עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shlomi4i,

מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רכשתי לאחרונה כרטיס מסך-gigabyte windforce hd 7950. התחלתי לעשות לו oc וראיתי שאין באפשרותי להעלות מעבר ל 1100mhz,ניסיתי בכמה תכנות והאופציה חסומה בכל אחת מהן.(חושב לי להדגיש שהבעיה היא לא יציבות בתדר מעל 1100mhz,או טמפרטורה אלה אין לי את האפשרות הפיזית להעלות את התדר מעל זה). השאלה שלי האם המצב הזה קבוע ואי אפשר לשנותו? אם אפשר לשנותו,כיצד? לצרוב bios של חברה אחרת לכרטיס? חשבו לציין שבmsi afterburner אפשרתי את מצב unofficial overclocking אך ברגע שמעלים מעבד ל1100mhz המסך מתחיל לרצד ואני חייב להוריד את התדרים חזרה ולהוריד את הunofficial overclocking. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה,שכן זה בזבוז של הכרטיס שהוא אוברקלוקר מצוין ולא יכול למצות את הפוטנציאל המלא של…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קודם כל תמונת מצב (תמונה שווה אלף מילים): http://imgur.com/Y7c2j נסיתי להעלות טיפה ל-1160+ פשוט זה עושה בעיות כל פעם כשאני משחק, עושה לי ספליט סקרין, ריצודים מסך שחור ודברים כאלה. למרות שבפועל אני רואה שזה ממש לא קשור לחום של הכרטיס, נראה כאילו אין ממש מאמץ מצד הכרטיס והוא מסוגל להרבה יותר. השאלה עכשיו אם כדאי לשחק עם המתח או שמא הדבר יניב תוצאות זהות. הערה: אחרי חצי שעה עדיין הטמפרטורה על 57 מעלות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by THE FOX,

אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Thermaltake Fanless103 fanless CPU Cooler with heatpipe cooling tech for Intel Pentium 4 and AMD Athlon 64 Model CLP0019 איפה אפשר לקנות אותו, כמה הוא עולה??? אם אפשר גם קצת פרטים עליו!!! אודה לכל העוזרים!!! קישור: http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=3584839 תומר בכר

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, קניתי מחשב חדש E4400 המאוורר שלו עושה רעש. איזה מאוורר שקט מומלץ לקנות. תקציב: עד 100 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by maphisto,

טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, מארז P183 מגיע עם שני מאווררי 120mm אחורי ועליון, ואני מעוניין להוסיף שני מאווררי 120mm קדמיים. בהתחלה חשבתי על שני SlipStream 1200RPM שלדעתי מאזן בין רעש לביצועים.. עכשיו אני חושב על קונטרולר למאווררים Kaze Q 3.5 כשהמטרה היא שליטה קדמית נוחה על המאווררים (אם כבר אז ארבעתם) ולא מעבר לכך.. 1. האם הקונטרולר בסדר? ממליצים על אחר? 2. האם יש למישהו מושג אם הוא יפריע לדלת המארז להיסגר? 3. הוא לא אמור לשבת במקום של כונן אופטי? אז למה 3.5? 4. אם כבר ותהיה לי האפשרות להוריד ממהירות (ורעש) המאווררים, אז למה שלא תהיה לי האפשרות להעלות? ז"א למה לא לקנות SlipStream 1600/1900RPM או דגם אחר? אשמח גם לתשובות חלקיות.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. התמונה מדברת בעד עצמה. תדרי מקור: 400 ליבה, 490 זכרונות, תוצאה מקורית- סביבות ה 4500 תדרים חדשים: 580 ליבה, 567 זכרונות, תוצאה חדשה- אתם רואים :] *זה לא הגבול של הכרטיס, פשוט המטרה שלי הייתה לעקוף את ה 6000, ושם להפסיק. עשיתי את זה ובגדול, כפי שאתם רואים בדיקת אטיפקטים ב ati tray tools לשעתיים לא העלתה אפילו בעיה אחת, העסק יציב לגמרי. קירור: Arctic cooling ATI silencer 5 rev 2 טמפרטורות: 38-39 במנוחה, ו 57 במאמץ (פעם אחת עלה ל 59, אבל ירד חזרה)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי את ה 7600GT של לידטק והמאוורר על הכרטיס טיפה מרעיש,ריציתי לדעת אם ניתן להוריד את הסל"ד של המאוורר לפחות כשאני לא משחק? נסיתי עם תוכנת fanspeed אך לא נראה לי שהיא בכלל מזהה שיש לי מאוורר על הכרטיס.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום עשיתי OC לE7400 שלי עם לוח EP43 S3L והגעתי ל 4 GHZ. אז ככה המתח הוא 1.38 בOCCT הבאס הוא 400 ואת המכפלה הורדתי מ10.5 ל 10 ,הטמפ' לא עוברת את ה60 (כמובן עם מזגן בחדר)הקירור מוגן 2. זכרונות על 800 יחס הוא 2B. המתח יחסית גבוה ורציתי לשאול האם כדאי להמשיך לעלות אותו ולהמשיך לעלות את התדר(למרות שיש לי כרגע בעיה עם הזכרונות)?או שזה כבר גבוה מידי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, ראיתי את ההשוואה הזאת : http://www.modsynergy.com/Review%2032.htm ולפיה ה AS3 הוא פחות טוב מ Nanotherm Blue II מישהו ממכם בדק את הגריז הזה הוא באמת יותר טוב? והכי טוב זה הNanotherm EXP צוכרים אותו בכלל בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Re_Boot,

שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Alechko88,

יש לוח gigabye GA-7VAXP ועליו ההיטסינק והמאוורר הקטנטנים שבאים איתו.... עשיתי היום אבר קלוק לא רציני של FSB 149 בלבד והחום של ה KT400 היה 110 מעלות!!1 לא פרנהייט!!! צלסיוס!! מה אתם ממליצים לשים עליו... חיפשתי ולא מצאתי היטסינקים לchipset חוצ מה Tiger 1 של TT אבל הוא לצ'יפסט של אינטל 845.. מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפי חודש המאוורר שעל המעבד שלי הפסיק לעבוד פתאומית .... אז רצתי לחנות שכונתית וקניתי מאוורר ב 30 שקל זמני ... המאוורר הזה כנראה שווה באמת 30 ואפילו פחות ! הוא מסתובב לאט ... ואני יכול לעצור אותו בנגיעה הכי קטנה ... המחשב נתקע לי היום כבר פעמיים אחראי שאיזה 4 - 5 חודשים הוא לא נתקע לי ... מאז שהתחלתי אם המודינג ... מה לעשות ? אני רוצה פעם אחת ולתמיד לקנות מאוורר טוב ! הבעיה היא שיש לי פנטיום 3 ואני לא יודע אם המאווררים הטובים יתאימו .. אני רוצה רק מאוורר לא רוצה להתעסק אם משחה טרמית, וכל זה איזה מאוורר לקנות ? שיאתים לי .. ויעשה את העבודה ... חשוב שהמאוורר לא יהיה רועש במיוחד כי אני משאיר את המחשב דלוק 24/7. והאם אני צריך לדאוג שהמעבד ישרף לי ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by D-j-d,

שלום, אני בטוח שאתם רואים הודעה כזו כל יומיים אבל מחיפוש עשיתי פשוט לא מצאתי משהו שתואם לי. יש לי במארז (Enermax Chakra) מאוורר קדמי ואחורי של 120mm .. ניתקתי את החשמל משתיהם היום והרעש של המחשב צנח בצורה מפחידה, כמעט ושקט מוחלט! עדיין לא ניסיתי לשמן אותם או משהו אבל אני חושב על קנייה של מאווררים חדשים שיהיו ממש שקטים המאוורר 250mm הענק שיש לי בצד המארז לא עושה כלכך הרבה רעש כמותם.. האם אוכל לקבל המלצות בקשר למאווררים למארז 120mm שקטים במיוחד במחירים שפוים ? (2 מאוורים במחיר כולל של לא יותר מ 180 שקל!) תודה רבה לכל העוזרים מראש =]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eranmor,

יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-8ST800 ויש בו רק שני מקומות למאוררים שאחד מהם הוא של המעבד איך אני יכול להוסיף עוד מאורר או שניים בלי להתחיל לחתוך חותים מהמארז (כבר עשיתי את זה...) ודרך אגב איזה מאוררים כדאי להשיג כי אני משתמש במאווררים מספקים ישנים ולא ניראה לי שהם ממש טוב (למרות שהם שקטים מאוד)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eyal,

התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים