עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם זה באמת חשוב לדעת כמה וואת יש לכם במחשב אתהתשובות תימצאו בהמשך!?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Crash5,

שלום לכולם. רציתי להזמין אתכם לצפות בתמונות של הפרויקט שלי, שעלה לאתר לפני זמן קצר. זהו הפרויקט הראשון שלי, ככה שאני עוד חדש בתחום ;D אשמח לשמוע הערות והארות, הצעות וכל תגובה אחרת. http://www.hwzone.co.il/gallery/album81 תהנו 8)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום ותודה על הקריאה. רציתי לשאול אם יש צורך למרוח משחה תרמית על כרטיס מסך (האם יש סיכוי שזה ישפר ביצועים) או האם משחה תרמית מתאימה רק לצ'יפים על לוח האם. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bug2000,

בלילה האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מרעיש קצת (ממש קצת), למחרת בבוקר פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד, ופתאום המחשב השקיט, המשכתי להחזיק את המאורר ובאותו הזמן הצצתי בטמפ' של המעבד שעמדה לפני אצירתו של המאורר על 35 מעלות, אחרי אצירתו של המעבד יש שינוי רק של מעלה אחד (כלומר 36), החזקתי את המאורר בערך כמה דקות ולא היה שום שינוי בטמפ'!. אז מה אתם אומרים? כך זה צריך להיות ? הכוונה לרעש+הקירור ? אולי יש איזושהי ביקורת על המאורר הסטנדרתי של המעבד שלי ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The_Byter,

JIUHB 0310 DLT3C Vcore 1.9V קרור מים מתוצרת עצמית. POST ב2700MHz ! המשך יבוא .... )

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני חושב להעיף את ה spire ולקנות משהו יותר שקט ואפקטיבי. קודם כל אני ציך להסיר את הAC שכרגע יש על המעבד, איך עושים זאת? מאיפה אני משיג בקבוק של 99% alcohol isospryl? האם זה חומר הניקיון שמקבלים על ערכות ניקיון לCD's?

8. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. ? זה לא כל כך חשוב לי אבל אם אני ארצה לשדרג את הקירור בעתיד (המפרט בצד)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. זה התחיל בספלינטר סל וממשיך כמעט בכל המשחקים,המסך פשוט נכבה (מחשב לא) בעת המשחקים . אני לא משחק עם פילטרים בהגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) ובכל זאת כל המשחקים פשוט או נתקעים או המסך כבה ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי טמפ' והטופ שהכרטיס מגיע הוא ל 60 מעלות כך שלא נראה לי שזה בעיית טמפ'. הורדתי גם את התיזמונים ל 540/590 וגם זה לא נראה שעוזר. אנא עזרתכם ,אני מתחיל להצטער שרכשתי את הכרטיס הזה עוד לא הספקתי להנות ממנו כמו שצריך והוא עושה לי לא מעט בעיות. :'(

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE כבר שנתיים, לאחרונה המאוורר שעל הכרטיס החל להשמיע רעשים מטריפים! האם יש דרך לסדר את זה? ומה גורם לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jook,

רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

יום אחד התעוררתי, צחצחתי שיניים, הדלקתי את המחשב וחשכווו עינייייי !!!!!!!!!! אז הדלקתי את הקטודה שתעשה קצת אור... ואז ראיתי שיש במארז שלי לא מעט אבק! איך מנקים את זה בצורה פרקטית בלי הרבה פירוקים מיותרים ובלי חשמל סטטי ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yakir105,

יש לי כרטיס מסך HD3850 ורציתי לשאול למה לא מופיע לי בתפריט של הCATALYST אפשרות של Over drive ? ניסתי לעדכן דרייברים ותוכנות כמה פעמים .. צריך להתקין את האפשרות הזאת בנפרד ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Arik.G,

ביקורת עליו ניתן לקרוא כאן : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_jet7/index_eng אבל הנה הצצה קטנה :

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך 6600GT

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מבקש המלצה לקירור למעבד i5 2500K טוב יעיל ושקט. מתוכנן OC ככל שיתאפשר עם החומרה הקיימת: 1. לוח: ASUS P8P67-M PRO 2. זכרונות: G.SKILL RipJaw X edition 1600 CL7 3. כ.מסך: MSI R5770 HAWK הבנתי שהזכרונות שלקחתי יש להם בעיית גובה ולא כל גוף קירור מתאים להם. בהנחה שהסלוט הראשון שקרוב למעבד נותר ריק אשמח מאוד לקבל המלצות "חמות לפתרון קר" :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mor1989,

http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg מערכת: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אין קירורים שקניתי או משהו ז"א המחשב בא איכשהוא רק עבר OC =) מקווה לתגובות לגביי המערכת ואה OC שעשיתי והטמפרטורות , אני מתכוון לקנות את אה BIG TYPOON אך אני רוצה לדעת בכמה הוא יוכל להוריד לי את המערכת בטמפרטורות תודה רבה חברה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kfir Rachmani,

המאוורר שלי הוא של אינטל והוא מאוד רועש. אז אני מחפש מאוורר זול,שקט וקל להתקנה שיתאים לי לתושבת. תודה מראש לעוזרים המעבד והלוח אם שלי: CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 42 °C Haswell 22nm Technology Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. H81M-A (SOCKET 1150)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. טוב החלטתי לבנות לי מערכת קירור מים למחשב בלוק אני רוצה לקנות ואני מתלבט בין 3 בלוקים שמצאתי בפנדה.. המערכת שלי זה Amd AthlonXP 2500+ GigaByte GA-7N400-L דבר שחשוב מאוד זה שהבלוקים יכנסו בצורה טובה על הלוח אם..למה פעם שעברה שקניתי VANTEC AERO FLOW הייתי בטוח שהוא יכנס בצורה מושלמת..אבל אז הסתבר לי שיש קבל שמפריע לו..והייתי צריך לקחת דרמל ולעצב אותו מחדש.. (: בכל מקרה הנה הבלוקים: ASETEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1538&products_id=9191 ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1316&products_id=4296 Danger Den http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1312&products_id=9333 אם למישהו יש הצעו…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rafi-s-,

מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר לתת ל adata vitesta ddr 500 512 mb x2 על dual ובאיזה htt: ובאיזה מתח: תודה

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים