אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי לייצב את המעבד הנ"ל עם סטוק קולר :] ה-PI ירד מ-42 שניות למה שרשום בתמונה המצורפת :] Uploaded with ImageShack.us עוד מעט נקנה קולר יותר עוצמתי ונגביר קצת את ה-OC. מה אתם אומרים? (הלוח נקנה מ-FREE_ME_0)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לרכוש מארוור למעבד 6750. חשבתי על Scythe INFINITY ו-BIG TYPHOON VX. מה לדעתכם הקניה השווה יותר? או שבמחיר 250 ש"ח אני יכול למצוא גוף טוב יותר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים רק למעבד ואני יכול בקלות לשחק עם הטמפ' אפילו למינוס(כמובן ששימוש בנוזל כמו אנטיפריז או משהו אחר) עכשיו יש ל בעיה קשה בקשר לבידוד. הטמפ' בחדר בזמן כזה היא 30 מעלות~ וקירור מים ל8 מעלות יגרום לעיבוי בתוך המארז וככה סתם הולך לי המחשב... עכישו בקשר לבידוד בצינורות אין בעיה אני שם ארמופלקסת בעיה אחת נפתרה. עוד בעיה היא הבידוד לבלוק קירור עצמו אז חשבתי ליצוק עליו גומי, סיליקון מן קצף מיוחד כזה לבידוד ואז עוד בעיה נפתרת. עכשיו השאלה היא החלק נחושת בתחתית הבלוק (שנוגע במעבד) אם יהיה לי גם שם עיבויי? או שהמשחה הטרמית תמנע עיבויי? אם כן אז איך כל התותחים בפורום מחו"ל שועשים OC עם קירור גז או חנקן נוזלי במינוס מעלות לא שורפים את המחשב?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550) חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאלה מכם שלא מכירים, מדובר במארז Full tower כזה: מיקומי המאווררים האפשריים : זוג מקדימה, שלושה למעלה, אחד אחורי, אחד תחתון (ליד הספק). כרגע יש המאווררים הקידמיים + מאוורר תחתון מכניסים אוויר, כל השאר מוציאים. כרגע ממוקמים בו שלושת המאווררים שהגיעו יחד עם המארז (האמת, לא כזה מבסוט עליהם, דחיסת אוויר לא משהו) וכמה כאלה שמצאתי זרוקים בבית - אחד scyte gentle typhoon, אחד NZXT כלשהו, אחד thermaltake כלשהו (בצבע כתום-קיא). במחשב הזה יש כרגע זוג כרטיסים R9 280x של ספייר שמשמשים, כשאני לא משחק, לכרייה של לייטקויין. בזמן הזה הטמפ' מגיעה ל-80 מעלות בכרטיס העליון, 75 מעלות בכרטיס התחתון. שאלתי מאוד פשוטה - האם החלפת המאווררים באחרים עם יכולת דחיסת אוויר גבוהה יותר תביא לירי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט מדהים - תכנסו לתרד הבא ותראו את הבאס של המעבד - מ . ה . מ . ם !!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=30776 גם הזכרונות עובדים לא רע ... תכנסו לעמוד 2 - תראו תוצאה של זכרון ב SANDRA לא מהעולם הזה - למעבד AMD !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הקירור הנל אחרי שבדקתי שהוא תומך בכרטיס שלי כמובן 460gtx אבל עכשיו שאני בא להתקין אותו אני מגלה שהפלטה שהולכת על הליבה לא ממוקמת לי במקום הנכון כהילו שהכרטיס קצר מדי... משהו ידוע מה לעשות כי היצרן טוען שהוא תומך בכרטיס שלי! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לפרוייקט שלי, יש לי שאלה... איך משחררים מכפיל של AMD Athlon 1700XP?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הטעם בקניית מחשב מבוסס AMD? הוא זול יותר כמעט בחצי (545ש"ח ל-2.4XP ) מפנטיום מקביל לו (970ש"ח ל-P4-2.4) אבל מתחמם לטמפ' גבוהות ביותר, ורק מאוורר חיצוני חזק במיוחד שעולה לפחות-188 ש"ח(נוספים) יכול לרסן את זה וגם זה רק בצורה מוגבלת(וזה עוד הפתרון קירור המינימלי המתחייב למי שלא רוצה לקחת סיכון עם התחממות היתר והשחיקה של המעבד) ככה שבסיכום כללי ההפרש במחיר (237ש"ח) כבר לא כזה גדול ואם לוקחים בחשבון את שלוש שנות האחריות של AMD לעומת אחריות לכל החיים של אינטל אז אולי כדאי לחשוב שוב? אולי, חרם צרכנים קטן יכריח את AMD לצרף מאווררים יעילים יותר למעבדים שלהם מאשר הפורפרה המסכנה שמצורפת?! תקנו אותי אם אני טועה... המחירים מהאתר של ZENIT
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם GB 770ud3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי 4870X2 מארה''ב של Sapphire... הכרטיס מסך קורס בגלל בעיות חום (אני מעריך שמדובר בסירקולציה לא מתאימה במארז.. בכל אופן שהעמדתי עליו את הקירור של הכרטיס מסך הקודם שלי (Twin Turbo) הוא הפסיק לקרוס.. מה שגרם לי להבין שמדובר כנראה בבעיית טמפרטורות.. לכן אני רוצה לרכוש קירור לכרטיס מסך החדש.. איזה קירור כדאי לי לרכוש? והאם אי אפשר לעשות כלום עם הTWIN TURBO הקיים שלי ? (יש לי 2 כאלה... חבל שהם ישבו סתם בארון..) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר עם לוח Asus P4T ומעבד Intel Pentium 4 1.4 והביוס מראה תמיד שהמעבד שלו בסביבות ה-70 מעלות, גם המחשב היה סגור יומיים רק פותחים את המחשב, מסתכלים והמעבד ב-70... זה לא נראה לי הגיוני... איפה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מציעים לשים מאוורר BOX של אייבי (1555) על מעבד האסוול (1550)- האם אנחנו מדברים על אותם המאווררים בדיוק או שהם שינו משהו (רעש,קירור)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קיבלתי היום את הציוד שלי לערכת קירור מים וגיליתי שעם הראדיאטור (480) שלי באו רק (!) 16 ברגים 30 ממ למאווררים. אני רוצה לעשות בעקרון PUSH PULL היות וכבר קניתי 8 מאווררים אבל יש לי ברגים רק ל4. איפה אפשר למצוא עוד ברגים בארץ? אני גם מחפש ברגים כדי לתלות את המשאווה\מאגר על ה"קיר" הפנימי של המארז (800D)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה את ההודעה הקודמת שכתבתי.. פעם ראשונה שאני עושה OC ראיתי לפי איזה מדריך ביוטיוב.. קראתי גם פה את המדריך אבל לא הצלחתי לתרגם אותו לעבודה בביוס המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB ASUS P5Q Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לא הצלחתי לעשות רטיו 9 יש לי שם רק 6 ו7 אז אלתרתי.. זה טוב? לכמה אפשר להגיע עם המפרט שלי? תודה!. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-