עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במעבד Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ סקוט 2011 אני מעוניין לרכוש קירור למעבד על מנת שאוכל לעשות OC כמו שצריך איזה קירור מומלץ? אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא מחפש קירור מים וכל הבאלגן קירור אוויר או מה שיש שאוכל להגיע לרמה נכבדת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה ימים בניתי את הקירור מים הראשון שלי, נתקלתי בקשיים אבל לא נורא.... עכשיו פועלת. מה שכן, ברגע הדלקת המחשב הסתכלתי בטמפ' בביוס וכתוב שהמעבד ב-60-61 מעלות... ממש גבוה. יכול להיות שהוא הספיק להתחמם לטמפ' כזו תוך שניות? אם כן, יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני מפחד לעבוד איתו ככה. המערכת: מיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן לכולם! זה המפרט החדש שאני מתכנן לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by esaly,

מישהו יודע אולי מה הטווח מתחים למעבד הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nivster,

שלום לכולם, חבר שלי קנה מחשב עם המפרט הבא: EPOX 8RDA+ עם כרטיס רשת וקול על הלוח (נדמה לי שזה דגם קצת שונה) AXP 2100 TWINMOS 512MB 3200 WD 80GB CAVIRAR SE GEFORCE 440MX של Inno3d או משהו כזה גוף קירור של TK, לא זוכר איזה בדיוק, אבל עובד יופי (42 מעלות בעומס) אני אתאר בקצרה את ה-OC שעשינו: FSB הגיע עד ל-162 עם מערכת יציבה (windows לא קורס וכו'), העליתי את המתח ל-1.650 כדי להגיע לשם, לפני זה המחשב לא היה יציב. ניסיתי לעלות ל-166 והיו כמה תופעות: 1. windows עבר למסך כחול בזמן העליה או היה עושה reset מייד אחרי העליה 2. ה-bios היה נתקע באמצע הכוונונים והיה דורש clear עם הג'אמפר כדי לעבוד שוב ניסיתי מכאן לשחק קצת עם המכפלה, והעליתי ל-13.5. המחשב לא עשה פוסט. ב-133 FSB, הוא דווק…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ancient1,

הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני הולך לקנות מערכת חדשה לגמרי בעוד כמה זמן שתיהיה מבוססת על core i7 ואמורה לאפשר OC ממש רציני. כשאני אומר רציני, אני מתכוון למעל ל- 5Ghz עם ה-core i7, ולקחתי את כל מה שכלול בשביל זה. קירור מיוחד למעבד אין לי, כי אין לי מושג מה מומלץ בשביל OC בסדר גודל של כזה- לכן אני פה מתייעץ איתכם. אז ככה, הנה המפרט המתוכנן המיועד במיוחד בשביל אוברקלוק רציני למדי- ה-core i7 860 עם קירור סטוק שחייב להתחלף כמובן, לוח ASUS Maximus III Formula היקר, שבחרתי אותו דווקא בזכות זה שהוא מיועד במיוחד לגיימרים שמעוניינים לבצע OC רציני למדי. 2 יחידות זיכרון G.Skill 2GB DDR3 CL-9, והמארז Thermaltake Xaser VI MX עם ספק 750W איכותי של HEC. לפי מה שידוע לי, ובררתי הרבה, המפרט הנ"ל מעולה בשביל ה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by contA-,

1.האם יש צורך בנוסף לבלוק לקירור הכרטיס מסך גם סינק לזכרון שלו או שהבלוק יקרר גם את הזכרון שלו? 2.מהו לדעתכם (מבינים בלבד בבקשה) הסכום שמומלץ להוציא על מערכת קירור מים הכוללת בלוקים לכרטיס מסך,לזכרון ולמעבד? 3.האם יש סיכוי שקירור אויר יגיע לרמה של מערכת קירור מים טובה במארז קטן יחסית,בעל זרימת אויר לא מי יודע מה? 4.האם באוברקלוק לכרטיס מסך (Radeon 9500 PRO) הקירור יהיה חובה או שלא או משהו באמצע?? 5.תנו לי בבקשה דגם של ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב (מפני שכרגע יש לי ספק ג'נרי) באוברקלוק -ושיהיה גם במחיר זול יחסית. תודה לעוזרים.. ו..בוקר טוב!,בוקר טוב!,בוקר טוב!! אללה אודטה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by max2,

שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא... מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by none,

איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יענו תוכנת צריבה של גיגהבייט וממה לצרוב את הביוס על המערכת מהווינדוס.. ולא דרך הביוס.. זה גורם לבעיות או שזה לא מומלץ? ואם כן למה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

לידידה שלי יש מחשב פשוט מבוסס AMD בגלל חוסר הניסיון שלי עם מערכות כאלו אני שואל אם הטמפרטורות האלו הן הגיוניות: (מצורף קובץ) המערכת מבוססת AXP+2200, Chaintech 7NIF2 nForce 2, וWD40GB7200. חשוב רק להגיד שהמארז לא מאוורר מאוד (שני מאוררים 80 רגילים) ופולט חום לא נורמאלי. הHSF על המעבד הוא Spire FridgeRock תודה לתושבתכם המהירה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nivezrati,

שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Psychopath,

Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by warezon,

נכון להיום מה הקירור אויר הכי טוב שיש לe8500?? בנוסף רציתי לדעת אם למשהו פה יש מערכת דומה לשלי יכול לומר לי מה בערך האברקלוק המסימלי שאני יכל למשוך אותה כי משום מה אני בקושי מצליח להגיע ל3.8 מעבד e8500 לוח gigabyte x48d5 זכרונות corsair 2x2gb dhx מארז cm690 6fan ספק enermax mooodu 520

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nimrodim,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כשהרצתי בנצ'מארק עם ה3DMark במהירות זיכרון וליבה של 166/166Mhz (עם ההארדיסק הישן) קיבלתי 612. בפעם הזו בחנתי את הביצועים ב-800x600 16bit. לאחר האצת מהירות הזיכרון והליבה ב9Mhz, על אותה רזולוציה קיבלתי 659. טוב, סבבה. קניתי הארדיסק חדש, גרסאת הJB של הWD400. הרצתי את הבדיקה על רזולוציה של 1024x768 16bit ובלי OC לכרטיס מסך. כמה קיבלתי? 1009. האצתי את הכרטיס מסך עד ל180/180Mhz מהירות שעון וליבה, רק שגם כאן קיבלתי 1009, וגם זה היה על אותה רזולוציה. מן הסתם שההארדיסק הוסיף טיפה בשל מהירותו, וכנראה שהרזולוציה הנמוכה שבבנצ'מארק הראשון הפחיתה ניקוד (שני הסיבות לתוצאה הנמוכה בבדיקה הראשונה) ב3DMark. קודם כל, זה נכון? ודבר שני.. למה אחרי אובר קלוק של 14Mhz לא חל שום שיפור?? עריכה- ע…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asili,

הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.