עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maorakrish,

עד כמה אני יכול לעשות OC עם הלוח אם p55-us3l אני יודע שיש איתו בעיה והאם אפשר לעשות OC ללא עלית מתחים.. המעבד i5 750 2.66 וכמה אני יכול להגיע לל עלית מתחים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Madboy,

קודם כל שבת שלום אנשים יש לי את ההארד קאנו וחיברתי אותו לכרטיס מסך רציתי לדעת מתי להפסיק להעלות את הcore/memory אני עושה את הoc בעזרת התוכנה radeonator 2.0 יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 8500le 128mb ddr היה לי בהתחלה 35 מעלות אחרי ההרצה הראשונה בדיפולט של 250/200 ב3dmark היה לי 7946 והמעלות עלו ל40 העלתי ב5 את שניהם כלומר 255/205 וקיבלתי 8017 והמעלות ב50 אחרי ההרצה אחרי רגיעה של כמה דקות הם ירדו ל43 אז העלתי בעוד 5 ל260/210 והמעלות אחרי ההרצה 51 עזבתי את זה ועכשיו זה עומד על 45 רציתי לדעת עד איזה טמפ' לעלות? כי בהסברים באתר ובאתרים אחרים מדברים רק על קטע של תקיעות ולא על מעלות ורציתי לדעת גם אם זה מתקדם טוב בינתיים או שהתוצאה/מעלות או משהו לא טוב *הבד…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הרכבתי מחשב עם מארז של קולר מאסטר 2 690 בייסיק , לוח אם אינטל Z68 - 1055 , מעבד I7 2600K יש סידור כבלים טוב עכשיו הזרימת אוויר הולכת ככה : מאוורר מלפני ההארד דיסק צמוד לדופן המרכזי של המארז = כניסת אוויר יש מאוורר שמוציא אוויר באחורי המארז ושמתי מאוורר שמכניס אוויר בדופן הימנית של המארז מלמעלה שמכניס אוויר על הלוח אם/מעבד/זיכרון יש על המעבד סטוק קולר כפי שציינתי וטמפרטורה באיידל נעה בין 55-59 מעלות צלזיוס על המעבד לא מרחתי משחה על המעבד, שמתי את הקולר עם ה3 פסים שהוא בא איתם מהיצרן האם זה תקין ? או שעדיף למרוח משחה בכל מקרה? יכול להיות שהחוט של החשמל של המאוורר שתפוס מסביבו (יש לו מן תפסים כאלה שהוא כרוך מסביב לבית מאוורר ) מפריע למאוורר להסתובב? - למרות שזה נשמע לי מופר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by faza,

רכשתי מארז של GIGABYTE MIB T5140: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ClassValue=Chassis&ProductID=3109&ProductName=MIB T5140 ובתוכו לוח אם GA-GC300UD אינטל אטום 330 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082&ProductName=GA-GC330UD לאחר ההפעלה הראשונית במצב עבודה נורמלי כמו גלישה באינטרנט (לא משחקים) המארז כולו מתחמם מאד. בבדיקה עם תוכנת REAL TEMP הוא מזהה את המעבד שבתוך המארז ATOM 330 ונותן לי איבחון של 80-90 מעלות. המארז עצמו רותח עד למצב שאי אפשר לגעת בו. אני משער לעצמי שזה לא תקין, אבל למה זה ככה? הרי המחשב לא מועמס בעבודה. בדקתי איוורור והכול תקין.קיים מאוורר אחד קטן שיושב על המעבד ו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Access Denied,

האם יש אפשרות להוריד מהירות של מאווררים בעלי חיבור 3 חוטים בלבד ללא פאנל שליטה מיוחד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maxwell10,

ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מכירים תוכנה כזו? (כמו שבריוה טונר יש אפשרות לשלוט על מהירות המאורר של הכ. מסך) תוודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by L1ron,

איזה יתרונות יש בלחבר את המאווררים לבקר שליטה מאשר ללוח אם? הרי גם דרך הלוח אפשר לשלוט בהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gafirmo,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by uzidesign,

אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by itays333,

אוקיי אני חדש מאוד בכל העסק הזה.. קראתי קצת מדריכים על הOC ועל המושגים.. יש לי שאלה בנגוע למעבד שלי. יש לי Q6600 וביטלתי עכשיו את הC1E והEIST והטמפרטורות בלי מאמץ ממש גבוהות יחסית תראו: במאמץ (עם הOCCT) ליבה אחת הגיעה אפילו ל58 מעלות.. יש לי מאוורר ACF7P.. ראיתי פה מישהו שכבר אחרי OC הטמפ' שלו הייתה על 31 עם אותו קירור (אני יודע שזה מעבד אחר אבל עדיין הבדל גדול..) יכול להיות שזה המגע עם הגוף? כאילו אולי מרחו את המשחה לא טוב? (לא אני מרחתי.. קניתי את זה ככה ) אני יכול לעשות OC במצב כזה? ד"א הזכרונות שלי כולה 400MHZ ככה שאין לי הרבה מה לעשות אה ולוח אם שלי זה של Abit IP35-E (הוא טוב??..) ועוד שאלה פחות קשורה.. המעבד הוא דבר כזה קטן - איך יכול להיות שיש כאלה הפרש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בכלל בין משטח שעולה 80 לבין אחד שעולה 200? בשניהם עובד על אותו עיקרון של מאווררים לא ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by neu,

שלום חשבתי לכתוב פה את כל מה שעשיתי באוברקלוקינג של המחשב שלי בתקווה שזה יוכל לעזור לאחרים ו\או לקבל תגובות בונות אני מצטער אבל כתבתי את זה באנגלית וזה ארוך... אבל מי שקנה או שמתכנן לקנות מחשב בסגנון הזה מומלץ ללמוד מניסיון של אחרים אז הנה: ---OVERCLOCKING--- SYSTEM i5 760 2.8ghz/noctua NH-D14 gigabyte mobo gigabyte GTX465 1GB Kingston Value ram 2x2GB CM GX 550W PSU generic case -------- Those are my specs right now When i bought the pc i didnt get the noctua and PSU Those are my experiances: I first tried to work with the pc with out changing anything and without buying a cooler, just installing all properly and keeping all settings on default. Resu…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי תוך כדי שאני משחק, ממש יש רעש חזק מהמחשב, שזה מהכרטיס מסך. להריד את המהירות של המאוורר למרות שהטמפ' הממוצעת היא 60? יש לי HD4850 של SAPPHIRE עריכה הורדתי את המאוורר ל- 42% והכרטיס על 60+ מעלות במאמץ {: כנראה לתת לדרייבר לשלוט במאוורר איך שהוא רוצה זה לא בדיוק יעיל

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Armageddon26,

יש לי מעבד 990X בתוך לפטופ (ולכן גוף הקירור לא משהו). כשאני מריץ אפליקציה שמנצלת את כל 6 הליבות ב-100% אז אני מגיע לכ-93 מעלות בממוצע והכי חם - 98 מעלות (לפרק זמן קצר). המקסימום למעבד הוא 101. עד כמה כדאי לעבוד כך למשל זמן? מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהיא בסדר לעבודה למשך זמן? האם כדאי לנסות לשדרג את הקירור שבתוך הלפטופ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by IlanF,

המאוורר על הקירור הנוכחי שלי התחיל להרעיש למרות שהכל מתוחזק ונקי מאבק. רציתי להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב ושקט. הקירור הנוכחי שלי הוא זיוף כלשהו של Shagon ARC-118 (קניתי בזמנו מה שהיה כתוב באתר בחנות כשאגון אבל עכשיו מתברר לי שהגיע לי זיוף, המק"ט הוסר מאז מהחנות והוחלף במוצר אחר - מה שאני חושב שזה מהסיבה הנ"ל) הייתי יכול פשוט לפרק אותו להחליף משחה ולשמן את המאוורר, אבל אם אני אצטרך להתעסק עוד פעם עם הקליפסים הנוראים של אינטל הקירור הזה פשוט יעוף מהחלון המפרט בצד והמחשב משמש בעיקר לגיימינג בנוסף אני הופך מחשב ישן שלי לHTPC ורוצה להחליף גם את הקירור שלו לאחד שקט ובגלל שזה הולך ליהיות HTPC השקט חשוב לי הרבה יותר כאן. אני לא זוכר כרגע בדיוק את המפרט שלו, אבל זה core 2…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shy30h,

הי אנשים איך אני מבצע אוברקלוקינג לזכרונות שלי אחרי שהגעתי ל- Q6600 GO 2.4ghz -> 3.2ghz? 4GB OCZ PLATINUM DDR2 1066 PC2 8500 Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V http://s7.postimg.org/4sn5fj06z/20_227_298_16.jpg' alt='20_227_298_16.jpg'>

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי שוב, אם למישהו יש המלצה על בקר טוב, לפי הפירוט שאתן בהמשך, אשמח לשמוע. אז ככה, דבר ראשון, מדובר במארז CM 690 III(בגרסא ללא החלון); http://www.coolermaster.com/case/mid-tower-cm690-series/cm693/ המאווררים: 1 קדמי, 200מ"מ, מגיע עם המארז. 2 עליונים, 120מ"מ, Scythe Slip Stream-1900RPM ; http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120.html 3. 1 אחורי, 120מ"מ, מגיע עם המארז. 4. אחד תחתון: 120מ"מ, Scythe Slip Stream-1900RPM. 5. 2 על הדלת, 120מ"מ, SP120 High Performance Edition, High Static Pressure; http://www.corsair.com/en/air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan 6. 2 מאוורים של הקירור למעבד Noctua Nh-D15. סה"כ מדובר ב-9 מאווררים.…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב, אז ככה.. קניתי לפני כמה ימים AMD XP Mobile 2600+ ולוח Abit NF7-SL .. בכוונה ברורה להגיע לאוברקלוק איכותי.. אז כמו שאתם רואים בחתימה, זה הצליח מצויין, אני כרגע על 2.53Ghz, שזה FSB220 ומכפלה של 11.5. הבעיה היא שאני מריץ את זה על מתח של 1.93 וולט למעבד. המחשב עובד יציב לגמרי ובלי בעיות, וגם לא חם מידיי תודות לקירור האיכותי של SP97. אבל השאלה שלי היא אם המתח הזה לא מסוכן למעבד? ובאופן כללי כמה אפשר להעלות מתח למעבד הזה בלי לגרום נזק? כי אני רואה אנשים בפורומים באינטרנט על אותו סטאפ כמו שלי בדיוק, שמריצים את המעבד הזה על 2 וולט ויותר, ורבים גם מריצים על 1.9 כמוני. כי תכלס אני יכול יכול להעלות עוד את המכפלה (כבר הגעתי ל-12 אבל המחשב היה קצת פחות יציב מעכשיו) אבל בשביל זה צ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BlackDiablo,

ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שאלה| איזה קירור למעבד הכי טוב שאפשר להשיג ב KSP ? www.ksp.co.il בלי להסתכל על הכסף. או על מה שמשתלם. אני רוצה לדעת איזה קירור מקרר הכי טוב. תודה. עריכה: קירור למעבדי Core I7

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים