אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה TJUNCTION שלי 85 שני הליבות נעות בין 57 ל 60 עלפי CORETEMP לפי TAT הן בין 59-62 לפי ASUS PROB המעבד 60-61 E6300 ללא שום אוברקלוק, זה לא קצת גבוהה?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן משעמם לגמרי.. אז לקחתי את המארז של אחותי והתחלתי ניסויי צבע עליו... כפי שאתם רואים לא יצא משהו משהו הניסיון הראשון, ובכלל נראה לי בעייה הפאנל הקידמי, יש עצות ? וכן, זה מחשב קבר שם :-/ אממ... קבר... ניסיתי מה שיכולתי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט למחשב לצורך שימוש עריכת מוזיקה עם תוכנה כבדה. המעבד שלי הוא : Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY ולוח האם: Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET רציתי המלמצה לגבי קירור למעבד זה. ניתנו לי 4 אפשרויות: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only noctua MH-U12P SE2 for LGA1156 CPU Cooler מה לדעתכם יותר טוב? ואם יש לכם המלצה למשהו יותר איכותי גם אשמח עד 300 ש"ח או 400 ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה ממעבד 5200+ למעבד הנ"ל והטמפרטורה שלו נעה בין 59-63 במנוחה ומגיע לעד 69 במשחקים/עבודה :-\ (חדר ממוזג) יש עליו קירור של זלמן - ZALMAN 9500 LED והחלפתי כמובן את הגריז הטרמי בהחלפה (נראה לי שמרחתי יותר מדי) המארז של קולר -מסטר מספיק מרווח ועם המעבד הקודם הטמפ' היו באיזור ה 40-45 נכנס אויר מקדימה יוצא מאחורה (מאוורר 13) ומלמעלה (מאוורר 8) באתר החברה רשום שהטמפרטורות של המעבד נעות בין 55-65 , אולי אני לא צריך לדאוג אבל במשחקים הטמפ' כאמור עולה על 65 יש סיבה לדאגה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם הוא eisberg 240L/ כאמור הרדיאטור נפגם וחורר. המשאבה - בלוק תקינה לגמרי. השאלה שלי אם ניתן למצוא רדיאטור מתאים\חילופי, וכמה הוא יעלה. כמו כן האם ניתן לשלם את הבלוק הזה במערכת שתכלול גם כרטיס מסך או שהמשאבה שלו 'עוצרת' את הזרימה הרצינית יותר הנדרשת במקרים כאלו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי מחשב ישן שהתחלתי לעשות OC(זה גם OC ראשון שלי) אז ככה המעבד הוא מעבדP4 2.4 PRESCOTTסקוט 478 לוח אם דפוק P4SP-MX וזכרונות 1GB KINGSTON512X2 ככה את הזכרונות לא נגעתי בהם, מכיוון שהם לא טובים בOC רק במעבד הגעתי למקסימום יציב ב100% ל2.7, (המטרה שלי להגיעה ל3.0 שזב המקסימום בסקלה בביוס בלוח המוזר WTF?) וכאן מתחילות הבעיות של התחלה מחדש או שגיעה בבדיקה אם פרים95.(מעל 2.7) הטמפ במצב מנוחה 24-25 בערב שיחסית קר ובזמן רגיל 28 +- במאמץ מלא של 100% בערך של כמה שעות המעבד הגיעה ל51 אבל בדרך כלל הוא בערך 47 במאמץ מלא של שעה +- הסרקולציה במארז שלי מעולה הוא עבר טיפה קדוחים ומאוררים לשיפור סרקולציה והטמפ',עכשיו חשבתי בהתחלה שהבעיה לא הטמפ' אלה רכיבם גרועים, א…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לדודתי היקרה מחשב עם מעבד (וויליאמס?) 1.7 P4, בזמן האחרון הוא כל הזמן נכבה לה, ואחרי כמה זמן נדפקים קבצי מערכת ואני צריך להתקין לה מחדש. בהתחלה הייתי משוכנע שזה וירוסים כי המחשב שרץ באלפי זוחלים ותולעים אבל גם אחרי שניקיתי אותו הבעיה נשארה. בדקתי טמפ' ומסתבר שהוא עובד על 55 בערך. המארז היה די חנוק, מלא אבק ומוך כזה שסותם את כל הסינקים והפתחי איוורור, וגם אחרי הניקיון עדיין הטמפ' לא ירדה מספיק והבעיה נשארה. הוספתי מאורר מאחור אך לשווא. בקיצור, אחרי הסיפור המייגע שאלתי היא איזה קירור כדאי לשים על המעבד, לא חשוב הרעש, בתקציב של מקס' 200-250 ש"ח?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום ישב המחשב שלי עירום וערייה על גבי שולחן המחשב כמו שאתם רואים בתמונות למטה (דבר שעזר לקירור די מושלם ). ממחר אני מתחיל פרויקט מודינג רציני על המארז שהגיע היום בערב ואני מקווה שעד שבוע הבא אוכל להעלות את התמונות לגלריית המודינג...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9300 במהירות 2.5 GHz זה אומנם מספק אותי מאוד אבל כמו כל בן אדם אני רוצה יותר.. הלוח אם שיש לי הוא של gigabyte : EP45-DS3 והשאלה שלי היא האם הוא מתאים לאוברקלוק? אני יודע שיש דבר כזה "מכפלה" ואני לא מבין בזה.. אז מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים !! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי שם, ניסיתי להוריד אחוזים אבל לא קורה כלום... אני רוצה להוריד את הסל"ד של המעבד שתקוע על 2009 עכשיו להרבה פחות, הוא נורא רועש סליחה על הבורות... מה אני צריך לשנות שם? הלוח הוא אינטל G31 (זמנית ... לצערי...) ולמה לא מופיע לי ב EVEREST הסל"ד של המעבד? הוא מופיע לי בתוך CHASSIS FAN. וכן אני בטוח שהמאוורר מחובר למקום הנכון.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא. וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמ…
-
זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ב OC הרציני (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הראשון למחשב שלי. לקח לי 3 שעות, שוטטתי באינטרנט והשוואתי מתחים של אנשים שהגיעו לתדר 3.8 עם המעבד הנ"ל. הכנסתי ממוצע של המתחים ושיחקתי איתו קצת לאחר מכן. בסופו של דבר הצלחתי להגיע לתדר 3.7999 ולא ל 3.8 אבל מספיק טוב בשבילי. צירפתי תמונות טמפ' של המעבד בבדיקות של PRIME ומה שנשאר לי בלילה זה להריץ MEMTEST. אני מקבל קריאות שונות מהביוס וקריאות שונות מ CPUZ לגבי המתח של המעבד , בביוס הגדרתי אותו על 1.386 וב CPUZ הוא מראה לי קפיצות בין 1.32-1.34. בעקרון הבנתי שאסור/או לא מומלץ לעבור את 1.4 ולכן אני לא אקח את הסיכון. ככה שמה שמקביל אותי כרגע הוא המתח למעבד. בעקרון הטמפ' לא עולה על 60 מעלות. ועוד יש מקום מבחינת מה…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
;D היום, כשסופסוף הלכתי לחנות, לקבל חזרה את הזלמן שלי (שלא הצליחו לעשות איתו כלום). נזכרתי שאני נמצא קרוב מאוד לחנות לכלי בניין. נכנסתי והסתכלתי מה אפשר לקמבן. וכמובן מצאתי חוט תייל חזק (שיש לי בבית). נכנסתי הביתה והתחלתי במאלכה: http://img151.imageshack.us/img151/7470/picture002fjm.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1669/picture004oyp.jpg הצלחתי לחבר את הזלמן 7500 שלי! כמו כן הטמפ' ירדה ב8 מעלות במנוחה ו9 במאמץ! (לפני זה ההיה קירור סטוק) אגב הזלמן נמכר לי במחיר מצחיק בגלל שהברזל שהיה צריך להיות במקום חוט התייל נשבר.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Q6600 (stepping G0) שגם עשיתי לו לאפ שמתי משחה תרמית על המעבד (מה שהגיע עם המוגן2 שמתי במרכז טיפה בגודל גרגיר אורז) התקנתי את המוגן2 לרוחב לא לאורך ושמתי מאוורר אחד למטה שידחוף אוויר ואחד למעלה שיוציא את האוויר הטמפרטורות שלי בזמן מנוחה הם בערך מ36 מעלות עד 40 ובזמן מאמץ מ 46 מעלות עד 50 כל זה בלי OC למעבד, השארתי אותו על stock האם זה אמור להיות ככה?? חשבתי שהמוגן יוריד לי את המעלות לאיזור ה 29-31 או שאני פשוט טועה (מה שעדיף) אודה לתשובות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים וחג שמח! בתקופה האחרונה הטמפרטורה גבוהה, חם והקיץ מתקרב. ברצוני להכין את המחשב לימים החמים ולקיץ. שאלתי היא האם ניקוי המחשב מאבק בעזרת ספריי אוויר דחוס הוא יעיל, ויוביל לירידה בטמפרטורת המחשב גם במנוחה וגם במאמץ (גיימינג במשחקים כמו bf4, titanfall וכו...) ואם לא כיצד אתם מכינים את המחשב לימים החמים? אשמח לעזרה ותודה לעוזרים (: עריכה: מערכת הקירור: ברשותי מארז p280 שהוספתי לו שני מאווררים מקדימה שמכניסים אוויר קירור למעבד: noctua nh-d14 כרטיס מסך: 7970 windforce x3
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-