אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה להתעניין באוברקלוק למעבד ולזכרונות ואני צריך קצת עזרה איך אני יכול להעלות FSB של המעבד ובמקביל להעלות את התזמונים של הזכרונות באופן אופטימלי? מתח מעבד: 1.55V מתח זכרונות: 2.65V (לפי היצרן הם יכולים לעבוד בתחום ה 2.55-2.95) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח MA-78GM-S2H של Gigabyte, וגם הצ'יפסט וגם המעבד מתחממים יותר מדי מפעולות פשוטות של ניגון וידיאו באינטרנט, ניגון מוזיקה וכו'. אני מחפש בשלב בראשון להוסיף מאוורר 120 קדמי כדי להכניס אוויר, כי כרגע יש מאוורר אחורי בלבד. המארז הוא Thermaltake RS100. ראיתי מאווררים בטווח של 20-100 ש"ח. אני מניח שהיקרים איכותיים יותר, אבל יש יותר מדי דגמים/חברות...מה מומלץ מבחינת שקט ומבחינת כמות אוויר שהוא מכניס? במידה וזה לא יעזור לקרר את הצ'יפסט אני אשקול גם הוספת קירור פסיבי/אקטיבי ישירות עליו, אבל אני רוצה להתחיל עם מאוורר קודם. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הפליטת החום של E6300? וכמה אתם מעריכים שהוא פולט ב OC כבד, מעל 3200?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו, אני עכשיו רוצה לקנות לוח אם עם סוקט 478 לOC עצבני... אז איזה לוח אתם ממליצים ?? תקציב זה לא הבעיה תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... קניתי את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת האם הם מספיקים לC@ נורמלי למעבד הזקן שלי (נשמע מטורף נכון? למה לקנות למעבד כזה זקן חלקים שהשווי שלהם פחות או יותר מחשב חדש) http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/overview.asp?pro_id=53 http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=70 x2 http://raidmax.com/specs/cobra.htm האם צריך להוסיף עוד משו?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במהלך בדיקת מעמץ עם התוכנה occt3 הגיע טמפ' המעבד לטמפ' שבין 70 ל72 מעלות המיפרט שלי בצד ותדר המעבד עומד אכשיו על 3200 והמתח על 1.25 וולט תדר FSB 380 השאלה שלי היא העם טמפ כזאת בזמן בדיקה היא בסדר או מסוכנת חשוב לציין שהתוכנה סימה את הבדיקה ללא תקלות בתודה לכל המשיבים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל כאשר נשבר לי מהרעש של הDELTA 80 (למרות שהיא עם פוטנציומטר) , הבאתי מאוורר 80 רגיל והתקנתי אותו על הSLK 800 שמקרר את הPLAMINO 1700 שרץ על 166X11=1826 ומתח 1.95 וולט. עם הDELTA לא היו שום בעיות יציבות המעבד עבד על 44,50 לאחר החלפת המאוורר התחילו הבעיות עם מכסה סגור 52,58 וקריסות עם מכסה פתוח 51,56 וקריסות נדירות. וכאן מתחילה הבעיה: 1) להישאר על 11X166 !!! 2) למנוע מצב קריסה 3) No way DELTA אגב המארז הוא של TASK מידי טואר , פשוט מאוד בלי שינויים , מאווררים: אחד למטה מקדימה מכניס , 3 מאחורה מוציאים (ספק, 80 , 60) הזה מקדימה גם 80 , הכל רץ שקט למדי ..... וכמובן גם את זה אין לי כח לשנות או רצון להחליף! הפתרון: 1) להשאיר מחשב עם מכסה פתוח -=> נופל , לא …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם משמעם לכם אז תסבירו לי בבקשה אי פועל קירור מים, כיאילו מה זה, איך זה פועל, ממה הוא מורכב ואיך יכול להיות שיש מים בתוך המחשב? ועוד משהו, מה זה פתיחת צינורות? איזה צינורות כבר יש לכרטיס מסך שאפר לפתוח אותם? כמו שהבנתם כבר אני ממש N00B בכל הקטע של OC וקירור מים והכל אז תסבירו לי קצת איך הכל עובד...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי MUGEN 2 ורציתי לשאול אם יש מאוורר באותו הגודל עם RPM גבוהה יותר ושקט יותר(לא כזה מפריע לי רעש אבל אם כבר מחליפים) שיתן ביצועים גבוהים (במחיר נורמלי - 50+ ) ....וכמה זה באמת ישפר.. כלומר, שוה את ההשקעה ביחס לביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבCPUZ שבPCI e הlink width נמצא על 1X ולא על 16X איך מתקנים? יש לי gigabyte 965P DS3P וזה המצב בביוס
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב חדש שכנראה יגיע בסוף השבוע או בתחילת שבוע הבא. הדבר המתבקש הוא לעשות בדיקות מאמץ ולראות שהטמפרטורות טובות בכדי לא להסב נזק. הבעיה היא שאינני מבין חצי דבר וצריך את עזרתכם. אשמח לקבל המלצה לאיזושהי תוכנה שיכולה להפעיל עומס על המעבד והכרטיס מסך. המעבד המדובר הוא ryzen 5 3600 עם הקירור שמקבלים איתו (זה בדיוק החשש שלי). כמו כן איך אני יכול לבדוק שהמאווררים, הן של המעבד והן של המארז עובדים במהירות הנכונה? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אכן זה דבר שנשמע קטלני ביותר!!! מה אתם אומרים יש לזה עתיד בעולם??? מישהו שמע אל זה יותר מאשר כתבו באתר? אם מישהו מצא עוד תמונות של המוצר תפרסמו פה תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-