אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש ובחרתי במארז define r4 אני לא אבצע oc ובמחשב יהיה כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 האם לפי דעתכם יש לרכוש מאווררים נוספים למארז חוץ מה 2 שמגיעים איתו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) במידה וכן אני אשמח אם מישהו יוכל לציין לאיזה מיקום להוסיף פרט נוסף הוא שהמעבד שיהיה בפנים הוא Intel Core i5-4670 עם מאורר מקורי של אינטל תודה על כל מענה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה מחשב עם המפרט הבא: EPOX 8RDA+ עם כרטיס רשת וקול על הלוח (נדמה לי שזה דגם קצת שונה) AXP 2100 TWINMOS 512MB 3200 WD 80GB CAVIRAR SE GEFORCE 440MX של Inno3d או משהו כזה גוף קירור של TK, לא זוכר איזה בדיוק, אבל עובד יופי (42 מעלות בעומס) אני אתאר בקצרה את ה-OC שעשינו: FSB הגיע עד ל-162 עם מערכת יציבה (windows לא קורס וכו'), העליתי את המתח ל-1.650 כדי להגיע לשם, לפני זה המחשב לא היה יציב. ניסיתי לעלות ל-166 והיו כמה תופעות: 1. windows עבר למסך כחול בזמן העליה או היה עושה reset מייד אחרי העליה 2. ה-bios היה נתקע באמצע הכוונונים והיה דורש clear עם הג'אמפר כדי לעבוד שוב ניסיתי מכאן לשחק קצת עם המכפלה, והעליתי ל-13.5. המחשב לא עשה פוסט. ב-133 FSB, הוא דווק…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת חדשה לגמרי בעוד כמה זמן שתיהיה מבוססת על core i7 ואמורה לאפשר OC ממש רציני. כשאני אומר רציני, אני מתכוון למעל ל- 5Ghz עם ה-core i7, ולקחתי את כל מה שכלול בשביל זה. קירור מיוחד למעבד אין לי, כי אין לי מושג מה מומלץ בשביל OC בסדר גודל של כזה- לכן אני פה מתייעץ איתכם. אז ככה, הנה המפרט המתוכנן המיועד במיוחד בשביל אוברקלוק רציני למדי- ה-core i7 860 עם קירור סטוק שחייב להתחלף כמובן, לוח ASUS Maximus III Formula היקר, שבחרתי אותו דווקא בזכות זה שהוא מיועד במיוחד לגיימרים שמעוניינים לבצע OC רציני למדי. 2 יחידות זיכרון G.Skill 2GB DDR3 CL-9, והמארז Thermaltake Xaser VI MX עם ספק 750W איכותי של HEC. לפי מה שידוע לי, ובררתי הרבה, המפרט הנ"ל מעולה בשביל ה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... כבר הרבה זמן קורה לי שאני משחק בCS 1.6 וכל כמה זמן פתאום נתקעת לי התמונה והסאונד והמחשב עושה ריסטרט לבד. אמרו לי לבדוק טמפ', ואחרי שבדקתי גיליתי שכל המחשב בסדר חוץ מהלוח אם שעומד על 81 מעלות!! האם אפשר לעשות משהו או חייב לקנות חדש? אם לקנות חדש אז תמליצו לי בבקשה איזה כדאי... ד"א הוספתי 2 מאווררים קטנים כאלה שהיו לי ליד הלוח אם וזה השתפר רק ל80 מעלות.. תודה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווקחנו בינינו אם הדינוזאור הזה שיש על המארז זה חריטה או מדבקה, אבל לא הגענו להחלטה. תכריעו בינינו בבקשה ... הנה הקישור
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסוף החלטתי להשתמש בCORSAIR 600C לבניה הקרובה , אני מאוד אוהב את ה540AIR שלי , אבל ה600C מסתדר לי בול מבחינת מיקום בחדר והחלון אשר ממוקם בצד ימין בגלל סידור המארז ההפוך . השאלה היא כזו : יש לי רדיאטור קדמי 280 עומק 45 של EKWB ( הוא מצויין ) לקדמת המארז עם מאווררי THERMALTAKE RIING 140 RGB , הם מדהימים ( גם במראה וגם בביצועים ) בתחתית , אני מתלבט אם "לשפצר" אותה מעט בכדי שתתאים למפלצת : הרדיאטור 2X180 הענק של EKWB גם כן ( כבר פירקתי אותו גם כך מהבניה של ה540 ) הוא נכנס אבל המאווררים שאאלץ להשתמש בהם הם הSILVERSTONE FM182 שבגדול הם מצויינים אך הם בצבע לבן ( אני יכול לצבוע ) אך הסידור במארז יראה קצת מוזר עם ריבוי סוגי מאווררים . או להוסיף עוד תאום ל2…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נשפכתי על הרצפה. מי שלא הבין או התעצל לראות, אז אסכם בקצרה, מדובר בבריטי חביב אך חופר שעושה ניסוי קטן, חסכוני במקום, חשמל ורעש ובודק מה קורה כאשר מתקינים 40 (כן, 40!) מאווררים ללחץ סטטי מקסימלי בעלי RPM גבוה על H100 מסכן. התוצאה היא שקטה קומפקטית והכי חשוב זולה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
westren digital - 80gb - 8mb buffer - 7200 rpm - ata100
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת, מבין שניהם, מה עדיף לoc שנעשה על מעבד i5 3570k? מה ישמור עליו הכי קר בתדר 4.3?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי לפני בערך חודש התחיל לי משהו מוזר במחשב החום פשוט עלה בכמות מטורפת! לפני שזה קרה החום היה ככה בקטנה על 35-40 ופתאום בדקתי באברסט כמה אני 56!! זה משהו מאוד מוזר...ואני לא מבין למה זה!? ועוד שאלה.... מה זה CPU-THRM Thorottling הסבירו לי שזה עומד על 50% ז"א שהמעבד מאבד 50% מהכוח שלו זה יכול לעזור לי במלחמה נגד החום? ואולי זה בכלל המד טמפ' נדפק?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, 1. אני משתמש בקירור הזה ובמאורר סטוק שלו כבר מספר חודשים. די מהתחלה הרגשתי שמשהו ברעש שלו מפריע לי (אני רגיש, מאוד), ולאחרונה זה נהיה ממש מציק. קראתי קצת השוואות ודיונים בפורומים שונים, וראיתי הרבה המלצות על הNF-F12 של Noctua, בעיקר בשילוב ה212. האם יש סיבה לא ללכת עליו? (מעבר למחיר היחסית גבוה). 2. גם המאורר האחורי בCM Storm Trooper (140ממ) מפיק רעשי תקתוק לא ברורים. ניסיתי לחזק את כל הברגים במידה שווה, לבדוק שהוא מאובטח, ולא מצאתי שום סיבה שהוא יפיק את הרעשים האלה, מלבד בעיה אחרת שכנראה מעל לרמתי. האם יש לכם המלצה למאורר 140 אחר שניתן להשתמש בו? חשוב מאוד השקט. לצורך העניין, לפי האתר של CM, הוא מפיק 19db ב1200RPM. גם במקרה הזה עברתי על השוואות, אבל לא הצלחתי להגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר מהמחשב של אחי צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב חדש (שלא בוצע בו OC) אשר נכבה מפעם לפעם. מבדיקה בעזרת "EVEREST Ultimate Edition" שמתי לב לטמפרטורות קיצוניות וגבוהות (לרוב לאחר מספר שעות עבודה) בעיקר במעבד אבל גם בלוח האם ולפעמים על הכרטיס המסך . למעבד ולכרטיס המסך יש קרור מקורי בלבד. מפרט המחשב כדלקמן : GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 (כרטיס רשת 1G on board,כרטיס קול 7.1 on board) Corsair DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL5 DUAL PACK 2x1Gb MSI RX1950PRO TD256E RADEON X1950PRO PCI-E COMPUCASE HEC CI-6919B-NPS SUPER MIDI ATX BLACK HEC ACE580 20/24PIN 580WATT ATX/XEON ATX 2.0 RETAIL BLACK LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD3200…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס כזה ,ומחכה עד שיישרף , יש סיכוי ששאר החלקים ייפגעו מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שללוח יש מחלקים של 1/5 ו-1/6 ל-PCI האם זה נכון? הוא עמיד במהירויות אפיק גבוהות? הלוח של Epox למשל החדש(8K3A+) עדיף? אני יודע שה-ABIT מבוסס Kt266A והאחר 333, אז אני שואל מבחינת המהרה(העלאת מתחים, מחלקים,מהירויות אפיק גבוהות...) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי במחשב שלי עוד מאווררים וקיררתי אותו, ועכשיו אני רוצה להעלות את המהירות שלו, איך אני עושה את זה??? ??? ???
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם! זה המפרט החדש שאני מתכנן לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-