אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי תוך כדי שאני משחק, ממש יש רעש חזק מהמחשב, שזה מהכרטיס מסך. להריד את המהירות של המאוורר למרות שהטמפ' הממוצעת היא 60? יש לי HD4850 של SAPPHIRE עריכה הורדתי את המאוורר ל- 42% והכרטיס על 60+ מעלות במאמץ {: כנראה לתת לדרייבר לשלוט במאוורר איך שהוא רוצה זה לא בדיוק יעיל
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר רוצה לדעת עד כמה אוברקלוק הוא מסוגל - זאת אומרת שאני מחפש לוח אם שלא יגביל אותי בכלל , שהדבר שיגביל אותי בOC יהיה טמפרטורה או פקטור אחר... הלוח שלי פשוט גרוע לOC .. הOC יתבצע לE8400 הזכרונות גם יוחלפו ל1066
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר שלי הוא של אינטל והוא מאוד רועש. אז אני מחפש מאוורר זול,שקט וקל להתקנה שיתאים לי לתושבת. תודה מראש לעוזרים המעבד והלוח אם שלי: CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 42 °C Haswell 22nm Technology Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. H81M-A (SOCKET 1150)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך להודעה קודמת [ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153655.0 ] הנה מדריך מצולם והתרשמות מההתקנה של Big typhoon ו-Zalman NB47J. ( אז לפני הכל, אני מזכיר שהמפרט שעליו נעשתה ההתקנה הוא Abit NF-7 2.0, AMD XP2200 (טמפרטורה במנוחה: 37, טמפרטורה במאמץ: 48). ההיטסינק הישן הוא Thermalright SK-7 עם מאוורר 80 מ"מ - SF2. למעבד היה לפני זה מאורר עם חיישן טמפרטורה אבל המאורר ההוא מת מזמן. ובכן, הנה כל תהליך העבודה מצולם ומסודר לפי סדר כרונולוגי ומצומצם במיוחד (אבל עדיין 20 תמונות מתוך ה100 שצולמו). המחשב לפני התחלת העבודה: שטח העבודה, עדיין במחשב (לפני ניתוקים): ניתקתי את כל החלקים מהמחשב וככה נראה איזור העבודה שעליו לפני הפירוק: הורדתי את המאורר וזה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבג INTEL I5 750 ואני מעוניין ב OC למעבד יש לי לוח של ASUS P7P55D EVO איזה קירור מומלץ כדי לא לגרום נזק למעבד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש רעש מהמחשב וככל הידוע לי רעשים מגיעים מהמאוורר. האם כדאי לנקות אותו או שהגיע הזמן להחליף? ואם להחליף-האם רק את המאוורר או גם את המעבד? (המחשב באוקטובר יהיה בן 3 שנים)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לציין שהמחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הזמן. האם 800 RPM זה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום קניתי זיכרונות חדשים של kingston 800MHZ [ לפני זה היו לי של corsair 667MHZ ] טוב אז באתי הביתה מאושר אני ממשיך לעשות ת OC שלי.. אני בא ניכנס לביוס שם את ה FSB על 400 מכפלה 7 [ למי שרוצה המיפרט מצד ימין ] [ תדר הזיכרונות ב 400 היה 800MHZ ] לא נגעתי במתחים לא כלום.. עולה המחשב טוב ויפה עושה בדיקת מאמץ לא קורה כלום [ ד"א אני על 2.80GHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה ת FSB ל 450 לא עולה המחשב..[ תדר הזיכרונות ב 450 היה 900MHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה קצת מתח ל זיכרון [ DDR2 OverVoltage +0.1V ] עדיין לא עולה.. טוב מנסה מתח ל FSB [ FSB OverVoltage +0.1V ] טוב גם לא עולה.. מעלה מתח למעבד [ CPU Voltage 1.36250 ] [ לפני זה מתח היה על 1.35000 ] טוב עדיין לא ע…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה פרויקט קטן ומאוד מאוד מושקע .. עזרו לי בו כמה חברים טובים הנה שיר שהקדשנו למודינג זה ותהליכו: שלושה חברים יצאו למודינג .. בים בם בום.. אחד הביא את הדרמל... בים בם בום... אחד קיבל דיסקית בראש (אני) ... בים בם בום... אחד עיקם את הדרמל... בים בם בום.. 1)אמר חברו(אני).. זה לא נורא זה לא דיסקית שלי בכלל...זה של יובל... 2)אמר חברו(אני).. טוב מאוד חבר ....אין מודינגים טובים יותר ... כמו חיתוך בלייזר ... רוצים תמונות?... לא ! סתם.... http://photos.walla.co.il/dj_gal תהנו... שלב תודות... 1 לחברי טל שחתך ...פצע(אותי) ... שבר(מצווה)... 2 ליובל הפראייר .. שהביא דרמל וחזר עם חלקים ממנו... 3 תודה לאמא אבא שהביאוני עד הלום.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי היטסינק קטן וכתום שהיה שייך לג'יפה 400MX, סתם היטסינק סטנדרטי ללא מאוורר. אני יכול לחתוך אותו ב 2 צורות, אחת תהווה קירור לגשר הדרומי, והשנייה למופסטים... מה עדיף?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שכולל את החלקים הללו : A64 3400+ @ 220FSB 2640MHZ Newcastle DFI LanParty UT NF3 250GB Gigabyte 6800GT WD 160GB SATA 1GB Samsung PC3200 @ 11-3-3-3 (סדרה 4 443) וישר התחלתי באוברקלוק , עם קירור סטוק של המעבד(עוד חודש מגיע קירור מים של TT ומארז SHARK) הגעתי ל230באס(2760MHZ) אבל המעבד היה מאוד חם אז רק לקחתי תמונת מסך(תודה סטינגר) , ועכשיו אני על 220באס על 52-55מעלות יציב לגמרי וזה 2640MHZ , הוא מקבל 35 בסופר פאי!!! בבקשה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים... לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה. הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר.. תמונה 1 גימור מאוד יפה... תמונה 2 בלי הפנל הקדמי תמונה 3 כן כן אני יודע שהכבלים …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם: אתמול קניתי לחבר שלי זיכרון מיד שניה הזכרון הוא 333MHZ ורשום עליו שהתזמונים שלו הם: 2.5-6-3-3 וחשבתי לעצמי יהיה מעניין לבדוק אותו ולראות לאן הוא יוכל להגיע... אחרי הבדיקה אני ממש הופתעתי !!! הזכרון הגיע ל 460MHZ על התזמונים המקוריים 2.5-6-3-3 ויכול להיות שהם היו יכולים לעלותל עוד קצת ( לא בדקתי כי תראו מה השעה... ) תגידו לי מה אתם אומרים טוב/לא טוב פשוט מעניין אותי לדעת עם הם הגיע ל OC טוב...
-
אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake, אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה. לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף, הגעתי לפיתרון: אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן). והנה השאלה: זה אפשרי בכלל??? ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך PCI-e בן בערך 3 שנים מתוצרת Winfast (כיום Leadtek) עם צ'יפסט Nvidia 7600GS. הלך לו המאוורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם בקלות ומגמגם במשחקים. הכרטיס עלה בזמנו 700 ש"ח ולדעתי הוא מספיק טוב בשביל להריץ משחקים עם גרפיקה בינונית כגון Starcraft II. ניסיתי לפרק את שרוול הקירור בעצמי אבל לא הצלחתי. חבל לי להיפטר ממנו רק בגלל מאוורר קטן. האם זה משהו שאפשר לתקן בחנות אלקטרוניקה בפחות מ-100 ש"ח ? 8) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד 990X בתוך לפטופ (ולכן גוף הקירור לא משהו). כשאני מריץ אפליקציה שמנצלת את כל 6 הליבות ב-100% אז אני מגיע לכ-93 מעלות בממוצע והכי חם - 98 מעלות (לפרק זמן קצר). המקסימום למעבד הוא 101. עד כמה כדאי לעבוד כך למשל זמן? מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהיא בסדר לעבודה למשך זמן? האם כדאי לנסות לשדרג את הקירור שבתוך הלפטופ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-