אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
לילה טוב. יש לי במחשב 4 מאוורים במחשב רק של המארז, 1 120 בחזית,אחד בגב המחשב, ועוד שניים שאחד מורכב על תעלת אוויר למעבד, ועוד אחד שהתקנתי על הכרטיס מסך. חשוב לציין כל המאוורים חוץ מ ה120 כל השאר בגודל של 80m. השאלה שלי: האם זה יוצר עומס על הספק של המחשב? תודה. תכלס מאוורים במחשב 6 מאוורים כולל הכול....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד (כנראה Q6700) למטרת O.C. למארז שלי יש מאוורר 25 CM בצידו שלא מאפשר שימוש בחלק מהקירורים הגבוהים. אני יודע בוודאות שהBIG TYPHOON (הישן לפחות) נכנס ובחיפוש שערכתי באתר ראיתי שהTUNIQ TOWER לא. אשמח לקירור (אוויר) "ביצועיסט" שיכנס במגבלות הגובה האלו. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יענו תוכנת צריבה של גיגהבייט וממה לצרוב את הביוס על המערכת מהווינדוס.. ולא דרך הביוס.. זה גורם לבעיות או שזה לא מומלץ? ואם כן למה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי היום כבר coolermaster seidon 120v plus הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=24152 ששומר על המעבד שלי היום לא במאמץ על אזור ה25 מעלות ובמאמץ על טמפ' טובה גם כן והיה בחירה טובה בהתאמה למארז שהיה לי.. עכשיו אני עובר למארז גדול יותר עם מקום לרדיאטור גדול יותר גם כן ואופציה להתקנה של קירור 240 מ'מ' מקדימה. במפרט הנוכחי לא מתוכנן אוברקלוק אבל בחודשים הקרובים אני בונה על לשדרג ואז אופציית האובר קלוק תהייה על הפרק. קראתי על הקירור הבא הרבה ביקורות מאוד טובות והוא בטווח המחירים שלי. Arctic 240 הנ"ל http://m.ksp.co.il/product.php?uin=30163 האם יש סיבה לשדרג אליו? האם הוא ייתן לי את התוצאות הרצויות גם לאובר קלוק? או ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm זה של CoolerMaster והדגם הוא Aero 7+ מישהו שמע על המוצר הזה? האם הוא טוב? ובכלל על החברה כי פעם ראשונה שאני שומע עליה...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש ובחרתי במארז define r4 אני לא אבצע oc ובמחשב יהיה כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 האם לפי דעתכם יש לרכוש מאווררים נוספים למארז חוץ מה 2 שמגיעים איתו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) במידה וכן אני אשמח אם מישהו יוכל לציין לאיזה מיקום להוסיף פרט נוסף הוא שהמעבד שיהיה בפנים הוא Intel Core i5-4670 עם מאורר מקורי של אינטל תודה על כל מענה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל. לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ? אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד I7 920 עם קירור של Xigmatek Thor's Hammer לאחרונה, קניתי כרטיס מסך עם הקניה הקבוצתית שהייתה בפורום לכבוד הכרטיס החדש, החלטתי לרענן את המשחה הטרמית (במעבד מן הסתם) ואולי לעשות OC קטן (קניתי מראש את המחשב בשביל OC. המטרה שכיוונתי אליה היא 4GHZ. עשו לי מהחנות OC ל3.6 אם אני זוכר נכון.. אחרי כמה חודשים הורדתי את הOC פשוט כי באותה תקופה לא הייתי זקוק לזה..) ברשותי MX3, אחת המשחות שהיו עם הביצועים הטובים ביותר בתקופה שרכשתי אותה (לפני שנתיים) אך אבוי, אחרי הרבה קריאה באינטרנט, גיליתי שהיא לא מתפשטת טוב וקצת קשה לשים אותה.. זה בשילוב עם העבודה שהקירור שלי עם טכנולוגיית HDT, יעשה לי את החיים לממש קשים (גם ככה קשה לשים לקירורים האלו משחה טרמית המדריך היחי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי במחשב שלי עוד מאווררים וקיררתי אותו, ועכשיו אני רוצה להעלות את המהירות שלו, איך אני עושה את זה??? ??? ???
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך והוא כבר איטי מידי איך אני עושה לו
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Zalman ?CNPS7000A-Cu - ? מחיר: 200 ש"ח... SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 מחיר : 255 ש"ח... האם SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler עושה את אותה עבודה כמו אלה למעלה? הוא זול יחסית (130 ש"ח) ונראה כאילו הוא יעשה את העבודה, חוות דעת עליו? האם להשקיע יותר בקירורים שלמעלה או שזה ^^ יספיק? תודה.. בראל.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העלתי את מהירות הבאס שלי ל 140 והטמפ לא עלתה בכלל אבל עדין המערכת לא יציבה כל כך... צריך להוסיף חשמל? יש לי אי אמ די xp 1500
-
שלום. בקצרה, מה עדיף? קראתי בפורום כלשהו, ששליטה ידנית במאוררים דרך SpeedFan מביאה ל"לחץ" (מתח?) לא בריא ללוח האם, ושהכי כדאי להשתמש בבקר מאווררים יעודי (שעולה בערך 10 דולרים). רציתי לשאול לדעתכם בנושא תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאני עובר לקירור עביר רציתי קודם להבין עד הסוף מזה בכלל קירור מים כי זה נושא גדול אז קצת שאלות אחרי שקראתי את הסטיקי1.איזה דברים צריך להתחשב בהם כשבונים מערכת חוץ מאיזה רכיבים צריך לקנות(משעבה , רדיאטור מיכל בלוק) דברים שמעבר?2.כל כמה זמן המערכת צריכה "תיחזוק" ומה זה כולל התיחזוק בדיקת נזילות שמעתי שלפעמים יש בתוך המערכת בועות אוויר שצריך להוציא.....3.למה אנשים פה ובכל הפורומים מתנגדים כל כך לקיטים של מערכות?4.כמה כסף צריך להכין כדי לקנות מערכת טובה שהיא רק למעבד? ואם אני יכול להביא באופן אישי חלקים מארה"ב5.אפשר המלצות על חברות וביקורות אתרים כתבות (לא משנה אנגלית) כדי ללמוד עוד לפני שאני קונה6.כמה מערכת שלמה יכולה לצרוך(וואט מספק)?? יש למטה בקשות על מפרט עד 300$ למר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי I5 760 4GB DDR3 1066MHz LeadTek GTX460 768 ספק כוח Sea Sonic 430W בכל מקרה פעלתי לפי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130.0 אבל נתקלתי בכמה קשיים דבר ראשון הCore Clock והShader Clock נעולים אחד עם השני ואין לי אפשרות להזיז כל אחד בנפרד דבר שני אני לא מצליח להזיז את המד את של ה Core Voltage (mV) (לא הבנתי בכלל אם יש לי צורך לגעת בזה) ועוד דבר אחרון, איך אני יודע בפועל אם אני באמת מקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה , התוכנה לא עולה אצלי . המחשב שלי זה i5 750 ; p55a ud3 ; HD 5850 ;4gb memory מערכת הפעלה XP . למה זה קורה ? יש למישהו מושג? כי אני לא יכול להמשיך בOC בעזרת CCC שהרי זה מגביל אותי עד 1125\775 ניסיתי MSI Afterburner אבל שם זה לא נותן להעלות בגלל ההגבלה של CCC . אם למישהו יש מושג לגבי הבעיה אשמח לשמוע . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד עומד כרגע על 75.3 מעלות עשיתי אובר מ- 800 ל- 1000 ומחשב טס אבל המעבד רותח!!!!! 75.3מעלות!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-