אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9800GT SLI של INN3D והם לא מראים לי טמפ בשום תוכנה שקיימת זה בגלל הכרטיסים או בגלל שזה של היצרן עצמו שבגללו לא ניתן לראות??
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בדיוק מבין השניים, ומה השימוש של כל אחד מהם (מעבדים, זכרונות...)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המחשב מכיל ארבעה מאווררים:בספק,במעבד,בכרטיס מסך ובגב המארז. ניתקתי אותם לסירוגין ע"מ לבדוק מי מרעיש יותר ומי מרעיש פחות, ובכן שכל המאוררים היו מנותקים מלבד הספק היה שקט מאוד מספק. לגבי שלושת האחרים הם מרעישים בערך באותה המידה-אבל שלושתם ביחד זה סיוט ממש. בינתיים גם ניתקתי את האוורור לכרטיס מסך-ממילא אני לא משחק וגם את זה שבמארז.אבל גם אז המאוורר של המעבד די מפיק רעש, אמנם לא כמו שלושתם אבל עדיין לא מספק.תודה רבה ושבת שלום!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתה כמה מאווררים שאני רוצה ליקנות למעבד שלי עכשיו במפרט שלהם כתוב משו כמו up to 3.2 GH רציתי לישאול עם זה אומר שאני יכול לשים את המאוורר הזה רק עם יש לי מעל 3.2 GH ? בבקשה תענו לי
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הנה כמה מסכים, מה לעזאזל אני אמור לעשות? (קראתי את המדריכים, אבל הם רחוקים מלגעת בכל האופציות...)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב טרנטה ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג כולל של כל הרכיבים כדי שהיה מאוזן ואני יוכל ככה להרגיש בתוצאות, שמעתי שהתוכנהEasyTune יכולה לעשות את זה. אבל איך אני יכול לדעת עד איזה גבול אני יכול לעשות אוברקלוקינג בלי שהמערכת תהיה לא יציבה או שישרף לי הלוח אם?? יש לי : p3 800 invdia gforce2 mx400 אני יודע שצריך לדעת את ההרץ שעובדים הרכיבים האלה אבל אני חיפשתי במחשב ולא מצאתי איפה מצויין מה ההרץ שלהם במנהל ההדקנים.. בבקשה תעזרו לי המחשב הזה משגע אותי ואני מפרמט אותו כל שבועיים כדי שיעבוד במהירות סבירה, ואף משחק כמעט לא עולה אני ישמח להגיע עם הפנטיום 3 למהירות של 1000 הרץ אז איך אפשר לעשות את זה בלי לשרוף את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים ובו מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core. המחשב אינו שקט במיוחד ועבודת המאוורר של המעבד "מורגשת". עכשיו כשמתחיל להיות יותר חם ניתן גם להרגיש שהמאורר מתאמץ יותר. התקנתי את תוכנת SpeedFan וניתן לראות שהטמפ' מגיעה קרוב ל 60C (תחת מדד Temp1 שהוא הכי גבוה). לגבי המאווררים יש אחד שמתקרב ל 6000RPM ואחד שמתקרב ל 3500RPM. יש לציין שאחת הדפנות של המארז פתוחה כל הזמן. בשנה שעברה בדיוק לפני הקיץ החלפתי למעבד מאוורר. קניתי משהו פשוט, לדעתי הוא עלה בסביבות ה 100 ש"ח וזה עזר להפחית את הרעש במעט. הרעש הזה מתחיל לשגע אותי ואני חייב להפטר ממנו. האינסטינקט שלי היה לקנות עוד מאוורר כמו בשנה שעברה אבל חשבתי קודם להתייעץ עם אנשים שמבינים דבר או שניים בקירור.. האם כדאי לי לקנ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאורר למארז מקדימה של THERMALTAKE 120MM LED FAN והוא מרעיש האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת איורור שלו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב שאלתי שאלה דומה בפורום מפרטי מחשב אבל השאלה תפסה כיוונים חזקים של OC והבנה בעניין,אז החלטתי שעדיף לשאול פה. אני מתכוון לקנות מחר את המפרט הבא מTMS: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1580 צורב Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S2…
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בעיקבות דליפה בהתקנה אני צריך להשלים נוזל קירור מים ירוק אנטי סטטטי למערכת שלי. איפה אני יכול לקנות בארץ נוזל כזה ?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה הנה הטמפרטורות מצורפות בתמונה שהמחשב במאמץ 80% בערך 30 דקות תגידו לי מה גבוהה מידי(הטמפרטורות האלה נמדדו בחורף) המפרט:דיסק קשיח ולוח אם רשום בתמונה ומעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק: thermaltake shark-black מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זכרונות נראים מטורפים ביותר מישהו שמע עליהם ? 275 בתיזמונים 3-4-4-8 מתח 2.7 280 בתיזמונים 3-4-4-10 אותו מתח וגם 290 בתיזמונים 3-4-4-8 הסאמסונג UCCC טובים קישור : http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=206613&highlight=a-data מישהוא שמע , או יודע מאיפה משיגים ? וכמה אמור לעלות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו שאני חושבת עליו כבר כמה זמן ומעולם לא חשבתי לשאול, אבל הפעם אני לא אוותר לעצמי ואשאל. מה מכילים צינורות הקירור של גופי קירור כגון גוף למעבד? נאמר גוף קירור כגון ה D14? (האם זה סתם מיים רגילים, כבדים, קלים, סטריליים, אולי זה גז אולי זה משניהם?) האם יש הבדל בין החומר שיש בצינורות הקירור של גופי הקירור למעבד לבין הנוזל המצוי ברדיאטורים למיניהם? אני מניחה שיהיה מה שזה החומר הזה שם בפנים, הוא בטח עמיד לשינויים של טמפרטורה. ובכל זאת, האם לדעתכם הוא אפקטיבי לאחר 18חודש או 24חודש באותה מידה כמו שהוא היה ביומו הראשון? האם יצא למישהו לבטעות או במכוון לקרוע את אחד הצנורוצ האלו ולראות מה שם בפנים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שכולל את החלקים הללו : A64 3400+ @ 220FSB 2640MHZ Newcastle DFI LanParty UT NF3 250GB Gigabyte 6800GT WD 160GB SATA 1GB Samsung PC3200 @ 11-3-3-3 (סדרה 4 443) וישר התחלתי באוברקלוק , עם קירור סטוק של המעבד(עוד חודש מגיע קירור מים של TT ומארז SHARK) הגעתי ל230באס(2760MHZ) אבל המעבד היה מאוד חם אז רק לקחתי תמונת מסך(תודה סטינגר) , ועכשיו אני על 220באס על 52-55מעלות יציב לגמרי וזה 2640MHZ , הוא מקבל 35 בסופר פאי!!! בבקשה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 שאלות בקשר ל OC, דבר ראשון זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI PQI DDR 800MHZ 2048MB Connect3D Raedon HD3850 256MB DDR3 PCIE שאלה ראשונה: עשיתי OC לכרטיס מסך בתוכנה CCC של כרטיסי ATI והעלתי ככה: GPU Clock - 669 @ 759 Memory Clock - 829 @ 1104 וזה כמעט המקסימום שהוצאתי ויש אחלה טמפרטורה (עומדת על 50 בלי משחק, ולפעמים יורד ל45) כמובן שהאצתי את המהירות של המאווררים ל90% ויש שיפורים במשחק, אבל שעושים ריסטרט זה מאבד את הנתונים ואני לא יודע מה לעשות שזה ישמר? .. בקשר למעבד, שאלה שניה: אין לי ידע רחב אבל לפי מה שידוע לי זה לא הכי קשה להמהיר את מהירויות הליבה ל- 2.4 @ 3.0 , ורציתי לדעת אם אני משתמש בקירור סטוק (זה שקיבלתי מהמעבד, ומרח…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח הנ"ל עם מעבד CORE I7 920 (שיולבש על קירור MUGEN II ) ורציתי לקבל דגשים לגבי OC בינוני ומעלה. כיוון שאיני מכיר כלכך את הלוח אשמח לקבל טיפים לגבי OC אמין. שאלה נוספת היא (ברמה הכללית) לכמה אוכל להגיע על המערכת הנ"ל (על קירור אוויר) בערך. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות amd 3200+ לאן אני יכול להגיע איתו לאוברקלוק רציני עם arctic 64 freezer או שתמליצו על קולר אחד שיעשה את העבודה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לפי מדריכים שמצאתי ברשת נכנסתי לרשימת הצינורות המאופשרים/חסומים ושמתי וי על כמה שהיו חסומים. במצב הרגיל הכרטיס הוא 128 ביט עם 16 צינורות עיבוד. כל מה שעשיתי רק העלה את הביט (עכשיו אני על אזור ה380) אבל מספר צינורות העיבוד נשאר על 16 קודם כל, סליחה מראש על האופי הטירוני של השאלה אבל אני בעד התנסויות. 1. מה זה ומה נותן גודל הביט? 2. למה אני לא מעלה את כמות צינורות העיבוד? 3. מישהו כבר עשה את זה בכרטיס הזה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-