עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום. קניתי לפני כשבוע R9550, לא משנה זה לא עיקר הדיון. אני רוצה להוסיף לזיכרונות שלו היטסינקים, וראיתי בזיגזאג את ההיטסינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2023 ההיטסינק אמור להתאים למרות שהוא לראם של המחשב , מכיוון שזכרונות הכרטיס בצורה מלבנית הדומה לזו של הזיכרון במחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות איך ההיטסינקים לאוברקלוק? יש היסטינקיים יותר טובים בתקציב הזה+-? איך אני שם את הזכרונות? שאלתי מישהו והבנתי שעם דבק טרמי ובלי משחה טרמית נכון? אם כן מאיפה אני משיג את הדבק הזה? ודבר אחרון , מה יותר טוב מבחינת קירור אלומיניום או נחושת? תודה מראש לעוזרים. :-*

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shai82,

שלום לכולם אני מבצע שדרוג למחשב שלי ברמה של לוח,מעבד וזכרון וברשותי גוף קירור של OCZ שנקנה לפני 5 שנים. האם יש מצב שהוא יתאים ללוח 1150 חדש או שמה צריך קירור חדש? ואם צריך חדש אשמח לקבל המלצה לקירור בדגש על שקט מופתי. תודה רבה !

6. Started by contA-,

שלום לכולם! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד,לזכרון ולכרטיס המסך שלי ולכן אני זקוק לאמצעי קירור מתאימים למחשב. מאחר שאני לא מבין בנושא ממש אני באתי לפה אז ככה: יש לי תקציב של כ-500 ש"ח עבור כל אמצעי הקירור שאני אזדקק לאחר ביצוע האוברקלוק. לידע כללי: טפמ' המעבד שלי בזמן פעילות רגילה היא 45-55, ובזמן מאמץ (הפעלת משחקים וכו') היא 55-60. וטמפ' הלוח אם בזמן פעילות רגילה היא 35-40, ובזמן מאמץ היא 40-45. לפי מה שהבנתי עד היום אלו טמפ' די גבוהות אז תתחשבו בזה כשתתנו לי את דגמי האמצעים לקירור המחשב. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: P4 2.53 533 mhz לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe כרטיס מסך: ATi Radeon 9500Pro זכרון: 2X256 MB DDR 333 mhz (אני לא יודע של איזה חברה,אבל הזכרון פעל …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, כמו בכותרת, אני לא בטוח שזה יכנס? זה מתאים ל הרבה לוחות לוח בחתימה... זה מתאים למארז מידי? הספק שלי נראה לי סטנדרטי אם אפשר תרגיעו אותי בבקשה :-[

8. אנחנו כבר הופכים לשבט קטן הטמפ' עומדת על 33 מעלות במנוחה, בנצ'ים בקרוב. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by K0sTa,

אני מאוד גאה בתוצאה הזאת ;D עם ה-9800PRO שלי.. זה בלי ארטיפקטים בכלל, ליבה על 432(15 אחוז אוברקלוק) וזכרון על 378(12 אחוז אוברקלוק), וטמפ' נמוכות אפשר להגיע עם הכרטיס הזה יותר רחוק וכך אני יעשה.. מחיאות כפיים לעצמי ;D המטרה הבאה שלי היא 3500 התוצאה המקורית שקיבלתי בלי שום אוברקלוק הייתה: 2626 מה שנותן 519 נקודות הפרש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב חדש יחסית (את המפרט אפשר לראות בתמונה המצורפת) והאמת הטמפרטורה שלו לא ממש הגיונית במיוחד שהטמפרטורה האלו במנוחה וגם יש לי קירור מעבד TUNIQ TOWER בקשר למארז זה 3D AURORA 360 החדש (מאוורר 120 מכניס ועוד שני 120 שמוציאים)כמובן חוץ מהקירור של הלוח אם וכרטיס מסך וספק

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nadaw,

שלום לכוווולם.... שמי נדב ואני חדש בפורום זה... רציתי לשתף אתכם בא"ק שלי... ולשאול שאלה.. אז... עשיתי א"ק לר9800פרו שלי... (של גיגהביט..) ואלו הן התוצאות... ( כמובן שבשלבים.. המס' בצד הוא התוצאה ב3דמארק2ק3) 5751 - Catalyst 4.4 core- 378.00 mem- 337.00 @ 6302 - catalyst 4.4 core- 427.09 mem- 365.73 הגעתי גם ל 6400 בלי פגמים אבל לא רציתי להעמיס בלי קירור מקצועי.. מה אתם אומרים על התוצאה ? כמובן... הא"ק הזה הוא על הקירור המקורי... ועל קירור נחמד במארז... על איזה קירור מקצועי אתם ממליצים ? אני רוצה לשאוב עד הפיקסל האחרון... אני חשבתי על הויגיאיי סיילנסר או על הגיאנט 3... מה אתם אומרים ? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני כלל לא מתמצא בתחום הקירורים. אני שוקל להרכיב מערכת XEON עם לוח כזה. (יש לי כבר את חלק מהרכיבים) האם הקירורי האוויר המובילים שמומלצים כאן מתאימים בכלל לתושבת הזו, ואם הם יכנסו מבחינה גודל פיזי. תודה. עריכה: טעות לגבי הלוחות. מדובר http://www.asus.com/Motherboards/Z9PED8_WS/specifications/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחר הרבה ניסיונות חיפוש לא מצאתי אף לא השוואה אחת בין המערכות השונות. אמנם זה פחות קשור ל-overclocking ולרוב משתמשים בגופי קירור מתקדמים בכדי להגיע ל-overclock, אך אני מוצא את עצמי, בתור לקוח Media Center, דיי באמצע. הדרישה שלי היא גוף קירור פסיבי כך שהמעבד לא יתחמם אך יחד עם זאת ללא מאוורר בכדי להגיע לשקט מוחלט. האם מישהו מכיר / שמע / יודע היכן למצוא השוואה עדכנית בין גופי הקירור שמסוגלים להתמודד עם המעבדים הנוכחיים ללא שימוש במאוורר? המוצרים שמצאתי שאמורים לבצע את העבודה: 1. Thermalright IFX-14 (למרות שהחברה לא מצהירה עליו ככזה, נראה שהוא אמור לעשות עבודה טובה גם ללא מאוורר). 2. Thermalright hr-01 plus 3. Zerotherm BTF95 Fanless אשמח אם אתם מכירים נוספים שא…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ובכן, השאלה בכותרת. כמו כן, מי שקט יותר גם שהמעבד במנוחה? או שהוא עובד קצת?

17. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by rikimaru,

אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא, אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה, הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין? מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעו…

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חברים אני מעוניין הלחליף את המאוררים במארז ,עכשיו יש לי 2 שהם SLIP STREAM 1200 והם לא שקטים לי ב 1200 RPM לכן יש שימוש ב שולט , עכשיו אני שקול להחליף למאוררים של NEXUS הנה הדגם : http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmrealsilentcasefan.htm הייתי רוצה לדעת היכן יש אותו בארץ במחיר שפוי ? ואם יש משהו יותר מוממץ ישמח דרך אגב גם הסדרה השניה של SCYTHE ה SFLEX ה 1200 RPM יש לי כזה ו הוא לא שקט לי במקסימום . מחפש שקט מירבי ! תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SubX,

לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by WitheNoise,

סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by roma,

שלום רב! ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות. שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ? ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הם טובים? איזה הכי טוב? תודה רבה מראש!!! נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים