עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leahd3,

סרטון נוסף שיכול להקל על מי שרוצה להתחיל.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. איך אלו ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11423

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ariebel,

את המפרט שלי נמצא ב "מפרט שלי" אבל תגידו לי רק איזה רכיב אני צריך לשנות?!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ברשותי מעבד i3 2120 וקירור katana 3. המארז הוא מארז gigabyte aurora 3d עם 3 מאוררים מתוכם 2 הם מאוררים עם מהירות של 1400 rpm, כך שהוא מאורר דיי טוב. הבעיה היא הטמפרטורה של המעבד. באיידל זה עומד על 43 ובמאמץ מטפס ל64. לפי מה שראיתי באינטרנט פה ושם, זה אמור להיות הרבה יותר נמוך. לחבר שלי יש גם אותו המעבד, עם איזה קירור ג'נרי מעפן ובאיידל זה עומד אצלו על 40. אני יודע שזה לא טמפטורות שמסכנות את המעבד, אך אני יודע שזה אמור להיות נמוך יותר ואני רוצה את זה בשביל לב שקט גם. למישהו יש דעה או הצעה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Monstalicious,

רציתי רק לדעת איך הלוח אם הזה בהשוואה ל Lanparty מבחינת יכלת האוברקלוק, יציבות, המתח שהוא נותן וכו... משום שהוא זול ממנו בדי הרבה, אבל גם נראה הרבה פחות צעצועי, אז איך הביצועים שלו בהשוואה ללאנפארטי? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

וואלה..?, לא ידעתי...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכם .. בזמן האחרון אני בודק את הטמ' של המחשב שלי והיא הייתה גבוה .. לכן חשבתי איך לקרר תמחשב .! אז היה לי מחשב ישן בבית 286 שנשאר ממנו ספק שאפשר לנצל.. פתחתי תספק הוצאתח תמאוור.. יש לי P3 450 Motherboard במארז אצלי בדלת שנפחת ..[ על השקע של הידית] עשיתי חורים במקדחה..בצורת כוכב..20 חורים.. והרכבתי תמאוור במקום הזה.. מיכוון שרציתי לקרר את הכרטיסים שיש לי כרטיס מסך[אין לו מאורר כי הוא נהרס] כרטיס TV כרטיס קול ואת הלוח והמעבד... והיה לי גריל מקדימה על הדלת [אבק להיכנס]הוצאתי לו תהברזלים בצורת ריבוע ושמתי תמאוור השני שם..[זה שואב תאוויר החם ומוציא החוצה מהריבוע שעשיתי.... מיכוון שבמקום שהוא היה מקדימה נראה כאילו הוא לא הוציא תאוויר החם אלה האוויר עדיין היה נשאר במחשב …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלומות, חשבתי לקנות משהו שישקיט לי את המחשב ומצאתי מה שאני צריך. ניתקתי את המאוררים של המארז ואת המאורר של המעבד [ונטק] לחמש דקות [עם בדיקת טמפרטורות למקרה שהטמפרטורות יעלו יותר מידי] והנמכתי את הולטים למאורר של הצ'יםסט מ 12 ואט ל 7 ואט וקיבלתי את המחשב השקט ביותר! לא שמעתי דבר מבלבד קצת רעש חלש מן הארד דיסק שד"א, הצלילים שהוא מפיק נחסמים ע"י קירור של קולר מאסטר . יש לי את הספק של אנטק שעלה לי 600 שקל הוא עובד על 430 וואט ומשתמש בטכנולוגית מאוררים שקטה במיוחד יש לי גם את הוגה סילנסר אז מהספק ומהכרטיס מסך אני לא אשמע כלום בזמן הקרוב... הבעיה שלי היא הרעש ... אני לא רוצה לשמוע את המחשב הזה אז החלטתי לשאול בפורום חומרה ותוכנה את השאלות... מי שרוצה להבין יותר מה אני רוצה שיכנ…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש אחר פתרונות קירור למעבד מרובע ליבות, דגם Q6600, קירורים הקיימים בארץ (או שצריכים להגיע). אם יש כמה אפשרויות, אם אפשר לדרג כל אחד לפי יעילות וכו עריכה: קירור אויר בלבד, אין הגבלת תקציב. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כבר הבנתי שהמשחה העדיפה היא של: Arctic Cooling MX-2 (דרך אגב איך Arctic Alumina Thermal Compound במה היא שונה). השאלה היא מהי הדרך העדיפה ביותר למרוח את המשחה - אם יש קישור לתמונות/סרטון זה יהיה נהדר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by elyaz,

התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך ע"פ המדריך שיש באתר. כאשר שיניתי רק את התדירות של הGPU לא הצלחתי לעבור את ה 680 MHz כאשר אני רואה שאחרים מגיעים לתוצאות גבוהות יותר לפני שינוי מתחים (נראה לי). בזיכרון הגעתי ל 1070 MHz. כאשר אני עושה את שני התוצאות ביחד ובודק יש לי אלפי שגיאות ב OCCT. את ההמהרה ביצעתי בעזרת RivaTuner מה אני לא עושה נכון? הכרטיס שלי: sapphire HD4850 512MB לוח אם :gigabyte ep43 ds3l תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by -ox-,

טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל- AMD 3000 Venice שלי. הדבר היחיד שמעכב זה שהזכרונות גם עלולים לבצע OC, דבר שאני לא מעוניין בו. הלוח שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9, חיפשתי וחיפשתי ב-BIOS לא מצאתי שם את היחס בין המעבד לזכרונות. מישהו יודע מה היחס בין המעבד 3000 לזכרונות GeIL DDR 400 1 ג'יגה? ובכלל, איפה אמור להיות כתוב היחס שלהם בביוס הספציפי הזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מערכת חדשה amd 4200 x2 ליבת בריסביין. asus m2a vm giskill 2gig wd 320gig על ויסטה. המערכת עובדת בסדר, אבל בעת הרצת תוכנות לבדיקת יציבות super pi 16/32mb התוכנה קופאת וגם בתוכנת S&M בבדיקת מעבד בעומס מעל 70% הבדיקה נכשלת. בהרצת super pi עד 8mb הבדיקה תקינה. בבדיקת s&m עד 65% הבדיקה תקינה. טמפ' תקינות מה יכולים להיות הגורמים? האם שינוי הגדרות ביוס עשוי להועיל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SharP,

זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום למומחי הקירור והשקט, יש לי מחשב בן 4 שגדל עם הזמן... זה המפרט שלו: מארז HEC CompuCase 6AG1B ספק corsair CMPSU-450VX מעבד intel i3 530 2.93GHz קירור מעבד arctic freezer 7 pro 92 mm לוח אם Gigabyte_H55M_UD2H זכרון 8GB מארבעה DDR3 kingston kvr13n9s6/2 pc3-10600 שני כרטיסי מסך פאסיביים Gigabyte nvidia geforce 210 GV-N210SL-1GI 64bit דיסק מערכת הפעלה kingston SSDNow 120GB sv300s37a120g דיסק מידע Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Cache st3500418as דיסק נוסף סתם יושב שם ולא מחובר צורב LG DVD מערכת הפעלה win7 64bit כרגע שני מסכים מחוברים, בשאיפה לגדול לארבעה בעתיד(מערכת מסחר להצגת גרפים). כך נראה המחשב מהצד כשהמארז פתוח: https://drive.google.com/file/d/0BzVK…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Dj_Gal,

הנה פרויקט קטן ומאוד מאוד מושקע .. עזרו לי בו כמה חברים טובים הנה שיר שהקדשנו למודינג זה ותהליכו: שלושה חברים יצאו למודינג .. בים בם בום.. אחד הביא את הדרמל... בים בם בום... אחד קיבל דיסקית בראש (אני) ... בים בם בום... אחד עיקם את הדרמל... בים בם בום.. 1)אמר חברו(אני).. זה לא נורא זה לא דיסקית שלי בכלל...זה של יובל... 2)אמר חברו(אני).. טוב מאוד חבר ....אין מודינגים טובים יותר ... כמו חיתוך בלייזר ... רוצים תמונות?... לא ! סתם.... http://photos.walla.co.il/dj_gal תהנו... שלב תודות... 1 לחברי טל שחתך ...פצע(אותי) ... שבר(מצווה)... 2 ליובל הפראייר .. שהביא דרמל וחזר עם חלקים ממנו... 3 תודה לאמא אבא שהביאוני עד הלום.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בדקתי בתוכנה איידה את החום של המחשב : לוח אם אביט :43C BH7 מעבד 59C P4 2.66 :60C AUX יש לי מאוור אחד על המעבד ואחד בספק . הטמפ' הנ"ל לא כשבמחשב דלוק : ושני אתרים emule, icqlite צריך להוסיף מאווררים ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shaul,

יש לי AXP 2000+ NFORCE 2 LEADTEK וזיכרון 256 3200 של סמסונג עכשיו השאלה היא אם, עם מעבד בטמפרטורה של 49 ומאוור של AMD המחשב שלי יחזיק מעמד אם אני אעלה את הFSB ל166

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות (יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הנושא הועבר לפורום הזה ובצדק ולכן אבקש מכם לקרוא את העדכון שלקוח מהעמוד השני שם מפורטות השאלות שלי על פיזור החום במארז. (זה נראה ארוך אבל זה קריא מאוד. אני מצטער מראש ומבקש שתקראו כדי שתבינו את השאלה שלי) אני מסתכל על מבנה המארז שאני רוצה לקנות (NZXT HUSH) ומיקום המאווררים בו. אני מסתכל על כיווני הזרימה האפשריים של האוויר בתוך המארז הזה. אני מסתכל על מיקום המאוורר בכרטיס המסך ועל כיוון הזרימה של החום היוצא ממנו. ומה אני מבין מכל זה? - המאוורר הקדמי מכניס אווויר פנימה - אחלה בחלה! - על גוף הקירור של המעבד (שאותו אני אקנה) יש מאוורר משל עצמו שזורק אוויר דרך גוף הקירור אל המאוורר שבחלק האחורי במארז ומשם החוצה לעולם. - המאוורר שעל כרטיס המסך זורק אוויר למטה שנתקע …

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by original,

אני לפני רכישת מחשב, כשהדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו זה על הקירור למעבד. קראתי שהקירורי BOX שבאים עם המעבדים טובים מאשר הקירורים בדור הקודם, ואף ניתן להגיע איתם לOC של 4.3GHZ, כך שחשבתי להסתפק בקירור הBOX, אך בדיון שפתחתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487850 נאמר לי שקירורי הBOX גרועים כמו בדור הקודם, ויש צורך בקירור ייעודי. בעקבות דיון כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 חשבתי ללכת על katana 3, אך בדיון שפתחתי דווקא המליצו על FREEZER 7 PRO REV2 או TX3. מכיוון שאני רוצה מחשב שקט ואף מתכנן OC בעתיד, מה דעתכם? ללכת על הקירור BOX או על קירור ייעודי-ואם כן איזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dino,

אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים