עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. קניתי לפני כשבוע R9550, לא משנה זה לא עיקר הדיון. אני רוצה להוסיף לזיכרונות שלו היטסינקים, וראיתי בזיגזאג את ההיטסינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2023 ההיטסינק אמור להתאים למרות שהוא לראם של המחשב , מכיוון שזכרונות הכרטיס בצורה מלבנית הדומה לזו של הזיכרון במחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות איך ההיטסינקים לאוברקלוק? יש היסטינקיים יותר טובים בתקציב הזה+-? איך אני שם את הזכרונות? שאלתי מישהו והבנתי שעם דבק טרמי ובלי משחה טרמית נכון? אם כן מאיפה אני משיג את הדבק הזה? ודבר אחרון , מה יותר טוב מבחינת קירור אלומיניום או נחושת? תודה מראש לעוזרים. :-*

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by itay izra,

שלום חברים אני מחפש משטח קירור למחשב נייד 14'' . שיהיה שקט עם תאורה ויכולת להגביהה את הלפטופ . ראיתי את זה בKSP : http://ksp.co.il/?uin=14206 מישהו מכיר? מומלץ? התקציב שלי 150+- . אם מישהו מכיר משהו דומה וטוב יותר אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. היי אם אני קונה מאוורר קידמי אז אני בטח צריך גם פילטר אבק. השאלה שלי היא האם לקנות את שניהם בנפרד או מאוורר שכולל כבר פילטר אם יש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by skycaller,

סיימתי בדיוק עכשיו לעשות OC, Q9450@3.2 BIG TYP קירור ספק 750 הבעיה, או שזה לא בעיה... שאני יכול להוריד מתח ברמות מטורפות CPU VOLTAGE אם אני לא טועה זה הVCORE גם לא? הנורמה זה 2.5 ואני עשיתי עכשיו 2.0 והמחשב עושה פוסט.. זה בסדר? חח.. אגב הטמפ' מגיע במאמץ של שעה ל74 ככה... אולי וקראתי שהכי הרבה זה 71.4 ומעבר לזה זה לא מומלץ.. לעשות משהו בנידון? או שעכישו קיץץ... חם.. וגם ככה אין משחק שיאממץ לי את המעבד לטמפ' גבוהות כאלה.. (GTA IV האממ...) הסופר PI אני חושב שהוא 15.5 משו כזה.. זה טוב? למרות שיש לי בעיה פתאום שזה אומר superpi has stopped working וסוגר את זה \\=

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by noos,

אם כן האם הוא מסובך להרכבה והאם הוא צריך מקל שיתמוך בו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אכן זה דבר שנשמע קטלני ביותר!!! מה אתם אומרים יש לזה עתיד בעולם??? מישהו שמע אל זה יותר מאשר כתבו באתר? אם מישהו מצא עוד תמונות של המוצר תפרסמו פה תודה.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by aquarius,

האם זה יהיה אפקטיבי אם אני אשים על הרדיאטור כמה פלטיירים עם קירור אוויר?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SAM-MY,

יש לי מערכת PENTIUM 4 3 GHZ במארז MIDI. הדפנות הצדדיות של המארז אטומות וכן גם הצד הקדמי. למארז מאוורר אחורי אחד בלבד בקוטר 8 סמ' המוציא אוור החוצה. התקנתו דומה מאוד לתמונה במאמר: http://hwzone.co.il/guides/casecool (תמונה של מאוורר יחיד) היות ויש לי בעייה של חימום הורדתי הצד הימני של המארז וכך אני עובד למעלה מ- 5 חודשים - נכון יש קצט אווק שאני מקנה פעם בחודש. השגתי 3 מאווררים : אחד של 8 סמ' ושניים של 12 סמ'. כוונתי היא לעבוד כמה שפחות, ולהתקין מאוורר 12 בצד הימני (בערך באמצע) של הדופן שיכניס אוויר פנימה ומאוורר 8 בכלוב מתחת ל HD כפי שמתואר בתמונה http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ אבל למטה יותר (כי הכלוב שלי ריק למטה) ותפוס עם אזיקונים לדפנות הכלוב (כמו בתמונ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ccc,

מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. להורים שלי יש את הפרסקוט הידוע לשימצה החום שלו קבוע על 60-70 מעלות רציתי לדעת האם הקרור הנ"ל יצליח להוריד אותו לפחות ל 40-45 ? ועוד משהו האם הקרור שקט ? (גם אחרי שמוש של שנה שנתיים ?)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה המצב חבר'ה ?.. אני באמצע OC (מ - 2.5 שזה הסטוק ל - 3.325) למחשב הבא: E5200 2.5GHz Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Enermax Liberty 400W Active PFC אלה הגדרות ה - OC ששמתי: CPU Host Clock Control ------------ [Enabled] CPU Host Frequency (MHz) ------- [266] PCI Express Frequency (Mhz) ---- [100] C.I.A.2 ------------------------ [Disabled] System Memory Multiplier (SPD) - [3.00] Memory Frequency (Mhz) ---------- 800 800 System Voltage Control ------------ [Manual] DDR2 Overvoltage Control ---------- [+0.3V] PCI-E OverVoltage Control --------- [+0.1V] FSB OverVoltage Control ----------- [+0.1V] (G)MCH …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by roma,

שלום רב! ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות. שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ? ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הם טובים? איזה הכי טוב? תודה רבה מראש!!! נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 במהירות 2.8 ג'יגה-הרץ, מה אמורה להיות הטמפ' שלו? לפי התוכנה Everest הטמפ' של המעבד שלי נע בין 44-48 מעלות צלזיוס, זה טוב או לא? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Chaosruler,

הריג שלי הוא כזה CM 690 II Advanced Intel Core i5 2500k Sycthe Mugen 2 Rev B. Asus P8P67 PRO v1.xx stepping B2 G.Skill 9-9-9-24 1.5v DDR3 1333MHz "Ripjaws" 4GB - single channel (אין מקום בגלל בגודל של הקירור) Sapphire ATI Radeon 5870 HD 850/1200 1GB Seasonic Sll 630W Bronze (80+) אני ביצעתי אוברקלוק למעבד ואני מקבל תוצאה לא יציבה מ4.9 ומעלה אחרי ש * אני מכבה EPU * אני מדליק PLL OVERVOLT * BCLK על 104.9 אני לא מצליח להגיע ל105 כניראה בגלל ההגבלה בזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה1400, אני מצליח להגיע ל105 אחרי שאני מוריד את המהירות של הזכרון * אני על מכפלה 48 * הפרופילים של הקירור הם על TURBO * vcore על 1.35 אני ממשיך להעלות vcore אבל זה נראה כאילו כתוצאה המעבד רק מתחמם, למר…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

3d mark 2001 easy tune מה אלו ? אתרים תוכנות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Rbix,

מישהו יכול לתת בבקשה חוות דעת על Corsair Hydro H45 ? איך הוא מבחינת קירור ועוצמת רעש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. נניח ועשיתי המהרה לכרטיס המסך שלי, ונניח שהוא נשרף כעבור כמה חודשים. איך החברה שאצלה אני מממש את האחריות יודעת אם הוא נשרף בגלל אובקלוק או סתם בגלל תקלה אחרת? כנ"ל לגבי מעבד.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חברים אני מעוניין הלחליף את המאוררים במארז ,עכשיו יש לי 2 שהם SLIP STREAM 1200 והם לא שקטים לי ב 1200 RPM לכן יש שימוש ב שולט , עכשיו אני שקול להחליף למאוררים של NEXUS הנה הדגם : http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmrealsilentcasefan.htm הייתי רוצה לדעת היכן יש אותו בארץ במחיר שפוי ? ואם יש משהו יותר מוממץ ישמח דרך אגב גם הסדרה השניה של SCYTHE ה SFLEX ה 1200 RPM יש לי כזה ו הוא לא שקט לי במקסימום . מחפש שקט מירבי ! תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Onn_the_levy,

ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE EPOXY 44.00Arctic Silver Arctic Silver II heat conducting paste 3g מזה מי ומי זה מה? מי דבק מי גריד, או ששניהם גריז, או ששניהם דבק??

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני צריך קירור למחשב של ידידה שלי. המפרט: לוח אם Gigabyte GA-8I945GZME-RH מעבד- DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) המאוורר שלה עובד קבוע על 4400 RPM והמעבד על 73 מעלות ב-16%. אני זקוק למאוורר מKSP עד 70 שקל שיהיה פשוט ושקט. 70 ש"ח זה אחרי חריגה אם אפשר פחות אז יותר טוב. חשבתי על - ‏Alpine 11 GT או ‏Alpine 11 Rev.2 או ‏Alpine 11 Pro Rev.2 למחשב לא מתוכנן שום OC הוא יושב בחדר שינה ומשמש לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים. חשוב מאוד שהוא יגיע עם משחה יחד איתו(אם יש בכלל). תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני חוסך בקדיחה מיותרת ופשוט יציג לכם את השאלות: 1.יש לי ביוס ישן יחסית שעל אף מאמציי בפורום,לא גיליתי איך לעדכן אותו ולא ענו לי כבר כמה ימים על אשכול שפירסמתי(כלומר,ענו אבל הפסיקו להגיב בשלב מאד מוקדם..),הדבר היחיד שאני מוצא בביוס זה CPU PNP SETUP אשר שם יש לי אפשרות לעלות את CPU\DRAM SPEED אשר ברגע זה עומד על 100\100MHZ האם זה זה(את ה-FSB אינני מוצא)?האם כדאי לגעת בזה? 2. הטמפרטורה שמראה הביוס היא : *SYSTEM TEMERATURE-26 *CPU TEMPERATURE-31 האם זה טמפרטורה סבירה,איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המעבד?(יש לי EVEREST וזה מראה טמפרטורת לוח אם וזהו.) 3.בעזרת דמיוני השופע הורדתי את טמפרטורת המחשב פלאים-בכ-10 מעלות,זאת ע"י פתיחת דלת המארז והצבת מאוורר מסיבי מולה,אני יכול…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים