אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקיי ככה... כרטיס מסך ENGTX260 TOP/HTDI/896M של ASUS. Engine Clock 650 MHz Shader Clock 1.4 GHz קצת בOC מהחברה. דרייברים חדשים ולפעמים קרה פעמיים-שלושה שטמפ' של הכ.מסך הגיע עד ל101 מעלות... שמתי לב רק אחרי שנהיו פיקסלים במשחקים. בבדיקה ראיתי שהקירור כלל לא פעל. אחרי ריסטארט. הקירור פעל ישר על מקסימום. וככה כמו שאמרתי מספר פעמים... איפה יכולה להיות הבעיה ואיזה עוד פרטים לתת??? אגב, ישר יכול לשלול את הגירסה עם וירוסים המחשב אינו מחובר לרשת והכל מותקן רק מקורי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אהלן , לפני מספר חודשים , רכשתי מחשב די חזק . המקום שבו אני עובד עם המחשב , חם ומלא אבק . 90 אחוז שאחליף מארז בשביל למנוע כניסת אבק מסיבית ורצון לקירור גדול יותר עבור רכיבי המחשב. לדעתכם ! כמה מאווררים אמורים להיות במחשב ? (או שבכלל עדיף קירור מים) המחשב בשימוש רציף של 3 עד 5 שעות ביום , (מעבד I5 ללא כרטיס מסך תושבת 1151) כרגע יש מאוורר 1 , המחשב שקט מאוד אבל לא קר , המטרה שלי להיות עם ראש שקט ! ולדעת שהוא בטמפ' טובה עבור הרכיבים הפנימיים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לביוס משנה תדרי FSB מוריד מכפלה לזכרונות אבל משום מה המחשב נכבה ונדלק מחדש ללא אוברקלוק. הלוח הוא : G31M-ES2L מעבד פנטיום D 915 2.8 כשאני עושה אוברקלוק עם ESEY TUNE אני כן מצליח המפרט הוא: לוח ומעבד כמו שציינתי כרטיס מסך 220GT 1GB ספק אנרמקס טומהוק 405W הכרטיס ללא אוברקלוק
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים ורציתי לדעת כמה מאווררים לקנות ואיפה למקם אותם במארז. אז מצאתי מדריך באתר הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool.php עכשיו מה שלא הבנתי נמצא בדף השני בתמונה הזאת: תסתכלו בבקשה על מצב "4" שבתמונה. אני כבר הבנתי מהתמונה הזאת שצריכים לשים מאוורר עליון, מעל המארז (כמובן גם לקדוח חורים), וגם צריכים לשים מאוורר מתחת לכוננים הקשיחים, אבל שהמאוורר יהיה על דלת המארז. עכשיו מה שלא הבנתי זה איך אני אמור למקם את המאוורר שנמצא מתחת לספק? (הרבה מתחת לספק). אני אמור לקדוח שם חור? יש שם את כרטיסי ה-PCI, אז יהיה בכלל מקום בשביל זה? ואם יש באתר הזה מודינג שמישהו עשה, והשתמש באותו מצב איוורור כפי שמתואר במצב 4 בתמונה אז תביאו לי …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני שבועיים היה לי את הלוח אם של MSI MS-7267 . מעפן ביותר שתומך עד 2GB RAM ... לפני שבוע שידרגתי ל ASUS P5G41C-M LX עכשיו זו הבעיה ... בלוח אם הקודם הגעתי עם המעבד לOC של 2.30 ועם זה אני בקושי מגיע ל 2.30... אני צריך להגיד תודה שהבעתי ל 2.26 וגם זה בקושי למה לעזאזל ? ( אם לא מתאים לפה תעבירו בבקשה )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כחלק מההתעניינות של בקירור מים אני קורא המון מידע באינטרנט ובחנויות ונתקלתי מס' פעמים במושג "לופ פרללי" ולפני מספר ימים הסתכלתי על ה-Apogee HD של סוויפטק וראיתי בהסברים שאפשר לעשות איתו "לופ פרללי וסיריאלי משולבים" עם דיאגרמה ותמונה. בדיאגרמה מוצג סדר החלקים שהשוני בין הסיריאלי לפרללי הוא שבפרללי המים מהמשאבה מתפצלים ל-3 יציאות (לבלוק יש כניסה אחת ו-3 יציאות שהבחיה היא עצמית באיזו יציאה להשתמש) ול-3 חלקים שונים ומתחברים ל-3 כניסות ברדיאטור (יש רדיאטור עם 3 כניסות?!) והשאלה פשוטה: מה הוא בדיוק לופ פרללי ומה יתרונותיו, חסרונותיו ודרך יישומו. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_971_498_493&products_id=32578 גללו למטה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו דרך יותר מומלצת? לשים כמות באמצע והסינק כבר יפזר את המשחה http://hwzone.co.il/reviews-files/chevy/Pics/Zalman_Fatal1ty_FS-V7/Zalman_09.JPG (chevy אני מקוה שלא אכפת לך ..) או למרוח שכבה אחידה על כל הליבה כמו שמוסבר פה באחד המדריכים באתר תודה !!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עולה בין 20 ל35 דולר ל3 שנים על כל נזק שיהיה כתוצאה מהמהרה The Performance Tuning Protection Plan being offered by Intel is a chance for you to experiment with the overclocking features of your processor without the worries of what will happen if you push the processor too far. The Plan allows you a single processor replacement, hassle-free, from our customer support. This is in addition to your standard 3 year warranty. In other words, if it fails under normal usage, we will replace it under the standard warranty; if it fails while running outside of Intel's specifications, we will replace it under the Performance Tuning Protection Plan.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את ה CPU / CORE 1/2/3/4. ויש את ה CPU הראשי (אחרי הלוח אם) מה הטמפ' הזאת מיצגת ? ממוצע של כל הליבות זה בטוח לא. אז מה, טמפ' כללית של המעבד, מבחוץ כאילו, אם נוגעים בוא עם היד ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הV1 שלי היה הפוך, זאת אומרת זורק אוויר 'חם' על הכרטיסי מסך אז סובבתי אותו כך שאת האוויר שלו הוא יוציא לכיוון המאוורר האחורי ופתאום ראיתי שהטמפ' של הכרטיסי מסך 50 מעלות ובדרך כלל זה 43-44-45 ועוד יותר מוזר, גם קלטתי שהמעבד ב50 מעלות במנוחה!! אז בגלל זה הפכתי את הV1 למרות שעד עכשיו הטמפ' היו בסדר גמור אבל רציתי להפוך וזה נתן לי את הסיבה העלתי גם את הRPM מ1700 ל2200 ואין בכלל שינוי בטמפ' וגם את הכרטיסי מסך העלתי מ35% בRPM ל60% ואין שינוי בכלל כנראה שאין מספיק הוצאת אוויר החוצה מהמארז? מישהו יכול לעזור לי קצת?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מאוורר טוב יותר ? ENERMAX TWISTER CLUSTER UCCL או Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm ? שניהם אותו מחיר פחות או יותר 90 - 100 שקל , יש בילבול מסויים יש CFM ויש M3/h ויש כאלה חנויות שרושמות CFM וזה בעצם M3/H ורשום AIRFLOW זה מטעה , יש משהו מאוד מוזר באתר של KSP ראיתי מאוורר 12 ס"מ של Scythe הוא עולה 45 ש"ח Slip Stream 12cm Case Fan ויש לו CFM 68.54 !!! ול ENERMAX ו Noctua יש 50+- CFM שהם יקרים פי 2 ! , וה Scytce עושה רעש סביר של 24DB זה לא אמור להרעיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך PCI-e בן בערך 3 שנים מתוצרת Winfast (כיום Leadtek) עם צ'יפסט Nvidia 7600GS. הלך לו המאוורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם בקלות ומגמגם במשחקים. הכרטיס עלה בזמנו 700 ש"ח ולדעתי הוא מספיק טוב בשביל להריץ משחקים עם גרפיקה בינונית כגון Starcraft II. ניסיתי לפרק את שרוול הקירור בעצמי אבל לא הצלחתי. חבל לי להיפטר ממנו רק בגלל מאוורר קטן. האם זה משהו שאפשר לתקן בחנות אלקטרוניקה בפחות מ-100 ש"ח ? 8) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר בחלון שיוציא או יכניס אוויר? המאוורר שבראש המארז באמצע אחרי הספק שיוציא אוויר או יכניס אויר? איך לסדר את המאוורר/ים שמתחת לספק ? איך לסדר את המאווררים שבחזיק המארז? והינה כמה תמנות מהחיתוך שבצעתי היום עבור המאוורר העליון.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I5 - 3470 , עשיתי לו המהרה קטנה דרך הביוס מ3.2 ל3.4ת שמתי לב שבעומס כבד הוא מגיע ל82 מעלות, איזה קירור מומלץ? האם קל להרכיב קירור למעבד אם בחיים לא עשיתי דבר כזה? (אני יודע לחבר הארדדיסקים וכרטיס מסך וכו', תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח אם: Asus P5S800-VM מעבד : Pentium 4 - 3.0GHZ זכרונות: Twinmos DDR1 - 2*256MB חיפשתי בביוס וראיתי שאין שום אפשרות לשנות מתחים או כל דבר אחר שכתוב במדריך, בנוסף ראיתי שחסרות לי אפשרויות לעומת הצילום מסך שיש ב Manual של הלוח אם. מה אפשר לעשות ? אולי עדכון ביוס ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי CRYSTAL ORB וכרטיס המסך שברשותי הוא GEFORCE 2 PRO ואני לא מצליח להתקין את המאורר ??? ניתקתי את המאורר המקורי אבל הHEATSINK נשאר והיא אפשר לנתק אותו בלי להפעיל הרבה כוח ואת הקריסטל אי אפשר לחבר על ההיטסינק. יש ברירה? או שאצתרך להחזיר את המאורר? חוץ מזה אם אני מחבר אותו אני צריך לחבר אותו ישירות לכרטיס עם החיבור הקטן או להשתמש במאריך ולחבר אותו לספק ומה ההבדל? תודה ליאור
-
יש לי מעבר P4 סטנדרטי במהירות 3Ghz,קירור הסטוק מאס עלי מזמן,ובגלל בעיות שנוצרו בזמן האחרון(עליית החום ל88+ בidle) החלטתי סוף סוף להחליף אותו. מבין כל האפשרויות שבדקתי,מצאתי שBig Typhoon VX של Thermaltake נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לשאול אם יש לכם הצעות טובות יותר לקירור בטווח המחירים שלו. בתודה מראש עריכה: כמו-כן רציתי לדעת אם מישהו שמע על בעיות שנוצרו עקב משקלו הגדול יחסית.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה חוסר במשחה תרמית יכול לפגוע בקירור?.. אני עם מספר תוכנות בודדות פועלות (אייטונס, טורנט, מסן, כרום..) וטמפ' המעבד מגיעה ל50-60 מעלות, ואני עוד אציין שקירור הסטוק + 4 מאווררים בסירקולציה נכונה על 100%.. סידור כבלים בסדר למארז.. משחה תרמית עושה כזה הבדל גדול או שיש פה בעיה אחרת? 1. MX2 או MX4, ההבדל במחיר שווה את זה? 2. MX3 לא קיים יותר? 3. לכמה מריחות יספיקו 4 גרם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפעמים שאני משתמש במחשב ומדליק את הקטודה בזמן הפעולה המחשב נתקע רק לפעמים לא תמיד... בכל מקרה הקצוות הקטנות של הקטודה נהייו חומות כאלה כאילו משהו נשרף ובקצה אחד של הקטודה נהייה סדר בזכוכית.. קיצר הקטודה בת 3 חודשים בערך ( יש מצב ל4 ) קיבלתי אותה עם המארז SIMBADDA - (מפנדה..) ו........ השבוע הזכוכית עצמה נפרדה איפה שהיה סדק וכל הקטע המוזר זה שהקטודה לא זזה מהמקום בכל הזמן הזה.. אבל היא עובדת המון המון המון לפעמים שבועיים-שלוש רצוף. מתוך ה3 חודשים נגיד שיש לי אותה נטו היא עבדה 3 וחצי חודשים בקיצור התנתק לי שם משהו שהוצאתי את הקצה הקטן איפה שהזוזית התנתקה הקטודה כאילו יצאה מהבית שלה בצד אחד אז החזרתי את הזכוכית והקטודה נכנסה שוב לכיס הקטן הזה שהיה שם חחח מה שלא י…
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-