אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 7700K עשיתי דליד למעבד וכרגע המעבד נמצא על 5GHZ עם מתח 1.38 וטמפרטורה מקסימלית של 70 מעלות האם זה בסדר ל7\24 מה המתח המקסימלי שאינטל אומרים שאפשר לתת למעבד הזה? והאם כדאי למשוך אותו יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו זוכר את זה? Athlon, זה עדיין על הרשת? יש איזה קישור איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התייצבתי על OC למעבד ב (3770MHZ (1.360V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=580166 יש לי שתי בעיות: 1. לא מצליח לקבוע מתח קבןע למעבד ב BIOS - הוא לרוב עומד על 1.344 ב CPUZ ועולה ל 1.360 במאמץ מלא לשניה או שתיים. 2.ליבה 1 נכשלת במבחן PRIME95 לאחר כשעתיים - הבנתי שהגדרות כוונון עדין של GTL אמורות לעזור ליציבות העבודה של המעבד: http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3129&p=12 איך אני קובע מתח קבוע (ניסיתי לבטל את ה VDROOP ב BIOS ולא עזר....) ומהן הגדרות ה GTL? תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל3.3 כרגע אני רוצה להגיע ל3.4 ואם יהיה אפשרי אז אפילו יותר. יש לי עוד שאלה, מהי הטמפרטורה המקסימלית של הE6600?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 4.0GB Dual-Channel DDR2 ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Ezcool 500w מארז Antec 902 ----------------------------------------------------------- אני מתכנן לקנות קירור למעבד לצורכי OC ושמעתי המון ביקורות טובות על הMUGEN 2 אני רק רוצה לדעת אם הקירור יכנס לי במארז. כי גם עכשיו הקירור סטוק כמעט ונוגע במאוורר העליון.. תמונה להמחשה : האם תהיה לי בעיה להתקין את הקירור MUGEN 2 במארז הזה? תודה מראש לכל העוזרים =)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי תוך כדי שאני משחק, ממש יש רעש חזק מהמחשב, שזה מהכרטיס מסך. להריד את המהירות של המאוורר למרות שהטמפ' הממוצעת היא 60? יש לי HD4850 של SAPPHIRE עריכה הורדתי את המאוורר ל- 42% והכרטיס על 60+ מעלות במאמץ {: כנראה לתת לדרייבר לשלוט במאוורר איך שהוא רוצה זה לא בדיוק יעיל
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. קניתי לפני כמה ימים AMD XP Mobile 2600+ ולוח Abit NF7-SL .. בכוונה ברורה להגיע לאוברקלוק איכותי.. אז כמו שאתם רואים בחתימה, זה הצליח מצויין, אני כרגע על 2.53Ghz, שזה FSB220 ומכפלה של 11.5. הבעיה היא שאני מריץ את זה על מתח של 1.93 וולט למעבד. המחשב עובד יציב לגמרי ובלי בעיות, וגם לא חם מידיי תודות לקירור האיכותי של SP97. אבל השאלה שלי היא אם המתח הזה לא מסוכן למעבד? ובאופן כללי כמה אפשר להעלות מתח למעבד הזה בלי לגרום נזק? כי אני רואה אנשים בפורומים באינטרנט על אותו סטאפ כמו שלי בדיוק, שמריצים את המעבד הזה על 2 וולט ויותר, ורבים גם מריצים על 1.9 כמוני. כי תכלס אני יכול יכול להעלות עוד את המכפלה (כבר הגעתי ל-12 אבל המחשב היה קצת פחות יציב מעכשיו) אבל בשביל זה צ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי בערך איך הולך התהליך האצה של המעבד והזיכרון (במקביל) והיחס מעבד:זיכרון. אבל יש גם אוברקלוק ללוח, מה זה עושה ? איך עושים את זה? מה זה נותן בעצם? המון תודה, אם אפשר הסבר מפורט זה יהיה טוב, לא אכפת לי אפילו אם יהיה מצוטט מת'רד אחר או משהו, המון תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg מערכת: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אין קירורים שקניתי או משהו ז"א המחשב בא איכשהוא רק עבר OC =) מקווה לתגובות לגביי המערכת ואה OC שעשיתי והטמפרטורות , אני מתכוון לקנות את אה BIG TYPOON אך אני רוצה לדעת בכמה הוא יוכל להוריד לי את המערכת בטמפרטורות תודה רבה חברה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב המבוסס על מעבד הברטון 2500. (איזה סטפינג הכי טוב ל OC ?) המפרט יהיה בשביל אוברקלוק מקסימלי! לכן אני צריך לוח אם טוב, אני מתלבט בין האיפוקס לבין האביט, אני רוצה לוח שמבוסס על NFORCE 2.. זכרונות, איזה יתנו לי ביצועים הכי טובים באוברקלוק ומשחקים?, אני יודע זה שאני צריך 3200 ו1024 MB (ג'יגה ראם) ושיהיה בשני סטיקים כדי שאני ינצל את הדואל. התקציב נע בין 3000-3500. נ.ב אני גם צריך קירור טוב, חשבתי על ה SLK 600 או על ה SLK 800, איפה ניתן להשיג אותם בארץ ? ובבקשה כל מוצר שאתם ממליצים לי עליו תנו קישור. תודה לכל העוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר או יודע האם ניתן לעשות OC רק למעבד בלוח זה ולא לזיכרונות? בכל פעם שמנסה להעלות הזכרונות גם עולים במהירות וכשמכניס אותם למצב AUTO הם יורדים למהירות ממש נמוכה בboot אשמח לכל טיפ תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור למעבד I5 3570. חשבתי על קירור נוזלי של CROSAIR HYDRO בסביבות ה300 שקל. מה עדיף קירור אוויר או נוזלי? חשוב לי שלא יעשה רעש ואני מתכנן אוברקלוק קטן בעתיד. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לעלות core voltage ? מה צריך לשנות כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש מאוד בכל העסק הזה.. קראתי קצת מדריכים על הOC ועל המושגים.. יש לי שאלה בנגוע למעבד שלי. יש לי Q6600 וביטלתי עכשיו את הC1E והEIST והטמפרטורות בלי מאמץ ממש גבוהות יחסית תראו: במאמץ (עם הOCCT) ליבה אחת הגיעה אפילו ל58 מעלות.. יש לי מאוורר ACF7P.. ראיתי פה מישהו שכבר אחרי OC הטמפ' שלו הייתה על 31 עם אותו קירור (אני יודע שזה מעבד אחר אבל עדיין הבדל גדול..) יכול להיות שזה המגע עם הגוף? כאילו אולי מרחו את המשחה לא טוב? (לא אני מרחתי.. קניתי את זה ככה ) אני יכול לעשות OC במצב כזה? ד"א הזכרונות שלי כולה 400MHZ ככה שאין לי הרבה מה לעשות אה ולוח אם שלי זה של Abit IP35-E (הוא טוב??..) ועוד שאלה פחות קשורה.. המעבד הוא דבר כזה קטן - איך יכול להיות שיש כאלה הפרש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני עושה אוברקלוק ל3.8 GHZ ואני מעלה את המתח של המעבד מ1.25 ל.1.5V (ככה המליצו במדריך בגוגל). כמה שאלות: האם אני צריך להרים את המתח בזכרונות שלי ?ואם כן לכמה מתח? כי שאני עושה OC למעבד , התדר של הזכרונות אוטומטית קופץ ל920MHZ . יש לי 5850. האם אני חייב לנעול את התדר שלו בביוס על 100MHZ? או להשאיר אותו על AUTO?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים... לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה. הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר.. תמונה 1 גימור מאוד יפה... תמונה 2 בלי הפנל הקדמי תמונה 3 כן כן אני יודע שהכבלים …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכל האנשים שאוהבים להתעסק אם ברזלים! כרגע אני התקנתי מעבד Pentium D 925 במקום, Pentium 4 שעמד אצלי לפני זאת על מחשב הנסויים שלי.היה חשש כי המעבד לא יתאים ללוח אם Abit AL8-v כיוון שלא רשום באתר חברה שהמעבד נבדק עם הלוח-אם הזה (עדיין זה לא אומר כי הוא לא מתאים!הוא רק לא נבדק). המחשב עלה יפה ואני מאוד שמחתי. כמובן שלקחתי בחשבון שמעבדים מהסוג D מתחממים הרבה יותר מאשר המעבדים (צורך 95W מתח! לעומת מחשב אחר שיש לי עם מעבד Dual Core E6600 שהמתח שם רק 65W) אבל לא ציפיתי שתוך כמה דקות הטמפ' תגיע ל 71c וממשיכה לרוץ למעלה! חמשהו יש רעיונות? אולי מאוורר חדש צריך? אולי מאוורר אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-