עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by esaly,

אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by del,

קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש דרך לשלוט על המאורר שלו מהמחשב? אולי מודינג כלשהו? אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום מודינג, סליחה אם זה לא הפורום הנכון. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד.. טוב תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לביצוע אוברקלוק, עם אפשרויות ביוס נרחבות, עם אופציה להעלאת מתחים .. בקיצור, התקציב הוא 500 ש"ח מה שיש לי כרגע זה הלוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 שהוא מגביל אותי, אין אופציה להעלאת מתחים, מה שאומר שהתדר הכי גבוה שאני יכול להגיע איתו זה רק תוספת של כ- 10% זה מה שהצלחתי, מעבר לזה הוא פשוט מחזיר את עצמו למקור. ד"א, איך הלוח אם הזה: Asus P5QC ואם יש איזה פתרון / עדכון ביוס, או משהו שיכול לעזור לי, אשמח לדעת. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by WildFire,

הכותרת דיי מתקצרת את מה שיש לי לומר כאן. מפרט בצד. לא, אין קירור מיוחד למעבד, אני על סטוק. הטמפ' לא עוברות 61 במאמץ [גם עם OC לא יציב] החלפתי ספק כדי להחליף כרטיס מסך וגם כדי לעשות OC, זה לא ממש עוזר. תדרים על סטוק כרגע, וגם כשעשיתי OC. ברגע שהגעתי ל2400 המחשב קפא, חזרתי ל2300 והוא לא היה יציב במשחק, ירדתי עד שחזרתי לסטוק, הוא לא יציב בשום אוברקלוק, אבל בשום אוברקלוק. פיתרונות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Aviv943,

היי חברים. לפני 3 שנים קניתי את המחשב. המעבד AMD Phenom II X4 965 BE הקירור Arctic Freezer Xtreme Rev 2.0 עשיתי OC למעבד ל 3.8. המעבד במנוחה עומד על 46 מעלות שזה נראה לי המון. לפני ה OC הוא עמד על 42 בערך. במאמץ אחרי OC אני מקבל 63 מעלות אחרי 40 דקות. הטמפ' המקסימלית למעבד לפי יצרן היא 62 מעלות. למה המעלות אצלי כל כך גבוהות? מחשב נקי מאבק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כפי שרשום בכותרת - אני מעוניין במאמר/מדריך להמהרת מערכת i7. אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד מערכת חדשה לוח-אם: GA-P55A-UD3 מעבד : i7-860 קירור : Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 זכרונות: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHZ RipJaws CL 7-8-7-24 Eco הייתי רוצה לשחק קצת (ממש קצת) עם ההגדרות כדי למשל בקטנה לשנות את תדר הזיכרון ל 1600 (במקום 1333 שזו ברירת המחדל). אני יודע שיש לשנות את ה SPD מ Auto למכפלה x12 כדי לקבל 133.333Mhz x 12 = 1600Mhz. מה עוד צריך לעשות ?? [מה עוד ניתן לעשות?]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by topcat115,

חיברתי למעבד Core i7 3820 LGA2011 קירור נוזלי Corsair Hydro H60, מרחתי משחה חדשה MX-4 של Arctic ובBIOS המחשב מראה שהמעבד מגיע ל87 מעלות. חיברתי הכל כמו שצריך, בדיוק כמו בהוראות וגם לפי סרטון ההדרכה שיש ביוטיוב, מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iliahrom123,

טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tornado,

צריך לקנוט משחה כדי להתקין מעבד או אפשר גם בלי לקנות משחה כדי להתקין מעבד אים צלא קיקקור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 00Amir,

שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Bug2000,

שלום חברים. שידרגתי קצת את המערכת הישנה שלי למערכת לא כל כך חדשה, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לתוצאות יפות ביחס לכסף שהשקעתי - אז הנה התוצאות: מה אתם אומרים ? אני כנראה יכול להמשיך לעלות מהירויות, אז אעדכן בקרוב . עריכה - שחכתי לציין שהמחשב שהשתמשתי בו נמצא במפרט מחשב במהירויות הבאות - מעבד - 2530MHZ על מתח 1.70 (המתח ב CPUZ לא נכון). לוח אם - 240 באס זיכרון - 480 קאס 2.5 כרטיס מסך 465\710 [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 1immortal,

קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שמעתי שיש כרטיסים מאד זולים .אני חושב לא בטוח שה 6600 le יכול להגיע ע"י אוברקלוק לרמה של ה 7600gt . אולי יש כרטיסים אחרים שאפילו יותר זולים מהכרטיס הזה ויכולים להגיע אף ליותר.מי שמכיר שיציע .כרטיס עד 400 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ITSIK86,

כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lavbatigol,

שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by op_111,

שלום לכולם, ברשותי מעבד fx-8350 של AMD ותהיתי האם H100i יכול לעבוד (ולעבוד טוב) עם המעבד הנ"ל הבנתי שניתן לחבר את הקירור על תושבת +am3 כמו שלי, רק לא הבנתי האם המתאם מגיע כבר בקופסא או שצריך לרכוש בנפרד מישהו התנסה בהרכבת קירור זה על תושבת +am3 ? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר את הרדיאטור של ה-h100i בחלק הקדמי של מארז ה-R4 שברשותי? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TheSoupNatzi,

מה אתם אומרים יותר יפה, עם פרספקט(אני כנראה אצבע אותו ואשאיר איזו צורה נחמדה באמצע) או, שאני אצבע אותו בכסף עם איזה צורה נחמדה? ( עכשיו זה אחרי שיוף ארוף ומייגע...אני אצטרך לעבור על זה עם ספרי כסוף) אגב,התמונה של הכסף ממש לא יצאה כמו שזה נראה במציאות....זה הרבה יותר חלק במציאות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים