אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל האנשים שאוהבים להתעסק אם ברזלים! כרגע אני התקנתי מעבד Pentium D 925 במקום, Pentium 4 שעמד אצלי לפני זאת על מחשב הנסויים שלי.היה חשש כי המעבד לא יתאים ללוח אם Abit AL8-v כיוון שלא רשום באתר חברה שהמעבד נבדק עם הלוח-אם הזה (עדיין זה לא אומר כי הוא לא מתאים!הוא רק לא נבדק). המחשב עלה יפה ואני מאוד שמחתי. כמובן שלקחתי בחשבון שמעבדים מהסוג D מתחממים הרבה יותר מאשר המעבדים (צורך 95W מתח! לעומת מחשב אחר שיש לי עם מעבד Dual Core E6600 שהמתח שם רק 65W) אבל לא ציפיתי שתוך כמה דקות הטמפ' תגיע ל 71c וממשיכה לרוץ למעלה! חמשהו יש רעיונות? אולי מאוורר חדש צריך? אולי מאוורר אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע ASUS A7V133. עם 512MB SDRAM. :AR15: אני רוצה לשדרג אותו למשהו חדיש יותר (אני יודע שאני משוגע על שידרוגים, ושהוא עדיין לוח אם טוב) כמו ASUS A7V266E. אבל, בעוד כ3-4 חודשים יצא הצ'יפסט החדש של VIA, ה KT333. אז, כדאי לי לחכות ללוחות אם המבוססים על הצ'יפסט החדש? או לשדרג עכשיו? ??? ואני לא מתכוון לשדרג את המעבד כרגע. (יש לי Athlon 1.33GHz). מקווה שתעזרו לי להחליט, IIIways.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי CRYSTAL ORB וכרטיס המסך שברשותי הוא GEFORCE 2 PRO ואני לא מצליח להתקין את המאורר ??? ניתקתי את המאורר המקורי אבל הHEATSINK נשאר והיא אפשר לנתק אותו בלי להפעיל הרבה כוח ואת הקריסטל אי אפשר לחבר על ההיטסינק. יש ברירה? או שאצתרך להחזיר את המאורר? חוץ מזה אם אני מחבר אותו אני צריך לחבר אותו ישירות לכרטיס עם החיבור הקטן או להשתמש במאריך ולחבר אותו לספק ומה ההבדל? תודה ליאור
-
מיכל + משאבה, פיתרון מעולה וסקסי. גופי קרור יפיפיים לזיכרונות של הכרטיס מסך. הבלוק של EK ל260 השני שלי. הכרטיס לפני. בלי המאווררים. מתפשט... ערום ! מוכן לבלוק. עבודת נמלים הפדים הטרמים האלה, לחתוך ולהניח - חתיכת עבודה. מורכב הRX360 של XSPC הסתבר ששני הכרטיסים לא יכולים לשבת בSLI במרחק חריץ אחד ביניהם, בגלל המחברים, אז נוצר אילוץ להזיז את הכרטיס התחתון לסלוט השלישי -האחרון- מול אותו סלוט יש bracket בודד... על הכרטיס יש bracket כפול... אז יד ימיני dhob187 עשה לנו bracket מתאים מהbracket-ים שהגיעו עם המארז - אחלה עבודה - תודו ! את המיכל המדהים הזה מצאתי בחיפושים ברשת אחרי פיתרון טוב למשהו קומפקטי+משאבה+מיכל, הדבר הזה כמעט מושלם ! הוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש בקרוב אחד מן הבורדים הבאים: מי להערכתכים יתן את המיטב עבור הכסף ואם אפשר איפה ניתן למצוא אותו במחיר הטוב ביותר כיום (אגב מאוד מעניין אותי הלוח של ABIT המבוסס 975X) ASUS P5B DLX ASUS P5W DH DLX ABIT AW9D-MAX המלצות ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה בסדר לSTOCK FAN? בזמן שאני לא משחק? רק באינטרנט? מחר אני מביא H55 ורציתי לדעת אם הוא יחזיק עם המפרט והספק שלי והאם כדאי להשתמש בשני המאוררים שלו על הראדיאטור אחד מקדימה ואחד מאחורה כי יש לי כבר 3 שבאו עם המארז על המחשב. ועוד שאלה. למארז שלי יש אפשרות שליטה במאוררים? מומלץ לי לחבר הכל פשוט ללוח אם שיבחר לבד? או להשתמש בזה בחלק? נסו להדריך אותי כמה שיותר PC Specs •Case: Antec GX 505 with 3 120MM FanCoolers •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-3.9GHz Turbo (8 CPUs) •Memory: Samsung 16GB [4x4] DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Wind…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט מאוד לגבי השתיים האלו,מי יקרר טוב יותר את הכרטיס ? ומי יביא את ה O.C שלי לרמה גבוהה יותר ? :s05: רוצה לסגור כבר השבוע אז אודה להמלצתכם. 1. Arctic-Cooling ATI Silencer 5 - rev.2 2. ZALMAN VF700-Cu
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי בערך איך הולך התהליך האצה של המעבד והזיכרון (במקביל) והיחס מעבד:זיכרון. אבל יש גם אוברקלוק ללוח, מה זה עושה ? איך עושים את זה? מה זה נותן בעצם? המון תודה, אם אפשר הסבר מפורט זה יהיה טוב, לא אכפת לי אפילו אם יהיה מצוטט מת'רד אחר או משהו, המון תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מעוניין לעשות לכרטיס ה470 של INNO3d קצת OC לא משהו רציני, מישהו מכיר תוכנה פשוטה טובה ויציבה שמאפשרת תיכנות הזיכרונות / GPU ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/nmgizr3wniml.jpg זה אחרי מאמץ ... חצי דקה אחרי ששיחקתי AA .. Americas army אממ .. זאת טמפרטורה שגרתית ? \: מעבד AMD 4800+ .. X2 מאוורר ומשחה מקוריים מהחברה .. מחשב חדש לגמרי
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
JIUHB 0310 DLT3C Vcore 1.9V קרור מים מתוצרת עצמית. POST ב2700MHz ! המשך יבוא .... )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. קניתי לפני כמה ימים AMD XP Mobile 2600+ ולוח Abit NF7-SL .. בכוונה ברורה להגיע לאוברקלוק איכותי.. אז כמו שאתם רואים בחתימה, זה הצליח מצויין, אני כרגע על 2.53Ghz, שזה FSB220 ומכפלה של 11.5. הבעיה היא שאני מריץ את זה על מתח של 1.93 וולט למעבד. המחשב עובד יציב לגמרי ובלי בעיות, וגם לא חם מידיי תודות לקירור האיכותי של SP97. אבל השאלה שלי היא אם המתח הזה לא מסוכן למעבד? ובאופן כללי כמה אפשר להעלות מתח למעבד הזה בלי לגרום נזק? כי אני רואה אנשים בפורומים באינטרנט על אותו סטאפ כמו שלי בדיוק, שמריצים את המעבד הזה על 2 וולט ויותר, ורבים גם מריצים על 1.9 כמוני. כי תכלס אני יכול יכול להעלות עוד את המכפלה (כבר הגעתי ל-12 אבל המחשב היה קצת פחות יציב מעכשיו) אבל בשביל זה צ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז: COMPUCASE 6C28 BLACK לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spire Storm 532 ספק : Seasonic M12II-620 Bronze 620W זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X4 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD כרטיס מסך: Saphire HD7970 3GB GDDR5 צורב דיוידי: NEC DVD-RW AD-7260S X24 Black מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/7/35676004.png/ Uploaded with ImageShack.us כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/225/16761825.png/ Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלילה האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מרעיש קצת (ממש קצת), למחרת בבוקר פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד, ופתאום המחשב השקיט, המשכתי להחזיק את המאורר ובאותו הזמן הצצתי בטמפ' של המעבד שעמדה לפני אצירתו של המאורר על 35 מעלות, אחרי אצירתו של המעבד יש שינוי רק של מעלה אחד (כלומר 36), החזקתי את המאורר בערך כמה דקות ולא היה שום שינוי בטמפ'!. אז מה אתם אומרים? כך זה צריך להיות ? הכוונה לרעש+הקירור ? אולי יש איזושהי ביקורת על המאורר הסטנדרתי של המעבד שלי ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו דרך יותר מומלצת? לשים כמות באמצע והסינק כבר יפזר את המשחה http://hwzone.co.il/reviews-files/chevy/Pics/Zalman_Fatal1ty_FS-V7/Zalman_09.JPG (chevy אני מקוה שלא אכפת לך ..) או למרוח שכבה אחידה על כל הליבה כמו שמוסבר פה באחד המדריכים באתר תודה !!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם התמונה הבאה היא של הכבלים כבל 33ATA או 66/100ATA אני פשוט רוצה לעגל אותם ואני לא יוגעת אם זה אלה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לשחק טיפה עם הTEC שלי, בידדתי הכל הרכבתי את הבלוק מים ואז חשבתי למה שלא לנסות מים עם קרח. מחר אני יעלה את התמונות של ה CPU-Z מההרדיסק של המחשב ההוא, היתי חייב לכבות לפני הזמן כי לא בידדתי את הצד האחורי של הלוח ונהייתה שם ממש שלולית, היה יציב 28 דקות של OCCT. לא יודע על כמה מעלות היה המעבד, כל התוכנות מדידה הראו 15 מעלות, מתאר לעצמי שהיה הרבה פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-