עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Snowolf,

היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rino,

על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמה רחוק אפשר להגיע עם E8400? (עם קירור אויר!) ומה עם הQ6600?? ומה ניראה לכם עדיף בישביל הOC?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by maphisto,

טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כי שמעתי מאנשים שאצלהם הטמפרטורות עומדות הרבה יותר נמוך בזמן מנוחה. תודה. נ.ב המפרט שלי בצד. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by integral,

נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Blackend,

לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by rashgud,

שלום, אני צריך המלצה לקירור למעבד I5 3570. חשבתי על קירור נוזלי של CROSAIR HYDRO בסביבות ה300 שקל. מה עדיף קירור אוויר או נוזלי? חשוב לי שלא יעשה רעש ואני מתכנן אוברקלוק קטן בעתיד. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Offset,

שלום, אני בעל מעבד Intel CORE2DUO E7500 שאמור לעבוד בתדר של 2.93GHZ, רשום 2.4GHZ. בכל מקרה הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך AMD RADEON 6750. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. לפני כמה ימים התקנתי את הקירור של Arctic Freezer Pro 7 Rev 2. האם אני יכול לעשות OC או לפחות להעלות את המעבד לתדר של 3 GHZ ואם כן אז איך כי אני לא מבין בזה ובחיים לא עשיתי OC. תודה מראש, עודד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ניסיתי לעשות OC על Pentium 4 שיש לי, עפ"י מדריך שמצאתי (אמין מאה אחוז, בפורום גדול אחר). נכנסתי ל BIOS ואז Advanced BIOS Features, אבל אין שם שום דבר שקשור ל OC! יצאתי למסך הראשי של BIOS ולחצתי Ctrl+F1, ואז שוב Advanced BIOS Features, נוספו כמה אפשרויות אבל לא משהו שקשור ל OC בכלל. הלוח הוא Gigabyte GA-8VM800M. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nivi125,

אוקיי אין לי מושג לאיזה פורום זה קשור, אז תעבירו לפורום הנכון.. תודה בימים האחרונים המחשב שלי נהיה ממש ממש עגלה, ובדקתי אם אנטיוירוס ואנטי ספייוור והכל תקין מפרט : 8600GT P35 C2D E6550 2GB בנוסף לאיטיות, כמעט כל המשחקים קורסים לי מזאת אומרת קורסים ? כלומר שנגיד אני באמצע המשחק, פתאום זה נתקע ל3 שניות, ואז המסך פתאום נהיה מקושקש ומטושטש ואי אפשר להבין כלום (אבל המשחק עדיין רץ, כאילו אפשר לזוז ולירות וכו', אבל בלי לראות מה אתה עושה) זה קורה לי בכל משחק כמעט... איך אני מסדר את זה ? =/ ועוד משהו.. הטמפרטורה בכרטיס שלי היא 51 במנוחה, זה נחשב נורמלי ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tttrrr888,

שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rikimaru,

המפרט הוא כך: AURORA 570 - SILVER INTEL CORE 2 DUO E6600 SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm ABIT AW9D-MAX ATI XT1900XT 512 4G DDR2 533MHz HD WD80 SATA , MAXTOR 160 SATA2 2x LG DVD Burn השאלה הראשונה שלי היא האם צריך /אפשר להוסיף קירור ל-CHIPSET בלוח האם הזה (אני חשבתי על CM Blue Ice RT-UCL-L4U1 מבית COOLERMASTER)? והשאלה השנייה היא איזה ספק כוח לקחת (כרגע יש לי ספק ראו חתימה/מפרט)?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by psychuil,

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by vourt,

היי, מישהו מכיר או יודע האם ניתן לעשות OC רק למעבד בלוח זה ולא לזיכרונות? בכל פעם שמנסה להעלות הזכרונות גם עולים במהירות וכשמכניס אותם למצב AUTO הם יורדים למהירות ממש נמוכה בboot אשמח לכל טיפ תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוט X1950 PRO קירור סטוק להכל הדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D= [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by 888,

איזה קירור הכי מישתלם ? הקירור ששווה כל אגורה שמוצאים אליו

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by waizman,

אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake, אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה. לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף, הגעתי לפיתרון: אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן). והנה השאלה: זה אפשרי בכלל??? ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by slrr,

צי'פסט אומר 52 ב-OCCT אחרי OC. אבל כשאני נוגע הוא בוא הוא רותח ממש... השאלה היא: מה 52 זה כזה חם שאני לא יכול לגעת בזה יותר מ-7 שניות? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LockOn,

(נערך מ:Thermaltake Big Typhoon VX לא מקרר טוב.. ) היי, קניתי מארה"ב את הThermaltake Big Typhoon VX המפורסם ובשתי צידיו התקנתי שתי מאוררים 140 מ"מ כל אחד שמוציאים אוויר... קניתי אותו כי אין לי כסף לשדרג את המעבד ותכננתי לעשות OC.. אז לפני שהתחלתי בדקתי את הטמפ' (בחורף חשוב להגיד.. לפני כמה ימים כשממש קר).. הבדיקה בוצעה עם SPEEDFAN וOCCT במהיריות סטוק של המעבד. בזמן מנוחה: 35-43 מעלות צלזיוס זה גם חם לתקופה אבל מילא.. בזמן מאמץ: מגיע גם ל70 מעלות (!) איך זה הגיוני?? זה ממש לא נראה הגיוני עם הגודל והצורה של החיה הזאת.. המכוון של הRPM הוא על המקס' (2000 RPM).. מה הבעיה פה? (מפרט בצד) תודה רבה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Nastradamus,

מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ohmega,

קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by VollaRo83,

היי, שמתי לב שהמחשב שלי מתחמם בימים חמים כמו היום למצב שאם הכרטיס מסך שלי עובד בלי ההגדרה של הATI Overdrive אז הכרטיס מסך והמעבד שניהם מגיעים לקרוב ל90 מעלות, הבעיה שהOverdrive זה לא פתרון קבע כי יש משחקים שקורסים איתו. בכל אופן, כשהכרטיס מסך מתחמם פחות גם המעבד מתחמם פחות, הם מחממים אחד את השני ומכיוון שהכרטיס מסך עדיין תחת אחריות אני לא רוצה להחליף לו את הקירור כדי לא לאבד את האחריות אז החלטתי לחפש קירור טוב יותר למעבד שבו האחריות לא קשורה בקירור. מדובר במעבד DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3217 MHz (16 x 201) 6400 לוח האם במידה וזה רלוונטי הוא Gigabyte GA-M55S-S3 v2 ואם אתם שואלים איזה כרטיס מסך יכול לגרום לכזאת התחממות של המעבד, זה הATI Radeon 4870x2 2GBף זה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים