אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי P - 3 1000 256 ram kingston העלתי את מהירות הבאס ל 150 ובינתיים המעבד עובד בטמפרטורה שבין 28 ל - 38 והלוח בין 20 ל 28 וזה עם המאורר הרגיל כרגע הכל יציב כדאי לנסות עוד? יש לי 2 מאווררים במאז אחד למטה מתחת להארד דיסק ואחד למעלה מעל הכרטיסים וכמובן אחד על הכרטיס מסך אם כדאי לעשות אז לכמה כדאי לעשות???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... כבר הרבה זמן קורה לי שאני משחק בCS 1.6 וכל כמה זמן פתאום נתקעת לי התמונה והסאונד והמחשב עושה ריסטרט לבד. אמרו לי לבדוק טמפ', ואחרי שבדקתי גיליתי שכל המחשב בסדר חוץ מהלוח אם שעומד על 81 מעלות!! האם אפשר לעשות משהו או חייב לקנות חדש? אם לקנות חדש אז תמליצו לי בבקשה איזה כדאי... ד"א הוספתי 2 מאווררים קטנים כאלה שהיו לי ליד הלוח אם וזה השתפר רק ל80 מעלות.. תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום מותר להגיע איתו? (sapphire 5870) ועם איזה תוכנה מומלץ לבדוק מאמץ? OCCT זה בסדר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב חדש (שלא בוצע בו OC) אשר נכבה מפעם לפעם. מבדיקה בעזרת "EVEREST Ultimate Edition" שמתי לב לטמפרטורות קיצוניות וגבוהות (לרוב לאחר מספר שעות עבודה) בעיקר במעבד אבל גם בלוח האם ולפעמים על הכרטיס המסך . למעבד ולכרטיס המסך יש קרור מקורי בלבד. מפרט המחשב כדלקמן : GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 (כרטיס רשת 1G on board,כרטיס קול 7.1 on board) Corsair DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL5 DUAL PACK 2x1Gb MSI RX1950PRO TD256E RADEON X1950PRO PCI-E COMPUCASE HEC CI-6919B-NPS SUPER MIDI ATX BLACK HEC ACE580 20/24PIN 580WATT ATX/XEON ATX 2.0 RETAIL BLACK LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD3200…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אז ככה: המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח). לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[ המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם! זה המפרט החדש שאני מתכנן לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש ובחרתי במארז define r4 אני לא אבצע oc ובמחשב יהיה כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 האם לפי דעתכם יש לרכוש מאווררים נוספים למארז חוץ מה 2 שמגיעים איתו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) במידה וכן אני אשמח אם מישהו יוכל לציין לאיזה מיקום להוסיף פרט נוסף הוא שהמעבד שיהיה בפנים הוא Intel Core i5-4670 עם מאורר מקורי של אינטל תודה על כל מענה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב של משתמשים פשוטים: Asus P5LD2 Pentium D 945 (3.4gh) GeForce6600 מארז עם ידית סטנדרטי לחלוטין שעם התערבות מצידי יש לו מאוורר שמפזר אוויר על הדיסקים בפאנל הקידמי, מאוור שמוציא אוויר בגב שלו, ועוד שני מאווררים על הדלת שאחד מכניס ואחד מוציא. השבוע קניתי שלושה חלקים חדשים כצעד ראשון לבניית מכונת משחקים. Enermax Modu82+ 625w Zotac 9800GX2 DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL Heatsink חיברתי את הזיכרונות והוא זיהה רק 2.8 ג'יגה אבל אני מודע לסיבה. (כי הלוח תומך רק מהירות שעון 667 והזיכרונות עובדים על 800) לא מפריע לי כי זה זמני עד חודש הבא שאני אקנה את ה- Asus Rampage Formula חיברתי את הספק, סבבה לגמרי. אבל כשחיברתי את הכרטיס הטמפרט…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שללוח יש מחלקים של 1/5 ו-1/6 ל-PCI האם זה נכון? הוא עמיד במהירויות אפיק גבוהות? הלוח של Epox למשל החדש(8K3A+) עדיף? אני יודע שה-ABIT מבוסס Kt266A והאחר 333, אז אני שואל מבחינת המהרה(העלאת מתחים, מחלקים,מהירויות אפיק גבוהות...) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד שלי זה:DualCore Intel Core 2 Duo T7259 Merom-2M הטמפ של שני הליבות במצב מנוחה הוא 72-70 זה תקין? האם יש צורך לקנות את המוצר הבא: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=410698527&sog=C-Fan אני לא עושה אוברקולוקינג למחשב ולא מתכוון לעשות לו בעתיד. דגם הנייד lg r405-s אולי כדאי לחכות שיצאו HD SSD במחירים שפויים והוא כבר יוריד את הטמפ הכללית של המחשב? תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים עריכה: ב everest ultimate זה רושם לי שהטמפרטורה של ה cpu הכללי הוא 72 אבל הוא אומר שליבה אחת זה 68 והשנייה 69 אז איך הוא מגיע ל72?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מנסה, אז תהיו סלחנים לגבי טעויות של מתחילים ... המפרט : לוח אם : p35-d3sl מעבד : E6750 זיכרון : 2gb 800mhz (CEON ) זכרון סטדנרטי כרטיס מסך : inno3d nvidia 8600gt קירור : מעבד - ezcool (אין לי מושג איזה דגם -איך בודקים ?) מארז - ezcool x2 12X12cm ועוד אחד קטן על גב המארז אני חושב 9X9cm [list/] עברתי על שתי המדריכים בכלליות מה שיש כאן באתר ועוד אחד מhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/page-245679_11_0.html כרגע אני מריץ S&M על השינויים הבאים: מהירות שעון: 3504 (438*8) מתח מעבד : 1.35v כל השאר נורמל SPD : 2.00 Memory Frequency: 800 (826~)zzz אחרי הבדיקה בהנחה שהכל יעבור ,איזה תוצאות אני יצטרך להעלות לפורום כדאי לקבל חוות דעת…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת, מבין שניהם, מה עדיף לoc שנעשה על מעבד i5 3570k? מה ישמור עליו הכי קר בתדר 4.3?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות במשחקים והוא פשוט נתקע באמצע המשחק, עושה סימנים מוזרים על המסך ולפעמים עושה ריסט. הטמפרטורות והמפרט שלי הם כאלו: לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 עם 50 מעלות מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz שניהם פחות או יותר על 38 מעלות כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB עם 70 מעלות! כונן קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II עם 38 מעלות זיכרונות: אחד של 1GB 677 MHZ ועוד אחד של 2GB 800MHZ שניהם של קינגסטון. האם זה נכון שכל המעלות תקינות חוץ מהכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו ואת כל המחשב והוא עדיין על אותם מעלות. אם אני צריך להחליף, לאיזה כרטיס מסך כדאי להחליף שיריץ לי סבבה משחקים? בבקשה תענו לי, תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי את SANDRA על המחשב שלי , וזאת התוצאה שיצאה לי : האם זה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שעדיף פשוט להחליף מאוורר כי אני חצי שנה עם הרעש הזה וזה מפריע!!!!!!! אני מרגיש כמו בשדה תעופה 8) 8) 8)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד (כנראה Q6700) למטרת O.C. למארז שלי יש מאוורר 25 CM בצידו שלא מאפשר שימוש בחלק מהקירורים הגבוהים. אני יודע בוודאות שהBIG TYPHOON (הישן לפחות) נכנס ובחיפוש שערכתי באתר ראיתי שהTUNIQ TOWER לא. אשמח לקירור (אוויר) "ביצועיסט" שיכנס במגבלות הגובה האלו. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-