עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dima_s,

שלום לכולם! יש לי שאלה, אולי מישהו יודע בארץ חנות שמוכרים שם גופי קירור של DANGER DAN או EK? ממש צריך אותם בשביל STRIKER II. תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. אהלן, אהלן. עד עכשיו ישב לי על המעבד Ultima 90i עם מאוורר אימתני ועשה עבודה יותר מבסדר. עבד אחלה. אני רוצה להחליף אותו. למה ? ככה בא לי. אחרי בירורים וקריאת מידע לרוב והשוואות וחיפושים וטחינת מוח מרובה, הסתבר ש MUGAN II נותן כרגע את יחס העלות תועלת הכי משתלמים. אפשר להשיג אותו ב KSP ב 195 שקלים. רק מה ... הוא ענק וכבד 880 גרם ללא מאווררים !! וגם תופס נפח ... אללה יוסטור. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ev,

יש לי מחשב דו ליבתי של אינטל 1.86GHZ, המארז בסיסי וכל החבילה מסביב מאוד סטנדרטית בנוסף כרטיס גרפי NVIDIA GF7300 GS עם קירור סטנדרטי (פסיבי) שבא עם הקניה טמפ. מנוחה של הכרטיס הגרפי היא 70 מעלות ובזמן משחק 85-90 בהקשר זה יש לי 2 שאלות: א. מצב זה מזיק למחשב שלי ? (ז"א כל שאר החלקים פרט לכרטיס הגרפי) ב. במידה ואני רוצה לסדר את זה מה עדיף: 1. להשקיע ~150 ש"ח בקירור 2. לקנות כרטיס מסך חדש ב 300-500 ש"ח שכבר יהיה מצויד בקירור (או שלא יהיה ???) תודה נ.ב. אני לא גיימר, אבל משחק לפעמים (רק ש GUITAR HERO 3 ירוץ ...)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IME3,

האם ה QPI גבוה מידי? Intel® Core i7 CPU 920 ASUSTeK Computer INC - P6T DELUXE Corsair Dominator CM3X2G1600C8D NVIDIA Asus GeForce GTX 280OC Corsair TX750W PSU Vista 64bit

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by hai97,

שלום יש לי את המארז הבסיסי של איבורי למי שמכיר-מקום למאוורר 12 בקדימה,מקום למאוורר 12 באחורה ועוד 2 מקומות למאווררי 8 בצד עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מוצא סידור שיעשה טמפרטורות סבירות בלי רעש יותר מידי במיוחד בקיץ(בחורף החדר שלי קפוא וכך גם המחשב...) המאווררים שיש לי הם 2 מאווררי 8 באזור ה1400 מאוורר 12 באזור ה1000+ ועוד 2 מאווררי 8 ממש חזקים של 2700-2800 איך להרכיב אותם? נ.ב הטמפרטורות הכי טובות שהוצאתי עם רעש מפריע הם 45 למעבד ו50 לכרטיס מסך ו36 להארדיסק

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by motis7,

רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. *עדכון נוסף, ראו תגובה הבאה* שלום חברים, כזכור לחלקכם, לפני כחודשיים פרסמתי מחשבון אוברקלוק פשוט למערכות AMD. לאחרונה יצא לי לשבת עליו עוד קצת ולשפר אותו כך שיהיה ידידותי ונוח יותר לשימוש. הכל עובד בצורת תיבות בחירה נוחות, עם ערכים רלוונטיים בכל שדה בחירה. נוספה תמיכה מלאה בפלטפורמות K10 וזכרונות DDR1-2-3, כך שהמחשבון תומך כעת בכל מערכת AMD מודרנית. המחשבון חופשי לשימוש ולהפצה, בתנאי שניתן הקרדיט הראוי. המחשבון מוצע כמו שהוא ללא שום התחייבות מצידי, והשימוש הוא על אחריות המשתמש בלבד. אם המערכת שלכם נשרפת וחושבת שהיא אינטל, חבל תמונה: http://i44.tinypic.com/2i6x02.jpg לינק להורדה: http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2009/5/27/2…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Elijah Baley,

אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by elixvx,

האם זה נורמלי 50 מעלות במנוחה למעבד PHENOM II 940 X4 ? אם קירור 64 PRO ? ומארז CM690 פתחתיאת המארז אין אבק הכבלים לא מפריעים ונגעתי בקירור והוא היה חם והכרטיס {260GTX} ב50 מעלות במנוחה ומהירות מאוורר על 66% יכול להיות שפשוט נפלתי על מעבד דפוק?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  11. היי שמי עידן אני מבקש בבקשה עזרה לקרר את המארז הזה : Setto 1000 יש לי כרטיס מסך 260 gtx יש מצב שהוא עושה לי בלגאן ? כי זה קורה בזמן משחקים אין לי בעיה לקנות מאווררים מ KSP איפה שקניתי אותו רק שלא ישרף לי משהו נראה לי הוא לא מיועד לחום המארז הזה ( יש לו מאוורר אחד גדול ראיתי)

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  12. יש לי משהו אחד שם עם טמפ 81 אני לא יודע מה זה.. יכול להיות שזה הספק????

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by TicTacToe,

ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by roxnity,

מהההההההההה ?????????? ומה זה לעזאזל 128- ? כרטיס מסך : 9600GT. ושמעו, הדלקתי את המחשב והמעלות היו 56-60. שיחקתי קצת ב CS והמעלות עלו ל 80 מעלות.. עכשיו המחשב במצב מנוחה .. אני לא עושה כלום .. והמעלות לא יורדות כבר איזה 20 דקות ..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב חדש אז זה לא בעיה של אבק הכרטיס מסך שלי מתחמם אפילו מעבר ל 100 מעלות במאמץ כשאני שם אותו באוטומט בריבה טיונר כשאני שם אותו על 75 אחוז כוח הוא מגיע גג ל80 בשיא המאמץ הבעיה היא שאני לא רוצה לשחוק את המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא קבוע על 75 אחוז עוצמה FIXED חשבתי לעשות ששני המאווררים של המארז יעבדו חזק יותר ואז המארז יהיה קריר יותר ואני לא אצטרך לקרוע את המאוורר של הכרטיס מסך אין אבק המחשב חדש , בדקתי שאחד מכניס ואחד מוציא במארז מדובר במארז SETTO 1000 של GYGABYTE עם 2 מאוורררים 12 סמ אחד מלפנים ואחד מאחור שאר המפרט : intel e7200 core 2 due gygabyte mother bord -p43 - dsl gtx 275 gygabyte seagate 1 tb termaltake 500 w psu 2gb kingston memory X2 אין צור…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. היי יש לי גוף קירור של XIGMANTEK S963 והוא רועש לאללה במאמץ ואני מעוניין להחליף אותו באחד שקט יותר קיימת חיה כזאת שלא עוברת את ה30-35db בHigh rpm ונותנת מעל 47CFM?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  18. מעבד- pentium4 3.0ghz לוח אם-ASUS P5GDC DELUXE מאוורר- spire אני כבר ניסיתי הכל, ניקיתי את כל המחשב כמו שצריך,החלפתי משחה טרמית , אבל אחרי שאני לדוגמה נכנס למשחק אפילו די ישן, 2 דקות וטמפ' עולה ל 80 ויש התראה של התוכנה של ה לוח אמ שלי ,10 דקות ואז יש מסך כחול וRESTART אני מודד את כל הנתונים עם תוכנה PCASUS PROBE ליפעמים זה קורה אפילו עם סרטים 720P בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לשחק בשום דבר, אני רק יכול לגלוש באינטרנט, הטמפ' הרגילה , בלי עומס - 65 רק אני מבקש על תגידו לי תחליף מחשב או מאוורר.

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום וברכה בתור בעלת הקירור של TR ULTRA 120 EXTREME רכשתי אותו שנה שעברה במאי 2008 ואז הוא אם תפסני המאוורר הדקים ממתכת. לפני כשבועיים ראיתי שהקירור משווק עם תפסני מאוורר שחורים מפלסטיק שמאפשר יותר בקלות להתעסק עם המאוורר לשליפה והחזרה הצלחתי לדעת שהתפסנים האלה אפשר לקנות בנפרד במחיר של בין 4.30$-5.00$ USD ליחידה זה נקרא: Thermalright Ultra120 Series 120mm Fan holder אצלי עד שקניתי את חלק הזה המאוורר של הקירור מקובע אם אזיקון פלסטיק!!! (זה ככה התקינו לי) פחחחח זה מקשה על הניקיון של המאורר והגוף קירור. לדעתי שווה לקנות למי שאין את החלק הזה כאשר קנה את הקירור - בעיקרון היום הקירור משווק עם החלק הזה... אבל כדאי לכם לפני שאתם קונים לבדוק אולי זה סטוק ישן. אני בטוח לא…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  20. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by pav,

מחפש קירור משתלם מבחינת מחיר\ביצועים למעבד שלי AMD 4400+. הוא מגיע כרגע ל 70-80 מעלות במאמץ עם קירור רגיל. תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  22. ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי יש לי את המחשב המתואר במפרט,הורכב והותקן היום משומה במצב DESKTOP ללא כל אוברקלוק (עדיין לומד את הביוס של DFI...) המעבד על 45 מעלות כולל הלוח המארז הוא CM RC690 עם 5 מאווררים המעבד עם קירור XIGMANTEK S963 HDC הלוח בעצמו אמור להיות קריר עם כול הHP שלו זו תמונה מהאוורסט שמראה את חום המערכת,האם היא תקינה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dotan922,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by Alonzo17,

היי חברים . סידרתי את הבעייה הקודמת שלי . אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי CPU FUN ERROR עוד לפני שהוא טוען את הוינדוס ומייד לאחר מכן מכבה לי את המחשב . בדקתי את המאוורר .. תקין , ממש חדש , מחובר כמו שצריך , אין לי אפשרות להיכנס לביוס זה לא נותן ... אין לי מושג מה הבעייה .. עזרתכם

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים