אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל שבא עם המעבד יספיק למפרט עם Q9550? לא מתוכנן OC מארז: Antec P182B ספק: Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT במידה ולא, האם Arctic Cooling Freezer 7 Pro יקרר באופן מספק?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מדובר על לוח P5Q DELUXE עם 4 גיגה OCZ REAPER 1150 כרגע המערכת עובדת יציב על 8.5*475-נבדק בפריים לכמה שעות טמפ בCORE TEMP מגיע לאיזור ה 60 ועם החיישן בלוח לאיזור ה 53 מקס הבעיה היא שאני רוצה להגיע ל 500*8 והמערכת לא עולה לא משנה איזה מכפלה אני שם *500 שום דבר לא עולה בכל מתח שאני שם, יכול להיות שמיציתי את המערכת?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נראה לי שזה קצת גבוהה לא? המארז דווקא דיי מאוורר (2X12 מקדימה) ועוד 1 של 12 מאחורה להוצאת אוויר (וגם הספק מוציא אוויר) יש לי Zalman CNPS7500-Cu LED שעובד על כ-2400 rpm אבל משום מה כשאני נוגע בצלעות קירור הם די פושרות... המעבד לא עבר OC
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי יש לי Q9550 שעובד על 4 ג'יגה הקץ בדיוק ראיתי מישהו באחר מהאתרים בחול שעשה 3.9 עם מתח 1.44 ואני בכלל עשיתי עם 1.35 האם כל קפיצה היא הבדל קריטי.? על כמה מתח לעזאזאל אני יכול לתת לו אני לא מבין ? מישהו יכול לתת אינדיקציה פחות או יותר לגבי זה... כמה מותר לתת למערכת 24/7 ?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ב OC הרציני (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הראשון למחשב שלי. לקח לי 3 שעות, שוטטתי באינטרנט והשוואתי מתחים של אנשים שהגיעו לתדר 3.8 עם המעבד הנ"ל. הכנסתי ממוצע של המתחים ושיחקתי איתו קצת לאחר מכן. בסופו של דבר הצלחתי להגיע לתדר 3.7999 ולא ל 3.8 אבל מספיק טוב בשבילי. צירפתי תמונות טמפ' של המעבד בבדיקות של PRIME ומה שנשאר לי בלילה זה להריץ MEMTEST. אני מקבל קריאות שונות מהביוס וקריאות שונות מ CPUZ לגבי המתח של המעבד , בביוס הגדרתי אותו על 1.386 וב CPUZ הוא מראה לי קפיצות בין 1.32-1.34. בעקרון הבנתי שאסור/או לא מומלץ לעבור את 1.4 ולכן אני לא אקח את הסיכון. ככה שמה שמקביל אותי כרגע הוא המתח למעבד. בעקרון הטמפ' לא עולה על 60 מעלות. ועוד יש מקום מבחינת מה…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי להחליף את הלוח הייתי צריך לנתק את ה-qdc. שניהם לא עבדו ומים התחילו לזרום החוצה מהם. תמונות (סמארטפון, אין מחשב עובד כרגע): את הראשון הצלחתי להחיות בערך, אבל השני תקוע למטה... בנוסף על שניהם (וגם על הזכרים) משקע לבן/אפור. השתמשתי במים מזוקקים ו-kill coil. אחד הזכרים במצב רע גם כן, והחלק שאמור לזוז פנימה והחוצה זז בחופשיות אם אני סתם מנער אותו ביד...
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
what is htt? it replaces the fsb? when u have a high htt it oc the whole sistem or only the cpu? what is the diffrent from 220 * 11=2420 from 242 * 10 =2420 anothr question what is the bus in the sistem? how can i have more bus and on what it depands?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאחר מאמצים רבים, הצלחתי להביא את המפלצת הרותחת הזאת ל-4 ג'יגה, על אוויר! עכשיו צריך לברר אם מדובר בשיא עולם לקירור אוויר אם תרצו עוד מידע אני אשמח לספק, אך בגדול אלו המתחים החשובים: CPU Vcore - 1.725 NB Vcore - 1.7V CPU VTT - 1.55V(Max) עוד פרט שחשוב לציין הוא שהדבר נעשה עם מכפלה 9 ובאס 445. באס גבוה ביותר בהתחשב בעובדה שמדובר ב-Kentsfield. הנה תמונה שמתעדת את ההישג. עקב בעיות טכניות נבצר ממני לספק Screenshot רגיל, אך בימים הקרובים אספק אחד. הקירור שנרתם למשימה היה ה-BT VX. כצפוי, למעבד שבסטוק מגיע ל-135W TDP הקירור הזה לא ממש הספיק. לכן חיברתי על מאוורר ה-120 מאוורר מארז נוסף, שלהפתעתי הרבה הוריד עוד כ-10 מעלות! חתיכת הישג בכלום כסף... הנה מספר תמונות שמתארות…
-
- 247 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: QX9650 מקורר עם טיניק טאוור 8800GT סופר קלוקד של EVGA קירור סטוק P5K-E ומארז CM690 עם מאוור אחד מקדימה אחד מאחורה אחד בצד ואחד למעלה. היום הוצאתי את המחשב ושאבתי ממנו המון אבק בעזרת פן ושואב אבק וגם מברשת. המקום היחידי שהיה קשה לי להוציא ממנו אבק היה הצלעות של הטיוניק ומאוור של הכ.מ אבל זה באמת היה מעט אבק, בכל מקרה הטמפרטורות בכל זאת די גבוהות, אני עם מהירויות שעון סטוק והכרטיס מסך אצלי במנוחה כרגע על 62 מעלות והמעבד אצלי על 48/48/25/25 [ כל מספר מייצג ליבה]. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? [דרך אגב לכל בעלי הטיוניק, איך אתם מנקים אותו?]
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עוד לפני שאני מתחיל באובר קלוק רציני יש לי כמה שאלות ששאלתי בט'רד סופר פי ואמרו לי פתוח נושא חדש. שאלות: עד כמה המעבד מסוגל עם טיוניק טאוור? איזה מתח צריך לכל תדר? עד איזה תדר הזיכרונות G.skill 4GBPQ CL5 800 Mhz מסוגלים להגיע? תוצאות מירביות בנתיים: http://img60.imageshack.us/img60/158/411ghzaa6.jpg על המתח שבתמונה שיחקתי COH ומהחשב קרס.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב, אז מצאתי חלק מהתמונות שצולמו כמה ימים לפני ה OCtober הקודם, חבל שאין את התמונות של הCPUZ. יום שישי בלילה, אני , גיא ואלכס (TMS) בחנות עם Dewer (שהשגתי) מלא בחנקן, QX9650 וBlack Ops מHWzone.... תענוג! http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/DropBox?authkey=Gv1sRgCMaL_fSM1LO64wE&ref=nf#
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם? אשמח לטיפים לשיפורים dfi x48 black tt water cooling 9800 gx2 4 ddr2 qx9770 ואיך לעזאזל מצליחים לעלות בבאס של הלוח הזה?? :s05:
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש הדרכה ל- OC ב LENOVO R61 . עד כמה ניתן לעלות ללא קירור מיוחד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?2k3=3908735 כן כן, הכרטיסים האלו לא מפסיקים להפתיע, אותי במיוחד אם נתחשב בזה שכשקיבלתי אותו אז הוא בקושי עבר ת 250 ועכשיו הוא מפוצץ על 265 המערכת: P4 2.0 @ 2.6 1 GB RAM R9550 GB (נו מה ) הכל על מתח סטוק בעזרת השם אני אגיע יותר רחוק.
-
- 85 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של חברת קלאב 3D אפשר להפוך אותו לא 9600XT? או ל 9800 ?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראדון 9700 nonpro .. וכשאני מריץ 3dmark 2003 יש לי ארטיפקטים כאלה מוזרים ... הכרטיס הוא של Power color ... עכשיו, כשאני משחק משחק לדוגמה כמו counter strike אני רואה כזה כמו צבע לא קשור בשמים אז על הקירות כל מיני דברים צבעוניים לא קשורים..הבנתי שזה נובע מזכרון חם, אני משתמש ב arctic cooler לקרר את הכרטיס אין לי מושג מה הבעיה פה... וגם השתמשתי בRed-linker להוריד את הזכרון אם הוא חם מידי, גיליתי שה memmory : 297 Core : 324 אני חושב שזה אמור להיות אחרת, לא בטוח.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היה קשה לי להחליט באיזה מקום לשים את הנושא הזה, ואני אבין אם המנהלים ישנו את מיקמו... נשבר לי כבר מהGeforce 2 MX 200 של SHUTTLE שיש לי, הכרטיס הזה לא מצליח לסבול שום מהירות אפיק שגבוהה מ145 מגה"צ. כל מגה"צ מעל למהירות הזאתי מתחיל לתת לי כל מיני ARTIFACTS וGLITCHES במשחקים והכרטיס נתקע. אני מסוגל לעבוד ב150 מגה"צ בדו-מימד עם הכרטיס בלי שום בעיה, הכאס של הכרטיס הזה זה כנראה חוסר היכולת שלו לעבוד במהירות AGP גבוהה(בגל מהירות האפיק). אני צריך כרטיס טוב, שיוכל לעמוד במהירות הזאתי ולמחיר שלו אסור לחרוג מ400 ש"ח. לא נראה לי שכרטיס MX400 של INNOVISION יאפשר לי משהו יות טוב ממה שיש לי עכשיו, והאפשרות היחידה ששמתי לב אליה זה Radeon 32MB DDR שנמכר בזיגזג ב380 ומשהו ש"ח אני חושב אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE אני לא יודע מי החברה שיצרה אותו - הוא לא ATI מקורי אלא POWERED BY ATI הכרטיס בא עם גוף קירור דק ומסכן ועם מאוורר קטן עליו, הכרטיס עובד במהירות 250/500 - כמקובל בגרסת LE השאלה היא כזאת: האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג למהירות של ה 8500 הרגיל מבלי לגרום לנזק כלשהוא או שאני חייב לדאוג לקירור רציני יותר של הכרטיס, אני יודע שבסה"כ הכרטיס זהה לגרסא הרגילה למעט המהירות - האם הליבה והזיכרונות יוכלו לעמוד בהאצה כזאת מבלי להגביר את הקירור ולעבוד באופן יציב ואמין לאורך זמן או שיהיו ארטיפקטים מדי פעם כשהכרטיס מתחמם.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוק ועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הRADEON 8500LE של הרקולס ורציתי לברר אם יכול להיות שהוא הגורם לכך שמחשב מאתחל או נתקע זמן קצר לאחר המהרה של המחשב (XP 1700+ ל-FSB 147). עם הכרטיס הקודם לא היתה בעיה במצב זה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-