עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחשב חזק של 8000-10000 ש"ח לגיימינג עצבני אז מן הסתם צריך גם קירור עצבני...כמה אמורה לעלות מערכת קירור מים טובה שתחזיק מערכת מחשב חזקה מאוד בטמפ' כמה שיותר נמוכות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by fire1ce,

שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם בלוח האם שלי (חתימה) השליטה על מהירות המאוורר שך ה-CPU היא רק עי PWM וכמובן מאוורר תומך. כשהמערכת הייתה חדשה המאוורר המקורי שהגיע עם ה HSF של INTEL נשלט בצורה מושלמת עי ה-Q FAN. לאחר ששידרגתי לקרור צד שלישי והשתמשתי כמה חודשים במאוורר ללא שליטה על המהירות (3 פינים), החלטתי להחליף את המאוורר ל-PWM ולתת ל-Q FAN לשלוט על המהירות. לאכזבתי אף מאוורר PWM (כולל המקורי של INTEL) עובדים במקסימום מהירות ! ניסיתי לחזור לגרסת ה-BIOS המקורית, ריסטטי את ה-RTC , בדקתי אם הלוח אם ... כלום לא עזר. רעיונות ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אחרי שנמאס לי מהמאוורר הרגיל של INTEL למעבדים שלהם, אני מעוניין להצטייד בגופי קירור למעבד ולכרטיס מסך. התקציב הוא 300+- המלצות? תודה!!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Alroit,

שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כמה עולה מטר פרספקס , אמרו לי 120 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מוגזם , אפשר בבקשה מחיר מדוייק למה אני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 120 ש"ח על מטר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 מקורר עם פריזר פרו של AC. ניסיתי לנטר את מהירויות המאווררים והטמפרטורות כדי להחליש אותם, מאחר והמחשב עושה יותר רעש ממה שהתכוונתי כשקניתי אותו, והוא לא מתאמץ כלל. אחרי שניסיתי לנטר עם CORE TEMP וSPEED FAN שטענו לטמפ' של 16C נכנסתי לביוס ואח"כ גם מצאתי את תוכנת הניטור של פוקסקון (רציתי גם להבין איזה טמפ' מיוחסת לאיזה רכיב בספיד-פאן). התוכנה והביוס מצד אחד נותנות לי טמפ' סבירה יותר למעבד ( 40C יציב), אבל לא מצליחות לקבוע את מהירות המאוורר של המעבד. ספיד-פאן נעה בין 0-50 RPM הביוס נותן לסירוגין 0-1400-2800 והתוכנת ניטור נעה על 800-1400-67500 . למישהו יש רעיון מה גורם לקריאה המוזרה הזו? בנוסף מה זה הפרמטרים של (nor…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. עדיפות מחיר נמוך ככל הניתן.... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם! וחג שמח השבוע הגיעה אלי המערכת: I7 4770K Scythe grand kama cross rev. b Msi G45 Z87 Gaming 1333 G.Skill Ares 16G Samsung Ssd 840 EVO 120G Toshiba 2T 7200 Seasonic SSP-650RT Active PFC +80 gold כרגע ללא כרטיס מסך מארז: Fractal Design Define R4 עם המאוורים שהגיעו איתו אני חדש לגמרי בנוגע לOC ואתמול זו הייתה הפעם הראשונה שלי שהתחלתי לעשות. תוצאות ביניים: ההגדרות של בBios: ובדיקת יציבות קצרה יחסית בOCCT דבר ראשון, אם עשיתי משהו לא נכון, לא תקין או משהו בסגנון אני אשמח לשמוע ביקורת בונה ולקבל הערות בעניין זה מאוד יעזור! דבר שני: שיפור אני מניח שאני ארכוש עוד שלושה מאוורים Noctua NF-F12 PMW אחד נוסף אל חזית המארז ושניים נ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי אנשים אני בונה HTPC מבוסס על אחד המעבדים בכותרת שאולי יעברו OC, בנוסף יהיה במחשב לוח מבוסס P35 של גיגבייט וכרטיס HD2600/HD2400 זאת ימוקם באחד משני המארזים הבאים: האנטק דואט, Silverstone lc17s המידות שלהם הן: סילברסטון : 425 mm x 170 mm (H) x 425 mm (D) דואט: 455 X 148 X 455 mm לכל זאת אני מחפשת קירור אייכותי וסופר שקט. עברתי על המומלצים שלכם וראיתי 1. Tuniq Tower 120 - הקירור המומלץ ביותר לאחר אלו הנזכרים לעיל. עלותו כ-250-300 ש"ח וביחס למחירו הוא המשתלם ביותר מבין כל קירורי האוויר. מעט רועש כאשר המאוורר פועל בעוצמה מלאה. 2. Scythe Infinity - מחירו כ-250 ש"ח. Rev B אינו דורש פלטה אחורית ולכן אינו דורש את פירוק הלוח. המאוורר שמגיע עם המוצר הינו שקט אך בעל ב…

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי שלום לכולם, שידרגתי למפרט הזה לפני כמה ימים ואני ממש בתחילת הדרך בOC שלו..אפשר לאמר ביום הראשון. רציתי לדעת אם תוכלו לסייע לי להגיע לתותאות טובות יותר(הבנתי שהלוח הזה עם מעבד 4 ליבות מסוגל להגיע ל460FSB ),אני יציב נכון לעכשיו(בדיקת מאמץ Orthos 20 דקות סה"כ) על 3.4GHZ ,טמפרטורות: 42 במנוחה,65 במאמץ..פחות או יותר.הביוס הוא 0403 של ראמפאג' פורמולה. נתונים מהביוס: CPU Ratio Setting_______8 FSB Strap to NB________Auto FSB Frequency_________425 PCIE Freq_____________Auto DRAM Freq____________DDR2-1066) DRAM Command Rate___Auto DRAM CLK Skew Ch.A___Auto DRAM CLK Skew Ch.B___Auto DRAM Timing Control____Auto DRAM Static Read______Auto DRAM Dynamic Write____Auto …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by BlackFly,

שלום!! יש לי כרטיס מסך מסוג : Elsa Gladiac 920 Geforce3 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, האם זה כדאי? ואם כן...אז באיזה תוכנה להשתמש? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. האם יתכן כי התוצאה של 3405MHz היא הגיונית ? והאם יתכן כי עם לוח אחר אפשר להגיע יותר רחוק ? למה הוא כתב "אוורקלוקינג מזיק לבריאות ומסיר את האחריות על המוצרים - לא מומלץ בחום !" ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DrStyle,

יש לי עכשיו E8400@3.6GHZ עם OC שהחנות עשתה 1)איך הנתונים? 2)עד כמה אני יוכל להגיע בכיף? כאילו בלי סיכון יש לי קירור COOLER MASTER 212HYPER ולוח אם EP45-DS3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. [tt]שלום לכולם ! קודם כל אני אבהיר שאני לא מבצע OC לשום רכיב וכל הרכיבים שלי על מהירות STOCK. העיניין הוא שהמאווררים הג'נריים שלי מרעידים לי את המארז וזה עושה המון רעש!,לפעמים זה מתחיל להרעיש באמצע הלילה וזה מעיר אותי. אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך מאווררים טובים אך שקטים+פילטרים.(2X80 , 1X120)[/tt] כמו כן אני צריך שהרכיבים שאתם ממליצים עליהם כולם יהיו מאותה חנות כדי שאני יעשה קניה מרוכזת (יש חנות חוץ מהדובים שמוכרת פילטרים?) וכמובן איך לא...שלא יעלו לי יותר מידי כי זו הוצאה לא מתוכננת לפני קניית כ.מסך חדש וזה מעקב אותי בקניה. תודה! נועם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום התחלתי oc למפרט athlon ii x3 445 שנפתח ל phenom ii x4 b45 בהצלחה לוח asus m5a78l-m lx Kingstone ddr3 1333 4gb Sapphire hd 6850 Seasonic ss-500et קירור hyper 212 plus ומארז מאורר היטב הגעתי לbus בתדר 230. הpci נעול על 100. הזכרון נעול על 667 אבל בcpuz רואים כי הזכרון בoc לפי מחלק 3:10 שאי אפשר לשנות. אני דואג שהht link לא יעבור את ה2000 עי הורדת המכפלה. איפה אני טועה כי קצת מעל ה230 המחשב קורס בבדיקה של occt תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד פנטיום D 920 או 820 עדיין לא החלטתי... אבל לא בזה העניין...קראתי במס' מקומות של הקירור של אינטל לא מספיק טוב ורועש.. עכשיו השאלה איזה קירור למעבד עדיף: 1. טרמלטייק ביג טייפון 2. ארקטיק פריזר 7 פרו אם מישהו יוכל לתת לי השוואה בינהם אני אשמח, אני יודע שיש להם פער של 100 ש"ח במחיר , אבל עדיין אני מעוניין לדעת מי נותן תמורה יותר טובה לכסף. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by t-macc,

אפשר להגיע מ7600 7800 באוברקלוק

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by [NOS],

שלום חברי הפורום, אני חידשתי אתמול משחה טרמית על המעבד והטמפ' עלתה ב 10 מעלות במנוחה (!) אני שמתי די הרבה משחה (תראו תמונה ) , האם זה יותר מדי, כמה צריך ? המשחה היא zalman super thermal grease אז ככה, התמונה הראשונה זה לפני חידוש הגריז והשניה אחרי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Screw_Master,

אני רוצה לבדוק יציבות של אוברקלוק. פעם הייתי עושה את עם IntelBurnTest, היום אני לא בטוח איזה תוכנה מאמצת את המעבד הכי הרבה. בכל מקרה, אני עכשיו עם OCCT, ורוצה לדעת איזה מבחן להריץ: את ה-Linpack, שהוא גם 64 ביט, או את הסטנדרטי, שעליו ממליצים יותר בסטיקים פה. אני רוצה להריץ את הבדיקה ל-8 שעות, בשביל לדעת שהמעבד יציב ברמה גבוהה. חוץ מזה, איך עובד עניין קריאת הטמפרטורה? היא מדויקת או שלהסתמך על תוכנה אחרת? ולאיזה קו אדום מומלץ לא להגיע? איפה לעצור?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by saar200,

הלן הפכתי את האינטרנט ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות גוון צבע להוסיף לקירור מים בארץ. אודה לכם על העזרה.

23. Started by laviii,

אהלן, יש לי מארז יחסית שקט, מבעיות חימום של הכרטיס מסך אני מעוניין להוסיף 12 מאוורר לדופן המארז זקוק להמלצה למאוור טוב ושקט, אם יש אפשרות לשלוט במהירות זה יהיה מעולה. בנוסף זקוק להמלצה למאוורר למעבד של מחשב אחר, amd 810Quad שקט וקריר ככל הניתן לא למטרות OC תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני לא מצליח לעשות OC זה לא שומר אותו וחוזר לMHZ רגיל. מפרט : q6600 + tunic tower Asus Striker ii formula XFX 8800GTS 512 SLI G.skill DDR2 4g 1066mhz eNERMAX 720w wd 500g אני ניכנס לביוס מעלה מגה הרצים נגיד מ1066MHZ ל1080MHZ שומר ויוצא וזה לא שומר זה חוזר למצב הרגיל.. מה אפשר לעשות???

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Guy950,

אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, רציתי לדעת כמה רחוק אוכל להגיע עם המעבד הזה על הלוח שלי? מבלי לשנות מתחים כמובן. מה שלא הבנתי בעשיית OC זה שאני צריך לשמור יחס של 1:1, יחס בין מה למה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים