עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idanpc,

מה זה דרמל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mrbig,

הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by barrrrrrrrrr10,

יש לי i920 מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I7 1366 QUAD 920 כבר 3 שנים טובות ולא עשיתי OC עדיין, בקרוב אני מיתכוון לשדרג כרטיס מסך ויחד עם זה גם קירור למעבד שיאפשר המהרה המטרה היא להמהיר אותו למינימום 4Ghz ואפילו יותר אם יתאפשר לכן אני מניח שצריך קירור רציני וכמובן שיהיה שקט! זה חשוב מאוד! אלו מערכות שאני שוקל (באזור ה 400 שקל): Noctua NH-D14 CPU Cooler Thermaltake Water 2.0 Pro Liquid Cooling System Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU קראתי הרבה המלצות על ה NH-D14 אבל בכול זאת הייתי שמח לשמוע עוד קצת אולי על משהו שלא ראיתי שיותר מתאים למה שאני צריך... לוח אם GAX58AUD3R ספק 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC מארז- VK90001N2Z ELEMENT T THEMAK TAKE כרטיס עתידי: R9…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום החלטתי לעשותOC לכרטיס מסך שלי: 6800gs רציתי לשאול עד איזה מעלות הוא יכול להגיע? במקסימום שלו ועוד שאלה, האם התדר של הזכרונות גם חשוב? והאם הם מעלים את הטמפרטורה או שעדיף לעלות רק את מהירות הליבה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

איזה כיף איזה כיף זכיתי במאורר Thermaltake 80mm חדש לפני כמה דקות, החלטתי לחבר אותו. אז חיברתי אותו ללוח האם (כדי שאני אוכל גם למדוד את המהירות שלו). אוקי, הכל מחובר, הכל רץ, אני נכנס לביוס כדי לראות את המהירות. Tam Tam Tam אוקיי, עומד על כ3000 סל"ד.... פתאום... בום, קופץ ל18,000 ויורד ל5,000. ואז הביוס נתקע. עשיתי ריסטרט כמובן, ובדקתי דרך תוכנה שנקראת Hwmonitor. שם הוא מסתובב במהירות 5000 סל"ד, עולה ל11,000, מגיע ל18,700 סל"ד וחוזר ל5,000. אממ... WTF?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, המאוורר של המעבד הלך, זאת אומרת שבהדלקה ראשונית הוא לא מסתובב ומרעיש כמו טרקטור, אח"כ מתייצב וחוזר חלילה אחרי כמה שעות של פעולת המחשב. קורה גם שעקב החום הגבוה המערכת קורסת ועולה מחדש. שימנתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה אבל לא הולך. בקיצור אני זקוק למאוורר חדש למעבד אינטל E5300. רציתי לשאול איזה מאוורר זה בדיוק, כלומר מה לבקש מהחנות? האם ניתן לקנות ולהחליף רק את המאוורר או שזה בא עם הצלעות קירור? האם כדאי להחליף גם את המשחה הטרמית או לא להתעסק בזה? המחשב הוא ממאי 2009 ואני לא מעוניין להחליף את המחשב. כמו כן, האם אתם מכירים חנויות שמוכרות ציוד קירור כזה באזור יקנעם? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Martok,

מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by esaly,

אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gal.w,

יש לי athlon xp 1800+ שעובד בטמפ' של 57- 60 מעלות האם צריך להוסיף קירור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotem_o,

OCZ Vendetta 1 Scythe Katana 3 AC Freezer 7 Pro Rev.2 Evercool BUFFALO Zalman CNPS7000C Al מבחינת ביצועים וכן שקט(בדגש)? כרגע אני די מתלבט בין הVendetta והKatana אשמח לשמוע את דעתכם..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, לאחרונה קניתי INNO3D 470GTX (הרגיל, לא HAWK), וביצעתי OC נחמד. עד כמה נחמד, אתם תגידו. תמונה מGPU-Z http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/enp.png טמפ' ללא מאמץ http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/4vx.png טמפ' מאמץ מלא Kombustor http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/ex0.png ניקוד ב3DMARK VINTAGE = 21900 באנצ'ים בדרך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by B.D.B,

[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני פאקינג מחפש ברשת... ולא מוצא...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דוד שלי עשה אוורקלוק למעבד שלו עם הקירור המקורי של הפנטיום 4, מ-2000MHZ הוא הגיע ל-2670, משהו כמו 133MHZ FSB. המחשב יציב מאוד, והטמפרטורות 47 בטעינה מלאה, ו-42 במצב מנוחה, סביר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by avivlevy,

יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ .... מתי להפסיק? ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HunterVee,

יש לי מעבד מסוג: Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 200 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 939 והוא בלי מאמץ בסביבות ה 22-26 מעלות.... וכשפועלים אצלי משחקים כמו DOOM 3 או דברים כבדים כאלה יחד עם תוכנת האימיול והאנטי-וירוס של מקפי (אני מדבר על כל הישומים האלו בו זמנית) הטמפרטורה מגיעה ל 28-32 במקסימום... האם זה טוב או שאני צריך לשקול מערכת קירור מים? מה דעתכם ? אני אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש קובי. ???

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Eluha,

לא תעמינו אבל לאחר החלפת מעבד מPENTIUM D820 לE8300 אני מבין מזה OC תמונה אם תוצאה לא רעה SPI לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 וכמה שאלות: 1. זיכרונות 1:1 BUS:430 זה אומר שאני בOC על זכרונות 860MHZ (וזיכרונות שלי 800MHZ CORSAIR) מה אני צריך לעשות בשביל שזיכרונות לא יכנסו לOC? 2. כשה ניסיתי בהתחלה לשנות את PCI ל100MHZ המע' עשתה שיחזור מוזר לא? התפלתי מהטמפ' נמוכות : מנוחה 35-41 מאמץ 50-56 [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב, הלכתי ללוג'יק כבר פעמיים, בפעם הראשונה קניתי את כל המפרט, אחרי זה עשיתי שינויים. בהתחלה אמרתי שאני אקנה את ה 5700 של איגלו, אחרי זה המוכר שכנע אותי שאני יקח ביג טיפון, ואתמול הלכתי שוב והחלפתי בחזרה לאיגלו 5700, בגלל שדר. נוב הביא לי טבלה שמראה שה 5700 נותן טמפרטורות יותר נמוכות. אני עכשיו צריך את עזרתכם, שתעזרו לי מה לקחת, עם ביקורות שיגבו את מה שאתם אומרים, עדיף יותר מביקורת אחת. ביום שני כנראה אני ילך לקחת את המחשב... בבקשה תענו מהר. תודה רבה לכם. עריכה: ושחכתי, אני רק רוצה ביצועים, לא משנה לי הרעש.. תודה.

• 34 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amits1995,

עד לא ממזמן המעבד היה על 3.8GHz. היו לי 2 BSOD לפני כמה ימים והיום בדיוק כשהדלקתי את המחשב.. אחד הדברים הראשונים שניסיתי לעשות זה לבטל את הOC, עכשיו כשאני רוצה להחזיר אותו אני לא מצליח עם אותם הגדרות אז החלטתי להתחיל את הOC מחדש, קודם כל לא שיניתי את מהירות המעבד רק נגעתי בכמה הגדרות (EIST, C1E) והרצתי בדיקה, ותראו דבר מעניין ששמתי לב אליו (בהפעלת OCCT): Uploaded with ImageShack.us ה12V בכלל לא עובר את ה7 יכול להיות שיש בעיה בספק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חבר'ה, אני בשלבי OC דיי מתקדמים, אני מבצע בדיקת מאמץ כבר 8 דקות ,הכל נראה בסדר, מתי להפסיק?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ybe,

המהרתי את הכרטיס מסך:235/535@175/400.(riva tuner) המהרתי את המעבד:1467@1617.(easy tune + תוספת למתח המעבד7.5% ) 3D MARK 2001 ציון מקורי:6580 ציון חדש8095. על פי תומס: שימו לב תומס משתמש במעבד 1667+ti 500 ומקבל 7783 בלבד. מסקנה : geforce 3 ti 200 קניה מעולה!!. השאלה: איך אני מצליח להתקדם בהמהרה עם המעבד(נתקעתי ב-1617) אני משתמש בתוכנה easy tune. ובנוסף , למרות שאני מבצע save (בתוכנת easy tune)לאחר שאני מאתחל את המחשב מחדש המעבד חוזר למהירות המקורית שלו כיצד אני יכול לקבע את המהירות החדשה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים