עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ברצוני לעשות Overclock לכרטיס המסך שברשותי מדגם: Asus Radeon HD7950-DC2T-3GD5 DirectCU II. אני רוצה לדעת בבקשה: 1. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Core Voltage בכרטיס הנ"ל . 2. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Memory Voltage בכרטיס הנ"ל . 3. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Core Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 4. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Memory Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 5. איזה מתחים ותדרים הכי מומלצים בשביל OC יציב למשחקים כבדים בכרטיס הנ"ל!!. הייעוד של ה- Overclock שאני רוצה לבצע הוא נטו לשיפור ביצועים במשחקים!. (לא לתוכנות באנצים או תוצאות/תחרות!) אני מבצע את ה- Overclock עם התוכנה: MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 . אם צריך יותר פרטים אז בבקשה המפרט מחשב שברשותי: CPU: Inte…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idanpc,

מה זה דרמל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by FastJack,

מצורף לינק לכתבה על Titan Fenrir TTC-NK85TZ CPU Cooler לפי מה שרשום שם נראה לי שהקירור הנ"ל זכה "במלוכה" http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2009/05/17/titan-fenrir-ttcnk85tz-cou-cooler/1

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בקיצור החלטתי שאני כבר לא מרוצה מאוד מביצועי המחשב שלי, ולקנות חלקים חדשים\לשרג לא בא בחשבון עכשיו (חייל מה לעשות) והאופציה הכי טובה שמצאתי היא קניית מאוורר חדש למעבד E6300 שלי ולעשות לו OC, המארז שיש לי הוא ENERMAX CHAKRA איזה מאוורר מומלץ בסביבות ה200 שקל שיכנס במארז? תודה מראש לעוזרים (וכן, עברתי על הסטיקים של הפורום, פשוט אין לי מושג איך לבדוק אם המאוורר מתאים למארז)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BloodyW,

הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שמעתי שיש כרטיסים מאד זולים .אני חושב לא בטוח שה 6600 le יכול להגיע ע"י אוברקלוק לרמה של ה 7600gt . אולי יש כרטיסים אחרים שאפילו יותר זולים מהכרטיס הזה ויכולים להגיע אף ליותר.מי שמכיר שיציע .כרטיס עד 400 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by WildFire,

הכותרת דיי מתקצרת את מה שיש לי לומר כאן. מפרט בצד. לא, אין קירור מיוחד למעבד, אני על סטוק. הטמפ' לא עוברות 61 במאמץ [גם עם OC לא יציב] החלפתי ספק כדי להחליף כרטיס מסך וגם כדי לעשות OC, זה לא ממש עוזר. תדרים על סטוק כרגע, וגם כשעשיתי OC. ברגע שהגעתי ל2400 המחשב קפא, חזרתי ל2300 והוא לא היה יציב במשחק, ירדתי עד שחזרתי לסטוק, הוא לא יציב בשום אוברקלוק, אבל בשום אוברקלוק. פיתרונות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gritzman,

חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gal651,

היי חברים וחג שמח! בתקופה האחרונה הטמפרטורה גבוהה, חם והקיץ מתקרב. ברצוני להכין את המחשב לימים החמים ולקיץ. שאלתי היא האם ניקוי המחשב מאבק בעזרת ספריי אוויר דחוס הוא יעיל, ויוביל לירידה בטמפרטורת המחשב גם במנוחה וגם במאמץ (גיימינג במשחקים כמו bf4, titanfall וכו...) ואם לא כיצד אתם מכינים את המחשב לימים החמים? אשמח לעזרה ותודה לעוזרים (: עריכה: מערכת הקירור: ברשותי מארז p280 שהוספתי לו שני מאווררים מקדימה שמכניסים אוויר קירור למעבד: noctua nh-d14 כרטיס מסך: 7970 windforce x3

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי חברים, מדובר על מערכת שיושבת בסלון וכרגע כוללת 2 מאווררים 120 של THERMALTAKE רועשים במיוחד. כידוע במארז הזה המאווררים יושבים במן מסילת פלסטיק כזו ועל כן אני מחפש זוג מאווררים שקטים במיוחד שיתאימו למסילה. לכל פיתרון אחר אודה גם. (אם ניתן לפרק את המסילות הללו) אודה להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amits1995,

עד לא ממזמן המעבד היה על 3.8GHz. היו לי 2 BSOD לפני כמה ימים והיום בדיוק כשהדלקתי את המחשב.. אחד הדברים הראשונים שניסיתי לעשות זה לבטל את הOC, עכשיו כשאני רוצה להחזיר אותו אני לא מצליח עם אותם הגדרות אז החלטתי להתחיל את הOC מחדש, קודם כל לא שיניתי את מהירות המעבד רק נגעתי בכמה הגדרות (EIST, C1E) והרצתי בדיקה, ותראו דבר מעניין ששמתי לב אליו (בהפעלת OCCT): Uploaded with ImageShack.us ה12V בכלל לא עובר את ה7 יכול להיות שיש בעיה בספק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matan007,

לפני שבועיים שאלתי לגבי קירור יד-2 פה באתר. העסקה לא יצאה לפועל עקב מרחק מהמוכר. בקיצור אני עדין מחפש יד-2 ומצאתי את זה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/4/freezer-7-pro-rev.-2.html?c=2181 אך הוא? אגב מעבד פנום 2 965

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by danielk9,

היי אני מתלבט במובן של כסף... יש לי שני מעבדים: E2188 E4600 ואני רוצה לקות להם לוחות חדשים בשביל OC מה עדיף אם בכלל יש הבדל מבחינת OC 340 שח ‎P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G 430שח ‎EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R תודה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gal.w,

יש לי athlon xp 1800+ שעובד בטמפ' של 57- 60 מעלות האם צריך להוסיף קירור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by RJ1,

ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mtao21,

אם המשאבה ה Swiftech MCP35X-BK™ 12 VDC Pump יכולה לסחוב עם 2 רדיאטורים ה XSPC RX360 Extreme Performance Radiator Version 2 העבים? גם בלוק למעבד+2בלוקים כרטיס מסך או אפילו 3.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sabosal,

מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amisu,

הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by D-j-d,

שלום, אני בטוח שאתם רואים הודעה כזו כל יומיים אבל מחיפוש עשיתי פשוט לא מצאתי משהו שתואם לי. יש לי במארז (Enermax Chakra) מאוורר קדמי ואחורי של 120mm .. ניתקתי את החשמל משתיהם היום והרעש של המחשב צנח בצורה מפחידה, כמעט ושקט מוחלט! עדיין לא ניסיתי לשמן אותם או משהו אבל אני חושב על קנייה של מאווררים חדשים שיהיו ממש שקטים המאוורר 250mm הענק שיש לי בצד המארז לא עושה כלכך הרבה רעש כמותם.. האם אוכל לקבל המלצות בקשר למאווררים למארז 120mm שקטים במיוחד במחירים שפוים ? (2 מאוורים במחיר כולל של לא יותר מ 180 שקל!) תודה רבה לכל העוזרים מראש =]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JonyPony,

מחפש קירור יעיל ושקט עבור מעבד i7-2600k השקט הינו הדבר החשוב, ולאחר מכן יעילות הקירור. לא מתוכנן OC בעתיד. חשבתי לרכוש את המערכת קירור-מים סגורה של ANTEC אבל על-פי כל הביקורות, היא לא שקטה במיוחד. :-\ המחיר אינו פונקציה, אבל בואו לא נעוף על קירורים ב-600ש"ח ומעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.