אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם Scythe Mugen-2 מתאים למארז P182 ? הבנתי שהקירור דיי גבוה ולכן עלול לשלא להכנס בצורה חלקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא הולך לשבור שיאים או משהו אני משחק משחק שמאמץ את כל ארבעת הליבות, וכשאני מנסה לצלם - זה רוצח לי את הFPS כי המעבד מגיע ל95%. אז החלטתי להביא OC בקטנה. קירור, MUGEN2. הטמפ עכשיו היו 58-61 ב100% מאמץ ב IDLE כרגע הם על 45. בחורף המעבד ישב על 30-35 מעלות קבוע. עבר את הבדיקה [לא קרס או משהו ] אחרי כחצי שעה של BFBC2 קיבלתי BSOD.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד i7 930.. איזה מהגופי קירור האלה עושה את העבודה יותר טוב?? זה Thermalright IFX-14 775 + 1366 או Noctua NH-D14Q ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בינתיים העלתי את תדר הבאס ל270 [לאט לאט כמובן] עם מכפלה של 13 למעבד. לא היה צורך בהעלאת מתח והטמפרטורות עם קירור סטוק עדיין לא עוברות ת53 במאמץ מלא. רינדרתי כשהמעבד על 100% בערך 10 דקות ועבר חלק. הבלגן שלי פה זה עם הזכרונות...רציתי שהם ישארו על 800 בערך כי אני לא רוצה שיהיו בעיות איתם. זה בעצם הורס תרעיון של האוברקלוק אם הם נשארים על אותו דבר? ומה זה Rated FSB? לוח אם: MSI G41M4 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את המהירות שעון של המעבד דרך ה FSB מאחר שדרך הביוס " המכפלה " קבועה ולא ניתן לשנותה ויצא לי כך : למה הטמפרטורה לא יורדת ? המעבד עובד חצי מהתפוקה שלו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק מהבניה הקרובה של הHTPC/NAS אני מחפש מאוורר SLIM כלומר דק יותר מהרגילים רגיל = 25/38 מ"מ דק = 12 מ"מ היחיד שאני מכיר הוא הSlip Stream 120 mm Slim יש גם גרסת 100MM האמת http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-mm-slim.html הבעיה שהוא לא נמכר עד כמה שאני רואה בארץ מהחיפושים שלי )אולי אני טועה) מה שכן יש כמה מוצרים של החברה שמכילים אותו ואני שוקל לקנות אותם בשביל המאורר, הבעיה היא שהמחיר היחסי הופך ללא כדאי יש למישהו מושג איפה יש מאוורר מהסוג הזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת אני מחפש קירור טוב למעבד שלי, מעדיף קירור עומד, הכוונה כמו הסוניק טאוור. ואני צריך כמה מאווררים למארז איזה שלושה בערך 120MM, שלא יעלו יותר מ-100ש''ח אולי עם חריגה קטנה אבל שיהיו עם RPM גבוה (מעל 1500RPM) אין לי בעיה עם רעש אבל לא להגזים, לא מעניין אותי לדים כל השטויות האלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוף קירור של טרמלטק משהו מדהיםFRIO http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001599&id=C_00001600&cid=C_00000010&name=Frio&ov=n&ovid= Dimension 139(L) x 98(W) x 165(H) mm Heatsink Material Aluminum Fins Aluminum & Copper Base Heatpipe Φ 8mm x 5PCS Fan Dimension 120(L) x 120(H) x 25(W) mm Rated Voltage 12 V Rated Current 0.5 A Started Voltage 6 V Power Input 6 W Fan Speed 1200 ~ 2500 RPM תסתכלו על זרימת האויר -> Max. Air Flow 101.6 CFM Max. Air Pressure 4.2 mmH2O Noise 20 ~ 43 dBA Life Expectation 50,000 hrs @ 40℃ Connector 3 Pin Weight 1042 g - משקל מטורף מעל קילו ! אני רוצה לקנות אותו ! D:
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה.. כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי ל4.40GHz (400x11) בדקתי שהכל יציב (בדקתי עם OCCT) והכל היה תקין. עכשיו היו כמה בעיות עם איזה משחק אבל ביטלתי הכל ועכשיו שאני רוצה לעשות מחדש אוברקלוק אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה. כל שינוי בבאס שאני מנסה להגדיר המחשב אחרי הריסט נתקע (הוא מזהה את הזיכרון שיש לי במחשב אבל הוא לא "קורא" את חיבורי ה IDE האחרים שיש במחשב כמו הצורב, הארדיסקים) פשוט נתקע, לא ריסט ולא כפתור הכיבוי עוזרים אני חייב לנתק מהחשמל... בסטוק הכל עובד כמו שצריך אין בעיות.. ניסיתי כל מיני שינויים, העלתי מתח, הורדתי מתח, ביטלתי את המתח של ה FSB והDDR2 כלום לא עוזר. יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שלוח האם שלי מתחיל להראות סימני גסיסה החלטתי לשדרג את המערכת לקונפיגורציה הבאה: לוח אם: Asus P7P55D מעבד: Intel Core i5 750 (2.6G) 2*זיכרון: Kingston KVR1066D3S7/2G ( מהירות: 1066 Mhz , נפח: 2048 )CL: 7 שאר החלקים הם: כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף השאיפה שלי היא להגיע ל 3.6 או יותר אם אפשר (לכל הליבות, לא טורבו בוסט) 1. מהו קירור האוויר המומלץ להאצה כזו? 2. האם למישהו ישנו ניסיון עם ה P7P55D מבחינת יכולת האצה? האם הוא מומלץ מבחינה זו? האם ישנו תחליף זול יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.67GHz 920 i7 לוח אם MSI X58 הורדתי את התוכנה: CPUID HARDWARE MONITOR ותראו מה קיבלתי: מזה IOH והאם הטמפרטורה שקיבלתי (77C) נחשבת גבוהה? *הערך הכי שמאלי הוא הערך שכרגע קיים.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הבא: Intel Core 2 Due E8400, 3.00GHz, 3.25 GB RAM Ati Radeon HD 4800 series Disk Drive WDC WD6400AAKS-65A7B0 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 יש לי בעיה שבמשחק Need for Speed Undercover אחרי כמה דקות של משחק המעבד מתחמם מאוד(מעל 100 מעלות) והמחשב נכבה מעצמו. במצב מנוחה הטמפרטורה של המעבד זזה בין 50-70 מעלות לפי RealTemp, אבק במחשב ניקיתי וזה לא עזר! מה אני צריך לעשות? איך לפתור את בעיית ההתחממות ומה לעשות כדי שאוכל לשחק משחקים כמו Need for Speed Undercover??
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף מאוורר של 120 מ"מ למארז ( raidmax ninja) הגיע רק עם מאוורר 120 קדמי ו80 מ"מ בחלון צד, ואני רוצה להוסיף אחד אחורי. המחשב פשוט רותח בזמן משחקים כבדים. עד כמה אני ארגיש את ההבדל? אמור גם להיות הבדל בביצועים בגלל המעלות הנמוכות יותר? באיזה כיוון אני מתקין אותו? אשמח לקבל המלצות למאוורר שיעלה לי עד 50-60 ש"ח עם עדיפות לשקט עד כמה שאפשר במחיר שציינתי. עדיפות לקנייה בKSP או אייבורי בגלל קירבה גיאוגרפית. אם לא אז חנות אחרת מהמרכז. עריכה: ישנה דרך לחבר מאוורר של 140 מ"מ למארז במקום 120? כי שמעתי שיש מאווררים כאלו אבל לא נתקלתי בהם.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום.. אני באמצע אובר קלוק.. אז הינה הבעיה.. עשיתי תתזמונים של הזכרונות להכי נמוכים שאפשר.. העלאתי בעשר מגה הרץ הכל היה טוב ויפה והראה עשיתי אובר קלוק.. אבל שאני חוזר להעלאות שוב ..אני מעלה בעשר ושאני חוזר לווינדוס זה מראה שהמצב נראה כמו מקודם ולא אחרי הפעם השניה.. כאילו העלאה הראשונה נשמרה אבל האחרונה לא? מישהו יכול לעזור? דחוף..תודה.. לוח MA785GMT-UD2H של גיגהבייט.. ומעבד של איי אמדי X4 620.. אם צריך עוד מידע תגידו.. תודה. :nixweiss:
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. ראשית, סליחה מראש על האורך. אנא נסו בכל אופן לקרא ואולי לעזור לי. כרגע מותקן ב- SILVERSTONE LC17B שלי המפרט המצויין אצלי בפרטים בתיקון אחד - מותקנים בו 6 HDD'S 1. במארז מותקנים רק שני מאווררי 80" האחוריים. אין מדובר על המאווררים המקורים שהגיעו איתו (רכשתי אותו לפני כ- 3 שנים) אלה בשניים חדשים יותר שעקב בעיות רעש הוחלפו בחנות בערך בינואר 2010. למרות זאת ולמרות שאני משתדלת לנקות את המחשב (לצערי חסר מסנני האבק) מדי כמה זמן. הוא רועש! ממש רועש!!! 2. אני מתכננת שירוג חומרה רציני. מעבר למעבד ATHLON II*4 630/635/640 (עדיין לא סגורה, משהו בינהם)- לא יהיה OC! לוח מפוצ'ר מבוסס על צ'פים מסדרת 790/890G 4 גיגה זכרון (לפחות בהתחלה)DDR3 שדרוג לכרטיס מסך חדש, כרגע מתלבטת בין …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4600 והורדתי את התוכנה REAL TEMP ובהגדרות TJ ברירת מחדל נמצא על 90 על כמה זה אמור להיות ? הסטפינג שלו זה D . רשום גם M0 ב CPUZ
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביצעתי OC למערכת ובדקתי ב Sandra. תוצאות GIPS דיי מרשימות (יותר טוב מ 975) אבל התוצאות GFLOPS דיי עלובות - פחות מהתוצאה המקורית של 860.. למה זה? איך אני משפר את GFLOPS ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-