אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני שאני עובר לקירור עביר רציתי קודם להבין עד הסוף מזה בכלל קירור מים כי זה נושא גדול אז קצת שאלות אחרי שקראתי את הסטיקי1.איזה דברים צריך להתחשב בהם כשבונים מערכת חוץ מאיזה רכיבים צריך לקנות(משעבה , רדיאטור מיכל בלוק) דברים שמעבר?2.כל כמה זמן המערכת צריכה "תיחזוק" ומה זה כולל התיחזוק בדיקת נזילות שמעתי שלפעמים יש בתוך המערכת בועות אוויר שצריך להוציא.....3.למה אנשים פה ובכל הפורומים מתנגדים כל כך לקיטים של מערכות?4.כמה כסף צריך להכין כדי לקנות מערכת טובה שהיא רק למעבד? ואם אני יכול להביא באופן אישי חלקים מארה"ב5.אפשר המלצות על חברות וביקורות אתרים כתבות (לא משנה אנגלית) כדי ללמוד עוד לפני שאני קונה6.כמה מערכת שלמה יכולה לצרוך(וואט מספק)?? יש למטה בקשות על מפרט עד 300$ למר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.האם יש צורך בנוסף לבלוק לקירור הכרטיס מסך גם סינק לזכרון שלו או שהבלוק יקרר גם את הזכרון שלו? 2.מהו לדעתכם (מבינים בלבד בבקשה) הסכום שמומלץ להוציא על מערכת קירור מים הכוללת בלוקים לכרטיס מסך,לזכרון ולמעבד? 3.האם יש סיכוי שקירור אויר יגיע לרמה של מערכת קירור מים טובה במארז קטן יחסית,בעל זרימת אויר לא מי יודע מה? 4.האם באוברקלוק לכרטיס מסך (Radeon 9500 PRO) הקירור יהיה חובה או שלא או משהו באמצע?? 5.תנו לי בבקשה דגם של ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב (מפני שכרגע יש לי ספק ג'נרי) באוברקלוק -ושיהיה גם במחיר זול יחסית. תודה לעוזרים.. ו..בוקר טוב!,בוקר טוב!,בוקר טוב!! אללה אודטה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל-260GTX 216 Core במידה ואני רוצה לשמור אותו יציב?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את המחשב מאבק (בפנים), אבל ללא ספריי דחוס - נראה לי תמוה לקנות אוויר... : בכל מקרה, חשבתי על שואב אבק - הבעיה שהוא לא שואב כלום ??? מה עם מייבש שיער (על קור, לא חום)? ובכל מקרה, האם פשוט לא נוגעים בלוח, או ש...? אפשר הסבר כיצד לעשות את זה ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי זה המפרט שלי למטה. בהמלצתו של INTEGRAL וחברים החלטתי לעשות OC למעבד אבל אף פעם לא עשיתי את זה. בקשר לקירור המליצו לי על THERMALTAKE BIGTYPHOON אני רוצה להגיע עם המעבד ל3.4 ג'יגה הרץ איך עושים? (צריך הוראות שימוש) ואיך נזהרים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לקירור מעבד E7500 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L מארז CoolerMaster Sileo 500 המליצו לי על SCYTHE KAMA ANGLE ב 135 ש"ח אבל לא שמעתי עליו כ"כ ... התקציב הוא עד 150 ש"ח תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלו.... יש לי 3d prophet 4500 64 mb של hercules..... מגיע עם מאוורר אני רוצה לעשות לו OC...... איך אפשר... ושמעתי שאפשר דרך הדרייברים החדשים לעשות OC אז אם מישהו יודע זה יעזור .........
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי I5 760 4GB DDR3 1066MHz LeadTek GTX460 768 ספק כוח Sea Sonic 430W בכל מקרה פעלתי לפי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130.0 אבל נתקלתי בכמה קשיים דבר ראשון הCore Clock והShader Clock נעולים אחד עם השני ואין לי אפשרות להזיז כל אחד בנפרד דבר שני אני לא מצליח להזיז את המד את של ה Core Voltage (mV) (לא הבנתי בכלל אם יש לי צורך לגעת בזה) ועוד דבר אחרון, איך אני יודע בפועל אם אני באמת מקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קצת בעיית חימום במארז ונאגר הרבה חום. יש לי את המארז של ריידמקס, וה-2 מאוורר שמקבלים איתו ושמתי אותם מאחורה,כנראה לא מספיק חזקים! לכן אני צריך מאוורר שיעיף הרבה אוויר החוצה. כי שאני שם את היד מאוחרה אני בקושי מרגיש רוח שיוצאת.... ואל תביאו לי טורנדו,כי גפ השקט חשוב. (וגם המחיר חחח) עדיפות למאוורר עם לד, אבל עדיף חזק זול ורגיל. בבקשה אם אפשר מ-ksp או מ-pch
-
- 37 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להחליף מאוררים לקורסיר I100 ,רעיון איזה ? קרור מעבד מתחברים לחשמל ועם מנגנון כיוון עוצמה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי ג'יפורס 2 MX400, האחד יוצר ע"י נבידיאה בכבודה ובעצמה, והשני יוצר ע"י ויז'ינטק. נסיתי לעשות קצת קצת OC ע"י RIVATUNER, ולא יצאתי מהקו הכחול, 186 MHZ בזכרון ו216 ב :-/GPU . אני מוריד 3DMARK ואתן לכם דיווח תוך שעה... רציתי לשאול עד כמה אתם הגעתם עם קירור סטנדרטי? כמה הציון הלא מומהר ב3DM? מה הסכנה בOC הקטן הזה ועד כמה כדאי לעלות? האם יש תכנה שמודדת טמפ מהחיישן (שקיים??) בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל והקירור של המעבד הוא של אינטל המקורי(רגיל) יש לי תוכנה של הלוח ששם רשום חום מעבד לוח מארז ורשום שם גם את סיבוב המאורר של המעבד פתאום התוכנה מצפצפת ואני רואה שהמהירות של הסיבוב של האוורר אפס פתחתי את המארז וכשהמחשב דולק סיבבתי אותו כמה פעמיים והוא חזר לפעול השאללה איםזה קרה במקרה או שיש לי בעיה במאוורר ? או יש איזה בעיה אחר?????????
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח יש ברשותי את המעבד phenom 2 720be x3 (בעל מכפלה פתוחה), ואני רוצה להמהיר אותו אך אני מפחד לפגוע בו. כדי להפוך את השאלה ליותר רלוונטית אציין את המפרט שברשותי : Amd phenom 2 x3 720 be Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte ma770 ud3 (rev2 OCZ REAPER 2gb cl5 800mhz (x2) HEC 500TE-2WX 500W Antec three hundred Sapphire radeon hd4850 1gb Vapor X טמפרטורת המעבד במנוחה היא 26 מעלות כשהביג טייפון על 2000rpm וסביבות 33 מעלות כשהוא על 1200rpm . יש ברשותי את התוכנה prime95 לבדיקת יציבות ובנוסף את amd overdrive. אם אפשר בבקשה הדרכה קצרה כמה לעלות במכפלה? האם לשנות מתח? במשך כמה זמן לבדוק יציבות? האם לנסות תוכנות נוספות לבדיקה? והאם מהירות הזכרונות מגבילה אותי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי ותודה מראש על התגובות לאחרונה החלפתי מעבד מ- E6600 ל E8400 עד פה הכל טוב - המעבד חזק רק מה משום מה הטמפ' שלו בלי OC ובלי מאמץ ב- IDLE = 45 למרות בהוא 45 ננו וגם ה- VCORE שלו נמוך יותר משל ה- E6600 עם ה- E6600 הייתי מגיע לטמפ' הללו ב- LOAD FULL אשמח לעזרה בנושא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דרוש כדי לעשות OC למעבד? 1. צריך לוח אם בערכת שבבים Z ומעלה לדוגמה: Z170. (אם יש לכם את האפשריות שמוצגות בתמונה שבהמשך המדריך אז אתם כן יכולים לבצע OC למעבד, יש לוחות מתקדמים יותר שכן מאפשרים OC) 2. כל מעבד מתאים ל-OC אבל אם המעבד עם מכפלה פתוחה אז הרבה יותר קל לעשות לו OC. 3. צריך הרבה סבלנות ולהיות זהירים. 4. קירור מאסיבי אשר יספיק לקירור המעבד לאחר ביצוע OC. כדי להתחיל בביצוע ה-OC צריך להיכנס ל-BIOS של לוח האם. כדי להיכנס ל-BIOS צריך להפעיל את המחשב וישר ללחוץ על Delete או על אחד מלחצני ה-F במקלדת עד שיעלה לכם ה-BIOS. לאחר שלחצתם על Delete או על אחד מה-F במקלדת ה-BIOS אמור לעלות. לכל לוח אם יש BIOS משלו, ה-BIOS משתנה מלוח ללוח ישנם נוחים יותר וישנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום תראו מה הeverest מראה לי: מה זה אומר???????
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. תעזרו לי בבקשה לבחור את הזכרונות שהכי מתאימים לאוברקלוק לפי מה שהבנתי מ-Toms Hardware זכרונות שיש לי (קיט של 4GBX2) ובכלל כל הסטיקים של 4GB כמעט ולא ניתנים לאוברקלוק אם בכלל לא ניתנים וגם בנוסף לזה הרבה לוחות אם לא מסתדרים עם הסטיקים של 4GB . אז בגלל זה אני רוצה להחליף את השני סטיקים שלי שקניתי כבר ב 4 סטיקים של 2GB כל אחד , פשוט אני לא מבין גדול בזכרונות אז בגלל זה אני מבקש פה את עזרתכם. כמה דברים : 1. אני צריך שתבדקו רק בחנות הזאת http://www.goldtop.co.il/ כי שם אני אחליף אותם 2. כמו שאמרתי אני צריך שני קיטים של 2GBX2 ושיהיו הכי מתאימים לאוברקלוק 3. שלא יהיו עליהם צלעות קירור גבוהות כי הם פשוט לא יכנסו בגלל ה-Scythe Mugen II Rev.B 4. אם אפשר גם לבדוק שחוץ מה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבלוק אמור להראות כך אך זה עדיין לא סופי אם יש לכם הערות הצעות לשיפור הגיבו בבקשה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי הקירור שיש לי עכשיו פשוט מעצבן אותי , הוא רועש מדי לדעתי [ כשאני משחק BF3 לדוגמא לפעמיים אפשר לשמוע אותו דרך האוזניות ] וגם הטמפ' שהוא מציג לא הכי טובות. אני מגיע ל 73 בערך אחרי כמה דקות משחק. אני יודע שאני לא הולך לבצע O.C ולא צריך להפגיז בקירור , אבל אם כבר אני מחליף שיהיה משהו טוב. אם אני אקנה מTMS חשבתי על זה - http://www.tms.co.il/product/11458 אם מKSP , על זה - http://ksp.co.il/?uin=13196 אשמח לשמוע מה עדיף עד 210 ש"ח בערך. זה מה שיש עכשיו - http://www.deepcoolglobal.com/Product/ALTA9/ עוד נושא שחשוב לי , המשחה הטרמית. ראיתי שבחלק מהקירורים יש משחה על התושבת. האם זה אומר שאפשר לוותר על קניית ומריחת משחה חדשה ? רק לנקות את הישנה וזהו ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-