אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לא לעבור 1.55 מתח ולא להתעסק עם הCPUNB V כדי לא לפגוע במעבד. תוצאות חשוב לציין שתדר HT גבוה מ2400 בד''כ פוגע בביצועים. בסה''כ תוצאה מכובדת למדי למעבד C2
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית. שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי לי היום קירור בזאפ ומצאתי את הדברים הבאים... זלמן 9500 ב 160 שקל!? האם זה הגיוני!? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4210 עוד קירור מוזר הפחות מ 100 שקל http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1153 חיקויי ממש ממש זול של זלמן? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1154 עוד כשבועיים אני רוצה לקנות קירור חדש ל E2180 שלי חשבתי על ה זלמן נכון לעכשיו יש לי קירור סטוק שנותן טמפרטורות מעולות ( לא עובר את ה 37-38 אחרי חצי שעה ב OCCT ) השאלה אם ה9500 יוכל לתת לי תוצאות דומות? או אוי טובות יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ככה חבר'ה .. אני מעוניין לבצע OC למעבד כמו שהבנתם .. עכשיו מה עלי לעשות ? אני מעוניין בתחילה להגיע ל3GHZ ואז ניראה איך מתקדמים ... אני עם קרור סטוק ובמצב כזה גם הבנתי שאין צורך לעלות מתחים .. אז איפה עושים בהגדרות בלוח עזרה חברה.. מה לרשום ואיפה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהמעבד הזה אמור להיות מעולה לאוברקלוק. איך אני יכול להעלות לו את המהירות בצורה הפשוטה ביותר? לוח אם: P5KC זכרונות:4X1GB DDR2 800OCZPLATINUM כרטיס מסך: 4870 512MB GIGABYTE האם אני חייב לשדרג את הקירור לכרטיס מסך אם אני רוצה להעלות לו את המהירות דרך הCATALYST של ATI ? ואיפה אני מעלה את מהירות המעבד בצורה קלה אם יש כזאת צורה.?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי נתחיל בזה שראיתי את ה-Big Typhoon של Thermaltake בפעולה ומאוד התרשמתי מהשקט שלו (16db מוצהר). הבעיה היא שהבחור דיי יקר (230 ש"ח), ואני באופן כללי לחלוטין לא מחפש גוף קירור לאוברקלוקינג אלא אחד פשוט שיחזיק את ה-Burton XP 2500 שלי בשקט כמה שיותר מוחלט. יש למישהו ניסיון עם ה-Volcano Silent Boost? הוא עולה 130 ש"ח ומוצהר כ-21db.. הוא גם נראה הרבה פחות מאיים.. מישהו יודע איך הוא בפועל ? כמו כן, אני מחפש מאוורר 120 מ"מ, שכאמור יהיה כמה שיותר שקט.. יש המלצות? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי היום כבר coolermaster seidon 120v plus הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=24152 ששומר על המעבד שלי היום לא במאמץ על אזור ה25 מעלות ובמאמץ על טמפ' טובה גם כן והיה בחירה טובה בהתאמה למארז שהיה לי.. עכשיו אני עובר למארז גדול יותר עם מקום לרדיאטור גדול יותר גם כן ואופציה להתקנה של קירור 240 מ'מ' מקדימה. במפרט הנוכחי לא מתוכנן אוברקלוק אבל בחודשים הקרובים אני בונה על לשדרג ואז אופציית האובר קלוק תהייה על הפרק. קראתי על הקירור הבא הרבה ביקורות מאוד טובות והוא בטווח המחירים שלי. Arctic 240 הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=30163 האם יש סיבה לשדרג אליו? האם הוא ייתן לי את התוצאות הרצויות גם לאובר קלוק? או ל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז אחרי מעבר דירה החלטתי לנקות קצת את המחשב, פתחתי את המארז וגיליתי שחלק מהצינורות נמעכו. זה לא קורה בחלקים ישרים של הצינור, אלא רק בכפופים. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה משפיע מאוד לרעה על זרימת המים במערכת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד P4 HT 3.00 GHz אל לוח Abit IS7-V2 המעבד היה עובד 60 בדסקטופ / 68 במאמץ אם קירור סטוק + חומר תרמי ששמתי לפניי חודש בערך החלפתי את הגוף קירור והמאוורר להרבה יותר חזקים + שמתי מחדש חומר תרמי (אותו סוג) והמעבד עדיין בדיוק באותם טמפרטורות למה הוא כזה חם ולמה הקירור החדש לא משפיע ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה שלומכם התחלתי לשחק עם המעבד שלי ואחרי שהישלמתי עם העובדה שהוא גרוע לOC היתחלתי לשחק עם המתח שלו וגיליתי שהוא יציב מאוד במתח נמוך מאוד!! ורציתי לדעת האם מתח נמוך מזיק למעבד כמו תוספת מתח או שזה רק יכול ליגרום לחוסר יציביות?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתור אחד שהוא לא תותח OC הצלחתי תמיד עם קירור אויר וציפסטים בסיסיים להגיע עד 20 אחוז OC מ 3 גיגה להגיע ל 3.6 זה נחשב הרבה ? עם קירור BOX וספק גנרי 300W פשוט. הפנום נותן עד 25 אחוז OC מ 3 עד 3.75-8 זה שווה את הכסף ? מבאס רצח . גם במבחן ה OC ההבדל הוא אפסי בביצועים גרף 58 מול 59 אחרי OC .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי לפני בערך חודש התחיל לי משהו מוזר במחשב החום פשוט עלה בכמות מטורפת! לפני שזה קרה החום היה ככה בקטנה על 35-40 ופתאום בדקתי באברסט כמה אני 56!! זה משהו מאוד מוזר...ואני לא מבין למה זה!? ועוד שאלה.... מה זה CPU-THRM Thorottling הסבירו לי שזה עומד על 50% ז"א שהמעבד מאבד 50% מהכוח שלו זה יכול לעזור לי במלחמה נגד החום? ואולי זה בכלל המד טמפ' נדפק?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה של התחממות במערכת. צירפתי תמונה של HWmonitor לאחר שעתיים משחק בBFBC2. האם זה הגיוני טמפ. של 127 מעלות? מה עשיתי לא נכון? המארז AC 690 2 Advanced עם 3 מאוררים כרגע קירור מעבד SCYTHE MUGEN 2, היום פירקתי אותו ושמתי משחה טרמית של ZALMAN מחדש. שום דבר לא עבר OC תגידו אם אתם צריכים נתונים נוספים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המיפרט שלי רשום בצד. אני מבצע OC למעבד כרגע הצלחתי להעלות 500Mhz הטמפרטורות עומדות על 63~64. עכשיו ניגש לעניין: המתח של המעבד במקור היה 1.300. אני הורדתי אותו ל1.200 והמעבד כרגע יציב (עובר בחינות של 3DMark 06 ו-3 שעות ב OCCT). השאלה האם הורדת המתח לא תפגע במערכת? ובמידה ולא כמה עוד ניתן להוריד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה קירורי אקסטרים יש מכול הסוגים ומה הטמפרטורות שלהם הכן שכחתי מחוץ מחנקן נוזלי וקרח יבש את זה אני יודע ואם את החומרים האלה איפה ניתן להשיג בארץ כי נמאס לי שדוד שלי יביא את זה לארץ תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-