אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
קודם כל איזה עדיף מבין אלו: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~LXM-8200~18~0.htm אממ כמובן שחשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב...אבל גם חשוב לי שקט, אני לא רוצה שקט טוטאלי אבל שיהיה שקט מספיק כדי שלא יציק תוך כדי שימוש במחשב. לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שלי זה PENTIUM D 930 ולוח אם INTEL D945PSN - לא אמורה להיות בעיה בחיבור עם החומרה הזו, הכל מתאים, נכון? עריכה: מה לגבי הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 ??? אני מוכן לחרוג אם זה ממש שווה את החריגה.[br]פורסם בתאריך: 9.09.2008 בשעה 17:30:13 מישהו??אני חייב תשובה מהר כי אני רוצה ללכת לקנות עכשיו ואני לא יודע מה לקנות.................
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע קירור אויר - IFX14 והוא נחמד והכל אבל אני רוצה משהו חזק בהרבה יותר. לא צריך משהו שיקרר את כל המחשב, לא מעניין אותי כרטיסי המסך וכו' אלא רק שיקרר את המעבד. משהו נחמד, שמצידי יהיה כמו יחידה חיצונית, שפשוט יתחבר אל המעבד וממש "יקפיא" אותו מה יש לכם להציע לי? בתודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח MA-78GM-S2H של Gigabyte, וגם הצ'יפסט וגם המעבד מתחממים יותר מדי מפעולות פשוטות של ניגון וידיאו באינטרנט, ניגון מוזיקה וכו'. אני מחפש בשלב בראשון להוסיף מאוורר 120 קדמי כדי להכניס אוויר, כי כרגע יש מאוורר אחורי בלבד. המארז הוא Thermaltake RS100. ראיתי מאווררים בטווח של 20-100 ש"ח. אני מניח שהיקרים איכותיים יותר, אבל יש יותר מדי דגמים/חברות...מה מומלץ מבחינת שקט ומבחינת כמות אוויר שהוא מכניס? במידה וזה לא יעזור לקרר את הצ'יפסט אני אשקול גם הוספת קירור פסיבי/אקטיבי ישירות עליו, אבל אני רוצה להתחיל עם מאוורר קודם. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש (gtx 460) בעקבות המלצה פה בפורום, ואמרו לי שהמעבד קצת יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך. מה שכן, אמרו לי גם שאני יכול לבצע OC למעבד והוא יפעל מצוין עם הכרטיס מסך. אז בגלל שאני לא מבין ב-OC וזה יהיה הראשון שלי, אני מעדיף להסתכן כמה שפחות ולהמהיר אותו רק עד לרמה שבמשחקים אני אוכל לנצל את המקסימום של הכרטיס מסך ושל המעבד. אז, כמה כדאי לי להמהיר אותו? אני גם יכול לקנות קירור למעבד ולא להישאר עם הסטוק, ראיתי שהמליצו בעבר בפורום קירור על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10258 אבל ליתר ביטחון אני אשאל שוב בפורום קירור בהתאם למהירות שתמליצו לי פה (אם אפשר לשלם פחות, למה לא? ) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי להמהיר את הכרטיס gt220 של אחי, באמצעות msi afterburner. העניין הוא, שהתכנה מגבילה את ההמהרה של מהירות הזכרון, נמוך בהרבה ממה שראיתי שאנשים מצליחים להגיע אליו (עד 875MHz). הכרטיס: Gainward GeForce GT220 1024MB מנתוני התחלה של core @ 635 | memory @ 405 הגעתי עד עכשיו לתוצאה יציבה של core @ 770 | memory @ 530 בטמפרטורה יציבה של 58 מעלות במאמץ מלא. שאר המפרט: CPU: inetl e2160 @ 3.06 Cooling: Cooler Master Hyper 103 MB: Gigabyte GA-G41MT-D3 RAM: 2 * 4 GB HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB SSD: SanDisk z400s 128GB PSU: Antec VP550P Case: mATX custom הבעיה היא שוב, התכנה msi afterburner לא נותנת לי להמשיך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי בדיוק עכשיו לעשות OC, Q9450@3.2 BIG TYP קירור ספק 750 הבעיה, או שזה לא בעיה... שאני יכול להוריד מתח ברמות מטורפות CPU VOLTAGE אם אני לא טועה זה הVCORE גם לא? הנורמה זה 2.5 ואני עשיתי עכשיו 2.0 והמחשב עושה פוסט.. זה בסדר? חח.. אגב הטמפ' מגיע במאמץ של שעה ל74 ככה... אולי וקראתי שהכי הרבה זה 71.4 ומעבר לזה זה לא מומלץ.. לעשות משהו בנידון? או שעכישו קיץץ... חם.. וגם ככה אין משחק שיאממץ לי את המעבד לטמפ' גבוהות כאלה.. (GTA IV האממ...) הסופר PI אני חושב שהוא 15.5 משו כזה.. זה טוב? למרות שיש לי בעיה פתאום שזה אומר superpi has stopped working וסוגר את זה \\=
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במהלך בדיקת מעמץ עם התוכנה occt3 הגיע טמפ' המעבד לטמפ' שבין 70 ל72 מעלות המיפרט שלי בצד ותדר המעבד עומד אכשיו על 3200 והמתח על 1.25 וולט תדר FSB 380 השאלה שלי היא העם טמפ כזאת בזמן בדיקה היא בסדר או מסוכנת חשוב לציין שהתוכנה סימה את הבדיקה ללא תקלות בתודה לכל המשיבים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדפולט של ה E8400 זה 3000 לא ? בביוס לא נגעתי בכלום (בדיוק היום קיבלתי את הלוח שהוחלף ) מה עושים ? 10X [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה הכי טוב למעבבד E7500 למארז לא גדול בימיוחד ול אוברקלוק..מארז huntkey h001 ATX לוח 775
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת CARPC שמורכבת ממארז MINI-ITX ומלוח של אינטל דגם D945GCLF2 שבו הקרור של המעבד הוא ע"י צלעות בלבד ! בבית אין שום בעיית התחממות של המעבד, אבל השימוש הוא ברכב, וקרה שהמחשב נכבה בגלל חום של המעבד. המארז שבו אני משתמש הוא של MOREX דגם 3822 וכולל מאוורר מובנה. מה האפשרויות שלי לשיפור הקרור במחשב, מערכת שמבוססת ע"י קרור מים אינה מתאימה לשימוש ברכב. בתודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אני יודע בעיקרון שמאווררי 92 עדיפים על 80 לסינק הזהף אבל אני קונה מפנדה ואין להם כרגע אפשרות להביא מאווררי 92 מ"מ, מה לעשות? איזה מאוורר לבחור? SF2 בחירה הטובה ביותר לא? עד כמה הוא רועש?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, 1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842 2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)? 3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד מסוג: Intel Core i5 3570K. חשבתי לקנות מאייבורי אחד מאלה: Scythe Katana 4 ₪130 Scythe Mugen 3 ₪200 Scythe Ninja 3 RevB [₪195 Noctua NH-U12P SE2 ₪235 Noctua NH-D14 ₪320 אני מתכנן OC בסביבות ה- 4.5GHZ ואני רוצה שהקירור יהיה כמה שיותר שקט ויעיל. על איזה קירור הייתם ממליצים? והאם Intel Core i5 3570K BOX יכול לענות על הדרישה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי ככה חבר'ה, חשבתי על קירור מים, לא במטרה לקנות, אלה על המצבים שקורים, עכשיו חשבתי על זה כבר ממזמן, וזה נשמע לי הגיוני, אבל מין הסתם זה לא הגיוני כי אז לא היו עושים קירור מים, תעשו ניסוי קטן.., תקחו בקבוק קולה.., שימו אותו במקרר למשך איזה שעה משהו כזה, שיהיה קר, אחר כך תוציאו אותו, ושימו בחדר..., חכו כמה דקות/עשרות דקות.., ותראו שהבקבוק מאבד את הקור שלו, ומתחמם, אז יש לו טיפות מים על הבקבוק!, עכשיו חשבתי על זה בקירור מים.., המים מגיעים קרים למעבד, במטרה לקרר אותו.., ואז הם נהיים קצת חמים, כי המעבד חם.., אז לא יכול לקרות מצב שפתאום יהיה על הצינורות של המים טיפות מים מבחוץ לצינור, כמו בתהליך של הבקבוק, ששמים אותו בחדר, אז יש טיפות מים מבחוץ, אז זה לא יכול לקרות כ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-