עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by andrewv,

p4 2.8c @ 3.36 ghz abit ic7 bios 26 twinmos 400mhz 256mb *2 2.5-3-3-8 wd 80gb se 240mhz Cpu:Mem 1:1 1.675vcore 2.8vdimm הצלחתי להגיע ל 240mhz ב1:1 וזהו ב241 ויותר הוא כבר לא יציב אפילו לא מחשב לי SuperPi :\ יש למישהו רעיון איך אפשר לרד עוד שנייה או שתיים בSuperPi אני תקבוע ב40 שניות וזהו :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 48 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus z370-a prime ומעבד I9 9900K קירור NH-D15 בלאק אמרו לי שלוחות Z370 פחות טובים למעבד הזה אבל בכל מקרה התחלתי לעשות אוברקלוק כרגע המתח 1.26 תדר 4.9 GHZ הטמפרטורה המקסימלית היא 74 בPRIME95 עד כמה אפשר למתוח את המעבד הזה לדעתכם? מה המתח שאסור לעבוד? ומה הטמפרטורה מקסימלית שאסור לעבור? והאם כדאי לעשות דליד למעבד הזה? אמרו לי שהוא מולחם וחלק אומרים שאפשר לעשות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

שמתי לב שבCPUZ שבPCI e הlink width נמצא על 1X ולא על 16X איך מתקנים? יש לי gigabyte 965P DS3P וזה המצב בביוס

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Arik.G,

מה הפליטת החום של E6300? וכמה אתם מעריכים שהוא פולט ב OC כבד, מעל 3200?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני צריך 3 מאווררים 120ממ וקרור למעבד כרגע יש לי את פריזר 7 פרו ac יש לי אופציה להזמין מחול וחשבתי לקנות לכרטיס מסך קרור אם אתם יכולים להמליץ לי 4850 ati

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Mr.positive,

טוב אז יש לי מספר שאלות 1.לגבי הE6300: -האם קירור רגיל שלו(של המפעל הטמפרטורות לפי SPEEDFAN עכשיו הם 38 מעלות בזמן שהמאוורר עובד על מינימום מהירות) מאפשר OC גם אם הוא לא גדול ? הלוח אם הואGigabyte GA-965P-DS4 Intel 2.לגבי הAMD Phenom 2 X4 955 : -יש לי MUGEN 2.REV B אם אני עושה OC כבד או בינוני הוא יהיה חייב לעבוד כל הזמן במאמץ ולעשות הרבה רעש ? -המעבד חדש מהחנות האם כדי בכלל לעשות OC ועד כמה זה מקצר את חייו אם בכלל ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי... כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק! עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול... יש לי שני בקשות קטנות... 1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...) 2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...) תודה מראש... עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי, אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות מ…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי מעבד דואל קוור,2.8- 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM. האמת עד עכשיו לא הצטרכתי, אבל עכשיו הומלץ לי קירור למעבד לשם שקט בחדר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215016.new;topicseen#new המחשב בחדר שינה,משמש מערכת עריכת וידאו. המעבד הוא 2.8, כרגע עובד על מהירות 3.1, עובד ללא בעיות בכלל בקירור אינטל מקורי. מחפש המלצה לקירור למעבד (חיפשתי כבר ולא מצאתי תשובה נורמלית). אני מבצע הזמנה מלוג'יק בימים הקרובים ואני מתכוון להכניס את זה גם להזמנה. אם ניתן להרים מעט יותר OC, זה יהיה נחמד, אבל אני לא מאלה שמשתגעים וזה לא נותן לי פסיכולוגית כלום. חשוב לי שקט,יכול שיפור לעומת האינטל, ומחיר טוב (כי ההשקעה הזו לא הייתה מתוכננת) לא מעניין אותי לדים/אם הוא נראה מגניב יו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tsvika,

האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by aviram20,

היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by The UnKnown,

אוקיי, אני יודע בעיקרון שמאווררי 92 עדיפים על 80 לסינק הזהף אבל אני קונה מפנדה ואין להם כרגע אפשרות להביא מאווררי 92 מ"מ, מה לעשות? איזה מאוורר לבחור? SF2 בחירה הטובה ביותר לא? עד כמה הוא רועש?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

המפרט שלי הוא: E8400 GSKILL 4GIGA 4-4-4-12 GIGABYTE GA-EP43 עכשיו בביוס מוגדר OC על 3.6 עם מתח למעבד של 1.35 ולזיכרונות 2.0 זה עבד שלי סבבה עד שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו שוב והוא לא עלה לי ונכנסתי לביוס והיה BIOS FAIL. עכשיו כשהוצאתי את הכבל של הספק וחיכיתי כמה דקות והחזרתי אותו זה שוב עלה עם ה3.6 ועבד רגיל עד ששוב כיביתי את המחשב ושוב אותו סיפור. מה הבעיה פה? הטמפרטורות נורמאליות. 35-40 מנוחה/ 55-60 מאמץ.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pbyuo007,

שלום לכולם , התחדשתי במעבד Q9550 שמקורר בעזרת MUGEN 2 נכון לעכשיו ללא OC (במארז מאוורר היטב) הטמפרטורה של המעבד בביוס עומדת על 52 ובעזרת התוכנה FAN SPEED נמדדת טמפרטורה של 49 מעלות במנוחה. יש מצב שהמעבד אינו תקין ומתחמם יתר על המידה ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nizans,

Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by togi,

שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by se7en,

איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by realmagic,

במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by חובב,

יש לי MUGEN 2 ורציתי לשאול אם יש מאוורר באותו הגודל עם RPM גבוהה יותר ושקט יותר(לא כזה מפריע לי רעש אבל אם כבר מחליפים) שיתן ביצועים גבוהים (במחיר נורמלי - 50+ ) ....וכמה זה באמת ישפר.. כלומר, שוה את ההשקעה ביחס לביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by SEangel,

במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. אני מתכוונת בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. אני כבר סגורה על המפרט, אך אני לא יודעת איזה קירור אני צריכה לרכוש. המפרט שאני קונה הוא: XP 2100 עם 8RDA+ ועם ג'יגה זיכרון - 512 *2 (2700), רדאון 9700 של הרקולס. המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מתכונן אוברקלוק, אך לא בזמן הקרוב, האוברקלוק גם לא יהיה כבד ורציני. עכשיו...בקשר לשאלה... אני חשבתי לקנות קירור למעבד...את ה- Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD ולמארז - מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא אויר חם. שאלתי היא האם הקירור הזה מספיק? אם לא אז על מה אתם ממליצים? כמו כן, הV9 טוב? הוא מרעיש? אם הוא לא כל כך טוב, אתם יכולים להמליץ לי על קירור אחר למעבד בערך באותו הסכום? מה…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by newz,

השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by skycaller,

סיימתי בדיוק עכשיו לעשות OC, Q9450@3.2 BIG TYP קירור ספק 750 הבעיה, או שזה לא בעיה... שאני יכול להוריד מתח ברמות מטורפות CPU VOLTAGE אם אני לא טועה זה הVCORE גם לא? הנורמה זה 2.5 ואני עשיתי עכשיו 2.0 והמחשב עושה פוסט.. זה בסדר? חח.. אגב הטמפ' מגיע במאמץ של שעה ל74 ככה... אולי וקראתי שהכי הרבה זה 71.4 ומעבר לזה זה לא מומלץ.. לעשות משהו בנידון? או שעכישו קיץץ... חם.. וגם ככה אין משחק שיאממץ לי את המעבד לטמפ' גבוהות כאלה.. (GTA IV האממ...) הסופר PI אני חושב שהוא 15.5 משו כזה.. זה טוב? למרות שיש לי בעיה פתאום שזה אומר superpi has stopped working וסוגר את זה \\=

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

המאוורר של ה-9700PRO שלי מת בפעם השניה, באופן זמני סידרתי 120MM שישב מול הכרטיס אבל הרעש היה בלתי נסבל.... הבעיה עם הכרטיסים האלה זה ה-SHIM שיש מסביב ל-GPU.... גבוה ממנו בקצת ולא מאפשר חיבור של HSF סטנדרטי... הפתרון: HS מקורי של AMD ממנו שוייף הבסיס כך שנשאר ריבוע בגודל 2.5X2.5 במרכז....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by RJ1,

הכותרת מדברת בעד עצמה... הורדתי את CPUZ אבל זה מראה לי כל הזמן מהירות משנה סביב ה1.2GHz.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.