עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mikko,

http://global.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=591 איך לא חשבו על זה קודם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shainov,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל בחתימתי. כרגע המערכת יציבה מאוד ועומדת על 445 FSB ומתח של 1.29 למעבד ו 1.9 לזיכרונות (לאחר בדיקה של 4 שעות עם OCCT), שמתי לב שבמשחקים לאחר כ40 דקות המשחקים/אפליקציות קורסות לי למרות שבפריים 95 וOCCT לא קורה שום דבר. יש לציין שכ.מסך מומהר (9600GT) מ700 ל750 בליבה ול1870 לזיכרונות (שוב נבדק מעל לשעה וחצי עם OCCT בבדיקת GPU ולא קרתה שום קריסה של מערכות. האם הספק לא מספיק למערכת הנ"ל :SEASONIC 500W מודולרי. כמה וואט לוקחת לי כל הערכת ברמת העיקרון לפי הOC הזה? אודה לתגובות.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במעבד Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ סקוט 2011 אני מעוניין לרכוש קירור למעבד על מנת שאוכל לעשות OC כמו שצריך איזה קירור מומלץ? אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא מחפש קירור מים וכל הבאלגן קירור אוויר או מה שיש שאוכל להגיע לרמה נכבדת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by arel508,

לכמה מעלות מקסימום מותר להגיע איתו? (sapphire 5870) ועם איזה תוכנה מומלץ לבדוק מאמץ? OCCT זה בסדר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lesForce,

אהלן אני מחפש קירור חזק ל-I5. התקציב הוא פחות או יותר 150. עדיף מ-KSP. אומנם לא מתוכנן OC בכלל, אבל החדר שבו אני עובד תמיד מאוד מאוד חם. במיוחד בקיץ, כך שאני רואה לנכון כן להשקיע בקירור. מה מומלץ? אני יודע שבעבר המוגן 2 היה הדבר החם- אבל אין לי מושג היום מה חדש ומה מתאים ל-I5.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by captaincaveman,

היי, אז אחרי מעבר דירה החלטתי לנקות קצת את המחשב, פתחתי את המארז וגיליתי שחלק מהצינורות נמעכו. זה לא קורה בחלקים ישרים של הצינור, אלא רק בכפופים. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה משפיע מאוד לרעה על זרימת המים במערכת... תודה!

8. Started by asili,

הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by danielk9,

היי אני מתלבט במובן של כסף... יש לי שני מעבדים: E2188 E4600 ואני רוצה לקות להם לוחות חדשים בשביל OC מה עדיף אם בכלל יש הבדל מבחינת OC 340 שח ‎P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G 430שח ‎EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R תודה...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה רק מי היום ככה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Forge,

יש לי את המערכת הבאה: AXP1600 1400@1870 DDR333 SAMSUNG GIGABYTE 7VAX GYRO TSUNAMI 350W איך אני מצליח להמהיר אותה יותר מה- 33 % שכבר ביצעתי? יש לי סטפינג טוב - AGOIA משבוע 13 שנת 2002 שאמור להיות טוב מאד (יש האומרים שיכול להגיע ל- 160% מביצועיו המקוריים) אז איך?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בתור אחד שהוא לא תותח OC הצלחתי תמיד עם קירור אויר וציפסטים בסיסיים להגיע עד 20 אחוז OC מ 3 גיגה להגיע ל 3.6 זה נחשב הרבה ? עם קירור BOX וספק גנרי 300W פשוט. הפנום נותן עד 25 אחוז OC מ 3 עד 3.75-8 זה שווה את הכסף ? מבאס רצח . גם במבחן ה OC ההבדל הוא אפסי בביצועים גרף 58 מול 59 אחרי OC .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rap_tr,

ערב טוב ניקיתי את המחשב היום והוצאתי את המאוורר של המעבד (ברוב טיפשותי) יש לציין שמשכתי אותו קצת בכח כדי להוציא אותו מהשיינים שתופסות אותו והוא התנתק ובדיעבד גיליתי שהיה שם מן תופסן כזה שמחובר ללוח אם והמאוורר היה עם סיליקון או חומר לבן כזה.. בכל אופן,חיברתי אותו בחזרה,חיברתי את כל הכבלים(חשמל,מסך וכו..) והמחשב נדלק לכ-20/30 שניות ונכבה המסך לא עולה,ז"א הביוס לא עולה והמסך אפילו לא מגיב(כאילו שלא נדלק בכלל המחשב) אם מישהו יודע אולי מה הבעיה אני אשמח לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני הולך לשפר במשמעותית את המעלות של הרכיבים במחשב שלי,ואני צריך שתיעצו לי כמה רכיבים שיקררו. אני צריך: 2 מאווררים 80mm קירור לצ'יפ קירור לכרטיס מסך - Geforce 7600GS וזהו, תקציב... שהכל ביחד לא יעבור את ה-700. ד''א אני לא מתכנן לבצע OC. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by -Tal-,

שלום אשמח לקבל המלצה לקירור מעבד E7500 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L מארז CoolerMaster Sileo 500 המליצו לי על SCYTHE KAMA ANGLE ב 135 ש"ח אבל לא שמעתי עליו כ"כ ... התקציב הוא עד 150 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני רוצה לעשות לו OC אבל אין לי מושג איך! הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא יודע איך משתמשים בה מישהו יכול לעזור לי? ועוד שאלה אם אני עושה OC אני גם צריך להוסיף מאורר? ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by CoronaLover,

עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by captaincaveman,

לכבוד הקירור מים שיגיע בקרוב החלטתי לצ'פר את המחשב בבית חדש. יש לי בחדר ארונית קטנה עם שלוש מגירות. לאחר בדיקה מהירה גיליתי שלוח האם נכנס למגירה בלי בעיות ואז עלה לי הרעיון: מגירה עליונה: דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, ספק כוח. מגירה אמצעית: לוח אם וכל מה שעליו. מגירה תחתונה: משאבה, רדיאטור, מיכל מים. בנוסף: בשתי המגירות העליונות מאוורר 120MM מכניס מקדימה ו-120MM מוציא מאחורה (לכל מאוורר מפסק 12/7 וולט). בשתי המגירות העליונות תעלה מרכז המגירה לכל אורכה כך שאפשר יהיה לפתוח את המגירה בלי לתלוש חוטים וצינורות. בעיות כרגע: מפסקים יפים ל-POWER ו-RESET. STEALTH לכוננים, המגירות מעץ מלא, נראה לי שפלטת עץ תהיה קצת כבדה לכוננים. רעיונות יתקבלו בברכה.....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by max2,

שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא... מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. AMD MOBILE 2500+ @ 4500 + SP97 + DELTA ABIT NF7 L12MOD + VDD MOD + צ'יפסט מלוטש GEIL ULTRA PC4400 512X2 LEADTEK 6800ULTRA סתם מעניין אותי לדעת...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by שורטי,

יש לי שאלה ישאיזה שהוא חומר שקל להשיג והוא מפזר חום טוב ואני יוכל לחבר אותו לחלקים במחשב? אם כן איפה אני יכול להשיג אותו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Surgeon13,

אחרי קצת חפירות אני מבין שהם די דומים מבחינת הביצועים. המעבד יהיה i5 2500k והלוח אם כנראה Asrock z68 Pro3 לגבי המארז עדיין לא החלטתי. ראיתי שהצלעות קירור של המאווררים האלה די ענקיות, זה ייכנס לכל מארז Midi Tower ? המטרה שלי בבחירת מאוורר זה לשמור על השקט כמה שיותר בתקציב שפוי 180-200 ש"ח. אני לוקח את הדגם של ה2500K ולכן נראה לי גם שרצוי לעשות OC מתישהו, אז הקירור צריך לעבוד טוב במידה ואתם מציעים משהו. אשמח ללמוד מנסיונכם והידע שלכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים