אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עם 965p-ds3 וזכרונות של twinmos ddr2 800 כשאני מגיע ל fsp 310 המחשב לא נדלק... אני משאיר אותו מכובה דקה והוא מאפס לבד ה OC וכשאני בודק את זה ב EVEREST אני רואה שהוא הוריד את המהירות ל 1.6 ולמכפלה 6. יש לי קירור INFINITY ניסיתי לבטל את EIST והC1E אבל זה לא שינה וגם ראיתי שמישהו כתב שזה לא מפריע ממש בOC קטן כזה..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח קבל עצה ממי שיודע למה מחשב נייד בן שבוע ימים, שמוגדר בחלונות 8 ובהגדרות סמסונג כמו שצריך - מרעיש מהמאוורר ברמה שמציקה באוזן. כלומר, המאוור "נח" לדקה ומרעיש 5 דקות ברמה שמפריעה בעבודה שקטה בספרייה למשל. אשמח לרעיונות, המלצות, הכוונות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להבין האם קרור מים מסוכן ? שמעתי הרבה סיפורי נזק ? איזה קירור מים הכי טוב כיום לתושבת 939 דגם 5200 X2 ? איך תראה הטמפרטורה של המעבד לאחר לקירור החדש ? בעניין של כסף פתוח להצעות שאלה כדאיות מול תועלת
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ה CNPS7000A-AlCu של Zalman למי שרוצה לדעת הוא נקנה ב: מאה חמישים שקלים בלבד!!! בכל אופן רציתי לדעת את החוות הדעת שלכם וגם לדעת אם איתו בלבד אני יכול לעשות OC למעבד P4 2.8 HT שלי שבנוי על ה AsusP4P800D שלי. תודה
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לבנות מערכת קירור מים עם בלוק מוכן..... עכשיו השאלה שלי זה אם המים יהיו בטמפרטורת מקרר (5C~), זה יכול לגרום באיזושהם תנאי לחות/חום/קור להיווצרות אידוי/עיבוי שיוכל לקצר משהו? תודה מראש MOOMOO
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב המתואר במפרט,הורכב והותקן היום משומה במצב DESKTOP ללא כל אוברקלוק (עדיין לומד את הביוס של DFI...) המעבד על 45 מעלות כולל הלוח המארז הוא CM RC690 עם 5 מאווררים המעבד עם קירור XIGMANTEK S963 HDC הלוח בעצמו אמור להיות קריר עם כול הHP שלו זו תמונה מהאוורסט שמראה את חום המערכת,האם היא תקינה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם C2D E4300 ולוח אם 965P-S3 של GYGABYTE יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי להיכנס לכל המונחים האלה (שאני לא מבין אותם)? המערכת שלי: מעבד: C2D E4300 לוח אם: 965P-S3 זכרונות 1GB X2 667 MHz כ"מ: 8800GTS 320MB OC ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400 מארז: GYGABYTE Tryton חיישנים של המחשב: (EVEREST) Temperatures: Motherboard 24 °C (75 °F) Aux 42 °C (108 °F) GPU 55 °C (131 °F) Cooling Fans: CPU 1507 RPM Chassis 6618 RPM Voltage Values: CPU Core 1.28 V +2.5 V 1.82 V +3.3 V 3.36 V +5 V 4.97 V +5 V Standby 5.13 V VBAT Battery 3.09 V אולי יש פה מישהו עם מערכת דומה שאני פשוט אוכל לשים הגדרות כמו שלו? (או שזה לא עובד ככה...) …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN II חייב להיות 120 ממ חשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד) ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סלים כאילו דק כי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונות ומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו) שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27) ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה) מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730 אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לא אני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: קראת בהרבה מקומות שאת ה- 9800 לא פרו של ג'יגהקיוב ניתן להמהרה בקלות למהירויות ליבה וזיכרון של 9800 פרו ואף מעבר לכך, אבל צרך לשים לב שהזיכרון יהיה של חברת אינפאון. מישהו יודע איפה בארץ ניתן למצוא כרטיס עם הזיכרונות הללו? הכרטיס של הרקולס ה- 9800 לא פרו- לא מצאתי שום נתון כל יכולות ה- OC שלו, מאידך הוא בנוי טוב יותר מהג'יגבקיוב , ויש לו קירור לזיכרונות, אבל לא מצאתי באף מקום איזה סוג זיכרונות אלו ומה יכולות ה- OC של הגרטיס הזה? בלי קשר מישהו יודע מה יכולות ה- OC של 9800 פרו של ג'יגב קיוב? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייי... תראו, יש לי מחשב חדש, כמו שאתם רואים במפרט שלי בצד... רק תיקון - המעבד הוא 3500+ ולא 3200+ ... ועכשיו יש לי בעיה קטנה - במארז שלי יש סריקולציה מעולה, 7 מאוררים וחוטים מוסלבים, ועדיין הטמפ' של המעבד על 40 במנוחה, ובמשחקים קופצת לכיוון ה-55 ...! עם קירור סטוק, כי בסוף לא לקחתי את הביג טייפון =P ומכיוון שגם קניתי רכיבים טובים ל-OC, ואני מתכנן אחד גדול בקרוב - כדאי לי לקנות מערכת קירור מים? אני מדבר על הCorsair Micro HydroCool200 ב-1200¤... שווה? טובה? יש משו יותר טוב בתקציב של 1000¤ ? עם חריגה קטנה? תודה, אור.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת? א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן? ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לשחק טיפה עם הTEC שלי, בידדתי הכל הרכבתי את הבלוק מים ואז חשבתי למה שלא לנסות מים עם קרח. מחר אני יעלה את התמונות של ה CPU-Z מההרדיסק של המחשב ההוא, היתי חייב לכבות לפני הזמן כי לא בידדתי את הצד האחורי של הלוח ונהייתה שם ממש שלולית, היה יציב 28 דקות של OCCT. לא יודע על כמה מעלות היה המעבד, כל התוכנות מדידה הראו 15 מעלות, מתאר לעצמי שהיה הרבה פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
התלבטתי אם לשים את זה בחומרה/חדשות/מערכות הפעלה או אולי בכללי. החלטתי לשים פה, כי זה בכל זאת מין מודינג... (אם אחד המנהלים לא מסכים, הוא מוזמן להעביר את הנושא לפורום הראוי לפי שיקול דעתו). http://www.dashpc.com אני חייב כזה :-/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, רכשתי את ה-Thermalright + Enermax92mm בעקבות המלצות שלכם ו... אני ממש מרוצה ;D. מטמפרטורה מקסימלית במאמץ של 55 מעלות - זה ירד ל-44 מעלות(מאוורר בפעולה מלאה)!! תודה. בקשר לנושא הת'רד: כבר שאלתי כאן לגבי זכרון: "מה עדיף: כמות או איכות(אמינות ביצועים וOC)" וקיבלתי פרספקטיבה לגבי הנושא. אבל אים אני מקדיש לזה משבה שניה, אם אני רוכש זכרון PC4000 במהירות 500HZ, אז אם אני עושה OC ומגדיל את הבאס עד ל-250, בעצם הזכרון לא מתחיל אפילו להתאמץ! אז בעצם כל זכרון 500HZ יהיה לי טוב לOC, אם אני לא חורג מבאס של 250! אז: א. תתקנו אותי אים אני טועה. ב. מכיוון שהמליצו לי על(OCZ (http://pch.co.il/docs/pd1221717302.htm אז לא עדיף לי לקחת את ה http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
~לגבי החלק הזה קיבלתי תשובות, עכשיו מעניין הדברים בעמוד 2~ קניתי מחשב חדש לפני בערך שבועיים (למרות ש10 ימים בערך לא הייתי בבית). השתמשתי בCoreTemp לבדיקת הטמפרטורה, במנוחה הוא על 50 ואף פעם לא עבר את ה60. לדעתי זה חם מדי. דרך אגב, אני לא מצליח לבדוק בRealTemp, הוא נותן Error ולא היה לי זמן לדאוג לזה. הקירור שעל המעבד הוא OCZ Vendetta (הראשון לא 2). אם זה עוזר במשהו למרות שזה נראה לי די דבילי (P=) האוויר שיוצא מהמארז מאחורי המאוורר שלו, בטמפרטורה ממש לא חמה לדעתי, בערך כמו האוויר.. תודה, The Chosen Generl
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לאחר כל הבעיות של בקירור מצאתי דרך לסדר הכל בו נגיד דרך מיוחדת משהו! לאחר תיסכול רב התיעצתי עם אבי שהוא מהנדס אלק הרבה יותר בכיר ממני (רק 30 שנה ניסיון לעומת שנתיים שלי),אמרתי אבא מה אני עושה אין לנו בבית סיליקון גריז למעבד? אז הוא אמר טוב תראה אפשר לשים וזלין על ההיט סינק ולחבר חזרה והכל יהיה בסדר .... אמרתי אני מוכן לניסוי אבל אם אנחנו שורפים מעבד הלך לי 1500 ש"ח (AMD XP2100 זה מה שאני יקנה ) הוא ענה שהכל יהיה בסדר. הלכתי וחיפשתי בבית וזלין בצורת משחה ולא מצעתי הייתי ממש מעוצבן,טוב עוברת עוד חצי שעה ואבי מגיע עם שפורפרת של קרם NIVEA לגוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שזה ממש לא נראה לי, לא עזר כלום מרחנו את ההיטסינק והפעלתי את המחשב (אני מזכיר קודם בהפעלה ללא עו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב משום מה לסרב לשמור את נתוני האוברקלוק , צירפתי תמונות . כשהמערכת עולה הבאס נשאר אותו דבר. לעומת זאת כשאני נכנס לביוס הנתונים של האוברקלוק נשמרים. מה אני מפספס ? GA EP35 DS3R (לוח אם) E8400 4GB DDR 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני די חדש בעסיקי הOC אבל אפשר להגיד שאני מבין מה אני עושה יש לי רק בעיה שאני לא יודע במה להתחיל אז ככה את המפרט המלא יש בצד טמפ במנוחה 35 ובמאמץ מירבי של כמה שעות מגיע ל55 הנה תמונה מהביוס שלי: http://img211.imageshack.us/my.php?image=031bk8.jpg אם אפשר רק תסבירו לי איפה להתחיל ומה עושה כל דבר יש לי את כל התוכנות הדרושות(CPUZ, PRIME95, EVEREST) דרך אגב ראיתי שעוזרים פה הרבה אז אני יעזור לכם 1. AI OVERCLOCKING - לשנות ל MANUAL-שיניתי 2. לוודא ש DRAM STATIC CONTROL נמצא על DISABLED-מה זה עושה? 3. לשנות את CPU RATIO CONTROL בהתאם המכפלת המעבד בשימוש -אני רוצה להשאיר את הEIST אז למה לשנות? 4. לקבוע את ה PCIE FREQUENCY ל 100.-שיניתי 5. את ה - OC מבצעים ע"י…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים עבור OC של AMD איזה קרור לדעתכם עדיף ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערכתי כי חבל לפתוח אשכול חדש הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-