אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הליבה היא אותה ליבה. (יורקפילד) מה ששונה זה כמובן התדר עבודה(שזה ממש ממש ממש לא משנה לי) והעובדה שהמכפלה פתוחה. נכון לעכשיו המעבד שלי עומד על 4.0 ווואלה אני מבסוט. אבל מצד שני , אני נורא רוצה לקחת את הQX ומערכת קירור מים טובה מחו''ל. השאלה אם יש טעם לו בכלל? או שכדאי שאני ישאר עם שלי (שהוא דרך אגב דיי טוב , עובד על מתח 1.35 ) ויקח גם קירור מים. יהיה הבדל בכלל ? אני לא מאמין שהQX יעבוד מעל 4.5 בישביל מערכת 24/7 ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת: המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד) האם זה נורמאלי? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.כשאני מתקין מאוורר אחד עליו, איפה המאוורר אמור להיות ממוקם בתוך המארז כשהוא על הגוף קירור, לאן הוא צריך להיות מכוון, לכיוון מטה? או לכיוון האחורי כאשר הוא נמצא מול המאוורר האחורי? והאם המאוור אמור לנשוף על הגוף קירור או לשאוף ממנו אוויר? 2. כשאני מחבר שני מאווררים על הגוף קירור, מי מהם שואף ומי נושף או שאולי שניהם עושים את אותו הדבר? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! החלפתי עם חבר לוחות וקיבלתי dfi infinity הוא השתמש במערכת קירור מים- ושם חומר מבודד מהיתעבות. לי אין צורך בזה- כל האיזור של הסוקט שמנוני בגלל זה. מבקש לדעת איך מסירים את החומר... תודה, נדב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז .... השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס) ? אם אפשר תשובה מהירה , תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי את החליקים שהזמנתי לוח אביט וזכירונות 2 סטקים ADATA-500 אז חברתי הכול התחלתי בOC CPU BUS 125 STRAP CPU המעבד מחליט DRAM RATO 3:4 AGP RATIO CPU AGP PCI 4:2:1 FIXED AGP/PCI 66/33 מתח למעבד 1.5 זיכרונות 2.60 AGP מתח 1.55 המחשב עובד בלי בעייה אבל שאני שם את הבאס על 130 המחשב לא מעלה את חלונות החום של המעבד עומד על בשקט 36-38 בעבודה 43-46 אני משתמש בקירור של אינטל על המעבד ויש עוד שתי מאוררים למארז אני חושב שאלי אני צריך לקנות קירור יותר רצני למעבד וגם להחליף את הספק הישן שבא אם המארז שעובד כבר 2 ++ שנים מה את אומרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום אקסלרו twin turbo אני אשמח לקבל מספר כללי זהירות לגבי הרכבת הקירור וכמו כן יש לי מספר שאלות : * רשום לי בהוראות לנקות את הram והvoltage regulator , עם "blade of a cutter " נשמע לי קצת אגרסיבי ייתכן והבנתי לא נכון ? או שבכלל אפשר להעביר נייר טישו על כל השבבים וזהו? * אם המשחה טרמית שעל הgpu עוד טריה צריך לנקות בכל אופן ולהשתמש בחדשה ? * בגדול אני רוצה לדעת את הכללים לגבי הניקוי של השבבים , ועוד כללי זהירות, יש משהו שנוגע לחשמל סטטי ? סיימתי להתקין את הקירור אני מחבר אותו והכל...מדליק את המחשב המחשב מצפצף כמה זמן ומתכבה , ייתכן וזה קשור לעומס על הספק ? יש לי 430 watt E8400 + FREEZER PRO 7 +120 MM +80 MM HD4850 וזהו בגדול.. סיימתי להתקין הכל עובד טוב ו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי דיון בנושא בפורום, אז פתחתי דיון חדש. איך כדאי לבצע OC לכרטיס מסך MSI GTX970 Gaming ? ע"י התוכנה MSI afterburner או תוכנה אחרת ? האם אני צריך תוכנות נוספות על המחשב ע"מ למטר את טמפרטורת הכרטיס ואחוז הניצול של המאווררים? וכמוכן למי שביצע המהרה לכרטיס זה, לאילו ערכים הגעתם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לביצוע אוברקלוק, עם אפשרויות ביוס נרחבות, עם אופציה להעלאת מתחים .. בקיצור, התקציב הוא 500 ש"ח מה שיש לי כרגע זה הלוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 שהוא מגביל אותי, אין אופציה להעלאת מתחים, מה שאומר שהתדר הכי גבוה שאני יכול להגיע איתו זה רק תוספת של כ- 10% זה מה שהצלחתי, מעבר לזה הוא פשוט מחזיר את עצמו למקור. ד"א, איך הלוח אם הזה: Asus P5QC ואם יש איזה פתרון / עדכון ביוס, או משהו שיכול לעזור לי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי מהקרקורים הנובעים מ V1 , קניתי קירור פשוט נוסף (או שאני אקח ממנו קליפסים או שאשים אותו במקום) , האופציות במחיר הנ"ל הם : EVERCOOL BUFFALO FREZZER 7 Thermalright MST-9775LE כעקרון הבחירה היא כרגע ב Thermalright MST-9775LE , נראה לי הכי איכותי מבין השלושה ... עצות יתקבלו בברכה ...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 אני צרךי קירור עד 170שקל לOC עם חריגה של 15 שקל אם צריך
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב.... הכרטיס מסך שברשותי הינו: Gigabyte 8800GT 512MB ZALMAN COOLING TYPE B הוא בא עם קירור של ZALMAN VF 830 עשיתי לו OC מ: 700/1715/1840 ל: 743/1820/2066 תמונות למטה, אשמח לחוות דעת ואיך בדיוק אני יכול לשפר את אה OC? אגב ניסיתי לעלות את אה MEMORY ל 2100 ז"א 1050 וניהיו ארטיפקטים כאלו קטנים פעם ב... ובתוצאה הסופית קיבלתי ממש קצת וכאשר ה MEMORY CLOCK על 2066 אני קיבלתי יותר. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם : gigabye ga-p35c-ds3r זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 xms2 מעבד:q6600 g0 גוף קירור tt v1 אם יש לכם הצעה למשו קצת יותר טוב תגידו.... מארז:עוד לא בטוח אבל או הארורה 3d של גיגהבייט או אנטק 900 כניראה?(יש המלצה?)ועד כמה מארז באמת ישפיע על הקירור? אז בערך עד כמה אתם חושבים שאני יגיע תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-