אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מדברת בעד עצמה... הורדתי את CPUZ אבל זה מראה לי כל הזמן מהירות משנה סביב ה1.2GHz.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הקירור הנ"ל לכרטיס שלי (8800GT) אני גם מעוניין להוסיף לקירור מאוורר. השאלה שלי איזה מאוורר מומלץ להוסיף לו,2X80 או 1X120 זה ה2X80 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5733 ואם עדיף 120 אז איזה מומלץ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה להתעניין באוברקלוק למעבד ולזכרונות ואני צריך קצת עזרה איך אני יכול להעלות FSB של המעבד ובמקביל להעלות את התזמונים של הזכרונות באופן אופטימלי? מתח מעבד: 1.55V מתח זכרונות: 2.65V (לפי היצרן הם יכולים לעבוד בתחום ה 2.55-2.95) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך 3 מאווררים 120ממ וקרור למעבד כרגע יש לי את פריזר 7 פרו ac יש לי אופציה להזמין מחול וחשבתי לקנות לכרטיס מסך קרור אם אתם יכולים להמליץ לי 4850 ati
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני מחפש מאורר+הטסיינק לדיורן 1300 שיוריד לי הכי הרבה מעלות בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים מאוד שמי הוא מתן! רציתי לשאול ברשותי כרטיס מסך גיפורס 6800 XFX 128MB האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג?רק שתדעו שאין לי מקרר או משהוא מיוחד לקירור,המשך המפרט הוא מעבד 3.0 זיכרון 1024,בלי שום ערכת מקררים,רק עם ספק חדש ומיוחד שנותן כל הזמן הספק של 450 וואט.רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אוברקלוקינג מבלי כמובן לשרוף את המחשב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו, אני עכשיו רוצה לקנות לוח אם עם סוקט 478 לOC עצבני... אז איזה לוח אתם ממליצים ?? תקציב זה לא הבעיה תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מאוורר 80 ממ שפירקתי מספק ישן שלי יש לו חיבור 2 פינים דבר שלא עוזר לי לחבר אותו לא לספק ולא ללוח האם רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר אותו לחיבור של הספק??
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.specialtech.co.uk/spshop/Black-Friday-Deals/ קוד קופון black30
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עצה לכל מי שיש לו קירור כבד+ תמונות היי חברים מאחר שמאוד הציק לי שהקירור החדש שלי יכביד על הלוח אם עם הזמן יותר ויותר (בכל זאת מחשב חדש אז התקנתי תחתיו עיפרון רגיל שיתמוך ויחזיק בעיקר הכובד כך שהמשקל יורד מלוח האם כמעט לגמרי פשוט לא נראה לי בריא כל העסק הזה שהלוח סוחב ועוד לי יחסית יש קירור קטן יש כאלו עם קילו שלם מקווה שנתתי רעיון כללי נחמד התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד דואל קוור,2.8- 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM. האמת עד עכשיו לא הצטרכתי, אבל עכשיו הומלץ לי קירור למעבד לשם שקט בחדר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215016.new;topicseen#new המחשב בחדר שינה,משמש מערכת עריכת וידאו. המעבד הוא 2.8, כרגע עובד על מהירות 3.1, עובד ללא בעיות בכלל בקירור אינטל מקורי. מחפש המלצה לקירור למעבד (חיפשתי כבר ולא מצאתי תשובה נורמלית). אני מבצע הזמנה מלוג'יק בימים הקרובים ואני מתכוון להכניס את זה גם להזמנה. אם ניתן להרים מעט יותר OC, זה יהיה נחמד, אבל אני לא מאלה שמשתגעים וזה לא נותן לי פסיכולוגית כלום. חשוב לי שקט,יכול שיפור לעומת האינטל, ומחיר טוב (כי ההשקעה הזו לא הייתה מתוכננת) לא מעניין אותי לדים/אם הוא נראה מגניב יו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדליק תמחשב הוא עובד 10 שניות וניכבה אבל בדיוק ב 10 שניות ההלו הספקתי לבדוק תחום של המעבד בביוס הוא מראה לי 100 103 106 מעלות אולי בגלל שגירדדתי את כול המחשה הטרמית?????
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל כאשר נשבר לי מהרעש של הDELTA 80 (למרות שהיא עם פוטנציומטר) , הבאתי מאוורר 80 רגיל והתקנתי אותו על הSLK 800 שמקרר את הPLAMINO 1700 שרץ על 166X11=1826 ומתח 1.95 וולט. עם הDELTA לא היו שום בעיות יציבות המעבד עבד על 44,50 לאחר החלפת המאוורר התחילו הבעיות עם מכסה סגור 52,58 וקריסות עם מכסה פתוח 51,56 וקריסות נדירות. וכאן מתחילה הבעיה: 1) להישאר על 11X166 !!! 2) למנוע מצב קריסה 3) No way DELTA אגב המארז הוא של TASK מידי טואר , פשוט מאוד בלי שינויים , מאווררים: אחד למטה מקדימה מכניס , 3 מאחורה מוציאים (ספק, 80 , 60) הזה מקדימה גם 80 , הכל רץ שקט למדי ..... וכמובן גם את זה אין לי כח לשנות או רצון להחליף! הפתרון: 1) להשאיר מחשב עם מכסה פתוח -=> נופל , לא …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, עכשיו כשאמאזון שולחים בחינם לארץ על קניה של $49 ומעלה, אני מעוניין לשדרג (סוף סוף) את קירור המעבד שלי. הבחירה בנוקטואה היא כי שאר המאווררים במארז שלי הם שלהם ואני מאד מרוצה. העניין הוא שהמבחר שלהם עצום ואני קצת מבולבל. אשמח לעזרה ועצה בעניין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק שאני מזיז אותו הוא מפסיק... מה זה יכול להיות? זה בא מהכיוון של המאורר של המעבד
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סט מאוררים למארז אלה טובים? יחס של מחיר ואיכות? לי זה ניראה כמו מאורר ג'נרי רגיל פשוט צבעו אותו והדביקו מדבקה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17071 הקירור לצ'יפ סט שבערך לפי היד ב... הרבה מאוד מעלות חח לדעתי סביבות ה 50+- 10 מעלות... איזה מן הכלי האלה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18808 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=21222
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-