עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esaly,

מישהו יודע אולי מה הטווח מתחים למעבד הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. זה רק מי היום ככה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by HWgeek,

מה שלומכם התחלתי לשחק עם המעבד שלי ואחרי שהישלמתי עם העובדה שהוא גרוע לOC היתחלתי לשחק עם המתח שלו וגיליתי שהוא יציב מאוד במתח נמוך מאוד!! ורציתי לדעת האם מתח נמוך מזיק למעבד כמו תוספת מתח או שזה רק יכול ליגרום לחוסר יציביות?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by huber,

קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה ימים בניתי את הקירור מים הראשון שלי, נתקלתי בקשיים אבל לא נורא.... עכשיו פועלת. מה שכן, ברגע הדלקת המחשב הסתכלתי בטמפ' בביוס וכתוב שהמעבד ב-60-61 מעלות... ממש גבוה. יכול להיות שהוא הספיק להתחמם לטמפ' כזו תוך שניות? אם כן, יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני מפחד לעבוד איתו ככה. המערכת: מיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חיפשתי לי היום קירור בזאפ ומצאתי את הדברים הבאים... זלמן 9500 ב 160 שקל!? האם זה הגיוני!? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4210 עוד קירור מוזר הפחות מ 100 שקל http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1153 חיקויי ממש ממש זול של זלמן? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1154 עוד כשבועיים אני רוצה לקנות קירור חדש ל E2180 שלי חשבתי על ה זלמן נכון לעכשיו יש לי קירור סטוק שנותן טמפרטורות מעולות ( לא עובר את ה 37-38 אחרי חצי שעה ב OCCT ) השאלה אם ה9500 יוכל לתת לי תוצאות דומות? או אוי טובות יותר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ancient1,

הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Vector13,

שאלה קצרה: האם זה לגיתימי שהמעבד שלי לא יתקרר כמו שצריך (כמעט ובכלל לא) אם צלעות הקירור שקיבלתי עם המעבד? כי זה מוזר, שבמצב סרק המעבד רץ על 50 - 60 (תלוי בטמפרטורה של החדר, וכמה זמן פעל) ובמעמץ 70 - 80, וזה לא מיתקרר כמעט ובכלל !, אלה אם אני מכבה אותו ... פרטים חשובים: Intel Pentium 4 3.0 Prescott GeForce 6600 GT AGP 128 Asus P5P800 Mainboard

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי נתחיל בזה שראיתי את ה-Big Typhoon של Thermaltake בפעולה ומאוד התרשמתי מהשקט שלו (16db מוצהר). הבעיה היא שהבחור דיי יקר (230 ש"ח), ואני באופן כללי לחלוטין לא מחפש גוף קירור לאוברקלוקינג אלא אחד פשוט שיחזיק את ה-Burton XP 2500 שלי בשקט כמה שיותר מוחלט. יש למישהו ניסיון עם ה-Volcano Silent Boost? הוא עולה 130 ש"ח ומוצהר כ-21db.. הוא גם נראה הרבה פחות מאיים.. מישהו יודע איך הוא בפועל ? כמו כן, אני מחפש מאוורר 120 מ"מ, שכאמור יהיה כמה שיותר שקט.. יש המלצות? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Psychopath,

Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RomaDev,

המעבד עומד כרגע על 75.3 מעלות עשיתי אובר מ- 800 ל- 1000 ומחשב טס אבל המעבד רותח!!!!! 75.3מעלות!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פעם ראשונה שאני מנסה, אז תהיו סלחנים לגבי טעויות של מתחילים ... המפרט : לוח אם : p35-d3sl מעבד : E6750 זיכרון : 2gb 800mhz (CEON ) זכרון סטדנרטי כרטיס מסך : inno3d nvidia 8600gt קירור : מעבד - ezcool (אין לי מושג איזה דגם -איך בודקים ?) מארז - ezcool x2 12X12cm ועוד אחד קטן על גב המארז אני חושב 9X9cm [list/] עברתי על שתי המדריכים בכלליות מה שיש כאן באתר ועוד אחד מhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/page-245679_11_0.html כרגע אני מריץ S&M על השינויים הבאים: מהירות שעון: 3504 (438*8) מתח מעבד : 1.35v כל השאר נורמל SPD : 2.00 Memory Frequency: 800 (826~)zzz אחרי הבדיקה בהנחה שהכל יעבור ,איזה תוצאות אני יצטרך להעלות לפורום כדאי לקבל חוות דעת…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by alord,

שלום. לאחר שננעלתי על המפרט אני רוצה לוודא שהמפרט לפי הבנתכם יתן לי יכולת לO.C רציני הדרישות הם שהמחשב יעבוד עם משחקים סרטים ושיהיה שקט (כי הוא בחדר שינה)- מועד החלפת מחשב בעוד כ-4 שנים אל תדאגו לתקציב יכול להיות שינוי של כ-400 ש"ח הערות לפני הצגת המפרט 1. לפי דעתי יש מקום לשקול קרור אחר (לפי המלצתכם-רק רצוי שקט) שיתאים לO.C של כ-4GHZ 2.במפרט מוצג לוח אם אך יש לוח שיש לי התלבטות בקשר אליו .יש פרטים בסוף המפרט המפרט שלי כרגע: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by chicks,

שלום, לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס הנ"ל גיליתי שהוא מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות במאמץ. לכן, לפני ביצוע OC אני מתכנן לקנות את רכיבי הקירור הבאים:AC Accelero S1 + Zalman ZM-RHS1 + Turbo Module. האם יש הצעות/הערות נוספות לשיפור הקירור? מעבר לכך אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע OC לכרטיס אך מבלי לפגוע בו. (מצורפת תמונה של המצב הנוכחי - GPU-Z) כן מחפש לסחוט קצת את המיץ מהכרטיס אך מבלי להסב נזק. * שאלה נוספת, האם יש מיקום ספציפי להדבקת ה HEATSINKS של Zalman על הכרטיס מסך (מעבר לשבבים האפורים)? קיימים בערך 4 שבביםעל הכרטיס ו 8 היטסינקים, היכן אני אמור למקם את הנותרים, האם אפשר בכל מקום פנוי על הכרטיס? גםו אם זה על פינים קטנים ממתכת? תודה מראש. [attachment deleted by admi…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NISAN,

העלתי את מהירות הבאס שלי ל 140 והטמפ לא עלתה בכלל אבל עדין המערכת לא יציבה כל כך... צריך להוסיף חשמל? יש לי אי אמ די xp 1500

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש קירור למעבד (כנראה Q6700) למטרת O.C. למארז שלי יש מאוורר 25 CM בצידו שלא מאפשר שימוש בחלק מהקירורים הגבוהים. אני יודע בוודאות שהBIG TYPHOON (הישן לפחות) נכנס ובחיפוש שערכתי באתר ראיתי שהTUNIQ TOWER לא. אשמח לקירור (אוויר) "ביצועיסט" שיכנס במגבלות הגובה האלו. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omrit,

שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במעבד Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ סקוט 2011 אני מעוניין לרכוש קירור למעבד על מנת שאוכל לעשות OC כמו שצריך איזה קירור מומלץ? אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא מחפש קירור מים וכל הבאלגן קירור אוויר או מה שיש שאוכל להגיע לרמה נכבדת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yos1978,

אהלן ! אני מתכוון לקנות את המפרט הבא לאחר שאמרו לי שניתן לעשות לו אוברקלוקינג רציני אבל אין לי מושג מה בדיוק צריך לעשות מישהו יכול להסביר לי ? תודה מעבד: INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX68G256D GEFORCE FX6800GS SLI 256MB DDR3 PCI-E זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm מאוורר : ARCTIC COOLING FREEZER 7 Pro

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן אנשים... אז ככה: המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח). לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[ המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nimrodim,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כשהרצתי בנצ'מארק עם ה3DMark במהירות זיכרון וליבה של 166/166Mhz (עם ההארדיסק הישן) קיבלתי 612. בפעם הזו בחנתי את הביצועים ב-800x600 16bit. לאחר האצת מהירות הזיכרון והליבה ב9Mhz, על אותה רזולוציה קיבלתי 659. טוב, סבבה. קניתי הארדיסק חדש, גרסאת הJB של הWD400. הרצתי את הבדיקה על רזולוציה של 1024x768 16bit ובלי OC לכרטיס מסך. כמה קיבלתי? 1009. האצתי את הכרטיס מסך עד ל180/180Mhz מהירות שעון וליבה, רק שגם כאן קיבלתי 1009, וגם זה היה על אותה רזולוציה. מן הסתם שההארדיסק הוסיף טיפה בשל מהירותו, וכנראה שהרזולוציה הנמוכה שבבנצ'מארק הראשון הפחיתה ניקוד (שני הסיבות לתוצאה הנמוכה בבדיקה הראשונה) ב3DMark. קודם כל, זה נכון? ודבר שני.. למה אחרי אובר קלוק של 14Mhz לא חל שום שיפור?? עריכה- ע…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים