עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PuMbA,

התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yot,

ואני חשבתי שכבר אי אפשר לשפר את ה-SLK-900.... http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1077 - ביקורת.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by madv,

שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by RonCohen,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את התוכנות OCCT. ו prime אז תמיד במאמץ מופיע לי מסך כחול physical memory dump ממה זה יכול לנבוע חוץ מזכרון כי בדקתי את כל הסלוטים ובדקתי גם ממטסט ואין כלום i5 2500k cordair veaheance 4GBx2 Gigabyte ga-z68x-ud4

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by realmagic,

במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by white_rider,

שלום רב, אני בהתלבטות באם לקחת קירור נוזלי AIO בשביל מעבד 3800X. למרות שהסיכוי קטן הבנתי שבקירור נוזלי קיימת האופציה שתהיה נזילה מה שיכול לפגוע בחלקים אחרים אם הנוזל מגיע לשם. הבנתי שבחול משלמים פיצוי במקרה שזה קורה בתקופת האחריות של המוצר על כל החלקים שנוזקו, האם זה תקף גם בארץ מנסיונכם או שמתנערים מכל אחריות אם זה קורה או שזה לא כלול באחריות מלכתחילה? תודה רבה

10. Started by XCG120,

מה המשחה הטרמית הכי טובה שיש בשוק שמומלצת למעבד?ומה הופך משחה טרמית לאיכותית? בתודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gilgol,

נראה טוב לא??! אבל אני תקוע, לא מצליח להגיע ל400 עזרה...?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Chevy,

צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Freezer,

שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ArtyPP,

אזז ככה כמו שאתם רואים בחתימה תמערכת שלי, יש לי E2180 והוא נחשב למעבד קר יחסית הוא עובד לי כרגע על 2.0GHZ ועל מתח של 1.325 סטוק טמפרטורות מנוחה-35 מעלות, מאמץ 40 מעלות וכשאר אני מעלה תמהירות ל3.0GHZ מתח ל1.575 הטמפרטורות במנוחה 40 מעלות, במאמץ 50 עד 55 מעלות זה בסדר ? כשאני נוגע בגוף קירור הוא קר מאשר חם ואני לא מבין כלום, בנוסף החדר שלי חם בטירוף והמארז של המחשב פתוח מי שני הצדדים וניראה לי שהחיישנים של המעבד מזייפים יכול להיות מצב כזה ? ועוד שאלה יש לי GF9600GT שעובד על טמפרטורה של 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ מלא זה טמפרטורה טובה או גרועה ? השאלה פו האם אני יכול להרשות לעצמי OC במעלות כאלו או שלא כדי לנסות ? כי אחרי שהעלתי לתדרים הבאים 700-2000-1750 הכרטיס פשוט סירב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by newz,

סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by LielZ,

אוקי אחרי אין סוף קריאות של מאמרים הצלחתי לעשות oc. עשיתי תסריקה torture test בprime95 ואחרי 25 דקות המעבד הגיע ל70 מעלות זה סביר או שזה יותר מדי?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus z370-a prime ומעבד I9 9900K קירור NH-D15 בלאק אמרו לי שלוחות Z370 פחות טובים למעבד הזה אבל בכל מקרה התחלתי לעשות אוברקלוק כרגע המתח 1.26 תדר 4.9 GHZ הטמפרטורה המקסימלית היא 74 בPRIME95 עד כמה אפשר למתוח את המעבד הזה לדעתכם? מה המתח שאסור לעבוד? ומה הטמפרטורה מקסימלית שאסור לעבור? והאם כדאי לעשות דליד למעבד הזה? אמרו לי שהוא מולחם וחלק אומרים שאפשר לעשות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. http://www.specialtech.co.uk/spshop/Black-Friday-Deals/ קוד קופון black30

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

המאוורר של ה-9700PRO שלי מת בפעם השניה, באופן זמני סידרתי 120MM שישב מול הכרטיס אבל הרעש היה בלתי נסבל.... הבעיה עם הכרטיסים האלה זה ה-SHIM שיש מסביב ל-GPU.... גבוה ממנו בקצת ולא מאפשר חיבור של HSF סטנדרטי... הפתרון: HS מקורי של AMD ממנו שוייף הבסיס כך שנשאר ריבוע בגודל 2.5X2.5 במרכז....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by guyrulz,

אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו! שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tb0001,

מהוא המאוורר הכי טוב (עד 150 שקל) מיבחינת קירור (רעש לא משנה) למעבד הנ"ל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אוקיי המארז : http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/ המפרט שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 CRT CT-720D 17' Logitech Z-640 אני כרגע בדילמת שדרוג: מעבד או כרטיס מסך או לוח אם או הוספת זכרון RAM. בכל מקרה המאוורר העליון הלך. כרגע יש שני מאוררים, אחורי וקידמי שניהם גדולים. הקדמי מכניס האחורי מוציא. המאוורים של צד המארז הוצאתי כי הם לא תרמו ועשו רעש של מטוס. אני רוצה לקנות קרור למארז. קודם כל מאוורר עליון חדש לא מרעיש ואיכותי! מאוורר אחורי גדול להחליף כי הוא מרעיש. ושאר אופציות הקרור אני מש…

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחד שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, מצאתי את המאווררים של CORSAIR סדרת AF ו-SP. 3X http://www.ebay.com/itm/181764641168 1X http://www.ebay.com/itm/121668448629 אני רוצה לשים אותם במקום המקוריים שהגיעו עם מארז NZXT פאנטום. האם המאווררים הנ"ל טובים ושווים קנייה? סה"כ 76$ כולל משלוח... האם יש מאווררי LED יותר טובים בארץ ששווים קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Gil3,

שלום לפני שאשאל את השאלה הינה המפרט שלי: כרטיס מסך: geforce 8600gs m שעונים בררית מחדל: core: 600MHZ shader: 1200MHZ memory: 400MHZ עכשיו יש לי פרופיל OC שנבדק המון פעמים עם ATI TOOL , Modern Warfare 2 - Multiplayer , COD4 , FEAR 3 , Heaven DX11 Benchmark 2.5 , 3DMark06 , Crysis 2 ו - FURMARK(עשיתי את הבדיקה עם FURMARK למשך 10 דקות כי הטמפרטורה התחילה להיות מוגזמת ולא היו עיוויתים) עם כולם הפרופיל עבד מצוין ללא עיוותים חוץ מבעית טמפרטורה שאותה אפתור עם משטח קירור שאני מבקשה המלצה לגביו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504790.new#new זה הפרופיל: core clock: 650MHZ shader: 1626MHZ memory: 553MHZ בהכל הפרופיל עבד מצוין למעת משחק אחד והמשחק הזה הוא far cry …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים