עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Arik.G,

היה לי משעמם אז החלטתי לשחק טיפה עם הTEC שלי, בידדתי הכל הרכבתי את הבלוק מים ואז חשבתי למה שלא לנסות מים עם קרח. מחר אני יעלה את התמונות של ה CPU-Z מההרדיסק של המחשב ההוא, היתי חייב לכבות לפני הזמן כי לא בידדתי את הצד האחורי של הלוח ונהייתה שם ממש שלולית, היה יציב 28 דקות של OCCT. לא יודע על כמה מעלות היה המעבד, כל התוכנות מדידה הראו 15 מעלות, מתאר לעצמי שהיה הרבה פחות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by OvOnoob,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by vourt,

היי, מעוניין לעשות לכרטיס ה470 של INNO3d קצת OC לא משהו רציני, מישהו מכיר תוכנה פשוטה טובה ויציבה שמאפשרת תיכנות הזיכרונות / GPU ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by redead,

התושבת מבחינת הקירור היא כמו 775 או תושבת אחרת שכבר הייתה נתמכת? או בקיצור אם אני קונה אותו הוא בודאות יתאים לתושבת ולא משנה גם אם מדובר בפריט ישן שישב קצת זמן בחנות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. טוב לאחר כל הבעיות של בקירור מצאתי דרך לסדר הכל בו נגיד דרך מיוחדת משהו! לאחר תיסכול רב התיעצתי עם אבי שהוא מהנדס אלק הרבה יותר בכיר ממני (רק 30 שנה ניסיון לעומת שנתיים שלי),אמרתי אבא מה אני עושה אין לנו בבית סיליקון גריז למעבד? אז הוא אמר טוב תראה אפשר לשים וזלין על ההיט סינק ולחבר חזרה והכל יהיה בסדר .... אמרתי אני מוכן לניסוי אבל אם אנחנו שורפים מעבד הלך לי 1500 ש"ח (AMD XP2100 זה מה שאני יקנה ) הוא ענה שהכל יהיה בסדר. הלכתי וחיפשתי בבית וזלין בצורת משחה ולא מצעתי הייתי ממש מעוצבן,טוב עוברת עוד חצי שעה ואבי מגיע עם שפורפרת של קרם NIVEA לגוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שזה ממש לא נראה לי, לא עזר כלום מרחנו את ההיטסינק והפעלתי את המחשב (אני מזכיר קודם בהפעלה ללא עו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maphisto,

טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מארז: COMPUCASE 6C28 BLACK לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spire Storm 532 ספק : Seasonic M12II-620 Bronze 620W זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X4 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD כרטיס מסך: Saphire HD7970 3GB GDDR5 צורב דיוידי: NEC DVD-RW AD-7260S X24 Black מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/7/35676004.png/ Uploaded with ImageShack.us כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/225/16761825.png/ Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by PHOENIX18,

שלום לכולכם אני רוצה לקנות שולט מאווררים כדי שאוכל לשלוט במהירות של המאווררים במארז(במיוחד זה של המעבד שנוטה קצת לרעש גם שלא צריך) וגם כדי לקבל אינדיקציה על טמפרטורות אני מכיר בעיקר את המוצרים של חברת Scythe שאני מאוד אוהב ונתקלתי בעוד כמה של כל מיני חברות,אכתוב כאן רק את השמות 1)NZXT Sentry 2 Touch Screen Meter 2)Scythe KAZE MASTER ACE 3)Lian li 5.25 Fan Control- Thermometer TR-5B 4)CoolerMaster Aerogate I תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם יחס רעש/תפוקה גבוהה ושיהיה עם חיבור 4 פינים עבור שליטה עליו דרך הלוח/תוכנה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כמה רחוק אפשר להגיע עם E8400? (עם קירור אויר!) ומה עם הQ6600?? ומה ניראה לכם עדיף בישביל הOC?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ABL,

יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rafi-s-,

מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר לתת ל adata vitesta ddr 500 512 mb x2 על dual ובאיזה htt: ובאיזה מתח: תודה

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by psychuil,

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוט X1950 PRO קירור סטוק להכל הדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D= [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gafirmo,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mor1989,

http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg מערכת: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אין קירורים שקניתי או משהו ז"א המחשב בא איכשהוא רק עבר OC =) מקווה לתגובות לגביי המערכת ואה OC שעשיתי והטמפרטורות , אני מתכוון לקנות את אה BIG TYPOON אך אני רוצה לדעת בכמה הוא יוכל להוריד לי את המערכת בטמפרטורות תודה רבה חברה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by War-Hammer,

אני מתכנן לקנות השבוע מחשב המבוסס על מעבד הברטון 2500. (איזה סטפינג הכי טוב ל OC ?) המפרט יהיה בשביל אוברקלוק מקסימלי! לכן אני צריך לוח אם טוב, אני מתלבט בין האיפוקס לבין האביט, אני רוצה לוח שמבוסס על NFORCE 2.. זכרונות, איזה יתנו לי ביצועים הכי טובים באוברקלוק ומשחקים?, אני יודע זה שאני צריך 3200 ו1024 MB (ג'יגה ראם) ושיהיה בשני סטיקים כדי שאני ינצל את הדואל. התקציב נע בין 3000-3500. נ.ב אני גם צריך קירור טוב, חשבתי על ה SLK 600 או על ה SLK 800, איפה ניתן להשיג אותם בארץ ? ובבקשה כל מוצר שאתם ממליצים לי עליו תנו קישור. תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by NIR36,

חברים עבור OC של AMD איזה קרור לדעתכם עדיף ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by CRT,

אלהן חברים. עניין מוזר של טמפ' במעבד I5 2500. הלוחות אם במערכת זהים, DH67CL. המערכת הראשונה עם קירור MUGEN 2 משחה טרמית ocz freeze extreme בשיטה של גרגיר. יושב במארז 690-2 בייסיק עם מאוורר קידמי 120 ואחורי 120 על 700 RPM. בIDLE המעבד ב35 מעלות (speed fan), המאוורר על 400RPM. מערכת שניה עם קירור arctic cooling freezer 7 pro משחה שמגיע איתו לא החלפתי. יושב במארז ELITE 370 עם מאוורר קידמי 140 ואחורי 120 על 700RPM. בIDLE המעבד 25 מעלות (speed fan), המאוורר על 600RPM. איך זה יתכן? שהפרייזר יותר קריר במנוחה מהמוגן? בOCCT המעבד עם MUGEN מגיע ל52 מעלות ועם הFREEZER ל64. נ.ב עוד דבר שבשני הלוחות טמפ' של הPCH גם בהבדל גדול. עם הMUGEN בIDLE היא 65 מעלות. ועם FREEZER בI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by edenn,

אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by McJ,

אבא שלי טס מחר לארה"ב והוא מביא לי גוף קירור חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.