אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! (וחג עצמאות שמייח) אני בחיפושים אחר המאוור האידאלי שנותן יחס רעש\ביצועים הטוב ביותר.. המחיר כרגע לא חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. הThermaltake Silent Wheel עושה רושם של מאוור מצויין, למישהו יש ניסיון איתו? מאוד חשוב לי השקט (אני כרגע עם מפלצת רעש, 6*sf2...) אבל לא פחות ביצועים של המאוור.. תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש E4400 המאוורר שלו עושה רעש. איזה מאוורר שקט מומלץ לקנות. תקציב: עד 100 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד... תודה מראש, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה של הקירור היא גם ל OC רצחני לפעמים ולפעמים למהירות המקור +שקט מטורף יש הצעות ? המארז הוא מארז דיי מאורר (מארז של TT עם מאורר 120 מ"מ בצד) הטמפ שלי הם : 32 במצב IDLE בסביבות ה 50 ב FULL LOAD בOC מ 2.4 ל 3.2 במתח דיפולט של 1.525V אני רוצה להגיע לסביבות ה 3.6 עם הקירור החדש נ.ב כאשר אני אומר שקט מטורף אני מתכוון גם שאני אנמיך את המאוררים של המארז ל 7V אם אתם אומרים לי שיש AX478 בארץ שלחו לי לפרטי איפה יש !!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הקירור הנל אחרי שבדקתי שהוא תומך בכרטיס שלי כמובן 460gtx אבל עכשיו שאני בא להתקין אותו אני מגלה שהפלטה שהולכת על הליבה לא ממוקמת לי במקום הנכון כהילו שהכרטיס קצר מדי... משהו ידוע מה לעשות כי היצרן טוען שהוא תומך בכרטיס שלי! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בספק Antec true 380W המאווררים עשו כבר את שלהם, וגם שימון לא עוזר. מכיוון ששקט מאד חשוב לי אני נצמד להמלצות SPCR מאווררי נקסוס זמינים בארץ, אבל על דגם 92mm נאמר: מכאן שאינו מתאים כ"כ כמאוורר ספק. 1. האם גם ה-80mm של נקסוס הוא Sleeve bearings 2. יש מאווררים נוספים מרשימת המומלצים שלהם שניתן להשיג בארץ? ריפר. עריכה: לא יודע איך פספסתי את זה אבל כל מאווררי הנקסוס הם מסוג Sleeve ולכן יהיו פחות מתאימים. - יש בארץ Scythe Kama Flow? - מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי אחד לפי המאמר של קובי חסון, ושאלתי היא: לאן אני אמור לחבר אותו??!?!!? אני יודע... ללוח אם ... אבל לאן בלוח אם ? אני לא מוצא חיבור מתאים. בתודה מראש לעוזרים, inter_net
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה TJUNCTION שלי 85 שני הליבות נעות בין 57 ל 60 עלפי CORETEMP לפי TAT הן בין 59-62 לפי ASUS PROB המעבד 60-61 E6300 ללא שום אוברקלוק, זה לא קצת גבוהה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח intel h67-cl מעבד i5-2500 עם קירור סטוק, ללוח מחוברים 2 מאוררים. אחד בחזית ואחד בפנל האחורי. המאוררים נשארים בצורה סטטית גם שהמחשב קר/חם באותו RPM CPU- 1050 RPM FRONT - 750 RPM REAR- 1000 RPM כשאני מביא את המחשב למאמץ המאוררים לא עולים בהתאמה. במאמץ המעבד מגיע ל 69-70 מעלות. במנוחה הוא 38-35 הם נשארים באותו קצב. ביצעתי עדכון ביוס הכי עדכני. התקנתי את התוכנה של אינטל. יש לי שליטה על המאוררים. אני יכול להגיע איתם עד ל 2000 RPM אבל זה קורה כשאני משנה את המהירות באמצעות התוכנה SPEED FAN יש אפשרות בתוכנה לבחור כמה מצבים של איורור. אני מצליח להגיע למצב שהמאורר עולה ומגיע ל 2200 RPM. אבל אחרי שאני מפסיק את המאמץ ה RPM לא יורד חזרה. נשאר באותו קצב שאליו הגיע. יש ר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל תמונה :]: נ.ב זה באמצע בדיקה באורטוס. מתח 1.500 מתח לזכרונות 2.65 אני עושה בדיקת יציבות ונמשיך.. איך בינתיים?:] נ.ב איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות למעבד? ואיך פאקינג מוציאים את הקירור של המעבד בסוקט 478?!שעה ניסיתי ולא הצלחתי :\ מפרט: לוח אם:Asus P4P800-E DELUXE מעבד:P4 Socket 478 זכרונות חברות בתחת 400MHZ נ.ב אחרון חח איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI 9200SE או GFORCE 5200? תודה לעוזרים. END HAFIRA.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הוא Q6600. דבר ראשון שחשוב לי זה השקט, האם הקירור הזה שקט? יש יותר שקטים ממנו ובסביבות אותו מחיר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מארז של SONATA 3, לגבי הקירור יש לי 3 מאווררים (ואחד נוסף של ה 4850 שמגיע בסטוק) אחד מהם של זלמן 7500 (למעבד) והשניים הנוספים הגיעו עם המארז (אחד ללוח אם ואחד קדמי בעיקר להארד דיסקים). הבעיה היא ששני המאווררים שהגיעו עם המארז על low אבל עדיין המחשב רועש מידי לטעמי, לפחות בלילה כשאני מנסה לישון... השאלה היא מה אפשר לעשות מפני שאני אני אמנם לא עושה אוברקלוק אבל אני כן מריץ משחקים כבדים מאוד. השאלה אם אפשר לוותר על מאוורר אחד או להחליף אותם, מה אני עושה אנשים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב - כשבהתחלה קיבלתי את המחשב- הצ'יפסט היה על חום 27-35 מעלות... אח"כ החלפתי למעבד קרור לנוכחי (מופיע במפרט) , את המאוורר סטוק של המעבד תקעתי בדלת המארז והוספתי לכ.מסך את הקרור הנוכחי (מופיע במפרט) ואז דפקתי לו בOב - הגעתי ל250 FSB החום של הלוח אם זינק ל40 מעלות- ייעצו לי כאן להרגיע-אז ביטלתי לבנתיים את הOC והכל פועל במהירויות סטוק רק ש... החום של המעבד ושל הלוח אם - לא נמוכים- המעבד במנוחה על 40 (שזה לא ממש גבוה אבל גם לא נמוך בהתייחס לקרור שיש עליו) אבל מה שיותר מדאיג אותי שהחום של הלוח אם לא יורד מ38 מעלות-כשרוב הזמן הוא על 40... (כל המפרט של המחשב כולל המאוררים מופיעים במפרט) למה זה קורה? ניסיתי לסדר כמה שיותר את החוטים במארז- אבל אין מה לעשות עדיין צפוף שם-…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ששמחתי לגלות שלא נמחק לי פה היוזר, רציתי להתייעץ לגבי הטמפרטורת עבודה של המעבד שלי. Pentium D 920 2.8 ghz כן הוא ישן מאוד.. בזמן מנוחה הוא מגיע ל88 מעלות. המאוורר שלי הוא של זלמן CNPS7500-AlCu LED ועדיין המצב בקנטים. באתר של אינטל רשום שהטמפ' עבודה המקסימלית שלו היא בערך 64-68 מעלות. מישהו מכיר את התופעה? אני משוגע שנתתי לו לעבוד ככה כל השנים? הכל בסדר ואני סתם מפחד?..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200A לאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספר ל-7 smart case fan2 כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9 אז החליפו לי אותו כאשר סיימתי לחבר את כל המאאווררים שמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאווררים כל השבע מחוברים בצורה כזאת שתיים מקדימה - פאן 1 אחד מלמעלה - פאן 2 שתיים מאחורה - פאן 3 שתיים צד - פאן 4 כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכה שתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוך כאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חצי כנ"ל על מלוא המהירות ניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות... אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קיי…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-