אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
והכול עלה לי 160 $ כולל הובלה לארץ שימו לב הם שייפו לי את המאוורר קליפסים נוספים למאוורר שני מאוורר 110 CFM
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי, את המחשב הרכבתי ממעבד I7 930 + טריפל צ'אנל DDR3 1600. הקירור שאותו שמתי על המעבד הוא - Arctic Cooling Freezer XTREME לפי ביקורות שקראתי הוא לא מדהים בביצועים (קניתי אותו כי הוא היה זול, וכי אני לא מתכנן אוברקלוק). הקירור הגיע עם משחה טרמית MX2, שאמורה להיות מאוד איכותית את קריאת הטמפ' אני עושה באמצעות EVEREST, התוכנה נותנת לי 5 קריאות שונות של המעבד, קריאה אחת למעבד עצמו ועוד 4 קריאות לכל אחת מהליבות. הקריאה של המעבד עצמו בתחום הסביר, מדובר על מקסימות 58 מעלות במאמץ מלא של חצי שעה. אך הקריאה של שאר הליבות לא משהו בכלל, הליבות יכולות להגיע ל78 מעלות במאמץ. רציתי לדעת אם זה תקין ? יכול להיות שמה שחשוב זאת הקריאה הכוללת…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות דיון קודם: יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היא שאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא על הדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהו בפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב לא חשוב. אני מחפש קירור מעולה ,אני חושב על Corsair Water Cooling H50 מספיק? בשביל מעבד 920 או 860 כי בקרוב אקניה במחשב חדש. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי... תראו, יש לי מחשב חדש, כמו שאתם רואים במפרט שלי בצד... רק תיקון - המעבד הוא 3500+ ולא 3200+ ... ועכשיו יש לי בעיה קטנה - במארז שלי יש סריקולציה מעולה, 7 מאוררים וחוטים מוסלבים, ועדיין הטמפ' של המעבד על 40 במנוחה, ובמשחקים קופצת לכיוון ה-55 ...! עם קירור סטוק, כי בסוף לא לקחתי את הביג טייפון =P ומכיוון שגם קניתי רכיבים טובים ל-OC, ואני מתכנן אחד גדול בקרוב - כדאי לי לקנות מערכת קירור מים? אני מדבר על הCorsair Micro HydroCool200 ב-1200¤... שווה? טובה? יש משו יותר טוב בתקציב של 1000¤ ? עם חריגה קטנה? תודה, אור.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז סטנדרטי MIDI-TOWER.. לא משו מפוצץ... שמתי בו מאורר קדמי (מלמטה) 2 מאוררים בדלת הצדדים ועוד מאורר אחורי למעלה מתחת לספק... כרגע יש לי: GA-MA78LMT-US2H AMD Phenom II X4 955 GeForce 7600 GT SeaSonic 600W (אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש.. כניראה 6850)... הבעיה היא כזאת: ההארד דיסקים שדיי רחוקים מהכל הם טמפרטורה סבבה... 30 מעלות בערך... הכרטיס מסך על 56 בIDLE... והמעבד ב44 IDLE בערך... \= כשאני מפעיל איזה תוכנה שעושה חישובים ודברים אז זה עולה לאיזה 55 בערך... (עדיין לא ניסיתי משחק לראות כמה זה עולה) יש לי את הגוף קירור של AMD מה שמקבלים עם המעבד.. והמאורר שלו מסתובב על 5000 RPM במצב רגיל... ועולה לאיזה 6000 - 6500 כשזה מגיע ל55 מעלות בנוסף הספק כח דיי מעיף את …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי HD4870 שהגיע עם קירור מהחברה (CONNECT3D), עכשיו הקירור דווקא נראה די רציני, אך הטמפרטורה עדיין די גבוהה.. (80 מעלות במאמץ..), אני מודע לזה שהכרטיס בנוי לטמפרטורה כזאת, אך בכל זאת הוא מחמם לי את כל האזור (ולכן גם הזכרונות מתחממים יותר), גם הייתי רוצה לעשות לו קצת OC ולכן הייתי רוצה להוסיף לו גוף קירור נוסף, אני מתכנן לקנות את הTWIN TURBO, אך ניתן להוסיף את הקירור הזה על הצד השני של הכרטיס מסך? או שאולי כדאי לי בכלל להחליף את הצדדים של הקירורים (ז"א להשים את הTWIN TURBO בצד המעבד של הכרטיס מסך, ואת הקירור המובנה בצד השני של הכרטיס מסך) האם זה יהיה אפקטבי? מישהו ניסה את זה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בתהליכי OC למעבד שלי: 4000X2 כרגע הצלחתי להגיע איתו לFSB של 250 שזה 2600mhz~, הורדתי את תדר הזיכרונות ל533 (במקור 800). והעלתי את המתח מ3 ל3.5 ואני מבצע בדיקות של חצי שעה בתוכנה של OCCT, בהגדרות של Medium Data Set, ו Normal ב-Priority. המעבד בשיא המאמץ מגיע ל65-67 מעלות. כרגע הכל יציב ומתפקד מצוין ויש לי כמה שאלות לגבי המשך הדרך. 1.אני מבין ש65 מעלות זה כבר ממש חם בשביל המעבד, האם כדאי להמשיך ולדחוף?, והאם משחה טרמית יכולה לעשות הבדל משמעותי? 2.האם ההגדרות שלי בOCCT הם בסדר? וכמה זמן מומלץ להריץ את הבדיקה הסופית כדי לוודא סופית שה-OC יציב? 3.מה בדיוק עושה ה-HT Link וכל מה שקשור לHT במעבד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום... יש לי רעש של סירנה במחשב וה CPU הוא מסתובב ב 60-80 אחוז.... וכשאני מכבה את הדפדפף שלי[לפי דעתי מקור הבעיה] אז הרעש מפסיק... וגם כשאני משחק בבאטל פילד 2142 [וכניראה זה מקור הבעייה] אז יש תרעש הזה וכשאני יוצא הרעש מפסיק תעזרו לי תודה מראש....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי עומד להיות מארז CoolerMaster 690 ii. המארז מגיע עם מאוורר 140mm מקדימה, 120mm מאחור ועוד 140mm מלמעלה. הייתי מעוניין להוסיף מאוורר נוסף שיכניס אויר לטובת קירור כרטיס המסך והמעבד, והפיכת הלחץ במארז לחיובי. האפשרויות הן האם להוסיף מאוורר 120mm ברצפת המארז ליד הספק, או להוסיף 140mm בדלת המארז. למאוורר 120mm יש מסנן אבק שמגיע בתחתית המארז. כמו כן האויר הקר ביותר בחדר נמצא למטה. בנוסף גם המיקום שלו הוא מיקום שקט יותר בתחתית המארז מאשר קרוב לדלת, וצורת המיקום שלו היא כך שהוא יזרוק אויר קר ישירות לקירור כרטיס המסך שיונק אויר. החיסרון שאולי יש הוא שאולי בתחתית המארז אין יותר מידי "מקום" ליניקת אויר, אבל זה לא נראה לי משמעותי. מצד שני מאוורר ה-140mm יכול לדחוף י…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e7200 לוח ds3l p35 וזיכרונות 800mhz של gskill הגעתי ל 3.53 ghz עם המעבד הרצתי בדיקות יציבות הרצתי sm הכל היה תקין הרצתי 30 לופים של 3d mark06 הכל היה תקין עכשיו שעשיתי בדיקה עם orthos אחרי שלוש שניות הוא עצר ואמר שיש בעיה לאיזה תוכנה להאמין ? אני עם קירור סטוק והטמפרטורות לא גבוהות במאמץ לא עובר את ה 58
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 7700K עשיתי דליד למעבד וכרגע המעבד נמצא על 5GHZ עם מתח 1.38 וטמפרטורה מקסימלית של 70 מעלות האם זה בסדר ל7\24 מה המתח המקסימלי שאינטל אומרים שאפשר לתת למעבד הזה? והאם כדאי למשוך אותו יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם למישהו ישנו אתר בעל מספרים סידוריים של צ'יפים אלקטורניים ופעולתם אשמח לקבל לינק לאתר כזה. :saint: תודה! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פירקתי את הקירור של הלוח rampage lll extreme בגלל שאני מחליף מארז אז על הדרך אמרתי הזדמנות , בקיצור יש שם שאריות של משחה או פדים טרמיים שממש מתעקשים לרדת , קשים כמו אבן . אני משתמש במטליות 100% אלכוהול אבל עדיין קשה מאוד יש איזה תרופת סבתא לבעייה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יהיה לי ב-14 קצת מזומנים משהו כמו 850 ש"ח אני רוצה 1 ג'יגה של הזיכרון הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה תודה! נ.ב חשבתי על a-data vitsta אבל עים יש משהו יותר טוב אז למה לא .
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום או מחר אני הולך לעשות חיתוך במארז בנתיים אני עושה מאורר 1 של 120 מלמעלה חלון של 25X25 ס"מ בדלת רציתי לעשות חור לייד הלוח אם אבל חוץ מחשמל לא נראה לי שמשהו יעבור שם .... כדאי לי לעשות חור למאורר 120 למטה? אני לא רוצה שהוא ישאב את כל האבק ישר לתוך המחשב .... יש לכם עוד הצעות איך להתעלל במארז ? ;D
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ThermalTake POLO 735 Extreme 3 in 1 Cooler אמרו לי שיש לו ביצועים טובים,הוא די שקט וטוב לOC אז אני קונה אותו רק שיגיעה מהר!!חחח
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מבין שהמוגן 2 מומלץ על רב המקרים אני רק רוצה להיות וודאי שהוא גם שקט יחסית. לא מדובר במחשב פאסיבי או משהו קיצוני. פשוט אני עם הפריזר פרו 7 והוא דיי מרעיש תחת מאמץ ואני רוצה משהו שיהיה שקט לפחות שלא יהיה מורגש תחת מאמץ. תודה, עומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-