשהי תתקבל בשמחה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה) מישהו יודע אם זה נכון ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים ניסיתי לבצע OC למעבד לE2140, בעזרתו של המשתמש (Yossi_S1) העלתי את התדר ב5, סגרתי את הביוס, והפעלתי מחדש, המחשב לא עלה והמחשב התחיל לצפצף הרבה בלי עצירה, הוא אמר שכנראה הלוח מגביל אותי, עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הלוח מגביל אותי או שזה משהו אחר שלא עשיתי, כמובן שאני לא מפקפק בדברים שלו אלא רק שואל כדאי לדעת אם ביצעתי את כל התהליך נכון.. זה הלוח שלי : http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות פאנבאס, שבו יהיה מצב לשים את המאווררים על 7 וולט. מהי הנוסחא לחישוב ההתנגדות של הנגד, כאשר המתח ההתחלתי הוא 12V?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב מבקש המלצה למדריך לאובר קלוק לכרטיס מסך. 8800gt תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שווה לי להביא את החלקים הבאים מהאתר הבא http://www.frozencpu.com/ex-pmp-20.html?mv_pc=948 http://www.frozencpu.com/ex-rad-44.html?mv_pc=501 88 דולר החלקים 44 דולר משלוח יש אתרים יותר זולים ששולחים לישראל? האם החלקים טובים?(אני מוסיף בלוק אחר כך ..)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני רוצה לשים SF עליו אבל הSF הוא 90 מילימטר והסינק בנוי ל92, תהייה לי בעיה אם זה? 2.מה המשקל המקסימלי שאפשר לשים על לוח? כי זה יוצא 765 גרם. זה יותר מדי? 3.צריך להוריד את התושבת של שיש על הלוח אם כדי לשים את הסינק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי זה כבר הופיע כאן, אבל זה עדיין מגניב לאללה! Project Cryo
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מפרט הכי שקט שיש, המחשב הוא לשימוש ביתי של הרבה גלישה ומוזיקה, אין פה שום גיימינג, עכשיו, הוצע לי בעיקר מעבד I3 , הבנתי שהוא לא חייב במאוורר שישב עליו, ושניתן לשים לו קירור פסיבי של רק צלעות? אשמח ללינק/דוגמאות לקירור פסיבי כזה, כי בחנויות לא טרחו בשיט להגיד לי בכלל שיש קירור פסיבי ובאתי הביתה עם מאוורר שזימזם לי. והוא נחשב לאיכותי לטענתם. אז אני לא רוצה שוב שמשהו יזמזם לי, אני כבר מעדיף קירור פסיבי אם אפשר להמנע ממאוורר. ללא שיהיה נזק למעבד כנל הוצע לי לשים מאוורר 15 או 20 ממ למארז , אני רוצה המלצה לשמות מאווררים שידועים כהכי שקטים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי עד ל- 418X8.5 עם מכפלת זיכרון 2.0 (1836 מג"ה זיכרון) הכל עובד יפה... הבעיה היא להגיע ל-3.6 מעבר (רציתי להגיע ל-4!) המפרט הוא Q9550, ga-ep43-ds3l, 4gb geil cl4 800mhz וקירור ultra 120E + s-flex הטמפרטרות הם 50 מעלות במאמץ מלא והזיכרונות לא מגבילים אותי (הם רצים גם ב-950 MHZ) המתח למעבד כרגע הוא 1.38 למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\ עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי.. אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף? או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור? תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הנייד שלי קצת מזיע בחום של הקיץ ואני רוצה לקנות משטח קירור וזאת כי אני משתמש במחשב 12+ שעות רצוף ביום ללימודים, המחשב לא רותח אבל אני מעדיף אותו קר וגם הHD מחמם לי את היד וזה מציק. כמו שציינתי למעלה יש לי התלבטות קשה בין שני גופי הקירור שמופיעים בכותרת וזאת כי : 1) למרות שבשניהם המשטח העליון עשוי מאלומיניום בזלמן המשטח נראה יותר מאסיבי ואיכותי ובשני המשטח נראה כמעיין רשת דקה. (שלא נראה לי "שמושכת" את החום מהנייד אלא סתם לגימיג) 2) הזלמן יותר יקר מ NotePal Infinite ב 110 שח.. שזה לא מעט, ועולה 300~ שח. אבל אני מוכן להשקיע כי בכל זאת זה הוצאה חד פעמית השאלה שלי היא איזה מהם הכי משתלם כי אם הזלמן יתן לי בסופו של דבר מעלה שתיים פחות אז אין לי סיבה לקחת אותו (אם בכלל הוא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://img510.imageshack.us/i/3dmarkp.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי עשה אוורקלוק למעבד שלו עם הקירור המקורי של הפנטיום 4, מ-2000MHZ הוא הגיע ל-2670, משהו כמו 133MHZ FSB. המחשב יציב מאוד, והטמפרטורות 47 בטעינה מלאה, ו-42 במצב מנוחה, סביר?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ,רציתי לדעת אם השימוש בכונסי אוויר נועד אך ורק להביא אוויר אל המעבד ישרות מהאוויר שמחוץ למארז או ,שאולי יישנם כונסים שמצליחים להשתמש בעקרון של צינור וונטורי על מנת להגדיל את מהירות האוויר הזורם על צלעות הקירור שעל המעבד. או שאולי העקרון לא יעבוד עם מאווררים סטנדרטים. בכל מקרה לא מצאתי התייחסות לשאלה באתר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עובד עם לוח אם מסוג maryville intel , עם מעבד p4- 1.6GH. לוח האם מתחמם במהירות עצומה , גם ללא מאמץ מיוחד של המחשב. אני חושב שמדובר בבעיה של קירור. -מהו המאוורר המומלץ למקרה כזה (גודל ,זרם, דגם וכו'). -היכן יש למקם את המאוורר. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-