אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ה TJUNCTION שלי 85 שני הליבות נעות בין 57 ל 60 עלפי CORETEMP לפי TAT הן בין 59-62 לפי ASUS PROB המעבד 60-61 E6300 ללא שום אוברקלוק, זה לא קצת גבוהה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה שירטוטים של מגעלים יש סימון של חיבור לאדמה וגם סימון של חיבור למינוס של מקור המתח מה ההבדל בייניהם ? אני מבין שאדמה זה פונטציאל 0V, אבל למה צריך את זה ולמה אי אפשר "להסתפק" בהדק השלילי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש והעברתי את הישן לבת שלי בת ה4.5 והוא גם מחשב הורדות. אשתי התלוננה על הרעש של המאווררים אז הלכתי על פיתרון קצת מפגר- ניתוק מאווררים מרעישים. המיקום של המארז גם לא אידאלי ולא מאפשר לו לנשום כלכך (מקום בתוך ארונית). המחשב הזה מתחמם נורא והקיץ רק מתחיל . הוא לא הכי עושה צרות לפעמים הוא עושה reset על דעת עצמו אבל יכול להיות שזה בגלל העדכונים של windows . בקיצור אני צריך המלצות איך להשקיט ולקרר אותו . תקציב בערך 200 שקל או כמה שפחות - אני חושב לקנות כמה מאוררי 120ממ חדשים או משהו כזה אולי אפשר לנקות את הישנים?! אם זה מסובך אני פשוט אקנה חדשים. מבחינת חנויות אני גר ברחובות ועובד בקריית שדה התעופה . יש לי אפשרות להגיע לזיגזג, KSP בילו סנטר, ivory גם ק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, חיפשתי בארגז כלים שלי מקדח רגיל, ונתקלתי בדבר הבא - מקדח שמזכיר את החפרפרת הזאת של שרדר מצבי הנינג'ה... זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי לצייר... חסר כישורים שכמוני... קיצר, אם מישהו מכיר את המקדח הזה, רציתי לדעת אם אני יכול לחורר איתו את המארז (חורים למאווררים).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אייסר מדגם אספיריט 5738G כאשר אני עובד איתו זמן ממושך הוא מתחמם וגם המיקלדת כבר חמה המליצו לי על משטח קירור רוב המשטחים שראיתי הם בגודל של 30 ס"מ אורך והמחשב שלי הוא רחב בעל מסך 15.6 והאורך שלו 38 ס"מ אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משטח למחשב שאוכל לפתור את הבעיה אם תוכלו לתת לי קישור למשטח טוב בסביבות מחיר 100-150 ש"ח ואולי פיתרון אחר תנקס
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה ממעבד 5200+ למעבד הנ"ל והטמפרטורה שלו נעה בין 59-63 במנוחה ומגיע לעד 69 במשחקים/עבודה :-\ (חדר ממוזג) יש עליו קירור של זלמן - ZALMAN 9500 LED והחלפתי כמובן את הגריז הטרמי בהחלפה (נראה לי שמרחתי יותר מדי) המארז של קולר -מסטר מספיק מרווח ועם המעבד הקודם הטמפ' היו באיזור ה 40-45 נכנס אויר מקדימה יוצא מאחורה (מאוורר 13) ומלמעלה (מאוורר 8) באתר החברה רשום שהטמפרטורות של המעבד נעות בין 55-65 , אולי אני לא צריך לדאוג אבל במשחקים הטמפ' כאמור עולה על 65 יש סיבה לדאגה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מארז מחשב של cooler master cosmos 2 ואלה הטמפרטורות במצב מנוחה מה אתם אומרים? ??? Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83667HG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Asus Rampage II Extreme / Gene Chassis Intrusion Detected No Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #3 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) North Bridge 62 °C (144 °F) South Bridge 49 °C (120 °F) GPU 38 °C (100 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1854037) 32 °C (90 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1735200) 36 °C (97 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ0986…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש שיושב בתוך המארז CM690. יש שלושה מאווררים מותקנים כרגע, קדימה שמכניס אוויר, צד שמכניס ואחורה שמוציא אוויר. מסתבר שיש בעיה ידועה ב CM690 של מאוורר הצד שיושב קרוב מדי ל"גריל" של המארז וגורם לזמזום. קראתי על הבעיה והיו הצעות בין לנתק את המאוורר, להפוך אותו כך שיוציא אוויר, או להחליף אותו. יש למישהו הצעה איזה מאוורר אני יכול לשים שם במקום? עדיפות למאוורר עם פילטר או שאפשר להוסיף לו פילטר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום ישב המחשב שלי עירום וערייה על גבי שולחן המחשב כמו שאתם רואים בתמונות למטה (דבר שעזר לקירור די מושלם ). ממחר אני מתחיל פרויקט מודינג רציני על המארז שהגיע היום בערב ואני מקווה שעד שבוע הבא אוכל להעלות את התמונות לגלריית המודינג...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את המאוורר בלוח הזה במשהו גדול, זול ושקט? אני לא מתכנן OC. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאני משחק Crysis WARHEAD ומעלה את הדרישות גרפיקה לgamer כל כמה שניות מופיעה לי הודעה ...shader error כשאני מוריד לmainstream המשחק עובד בסדר ואין הודעות שגיאה. אני משחק עם AOC TFT1780 17" LCD על 1024*768???? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע
-
מחפש קירור למארז HTPC , בעל גובה של פחות מ 10ס"מ עבור מעבד Q6600 עד מחיר 100 ש"ח , לא חשוב רמת רעש תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לכל מאורר הריי יש חיבור לחשמל ועוד חיבור מפצל אז אם אני מחבר שלושה מאוררים בשרשרת דרך המפצלים שלהם אז האם זה משפיע על כמות החשמל ששלושתם מקבלים? (הכוונה שאם אני יחבר מאורר ישר לספק ועוד מאורר דרך מפצל שכמה מאוררים מחוברים בשרשרת אז האם המאורר שמחובר ישר לספק יעבוד יותר מהר ויותר טוב?)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה נוזל, שאפשר לקמבן בבית, הכי טוב למערכת קירור מים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-