עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by m.k,

אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, ראיתי ברשימת חברות של הפורום שיש כמה חברות, וראיתי בפורומים אחרים שאנשים נגיד קונים בלוק מים של XSPC ומשאבה של חברה אחרת וכל מיני MIXים מגוונים.. ואני ראיתי גם מישהו שנתן למישהו אחר תמונה עם מפרט של קירור מים.. ואני לא יודע באיזה אתר או מקום אני יכל לבצע את זה.. אז באיזה אתר אני יכל לבנות "מפרט" חלקים של מערכת קירור מים מכל מיני חברות? נ.ב.- אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה חברה טובה במה(XSPC טובה בבלוקים וכד'..), ומה הכי כדאי, זה יהיה מצויין !! שבועעע טווווב לכולם !!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המרחק בינהם לבין הכרטיס עומד על 1~3 ס"מ. האם עדיף להשתמש במאווררי Static Pressure או במאווררי פיזור אוויר רגילים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shy30h,

הי אנשים איך אני מבצע אוברקלוקינג לזכרונות שלי אחרי שהגעתי ל- Q6600 GO 2.4ghz -> 3.2ghz? 4GB OCZ PLATINUM DDR2 1066 PC2 8500 Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V http://s7.postimg.org/4sn5fj06z/20_227_298_16.jpg' alt='20_227_298_16.jpg'>

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by LRa,

קניתי CRYSTAL ORB וכרטיס המסך שברשותי הוא GEFORCE 2 PRO ואני לא מצליח להתקין את המאורר ??? ניתקתי את המאורר המקורי אבל הHEATSINK נשאר והיא אפשר לנתק אותו בלי להפעיל הרבה כוח ואת הקריסטל אי אפשר לחבר על ההיטסינק. יש ברירה? או שאצתרך להחזיר את המאורר? חוץ מזה אם אני מחבר אותו אני צריך לחבר אותו ישירות לכרטיס עם החיבור הקטן או להשתמש במאריך ולחבר אותו לספק ומה ההבדל? תודה ליאור

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם וסורי על הדחיפות של ההודעה! יש לי את הצג של אריהב עם התאורה אחורית 20X4 ואני עכשיו מלחים את החוטים יש לי שני נגדים של 100 אוהם ו1000 אוהם לקונטרסט והתאורה ואני לא יודע איזה חוטים לחבר להם איך להוציא להם חיבור מהLCD ובחזרה לחוט ועוד? בחיבור ה16 אני צריך להוציא לרגל אחת של הנגד המשתנה כבל איזה כבל זה? אדמה? ובסיכמה של פי סי טיפ מחברים 3 חוטים לנגדים ולפי מה שהבנתי צריך לחבר אחת לאיזה רגל שאתה רוצה והשני חייב להיות לרגל האמצעית! איזה חוט לכל דבר? סליחה על השאלות הטורדניות פשוט קשה לי להסביר את עצמי *********** העידכון בהודעה האחרונה שלי!!!!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי, לאילו חלקים בתוך מארז המחשב - נחוץ קירור (למעבד שלי - יש קירור,ספק הכוח (ENERMAX) מקרר את עצמו,כרטיס המסך גם כן מקרר את עצמו,לא?) - מה עוד? - האם מאוורר מעבד - מאוד איכותי,מאסיבי ויוקרתי (של ZALMAN),אשר כרגע מורכב בתוך מארז המחשב שלי - יכול למנוע צורך במאוורר מארז סנטדרטי (לא מפירמה ידועה,אמינה,ונחשבת),אם אוסיף מאוורר מארז 8CM איכותי של ENERMAX,זה יוסיף משהו? אשמח לשמוע הסברים,תגובות והצעות... סליחה על הבורות,ותודה רבה מאוד מראש .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gal.w,

אני מנסה להוריד את ההיט סינק שבא עם המחשב שלי. אבל לא נראה לי שהוא תוכנן להורדה.... המעבד הוא athlon xp 1800, וההיט סינק הוא גוש אלומיניום פשוט. הקליפסים שתופסים את המעבד מסרבים לצאת ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כוח. האם יש טריק להוצאת ההיט סינק? או שפשוט להיות ברוטלי ולהשתדל לא לשבור את המעבד לשניים? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Access Denied,

אני מחפש להגיע לרמת שקט מקסימאלית, ואחת הדרכים היא להשתמש בקירור פאסיבי על הכרטיס מסך. יש לי תקציב של בערך 1600 לעסק הזה (כולל הכרטיס) אלו שתי האופציות שלי, איזה מהן עדיפה? 1. כרטיס מסך עם קירור פאסיבי מקורי של ספארקל שעולה 1580 שח (היתרון שהוא שומר את האחריות שלו) Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING 2. כרטיס מסך 8800GT רגיל שעולה 1317 שח וקירור מיוחד Thermalright HR-03GT For 8800GT Cards בסה"ך זה יוצא 1639 שח איזה אופציה עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. נרקה לי מוצר מצוין בדיוק מה שאני צריך : 4 מאווררים תאורה ו LCD. הלוואי שיביאו לארץ

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הנושא הועבר לפורום הזה ובצדק ולכן אבקש מכם לקרוא את העדכון שלקוח מהעמוד השני שם מפורטות השאלות שלי על פיזור החום במארז. (זה נראה ארוך אבל זה קריא מאוד. אני מצטער מראש ומבקש שתקראו כדי שתבינו את השאלה שלי) אני מסתכל על מבנה המארז שאני רוצה לקנות (NZXT HUSH) ומיקום המאווררים בו. אני מסתכל על כיווני הזרימה האפשריים של האוויר בתוך המארז הזה. אני מסתכל על מיקום המאוורר בכרטיס המסך ועל כיוון הזרימה של החום היוצא ממנו. ומה אני מבין מכל זה? - המאוורר הקדמי מכניס אווויר פנימה - אחלה בחלה! - על גוף הקירור של המעבד (שאותו אני אקנה) יש מאוורר משל עצמו שזורק אוויר דרך גוף הקירור אל המאוורר שבחלק האחורי במארז ומשם החוצה לעולם. - המאוורר שעל כרטיס המסך זורק אוויר למטה שנתקע …

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי לוח Ma78GM-S2H, של Gigabyte. בגרסה הראשונה שלהם (rev 1.0) הלוחות הגיעו עם heatsink קטנטן ל-northbridge, מה שמוביל לטמפ' קיצוניות (80-110 מעלות צלזיוס). יתכן שגם מעורב חיישן טמפ' דפוק (בכל הלוחות, לא רק בשלי) אבל כך או כך הרכיב אכן רותח, ומוביל לכיבוי המחשב. אני מעוניין להחליף את הקירור שלו. אופציות שחשבתי עליהן ואשמח לשמוע את דעתכם: Thermalright HR-05 (כ-100 ש"ח) יחד עם מאוורר 80 מ"מ כלשהו. סה"כ כ- 150 ש"ח. Thermaltake Extreme Spirit II (ידוע גם בתור CL-C0034) שכבר כולל מאוורר 40 מ"מ. עלות כ-90 ש"ח. הבדלי המחר זעירים ושוליים מבחינתי, ואני מעוניין בקירור טוב של הגשר. יתר הרכיבים מקוררים כראוי ומפגינים טמפ' נורמליות. אשמח לשמוע עצות/רעיונות. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by EgoManiac,

אחרי יומיים שהמעבד הורכב ומשחקים איתו, כנראה שהגעתי למגבלה על אוויר. לפי כל מני כתבות וביקורות שקראתי כל מקום אמרו שלא הצליחו לעשות POST עם OS 64BIT על יותר מ4GHZ אני אפשר להגיד רציתי לראות במו עיניי אם זה אכן המצב, אבל גיליתי שלא בדיוק: http://img830.imageshack.us/img830/8194/4202.jpg אחרי ה4200MHZ ניסיתי כל דבר אפשרי בשביל לפחות להריץ SPI על 4300 אבל ללא הצלחה. POST היה אבל אחרי דקה באו כל הזמן המסכים הכחולים ולא רציתי לעבור את ה1.5V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1969962 ואני גם באמת חשבתי אחרי הניסיון עם ה720BE שלא ניתן לעבור את ה3.8-9 על המעבדים האלה, ואני טעיתי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג logos בשביל BIOS של AMI? אני מת לשנות את התמונה המטומטת הזאת של Energy Star.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ariebel,

וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Crash5,

שלום לכולם. רציתי להזמין אתכם לצפות בתמונות של הפרויקט שלי, שעלה לאתר לפני זמן קצר. זהו הפרויקט הראשון שלי, ככה שאני עוד חדש בתחום ;D אשמח לשמוע הערות והארות, הצעות וכל תגובה אחרת. http://www.hwzone.co.il/gallery/album81 תהנו 8)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Jook,

רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RomanKr,

המפרט שלי מופיע בחתימה, לא בוצע שום OC. התוצאות שקיבלתי: 3DMark - 13535 PCMark - 6867 מערכת הפעלה WIN7 32BIT 4GB (3.5) RAM האם זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ofir123,

לא הגיוני הא? אבל זה מש-MBM5 אומר לי! החליפו לי לוח וכנראה שיחקו עם החיישנים של המעבד (של הלוח בסדר) וזה מראה טמפרטורה כזאת נמוכה! לא שזה איכפת לי שזה יהיה 56- אבל..... איך אני מסדר את זה? ניסיתי לשחק בגדרות של ה-MBM ולא עזר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by xdcee3,

יש לי קולר H100I http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html המאווררים מרעישים מאוד ופגומים כנראה צריך להחליפם איזה מאווררים מעולים מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by udi,

יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הצלחתי להגיע ל3.3 כרגע אני רוצה להגיע ל3.4 ואם יהיה אפשרי אז אפילו יותר. יש לי עוד שאלה, מהי הטמפרטורה המקסימלית של הE6600?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים