אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד דואל קוור,2.8- 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM. האמת עד עכשיו לא הצטרכתי, אבל עכשיו הומלץ לי קירור למעבד לשם שקט בחדר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215016.new;topicseen#new המחשב בחדר שינה,משמש מערכת עריכת וידאו. המעבד הוא 2.8, כרגע עובד על מהירות 3.1, עובד ללא בעיות בכלל בקירור אינטל מקורי. מחפש המלצה לקירור למעבד (חיפשתי כבר ולא מצאתי תשובה נורמלית). אני מבצע הזמנה מלוג'יק בימים הקרובים ואני מתכוון להכניס את זה גם להזמנה. אם ניתן להרים מעט יותר OC, זה יהיה נחמד, אבל אני לא מאלה שמשתגעים וזה לא נותן לי פסיכולוגית כלום. חשוב לי שקט,יכול שיפור לעומת האינטל, ומחיר טוב (כי ההשקעה הזו לא הייתה מתוכננת) לא מעניין אותי לדים/אם הוא נראה מגניב יו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה... הורדתי את CPUZ אבל זה מראה לי כל הזמן מהירות משנה סביב ה1.2GHz.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אני יודע בעיקרון שמאווררי 92 עדיפים על 80 לסינק הזהף אבל אני קונה מפנדה ואין להם כרגע אפשרות להביא מאווררי 92 מ"מ, מה לעשות? איזה מאוורר לבחור? SF2 בחירה הטובה ביותר לא? עד כמה הוא רועש?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלקים שכנראה רלוונטיים הם: מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד. לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו. המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155. האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס? הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס. יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי בדיוק עכשיו לעשות OC, Q9450@3.2 BIG TYP קירור ספק 750 הבעיה, או שזה לא בעיה... שאני יכול להוריד מתח ברמות מטורפות CPU VOLTAGE אם אני לא טועה זה הVCORE גם לא? הנורמה זה 2.5 ואני עשיתי עכשיו 2.0 והמחשב עושה פוסט.. זה בסדר? חח.. אגב הטמפ' מגיע במאמץ של שעה ל74 ככה... אולי וקראתי שהכי הרבה זה 71.4 ומעבר לזה זה לא מומלץ.. לעשות משהו בנידון? או שעכישו קיץץ... חם.. וגם ככה אין משחק שיאממץ לי את המעבד לטמפ' גבוהות כאלה.. (GTA IV האממ...) הסופר PI אני חושב שהוא 15.5 משו כזה.. זה טוב? למרות שיש לי בעיה פתאום שזה אומר superpi has stopped working וסוגר את זה \\=
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח של ASUS PRIMA Z370-A מעבד I7-8700K עשיתי אוברקלוק למעבד בהתחלה שמתי את המתח על manual voltage אחר כך שמתי cpu adaptive voltage עשיתי 1.27 ומתח OFFFSET 0.2 פתאום אני רואה בביוס שאיכשהו המתח למעבד 1.52 שזה מוגזם מאוד מהר מאוד שיניתי חזרה לMANUAL האם נגרם נזק למעבד שהוא קיבל מתח של 1.52 לחצי דקה ורק בביוס? הטמפרטורה בביוס הייתה 40 לא יותר מזה האם בכל מקרה נגרם נזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מאוורר חדש - Scythe Gentle Typhoon 12cm 1450rpm חיברתי אותו למחשב והוא מסתובב רק על 800-850rpm ולא משפר את הטמפרטורה של המחשב. חיברתי אותו כמו שצריך שיכניס אוויר למחשב. מאחורי המחשב יש מאוורר נוסף שמוציא אוויר. השאלה שלי היא איך לשלוט במהירות המאורר כדי שיסתובב לפחות על 1300RPM וישנה משהו בטמפרטורות שם. הוא מחובר בחיבור 3 פינים ללוח אם. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטמפרטורה במצב "מנוחה" כ-39 מעלות, לאחר מאמץ היא מגיעה לכ-44 מעלות.יש לי 2 מאווררים במארז, איך אני מוריד את הטמפרטורה ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות 1.לגבי הE6300: -האם קירור רגיל שלו(של המפעל הטמפרטורות לפי SPEEDFAN עכשיו הם 38 מעלות בזמן שהמאוורר עובד על מינימום מהירות) מאפשר OC גם אם הוא לא גדול ? הלוח אם הואGigabyte GA-965P-DS4 Intel 2.לגבי הAMD Phenom 2 X4 955 : -יש לי MUGEN 2.REV B אם אני עושה OC כבד או בינוני הוא יהיה חייב לעבוד כל הזמן במאמץ ולעשות הרבה רעש ? -המעבד חדש מהחנות האם כדי בכלל לעשות OC ועד כמה זה מקצר את חייו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוונת בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. אני כבר סגורה על המפרט, אך אני לא יודעת איזה קירור אני צריכה לרכוש. המפרט שאני קונה הוא: XP 2100 עם 8RDA+ ועם ג'יגה זיכרון - 512 *2 (2700), רדאון 9700 של הרקולס. המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מתכונן אוברקלוק, אך לא בזמן הקרוב, האוברקלוק גם לא יהיה כבד ורציני. עכשיו...בקשר לשאלה... אני חשבתי לקנות קירור למעבד...את ה- Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD ולמארז - מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא אויר חם. שאלתי היא האם הקירור הזה מספיק? אם לא אז על מה אתם ממליצים? כמו כן, הV9 טוב? הוא מרעיש? אם הוא לא כל כך טוב, אתם יכולים להמליץ לי על קירור אחר למעבד בערך באותו הסכום? מה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לסדר את המאווררים בצורה הטובה ביותר, וצריך את עזרתכם. המארז מגיע בתצורה הבאה כמו בתמונה: 3 מאוורררים: 1 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה. יש מקום לעוד מאוורר על הדלת ועוד אחד בתחתית המארז, עוד מאוורר למעלה ועוד מאוורר מקדימה. הכלובים של הכוננים ניתנים לשליפה מה אני מתכנן: להוריד כלוב אחד של הכוננים. להעביר את המאוור העליון לדלת המארז על מנת שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. מה דעתכם? להוסיף עוד מאווררים חוץ ממה שמתוכנן? איך המאווררים שבאים עם המארז משהו יודע? טיפים בכללי לשיפור זרימת האוויר במארז יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עושה אוברקלוק מעבד AMD64 3000+ WINCHESTER לוח גיגהבייט K8NS NFORCE3 250 ULTRA זכרונות קורסייר 1GB 400MHZ הרמתי את ה HT של המעבד ל 220 (כפול 9) והזכרונות עומדים על 440 הנה התמונה הרצתי פריים95 ולא נתקע שום דבר (זה לא גומר הדבר הזה כל הלילה זה לקח!!!) הטמפ' של המעבד עומדת על 35 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 42 והטמפ' של המערכת עומדת על 32 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 39 איך התוצאות?? אפשר להמשיך?? אני רוצה להגיע ל 2.2 או 2.4 איך הטמפ'?? זה הכי חשוב לי תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש משטח קירור למחשב נייד 14'' . שיהיה שקט עם תאורה ויכולת להגביהה את הלפטופ . ראיתי את זה בKSP : http://ksp.co.il/?uin=14206 מישהו מכיר? מומלץ? התקציב שלי 150+- . אם מישהו מכיר משהו דומה וטוב יותר אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב AMD ישן, שעובד כיום בתדירות 1100 (11*100). הזכרונות שלו עובדים ב133mhz ב2-2-2-5 עם תיזמון של 1. עד כמה שאני יודע הMultiplier נעול (אין אופציה בביוס וגם לא מצאתי על הלוח אם), כלומר זה נשאר כפול 11. השאלה אם עדיף יחס של 3:4 או שכדי להוריד את הזכרונות ל100. המחשב לא מצליח לעלות אם אני מעלה את התדירות שלו ל133 דרך אגב, זה גם אם אני מעלה את המתח ל1.9 (במקום 1.75) יכול להיות שאני גם לא יודע איך משנים מכפלה, כיוון שאף פעם לא עשיתי את זה (שמישהו יגיד לי איפה האופציה אמורה להיות...) זה הלוח אם שלו דרך אגב: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.specialtech.co.uk/spshop/Black-Friday-Deals/ קוד קופון black30
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך קירור לכרטיס שלי מכיוון שהסטוק עושה רעש של טרקטור !! אני מתלבט בין ה fatal1ty של zalman ל V1. האם ה V1 מתאים לכרטיס ? אני מחפש קירור שקט !!! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למבינים אשמח להמלצה עבור בלוק קירור מים לכרטיס מסך ATI 4850 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש להוסיף שדרוג קטן ביכולת הקירור של המארז שלי Cooler Master Elite 370 מארז תקציבי שמספק תמורה נהדרת למחיר והפתיע אותי בכמות המאווררים שאפשר לחבר לו. מאחר ומחובר לו כברירת מחדל מאוורר 120mm בחלקו האחורי שמוציא אוויר, חשבתי שמן הראו להוסיף מאוורר 120mm נוסף שיכניס אוויר למען סירקולציה טובה יותר. http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/09/27.jpg זה התרשים של זרימת האוויר ומיקומי המאווררים האפשריים, ככה שמבין האפשרויות (מאחורה כבר יש) איזו הכי מומלצת: מהצד למעלה? מהצד למטה? מלמטה? או מקדימה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-