עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by max2,

אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה. שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות להעלות את המהירות של המעבד. כאשר אני בוחר ב-MANUAL יש לי אפשרות או להעלות את הבאס או להעלות את ה-CPU FREQ. שלמען האמת אין לי מושג מזה. אבל שאני בוחר במנואל אני לא יכול להעלות את ה-MHZ כי הוא לא מופיע לי. וחוץ מזה הבאס וה א133 ואני לא יכול להעלות או להוריד אותו. אז השאלות שלי הן: מזה ה-CPU FREQ או משהו כזה ? (האפשרויות הן 2.5X , 3.5X וכו'...) למה אני לא יכול להעלות את הבאס או להוריד מ-133. איך אני יודע על כמה MHZ אני עומד כאשר אני בוחר ב-MANUAL ? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על המכפלה, תפקידה המשעמות שלה וכו'... תודה מראש ד"א את הלוח שלי תוכלו לראות בצד.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iliahrom123,

טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bug2000,

שלום חברים. שידרגתי קצת את המערכת הישנה שלי למערכת לא כל כך חדשה, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לתוצאות יפות ביחס לכסף שהשקעתי - אז הנה התוצאות: מה אתם אומרים ? אני כנראה יכול להמשיך לעלות מהירויות, אז אעדכן בקרוב . עריכה - שחכתי לציין שהמחשב שהשתמשתי בו נמצא במפרט מחשב במהירויות הבאות - מעבד - 2530MHZ על מתח 1.70 (המתח ב CPUZ לא נכון). לוח אם - 240 באס זיכרון - 480 קאס 2.5 כרטיס מסך 465\710 [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פששש טווינמוסים שלי סוסונים עובדים ב241mhz אבל לא יציב, ככה בגלישה הכל טוב אבל תוכנה כבדה מאוד כמו 3Dmark 03 (סתם רציתי לראות מה יהיה עם תוכנה כבדה) ואז המחשב נתקע ... חפיף לא התבאסתי כי אין הרבה שמגיעים ל241 1:1 עם טווינמוס (אלו לא על BH-5 winbond) אז שמתי אותם ב238mhz וואלה הכל עובד מעולה ויציב ביחס 1:1 אני גאה בהם הינה תוצאות מPcmark 02 ... לא יכול להריץ משהו אחר כי יש לי Riva TNT2 ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by vipersh,

שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DJO,

המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לAMD 2500+ Barton גוף קירור + מאוורר לשיא ה OC לא אכפת לי כמה רעש שיעשה!! שיקרר הכי טוב שיש!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Big_White,

יש ברשותי מחשב P4 עם מאבד עם 478 פינים Intel® Pentium® 4 Processors 2.26 GHz זה הנתונים שלו http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL67Y מה המהירות הCORE שלו? כמו כן יש גם 2 כרסיטי מסך Gigabyte Radeon GV-R92S128T סטוק עם צלעות קירור מקוריות( בלי מאורר) בנוסף לזה יש FX 5200 256MB עם רכיב פלטייר ועליו צלעות סטוק שאני יוסיף לו מאורר אבל יש קבל מנופח אבל ניראה לי שהוא עובד עדיין. לוח אם לא מזוה של ASUS בניסיון למצוא את הדגם לפי תמונות לא מצאתי שום דבר דומה. עכשיו השאלה בעזרת מה אני עושה אובר קלוק לכל העסק הזה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

1.אני רוצה לשים SF עליו אבל הSF הוא 90 מילימטר והסינק בנוי ל92, תהייה לי בעיה אם זה? 2.מה המשקל המקסימלי שאפשר לשים על לוח? כי זה יוצא 765 גרם. זה יותר מדי? 3.צריך להוריד את התושבת של שיש על הלוח אם כדי לשים את הסינק?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by m0tek,

טוב..אז התקנתי תמאוור המעולל , כמו שכתוב בהוראות.. עכשיו ,, יש לי תתוכנה של אינטל , Acrive Monitor שפועלת ברקע..אמורה להתריע מטמפרטורה.. מאז שהתקנתי את הולקאנו , הוא מתריע על טמפרוטרה גבוהה (50+) , למרות שהמעבד פועל כרגיל...הוא רושם גם שהמאוורר עצמו לא פועל , למרות שהוא כן..המערכת יציבה.. מה נסגר עם זה?! (כן , בדקתי שהכל במחשב פועל , המאוור צמוד טוב..) שימו לב לתמונה..אומנם הטמפרטורה יחסית בסדר..למרות שמקודם עם המאוור הקודם של אינטל קיבלתי טמפרוטרה של 37 בערך.. שימו לב שהוא כותב שהמאוור לא פועל (FAN1( למרות שכולם פועלים.. (כן כן בדקתי - 3).

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alexta-z,

שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by jangelboy,

שלום יש לי מעבד 955 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 46 במנוחה 73 במאמץ בדקתי עם core temp כרטיס מסך 6870 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 42.5 במנוחה 79.5 במאמץ בדקתי עם hwmonitor הכרטיס מסך חדש אצלי שבועיים רק בימים האחרונים יצא לי להתחיל לשחק, המשחקים ששיחקתי הם DIRT2 FARCRY2 על הגדרות הגבוהות ביותר ב FARCRY2 המשחק פעם אחת נכבה לי באמצע וב DIRT2 יש לי לפעמים פריזים חשבתי שזה קורה אולי בגלל החום המארז שלי הוא LANCOOL 56 שאר המפרט רשום בצד אין לי OC בשום רכיב במחשב האם הטמפ' נורמליות ? אולי יש לי בעיה ברכיב מסויים ? מה אני צריך לעשות להחליף מארז ? להוסיף מאווררים ? לקנות קירור חדש למעבד/כרטיס מסך ? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by leahd3,

אז כפי שרובכם יודע או שמע אני יחד עם חבר בשם ליאור מלאכי ישבנו על המחשב ההאישי שלי..... נותן לכם טיזר קטן עד לסרטון המלא אמנם עדיין בבדיקת נזילות וניקוז אוויר מהלולאה אבל אתם רואים לאן זה מתקדם אני מאמין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lir@n,

שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by e-d-a,

coolermaster_hac_v81 והפירוט שלו הוא זה: Fan Dimension: 80 x 80 x 25 mm Rated Speed: 2500~4800 rpm Air Flow: 31.4~62.8 CFM Rated Voltage: 12 VDC Adjustable Voltage Rate: 7~13.2 VDC Heat Sink Dimension: 80 x 69 x 45 mm הנה קישור שמצאתי על המאורר http://www.hexus.net/review.php?review=525 אם תוכלו להגיד לי כמה שווה לדעתכם המאורר? ואם הוא שווה קניה? אם הוא שקט? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arbily,

שלום, יש לי קירור גז ואני רציתי לדעת אם זה טוב או שזה סתם משהו, ואם זה מספיק למחשב כזה - Gigabyte GA-EP45-DS5 Intel Core 2 Quad Q9550 Box Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe CrossFireX Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD1 ואיזה קירור גז של gigabyte .... עוד שאלה : זה הנתונים של הטמפרטורות שלי, איך זה ? מעבד: 51 מעלות. כרטיס מסך: 68 מעלות. דיסק קשיח: 48 מעלות. קיצר אני מדבר תכלס, אם אני רוצה שכל המחשב שלי יהיה קר אני מוסיף collermaster V8 , ומוסיף2 מאוורים (עכשיו יש לי 1) זה יקרר לי את כל המחשב ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום.. עד לא מזמן הצלחתי לסדר שהטמ' של הCPU תהיה בערך 19-30 מעלות. אבל נגעתי במשהו ועכשיו זה לא יורד מ47! ניסיתי לסדר הכל כמו שהיה אבל זה לא עוזר יש לי את התוכנה ABIT EQ... למישהו יש פתרונות? (נגעתי בעיקר בOC GURU)

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. כפי שנאמר בכותרת אני מחפש מאוורר שיוציא אוויר ויהיה מותקן בגג המארז. חשוב לי מאוד שאני אוכל לכוון את המהירות שלו(לפחות 2 אופציות), השקט וכמובן הביצועים. התקציב הוא עד 100 ש"ח. תודה. מה דעתכם על Scythe Slip Stream 140mm PWM Adjustable VR Case Fan? http://www.xoxide.com/scythe-slipstream140mm-pwmadjustablevr-casefan.html

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by p5gd2x,

ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Chura,

אז המערכת כאן, מושלמת... אבל יש לי בעיה, תשמע מפגרת, אני לא מוצא את המחלק זיכרון בביוס,אין בשום מקום !!! ובלי שום קשר, אני רוצה לעשות OC ראשון יחד איתכם :-) אז נתונים יבשים : טמפ מעבד מנוחה : 38 טמפ לוח מנוחה 35 טמפ כ. מסך : 42 מתח זיכרונות : 2.0V מתח מעבד : 1.22V מהירות מאוורר CPU : 1280RPM מהירות מאוורר ספק : 930RPM כל השאר הוא לא מראה מהירות, למה ??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים