אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm מחפש בנרות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לפניי כחודש קניתי מחשב עם מעבד ה- אינטל פנטיום די820 דואל קור. יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GME. וזיכרון של ג'יגהבייט של יונדאי. בביוס אני נכנס לcpu frequency ואין שם שום דבר שקשור להמהרת הcpu. לא מוזכרת שם בכלל בשום אחת מהשורות המילה cpu. הדבר היחיד שמופיע זה שורה או שניים ורשום שם משהו עם memory ואת זה אפשר לעלות ולשנות. השאלה שלי היא האם אני יכל לעשות אוברקלוק במצב הנתון ואיך? תודה מראש! בר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard
-
לכבוד הקירור מים שיגיע בקרוב החלטתי לצ'פר את המחשב בבית חדש. יש לי בחדר ארונית קטנה עם שלוש מגירות. לאחר בדיקה מהירה גיליתי שלוח האם נכנס למגירה בלי בעיות ואז עלה לי הרעיון: מגירה עליונה: דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, ספק כוח. מגירה אמצעית: לוח אם וכל מה שעליו. מגירה תחתונה: משאבה, רדיאטור, מיכל מים. בנוסף: בשתי המגירות העליונות מאוורר 120MM מכניס מקדימה ו-120MM מוציא מאחורה (לכל מאוורר מפסק 12/7 וולט). בשתי המגירות העליונות תעלה מרכז המגירה לכל אורכה כך שאפשר יהיה לפתוח את המגירה בלי לתלוש חוטים וצינורות. בעיות כרגע: מפסקים יפים ל-POWER ו-RESET. STEALTH לכוננים, המגירות מעץ מלא, נראה לי שפלטת עץ תהיה קצת כבדה לכוננים. רעיונות יתקבלו בברכה.....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה לפי הפירוט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר. סביר להניח שאשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מארז:Antec Performance One P180 ספק: עוד לא בחרתי אבל כנראה איזשהוא 600W דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5 קודם כל, איזה מהלוחות אם הבאים יתמוך הכי טוב בהאצה ל 3.6 ויותר? ABIT IP35 PRO GAP35TDQ6 Gigabyte ASUS P5K-E ASUS P5KC אם יש לוח אחר במחיר של כ 1000 ש"ח שהוא טוב יותר, אשמח לשמוע. האם ה DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill עדיף על ה CL5 כאשר מבצעים האצה? בנוסף, איזה ספק כדאי לקנות? ...ואנשים, אני רוצה להזמין כבר השבוע את החלקים, אז תעשו טובה ותנו פידבק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס MSI Radeon R9 290 Gaming, והמארז NZXT Phantom 410. בזמן משחק כבד, הכרטיס מגיע לאזור ה80 מעלות, שלפי הבנתי זה נורמלי. הבעיה היחידה היא שהמחשב מחמם את הסביבה שלו וזה קצת מפריע, במיוחד בזמן הקיץ. ניסיתי לשים את המאוורר של הכרטיס מסך על 100% והוא עדיין מגיע ל77 מעלות פחות או יותר. אשמח לשמוע הצעות, במידת הצורך אין בעיה להוסיף מאוורר או שניים לפי המלצתכם. אין בעיה להשקיע כמה מאות שקלים, העיקר שלא ירעיש בצורה מורגשת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את המעבד שלי במחן קשה. על מה עליי לבחור בין 3 האפשרויות בטסט?..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התייעצתי אם אנשים בפורום ובזכותכם רכשתי את המחשב שלי.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 LED CPU COOLER GIGABYTE GA-P35-DS3L G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT GIGABYTE 3D AURORA BLACK No PSU Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables רציתי לדעת עד כמה רחוק אני יוכל להגיע איתו ל OC? אגב קיבלתי כבר את המחשב ואני ממש מרוצה בלי עיין הרע =] אגב יש לי איזה בעיה שאני לא מצליח לפתור, הורדתי כל מיני תוכנות לבדיקת טמפרטו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[ltr]I vdimm modded the board (vdimm is the memory voltage, FYI) I used a 1K ohm pot that I got from a friend at the base. well, I thought it was a pot, turns out it was a trimmer. even better! (a trimmer is a pot that has a much better "resolution", a pot has 1 turn from 0 ohm to full where as a trimmer got much more. this one is around 20-25 turns I didn't measured it). the board original max vdimm is 2.9v, now with the vdimm mod I can get up to 3.35v (in theory, I hit 3.4v by mistake when I turned it the wrong direction). now I'm running 445Mhz 2-3-2-5 DC @ 3.3v. memtest 86 show 10 errors at test #5, which is basically nothing. more voltage doesn't help neither does le…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בעקבות הטנרד של המודינג החלטתי לעשות גם כמה שינויים. הטמפ' של ה AthlonXP 1900 היתה 56 מעלות. אחרי השינויים (עכשיו) ירדה ל 47 מעלות. אז הנה לפניכם פעולותיי הצנועות לפני שקונים מאווררים וכד'. המאוורר של מעבד שלי הוא, אגב, של AMD הרגיל המקורי( שבעקבות הניקוי קיבל פוש של 500 סל"ד נוספים). השינויים: 1) ניקיתי מאבק את הצלעות הקירור של המעבד. ניקיתי כל טיפת אבק שמצאתי במארז 2) שני מאווררים על המארז : קדמי-תחתון מכניס אוויר ואחורי-עליון מוציא אוויר. סירקולציה מואד חשובה. אגב, שני המאוורים הם מאווררי ספקים ישנים. 3) כבלי IDE הפכו לעגולים. גם מוסיף גמישות וגם מקטין את שטח הפנים 4) חווט של כבלי מתח בעזרת אזיקונים כך שלא יפריעו לזריצת האוויר באזור המעבד. אז לפני שמוציאים…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor :כרטיסי מסך: 2X SAPPHIRE Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail :דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB Hard Drive Seral ATA-300, 7,200 RPM, 32MB :צורב: LG GH20NS10 Super Multi - DVDRW (R DL) / DVD-RAM drive - S :זיכרון: OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR10664GK :מארז: Thermaltake ArmorP…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש.. ומעוניין לרכוש את הגוף קירור Thermalright XP-90C for P4&K8 - החנות היחידה בה מצאתי אותו היא פנדה אבל אין להם אותו במלאי. האם יש חנות אחרת שיש לה את הגוף קירור המדובר במלאי? אם לא אשמח אם תמליצו לי על חלופה מתאימה לגוף קירור זה. הגוף קירור בשביל הלוח: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR והמעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אוברקלוקרים יקרים זה המפרט המדובר שאני הולך לקנות Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 436 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ¤ 1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 אתם אלו שיכולים לשנות את השורה: "קירו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שבוע הבא צריך לקנות מחשב אז לפני שאני קונה אני חייב לדעת כמה דברים אני רוצה לקנות מעבד e4300 ולעשות אוברקלוק ולהגיע איתו ל e6700 לא יותר מיזה כי זה מספיק לי 1}איזה מאוורר מומלץ לקנות שלא יתקצרו ימיו של המעבד בכלל {שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק אפילו עם הסטוק אבל אני מוכן להשקיע איזה 150 ש"ח על מאוורר טוב}איך המאוורר הזה?> ZALMAN CPU COOLER CNPS7000-ALCU FOR INTEL&AMD S462/478/754/939 2}האם עם הלוח הזה >GIGABYTE GA-965P-S3 אני יוכל להגיע איתו ל e6700 בלי בעיות במשך הזמן ?>יש גם את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 מה לקחת? 3}האם המארז ביחד עם הספק הזה מספיקים לאוברקלוק >COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שא…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8500 של 20% ואחרי בדיקה בOCCT בשורש LINPACP של שעה קיבלתי ERROR אחרי חצי שעה.. מה אני צריך לעשות כדי שOC יהיה יציב? מעבד:E8500 לוח אם:DFI LANParty DK X48-T2RS זיכרון:Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP תמונה של מה שיצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=5ngimwzg4izm.png
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הQ6600 מקורר אם INFINITY עם שני מאוררים... עשיתי לו OC קטן, העלתי אותו ל2.8GHZ...והוא במנוחה על 36 מעלות זה טוב? לא? מה דעתכם? רז
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, ילאחר שאני מחליף בביוס את מהירות המעבד , הלוח משמיע צפצופים לאחר הreset וכלום לא קורה.... ברגע שאני מחזיר הכול בסדר, יש פונקציה בביוס שנקראת watch dog ....ביטלתי ועדיין לא עובד לי למי יש את הכוח והרצון לעזור לי בבעיה ? המפרט מעודכן... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חושב על לקנות קירור חדש לכרטיס מסך 8800GT שלי והמעבד E6300 1.86 שלי. לכרטיס מסך חשבתי וכמעט סגור על Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2+מאווררים Turbo Module מה אתם אומרים, שווה? למעבד חשבתי אולי על ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775. עליו מה אתם אומרים? משחה טרמית כבר הזמנתי MX2... תגידו זה מספיק גם לכרטיס מסך וגם למעבד או שאני צריך 2 של MX2 בשביל זה? עכשיו בקשר להרכבה חשבתי שאני ינסה לבד ואם אני לא יצליח אני ילך לחנות שירכיבו לי.. אני מזמין מ-FOXPC. סך הכל הקירור לכרטיס מסך ולמעבד יוצא לי 300 עם שליח עד הבית (המשלוח עולה 40 שקל). שווה? תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי קצת חפירות אני מבין שהם די דומים מבחינת הביצועים. המעבד יהיה i5 2500k והלוח אם כנראה Asrock z68 Pro3 לגבי המארז עדיין לא החלטתי. ראיתי שהצלעות קירור של המאווררים האלה די ענקיות, זה ייכנס לכל מארז Midi Tower ? המטרה שלי בבחירת מאוורר זה לשמור על השקט כמה שיותר בתקציב שפוי 180-200 ש"ח. אני לוקח את הדגם של ה2500K ולכן נראה לי גם שרצוי לעשות OC מתישהו, אז הקירור צריך לעבוד טוב במידה ואתם מציעים משהו. אשמח ללמוד מנסיונכם והידע שלכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-