אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז CM590 או 400 ש"ח שהולך על קירור לכל הדברים החמיפ(מעבד כ.מ דיסק קשיח) (קרור לכל דבר. בעתיד אני מתכוון לעשות OC! אני רוצה שזה יפתור לי את הבעיה של הטמפרטוטת הגבוהות!!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, החלטתי להזמין מחו"ל כמה מוצרים על מנת לתת שידרוג קטן למערכת קירור המים שברשותי השידרוג כולל: 1. שינוי מארז ל Spedo Advance 2. החלפת הצנרת. 3.החלפת הקירור הנוכחי לכרטיס המסך. 4.שינוי הנוזל. 5. שינוי מיקום הראדיאטור. וזהו בערך ההזמנה כוללת את הדברים הבאים אם יש הערות ושינוים אני ישמח לשמוע Danger Den DD-GTX295 NVIDIA GeForce GTX295 Video Cards *** NEW *** RadGrillz Stripes 2x120 Aluminum Black with Carbon Fiber Trim Tygon 3603 1/2" ID (3/4" OD) Clear Tubing ההזמנה של הצנרת היא PerFoot אז הזמנתי X 15 שזה יוצא בערך 4.5 מטר. Swiftech MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing Rev 2 - Black Fluid XP+ EXT (Extreme Performance) Coolant - UV Blue Fluid XP+ EXT …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon HD 2900 Pro חברתי לו את שניי חיבוריי החשמל הכרטיס עומד על GPU Clock 770 MHz (original: 507 MHz, overclock: 52%) Memory Clock 990 MHz (original: 514 MHz, overclock: 93%) עכשיו הוא יציב בGTA וכל זה אבל אני רוצה להוצאי ממנו את המקסימום אך אני הופך אותו ל2900XT?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם למומחים באוברקלוקינג, מה עדיף מלוחות האם של asus בביצוע OC לא ממש חזק: asus p5q 635 nis asus p5q pro 715 nis asus p5q turbo 680 nis asus p5q pro turbo 725 nis ההבדל פחות מ 100 ש"ח שאר הרכיבים (לקנייה) הם: מעבד E8400 עם קירור ocz v2 זיכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition כ.מ. HD 4850 Vapor-X 1GB מארז עדיין מתלבט אבל נראה לי coolermaster 590/690 ספק 600W coolermaster תודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רואה 3 פרמטרים תראו בתמונה: http://maormark.webs.com/1.JPG אני יודע שהשני והשלישי זה טמפ' של כל ליבה אבל מה בתכלס הטמפ'?. זה הפרמטר הראשון לצורך העניין 26 מעלות?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קניתי Ultra 120 eXtreme אבל אני רוצה לקנות את הIFX אבל שמעו מה הבעיה, אין לי אפשרות להשיג את המתאם לAM2 ואני מזה נואש אני מאוד רוצה את הקירור ואתם יודעים את זה. יש מצב אתם עוזרים לי למצוא את הברגים,מתאם כאילו מתחת ללוח ומעל הלוח זה מה שאני . BackPlate ....שיגיע הכל.
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי משהו כאן יודע משהו על המשאבה Alphacool AP700 Centrifugal Pump ? היא אמורה לתת 720 lt/h, השאלה העיקירית, האם היא תספיק ללופ אחד של כ.מסך ורדיאטור משולש (בגובה 75 ס"מ ממנה)?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום המפרט: מעבד: Q6600 GO @ STOCK SPEED קירור סטוק ל.אם: DG31PR Intel Pearl Creek מארז של חברת champion (לא נורא,2 מאווררים אחד להארד דיסק) זכרון: 2GB 800MHZ A-DATA 5-5-5-18 טמפ': היום יום קיצי, אני כרגע על קירור סטוק, הטמפ' שלי הינן 44-44-43-42 במנוחה, אם אני מפעיל את תוכנת ORTHOS אחרי דקה ו 58 שניות בדיוק הטמפ' מגיעה ל70 מעלות (התוכנה מנצלת 2 ליבות על 100% כל הזמן, בשני הליבות האחרות הטמפ' בערך 10 מעלות פחות) מיד עם ההפסקה של התוכנה הטמפ' של המעבד קופצת מטה ל 60 מעלות וממשיכה לרדת עם הזמן. אנא המליצו לי על קירור רציני והכי טוב לעד 150 , 200 ו 250 ש"ח תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 39 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות הקירור מותקן טוב שכן עם קירור הסטוק הוא על כמעט 80 במאמץ ראוי לציון שהמשחה המרוחה היא MX2 הקירור אכן מתחמם , המתח הוא סטוק , כרטיס 7900GS שלא מתחמם כל כך , סירקולצית אויר בינונית ו4 סטיקים של זיכרון על 2.1 וולט המעבד יציב לחלוטין ולכן אני תוהה אם זה בעיות בסנסור או באמת הוא רותח עדכון !! המעבד בלי OC בכלל ועדיין עומד על 60
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ככה אני קונה מחשב חדש והמפרט שלו הוא(זכרונות,מעבד ,קירור למעבד, ולוח אם ;מה שרלוונטי ל OC): מעבד: Intel Pentium Dual Core E6300 לוח אם: GIGABYTE ga-ep43-DS3L זכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME א. רציתי לדעת האם זה טוב ל OC. ב.חיפשתי מדריכי אוברקלוק וכולם מסובכים ומתסבכים אותי. כשאני מעלה FSB זה אומר שאני מעלה את המהירות ואז כופלים את זה במכפלה ומה שמתקבל זה מהירות המעבד נכון? המכפלה, עד כמה שידוע לי, נעולה בדגם הזה כלומר שכל מה שניתן זה להעלות את המהירות. עם זה אין לי בעיה, הבעיה מתחילה כשאני צריך להסתבך עם מתחים של המעבד,הזיכרונות וכל זה. אשמח אם מישהו יסביר לי את זה.
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי .. היום חיברתי למחשב החדש שלי מאוורר מהמחשב הישן והמאוורר מקרר די טוב וחזק אבל זה מתבטא גם ברעש, והוא מאוד רועש יחסית לשאר המאוררים שיש כרגע יש אפשרות להפחית את המהירות (את ההספק חשמל) שמגיע למאורר וככה הוא פחות יקרר אבל לפחות יהיה פחות רועש.. הורדתי את התוכנה SpeedFan ויש שם שליטה באחוזים של המהירות נגיד אבל זה לא ממש עוזר כי ניסיתי על כולם שם להוריד ל 0% וזה לא משתנה נגיד.. יש אפשרות אחרת? או שאני לא יודע להשתמש ב SPEEDFAN ותסבירו לי ועוד שאלה.. מה ההבדל בחיבורי מאווררים שיש כזה לחבר לחיבור עם 4 פינים שזה נקרא אני חושב זכר ונקבה שזה גדול כזה ויש כזה עם 3 פינים קטנים שמתחבר ללוח אם.. תודה =]]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD בתצורת S939 (זו שקדמה ל-AM2) אבל למיטב הבנתי יחידות הקרור הנפוצות בעלות תאימות לאחור (או שמכניזם האחיזה פשוט נותר זהה למרות המעבר לתצורה חדשה). המחשב ישן, ואני מאמין שיחידת הקרור שאקנה לא תוכל לשרת אותי במחשב שיחליף אותו בעתיד, אך מאחר ואין לי כוונות לרכוש מחשב חדש כעת ואני רוצה לשמור על שפיות, אין לי ברירה אחרת מלבד רכישה של יחידת קרור חדשה. הקריטריון הראשון והחשוב מכל הוא שקט; לביצועים חשיבות משנית. אף רכיב אינו מומהר. עלי להודות, הקרור במחשב אינו אופטימלי: מאוורר 120 מ"מ בודד שמכניס אוויר בחלק הקדמי התחתון של המארז ומאוורר בספק הכוח. בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם חוסר הסדר בפנים המארז לא מניב תרומה חיובית. אני מתקשה להאמין שסידור הכבלים ו\או נקיון תק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הצילו ! יש לי מחשב של AMD 64B, עם לוח אם של ASUS (לא זוכר כרגע את הדגם.המחשב אצל אמא שלי.נדמהלי שנגמר ב NE).המחשב מלפני 3-4 שנים. היות ויותר משנה לא נוקה, עבר על ידי ניקוי יותר מדי יסודי, במהלכו ניסיתי גם לנקות את מאוורר הלוח-אם - בתמונה,ניסיון לא מוצלח, וגם לא הצלחתי להחזירו למקום - שברתי את הפינים שלו בהוצאה :-X מאז, המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא, ויש לי חשד עמוק שזה בגלל החלק שהוצאתי - האמנם ? אם אני צודק - האם אפשר להדביקו חזרה, נאמר עם ... דבק 3 שניות למשל ? אם זה לא קשור - אז מה יכולה להיות הסיבה ? תודה לכל העונים, גולן [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בלעשות אוברקלוק לE5200 בלוח GIGABYTE EP43-DS3L הקירור הוא Alpine 7 Pro אני רוצה להגיע לפחות ל3000MHz את הרוב אני יודע אני רק מפחד לגעת במתחים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-