עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avivlevy,

איך אני יכל לבדוק טמפ' של ציפט? ואני רוצה לשים עליו מאוורר, לשים שדוחף עליו אויו או שואב ממנו אוויר? ואיזו ליבה יותר טובה לOC E3 או E6?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lir@n,

שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rotem_o,

OCZ Vendetta 1 Scythe Katana 3 AC Freezer 7 Pro Rev.2 Evercool BUFFALO Zalman CNPS7000C Al מבחינת ביצועים וכן שקט(בדגש)? כרגע אני די מתלבט בין הVendetta והKatana אשמח לשמוע את דעתכם..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Component,

מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sababchik,

שלום לכולם! הזמנתי מחשב חדש ויש לי אפשרות לקחת את שני הנ"ל באותו מחיר של 125 ש"ח במי לבחור? OCZ Vendetta http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 freezer 7 pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania זה המפרט שהזמנתי: Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1380 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 , יחידות 1 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1520 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤820 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?product…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Re_Boot,

שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by moshiko211,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by n3b,

שלום וחג שמח, בהמשך לאשכול הקודם, שלא נמצא פיתרון(למרות העלאת ה RPM) הטמפ' נשארו גבוהות אני מצרף לאשכול תמונה של המארז + מפרט מלא כמו שאתם רואים הטמפ' בזמן מנוחה הם 49 מעלות אם מישהו עם מפרט דומה יודע\נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע הסירקולציית אוויר היא כזו: שני מאווררי 120 בחזית מכניסים אוויר מאורר 120 על הדלת של המארז מכניס אוויר אחד מאחור מוציא אוויר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. רציתי לברר משהו, ברשותכם. להלן המפרט: > Mainboard : Gigabyte M55S-S3 > Chipset : nVidia nForce 550 > Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz > Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) > Video Card : Radeon X1950 Pro > Hard Disk : WDC (160 GB) > Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) > DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A > Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches > Monitor Type : MAG InnoVision - 16 inches > Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Version 9.0c (דצמבר 2005) המחשב בדיוק עבר פירמוט והדרייברים הכי חדשים מותקנים. כיצד ניתן, שלא באמצעות…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BloodyW,

הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Omri4u,

חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liav12,

רציתי לעשות אוברקלוק נחמד לכרטיס, כרגע אני ב 615 לליבה ו 800 לזכרונות. יש שיפור נחמד במשחקים שנראים לעין. יש קירורים נחמדים ולא יקרים שאפשר להרכיב על הכרטיס? והאם צריך בהרכבה של הקירור למרוח משחות תרמיות? תודה וגמר חתימה טובה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oren99,

מעבד, לוח וזכרונות שמפורטים במפרט מימין. הצלחתי להגיע ל 2.5GHZ ויציב במשך שנתיים. קראתי שאפשר עוד. 2.8 בקלות ואפילו 3. אין אפשרות לשנות את המכלפה והיא על 10. בביוס, אני לא יכול לכתוב מה שאני רוצה במחלקים של הזכרונות ויש שם 1:1, 1:1.33, 1:1.66 (או משהו בכיוון, לא זוכר בדיוק). האם הזכרונות חייבים להגיע ל667MHZ או שאפשר לשים אותם על פחות? בנתונים הללו, אני חייב לשים 300 בFSB ואז אני מגיע ל3GHZ ו 667 בזכרונות. אבל כל ערך שאני שם שהוא לא 250 (שיציב כרגע) המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק ומכבה פעמים ואז מקבל הודעה ש הOC נכשל ואני חוזר לברירת מחדל. יש משהו שאפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avivlevy,

יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ .... מתי להפסיק? ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה המצב? אז ככה: מפרט בחתימה. כרגע אני באוברקלוק ל 11X200, יושב על פריים 95 כבר 3 שעות, שמעתי שצריך 6 אז אני מחכה לפני שאני אמשיך הלאה מצורפת תמונה ממהלך ריצת הפריים. אלו הטמפרטורות פחות או יותר: טמפ' מעבד 44-45, הרד דיסק קבוע על 38, צ'יפסט 25-27, מאוורר מעבד על 1650-1700 סל"ד, מאוורר ספק על 1300-1400 סל"ד. טמפ' חדר 24-25 מעלות. ע"פ ה OPN של המעבד, המעבד עמיד בעד 100 מעלות, אז 44 במאמץ נראה לי בהחלט נמוך. אני רוצה להעלות כרגע ל 11.5X200 (אני מעדיף כרגע בלי אוברקלוק לזיכרון וללוח, רק למעבד). אתם חושבים שהמחשב יהיה יציב ב 2300 מה"ז במתח של 1.54 וולט?(ככה הוא בא) או שאני אצטרך להעלות? אם כן כמה לעלות בלי לסכן את המעבד?(אני לא רוצה מעבד בן שבוע חרוך) תודה מראש! …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by noamborisov,

לפני כמה ימים קניתי Thermalright 120 Ultra Extreme מבן אדם פרטי, ב50 ש"ח אז קפצתי על המציאה, הבחור הסביר לי שאין לו את התושבת ל775 שמגיעה בד"כ עם הקירור, ואין לו ולי מושג איפה משיגים, יש לי 4 ברגים (אני מקווה שהם לפחות הברגים המתאימים, ראיתי שבערכה המקורית יש 4 ברגים קטנים ו 4 ברגים גדולים, לי יש את ארבעת הגדולים) בקיצור איפה אני משיג את התושבת 775, וגם על הדרך את הגומיות להפחתת הוויברציות בהוספת מאוורר (את הקליפסים יש לי) אם יש לאחד חברי הפורום שעבר לתושבת 1156 או 1366, את התושבת הנ"ל והוא יכול לתרום (או בעד סכום סימלי) או גומיות, או שיש מקום שמוכרים את הערכה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ScreameR,

לא נמאס לראות כל יום : "מה זה OC לעזאזל?!" או "מה זה מקדח כוס?" או שאלות שנשאלות הרבה? חשבתי לעשות ת'רד מיוחד למושגים בנושא המהרה קירור ומודינג תרשמו פה שמות של מושגים ופירוש, אם צריך תמונה אנא הוסיפו אם יש בהשיג יד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי את ה sunbeam transformer. מארז יפיפה ומגניב, אך הרעש באמת מעצבן. בתגובה אני מחפש עכשיו בקר כלשהו או פיתרון אחר שיוכל לתת לי קצת שליטה ולהפחית את הרעש של סופת הטורנדו הזו. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ואני רוצה אחד שישלוט על ארבעה ערוצים לפחות.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שלושה מאווררים שיתנו לי גם שקט וגם דחיסת אוויר טובה למארז יש את גירסת ה 1450RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html גירסת ה1200RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1 אם זה חשוב אז יש לי מארז די פשוט של HEC 6a19 אני בצעד להפוך את המחשב לחרישי למי שמכיר את המאווררים מקרוב ושמע אותם זה יעזור תודה. נ.ב לא כתבתי תקציב כי איני מעונין באחרים ואני יודע את המחירים של המאווררים הנ"ל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vortex,

יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין לעשות OC למערכת שלי. המפרט שלי: AMD PHENOM II 1075T SIX CORE KINGSTON 6GB DDR3 1333 AsRock 970 Extreme3 Scythe Mugen 3 רציתי לשמוע מה דעתכם ולכמה OC אפשר להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים