אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל. מבחינת חומרים, אורך חיים, הולכת החום וכו'...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ליהרבה חוטים במחשב כמו לכולם אנירוצה לדעת אם יש דרך להסתיר לסדר לארגן את כל זה זה ממש מציק שאני עבוד על המחשב... ???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקורי - http://people.overclockers.ru/n00b/record17 פאק, פאק ועוד קצת פאק רוסים מטורפים אני גאה בהיותי רוסי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה לפי הפירוט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר. סביר להניח שאשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מארז:Antec Performance One P180 ספק: עוד לא בחרתי אבל כנראה איזשהוא 600W דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5 קודם כל, איזה מהלוחות אם הבאים יתמוך הכי טוב בהאצה ל 3.6 ויותר? ABIT IP35 PRO GAP35TDQ6 Gigabyte ASUS P5K-E ASUS P5KC אם יש לוח אחר במחיר של כ 1000 ש"ח שהוא טוב יותר, אשמח לשמוע. האם ה DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill עדיף על ה CL5 כאשר מבצעים האצה? בנוסף, איזה ספק כדאי לקנות? ...ואנשים, אני רוצה להזמין כבר השבוע את החלקים, אז תעשו טובה ותנו פידבק...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וולקאנו9 ואני ממש לא מרוצה ממנו כי הוא לא מקרר מספיק טוב ועובד כמו טרקטור, על איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקחת שלא עושה הרבה רעש? אני מוכן לשלם עד 200 שקל תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה OC למעבד אבל!!!! ללוחות מקוריים של אינטל .... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים) ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה) מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראשית כל, אני חייב לציין שנדפקתי לגמרי... סה"כ רציתי מאוורר נוסף מקדימה במארז... המארז CM 370 (אחד מאוורר 12 של CM מאחורה) עם SS430 היה שקט כל כך... קניתי CM 14 1000 RPM- הרעיש לי.... החליפו לי ל scyth slipstream 14- מרעיש לי..... אני חושב על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12179 שבא עם בקר. אני פוחד שאם אשים 800 RPM זה לא יתן תפוקה מספקת בקיץ. ראיתי את זה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1369-%D7%91%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-3-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-GELID הסבר יתקבל בברכה... הם כותבים…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רציתי לקנות ספק למחשב בגלל שהספק שבא אם המארז עוצר אותי בOC בנוסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד בשביל OC תקציב לספק עד 450 ש"ח לגוף קירור 400 ש"ח מפרט של המחשב מעבד 1.8 P4 OC ל 2.3 לוח איביט IS7-E זיכרונות ADATA מהירות DRR500 2 סטקים אז אל מה את ממלצים תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס MSI Radeon R9 290 Gaming, והמארז NZXT Phantom 410. בזמן משחק כבד, הכרטיס מגיע לאזור ה80 מעלות, שלפי הבנתי זה נורמלי. הבעיה היחידה היא שהמחשב מחמם את הסביבה שלו וזה קצת מפריע, במיוחד בזמן הקיץ. ניסיתי לשים את המאוורר של הכרטיס מסך על 100% והוא עדיין מגיע ל77 מעלות פחות או יותר. אשמח לשמוע הצעות, במידת הצורך אין בעיה להוסיף מאוורר או שניים לפי המלצתכם. אין בעיה להשקיע כמה מאות שקלים, העיקר שלא ירעיש בצורה מורגשת.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את המעבד שלי במחן קשה. על מה עליי לבחור בין 3 האפשרויות בטסט?..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשותי שני כרטיסי ג'יפורס 2 MX400, האחד יוצר ע"י נבידיאה בכבודה ובעצמה, והשני יוצר ע"י ויז'ינטק. נסיתי לעשות קצת קצת OC ע"י RIVATUNER, ולא יצאתי מהקו הכחול, 186 MHZ בזכרון ו216 ב :-/GPU . אני מוריד 3DMARK ואתן לכם דיווח תוך שעה... רציתי לשאול עד כמה אתם הגעתם עם קירור סטנדרטי? כמה הציון הלא מומהר ב3DM? מה הסכנה בOC הקטן הזה ועד כמה כדאי לעלות? האם יש תכנה שמודדת טמפ מהחיישן (שקיים??) בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו הוא בארץ ונמכר בפנדס הנה לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14107&PHPSESSID=abcbbacbb1c0f51ed804bc8878e40e40
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard
-
אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שהמעבד הזה אמור להיות מעולה לאוברקלוק. איך אני יכול להעלות לו את המהירות בצורה הפשוטה ביותר? לוח אם: P5KC זכרונות:4X1GB DDR2 800OCZPLATINUM כרטיס מסך: 4870 512MB GIGABYTE האם אני חייב לשדרג את הקירור לכרטיס מסך אם אני רוצה להעלות לו את המהירות דרך הCATALYST של ATI ? ואיפה אני מעלה את מהירות המעבד בצורה קלה אם יש כזאת צורה.?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8500 של 20% ואחרי בדיקה בOCCT בשורש LINPACP של שעה קיבלתי ERROR אחרי חצי שעה.. מה אני צריך לעשות כדי שOC יהיה יציב? מעבד:E8500 לוח אם:DFI LANParty DK X48-T2RS זיכרון:Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP תמונה של מה שיצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=5ngimwzg4izm.png
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-