אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
1.אם אני שם את ה AC XTREME על הכרטיס שלי , אני יכול בנוסף לזה לשים איזה מאוורר 90MM מתחתיו(או מעליו WHATEVER) ? 2. איך המאוורר הזה למעבד http://ivory.co.il/product.asp?productid=2886&CatCode=554 זה ל TRUE . צריך שיהיה שקט וקריר כמה שיותר. רציתי לקחת S-FLEX אבל לא מצאתי בנתניה חנויות עם המאוורר הזה. איך הוא ביחס למאוורר הזה בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז הכרטיס הוא ראדון 9700 פרו. יש לי צלעות קירור כאלה קטנות שאני ידביק על הזכרונות, אבל המאוורר שנמצא על הליבה התקלקל משום מה. הכרטיס טוב כי עשיתי שם איזה משהו שהחזיק בדיוק 5 דקות. (הכרטיס פועל מצויין). אז השאלה שלי היא כזאת : מה דעכתם על TT Crystal orb? ואם הוא לא מספיק חזק אז לשים שם גוף קירור רטן או משהו ?? ??? ??? ??? ??? יש לציין שיש מול הראדון מאורר SF2 שנחשב למאוורר אחד הטובים ודוחף בסביבות ה70 CFM.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אמור להגיע לי בסוף החודש 4770K חדש, כנראה הלוח יהיה Z87 G41 של MSI. מארז Antec P182 עם סידור כבלים ממש טוב (אין כבלים בכלל בחלל המארז) אני מעוניין בקירור עבור OC יציב וקריר יחסית... אני שואף, לא גבוהה מדי, ל 4.2+ התקציב לקירור 100-200 ש"ח, עם עדיפות לחסוך. בעניין המשחה, יש לי משחה MX2 בת כ 5 שנים, השתמשתי בה אולי פעמיים שלוש לכל היותר. האם יכול להיות שפג תוקפה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זה היה לי סטיק 1 של Mushkin 512 ddr 3200 BLACK קיבלתי 2 סטיקים של 256 MB , מתוצרת CORSAIR מסוג : TWINX 3200 LL יש לי מעבד : amd xp 1700+ , סטפינג : JIHUB DLT לוח אם : Epox 8rda+ קירור : SK7+SF2 לא עשיתי עם הMUSHKIN OC. עכשיו השאלה אם אני יצליח לעשות OC טוב עם 2 סטיקים, הבנתי שזה משפיע. תודה לעונים ;D ונ.ב בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, ילאחר שאני מחליף בביוס את מהירות המעבד , הלוח משמיע צפצופים לאחר הreset וכלום לא קורה.... ברגע שאני מחזיר הכול בסדר, יש פונקציה בביוס שנקראת watch dog ....ביטלתי ועדיין לא עובד לי למי יש את הכוח והרצון לעזור לי בבעיה ? המפרט מעודכן... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את שיא ההמהרה החדש שמצטרף אל הרשימה הבלתי נגמרת, והפעם עבור מעבד Skylake שהומהר מ-4GHz ל-7GHz באופן יציב, עם לא מעט אמצעים בדרך למטרה עבור כל מוצר חומרה שמגיע אל השוק, בין אם זה מעבד, לוח אם, זיכרון ואפילו נוספים (אם כי על אש הרבה פחות גבוהה) מתקבצים מגוון אוברקלוקרים מרחבי העולם, חלקם ידועים בקהילה וחלקם אנונימיים, אך המשותף לכולם הוא אותה מטרה: ליהיות זה שמוציא את המהירות הגבוהה ביותר מרכיב חומרה ספציפי. היום השיא הזה שייך למעבדי ה-Skylake, ואם ניהיה יותר ספציפיים, החזק שבינהם, ה-Core i7 6700K שמגיע בתדר פעולה של 4 ג'יגה-הרץ. השיא הינו 7,025.66 מגה-הרץ, והוא שייך לאוברקלוקר ההונג-קונגי צ'י קוי לאם. והוא לא לבד. לא בוחלים באמצעים בשביל לסחוט עו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום העליתי ת'תדר ל3.8 GHZ למעבד שלי העליתי קצת מתח כי הוא היה רעב מדי מה לעשות גם מעבדים ניזנים ממשהו למרות שאני יכול להמשיך עוד הרבה....אני לא ימשיך בינתיים אני רוצה לארגן ת'מארז שלי לארגן סרקולציית מאווררים טובה ואז אני ימשיך בינתיים קחו תמונה להנאתכם: הקירור חיה ממליץ לכל אחד !!!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם! זה המפרט החדש שאני מתכנן לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווקחנו בינינו אם הדינוזאור הזה שיש על המארז זה חריטה או מדבקה, אבל לא הגענו להחלטה. תכריעו בינינו בבקשה ... הנה הקישור
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לפניי כחודש קניתי מחשב עם מעבד ה- אינטל פנטיום די820 דואל קור. יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GME. וזיכרון של ג'יגהבייט של יונדאי. בביוס אני נכנס לcpu frequency ואין שם שום דבר שקשור להמהרת הcpu. לא מוזכרת שם בכלל בשום אחת מהשורות המילה cpu. הדבר היחיד שמופיע זה שורה או שניים ורשום שם משהו עם memory ואת זה אפשר לעלות ולשנות. השאלה שלי היא האם אני יכל לעשות אוברקלוק במצב הנתון ואיך? תודה מראש! בר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס) נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצונית העלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכה בקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושה עוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות קצת OC. אקדים ואומר שעשיתי חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי מה לעשות! המפרט שלי- i5 760 2.8, Gigabyte GA-P55-USB3, 4gb ddr3 1333Mhz, AC FREEZER PRO יש לי את התוכנה easytune 6 ויש בה אפשרויות שונות ומגוונות. יש גם את האפשרויות המוכנות מראש, כלומר, שלושה מצבים שמסומנים בשלושה צבעים ירוק, צהוב, אדום. צירפתי קובץ כדי שתראו. מה ההמלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה Archon עם שני מאווררי TY140 וה Silver Arrow עם שלושה קונה בחול מחיר לא פונקציה בכלל ומיועד בינתיים לQ9550@4.06@1.42V תודה על העזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהוא מתחמם ברמות.. שבמאמץ הוא מגיע ל-90 מעלות בסטוק.. אז על איזה מאוורר אתם ממליצים לי...? זה מטורף 90!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=73940 אני מתלבט בין cnps5x לבין i11 לבין freezer 7 pro rev.2 המחשב מיועד לעריכת גרפית בFHD, וגיימינג אנצל את הנושא לעוד שאלות במקום לפתוח עוד שרשור... -כדאי לדעתכם להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר לHDD? -הלוח אם b150m-a בסדר בשביל המעבד הזה? הבנתי שהוא די קריר ועם מטעפת חום כמו של i5 6500 למשל... אז לא אמורה להיות בעיה, נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים. אז כמו שהכותרת כבר מספרת ישנם 2 דגמים שאני מתעניין בהם למחשב של אחי, שניהם של חברת corasir אבל 2 דגמים שונים: הראשון הוא h150i pro ושהני הוא h150i pro xt ניסיתי לחפש מידע באינטרנט וההבדל הבולט שמצאתי היה שבדגם אחד יש הגבלה של ה rpm של המאווררים ובשני אין. אבל, מצאתי גם איזכור לכך שיש שוני במשאבת מים ולכן אני פונה אליכם. מישהו מכיר לעומק את הקירור וההבדל בין הסוגים? יש פרטים נוספים שיש בהם שוני? אשמח שמישהו ישפוך אור על העניין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני חושב על לקנות קירור חדש לכרטיס מסך 8800GT שלי והמעבד E6300 1.86 שלי. לכרטיס מסך חשבתי וכמעט סגור על Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2+מאווררים Turbo Module מה אתם אומרים, שווה? למעבד חשבתי אולי על ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775. עליו מה אתם אומרים? משחה טרמית כבר הזמנתי MX2... תגידו זה מספיק גם לכרטיס מסך וגם למעבד או שאני צריך 2 של MX2 בשביל זה? עכשיו בקשר להרכבה חשבתי שאני ינסה לבד ואם אני לא יצליח אני ילך לחנות שירכיבו לי.. אני מזמין מ-FOXPC. סך הכל הקירור לכרטיס מסך ולמעבד יוצא לי 300 עם שליח עד הבית (המשלוח עולה 40 שקל). שווה? תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN II חייב להיות 120 ממ חשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד) ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סלים כאילו דק כי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונות ומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו) שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27) ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה) מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730 אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לא אני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך gigabyte gtx 780 windforce oc ומעבד 4770K. אני רוצה גם לקנות את הלוח הזה, http://ksp.co.il/?uin=19308 השאלה אם באמת יש טעם לחבר גם לו קירור מים. מערכת למשחקים וגיימינג. כמוכן OC. מארז antec twelve hundred. על המעבד כבר יש קירור מים של אנטק ה920, כדי להשאיר אותו ולקרר רק את הכרטיסי מסך או להחליף הכל?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה דעתכם מבחינת עלות מול תועלת של הקירור הנוזלי - cooler master lc240e ? כרגע באמזון בעלות של 75 דולר (ללא מע"מ ומשלוח חינם). קישור לקירור נוזלי באמזון מתלבט אם לחכות לבלאק פריידי או שזה כבר מחיר טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת חדשה לגמרי בעוד כמה זמן שתיהיה מבוססת על core i7 ואמורה לאפשר OC ממש רציני. כשאני אומר רציני, אני מתכוון למעל ל- 5Ghz עם ה-core i7, ולקחתי את כל מה שכלול בשביל זה. קירור מיוחד למעבד אין לי, כי אין לי מושג מה מומלץ בשביל OC בסדר גודל של כזה- לכן אני פה מתייעץ איתכם. אז ככה, הנה המפרט המתוכנן המיועד במיוחד בשביל אוברקלוק רציני למדי- ה-core i7 860 עם קירור סטוק שחייב להתחלף כמובן, לוח ASUS Maximus III Formula היקר, שבחרתי אותו דווקא בזכות זה שהוא מיועד במיוחד לגיימרים שמעוניינים לבצע OC רציני למדי. 2 יחידות זיכרון G.Skill 2GB DDR3 CL-9, והמארז Thermaltake Xaser VI MX עם ספק 750W איכותי של HEC. לפי מה שידוע לי, ובררתי הרבה, המפרט הנ"ל מעולה בשביל ה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-