אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, אז במחשב החדש שרכשתי, התקינו לי בKSP מאוור צנוע מאד (הכי זול שלהם) Zalman SZ CC92HS CPU Cooler זה המאוור הקיים כרגע: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Zalman%20SZ%20CC92HS%20CPU%20Cooler האם כדאי לי להחליף מאוורר? האם רצוי להחליף מאוורר? אני רוצה למציין שאני לא מתכוונת לבצע המהרה למעבד (בשלב זה). - אם אתם חושבים שאני צריכה להחליף, מה הייתם ממליצים לי עד 200ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין הלחליף את המאוררים במארז ,עכשיו יש לי 2 שהם SLIP STREAM 1200 והם לא שקטים לי ב 1200 RPM לכן יש שימוש ב שולט , עכשיו אני שקול להחליף למאוררים של NEXUS הנה הדגם : http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmrealsilentcasefan.htm הייתי רוצה לדעת היכן יש אותו בארץ במחיר שפוי ? ואם יש משהו יותר מוממץ ישמח דרך אגב גם הסדרה השניה של SCYTHE ה SFLEX ה 1200 RPM יש לי כזה ו הוא לא שקט לי במקסימום . מחפש שקט מירבי ! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את התוכנות OCCT. ו prime אז תמיד במאמץ מופיע לי מסך כחול physical memory dump ממה זה יכול לנבוע חוץ מזכרון כי בדקתי את כל הסלוטים ובדקתי גם ממטסט ואין כלום i5 2500k cordair veaheance 4GBx2 Gigabyte ga-z68x-ud4
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 II PLUS ואני רוצה לאכלס אותו ביותר מאווררים ממה שלוח האם נותן לי. אני מתכוון לקנות עוד איזה 4 מאווררים של scythe gentle typhoon גרסאת ה 1450 RPM קניתי אחד כזה והוא אחלה. בגדול, אני מכין את המארז שיוכל לאוורר "בכיף" GTX 460 SLI ולכן לאט לאט אני מכין שם הכל. לענייננו, אני מעוניין בבקר מאווררים שיהיה לפחות עם 4 ערוצים ושיוכל לשלוט במאווררים מסוג זה. הבקר חייב להיות אוטומט כי אני לא רוצה להתעסק עם המד סיבובים לדקה של כל מאוורר בנפרד. התקציב הוא 250 עם אפשרות לחריגה במידה וזה בקר שממש שווה את זה (וויזואלית, ומבחינת עיצוב, או כל מיני פיצ'רים שממש חייבים). הסתכלתי על כמה ותמיד מדברים על PROBES. אפשר הסבר מה זה? בתודה מראש, עידן
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד משהו.... יש לי מאורר בגודל של המאוררים של המחשב טיפה יותר גדול זה כמו וונטה ...והוא מתחבר לחשמל ופועל הוא בקושי עושה רעש אבל מקרר טורבו האם אני יכול לחבר אותו למחשב ...ויש בזה סיכון כלשהו...?.... למאוורר אין הארקה לא מחובר החוט של הארקה.... את החוט של הארקה שמגיע מהשקע של הקיר חיברתי לשולחן מחשב שעשוי מעץ אני יכול להשים את המאוורר בתוך המארז בפנים?....... או שיש סכנה של קצר או משהו שיחשמל לי תמחשב חחחח או שאני יבודד תמאורר יעשה אותו פלסטיק ויניח אותו בתוך המארז ככה זה יהיה בטוח אני לא יודע מה לעשות המאורר הזה מקרר טורבוווו כמו וינטלטור ?.... מהכדיי לעשות?....<? אני פתוח להצעות אפילו לחתוך תמארז
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בעסק ומעוניין ללמוד קצת איך מתחילים לעשות OC.. קראתי את המדריכים אך הם לא ממש מובנים לי.. אשמח לקבל עזרה.. תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למעבד - i5. המחשב הולך להיטלטל הרבה מאוד, אז אני לא רוצה קירור כבד מידי, שיפול. לדעתי - צריך קירור עם פלטה אחורית. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם הסתבכו בלהתאים את הבלוקים השונים לחומרה שלכם. אדי מEK, יצר מדריך בו אתם בוחרים את החומרה שלכם, ולבסוף - אתם מקבלים תוצאות אפשריות עבור כל רכיב. כל שנותר לכם הוא לאתר את הפריט בחנות שאתם רוצים (דוגמת PPCS, FROZEN, SIDEWINDER ), ולהזמין http://www.coolingconfigurator.com/home
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
p4 2.8c @ 3.36 ghz abit ic7 bios 26 twinmos 400mhz 256mb *2 2.5-3-3-8 wd 80gb se 240mhz Cpu:Mem 1:1 1.675vcore 2.8vdimm הצלחתי להגיע ל 240mhz ב1:1 וזהו ב241 ויותר הוא כבר לא יציב אפילו לא מחשב לי SuperPi :\ יש למישהו רעיון איך אפשר לרד עוד שנייה או שתיים בSuperPi אני תקבוע ב40 שניות וזהו :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 48 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בשיא החום המחשב שלי פשוט רתח ברמות מפחידות מעבד ה Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz שלי כול כך התחמם שלא יכולתי לפתוח את המארז בידיים חשופות. אז אחרי שקראתי את הביקורת באתר על אלוף הקירור: Thermalright Ultra 120 eXtreme קניתי אותו מחנות בראשון לציון ועכשיו המעבד שלי יותר קר מטמפרטורת החדר ראו תמונה מצורפת אני באמת לא מצליח להבין, איך כמה מוטות אלומיניום יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממאוורר ומוטות קירור ביחד ? אבל אני כן יכול לומר לכול מי שדואג למחשב שלו הקיץ הזה, תיתן בהשקעה של הקירור הזה, ולא תתחרט. ועוד דבר בנוסף לקירור קניתי מאוורר לחבר עליו, ועכשיו אני חושב שזה היה ממש לא נחוץ. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה דברים שאני רוצה להתייעץ עליהם 1. לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה קירור מים למערכת שלי שתהיה בעתיד (בקרוב עוד כמה ימים בע"ה) והמליצו לי על המערכת הזו: XSPC Rasa 750 RS240 אבל החלטתי שאני מוכן לשלם עוד כמה דולרים כדי לקבל רדיאטור יותר גדול. והגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות את הקיט הזה: Rasa 750 RS360 המערכת שלי תהיה מבוססת I5 2500K עם GTX560TI (זה קצת פחות משנה כרגע). השמושים של המחשב: יעבור OC של עד כמה שאני יצליח יציב , גיימינג כבד ותוכנות 3D. אז יש לי כמה שאלות בנוגע לקיטים האלו: א. הקיט RS360 יספיק? כאילו הוא טוב, איכותי? (כי אמרו לי שלשימושים שלי לא כדאי לבנות ''מפרט'' לקירור ועדיף לקנות קיט). ב. איך הבלוק מים שלו ? איכותי ? כמה זמן בערך הוא …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש לי הרבה מאווררים אבל הם לא עושים רעש כמו המאוורר של ה 4890 שלי והוא מתחיל לעשות גם רעש מוזר אני רוצה מערכת קירור חדשה מה מומלץ היום לכרטיס הזה ??? עד 300 שקל תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הגעתי ל : ליבה 624 MHZ זיכרון 1323 MHZ 3DMARK05:4584 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=761432 מה איתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, עכשיו כשאמאזון שולחים בחינם לארץ על קניה של $49 ומעלה, אני מעוניין לשדרג (סוף סוף) את קירור המעבד שלי. הבחירה בנוקטואה היא כי שאר המאווררים במארז שלי הם שלהם ואני מאד מרוצה. העניין הוא שהמבחר שלהם עצום ואני קצת מבולבל. אשמח לעזרה ועצה בעניין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שורת מנורות שנמצאת בתוך כבל יצוק, ככה שאי אפשר להחליף מנורות זה הכל יצוק אם אתם מבינים על מה אני מדבר, יש אפשרות להתשמש בזה בתור תאורה למחשב? (מתחבר ל220V) א.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב: AMD ATHALON XP 2500 BOX+ORIGINAL COOLER NF7 KINGSTON 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 מארז- לקחתי אחד ישן שהיה לי שיש בו מקומות לשני מאווררים 80MM, אחד מקדימה ואחד מאחורה. בנוגע למאווררים אני יודע שאני צריך להוביף עוד וששני מאווררים 80 מ"מ לא מספיקים, אבל אפילו אם אני אוסיף עוד מאווררים הטמפרטורה של המעבד שלי תשאר גבוהה: 45 מעלות במנוחה ולא יודע כמה מעלות במאמץ כי אני מפחד שהמעבד ישרף. אני חושב שהטמפרטורה כל כך גבוהה בגלל הקירור המקורי שבא עם המעבד, נדמה לי הוא לא שווה כלום. אז בבקשה תמליצו לי על קירור למעבד שיהיה זול אבל שיביא תוצאת טובות. דרך אגב אני לא זקוק לקירור הכי מתקדם כי אני רק משחק על המחשב ולא מתעסק עדיין ב-OC וכו'. בבק…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה. AMD 3800+ X2 2GB 3200/400 samsung geforce 7800GT leadtek asus sli premiume אלו הדברים החשובים... אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד. מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר... עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה. מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבד…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש עם מעבד A8-3850. המוכר המליץ להחליף את הקירור שבא עם המעבד לARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2, וכך עשיתי (המחשב הורכב בחנות). היום הסתכלתי בתוכנה HWMONITOR, ואני רואה שטמפרטורת המעבד באופן קבוע נמצאת באזור ה-70 מעלות. הבנתי שמעבדי הLlano באמת מתחממים הרבה, אבל ציפיתי שעם קירור שעולה כ150 ש"ח אני אקבל טמפרטורות הרבה יותר טובות. יכול להיות שיש בעיה מסוימת, או שהטמפרטורה נורמאלית? צריך לציין שאני לא מרגיש שום בעיה במחשב, אבל בכל זאת עדיף להקדים תרופה למכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש ASUS A7V 333 AMD1800 זכרון OCZ DDR PC3000 256M טפמ' לוח /מעבד 30/60 במנוחה (לכל הדעות גבוהה מידי) השתמשתי במשחה טרמית AS3 כל כבלי ה-IDE מעוגלים ויש לי שני מאוררים 80 מ"מ במארז (TASK 3001) אחד מכניס בחזית ושני מוציא ממוקם תחת הספק ה-HSF הוא של חברת GREEN POWER שקיבלתי עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות ???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-