אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב יחסית חדש בערך מאפריל intel core i5 750 קירור : thermaltake silent 1156 clp0552 ואם זה חשוב מארז sonata 3 וספק : seasonic s12ii-520 בזמן האחרון אני חושב שהמאוורר של המעבד עושה רעשים כאלה כאילו הוא מתאמץ כל כמה שניות במיוחד שאני גולש באינטרנט , שומע מוסיקה , עובר בין חלונות זה קרה בשבוע האחרון מה אפשר לבדוק/לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ExtremEngine 3T? איכן ניתן להשיגו ו האים יש לו חסרונות כלשהם? ---EDIT--- אוקיי עשיתי חיפוש... תודה... אבל אפשר להשיג אותו בארץ? --EDIT 2-- מצאתי.. ניראה חשוד: http://newprice.shopy.co.il/products/41645
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוט X1950 PRO קירור סטוק להכל הדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D= [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיתי לבצע overclock למעבד המחשב לא עולה , בזמן ההדלקה אני רואה שהלוח נדלק והמאוורים מתחילים לפעול אך אחרי כמה שניות הכל נכבה שוב , וכך זה חוזר שוב ושוב עד שאני מכבה אתה הספק. יש לי על הלוח אם אופציה של CLR_CMOS , בעצם לאפס את הגדרות הביוס. זה 2 פינים שאני מג'מפר אותם והוא אמור להתאפס - אך זה לא קורה. למישהו יש נסיון עם זה ? איך לאפס אות הביוס ? הלכתי לפי ההגדרות של ה PDF של הלוח אם שלי gigabyte CLR_CMOS (Clearing CMOS Jumper) Use this jumper to clear the CMOS values (e.g. date information and BIOS configurations) and reset the CMOS values to factory defaults. To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or u…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
does it looks good ,this order of ny fans in my case???
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התושבת מבחינת הקירור היא כמו 775 או תושבת אחרת שכבר הייתה נתמכת? או בקיצור אם אני קונה אותו הוא בודאות יתאים לתושבת ולא משנה גם אם מדובר בפריט ישן שישב קצת זמן בחנות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק אתמול פרסמנו ידיעה על יכול פתיחת המכפלות במעבדי אינטל מתוך הביוס ועכשיו מגיעה התגובה של AMD או ליתר דיוק ע"י אתר לקוד פתוח בנושא OC ומבחני ביצועים - CPU RightMark. כפי שידוע לרובכם מעבדי ה - Athlon64 היו בעלי מכפלות פתוחות מאז ומעולם ותמיד היה ניתן להיכנס לביוס ולשנות את מכפלת המעבד מתוך הביוס, ובכך בעצם להצליח להעלות יותר את ה-FSB. עד עכשיו נשלטה פונקציה זו רק בעזרת הביוס, התוכנה הבאה מאפשרת שליטה מלאה על המכפלות דרך ממשק Windows (כמו כן מאפשרת התוכנה שינוי מתח המעבד - גם כן דרך ה- Windows). שינויים אלו מתאפשרים הודות לפונקציות הקיימות במעבדי Athlon64 המאפשרות הורדת מהירות במצבי מנוחה או עיבוד נמוך (פונקציה הנקראת גם Cool´n´Quiet). הורדת התוכנה : http://cpu.rightmark…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הוא כך: AURORA 570 - SILVER INTEL CORE 2 DUO E6600 SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm ABIT AW9D-MAX ATI XT1900XT 512 4G DDR2 533MHz HD WD80 SATA , MAXTOR 160 SATA2 2x LG DVD Burn השאלה הראשונה שלי היא האם צריך /אפשר להוסיף קירור ל-CHIPSET בלוח האם הזה (אני חשבתי על CM Blue Ice RT-UCL-L4U1 מבית COOLERMASTER)? והשאלה השנייה היא איזה ספק כוח לקחת (כרגע יש לי ספק ראו חתימה/מפרט)?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי ממוקם בחדר שלי שממוקם מתחת לעליית הגג, מה שאומר חום נוראי בקיץ. בחורף, שום רכיב במחשב שלי לא עבר את ה-30 מעלות, ועכשיו, אתם עדים: http://shokata.co.il/files/82001401.bmp תמונות של המארז שלי שחשבתי שיועילו: המארז שלי מקדימה, כמו שאתם רואים למטה יש פסי אוורור (אין שם מאוורר): http://shokata.co.il/files/22912777.jpg צד שמאל של המארז שלי, וכאן אפשר לראות את החורים (גם פה אין מאוורר, אבל בתמונה הבאה תוכלו לראות משהו שאולי יועיל): http://shokata.co.il/files/70955847.jpg והנה דלת המארז שלי מבפנים, אין מאוורר בדבר הזה שתלוי עליו: http://shokata.co.il/files/60300289.jpg אם זה משנה, המחשב יושב בתוך הדבר הזה מתחת לשידה: http://shokata.co.il/files/79363951.jpg פנים המארז, נ…
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה לחנות מחשבים רצינית בראשון לציון. אני מעוניין לקנות מאוורר לקירור מעבד AMD Athlon 1400Mhz. הבנתי שהמאווררים של זלמן ושל ט'רמלטייק טובים לכן אשמח לקבל המלצות על מאווררים שלהם (אם כי אפשר גם של חברות אחרות). אני לא מחפש מאוורר לאוברקלוקינג אלא משהו פשוט אבל שיעשה את העבודה טוב (כרגע עם המאוורר הנוכחי שיש לי המעבד מגיע לטמפ' עבודה של 52 מעלות :-\ הבנתי שזה לא טוב כל כך). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GIGABYTE PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 החלפת קירור? אם כן, איזה? יכול להיות גם שהבעיה היא אחרת? מה לבדוק? איך?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי טס מחר לארה"ב והוא מביא לי גוף קירור חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה רחוק אפשר להגיע עם E8400? (עם קירור אויר!) ומה עם הQ6600?? ומה ניראה לכם עדיף בישביל הOC?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה בסדר לSTOCK FAN? בזמן שאני לא משחק? רק באינטרנט? מחר אני מביא H55 ורציתי לדעת אם הוא יחזיק עם המפרט והספק שלי והאם כדאי להשתמש בשני המאוררים שלו על הראדיאטור אחד מקדימה ואחד מאחורה כי יש לי כבר 3 שבאו עם המארז על המחשב. ועוד שאלה. למארז שלי יש אפשרות שליטה במאוררים? מומלץ לי לחבר הכל פשוט ללוח אם שיבחר לבד? או להשתמש בזה בחלק? נסו להדריך אותי כמה שיותר PC Specs •Case: Antec GX 505 with 3 120MM FanCoolers •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-3.9GHz Turbo (8 CPUs) •Memory: Samsung 16GB [4x4] DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Wind…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-