אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי לייצב את המעבד הנ"ל עם סטוק קולר :] ה-PI ירד מ-42 שניות למה שרשום בתמונה המצורפת :] Uploaded with ImageShack.us עוד מעט נקנה קולר יותר עוצמתי ונגביר קצת את ה-OC. מה אתם אומרים? (הלוח נקנה מ-FREE_ME_0)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קראתי את המדריך ופעלתי לפיו והרמתי את התדרים[מצורף תמונה] השאלה שלי היא: לא נגעתי בשום מתחים,עד כמה אני יכול להרים את התדרים בבטחה ללא שום קרור נוסף[רק קרור סטוק] שהמערכת תהיה יציבה תמיד.מה המקסימום שאפשר? [הממוצע שהגיעו אליו אנשים]. נ.ב קראתי במדריך שצריך לנעול את התדר של : pci express 100mhz "בכדי שלא יעלה במקביל לעליה בתדר הבאס" האם זה עבור כל כרטיסי המסך? או שהכרטיס שלי צריך תדר אחר? החלקים תראו במפרט. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מצאתי באינטנרט אחד ב170 כולל משלוח מחנות אמינה שכבר הזמנתי ממנה בעבר מה אתם אומרים לקנות עכשיו נכון? כי חיפשתי קירור שקט למעבד כבר הרבה זמן ועכשיו סוף סוף יש אותו במחיר טוב! זה היה או זה או freezer מבחינת השקט אבל עכשיו כשיש לי אופציה מבחינת המחיר (רק עוד 100 שקל) יהיה לי פוטנציאל לאובר קלוק וכו' וכמובן קצת מודינג.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.כשאני מתקין מאוורר אחד עליו, איפה המאוורר אמור להיות ממוקם בתוך המארז כשהוא על הגוף קירור, לאן הוא צריך להיות מכוון, לכיוון מטה? או לכיוון האחורי כאשר הוא נמצא מול המאוורר האחורי? והאם המאוור אמור לנשוף על הגוף קירור או לשאוף ממנו אוויר? 2. כשאני מחבר שני מאווררים על הגוף קירור, מי מהם שואף ומי נושף או שאולי שניהם עושים את אותו הדבר? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הVOLTAGE המומלץ ומה היא הטמפרטורה המומלצת לP2 266?? בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD4890 של POWERCOLOR, ביצעתי איתו בדיקות לOC והגעתי לתדרים חדשים: מהירויות בריר מחדל ליבה 850 זיכרון 975 עבר בהצלחה 30 דקות בדיקה בFURMARK STABILITY TEST במהיריות הבאות ללא ארטיפקטים ליבה 990 זיכרון 1150 AAX8 1680X1050 טמפ' ממוצעת עם הקירור על המקסימום בתום הבדיקה היא 64c, נוסף סקרינשוט מאמצע הבדיקה אימתתי את האוברקלוק בZ-GPU אני מעוניין לבצע לו מוד ביוס ולשנות לתזמונים החדשים שיהיה קבוע בלי שאני אצטרך כל פעם להיכנס ולהתעסק עם RIVATUNER מחפש בנרות מדריך או הסבר מפורט לעניין? תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חבר קנה מחשב חדש, בגדול זה לעבודה בלבד, אבל אין סיבה לא לעשות OC, במיוחד שהוא מריץ visual studio ו matlab. המפרט: intel dual core E2200 2.2Ghz 1MB cache s775 800Mhz לוח: asus p5kpl-cm (775 c2d, 1333Mhz, intel G31, DDR2 800) זכרונות: kingston 2GB DDR2 800 Hitachi 250GB (8MB) 7200 rpm sata ספק די חלש: ג'נרי אם אני לא טועה, Golden tiger 450W PSU עם מאוורר 120ממ. הקירור הוא ממש פשוט, קירור רגיל... מה לפי דעתכם אני אצליח לסחוט מהמחשב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי MX440 של inno3d החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?! צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לרכוש מארוור למעבד 6750. חשבתי על Scythe INFINITY ו-BIG TYPHOON VX. מה לדעתכם הקניה השווה יותר? או שבמחיר 250 ש"ח אני יכול למצוא גוף טוב יותר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel h61 והמעלות שלו עומדות על 77 מעלות קבוע רציתי לדעת אם זה תקין או שזה גבוה מידי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם GB 770ud3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז ככה , אני רוצה להחליף את קירור האוויר של המעבד שלי (למי שמעניין , הוא במפרט בצד ימין) , לקירור מים . אף פעם , באף מהמחשבים שלי לא עבדתי עם קירור מים , אז אני חושב שהגיע הזמן להתנסות . קצת בדקתי את קירורי המים שקיימים כיום בארץ , ואת האמת , דיי נדלקתי על הקירור של Corsair , דגם H100i , ובכלל אני אוהב את החברה הזאת , לדעתי הם בונים חומרה טובה עבור המחשבים , קצת יקרים אבל לי זה אף פעם לא הפריעה ;D . (ב-KSP הקירור הנ''ל עולה 625 ש''ח עם אחריות ל-5 שנים , שזה דיי לא רע לדעתי) . אז השאלה הראשונה שרציתי לשאול אותכם , המבינים בעניין , האם הקירור הזה , בקטגוריה הזאת , מצדיק את המחיר שלו , או שבאותו המחיר ישנם קירורים יותר טובים ? , אם כן , כמובן שאני אשמ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי את החליקים שהזמנתי לוח אביט וזכירונות 2 סטקים ADATA-500 אז חברתי הכול התחלתי בOC CPU BUS 125 STRAP CPU המעבד מחליט DRAM RATO 3:4 AGP RATIO CPU AGP PCI 4:2:1 FIXED AGP/PCI 66/33 מתח למעבד 1.5 זיכרונות 2.60 AGP מתח 1.55 המחשב עובד בלי בעייה אבל שאני שם את הבאס על 130 המחשב לא מעלה את חלונות החום של המעבד עומד על בשקט 36-38 בעבודה 43-46 אני משתמש בקירור של אינטל על המעבד ויש עוד שתי מאוררים למארז אני חושב שאלי אני צריך לקנות קירור יותר רצני למעבד וגם להחליף את הספק הישן שבא אם המארז שעובד כבר 2 ++ שנים מה את אומרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים רק למעבד ואני יכול בקלות לשחק עם הטמפ' אפילו למינוס(כמובן ששימוש בנוזל כמו אנטיפריז או משהו אחר) עכשיו יש ל בעיה קשה בקשר לבידוד. הטמפ' בחדר בזמן כזה היא 30 מעלות~ וקירור מים ל8 מעלות יגרום לעיבוי בתוך המארז וככה סתם הולך לי המחשב... עכישו בקשר לבידוד בצינורות אין בעיה אני שם ארמופלקסת בעיה אחת נפתרה. עוד בעיה היא הבידוד לבלוק קירור עצמו אז חשבתי ליצוק עליו גומי, סיליקון מן קצף מיוחד כזה לבידוד ואז עוד בעיה נפתרת. עכשיו השאלה היא החלק נחושת בתחתית הבלוק (שנוגע במעבד) אם יהיה לי גם שם עיבויי? או שהמשחה הטרמית תמנע עיבויי? אם כן אז איך כל התותחים בפורום מחו"ל שועשים OC עם קירור גז או חנקן נוזלי במינוס מעלות לא שורפים את המחשב?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה את ההודעה הקודמת שכתבתי.. פעם ראשונה שאני עושה OC ראיתי לפי איזה מדריך ביוטיוב.. קראתי גם פה את המדריך אבל לא הצלחתי לתרגם אותו לעבודה בביוס המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB ASUS P5Q Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לא הצלחתי לעשות רטיו 9 יש לי שם רק 6 ו7 אז אלתרתי.. זה טוב? לכמה אפשר להגיע עם המפרט שלי? תודה!. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו כרטיס המסך הראשון שלי מבית ati והפעם הראשונה שאני מתעסק עם הדרייברים שלהם כמו כן. לפני שבוע התעסקתי עם חבר ב-CCC על 4870 ב-oc חובבני. כעת התקנתי hd4670 על המחשב שלי ואני שם לב שב-CCC "ATI Overdrive" המחוונים מצד ימין כלל לא פעילים ואינם מראים לי את ה-activity וה-fan speed, כאשר אני חושב גם שזה אמור להציג עוד מחוון של הטמפרטורה. הנה תמונה: האם כך זה אמור להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט במובן של כסף... יש לי שני מעבדים: E2188 E4600 ואני רוצה לקות להם לוחות חדשים בשביל OC מה עדיף אם בכלל יש הבדל מבחינת OC 340 שח P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G 430שח EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-