עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pc_Master,

היום הוצאתי את גוף הקרור שלי מהמעבד,כי לנקות אבק... אחרי שהרכבתי את הכל חזרה מרחתי מישחת קירור ארקטיק2 והמאוורר שלי הוא ThermoEngine V60-4225 והמעד הוא ATHLON XP1600+ הטמפרטורה היא לא עוברת את ה 37 מעלות... זה בסדר? כי זה ניראה לי ממש קצת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לציין שהמחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הזמן. האם 800 RPM זה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום , חשבתי לבנות מערכת לקירור מים. פחות או יותר הבניה של המערכת למדתי מהמון מדריכים שהחזרתי עליהם מספר פעמים. הבעיה הגדולה שלי היא בחירת החומרים . והמקומות להשיג אותם. מישהו יכול לתת לי המלצה בבקשה. כרגע המעבד I4770 של אינטל לוח אם MSI Z87 G45 וכרטיס מסך GTX 970. תקציב כמה שצריך.

4. התקנתי קולר 620 (קירור מים של אנטק) על i5 2500K (בלי OC כרגע) ויש לי לוח של גיגה בייט ככה שאני משתמש ב touch bios בשביל לקרוא את הטמפרטורה של המעבד בביוס מתוך windows. עכשיו שאני משווה בין מה שהביוס מדווח בוינדוז לבין real temp, speedfan וכל התוכנות האלה זה מראה הפרש של כמעט 10 מעלות ממה שהביוס מדווח. בביוס אני מקבל בין 30 ל- 32 מעלות. ובתוכנות צד שלישי אני מקבל ~ 40 מעלות. אני שובר ת'ראש ומנסה להבין למה, ואיזה מהם זה הנכון, הנטייה שלי היא לכיוון הביוס אבל עדיין...יש פה סוג של "מסתורין" שלא עליתי עליו עדיין. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Culandur,

אני מתכנן לבנות את הסיפור הזה http://www.twistedmods.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=184&page=5 יש מצב להפעיל את זה גם מחוץ לwinamp?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by supercars,

שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by scorpion,

וולקנו חדש מTT נראה די מבטיח........ במיוחד המאורר שעליו.. 75cfm ב48db זה די טוב וגם בסיס נחושת גם חיישן ששולט במאורר וגם שליטה עצמית הסינק די יפה וקוראים לו volcano 9 (דילגו כנראה על ה8......) מה דעתכם? אני אישית מחכה לבנצ'ים שלו המתוק הזה למרות שאני חובב Tharmelright/Alpha הסינק הזה נראה טוב למדי לעמוד הבית של המוצר

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Bebush,

יש לי בעיה די מוזרה.. כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי ל4.40GHz (400x11) בדקתי שהכל יציב (בדקתי עם OCCT) והכל היה תקין. עכשיו היו כמה בעיות עם איזה משחק אבל ביטלתי הכל ועכשיו שאני רוצה לעשות מחדש אוברקלוק אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה. כל שינוי בבאס שאני מנסה להגדיר המחשב אחרי הריסט נתקע (הוא מזהה את הזיכרון שיש לי במחשב אבל הוא לא "קורא" את חיבורי ה IDE האחרים שיש במחשב כמו הצורב, הארדיסקים) פשוט נתקע, לא ריסט ולא כפתור הכיבוי עוזרים אני חייב לנתק מהחשמל... בסטוק הכל עובד כמו שצריך אין בעיות.. ניסיתי כל מיני שינויים, העלתי מתח, הורדתי מתח, ביטלתי את המתח של ה FSB והDDR2 כלום לא עוזר. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בהקדם. רכשתי מחשב עם מערכת קירור מים (יעוד המחשב גרפיקה ו 3D MAX ( להלן המפרט. זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 2X- סה"כ 4GB מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX560 128MB PCIe לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Thermaltake UV Sensative Coolnat Water מערכת קרור מים Thermaltake BigWater 745 - 3x12cm Liquid Cool כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מקלדת Logitech Media Keyboard מערכת הפעלה Windows XP Home ספק כח ThermalTake TR2 420W הרכבתי הרבה מערכות מחשב בעבר ולכן החלטתי להרכ…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by djburekas,

שלום לכולם רכשתי לפני כחודש את הכרטיס SAPPHIRE HD4850, ושמתי לו קירור של ACCELERO S1 + 120MM FAN ויש לי דרייברים 8.12 (המעודכנים ביותר לפי שעה). ולא פעם ניסיתי לעשות בדיקות לכרטיס מסך... כלומר להעלות אותו לתדרים יותר גבוהים בעזרת האופציה בדרייבר OVERIDE אך ללא הצלחה (כמובן מבלי לשנות לו את הVOLTAGE). 625/993 , אלה התדרים היחידים שהכרטיס עובד תקין במשחקים בתדרים אחרים(גבוהים יותר) כמובן שבדקתי גם למשל 650/1055 קופצת שום הודעה של VPU RECOVER, וגם שכיביתי אותו, המשחק זורק אותי לגמרי.. ואני נאלץ לעשות רסטרט.. הטמפטורה במאמץ מגיעות ל70-60 בערך... IDLE - 40 מה ניתן לעשות? יש מצב לעשות OC רציני ? תודה שבתשלום

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eladrevach,

אז ככה בסופו של יום קניתי את ה gigabyte gtx 460 1 gb oc כרטיס חזק ביותר שקט ביותר וקפוא ביותר... ועכשיו למרות שהוא בא עם oc קל מהמפעל החלטתי שאני רוצה לראות עד כמה הוא יכול להגיע בינתיים בלי העלאת מתחים אז רציתי לבקש עזרה. עכשיו אני יודע להעלות ולבדוק כל פעם פשוט בati היה רק זיכרונות וgpu clock ופה גם יש את הshader אז רציתי לדעת אם יש סדר של העלאה של הדברים \ שצריך להעלות אותם ביחד \או קודם וזה ואחר כך זה בקיצור נראה לי שהבנתם תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by אישי555,

בחודש האחרון יש רעש מהמחשב וככל הידוע לי רעשים מגיעים מהמאוורר. האם כדאי לנקות אותו או שהגיע הזמן להחליף? ואם להחליף-האם רק את המאוורר או גם את המעבד? (המחשב באוקטובר יהיה בן 3 שנים)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מבקש המלצה לקירור למעבד i5 2500K טוב יעיל ושקט. מתוכנן OC ככל שיתאפשר עם החומרה הקיימת: 1. לוח: ASUS P8P67-M PRO 2. זכרונות: G.SKILL RipJaw X edition 1600 CL7 3. כ.מסך: MSI R5770 HAWK הבנתי שהזכרונות שלקחתי יש להם בעיית גובה ולא כל גוף קירור מתאים להם. בהנחה שהסלוט הראשון שקרוב למעבד נותר ריק אשמח מאוד לקבל המלצות "חמות לפתרון קר" :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי מעבד i5 4460 וכ.מסך rx460 amd יש לי מאורר מעבד פשוט של אינטל המאורר הנוכחי בן 3 שנים אבל עובד סבבה ניקיתי אתמול את הצלעות קירור והכנפיים מאבק ושמתי משחה תרמתי חדשה. אני משתמש בreal temp ומשום מה המעבד מגיע לטפרטורות של 70 מעלות שאני משחק משחקים פשוטים כמו cs 1.6 ושאני ממיר וידיאו בHandBrake המעבד מגיע ל100 מעלות אני לא יודע למה זה קורה המאורר מסתובב מאוד מהר קר בבית מאוד אני לא מדליק חימום בכלל בחורף. מה שעשיתי בשביל לתקן את זה הוא להיכנס advanced power options ואז לProcessor power management ולהגביל את Maximum Processor State ל50% ואז הטמפ' של המעבד בc.s 1.6 ירדה ל60 מעלות ובHandBrake ל50 מעלות. המחשב עובד סבבה שהמעבד על 50% אני לא משתמש כבד. השאלה שלי אם אני יקנה…

20. בidle המעבד יושב על 44/48 ןהכרטיס על 50 צלזיוס... מבדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא הכי נורמלי ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה? המעבד והכרטיס שניהם עם קירור סטוק 280X VAPOR X OC AMD X4 955 3.3 יש לי מאורר אחד מקדימה שמזרים אוויר, שניים מהצד בפינה שמזרימים אוויר אחד למעלה של 200 שמוציא אוויר ואחד מאוחרה שגם כן מוציא אוויר המארז הוא פנטום. מצורץ תמונה של הטמפרטורות http://postimg.org/image/uwi04z1i3/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by DrStyle,

יש לי עכשיו E8400@3.6GHZ עם OC שהחנות עשתה 1)איך הנתונים? 2)עד כמה אני יוכל להגיע בכיף? כאילו בלי סיכון יש לי קירור COOLER MASTER 212HYPER ולוח אם EP45-DS3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zombie,

ובמאמץ מסוגל להגיע ל90c אולי יותר ואני לא יודע על זה? בקיצור האם כבר קיימים בארץ קירורים לכרטיס הזה?והאם אלו טמפרטורות נורמליות?אם לא מה אני יכול לעשות כדיי לקרר אותו? בץודה מראש [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Nirkaw,

שלום לכולם, עד לפני שבועיים היה לי את הלוח אם של MSI MS-7267 . מעפן ביותר שתומך עד 2GB RAM ... לפני שבוע שידרגתי ל ASUS P5G41C-M LX עכשיו זו הבעיה ... בלוח אם הקודם הגעתי עם המעבד לOC של 2.30 ועם זה אני בקושי מגיע ל 2.30... אני צריך להגיד תודה שהבעתי ל 2.26 וגם זה בקושי למה לעזאזל ? ( אם לא מתאים לפה תעבירו בבקשה )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by scorpion,

מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אני מחפש מאוורר חזק שקט ושיעשה את העבודה שלו טוב למעבד p31000 fcpga אז אם יש לכם הצעות תעזרו לי אבל שלא יהיה מסובך להרכבה ולא יעלה יותר ממ150 ש"ח בכל מקרה תודה רבה יאללה ביי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://www.treiberstube.de/intelburntest_2682.html בחנתי אותה הרגע בעצמי על המחשב שלי - שני המעבדים היו על 100% לכל אורך הבדיקה, ה-TaskManager התקשה לעלות, וכשעלה, הראה שה-Page File זינק מ-500 ומשהו MB ל-1.47 GB. בנוסף, כתוב שם שאינטל משתמשת באותו הכלי בשביל לבדוק את יציבות המעבדים שלה לפני שהיא מוציאה אותם לאור, מה שאומר שזה חייב כלי חזק לא פחות מ-OCCT ומ-Prime95 Orthos. מישהו מוכן לבדוק האם היא טוחנת גם מרובעי ליבה? מסקרן.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.