אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ה Archon עם שני מאווררי TY140 וה Silver Arrow עם שלושה קונה בחול מחיר לא פונקציה בכלל ומיועד בינתיים לQ9550@4.06@1.42V תודה על העזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי את LIMBA 2000 ואת TT הציעו לי גם עוד הרבה אחרים טובים רק אני לא יכול אותם כי הם דורשים שיש מסביב לסוקט 4 חורים מה שאין לי!!!! אם תוכלו להציע לי אחד ממש טוב (או אחד ממה שאמרתי) אודה לכם! (: SweeT EviL
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
westren digital - 80gb - 8mb buffer - 7200 rpm - ata100
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם זה לגיתימי שהמעבד שלי לא יתקרר כמו שצריך (כמעט ובכלל לא) אם צלעות הקירור שקיבלתי עם המעבד? כי זה מוזר, שבמצב סרק המעבד רץ על 50 - 60 (תלוי בטמפרטורה של החדר, וכמה זמן פעל) ובמעמץ 70 - 80, וזה לא מיתקרר כמעט ובכלל !, אלה אם אני מכבה אותו ... פרטים חשובים: Intel Pentium 4 3.0 Prescott GeForce 6600 GT AGP 128 Asus P5P800 Mainboard
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד(E8400) והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ? יש לי לוח : Gigabyte EP43-DS3L
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לעשות ל6870 שלי בדיקת מאמץ בATITOOL, אחוז הניצול של הכרטיס עומד על 63% מאמץ ולא כ100% כפי שהבנתי שזה צריך להיות. השאלה שלי היא האם זה יהוה בעיה בבדיקת היציבות של הכרטיס או שזה לא קריטי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד.. טוב תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה בפורום, נעים מאוד קניתי לפני זמן קצר מחשב בעל הפרט הבא: מעבד Intel Core2Duo E6600 2.4ghz זיכרון פנימי 2 ג'יגה DDR2 Corsair 800 cl4 Mhz. דיסק קשיח 320Gb במהירות 7,200 סיבובים בדקה WD. מארז Gigabyte Aurora Aluminum Black . ספק כח Enermax Liberty 500W Modular. לוח אם Asus P5B-Plus Vista Edition . כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600 GTS 256mb Pci-Express. הייתי רוצה להתחיל להוציא יותר מכרטיס המסך, (מתחרט שלא לקחתי 8800 320מ"ב אבל לא משנה...) כרגע ה Core Bus הוא על 675 וה - Memory Bus על 1008, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם אותו הכרטיס שעשו לו אוברקלוק ולקרוא לכמה הם העלו אותו ומה לדעתם הכיול הטוב ביותר שניתן להגיע עם המפרט שצויין. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ המשלוח מח"ול עושה את העסקה הזאת ללא כדאית כל כך
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שלומכם התחלתי לשחק עם המעבד שלי ואחרי שהישלמתי עם העובדה שהוא גרוע לOC היתחלתי לשחק עם המתח שלו וגיליתי שהוא יציב מאוד במתח נמוך מאוד!! ורציתי לדעת האם מתח נמוך מזיק למעבד כמו תוספת מתח או שזה רק יכול ליגרום לחוסר יציביות?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשפר במשמעותית את המעלות של הרכיבים במחשב שלי,ואני צריך שתיעצו לי כמה רכיבים שיקררו. אני צריך: 2 מאווררים 80mm קירור לצ'יפ קירור לכרטיס מסך - Geforce 7600GS וזהו, תקציב... שהכל ביחד לא יעבור את ה-700. ד''א אני לא מתכנן לבצע OC. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך gigabyte gtx 780 windforce oc ומעבד 4770K. אני רוצה גם לקנות את הלוח הזה, http://ksp.co.il/?uin=19308 השאלה אם באמת יש טעם לחבר גם לו קירור מים. מערכת למשחקים וגיימינג. כמוכן OC. מארז antec twelve hundred. על המעבד כבר יש קירור מים של אנטק ה920, כדי להשאיר אותו ולקרר רק את הכרטיסי מסך או להחליף הכל?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בחנות של זיג זג מחשבים והמוכר שם אמר לי שעל המעבד של אינטל אין חיישן טמפרטורה יש " חיישן עומס " והוא מתרגם את זה לטמפרטורה וזה לא מדוייק ומה שאני רואה בביוס זה " חיישן עומס " שמתורגם לטמפרטורה , אז שאלתי אותו אם אני במצב BOOT ואין מאוורר על ה CPU או המאוורר תקול המחשב יתחמם ויתכבה ללא מאמץ אז זה סותר את " החיישן עומס " והוא התעקש שאין חיישן טמפרטורה על המעבד , מי צודק ? אני מבולבל לגמרי הוא אמר לי שחיישן טמפרטורה " פאנל " זה חיישן טמפרטורה אמיתי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לבצע OC על המעבד (Q6600) שכרגע במהירות Stock. הלוח אם שלי Gigabyte GA-P35-DS3L הזכרונות G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B. אני די חדש בעולם האוברקלוקים והייתי רוצה הדרכה פשוטה איך להוציא את המקסימום מהמעבד (בתקווה בלי לקנות קירורים חיצוניים) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה מהמפרט אתם צריכים ומה לא אז העתקתי את כולו מאיידה 32: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Computer Name PC1 User Name Administrator Logon Domain PC1 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Portþ (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי נתחיל בזה שראיתי את ה-Big Typhoon של Thermaltake בפעולה ומאוד התרשמתי מהשקט שלו (16db מוצהר). הבעיה היא שהבחור דיי יקר (230 ש"ח), ואני באופן כללי לחלוטין לא מחפש גוף קירור לאוברקלוקינג אלא אחד פשוט שיחזיק את ה-Burton XP 2500 שלי בשקט כמה שיותר מוחלט. יש למישהו ניסיון עם ה-Volcano Silent Boost? הוא עולה 130 ש"ח ומוצהר כ-21db.. הוא גם נראה הרבה פחות מאיים.. מישהו יודע איך הוא בפועל ? כמו כן, אני מחפש מאוורר 120 מ"מ, שכאמור יהיה כמה שיותר שקט.. יש המלצות? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בתוכנה MSI Afterburner v2.3.1, אפשרות של Power Limit. מה המשמעות של האופציה הזו? היא עוזרת בבצועים יותר גבוהים? במה היא עוזרת? תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ליהרבה חוטים במחשב כמו לכולם אנירוצה לדעת אם יש דרך להסתיר לסדר לארגן את כל זה זה ממש מציק שאני עבוד על המחשב... ???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-