עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NCa,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ממש חופר ומרעיש... ואני כבר מתחרפן רציתי לשאול איזה קירור פסיבי מומלץ לכרטיס מסך ATI 2600xt אני צריך קרור אפקטיבי ביותר וזול יחסית.. תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by carman6,

הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rap_tr,

ערב טוב ניקיתי את המחשב היום והוצאתי את המאוורר של המעבד (ברוב טיפשותי) יש לציין שמשכתי אותו קצת בכח כדי להוציא אותו מהשיינים שתופסות אותו והוא התנתק ובדיעבד גיליתי שהיה שם מן תופסן כזה שמחובר ללוח אם והמאוורר היה עם סיליקון או חומר לבן כזה.. בכל אופן,חיברתי אותו בחזרה,חיברתי את כל הכבלים(חשמל,מסך וכו..) והמחשב נדלק לכ-20/30 שניות ונכבה המסך לא עולה,ז"א הביוס לא עולה והמסך אפילו לא מגיב(כאילו שלא נדלק בכלל המחשב) אם מישהו יודע אולי מה הבעיה אני אשמח לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מדבר מהמחשב של אחי צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

יש ליהרבה חוטים במחשב כמו לכולם אנירוצה לדעת אם יש דרך להסתיר לסדר לארגן את כל זה זה ממש מציק שאני עבוד על המחשב... ???

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RomaDev,

המעבד עומד כרגע על 75.3 מעלות עשיתי אובר מ- 800 ל- 1000 ומחשב טס אבל המעבד רותח!!!!! 75.3מעלות!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by asili,

הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by stolen,

היום יש לי גיפרוס ‏8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 הגעתי למצב שהקרטיס כאשר אני לא מפעיל יסומים גרפים עומד לי על 54 מעלות ובמאמץ מגיע בשיא ל-70 מעלות חשבתי להחליף אותו לאותו דגם של אסוס האם כדיי האם הוא יתחמם פחות...? http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בקשתי שיטפלו לי במחשב בקטע של סדר וניקיון כי אני לא הכי בראש של לעשות את זה. הוא אמר פירוק הכל ניקיון וסידור כבלים 120 ש"ח. מחיר סביר או יקר? כדאי לעשות או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Animor,

שלום, ראשית, מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB 1) בדקתי את טמפרטורת המעבד בעזרת התוכנה EVEREST, והוא נראה לי חם מדי. במנוחה: 65C מייד לאחר משחק מחשב: 76C אני משתמש במאוורר המקורי שהגיע עם המעבד. א. האם זה תקין? ב. האם זה קשור למיקום המארז (בתוך נישה בשולחן)? אולי לא מרחתי טוב את המשחה כשהתקנתי את המעבד? ג. האם מאוורר + היט סינק אחרים יורידו משמעותית את הטמפרטורה? 2) האם ניתן לבצע OC עם לוח האם שלי? הבנתי שאינטל מקשים על כך. תודה מראש לעונים!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yos1978,

אהלן ! אני מתכוון לקנות את המפרט הבא לאחר שאמרו לי שניתן לעשות לו אוברקלוקינג רציני אבל אין לי מושג מה בדיוק צריך לעשות מישהו יכול להסביר לי ? תודה מעבד: INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX68G256D GEFORCE FX6800GS SLI 256MB DDR3 PCI-E זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm מאוורר : ARCTIC COOLING FREEZER 7 Pro

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RonCohen,

XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי את המעבד והמארז הנ"ל. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד לשיפור הביצועים ולשמור על שקט יחסי (המחשב משמש כhtpc). איזה איוורור למעבד יכול לעזור לי? בינתיים אני עם האיוורור המקורי שקבלתי עם המעבד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by esaly,

מישהו יודע אולי מה הטווח מתחים למעבד הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sub_man,

1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה הוא? לשימוש בלי OC...... הכי הכי שקט שיש. (זה לא חייב להיות גוף קירור........ אפשר גם רק מאוורר. אבל שיעשה את העבודה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Vector13,

שאלה קצרה: האם זה לגיתימי שהמעבד שלי לא יתקרר כמו שצריך (כמעט ובכלל לא) אם צלעות הקירור שקיבלתי עם המעבד? כי זה מוזר, שבמצב סרק המעבד רץ על 50 - 60 (תלוי בטמפרטורה של החדר, וכמה זמן פעל) ובמעמץ 70 - 80, וזה לא מיתקרר כמעט ובכלל !, אלה אם אני מכבה אותו ... פרטים חשובים: Intel Pentium 4 3.0 Prescott GeForce 6600 GT AGP 128 Asus P5P800 Mainboard

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by magimag,

היי, זה פעם ראשונה בחיים שהחלתתי לעשות המהרה, כך שיש לי המון שאלות, מראש תודה על סבלנות. אני מתכוון לעשות המהרה רק למעבד. ישנם המון שדות בביוס שנראים לי רלוונטיים אבל אני לא יודע מה לעשות איתם. אני אעבור אחד אחד: שדה של BCLK אני מניח שצריך להיות 100. כל מה שקשור ל-turbo mode, האם כדאי לבטל את זה? (משום שאני ממילא ממהיר את המערכת) שדות הבאים: Load Line Calibration, VRM Frequency, Phase Control,Duty Control, CPU Current Capability איזה מתחים (אם בכלל לגעת) לשים פה: CPU Voltage(Manual/offset), VCCSA/VCCIO/CPU PLL/PCH Voltage כמו כן בתפריט אחר יש שדות הבאים: EIST(לבטל את זה?), CPU C1E/C3/C6 (מה זה?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by max2,

שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא... מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני נשפכתי על הרצפה. מי שלא הבין או התעצל לראות, אז אסכם בקצרה, מדובר בבריטי חביב אך חופר שעושה ניסוי קטן, חסכוני במקום, חשמל ורעש ובודק מה קורה כאשר מתקינים 40 (כן, 40!) מאווררים ללחץ סטטי מקסימלי בעלי RPM גבוה על H100 מסכן. התוצאה היא שקטה קומפקטית והכי חשוב זולה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

1.אני רוצה לשים SF עליו אבל הSF הוא 90 מילימטר והסינק בנוי ל92, תהייה לי בעיה אם זה? 2.מה המשקל המקסימלי שאפשר לשים על לוח? כי זה יוצא 765 גרם. זה יותר מדי? 3.צריך להוריד את התושבת של שיש על הלוח אם כדי לשים את הסינק?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kibub,

היי רציתי לדעת איך המשחה הזו:ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease אני מתכנן OC ואני צריך משחה מעולה האם זה זו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dlavi1,

1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים