אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום. המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Noctua NH-D14 או Thermalright Venomous X חשוב לציין שבשני הקירורים אני מחליף את של נוקטועה ב 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד. ול VENOMOUS X אני שם 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז סיימתי בשעה טובה... בלוק של DD TDX (שעדיין לא מצאתי מדריך להתקין אותו על הלוח אבל נקווה שנעבור את שלב הנזילות קודם..) רדיאטור של פיאט אונו TT 120X2... מיכל נירוסטה.. אממ - משאבה 1200 ליטר מחנות דגים (ממתין ל 1000 ליטר AHEIM פשוט לא היה לי סבלנות!!!) ואממ... זהו - לשיפוטכם! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן חבר הביא לי לוח אם asus p5ld2-vm, עם מעבד p4 640 - prescott 3.2gh כאשר אני מדליק את המחשב המעבד עומד על סביבות ה 74 מעלות(כאשר לא נוגעים בו). כאשר המחשב עובד - הוא מגיע גם ל 85 מעלות ואפילו ל 88 במקרה למשל של התקנה של אופיס 2007 עליו. על המעבד יושב מאוור של asus אני לא בטוח בדיוק בדגם אבל נראה לי שזה זה - http://mxdtr.com/category/asus-13g075135022h2-80mm-cpu-cooler-heatsink-fan-intel-socket-lga775/ שמסתובב על בערך 3120 rpm די קבוע לפי speedfan וגם לפי הביוס של הלוח אם. בכל מקרה הצלעות קירור שלו נראות ממש נקיות. בנוסף במארז מאוורר קדמי של 12 אינצ' (מכניס אוויר), ואחורי של8 - שמוציא אוויר ושניהם עובדים ושניהם יחסית נקיים מאבק. בכל מקרה המעלות גבוהות ברמה דומה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בOC ל 3000+ החדש שלי. כשקניתי אותו לא מצאתי שום נתונים על השבוע של המעבד שלי כיוון שהוא חדש. טוב אז עכשיו יש לפחות אחד במאגר... מעבד- A64 3000, סטאפינג: BW-E6 0535EPIW בכל מקרה ה CPU-Z לא מדייק והמעבד על 1.65V, אני כבר מפחד להעלות יותר.... עבר בדיקה ב SuperPi ו 8 שעות בפריים. 38 מעלות במנוחה, 51 בעומס. צ'יפסט על 54. נ.ב- לא שיניתי את המתח של הצ'יפסט, לפי מירב ידיעתי-זה לא משנה הרבה ב NF4... (תקנו אותי אם אני טועה :) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב, הדיון הזה נפתח ע"מ שתוכלו לשאול שאלות במידה ומשהו לא מובן לכם לגבי התחרות. פתיחת התחרות: היום. סגירת תחרות ופתיחת סקר: יום חמישי הקרוב (3.10.13) בשעה 20:00. סגירת סקר: יום ראשון (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים. למי שלא הבין, מטרת התחרות היא לרשום כיצד הייתם מקררים את המחשב שלכם, אך להציג את הרעיון שלכם בצורה מקורית, כגון: - חמשיר - סיפור עלילתי - תמונה - סרטון/קליפ וכדומה. ניתן כמובן לשלב איך שאתם רוצים כמובן ולאו דווקא להציג באחת הצורות שצויינו. ההצעות שהוצגו בצורה המקורית והמיוחדת ביותר יבחרו, כאשר ישנו גם דגש לרעיון כמובן. לרשום "הייתי מקרר את המחשב עם חנקן נוזלי" או "טובל אותו באקווריום" לא יקדם אתכם לשום מקום, כי זו לא מטרת התחרות, וחבל שכך (לכל אחד י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עם 965p-ds3 וזכרונות של twinmos ddr2 800 כשאני מגיע ל fsp 310 המחשב לא נדלק... אני משאיר אותו מכובה דקה והוא מאפס לבד ה OC וכשאני בודק את זה ב EVEREST אני רואה שהוא הוריד את המהירות ל 1.6 ולמכפלה 6. יש לי קירור INFINITY ניסיתי לבטל את EIST והC1E אבל זה לא שינה וגם ראיתי שמישהו כתב שזה לא מפריע ממש בOC קטן כזה..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים. בעקבות שני לוחות שרופים כאלה, עם אוברקלוק של C2D 6420 למהירות של 3.2 גיגה במתח של 1.475 וולט (שאר המתחים נשארו בAUTO ואני מניח שהם הדיפולט לכל רכיב ורכיב) רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה דומה של לוח שרוף? הלוח הראשון עבד 10 ימים לפני שנשרף. הלוח השני לא הצליח לעבוד אפילו 10 דקות. מדוע לוח נשרף בגלל אוברקלוק? האם זה עניין "שגרתי" באוברקלוק או שמדובר ברכיב (כלשהו) מקולקל? לפי מחקר שעשיתי באינטרנט לא מדובר במתח גבוה מידי למעבד, מה גם ושאר הרכיבים קיבלו מתח דיפולטי. כמו כן לא מדובר במהירות חריגה עבור מעבד קונרו ונתקלתי בהרבה פרסומים של אוברקלוקרים שהגיעו גם ל3.6 גיגה בקרור אויר. שאר הרכיבים הם זכרון 800 מה"צ של PQI, מגדל קרור של טוניק למעבד, כרטיס מסך אסוס 8800G…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מספר מכובד של רכיבים לשידרוג המחשב הקרוב שלי, ובין השאר מארז Chieftec ואמצעי מודיפיקציה שונים. אני מעוניין לעשות מתג מרכזי, אשר ישב במקום המנעול לדלת המארז (בעלי Enermax/Antec/Chieftec עם הדלת יודעים), ובאמצעותו אוכל לחבר\לנתק את הרכיבים הבאים, כולם במכה: * נורת פלואורסנט בתוך המארז - לינק * כבל פלואורסנטי - לינק * מאוורר קדמי למארז של Antec (זה עם שלושת הלדים בפנים) * 2 הלדים בקידמת המארז (דיסקשיח ו-Power) * 3 לדים נוספים שאשים בתוך המארז ז"א בסה"כ 8 רכיבים, קחו בחשבון שנורות הפלורסנט כנראה אוכלות חשמל, ושהמפסק (על המארז) רחוק מקופסת המיתוג (בתוך המארז). כיצד ניתן לעשות דבר זה בצורה הכי פשוטה? ברשותי ספק כוח 350W של אנרמקס, עם הרבה כבלים אנא, אל תענו ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שיעזרו לי לעשות OVER עצבני על ה GF3 שלי !!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX. מאוורר 80 MM מקדימה מכניס מאוורר 80 MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM גל הגג מוציא מאוורר 120MM על הדלת, מול המעבד מכניס היטסינק המקורי של AMD עם פד טרמי עליו. חוטים מסודרים מאוד בפנים. עד לפני יומיים הטמפ' הייתה די טובה (בהתחשב בכך שיש לי את ההיטסינק המקורי של AMD): 40 מעלות במנוחה, ו-49 במאמץ. אבל אתמול היא עלתה לי ל-45 במנוחה והיום היא הגיעה ל-52 במנוחה!!!!!!!!! קרה משהו להיסטינק? פתחתי את המארז והוא וכל המאווררים פועלים כרגיל, אין אבק בתוך המארז, וכמו שאמרתי החוטים מסודרים בפנים. משלשום לא שיניתי שום דבר במארז, אז למה פתאום עלתה הטמפ' ביומיים האחרונים ב-12 מעלות? זה גם לכם קרה בגלל החום?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז Antec P-182 ובא עם 2 מאוורים כל אחד 120mm בגב המארז, יש כפתורים השולטים על המהירות שלהם. לאחרונה הוספתי מאוורר בחזית המארז כדי לקרר את הדיסק הקשיח. במהלך היום, אני שם הכל על המקסימום. אבל בלילה כשאני יושן, אני ממניך הכל למינימיום כדי שיהיה כמה שיותר שקט. הבעיה היא, שעל המאוורו החדש, אין לי שליטה. כיצד אני ממניך את המהירות שלו? יש פתרון חוץ מ fan controller?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי טס מחר לארה"ב והוא מביא לי גוף קירור חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח קבל עצה ממי שיודע למה מחשב נייד בן שבוע ימים, שמוגדר בחלונות 8 ובהגדרות סמסונג כמו שצריך - מרעיש מהמאוורר ברמה שמציקה באוזן. כלומר, המאוור "נח" לדקה ומרעיש 5 דקות ברמה שמפריעה בעבודה שקטה בספרייה למשל. אשמח לרעיונות, המלצות, הכוונות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 9800GT והמאוורר שלו מקולקל, כל פעם שמדליקים את המחשב הוא לא מסתובב וצריך לתת לו דחיפה כדי שיעבוד, דבר שאין לי כוח לעשות כל פעם שאני רוצה להשתמש במחשב מבלי שיקפצו לי מיליון התראות על טמפ' הכרטיס מסך. לאחר שבדקתי באתר SKYPC מצאתי שני מאווררים שמתאימים לכרטיס שלי ואני רוצה שתגידו אם הם טובים ומצדיקים את המחיר שלהם ואם יש מקומות שמוכרים אותם יותר בזול? וכמובן מי מהם יותר טוב? arctic cooling accelero s1 rev.2 http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-S1REV2~18~0.htm arctic cooling twin turbo pro http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TwinTurboPRO~18~0.htm תענו בבקשה כי זה די דחוף, ממש אי אפשר להשתמש במחשב ככה! תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמן בערך מאז שקניתי אותו הוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץ המעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELO אם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלות ובמנוחה הוא מגיע ל70+ אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכו ואני מדבר מהכל אבל הטמפ' לא ירדו חשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארז Thermaltake M5 שלי אז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וסורי על הדחיפות של ההודעה! יש לי את הצג של אריהב עם התאורה אחורית 20X4 ואני עכשיו מלחים את החוטים יש לי שני נגדים של 100 אוהם ו1000 אוהם לקונטרסט והתאורה ואני לא יודע איזה חוטים לחבר להם איך להוציא להם חיבור מהLCD ובחזרה לחוט ועוד? בחיבור ה16 אני צריך להוציא לרגל אחת של הנגד המשתנה כבל איזה כבל זה? אדמה? ובסיכמה של פי סי טיפ מחברים 3 חוטים לנגדים ולפי מה שהבנתי צריך לחבר אחת לאיזה רגל שאתה רוצה והשני חייב להיות לרגל האמצעית! איזה חוט לכל דבר? סליחה על השאלות הטורדניות פשוט קשה לי להסביר את עצמי *********** העידכון בהודעה האחרונה שלי!!!!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי גם בפורום לוחות-זכרונות-מעבדים אבל אולי מישהו כאן יודע: מישהו שמע על זכרונות CEON? ביקשתי MUSHKIN וקיבלתי CEON. המוכר אמר שהוא מוכן להחליף לי (אין להם זכרונות 800 אחרים אבל מקסימום אני אוריד ל-533 ואקנה בחו"ל)... בכל מקרה אני מתכנן להאיץ את הזכרונות ל-840. בפורומים באנגלית המליצו לנסות את הזכרונות בכל מקרה ולראות אם הם מגיעים או לא. כלומר, יכול להיות שנפלתי דווקא על מוצר שיוצר באופן טוב. אם הם לא יצליחו להגיע אני אחליף! השאלה היא - אם הם כן יצליחו להגיע, האם בכל מקרה כדאי להחליף או "להסתפק" בזה שהזכרונות כן הצליחו להגיע לרמה הזו ולשמוח כל כך? האם זכרונות מאשקין יכולים להגיע ליותר? (כלומר, האם 840 לזכרונות 800 זה מכובד?)
-
- 39 תגובות
- 1.4k צפיות
-