עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: TWINMOS 4GB (1024X2) + (1024X2 DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: אנרמקס ליברטי 400W -------------------------- או שאני צריכה בשביל OC את: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vk,

יש לי רק 3 חיבורים למאווררים בלוח אם... יש משו לעשות כדי לשים עוד כמה? זה זה יוצא אחד למעבד ו2 למארז.. הלוח אם שלי זה abit is7 e2 ובנתיים למארז יש לי מאוורר (המאוורר הישן של המעבד) שעושה רעששששש ואין לי איך לחבר אותו למארז חוץ מעם חוטים והוא רוטט כמו משוגע ועושה רעש שהוא נוגע במארז... אז גם בדרך תמליצו לי על 2 מאווררים בסביבות ה50+-

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם המחשב עבר הרבה חודשים עם חום כבד (לא בדקתי בזמן האחרון .. אבל בפעם האחרונה במנוחה הוא היה 60-70 מעלות והוא לא בOC כרגע) אז הוא יעמוד בOC?? אפילו אם אחרי שאני אקנה את הBT VX והטמפ' תרד?? או שכבר אבוד ולא כדאי לקנות ביג טייפון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על הקירור הבא:Thermaltake Big Typhoon VX http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=2 ולדעת עד כמה הקירור הזה באמת טוב ויעזור לי להוריד מעלות במחשב... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by dids22,

:sleep:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Frozen-Ice,

שלום אחרי שהרכבתי את הרשת על מארז ה 3D AURORA 570 זה עזר קצת בקירור המחשב אבל עדיין לא מספק אותי : יש תמונות של מפרט המחשב והטמפרטורות ותמונות של המחשב עצמו כל זה בכדי שתעזרו לי .. אני צריך כל אפשרות שיש לכם בראש בכדי לקרר יותר טוב את המחשב מה שאני יודע שאני חייב להחליף את המאווררים המקוריים של המארז כי האם ממש אבל ממש עצלים ואני צריך המלצה למאווררים שמכניסים/מוציאים הרבה אוויר אבל שיהיו שקטים מאוד תסתכלו בתמונות ותגידו מה לדעתכם כדאי לשעות ?? ( ההארדדיסק והכ.מסך מאוד חמים למשל) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MatrixDevil,

קניתי אתמול מחשב E8400 intel 2 core gigabyte p35 ds3l 2000 mb ddr2 יש לי בcasez מאוורר גדול ויש לי פתח מיוחד לאיוורור המעבד ... הבעיה היא שבחנות מחשבים כשהתקינו לי את המחשב שמו למאוורר 1000RPM , הוא יכול להגיע ל 5000RPM עכשיו אמרו לי לך לBIOS תשנה שם את הגדרות ה Q-FAN , אין שם , עם המערכת באה תוכנה easytune 5 Pro שאיתה אפשר לשנות את הגדרות השעון של המעבד וגם של המאוורר , בתוכנה כתוב לי 50 מעלות גם כשהמאוור על 20% (1000 RPM) וגם כשהוא על 5000 RPM , בחנות אמרו שהוא עבד על 29 מעלות אבל הרעיש ולכן הורידו לו את מספר הסיבובים... חברה מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש , והמאורר של המעבד רועש כמו גנרטור שהרכיבו את המחשב הוספתי מאורר גדול יותר למעבד והוא פשט רועש בטירוף , בלתי אפשרי לישון בחדר המעבד הוא AMD 5200 איזה קירור טוב אפשר לקנות ולהחליף , והאם זה אפשרי בכלל להחליף את הקירור של המעבד אחרי שהוא מורכב כבר תודה !

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shlominavi,

שלום יש לי שאלה ... שאני בודק את המעלות באברסט הוא כותב לי במעבד 48.... ושאני בודק בתוכנה של הלוח אם שלי הוא כותב 32 הבדל של 16 מעלות!!!! זה מלחיץ אותיייי למה להאמין? מה נכון? ולמה זה ככה?? http://www.siz.co.il/my.php?i=qz2mngywf4yi.jpg

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי :-) החלטתי להמהיר את המעבד Q6600 שלי בקצת ללא שינוי מתחים, שיהיה קצת מהיר יותר מהמצב הסטנדרטי שלו ושיהיה קבוע על 3GHz. לוח האם שלי הוא GA-P35-DS3P כמו שמופיע בפרטי המערכת שלי בצד ימין. אז זה מה שעשיתי. 1. ביטלתי את ה-EIST Function ב-Advanced Bios. 2. קבעתי את המכפלה ל-9. 3. העלתי את ה-FSB ל-333. 4. את ה-Performance Enhence שיניתי ל-Extreme. 5. באותה הזדמנות גם שמתי את ה-PCI Express Frequency על 100. 6. וגם קבעתי את המכפלה של ה-System Memory ל-2.5. כשהפעלתי את המחשב ראיתי שמהירות המעבד היא רק 2GHz ולא 3 כפי שרציתי וקבעתי בביוס: אך לאחר זמן מה הבנתי שהמעבד עולה ל-3GHz רק כאשר הוא "מתאמץ" (בזמן עבודה): השאלה שלי היא האם זה נורמלי המצב הזה שבו המעבד לא יושב …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא מצליח להעלות את התדר ל220*15, כרגע אני על 215 יציב(עבר בדיקות מאמץ רבות בין היתר S&M וPRIME95) כאשר הסטוק היה 200. העלתי את המתח עד ל1.3V(המתח סטוק היה 1.2) וזה יציב והטמפרטורה של המעבד לפי SPEEDFAN לא עוברת את ה-50 במאמץ. ב218 המחשב מדי פעם עובד כאשר בריסט המחשב לא מצליח לבצע POSTלפעמים וב-220 המחשב פשוט לא עושה POST אף פעם. יש לי לוח אם של MSI 945P פלאטינום, ספק כוח 500W של EZCOOL וזיכרונות של OCZ 667MHZ 2*1GB. לא נגעתי בשאר המתחים רק במתח של המעבד. עברתי על מאגר ההמהרה וראיתי שאצל הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=908 התדר של הPCI-E היה הבעיה, אבל אצלי אין אפשרות לAUTO, רק להגדיר בין 100 ל-120. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by r1v,

טוב, המפרט שלי הוא כדלהלן: E8500 4.04GHz BigTyp VP Asus P5Q HD4870 512mb gddr5 gigabyte 4GB ram G.Skill 800Mhz CL4 אני כרגע משתמש ב-ATI Overdrive והוא ממשיך להעלות לי את המהירות של הליבה ושל הזכרונות וזה קצת מפחיד, כי הוא לא מתכנן להפסיק מתישהו... הליבה על 780MHZ והזכרונות כבר על 1060 MHZ (מ-900!!) השאלה האם הוא יודע מה הוא עושה או שהוא סתם מעלה? יש לי ספק של Corsair 550VX, איך אני רואה כמה חשמל הרכיבים צורכים ממנו? (אילו תוכנות? וכו'..)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין OC למעבד e8400, טוב אז בקיצור עשיתי לו OC קטן של 600Ghz והטמפ' שלו היא 39 במנוחה ובמאמץ מלא עם התוכנה OCCT היא 60 -61 המתח הוא 1.22500, עכשיו נתקלתי בבעיה אחת בינתיים במהלך הOC מלבד בעיית החום כי הקירור הזה לא מאפשר לי להגיע רחוק וזה המקסימום שהצלחתי להגיע איתו, אז הבעיה היא שלא ניתן לקבוע באפשרות fsb strap to north bridge את הערך 400, זה גורם למעבד להתחל את עצמו איך שהוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, וחושב לציין שלא הצלחתי לקבוע את ה - fsb strap to north bridge ל 400, גם ללא ה OC וגם ניסתי דרך העלאת המתח ל 1.25000 ועדיין לשווא.. אז מה שאני שואל זה האם כדאיי לקנות קירור טוב כדי לנסות להגיע איתו ליותר או שבעיית ה fsb strap תפריע פה ?? (בינתיי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קירור טוב ל - OC למעבד e8400 ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי מהרשימה 1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1284 3. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=685 והכי חשוב שאני אוכל להכניס אותם למארז וללוח.. דגם הלוח P5Q וזה המארז: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=922 תודה..

• 16 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Lanzar,

מה ההבדל בן שני הערכים אם ממילה המהירות זכרון בפועל נשארת זהה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benasoor,

שלום לכם אני די חדש באוברקלוקינג ואני רוצה לעשות למעבד שלי קצת אוברקלוקינג אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם: גיגהביט ga-p35-s3g מעבד: intel c2d e8200 זיכרון: 2*2 גיגה של קינגסטון 2* 512 מגה יונדאי או משהו סתם משהו שבא עם המחשב זיכרונות הם 800mhz קיירור למעבד:igloo 5062 טמפרטורה של המעבד במאמץ 55 (לליבה המקסימלית) בשיא החום 38 לא במאמץ בשיא החום עם מישהו יוכל לעזור לי בנתונים שצריך להכניס בשביל אוברקלוקינג נחמד אני לא רוצה משהו מטורף משהו כמו 2.8-3.0 במקום 2.6 למעבד שיהיה משהו בטוח.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע: http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif מה זה אומר ומה לעשות ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המוטו הוא יותר פרקטיקה, פחות כל השאר בערך. אם זה יצא יפה בסוף אז אחלה, בונוס ודבר אחד נוסף, רעש הוא לא שיקול, מבחינתי אפשר לכבות את המחשב כשהולכים לישון. נכון, אני לא רוצה לחיות עם ג'מבו 747 בסלון, אבל אני מעדיף מאוורר שיעבוד על 12V עם שליטה של פוטנציומטר וסל"ד גבוה מאשר אחד שנותן סל"ד בסיסי נמוך יחסית. כמובן שאני פתוח לתובנות בנושא, כך שאם יש סתירה בין הבקשות שלי או לחילופין אפשר לקבל גם פרקטיקה, יופי ושקט אז הרווחתי אפילו שלוש פעמים. הלאה, לנושא עצמו. המארז, שלצערי אין לי מושג אפילו איך לקרוא לו הוא בעל המידות הבאות. גובה 41 ס"מ רוחב 20 ס"מ עומק 43 ס"מ מבחינת מאווררים קיימים מאוורר אחד מתוך שניים אפשריים בחזית המארז (80 מ"מ) מאוורר אחד מאחורה (80 מ"מ) פרט לאפשרות הברורה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yoav9,

אם למישהו מכם יש מחשב ישן ערבי דפוק עלוב ממש ממש שלא עובד או שאתם מתכוונים לזרוק או שאתם מכירים מישהו שיש לו אז אתם יכולים בבקשה לפני לפרק ממנו את המאוורר של הספק העלוב שלו ואולי עוד איזה מאוורר ערבי אחר וליצור איתי קשר? אני מחפש כול כך!!! בקשה, סתם מאווררים עלובים, לא אכפת לי שיעשו cfm 1 רק שיעבדו בתודה מראש יואב אהה ואם במקרה למישהו יש והוא נדיב מספיק לשאול איזה חברים שלו אם יש להם והוא מוכן לשלוח לי אז שיצור איתי ווקשה קשר בהודעות הפרטיות

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?

• 15 תגובות
    • 986 צפיות
  22. אהלן ברשותי הלוח K8NF9 Ultra בשילוב עם המעבד 3800+ 939 E4. עכשיו - בשניה שאני מעלה FSB לא משנה כמה הוא אומר לי - CPU OverClock Now! שניה לאחר מכן הוא עושה ריסטרט ואומר -CPU OVerclock skip ובקיצור,אני לא מצליח לעשות שום אובר קלוק. הבעיה ידועה? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  23. כותרת

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב אז שלום כולם זאת ההודעה הראשונה שלי כאן קניתי לא מזמן מחשב מTMS,ואחרי שבועיים המאוורר התחיל לעשות ראש..בלי שאף אחד יעשה משו חשבתי שזאת בעיה במאורר, אז הוצאתי אותו מהמארז והפעלתי אותו רגיל...ולא היה רעש בכלל. חיברתי את המאורר למארז, הדלקתי אותו עוד הפעם והוא התחיל לעשות רעש... אין לי מושג למה הדופן של המארז ישרה ככה שאני לא חושב שיש בעיה.. המארז CM 690 http://your-images.org/pics/c03c2aa0b8e9c3f16f459b04213c1e27.JPG עזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.