אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, הפנו אותי אליכם מפורום מעבדים חומרה.אני משתדרג למעבד i5 6600k ומבין כל לוחות האם שהמליצו לי עליהם אני אלך על ה GA-Z170X-UD3 של gigabyte. במקור חשבתי על Z170-K של אסוס אבל ירדתי מזה בגלל משהו שנקרא power phases, אני לא בקיא בעיניין האוברקלוקינג אבל אני יודע שהיום זה קל מתמיד. בכל מקרה בינתיים אני חושב על Corsair vengence LPX 2400 mhz CL14 שני סטיקים של 8 gb. המלצות אחרות לזיכרון יתקבלו בברכה, כמו כן דעות על הלוח אם הנבחר, אשמח לשמור על מסגרת התקציבבעיקר למטרות גיימינג. האם יהיה קל לבצע אוברקלוק יציב ואמין למפרט הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ביקורת עליו ניתן לקרוא כאן : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_jet7/index_eng אבל הנה הצצה קטנה :
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשבר לי צלע של המאוורר לכרטיס מסך מה עושים המאוורר עם צלע אחת שבורה עושה רעש לא נעים במה מחליפים כרטיס 4850 גייגאבייט
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צג עם תמיכה בעברית... מישהו יודע איזה תוכנה תומכת בעברית לעזעזל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני על טמפרטורות נמוכות, המערכת עובדת יציב ללא קריסה אחת.. אני משחק CRYSIS 2 גולש רואה סרטים HD 1080P, בקיצור המחשב פתוח 24\7 ללא קריסה . השאלה היא למה כשאני מפעיל OCCT על HIGH (בדיקת מעבד כמובן) המחשב קורס .? טמפרטורה תקינה מתחים יציבים ..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד 990X בתוך לפטופ (ולכן גוף הקירור לא משהו). כשאני מריץ אפליקציה שמנצלת את כל 6 הליבות ב-100% אז אני מגיע לכ-93 מעלות בממוצע והכי חם - 98 מעלות (לפרק זמן קצר). המקסימום למעבד הוא 101. עד כמה כדאי לעבוד כך למשל זמן? מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהיא בסדר לעבודה למשך זמן? האם כדאי לנסות לשדרג את הקירור שבתוך הלפטופ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר על הקירור הנוכחי שלי התחיל להרעיש למרות שהכל מתוחזק ונקי מאבק. רציתי להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב ושקט. הקירור הנוכחי שלי הוא זיוף כלשהו של Shagon ARC-118 (קניתי בזמנו מה שהיה כתוב באתר בחנות כשאגון אבל עכשיו מתברר לי שהגיע לי זיוף, המק"ט הוסר מאז מהחנות והוחלף במוצר אחר - מה שאני חושב שזה מהסיבה הנ"ל) הייתי יכול פשוט לפרק אותו להחליף משחה ולשמן את המאוורר, אבל אם אני אצטרך להתעסק עוד פעם עם הקליפסים הנוראים של אינטל הקירור הזה פשוט יעוף מהחלון המפרט בצד והמחשב משמש בעיקר לגיימינג בנוסף אני הופך מחשב ישן שלי לHTPC ורוצה להחליף גם את הקירור שלו לאחד שקט ובגלל שזה הולך ליהיות HTPC השקט חשוב לי הרבה יותר כאן. אני לא זוכר כרגע בדיוק את המפרט שלו, אבל זה core 2…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שוב, אם למישהו יש המלצה על בקר טוב, לפי הפירוט שאתן בהמשך, אשמח לשמוע. אז ככה, דבר ראשון, מדובר במארז CM 690 III(בגרסא ללא החלון); http://www.coolermaster.com/case/mid-tower-cm690-series/cm693/ המאווררים: 1 קדמי, 200מ"מ, מגיע עם המארז. 2 עליונים, 120מ"מ, Scythe Slip Stream-1900RPM ; http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120.html 3. 1 אחורי, 120מ"מ, מגיע עם המארז. 4. אחד תחתון: 120מ"מ, Scythe Slip Stream-1900RPM. 5. 2 על הדלת, 120מ"מ, SP120 High Performance Edition, High Static Pressure; http://www.corsair.com/en/air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan 6. 2 מאוורים של הקירור למעבד Noctua Nh-D15. סה"כ מדובר ב-9 מאווררים.…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד התעוררתי, צחצחתי שיניים, הדלקתי את המחשב וחשכווו עינייייי !!!!!!!!!! אז הדלקתי את הקטודה שתעשה קצת אור... ואז ראיתי שיש במארז שלי לא מעט אבק! איך מנקים את זה בצורה פרקטית בלי הרבה פירוקים מיותרים ובלי חשמל סטטי ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר את זה? Athlon, זה עדיין על הרשת? יש איזה קישור איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו דרך יותר מומלצת? לשים כמות באמצע והסינק כבר יפזר את המשחה http://hwzone.co.il/reviews-files/chevy/Pics/Zalman_Fatal1ty_FS-V7/Zalman_09.JPG (chevy אני מקוה שלא אכפת לך ..) או למרוח שכבה אחידה על כל הליבה כמו שמוסבר פה באחד המדריכים באתר תודה !!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס לאחרונה ורציתי לשאול אם יש טעם לעשות לו OC אם אני משחק ברזולוציה 1360X768 ועם מעבד AMD 630 2.8@3.6? או שכרגע המעבד הוא הצואר בקבוק וOC לכרטיס לא יועיל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש בקרוב אחד מן הבורדים הבאים: מי להערכתכים יתן את המיטב עבור הכסף ואם אפשר איפה ניתן למצוא אותו במחיר הטוב ביותר כיום (אגב מאוד מעניין אותי הלוח של ABIT המבוסס 975X) ASUS P5B DLX ASUS P5W DH DLX ABIT AW9D-MAX המלצות ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אנשים איך אני מבצע אוברקלוקינג לזכרונות שלי אחרי שהגעתי ל- Q6600 GO 2.4ghz -> 3.2ghz? 4GB OCZ PLATINUM DDR2 1066 PC2 8500 Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V http://s7.postimg.org/4sn5fj06z/20_227_298_16.jpg' alt='20_227_298_16.jpg'>
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בלוח ה-Gigabyte GA-7N400-L שברשותי ישנה אפשרות לקבוע בג'מפרים את המכפיל וכמובן לשנות ב-BIOS את ה-FSB. אם ברשותי מעבד AMD Athlon 2000+ שעובד ב: 12.5 x 133Mhz = 1674Mhz האם ע"י אני יכול להפוך אותו ל: 10 x 166Mhz = 1660Mhz תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העם כדי לי לחבר שני מאווררים זה לזה? עם כן: מה זה משפר וכד עם לא: למה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX. מאוורר 80 MM מקדימה מכניס מאוורר 80 MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM גל הגג מוציא מאוורר 120MM על הדלת, מול המעבד מכניס היטסינק המקורי של AMD עם פד טרמי עליו. חוטים מסודרים מאוד בפנים. עד לפני יומיים הטמפ' הייתה די טובה (בהתחשב בכך שיש לי את ההיטסינק המקורי של AMD): 40 מעלות במנוחה, ו-49 במאמץ. אבל אתמול היא עלתה לי ל-45 במנוחה והיום היא הגיעה ל-52 במנוחה!!!!!!!!! קרה משהו להיסטינק? פתחתי את המארז והוא וכל המאווררים פועלים כרגיל, אין אבק בתוך המארז, וכמו שאמרתי החוטים מסודרים בפנים. משלשום לא שיניתי שום דבר במארז, אז למה פתאום עלתה הטמפ' ביומיים האחרונים ב-12 מעלות? זה גם לכם קרה בגלל החום?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-