עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אצלי במשהו כמו 6-7

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. זה התחיל בספלינטר סל וממשיך כמעט בכל המשחקים,המסך פשוט נכבה (מחשב לא) בעת המשחקים . אני לא משחק עם פילטרים בהגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) ובכל זאת כל המשחקים פשוט או נתקעים או המסך כבה ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי טמפ' והטופ שהכרטיס מגיע הוא ל 60 מעלות כך שלא נראה לי שזה בעיית טמפ'. הורדתי גם את התיזמונים ל 540/590 וגם זה לא נראה שעוזר. אנא עזרתכם ,אני מתחיל להצטער שרכשתי את הכרטיס הזה עוד לא הספקתי להנות ממנו כמו שצריך והוא עושה לי לא מעט בעיות. :'(

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zaxaca,

איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by maphisto,

האם משהו שינה פעם מתח זכרונות? ומתח AGP אני שיניתי ל 2.6 ל DDR ול 1.6 ל AGP מעניין אני יבדוק את זה עוד כצת ואז נראה אולי יעלה עוד. לוח 7VTX של גיגה בייט. יש אפשרות להעלות עוד אבל עד שאני יברר אם זה ממש מועיל אז אני משאיר את זה ככה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by giliboy,

קניתי גקסון כדי לעשות חלון במארז עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני שם את הסכין בגקסון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yakir105,

יש לי כרטיס מסך HD3850 ורציתי לשאול למה לא מופיע לי בתפריט של הCATALYST אפשרות של Over drive ? ניסתי לעדכן דרייברים ותוכנות כמה פעמים .. צריך להתקין את האפשרות הזאת בנפרד ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by looo,

יש לי את sandra 2002 ו-cpucool ויש בינהם הבדל של 7 מעלות (cpucool פחות מsandra) איזה תוכנה יותר אמינה? יש תוכנות אחרות? תודה! עריכה: בדקתי עכשיו במצב ldle ןב-full load עם prime 95 בcpu cool הטמפרטורות בldle הם 43-45 ובprime 95 הם 57-60 בsandra 2002 הטמפרטורות בldle הם 47-49 ובprime 95 הם 58-61 מה נכון? יש לי p3 800mhz והטמפרטורות האלהדיי גבוהות כדאי להחליף גוף קירור? אם כן מה עדיף וולקנו 9: http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm או ארופלו http://www.pch.co.il/docs/pd-73977067.htm יש משהו אחר יותר טוב עד 180 ש"ח? (לסוקט A)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי כמו שניתן לראות בתמונה, המהירות אצלי היא 1 ג'יגה קבוע, כאשר המהירות אמורה להיות 2. מחשב דל נייד D820 אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עולה בין 20 ל35 דולר ל3 שנים על כל נזק שיהיה כתוצאה מהמהרה The Performance Tuning Protection Plan being offered by Intel is a chance for you to experiment with the overclocking features of your processor without the worries of what will happen if you push the processor too far. The Plan allows you a single processor replacement, hassle-free, from our customer support. This is in addition to your standard 3 year warranty. In other words, if it fails under normal usage, we will replace it under the standard warranty; if it fails while running outside of Intel's specifications, we will replace it under the Performance Tuning Protection Plan.

11. כמו שאתם יודעים למארז 6A19 יש שתי מאווררים, אחד שמכניס אוויר שנמצא בקדמת המארז ואחד שמוציא שנמצא בחלק האחורי. הבנתי שאם אוסיף מאוורר שלישי השינוי יהייה לא קטן והטמפרטורות יצנחו בעוד כ 3 מעלות. אם כך הדבר, מהו המקום הכי מומלץ לדחוף בו מאוורר 120מ"מ במארז.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shloosh,

יש לי 9800gt עם קירור פאסיבי, והמתכת של הקירו מאוד חמה. בגלל שהוא כזה כרטיס גדול ישנים כלבלים שנוגעים לו בקירור... יש מצב שהם ינמסו פשוט?? אני דואג שהוא יגיע לכזה טמפ' שהוא יתיך איזה כבל או משהו... יש סיכוי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. עשיתי OC על קירור אוויר הוספתי עוד מאוור שמפקיא את המחשב ליתר דיוק 2 אבל לא חשוב.. קיצר הטמפטרות סבירות 43 מעבד במנוחה.. לוח אם 30.. ואין קול מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Bezos,

קניתי מחשב לפני כשנתיים, עובד יפה מאוד וכמעט ללא תקלות אך לאחרונה התחלתי לשים לב להערות המתריעות בפני התחממות יתר של המעבד. פתחתי את המארז וגיליתי את המעמד של גוף הקירור שבור בחלק אחד וסדוק בצידו השני. רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע כיצד ניתן להזמין את מעמד הפלסטיק בלבד כי הרי שאר גוף הקירור שלם ובמצב טוב. (כאשר שאלתי בKSP, שם קניתי את המחשב מלכתחילה, נאמר לי כי אין אפשרות להזמין בנפרד). תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בכלל בין משטח שעולה 80 לבין אחד שעולה 200? בשניהם עובד על אותו עיקרון של מאווררים לא ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הבעיה היא כשאני משחק ב GTA 4 או Prototype אז לאחר כ-5 דקות משחק המחשב פתאום משמיע רעשים של אמבולנס מאיזה רמקול פנימי שלא קיים. לא מובן לי הסיפור כי זה לא רעש שאמור להיות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by borisd9,

יש לי GA-7VT600-L ו AMD2500XP BARTON , הטמפרטורה של המעבד היא 52C , לחבר שלי יש את אותו מעבד עם אותו FAN ואצלו הטמפרטורה 40C ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח ערן
    Started by אורח ערן,

שלום, יש לי מעבד I5 - 3470 , עשיתי לו המהרה קטנה דרך הביוס מ3.2 ל3.4ת שמתי לב שבעומס כבד הוא מגיע ל82 מעלות, איזה קירור מומלץ? האם קל להרכיב קירור למעבד אם בחיים לא עשיתי דבר כזה? (אני יודע לחבר הארדדיסקים וכרטיס מסך וכו', תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. הרכבתי מחשב עם מארז של קולר מאסטר 2 690 בייסיק , לוח אם אינטל Z68 - 1055 , מעבד I7 2600K יש סידור כבלים טוב עכשיו הזרימת אוויר הולכת ככה : מאוורר מלפני ההארד דיסק צמוד לדופן המרכזי של המארז = כניסת אוויר יש מאוורר שמוציא אוויר באחורי המארז ושמתי מאוורר שמכניס אוויר בדופן הימנית של המארז מלמעלה שמכניס אוויר על הלוח אם/מעבד/זיכרון יש על המעבד סטוק קולר כפי שציינתי וטמפרטורה באיידל נעה בין 55-59 מעלות צלזיוס על המעבד לא מרחתי משחה על המעבד, שמתי את הקולר עם ה3 פסים שהוא בא איתם מהיצרן האם זה תקין ? או שעדיף למרוח משחה בכל מקרה? יכול להיות שהחוט של החשמל של המאוורר שתפוס מסביבו (יש לו מן תפסים כאלה שהוא כרוך מסביב לבית מאוורר ) מפריע למאוורר להסתובב? - למרות שזה נשמע לי מופר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C). מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני? בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא. על הקירור יש את המאוורר סטוק. איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום. ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה. מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו? תודה רבה לעוזרים! ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ^Daemon^,

שלום לכולם, עקב התיישנות המחשב שלי, החלטתי שהגיע הזמן להתעסק קצת עם ההגדרות ולנסות לשפר את מה שעוד נשאר ממנו.. מדובר במעבד AMD Athlon 64 3200+ 939 במהירות ליבה מקורית של 2.0Ghz.. לוח אם ABIT AN8 Ultra, וכרטיס מסך ATI READON X800.. בכל אופן, לאחר קריאה של כמה מדריכים, ומעקב ב OCDB של המהירות הממוצעת ל-OC למעבד שלי, החלטתי שאנסה להמהיר את מהירות הבאס מ-200 ל 260 Mhz.. הניסיון הראשון נכשל ברמה כזאת שכבר אחרי ה POST, קיבלתי הודעת שגיאה שיש תקלה בתדר ושעלי להכנס לביוס ולשנות את ההגדרות, ניסיתי להעלות קצת את המתח ל 1.55v.. לא עזר. משם ניסיתי לעבור למהירות FSB של 250Mhz: הפוסט עבר, אבל הוינדוס לא עלה.. ירדתי ל 240, כנ"ל אותה הבעיה.. ברגע שניסיתי לרדת כבר ל 220Mhz (שיפור עלוב וחס…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם עשיתי הכל נכון? מצרף תמונות המפרט ניתן לראות בפרופיל שלי תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים מכיוון שצריך לקנות קירור חדש חשבתי לעשות OC "על הדרך" אני מעוניין להגיע למצב שהשיפור מורגש, גם אם זה לא שיפור מטורף על איזה קירור הייתם ממליצים למערכת הנ"ל למטרות OC ולאיזה תדר ניתן להגיע? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shar00750,

שלום לכולם אני נכנס לביוס משנה תדרי FSB מוריד מכפלה לזכרונות אבל משום מה המחשב נכבה ונדלק מחדש ללא אוברקלוק. הלוח הוא : G31M-ES2L מעבד פנטיום D 915 2.8 כשאני עושה אוברקלוק עם ESEY TUNE אני כן מצליח המפרט הוא: לוח ומעבד כמו שציינתי כרטיס מסך 220GT 1GB ספק אנרמקס טומהוק 405W הכרטיס ללא אוברקלוק

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.