אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
חברים, אני מחפש קירור חדש למעבד I5 3550 בסביבות ה 200 ש"ח, אני מחפש הקירור לא יהיה גרנדיוזי, בכל זאת מארז עם חלון ואני רוצה שיראו משו... אשמח לכל עזרה אפשרית בבחירת קירור טוב, איכותי, שקט ולא גרנדיוזי מדי .... נ.ב על הדרך אני אשמח להבין למה לכל הרוחות משו קונה מארז עם חלון וקירור למעבד שחוסם בערך את רוב הנוף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לעשות המהרה במערכת : intel dx58so i7core930', memory 4X2GB, GTS250 1024GB (ספק 700W) העבודה על המחשב היא ברובה על rendering כבדים יש לי כרגע שתי תוכנות, speedfan ואת התוכנה של אינטל -Intel desktop control center בשתיהן ניתן לעשות המהרה כמעט בכל החומרה. הבעיה שאין לי מושג לאילו ערכים אני צריך לשנות. עזרה בבקשה, למבינים באמת...[br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 00:13:26 הזכרונות אגב,2GB DDR3 '1066.64Mhz Kingston
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מפרט: core2duo E6750 @ 3200 1.4v Gigabyte GA-P35-DS4 @ 413FSB קירור מים למעבד Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 @ 990Mhz טמפ: 35 במנוחה 47 במאמץ לוח 55 כל הזמן (גם בלי OC) בדקתי יציבות עם ORTHOS במשך שעה זה מספיק? עד כמה אני יכול לעלות מתח ל24/7?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מאווררים צריכים למארז של מערכת רגילה במידה ואני לא עושה OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
יש לי 4850 של palit ניסיתי להתחיל oc עם הדריברים(המעודכנים) שלפי מה שאני מבין זה ה oc הבסיסי ביותר שאני יכול לעשות. עשיתי auto tune והוא קבע לי 675/1038 מה שמוזר הוא שהכרטיס נתקע ב cod5.אלו לא נתונים גבוהים ואני לא מבין את פשר התקיעה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן) דבר טרמי לא בא בחשבון.
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה מאוורר לקחת ? רעש לא כלכך מפריע לי... אם אפשר גם קישור...
-
- 6 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני פשוט סובל כאשר אני מדליק את המחשב הגדול, הוא עומד מתחת לשולחן וכאשר אני עובד איתו החום שיוצא מתחת לשולחן פשוט מבשל אותי. כבר חשבתי על לבנות תעלה לחלון שתוציא לשם את כל החום אבל זה לא אסטטי במיוחד. לשבת עם מזגן כל הזמן גם לא פתרון מבחינתי. למזלי רוב הזמן אני עובד עם השרת הורדות שיש לו מפרט בסיסי ביותר שאני לא מרגיש שהוא עובד. מה אתם עושים? והאם אני היחיד שסובל מזה?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 10 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מסך אלסידי במחשב דרך המדריך שבאתר והכל עובד מעולה עם CystalFontz. רציתי לדעת אם מישהו הכי תוכנה/פקד מויז'ואל בייסיק שיכולה לשלוט בו כי אף תוכנה שניסיתי עד כה לא פעלה... נ.ב, מישהו יודע אולי למה LCDSMARTIE עולה לי ריסט פתאומי אחרי כמה דקות של עבודה? תודה, נדב
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה כעיקרון לעשות קירור שיאפשר לי אוברלוקינג נירחב במיפרט amd 3000+ 939 asus a8n sli 256X2 generic asus en6600GT pci אני רוצה קירור שהמטרה שלו זה אוברקלוקינג אבל גם אפ אפשר במחיר נוח גם שיהיה שקט.... יש לי תקציב עד 500 שח מה אתם אומרים על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 כעיקרון אני חושב שאם אני ייקח מערכת מים אחכ אני אוכל להוסיף בלוק לכרטיס מסך וגם לגשר של הלוח אם ולכן שבסופו של דבר יההי יותר זול מערכת מים..... (עד 500 שקל זה רק קירור למעבד אבל אם יש לכם משהו ככה 850-900 לכל החלקים אתם גם יכולים לצרף.....) שאלה אחרונה זה ייצא יותר משתלם מאשר לקנות קירור למעבד לחוד ולכרטיס מסך לחוד??? תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
תיראו אני יכול גם ליותר הבעיה שהספק שלי תכבה בעצמה, אני עשיתי ל 3.5 עבד יפה הגיעה לוינדוס והתכבה. ד"א הטמפרטורה נישארה כמו שהייתה 48 מעלות ממוצע וחוץ מזה מה זה FSB ואיפה אני בודק כמה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פותח יומן פרוייקט מסודר כמו שביקשו חלק מן האנשים .... כרגע מצב המלאי הוא כזה : מעבד :נשאר 5930K ( שום סיבה להחליף חוץ מבנצ'ים ) לוח : נשאר ASUS X99 DELUXE ( וואו אין לי USB TYPE C , מה אני אעשה עם ה.... הממממ , אין לי שום דבר לחבר שם ) זכרונות : כרגע 4 סטיקים של 4GB 2400MHZ G.SKILL RIPJAWS , אולי ישודרגו בהמשך ( לא SHOW STOPPER ) ספק : נשאר CoolerMaster V1000 GOLD ( די והותר לכל המערכת ) מארז : כשם הכותרת כן הוא - THERMALTAKE CORE X71 , "מגדל" גבוה למדי ( הגיע ממש מהר מאמאזון , לא מוכרים בארץ ) בגלל גובה המארז קניתי כפתור POWER ו-RESET חיצוניים שישב על השולחן במקום לחפש את הכפתור בכל פעם כרטיסי מסך : פה אין בעי…
-
- 30 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב , הצלחתי להגיע ביינתים עם AMD Athlon 64X2 4400+ ל2.7GHz מ2.3GHz. 11.5 * 240, כשניסיתי לעלות את הBus באפילו קצת זה הראה לי שגיאה בזכרונות בתוכנה S&M. ניסיתי להוריד את המהירות של הזכרונות והשגיאה נעלמה אבל המחשב עבד בתקיעות. החזרתי חזרה והורדתי ל240 והכל הסתדר. אז מה צריך לעשות? להוסיף מתח לזכרונות? מפרט: AMD Athlon 64X2 4400+ Asus M2V-MX 2GB Ram (לא ידוע לי החברה, לא רשום) NVIDIA GeForce 9500GT OC Edition תמונה מהCPU-Z: http://img594.imageshack.us/f/memory.png/ עוד אחת: http://img221.imageshack.us/f/spd.png/ ד.א אני לא נגעתי ביחס של הזכרונות (לא מצאתי את האופציה של היחס) וראיתי במדריך פה שמומלץ לעלות את המתח של הזכרונות ל2.1V אבל חרשתי על כל הלוח כמה פעמים ול…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במקרה שלי Q6600. האם חלון PRIME2K4 לכל CORE יהיה מוגזם, או ששני חלונות לא יאמצו אותו כמו שצריך וכו'?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הרצתי את AIDA32 נתנה לי CPU TEMP ב10 מעלות מתחת לטמפרטורה האמיתית התקנתי SPEEDFAN נתן לי טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות מטמפרטורת המעבד והוא כותב לי שזה טמפרטורה של ההרדיסק שלי הוא גם כותב לי איזה הרדיסק יש לי והכל אבל זה בולשיט כי אני יודע שאין בכלל סנסור בהרדיסק שלי!
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-