עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז סיימתי בשעה טובה... בלוק של DD TDX (שעדיין לא מצאתי מדריך להתקין אותו על הלוח אבל נקווה שנעבור את שלב הנזילות קודם..) רדיאטור של פיאט אונו TT 120X2... מיכל נירוסטה.. אממ - משאבה 1200 ליטר מחנות דגים (ממתין ל 1000 ליטר AHEIM פשוט לא היה לי סבלנות!!!) ואממ... זהו - לשיפוטכם! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל- AMD 3000 Venice שלי. הדבר היחיד שמעכב זה שהזכרונות גם עלולים לבצע OC, דבר שאני לא מעוניין בו. הלוח שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9, חיפשתי וחיפשתי ב-BIOS לא מצאתי שם את היחס בין המעבד לזכרונות. מישהו יודע מה היחס בין המעבד 3000 לזכרונות GeIL DDR 400 1 ג'יגה? ובכלל, איפה אמור להיות כתוב היחס שלהם בביוס הספציפי הזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הייי... תראו, יש לי מחשב חדש, כמו שאתם רואים במפרט שלי בצד... רק תיקון - המעבד הוא 3500+ ולא 3200+ ... ועכשיו יש לי בעיה קטנה - במארז שלי יש סריקולציה מעולה, 7 מאוררים וחוטים מוסלבים, ועדיין הטמפ' של המעבד על 40 במנוחה, ובמשחקים קופצת לכיוון ה-55 ...! עם קירור סטוק, כי בסוף לא לקחתי את הביג טייפון =P ומכיוון שגם קניתי רכיבים טובים ל-OC, ואני מתכנן אחד גדול בקרוב - כדאי לי לקנות מערכת קירור מים? אני מדבר על הCorsair Micro HydroCool200 ב-1200¤... שווה? טובה? יש משו יותר טוב בתקציב של 1000¤ ? עם חריגה קטנה? תודה, אור.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מכירים תוכנה כזו? (כמו שבריוה טונר יש אפשרות לשלוט על מהירות המאורר של הכ. מסך) תוודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IxSrPpTUq,

שלומות D= אחרי שכבר וויתרתי על קירור גז, וגם על צ'יללר, החלטתי שאני רוצה ללכת על קירור מים... ישבתי לי על הכיסא וחיפשתי לעצמי איזה משו טוב באתר של dangerDen ולבסוף בניתי את זה: ***המערכת מבוססת על גודל צנרת של 1/2"*** בלוק למעבד: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 מחיר : 52.95$ http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=17 משאבה: Danger Den CSP-MAG 12 Volt Pump מחיר : 49.99$ http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=178 רדיאטור: Black Ice Pro III Radiator (3 מאוררי 120mm) מחיר : 44.99$ http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=163 מיכל מים: Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene מחיר : 17.95$ http://www.dangerdenstore.com/p…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ברשותי מעבד i3 2120 וקירור katana 3. המארז הוא מארז gigabyte aurora 3d עם 3 מאוררים מתוכם 2 הם מאוררים עם מהירות של 1400 rpm, כך שהוא מאורר דיי טוב. הבעיה היא הטמפרטורה של המעבד. באיידל זה עומד על 43 ובמאמץ מטפס ל64. לפי מה שראיתי באינטרנט פה ושם, זה אמור להיות הרבה יותר נמוך. לחבר שלי יש גם אותו המעבד, עם איזה קירור ג'נרי מעפן ובאיידל זה עומד אצלו על 40. אני יודע שזה לא טמפטורות שמסכנות את המעבד, אך אני יודע שזה אמור להיות נמוך יותר ואני רוצה את זה בשביל לב שקט גם. למישהו יש דעה או הצעה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by OmEr8,

תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ערב טוב, הדיון הזה נפתח ע"מ שתוכלו לשאול שאלות במידה ומשהו לא מובן לכם לגבי התחרות. פתיחת התחרות: היום. סגירת תחרות ופתיחת סקר: יום חמישי הקרוב (3.10.13) בשעה 20:00. סגירת סקר: יום ראשון (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים. למי שלא הבין, מטרת התחרות היא לרשום כיצד הייתם מקררים את המחשב שלכם, אך להציג את הרעיון שלכם בצורה מקורית, כגון: - חמשיר - סיפור עלילתי - תמונה - סרטון/קליפ וכדומה. ניתן כמובן לשלב איך שאתם רוצים כמובן ולאו דווקא להציג באחת הצורות שצויינו. ההצעות שהוצגו בצורה המקורית והמיוחדת ביותר יבחרו, כאשר ישנו גם דגש לרעיון כמובן. לרשום "הייתי מקרר את המחשב עם חנקן נוזלי" או "טובל אותו באקווריום" לא יקדם אתכם לשום מקום, כי זו לא מטרת התחרות, וחבל שכך (לכל אחד י…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shaybenmoshe,

~לגבי החלק הזה קיבלתי תשובות, עכשיו מעניין הדברים בעמוד 2~ קניתי מחשב חדש לפני בערך שבועיים (למרות ש10 ימים בערך לא הייתי בבית). השתמשתי בCoreTemp לבדיקת הטמפרטורה, במנוחה הוא על 50 ואף פעם לא עבר את ה60. לדעתי זה חם מדי. דרך אגב, אני לא מצליח לבדוק בRealTemp, הוא נותן Error ולא היה לי זמן לדאוג לזה. הקירור שעל המעבד הוא OCZ Vendetta (הראשון לא 2). אם זה עוזר במשהו למרות שזה נראה לי די דבילי (P=) האוויר שיוצא מהמארז מאחורי המאוורר שלו, בטמפרטורה ממש לא חמה לדעתי, בערך כמו האוויר.. תודה, The Chosen Generl

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הנה התוצאות שקיבלתי לאחר אוברקלוקינג למפרט שלי שמפורט בחלון מימין, אני צריך דעה, השוואה הערות משהו נמוך מוזר או דפוק? או אם זה בסדר.. יש מה לשפר אין מה לשפר תודה רבה..

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tttrrr888,

שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. והכול עלה לי 160 $ כולל הובלה לארץ שימו לב הם שייפו לי את המאוורר קליפסים נוספים למאוורר שני מאוורר 110 CFM

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ag43,

בעקבות דיון קודם: יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היא שאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא על הדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהו בפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ThermalTake POLO 735 Extreme 3 in 1 Cooler אמרו לי שיש לו ביצועים טובים,הוא די שקט וטוב לOC אז אני קונה אותו רק שיגיעה מהר!!חחח

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום... יש לי רעש של סירנה במחשב וה CPU הוא מסתובב ב 60-80 אחוז.... וכשאני מכבה את הדפדפף שלי[לפי דעתי מקור הבעיה] אז הרעש מפסיק... וגם כשאני משחק בבאטל פילד 2142 [וכניראה זה מקור הבעייה] אז יש תרעש הזה וכשאני יוצא הרעש מפסיק תעזרו לי תודה מראש....

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זאת השאלה ..... ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by spinchicken,

אחת קצרה - מה שווה? ואיך מתקינים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. רציתי לדעת איזה קירור עדיף למפרט הזה: האם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm או THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS SILVER ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ה-OC שאני מכנן להגיע אליו הוא לפחות 3.0 ג'יגה הרץ אז מה יותר כדאי לי ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by arnoNz,

איזה קירור לזיכרונות אתם ממליצים מה נחשב הכי יעיל ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Nastradamus,

מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SharP,

זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום למומחי הקירור והשקט, יש לי מחשב בן 4 שגדל עם הזמן... זה המפרט שלו: מארז HEC CompuCase 6AG1B ספק corsair CMPSU-450VX מעבד intel i3 530 2.93GHz קירור מעבד arctic freezer 7 pro 92 mm לוח אם Gigabyte_H55M_UD2H זכרון 8GB מארבעה DDR3 kingston kvr13n9s6/2 pc3-10600 שני כרטיסי מסך פאסיביים Gigabyte nvidia geforce 210 GV-N210SL-1GI 64bit דיסק מערכת הפעלה kingston SSDNow 120GB sv300s37a120g דיסק מידע Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Cache st3500418as דיסק נוסף סתם יושב שם ולא מחובר צורב LG DVD מערכת הפעלה win7 64bit כרגע שני מסכים מחוברים, בשאיפה לגדול לארבעה בעתיד(מערכת מסחר להצגת גרפים). כך נראה המחשב מהצד כשהמארז פתוח: https://drive.google.com/file/d/0BzVK…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by stalbetman,

החלון נעשה עם משורית.... את המאווררים חתכתי גם עם משורית.... ומסביב למאוררים החיצוניים והחלון עצמו מרחתי חומר נוזלי זוהר....

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים