עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by abyss20,

אני הולך לקנות קונרו ואני חושב לקנות קירור מים למעבד כדי לעשות OC כמה שיותר טוב אני רק צריך המלצה לקירור שכזה

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nadaw,

שלום לכוווולם.... שמי נדב ואני חדש בפורום זה... רציתי לשתף אתכם בא"ק שלי... ולשאול שאלה.. אז... עשיתי א"ק לר9800פרו שלי... (של גיגהביט..) ואלו הן התוצאות... ( כמובן שבשלבים.. המס' בצד הוא התוצאה ב3דמארק2ק3) 5751 - Catalyst 4.4 core- 378.00 mem- 337.00 @ 6302 - catalyst 4.4 core- 427.09 mem- 365.73 הגעתי גם ל 6400 בלי פגמים אבל לא רציתי להעמיס בלי קירור מקצועי.. מה אתם אומרים על התוצאה ? כמובן... הא"ק הזה הוא על הקירור המקורי... ועל קירור נחמד במארז... על איזה קירור מקצועי אתם ממליצים ? אני רוצה לשאוב עד הפיקסל האחרון... אני חשבתי על הויגיאיי סיילנסר או על הגיאנט 3... מה אתם אומרים ? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מישהו שמבין טוב באוברקלוקינג שיהיה מוכן ללמד אותי מה שצריך לדעת בכדי לעשות אוברקלוקינג בטוח. קראתי כבר מדריכים (חלק מהאתר) אבל כולם או שמדברים לאנשים שמבינים בזה או שסתם מכתיבים הוראות. אני רוצה להבין מה אני עושה ולמה. יש פה מישהו שמוכן להעביר את הידע שלו הלאה? תודה אני משער ששלב ראשוני הוא פירוט החומרה... ‏Phenom II x6 Six-Core 1100T ‏Crosshair IV Formula Kingston HyperX DDR3 1600 16GB ‏Thermaltake SpinQ VT

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dp92,

יש לי בעיה דומה לשלו (i7 4770k) אחת מהליבות שלי קרה ב10 מעלות במאמץ יש מישהו שניסה את ההליך הזה? אני ממש רוצה לעשות וגם מפחד בו זמנית... אני כרגע על 4.6ghrz @ 1.35v כשהליבה הכי חמה שלי היא 90 מעלות והכי קרה ב78 מעלות במאמץ... קירור h110 יש פה מישהו שעשה אתה זה ויכול לתת לי טיפים? וגם תוצאות של לפני ואחרי אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shahar0592,

אז ככה יש לי: מעבד AMD ATHLON X3 425 לוח אם MA74GM S2H של גיגבייט כרטיס מסך 4670 512 זיכרון בOC בינוני ספק 450W (מחזיק טוב איכותי של פעם HEC) במערכת הזו האם ניתן לפתוח את הליבה ללא צריבת ביוס? ואם לא אז איך אני מבצע את זה תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shai87,

יש לי מארז HEC 6C11 עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4850 עכשיו כמו שהוא הגיע, הכרטיס מסך היה 78 מעלות במנוחה! והמעבד 52 עכשיו שמתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך ומאוורר על דלת המארז הצלחתי לשפר את המעבד ב-2 מעלות ואת הכרטיס מסך הורדתי ל-67 מעלות במנוחה אני מעוניין להוריד את הטמפרטורה במארז בעוד כ-7-8 מעלות מה אפשר לעשות??? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אם ידוע אנא כתבו לכמה ג'יגה הרץ הוא יגיע בערך ובכמה מעלות.תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ZoroZ,

Gigabyte aorus z790 I9-14900k 2x 32gb corsair dominator cl30 6000mhz Psu 1200w Arcric AIO ניסיתי עם CHATGPT אבל הוא מביא אותי לפרמטרים שלא קיימים, ולא נראה לי הגיוני לשנות רק חלק מהערכים. אשמח לעזרה. תודה מראש.

17. אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה. AMD 3800+ X2 2GB 3200/400 samsung geforce 7800GT leadtek asus sli premiume אלו הדברים החשובים... אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד. מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר... עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה. מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבד…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום , יש לי מעבד e2160 ושמעתי שהוא ממש טוב בoc [לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277047.0] הבעיה היא שאבא שלי די מפחד שאני אעשה oc ..מה באמת הסיכוי שיקרה משהו? עכשיו עוד שאלה...האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק לעשות oc או שעדיף לקנות קירור בנפרד? אם כן מה אתם חושבים על artict freezer 7 pro ? יש יותר טובים למחיר שלו [עד 100 שקל] והאם הוא שקט? עכשיו דבר אחרון... לא משנה איפה קראתי -hwzone,dtown,hometheater,gamer,ynet - עדיין לא הצלחתי להבין איך עושים oc . מישהו יכול הגיד פשוט שלב שלב איך עושים? [נכנסים לביוס...ו?] האם הביוס בכל המעבדים אותו דבר או שיש מדריך מסוים למעבדדי אינטל/e2160 ? עד כמה להגביר את הmhz ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hamoodit,

שלום לכולם. אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....) היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף. מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי) אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. קניתי לפני כשבוע R9550, לא משנה זה לא עיקר הדיון. אני רוצה להוסיף לזיכרונות שלו היטסינקים, וראיתי בזיגזאג את ההיטסינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2023 ההיטסינק אמור להתאים למרות שהוא לראם של המחשב , מכיוון שזכרונות הכרטיס בצורה מלבנית הדומה לזו של הזיכרון במחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות איך ההיטסינקים לאוברקלוק? יש היסטינקיים יותר טובים בתקציב הזה+-? איך אני שם את הזכרונות? שאלתי מישהו והבנתי שעם דבק טרמי ובלי משחה טרמית נכון? אם כן מאיפה אני משיג את הדבק הזה? ודבר אחרון , מה יותר טוב מבחינת קירור אלומיניום או נחושת? תודה מראש לעוזרים. :-*

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avishai1b,

יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המדבקה על גב המעבד כפי שניתן לראות בתמונה השאלה היא האם זה יפריע לקירור טוב של המעבד? האם כדאי לנסות לקלף את המדבקה בזהירות? והאם אני אמור למרוח משחה טרמית גם על המדבקה? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by snudler6,

התחלתי להמהיר את הכרטיס gt220 של אחי, באמצעות msi afterburner. העניין הוא, שהתכנה מגבילה את ההמהרה של מהירות הזכרון, נמוך בהרבה ממה שראיתי שאנשים מצליחים להגיע אליו (עד 875MHz). הכרטיס: Gainward GeForce GT220 1024MB מנתוני התחלה של core @ 635 | memory @ 405 הגעתי עד עכשיו לתוצאה יציבה של core @ 770 | memory @ 530 בטמפרטורה יציבה של 58 מעלות במאמץ מלא. שאר המפרט: CPU: inetl e2160 @ 3.06 Cooling: Cooler Master Hyper 103 MB: Gigabyte GA-G41MT-D3 RAM: 2 * 4 GB HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB SSD: SanDisk z400s 128GB PSU: Antec VP550P Case: mATX custom הבעיה היא שוב, התכנה msi afterburner לא נותנת לי להמשיך …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by The_Byter,

The eagle has landed... More to come, soon...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים