אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, עכשיו כשאמאזון שולחים בחינם לארץ על קניה של $49 ומעלה, אני מעוניין לשדרג (סוף סוף) את קירור המעבד שלי. הבחירה בנוקטואה היא כי שאר המאווררים במארז שלי הם שלהם ואני מאד מרוצה. העניין הוא שהמבחר שלהם עצום ואני קצת מבולבל. אשמח לעזרה ועצה בעניין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש גם שאלות מפגרות (אל תבהלו), אבל זה כדי שאני יהיה בטוח בעצמי. 1)היטסינק זה הצלעות קירור? 2)כשאני קונה מעבד חדש (ואני מרכיב אותו ואת כל שאר המחשב) אני צריך למרוח את המישחה הטרמית או שהוא (המעבד) כבר מגיע עם זה מורכב? 3)המישחה הטרמית משמשת גם כדבק בין ההיטסינק למעבד? 4)במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying2.php המישחה שהוא מורח על ליבת המעבד והמישחה שהוא מורח על ההיטסינק היא אותה מישחה? אם כן אז למה יש לה צבע שונה על כל משטח (שחור וכסף)? אם אני אזכר בעוד שאלות שרציתי לשאול אז אני אוסיף אותן (תבדקו מדי פעם). תודה רבה לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש (gtx 460) בעקבות המלצה פה בפורום, ואמרו לי שהמעבד קצת יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך. מה שכן, אמרו לי גם שאני יכול לבצע OC למעבד והוא יפעל מצוין עם הכרטיס מסך. אז בגלל שאני לא מבין ב-OC וזה יהיה הראשון שלי, אני מעדיף להסתכן כמה שפחות ולהמהיר אותו רק עד לרמה שבמשחקים אני אוכל לנצל את המקסימום של הכרטיס מסך ושל המעבד. אז, כמה כדאי לי להמהיר אותו? אני גם יכול לקנות קירור למעבד ולא להישאר עם הסטוק, ראיתי שהמליצו בעבר בפורום קירור על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10258 אבל ליתר ביטחון אני אשאל שוב בפורום קירור בהתאם למהירות שתמליצו לי פה (אם אפשר לשלם פחות, למה לא? ) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדבקה על גב המעבד כפי שניתן לראות בתמונה השאלה היא האם זה יפריע לקירור טוב של המעבד? האם כדאי לנסות לקלף את המדבקה בזהירות? והאם אני אמור למרוח משחה טרמית גם על המדבקה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 עם קירור ה טוניק הידוע. המעבד במנוחה מגיע ל 54-57 מעלות ועכב זה הפסקתי את הOC (לא הגעתי רחוק מדי, 2.4-2.8 ) המשחה טרמית שנמצאת היא האורגינלית של הטוניק ואני זוכר שנתקלתי בבעיות עם המריחה שלה, היא הייתה ממש סמיכה. קיצר אני רוצא שתמליצו לי על משחה טובה, שלא תיהיה סמיכה כל כך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים , אני עובד פה על 7 ... ואני על OC (מפרט למטה) שמתי לב שהמחשב נתקע (קופא) אחת לכמה זמן ..לא קבוע... אז הלכתי והרצתי INTEL BURN TEST ואכן הוא נתקע כל פעם ...אחרי 4 סיבובים העלתי את ההספק וולט ל CPU אבל עדיין נתקע אני תוהה אם יכול להיות שWINDOWS7 פחות יציב מVISTA (גרסאות 64 ביט) בVISTA המערכת עובדת על אותה תוצרת BIOS לOC בצורה תקינה ויציבה . אם למישהו יש רעיון מה לעשות , אני אשמח להצעות .(תודה) כרגע אני הולך להריץ TEST במצב רגיל בלי OC לראות שזאת באמת הבעיה ...ולא איזה משהו אחר .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין הלחליף את המאוררים במארז ,עכשיו יש לי 2 שהם SLIP STREAM 1200 והם לא שקטים לי ב 1200 RPM לכן יש שימוש ב שולט , עכשיו אני שקול להחליף למאוררים של NEXUS הנה הדגם : http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmrealsilentcasefan.htm הייתי רוצה לדעת היכן יש אותו בארץ במחיר שפוי ? ואם יש משהו יותר מוממץ ישמח דרך אגב גם הסדרה השניה של SCYTHE ה SFLEX ה 1200 RPM יש לי כזה ו הוא לא שקט לי במקסימום . מחפש שקט מירבי ! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
The eagle has landed... More to come, soon...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מערכות קירור נוזלי, אחת corsair hydro h40i והשניה antec khuler 620 התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עם המערכות קירור הנ"ל צריך להחליף נוזל? עד עכשיו היה לי SCYTHE MUGEN 2 שמתחיל לקרטע והוא עושה הרבה רעש לאחרונה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הגעתי ל : ליבה 624 MHZ זיכרון 1323 MHZ 3DMARK05:4584 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=761432 מה איתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה. AMD 3800+ X2 2GB 3200/400 samsung geforce 7800GT leadtek asus sli premiume אלו הדברים החשובים... אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד. מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר... עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה. מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבד…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Q8400 2.6Ghz * 3.4Ghz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,תנו חוות דעת על ה OC
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-