עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Snowolf,

היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי! אני מחפש המלצה לאיזה מבין האפשרויות הבאות יהיה הכי יעיל ואיכותי (ורצוי גם שקט יחסית) עבור קירור המעבד שאני קונה בקרוב (על לוח Asus ROG x99 Strix Gaming): 1.Cooler Master 120V Plus 2.Arctic Cooling Liquid Freezer 120 3.ID-Cooling Icekimo 120mm 4.Corsair Hydro Series H60 5.Silverstone Tundra Series TD03-LITE 6.Antec Kuhler H2O 650 7.ID-Cooling Frostflow 120L CPU AIO 8.Deepcool Maelstrom 120T AIO 9.Deepcool Gamerstorm Captain 120 Water AIO תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם יחס רעש/תפוקה גבוהה ושיהיה עם חיבור 4 פינים עבור שליטה עליו דרך הלוח/תוכנה תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CXC,

אם הלוח שלי לא תומך בזיכרונות במהירות של למעלה מ-1333MHZ זה אומר שאין לי אפשרות להמהיר אותם? יש לי לוח מדגם GA-H61M-S2V-B3 ואני לא רואה אפשרות בביוס של OC לזיכרונות...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bns Ph,

בס"ד אהלן , לפני מספר חודשים , רכשתי מחשב די חזק . המקום שבו אני עובד עם המחשב , חם ומלא אבק . 90 אחוז שאחליף מארז בשביל למנוע כניסת אבק מסיבית ורצון לקירור גדול יותר עבור רכיבי המחשב. לדעתכם ! כמה מאווררים אמורים להיות במחשב ? (או שבכלל עדיף קירור מים) המחשב בשימוש רציף של 3 עד 5 שעות ביום , (מעבד I5 ללא כרטיס מסך תושבת 1151) כרגע יש מאוורר 1 , המחשב שקט מאוד אבל לא קר , המטרה שלי להיות עם ראש שקט ! ולדעת שהוא בטמפ' טובה עבור הרכיבים הפנימיים . תודה .

8. Started by shy30h,

הי אנשים איך אני מבצע אוברקלוקינג לזכרונות שלי אחרי שהגעתי ל- Q6600 GO 2.4ghz -> 3.2ghz? 4GB OCZ PLATINUM DDR2 1066 PC2 8500 Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V http://s7.postimg.org/4sn5fj06z/20_227_298_16.jpg' alt='20_227_298_16.jpg'>

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הצלחתי להגיע ל3.3 כרגע אני רוצה להגיע ל3.4 ואם יהיה אפשרי אז אפילו יותר. יש לי עוד שאלה, מהי הטמפרטורה המקסימלית של הE6600?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by fuckzone,

העם דרמל יכול לשמש כמקדחה??????

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by maxwell10,

ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נרקה לי מוצר מצוין בדיוק מה שאני צריך : 4 מאווררים תאורה ו LCD. הלוואי שיביאו לארץ

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elyaz,

התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך ע"פ המדריך שיש באתר. כאשר שיניתי רק את התדירות של הGPU לא הצלחתי לעבור את ה 680 MHz כאשר אני רואה שאחרים מגיעים לתוצאות גבוהות יותר לפני שינוי מתחים (נראה לי). בזיכרון הגעתי ל 1070 MHz. כאשר אני עושה את שני התוצאות ביחד ובודק יש לי אלפי שגיאות ב OCCT. את ההמהרה ביצעתי בעזרת RivaTuner מה אני לא עושה נכון? הכרטיס שלי: sapphire HD4850 512MB לוח אם :gigabyte ep43 ds3l תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by oreinis,

יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ShaharSi,

זה למעבד יחסית ישן AMD Phenom II X4 965 am3 צריך להחליף לו את הקירור למשהו הכי שקט וזול שאפשר המחשב לעבודה משרדית נטו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PHOENIX18,

שלום לכולכם אני רוצה לקנות שולט מאווררים כדי שאוכל לשלוט במהירות של המאווררים במארז(במיוחד זה של המעבד שנוטה קצת לרעש גם שלא צריך) וגם כדי לקבל אינדיקציה על טמפרטורות אני מכיר בעיקר את המוצרים של חברת Scythe שאני מאוד אוהב ונתקלתי בעוד כמה של כל מיני חברות,אכתוב כאן רק את השמות 1)NZXT Sentry 2 Touch Screen Meter 2)Scythe KAZE MASTER ACE 3)Lian li 5.25 Fan Control- Thermometer TR-5B 4)CoolerMaster Aerogate I תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב לאחר כל הבעיות של בקירור מצאתי דרך לסדר הכל בו נגיד דרך מיוחדת משהו! לאחר תיסכול רב התיעצתי עם אבי שהוא מהנדס אלק הרבה יותר בכיר ממני (רק 30 שנה ניסיון לעומת שנתיים שלי),אמרתי אבא מה אני עושה אין לנו בבית סיליקון גריז למעבד? אז הוא אמר טוב תראה אפשר לשים וזלין על ההיט סינק ולחבר חזרה והכל יהיה בסדר .... אמרתי אני מוכן לניסוי אבל אם אנחנו שורפים מעבד הלך לי 1500 ש"ח (AMD XP2100 זה מה שאני יקנה ) הוא ענה שהכל יהיה בסדר. הלכתי וחיפשתי בבית וזלין בצורת משחה ולא מצעתי הייתי ממש מעוצבן,טוב עוברת עוד חצי שעה ואבי מגיע עם שפורפרת של קרם NIVEA לגוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שזה ממש לא נראה לי, לא עזר כלום מרחנו את ההיטסינק והפעלתי את המחשב (אני מזכיר קודם בהפעלה ללא עו…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nistelroy,

יש לי מעבד 3200+ 939 עם קירור של זלמן .. עשיתי לו אוברקלוק רק 5 fsb והטמפרטורה הפכה מ 36 ל 48 היתכן?

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by CRT,

אלהן חברים. עניין מוזר של טמפ' במעבד I5 2500. הלוחות אם במערכת זהים, DH67CL. המערכת הראשונה עם קירור MUGEN 2 משחה טרמית ocz freeze extreme בשיטה של גרגיר. יושב במארז 690-2 בייסיק עם מאוורר קידמי 120 ואחורי 120 על 700 RPM. בIDLE המעבד ב35 מעלות (speed fan), המאוורר על 400RPM. מערכת שניה עם קירור arctic cooling freezer 7 pro משחה שמגיע איתו לא החלפתי. יושב במארז ELITE 370 עם מאוורר קידמי 140 ואחורי 120 על 700RPM. בIDLE המעבד 25 מעלות (speed fan), המאוורר על 600RPM. איך זה יתכן? שהפרייזר יותר קריר במנוחה מהמוגן? בOCCT המעבד עם MUGEN מגיע ל52 מעלות ועם הFREEZER ל64. נ.ב עוד דבר שבשני הלוחות טמפ' של הPCH גם בהבדל גדול. עם הMUGEN בIDLE היא 65 מעלות. ועם FREEZER בI…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by saphisto,

שלום לכולם, רציתי עצה לגבי גירור למעבד הנ"ל, כרגע יש לי arctic freez 7 אבל הבעיה שלי איתו שהוא עושה הרבה רעש (המעבד שלי הוא ללא OC, הוא לא K) וחשבתי להחליף לקירור אחר, אבל אני דיי מתלבט לגבי coolver master 212 evo או דגם אחר. הסוקט שלי הוא 1155. אגב, האם יש המצלמה גם להחליף למעבד אחר?

22. Started by pain,

לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dadzik,

יש לי את המעבד הזה בערך 3 שנים, יציב מאוד (שווה מאוד את המחיר עד היום), הריץ לי מלא דברים ללא בעיה. אך בזמן האחרון נוצרה בעיה, אותה אני מרגיש לרוב במשחקי FPS התחממות יתר של המעבד (והיא גם גורמת לי לדרופים ב-FPS במשחקים). באיידל המעבד עומד על 45C בזמן משחק הוא בין 78 ל-85! זה רע מאוד כמו שאפשר לראות, אני משתמש באותו המאוורר מאז שהמעבד נקנה (מאוורר הסטוק של AMD), ויכול להיות מצב שהמשחה תרמית שיש לי לא טובה? כי לא נדמה לי שהיא עוזרת בכלל בטמפרטורות. בכל מקרה אני צריך פתרון לעניין הזה (תתחשבו בכך שיש לי מארז Antec 200, כך שהוא לא מאוד רחב). חשבתי בכיוון של Noctua NH-L12, יש למישהו הצעות? אם צריך תמונות ודוגמאות אני אוכל להעלות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ISmile4U,

המאוורר בחלון שיוציא או יכניס אוויר? המאוורר שבראש המארז באמצע אחרי הספק שיוציא אוויר או יכניס אויר? איך לסדר את המאוורר/ים שמתחת לספק ? איך לסדר את המאווררים שבחזיק המארז? והינה כמה תמנות מהחיתוך שבצעתי היום עבור המאוורר העליון.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז ככה: מת לי לוח האם החמוד הקודם והחלטתי להשתדרג למעבד E8400 ולוח EP43 DS3L. משום מה אני לא מצליח לקבל מידע לגבי הזכרונות לא בCPUZ ולא ב EVEREST. יש למישהו דרך לפתור את זה? ועוד שאלה ככה לדחוף אם אני כבר כאן, ניסית לתת בOC קטן ולהריץ את הזכרונות ב1:1 לFSB, נעלתי את הPCIX,ביטלתי את כל האופציות שיכולות להגביל אותי C1E,C2E וכו', נתתי מתח של 1.325 לCORE תזמונים בלאי לזכרונות כדי לבדוק אם זה בכלל ירוץ, תדרים מינימליים לMCH ו ICH ו 2.1 לזכרונות(כי זה מה שהם כביכול דורשים. משום מה ההגדרות פשוט התאתחלו. מה ניתן לעשות,אילו מתחים צריך להגדיר ולכמה? זכרונות 800MHZ 2GB של MUSHKIN

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.