אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא... מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שניהם יותר חלשים מהוואנטק אירופלוו , עולים אותו הדבר , והרבה יותר רועשים .... למה בדיוק הם קבלו מאוורר השנה? נכון שיש להם פאנבאס אבל עדיין - במצב שקט הם עושים אותה כמות רעש כמו הVantec Aeroflow במצב רגיל ... ואפילו במצב רועש בו הם עושים פי כמה יותר רעש מהוואנטק הם מקררים בצורה פחות אפקטיבית חוץ מזה שהוונטק כזה יפה בקיצור - לפי דעתי הוואנטק היה אמור לקחת את התואר בגלל שהוא כל-כך הרבה יותר טוב .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ליהרבה חוטים במחשב כמו לכולם אנירוצה לדעת אם יש דרך להסתיר לסדר לארגן את כל זה זה ממש מציק שאני עבוד על המחשב... ???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לבצע OC למחשב שלי (לצורך שיפור קל/בינוני בביצועים לא לשבירת שיאים או משהו כזה) ועברתי על שני המדריכים המצויינים והמפורטים שיש פה באתר (להמהרת מעבד וכרטיס מסך). מה שרציתי לשאול זה האם ניתן/כדאי להשתמש בתוכנות המובנות שמגיעות עם לוח האם (למשל EasyTune) ומלוח הבקרה של כרטיס המסך (שמצריכות מעט ידע טכני אודות OC - מכפלות, מתחים וכו')? במדריכים למשל נאמר להעלות תדרים באיטרציות תוך כדי בדיקות טמפ' ועומסים, אבל שמתי לב שהמדריכים מ-2006. היום התוכנות המובנות עושות בדיקות עצמיות לפני OC (יצא לי לעשות בכרטיס ATI) ובסוף ממליצות על ה-OC הכדאי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות במשחקים והוא פשוט נתקע באמצע המשחק, עושה סימנים מוזרים על המסך ולפעמים עושה ריסט. הטמפרטורות והמפרט שלי הם כאלו: לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 עם 50 מעלות מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz שניהם פחות או יותר על 38 מעלות כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB עם 70 מעלות! כונן קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II עם 38 מעלות זיכרונות: אחד של 1GB 677 MHZ ועוד אחד של 2GB 800MHZ שניהם של קינגסטון. האם זה נכון שכל המעלות תקינות חוץ מהכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו ואת כל המחשב והוא עדיין על אותם מעלות. אם אני צריך להחליף, לאיזה כרטיס מסך כדאי להחליף שיריץ לי סבבה משחקים? בבקשה תענו לי, תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הוא? לשימוש בלי OC...... הכי הכי שקט שיש. (זה לא חייב להיות גוף קירור........ אפשר גם רק מאוורר. אבל שיעשה את העבודה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=73940 אני מתלבט בין cnps5x לבין i11 לבין freezer 7 pro rev.2 המחשב מיועד לעריכת גרפית בFHD, וגיימינג אנצל את הנושא לעוד שאלות במקום לפתוח עוד שרשור... -כדאי לדעתכם להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר לHDD? -הלוח אם b150m-a בסדר בשביל המעבד הזה? הבנתי שהוא די קריר ועם מטעפת חום כמו של i5 6500 למשל... אז לא אמורה להיות בעיה, נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המשחה הזו:ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease אני מתכנן OC ואני צריך משחה מעולה האם זה זו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, כיצד אני יכול להעלות את המהירות של המאוורר שיתן קירור יותר טוב כי אני מתכנן OC מעבד E6600 ולוח אם GYGABYTE 965P-S3
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון להיום מה הקירור אויר הכי טוב שיש לe8500?? בנוסף רציתי לדעת אם למשהו פה יש מערכת דומה לשלי יכול לומר לי מה בערך האברקלוק המסימלי שאני יכל למשוך אותה כי משום מה אני בקושי מצליח להגיע ל3.8 מעבד e8500 לוח gigabyte x48d5 זכרונות corsair 2x2gb dhx מארז cm690 6fan ספק enermax mooodu 520
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד שלי זה:DualCore Intel Core 2 Duo T7259 Merom-2M הטמפ של שני הליבות במצב מנוחה הוא 72-70 זה תקין? האם יש צורך לקנות את המוצר הבא: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=410698527&sog=C-Fan אני לא עושה אוברקולוקינג למחשב ולא מתכוון לעשות לו בעתיד. דגם הנייד lg r405-s אולי כדאי לחכות שיצאו HD SSD במחירים שפויים והוא כבר יוריד את הטמפ הכללית של המחשב? תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים עריכה: ב everest ultimate זה רושם לי שהטמפרטורה של ה cpu הכללי הוא 72 אבל הוא אומר שליבה אחת זה 68 והשנייה 69 אז איך הוא מגיע ל72?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Zalman ?CNPS7000A-Cu - ? מחיר: 200 ש"ח... SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 מחיר : 255 ש"ח... האם SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler עושה את אותה עבודה כמו אלה למעלה? הוא זול יחסית (130 ש"ח) ונראה כאילו הוא יעשה את העבודה, חוות דעת עליו? האם להשקיע יותר בקירורים שלמעלה או שזה ^^ יספיק? תודה.. בראל.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה.. יש לחבר שלי בעיה עם המאוורר סטוק שלו..במנוחה הוא מגיע ל56 מעלות שלא לדבר על מאמץ -מגיע ל64 מעלות.. זה "קצת" יותר מידי... כל זה כמובן אחרי ריענון משחה טרמית... הייתם ממליצים להחליף מאוורר? ואם כן אז לאיזה? משהו לא יקר יותר מידי ובעל הרכבה נוחה... המחשב בעיקר משמש לאינטרנט ומידי פעם למשחקים... תודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה Archon עם שני מאווררי TY140 וה Silver Arrow עם שלושה קונה בחול מחיר לא פונקציה בכלל ומיועד בינתיים לQ9550@4.06@1.42V תודה על העזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ורציתי לדעת האם הם טובים לOC לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 בוסטר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2146 תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה מהמפרט אתם צריכים ומה לא אז העתקתי את כולו מאיידה 32: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Computer Name PC1 User Name Administrator Logon Domain PC1 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Portþ (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD MOBILE 2500+ @ 4500 + SP97 + DELTA ABIT NF7 L12MOD + VDD MOD + צ'יפסט מלוטש GEIL ULTRA PC4400 512X2 LEADTEK 6800ULTRA סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-