עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך X1900XT-X עיניין אותי לדעת אם הם נחשבים לטובים ב OC ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד אינטל i7 6700k, מורכב עליו קירור אוויר (לא זוכר את הדגם), המעבד מגיע ל70 מעלות בממוצע ב4 ליבות בסשן גיימינג בcall of duty modern warfare. כמו כן אני חייב לציין שהמחשב עומד בפינה מתחת לשולחן לכן בקיץ אני מעריך שהטמפ' תעלה ב1-2 מעלות (לא בטוח אבל קרוב לוודאי). השאלה שלי היא האם הטמפ' האלה גבוהות מדי למעבד והאם מומלץ להתקין קירור מים (כי שוב, זו הוצאה.. אם הטמפ' בסדר גמור אין סיבה להשקיע 500+ שקל). ובכמה מעלות בערך הטמפ' אמורה לרדת עם המעבר לשימוש בקירור מים? כמו כן, הכרטיס מסך מגיע לי גם לסביבות ה70 מעלות(במהלך משחק), אבל הבנתי שכל עוד הוא לא מגיע ל80 ומעלה הכל בסדר, אבל זה כבר לא קשור לנושא האשכול (חשבתי אולי ג…

4. Started by p5gd2x,

ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oren99,

מעבד, לוח וזכרונות שמפורטים במפרט מימין. הצלחתי להגיע ל 2.5GHZ ויציב במשך שנתיים. קראתי שאפשר עוד. 2.8 בקלות ואפילו 3. אין אפשרות לשנות את המכלפה והיא על 10. בביוס, אני לא יכול לכתוב מה שאני רוצה במחלקים של הזכרונות ויש שם 1:1, 1:1.33, 1:1.66 (או משהו בכיוון, לא זוכר בדיוק). האם הזכרונות חייבים להגיע ל667MHZ או שאפשר לשים אותם על פחות? בנתונים הללו, אני חייב לשים 300 בFSB ואז אני מגיע ל3GHZ ו 667 בזכרונות. אבל כל ערך שאני שם שהוא לא 250 (שיציב כרגע) המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק ומכבה פעמים ואז מקבל הודעה ש הOC נכשל ואני חוזר לברירת מחדל. יש משהו שאפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Joe Blow,

שלום שבוע שעבר שידרגתי את המחשב וקניתי מעבד barton 2600 עם לוח Abit AN7. בזמן פעולה הטמפרטורה של המעבד (לפי ה utility של abit שבאה עם הלוח) היא בסביבות 48-46 מעלות ב idle. אני משתמש ב volcano 7+ עם arctic silver 3 לקירור ואני לא עושה oc. המאוורר פועל במהירות הנמוכה ביותר שלו. בנוסף יש לי שני מאווררים בחזית המארז להכנסת אוויר ושניים נוספים מאחור להוצאת אוויר. שאלות: 1. האם הטמפרטורה שלי גבוהה מידי? 2. אם התשובה ל 1 היא כן אז מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה? (להחליף את ה volcano?) תודה. נ.ב. אני רוצה להוריד את הטמפרטורה כדי להתחיל לעשות oc. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

היי, אוקיי, החלטתי שאני קונה את הAX7, הסיבה שאני קונה אותו היא שהדלתא ת'רמו אינג'ין שלי עכשיו (6800RPM) עושה לי יותר מדי רעש ואני לא יכול להרדם. לכן, אני צריך מאורר 80 שיהיה אמין ושיקרר את הAtholn1.4 שלי בלי בעיה, וכמובן יהיה שקט. כמובן שאני צריך CFM כמה שיותר גובה, ואם זה משנה, הוא רוב הזמן יהיה על 7 וולט במקום על 12, לכן יותר חשוב לי הרעש ב7 וולט. המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה אני עומד בפני החלטה...להחליף את המאוררים שיש לי במחשב...2 לסיילט וייל....השאלה האם אני ארגיש בהבדל... האם הוא באמת 16DBA...כי אני רוצה להחליף את המאורר האחורי ושל הBT... הקטע הלא הגיוני זה שהמאורר של הBT בדיוק עם אותם נתונים רק שהוא 120... אפשרות נוספת היא המאוררים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_2083&products_id=13409 אבל האפשרות הזאת יקרה יותר כי היא עולה 150 ל2 מאוררים בעוד שהסיילט וייל עולה לי 100 ל2 מאוררים.. ובאפשרות הזו אני קונה 3 מאוררים כי יש אפשרות ללד...ואז יוצא לי 240 ל3 מאוררים... בקשה תעזרו לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by vipersh,

שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bug2000,

אהלן!. המעבד ב 3.5GHZ עכשיו . עושה SUPER PI ב 17 שניות (לעומת 28 במהירות המקורית), אבל קורס ב 3DMARK . קצת נתונים : מעבד - 4400E + קירור מקורי לוח - ABIT PI35-E זיכרון G.SKILL BPK 800MHZ ספק OCZ 520 . העלתי את המתח ל 1.46 בביוס (אין לי מושג עד כמה זה בטוח ולא מוגזם במעבדים האלה). טמפ' המעבד 35 מעלות במנוחה. לא נגעתי יותר בשום מתחים אחרים . ויש גם בביוס איזה אחוזים כאלה בין 61 ל 67 .. אז שמתי 61 .(מישהו יודע מה זה האחוזים האלה?) יחס זיכרון 1:1 (700MHZ) מה אתם אומרים אפשר לעלות עוד מתח למעבד או שאפשר לנסות עדכון ביוס ? (איזה ביוס פרוץ נחשב לטוב?). יש גם בביוס כל מיני מתחים שאין לי מושג מה הם ... מלבד מעבד וזיכרון יש עוד המון מתחים ... אולי צריך לשנות משהו בהם ? קצת תמונות …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין לעשות OC למערכת שלי. המפרט שלי: AMD PHENOM II 1075T SIX CORE KINGSTON 6GB DDR3 1333 AsRock 970 Extreme3 Scythe Mugen 3 רציתי לשמוע מה דעתכם ולכמה OC אפשר להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי את המעבד והמארז הנ"ל. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד לשיפור הביצועים ולשמור על שקט יחסי (המחשב משמש כhtpc). איזה איוורור למעבד יכול לעזור לי? בינתיים אני עם האיוורור המקורי שקבלתי עם המעבד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ערב טוב לכולם. קראתי את המדריך ופעלתי לפיו והרמתי את התדרים[מצורף תמונה] השאלה שלי היא: לא נגעתי בשום מתחים,עד כמה אני יכול להרים את התדרים בבטחה ללא שום קרור נוסף[רק קרור סטוק] שהמערכת תהיה יציבה תמיד.מה המקסימום שאפשר? [הממוצע שהגיעו אליו אנשים]. נ.ב קראתי במדריך שצריך לנעול את התדר של : pci express 100mhz "בכדי שלא יעלה במקביל לעליה בתדר הבאס" האם זה עבור כל כרטיסי המסך? או שהכרטיס שלי צריך תדר אחר? החלקים תראו במפרט. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. עכשיו אני מצמצם עלויות. אחד מהם זה מעבד TRAY או BOX. במפרט מוצע אחד של AMD FX-6100 six-core 3.3Ghz +BOX במחשב שלי כרגע שהוא לפני 3 שנים יש לי Arctic Cooling Freezer pro 7 rev.1 .1 האם המאוורר הישן שלי שהוא REV.1 מתאים לAM3+ FX? 2. האם הוא עדיין יותר איכותי מהמאוורר STOCK של AMD FX? (חיפשתי מידע על המאוורר של AMD ולא מצאתי)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Jack_g,

אהלן אני מתכוון לעשות GLOWPAD לפי המדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/75/ יש לי כמה שאלות: 1.מאיפה אני משיג את ה3DPAPER SHEET אפילו בלי הדפס עליהם למרות שעדיף עם. 2.מה זה הדבק הזה שמשתמשים שם, איםה ניתן לקנות אותו. 3.תמיד חשבתי שעושים את הGLOW PAD עם פרספקס ופה מראים עם זכוכית מישהו עשה ממכם דבר כזה? 4.מה זה ACRYLIC BASE? תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים! שמתי לב שאני מתחיל להשקיע סכומים מטורפים למדי בקירור למעבד ולשאר המערכת, כשהגעתי כבר למסקנה שיהיה הרבה יותר טוב אם ארכוש מערכת קירור מים. אז ככה: 1. המערכת תשמש לקירור המעבד והצ'יפסט בלבד. קירור גם לכרטיס המסך יעלה הרבה כסף ואני מוצא אותו מיותר לחלוטין. 2. המעבד יהיה i7 920. 3. הלוח אמור להיות EX58-UD5. במידה וזה משתלם, אקח את ה-EX58-EXTREME בגלל בלוק הקירור. 4. אני מעוניין שהמערכת תהיה שקטה כמה שאפשר. 5. אני מעוניין להכניס את המערכת לתוך קופסא מאווררת ומשם לקשר אותה למארז. זה הרבה יותר נוח ומסודר, מה גם שהמערכת מתחממת הרבה פחות ומציגה יעילות מקסימלית. 6. היא תקנה בארץ, חוץ מהרכיבים שגם ככה אין עליהם אחריות. אם יש המלצה כלשהי לקנות מחו"ל, אשמח לראות אתר שמומלץ …

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by OverCloker,

אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.