עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 1. יש לי מעבד אינטל 1.7 ווילימט עם HSF COOLERMASTER COPPER FAN 2500RPM והטמפ שלי להלן: במאמץ של משחק עלוב וישן כמו קאונטר שאין בו הרבה 3D זה כלומר אם אני יריץ ספלינטר ישרף המעבד ובמנוחה שאני גולש זה ככה: אני יכול להרגיש את האיטיות של המחשב זוחל עם המעלות האלה.. עכשיו, יש בחנות "כשיוף" בירושלים משחה טרמית של 5 שקל מעבירה חום כזה.. זה יעזור? זה טוב שיהיה? והשאלה הכי חשובה, וולקנו 7 פלוס יקרר את המעבד הזה? למי יש את המאוורר ויכול לתת חוות דעת? אין לי כסף להוסיף לוונטק המצויין הוולקנו האפשרות היחידה שלי תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shaks,

יש לי את המפרט בחתימה ואני מעוניין לבצע OC אבל אני לא יודע ממה להתחיל אז בבקשה תעזרו לי תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tronado,

האם יש להם בכלל יבואן בארץ? לפי מה שראיתי הקירור הכי חדש שלהם שמוכרים בארץ הוא לפני שנתיים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הי. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס מסך,ועימו מגיע גופי קירור לזיכרונות. הייתי רוצה לדעת,האם לאחר שאני מדביק את גופי הקירור אני יכול להסיר אותם ללא חשש ובעיה. תודה. MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. מעבד אינטל 2.6C

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לעזרה לגבי זיכרונות Kingston HyperX PC2-6400 CL4 2G 800MHZ - http://www.kingston.com/HyperX/products/khx_ddr2.asp למה המחשב שלי מזהה אותם כ- PC2-5300 667MHZ למרות שהלוח תומך בתגר 800 - Gigabyte GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2423 ואיך באמת לעשות OC לזיכרונות אלו? Cheers Alroit

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gev088,

בחודש האחרון המחשב שלי נכבה ונדלק באופן פתאומי וגם למסך יש בלאקווטים לכמה שניות ולפי מה שהבנתי זה קשור להתחממות המחשב.הורדתי את ספידפאן ואכן המעבד של מתחמם בצורה ניכרת כאשר אני פותח את האינטרנט ונכבה לאחר כמה זמן. חיברתי מאוורר חזק למאוורר הנוכחי כדי להגביר את זרימת האוויר ואף פתחתי את המחשב וחיברתי מאוור לילה קטן לגוף המחשב כשהוא מכוון על לוח האם.שמתי לב שגם ההארד דיסק שלי חם מאוד רק מנגיעה בו ושמתי מאוורר נוסף שהיה לי מתחתיו כשהוא תלוי באוויר. כל אלה עזרו בהתחלה והוא נכבה פחות אבל עכשיו הוא נכבה כרגיל. החום של המעבד מגיע ל63 מעלות כאשר המחשב נכבה לעומת 40 ברגיל.כל המדדים בספידפאן ממראים שהכל בסדר עד שאני עושה פעולה אפילו קטנה.אני ניקתי את החשב כמה פעמים בחודשים האחרונים…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 1stcowgirl,

מעבד ה 4790K מגיע עם טמפ גבוהות, חפשתי פתרון פשוט ולא מסובך ומצאתי משהו מעניין שאני אישית מרוצה ממנו ורוצה לשתף. לפני שאתחיל, כל מה שאדבר עליו מתרחש במהירות ברירת המחדל של המעבד (איו OC ולא שימוש ב VOLTAGE _ הכל זה בברירת המחדל 4GZ & 4.4GZ_BOOST) (מדובר על המחשב של אחי במקרה זה) אז ככה, כשהרכבתי את 4790K בפעם הראשונה, התקנתי עליו את מאוורר הBOX _ במצב מנוחה המעבד היה על 70º ובמאמץ של המרת קובץ MP4 ל MKV המעבד היה מגיע ל 102º _ (ראיתי דיווחים כאלו גם ברשת) כל אחד היה מודאג מדבר כזה וכך גם אני, הלכתי לביתי וארגנתי מאוורר NOCTUA NH-C12P SE14 _ (הוא מגיע עם מאוורר 14ממ NF-P14) גוף הקירור הזה נתן לי במנוחה 32º-40º _ ובמאמץ של המרת MP4 ל MKV הוא מעולם לא עבר את 82º…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. סתם רציתי לשתף אותכם בתמונות ותוצאות... Room Temp: 24c Specs: GA-P35-DS3 Rev1.0 - F4 OCZ 4X1GB Rev2 @ 960MHz (5-7-7) --------------------------------------------- E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - IDLE 10 min E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - ORTHOS 8 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - IDLE 10 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - ORTHOS 8 min

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז ככה.. בלי OC הוא מגיע במאמץ ל 65 ככה... עם OC הוא מגיע ל76 וזה כבר נראה לי הטמפרטורה שבה הכרטיס כבר מתחיל לעשות בעיות ולקבל נזק בלתי הפיך... קיצר אני לא יודע מה לעשות.. בכל האתרים שביקרו ת'כרטיס הם היו על OC של 690 על 995 והצליחו לעבוד והטמפרטורה המירבית שראיתי זה 68... למה הכרטיס שלי כל כך חם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. התחלתי לסדר את המארז כדי לאפר זרימת אויר וקירור מירבי בפנים. המארז מסוג COMPUCASE 6A19 עם שני מאוררים 120 MM מקדימה ומאחורה. יש לי שני הרד דיסקים (רוב השימוש נעשה רק באחד מהם) והייתי רוצה לדעת איך עדיך למקמם: כמו בתמונות בשורה עליונה: שניהם הכי למטה ודיי צמודים עם מרווח קטן של סנטימטר בינהם, וזה יוצר חלל יפה במרכז המארז. או כמו בתמונות בשורה התחתונה: יש מרווח של שלב אחד בינהם, וזה קצת יותר צפוף במרכז המארז. האם זה בעייה שהם צמודים בהתחשה שיש שימוש מסיבי רק באחד מה? בקיצור מה עדיף?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by orel176,

אני מחפש גוף קירור שקט לסוקט 478(למחשב של אחי) אם אפשר לתת גם לינק לביקורות תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, קראתי פה הרבה ת'רדים לגבי ה-8800 וה- 2900 ממה שהבנתי ה- 2900 נראה עדיף קצת מבחינת ביצועים אבל יש לו בעיה של חום ורעש. רציתי לדעת עד כמה זה קריטי , השקט מאוד חשוב לי (המחשב אצלי בחדר שינה). ואם הוא רועש האם יש דרך להפחית את הרעש לרמה נסבלת? אני ממש מתלבט בין 2 הכרטיסים, אז אם יש עוד איזה יתרון\חיסרון שאתם יכולים לחשוב עליו לגבי אחד מהם אני אשמח לשמוע. תודה :

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ehh,

מבקש המלצות לקירור שקט עד 400 ש"ח. במחירים כאלה עדיף קירור נוזלי או קירור אוויר? מתכנן לעשות OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אחרי שפתחתי ת'רד על אפשרויות לקירור אוויר, התחלתי לחשוב על קירור מים. אז ככה, אני מחפש מערכת שלמה (בלוק לCPU, בלוק לGPU, רדיאטור, צנרת ומשאבה) בתקציב של בערך 1500 שקלים. אני מעדיף לקנות בארץ אבל אין לי בעייה להזמין מחו"ל. אני אשמח להמלצות והצעות. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by CybeR_CoM,

אני רוצה לעשות משהו שמצריך ממני לדים. עכשיו יש לי 2 אופציות: לחבר ל5V של הספק או ל12V שלו את הלדים, אני צריך לחבר בסה"כ 6 לדים. איך אני מחשב איזה נגד אני צריך? ואיך לחבר אותם? הלדים צורכים 2.7V תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hal,

היי, יש לי את מאוורר המעבד שנזכר בכותרת. אמנם הוא ישן אך שאלתי האם הוא מתאים לתושבת AM4? תודות.

20. Started by tront,

ברשותי מאוורר קידמי 12X12X2.5 במארז שעובד על מתח 12V אך אינני מרוצה מאספקת האויר שלו. האם אפשר לחבר מאוורר באותו גודל שעובד על מתח 220V AC בתוך המארז כדי שיספק יותר אויר?

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אני לא מבין גדול בגופי קירור. המליצו לי בעבר בפורום לרכוש את Mugen-2. המאוורר שלו בניגוד לגופי קירור אחרים ממוקם מהצד ולא מעל הגוף עצמו האם לא יותר הגיוני \ יעיל שבגוף קירור, המאוורר יפנה לכיוון פתחי האיוורור שבצידו של המארז?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by H - Z,

ולוח אם של EPOX 8RDA+ אז אני יוכל להגיע לOC רחוק כאילו או שהלוח לא פותח לי את המכפלה של ה2200 ועוד שאלה 2200 זה T BERD B??

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dan9,

מה זה ביוס לכרטיס מסך? היכן אני משיג את זה? ולמה זה טוב?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sgsg,

לאחרונה, הטמפ' במחשב הנייד שלי התחילו להיות די מוזרות. כשהמעבד במאמץ אני מקבל הפרש של 8 מעלות בערך בין הטמפ' של 2 הליבות, מה שגורם לאחת מהן להתחמם מאוד (97 מעלות). פעם כבר פתחתי מחשב שולחני ומרחתי משחה טרמית על המעבד. האם כדאי לקחת את הסיכון ולעשות אותו הדבר גם עם מחשב נייד שכבר אין לו אחריות ? או שהעניין יותר מסובך שם ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים