אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום Closed beta-testing has been started today, public launch is scheduled on the next Monday, 28th. RivaTuner 2.09 צפוייה לצאת להורדה רשמית מחר (ה28) עם החידושים הבאים: - Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added databases for ForceWare 174.40, 174.51, 174.53, 174.60, 174.70, 174.74, 174.82 and 174.85. - Updated PCI DeviceID database for ATI graphics processors. Added PCI DeviceID for RADEON X1650 AGP. - Unlocked previously available experimental AMD RV620 graphics processors family support. - Added experimental NVIDIA G96 graphics processors family support. - Added experimental NVIDIA G100 (aka GT200) graphics processors family support.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום ומבורכת. שמתי לב שכל פעם שאנ מנסה לבצע אובר קלוק עם RivaTuner , ואני מפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט מאפס לי את את האובר קלוק, פשוט שם על ברירת מחדל. עד עכשיו הייתי בטוח שזה קורה בגלל שהאובר קלוק לא יציב, אז הוא מאפס לי אותו אוטומטית, אבל זה לא ככה. העלתי עכשיו סתם ב--5 הרץ את הזיכרון של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש, וכשבדקתי הוא שוב היה מאופס. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס R9500Pro 128MB oem של חברת Sapphire בעזרתה?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי ROG-STRIX-Z390-H-GAMING לפני כשלוש שנים ובניתי מערכת מואצת ל 4.6 עם i7-9700K. המחשב כמעט לא שימש לעבודה אלא להורדות 24/7 ומדי פעם להמרות ווידאו האסוס לא ממש הוכיח אמינות, ה M2 הפסיק לפעול לפני כשנה ואני לא מצליח לייצר RAID בביוס. בחודש האחרון הפסקתי לעבוד איתו והוא היה כבוי רוב הזמן. עכשיו כשאני מדליק אותו בימים האחרונים לוקח לו 10 דקות לעלות לווינדוס וכבר נפל לי פעמיים מ BSD... אפשר המלצה ללוח אם מתאים להאצה שיתמוך ב 9700K עם זיכרון DDR4? מעדיף לא של אסוס
-
-
- 88 תגובות
- 76.6k צפיות
- 4 followers
-
-
Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רואה כמעט בכל התמונות של מחשיבם "מושקעים" שיש כבלים עגולים שכאלה. עכשיו, אני לא מתכנן חלון או משהו, השאלה שלי אם זה רק ליופי, או שיש לזה יתרונות קירור, והעברת מידע טובים יותר? ברור לי שזה עוזר שיהיה air flow יותר טוב, אבל זה בטח שולי לא? אשמח לדעת אם זה שווה את ההשקעה של ה-210 שקל (70 לשנים ועוד 70 לאחד ל-Floppy) ואני בחרתי את זה של Antec כולם עולים בערך 70, אז ללכת כבר על חברה, השאלה אם זה כדאי? אולי יש יותר זול? תודה. עוד שאלה, האם - Sata זה חיבור IDE רגיל? או שונה? ודבר אחרון, בסופו של דבר האם זה שווה? קראתי כמה ביקורות, אומרים שזה נחמד וטוב והכל, אבל בסופו של דבר, זה לא עושה הבדלים משמעותיים באמת, אז אני לא יודע כבר. כי יש ביקורות סותרות.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכבלים המעוגלים, לא יקר, וזה יכול רק להועיל, זה לא יזיק. השאלה שלי היא איזה אני צריך, ובאיזה אורך. יש לי כונן תקליטורים, צורב, הארד דיסק, ופלופי. אם אני לא טועה אני צריך כבל אחד לכונן תקליטורים ולצורב (הצורב ישן מאד, כותב4x ולא תומך cdrw, אם זה קשור), שבאמצע שלו יש עוד יציאה, כבל IDE רגיל לHDD, ולפלופי כבל רגיל של פלופי. נכון, או שאני טועה? ובקשר לאורך, יש באורכים של (אינצ'ים) 10, 12, 18, 24. מה המרחק בערך בין הכוננים לחיבור על הלוח-אם? המארז הוא Enermax FS 710B, אם זה משנה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה הכבלים נראים ממש ממש מכוערים על תעשה את זה וזה גם צלא יהיו גמיש אני ניסית וזה יצאה חרא . תעגל אותם יותר טוב עם צינור אקווריום
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה ה rpm במאוורר של הכרטיס הנ"ל? ניסיתי את הriva לא מראה rpm רק אחוזים ולדעתי הקריאה שם לא נכונה,הכרטיס מרעיש מידי ויש שם גם אפשרות לשליתה על מהירות המאוורר שגם לא עובדת לי ...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה זה קשור יותר לRPM קיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלון עכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזר יכול להיות שזה בגלל המזגן? מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWO דרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGH וזה לא קרה לי בלי מזגן
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום :] הספק היה עושה רעש ולכן ניקיתי אותו מאבק עם פן ועכשיו בקושי שומעים אותו.. הסתכלתי ב AIDA64 והוא מראה לי שהמאוור של הספק עובד על 1000RPM, זה הגיוני ? או שהרסתי את המאוורר או משהו עם הפן ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה דברים שאני רוצה להתייעץ עליהם 1. לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה קירור מים למערכת שלי שתהיה בעתיד (בקרוב עוד כמה ימים בע"ה) והמליצו לי על המערכת הזו: XSPC Rasa 750 RS240 אבל החלטתי שאני מוכן לשלם עוד כמה דולרים כדי לקבל רדיאטור יותר גדול. והגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות את הקיט הזה: Rasa 750 RS360 המערכת שלי תהיה מבוססת I5 2500K עם GTX560TI (זה קצת פחות משנה כרגע). השמושים של המחשב: יעבור OC של עד כמה שאני יצליח יציב , גיימינג כבד ותוכנות 3D. אז יש לי כמה שאלות בנוגע לקיטים האלו: א. הקיט RS360 יספיק? כאילו הוא טוב, איכותי? (כי אמרו לי שלשימושים שלי לא כדאי לבנות ''מפרט'' לקירור ועדיף לקנות קיט). ב. איך הבלוק מים שלו ? איכותי ? כמה זמן בערך הוא …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הקירור הזה של ThermalTake: (http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp) יש לי לוח P35-DS4 של ג'יגה בייט. ללוח יש צלעות קירור די גדולות, ואני חושש שהם יפריעו לקירור. מישהו יודע אם זה מתאים? למישהו יש לוח כזה וניסיון עם קירורים מהסוג הזה? אולי חשוב לציין שכל 4 הסלוטים של הזכרון תפוסים, ככה שאם הוא מפריע לזכרון זו גם בעיה. (למרות שאני מאמין שהוא לא אמור להפריע..) ובכלל, איך הקירור הזה? אני יודע שיש קירורים יותר טובים ממנו, אבל אני מחפש גם משהו שיראה טוב, וגם יחסית למחיר לדעתי הוא נותן תפוקה לא רעה.. לא? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה שידרגתי ל2700X + ASUS X470 PRIME PRO, יש לי בעיה קטנה, לא ניתן לשחק עם המכפלה, כל שינוי ובווינדוס רואים שהוא נינעל על X32 כלומר 3200MHZ. מה הסיבה? *הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. זיגרונות ג.סקיל 4*2 2400MGHZ כרטיס ZOTAC 1080TI AMP-X ספק סיסוניק 620W M12. אגב, בידיוק ליפני 13 שנה קניתי את מחשב הראשון שלי של AMD ATHLON 64 3000+ :-), ועכשיו שידרגתי מi3 6100 שהיה זמני עד יציאת הRYZEN :-). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
Ryzen 5 3600 עם קירור סטוק מגיע ל94c שלהבנתי זה הגבול העליון למעבד הזה אני רק אציין שהבדיקה נעשת ע"י התוכנה OCCT שמאמצת את כל הליבות ל100% השאלה נטו היא האם זה נחשב לתקין ולא מעיד על חיבור לא נכון של הקירור, קירור לא תקין או למעבד לא תקין? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
I probobly will buy the Prolimatech Megahalems CPU cooler in a couple of days and want to attach to it 2 Scythe S-Flex'es in a push-pull configeration, But don't know which S-Flex'es to choose.. The 1200RPM's or 1600RPM's? I am going to overclock my Q6600 to 3.6GHz and I need alot of cooling.. Will I feel a diffrence between the 1200RPM and the 1600RPM? If so can you assume if the diffrence is going to be minor or major? If it's going to be a 1-2 degrees diffrence between them then I'll go for the 1200RPM, since it's much more quieter but if it's going to be a 4+ degrees diffrence then I'll go for the 1600RPM's.. Can you assume? Thanks.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טוב? ויש למישהו מדריך לפריים 95 כי אני לא מסתדר איתה. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-