עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rinchwind,

אני מחפש גוף קירור טוב למעבד i5-760 (לוח אם P7P55D של Asus ומארז P183) אני מתכנן לעשות OC קל במעבד, אבל לא משהו קיצוני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויחזיק לאורך זמן. ראיתי שהMugen 2 מאוד מומלץ, אבל הוא נראה לי טיפה בעייתי מבחינת הגודל (אני אמנם לוקח זכרונות XMS3 של Corsair שלא אמורים להיות גבוהים משמעותית, אבל עדיין נראה שהמאוורר של המוגן יושב על הסלוט הרביעי) והמשקל (כמעט קילו סך הכל, הלוח אם יעמוד במשקל כזה בלי להתעוות לאורך שנים?) בהתחשב שאני לא הולך לעשות OC קיצוני והמארז עצמו יקורר טוב (אני מחליף את שני המאווררים הרגילים ב3 slip stream של scythe) יש לי בכלל צורך בגוף קירור מפלצתי כזה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by LielZ,

אוקי אחרי אין סוף קריאות של מאמרים הצלחתי לעשות oc. עשיתי תסריקה torture test בprime95 ואחרי 25 דקות המעבד הגיע ל70 מעלות זה סביר או שזה יותר מדי?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אם ידוע אנא כתבו לכמה ג'יגה הרץ הוא יגיע בערך ובכמה מעלות.תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yot,

ואני חשבתי שכבר אי אפשר לשפר את ה-SLK-900.... http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1077 - ביקורת.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הינה ווידאו של אחד עושה את המודינג עם מאורר 80mm http://www.youtube.com/watch?v=dCG3FEzUesg הוא טוען שזה הוריד לו ב6 מעלות במנוחה ו9 בעומס זה הגיוני או בולשיט? אין מצב שהמאוורים מבטלים אחד את השני או שהמאורר הנוסף לא משפיע/פוגע ? לא בטוח שזה הפורום הכי נכון אבל נראה לי הכי מתאים מאחר ומדובר ב"מודינג" די פשטני

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני כלל לא מתמצא בתחום הקירורים. אני שוקל להרכיב מערכת XEON עם לוח כזה. (יש לי כבר את חלק מהרכיבים) האם הקירורי האוויר המובילים שמומלצים כאן מתאימים בכלל לתושבת הזו, ואם הם יכנסו מבחינה גודל פיזי. תודה. עריכה: טעות לגבי הלוחות. מדובר http://www.asus.com/Motherboards/Z9PED8_WS/specifications/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מישהו שמבין טוב באוברקלוקינג שיהיה מוכן ללמד אותי מה שצריך לדעת בכדי לעשות אוברקלוקינג בטוח. קראתי כבר מדריכים (חלק מהאתר) אבל כולם או שמדברים לאנשים שמבינים בזה או שסתם מכתיבים הוראות. אני רוצה להבין מה אני עושה ולמה. יש פה מישהו שמוכן להעביר את הידע שלו הלאה? תודה אני משער ששלב ראשוני הוא פירוט החומרה... ‏Phenom II x6 Six-Core 1100T ‏Crosshair IV Formula Kingston HyperX DDR3 1600 16GB ‏Thermaltake SpinQ VT

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by The_Byter,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ben_amitai,

יש לי מעבד E6300 עם קירור ה טוניק הידוע. המעבד במנוחה מגיע ל 54-57 מעלות ועכב זה הפסקתי את הOC (לא הגעתי רחוק מדי, 2.4-2.8 ) המשחה טרמית שנמצאת היא האורגינלית של הטוניק ואני זוכר שנתקלתי בבעיות עם המריחה שלה, היא הייתה ממש סמיכה. קיצר אני רוצא שתמליצו לי על משחה טובה, שלא תיהיה סמיכה כל כך. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hamoodit,

שלום לכולם. אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....) היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף. מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי) אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ובכן, השאלה בכותרת. כמו כן, מי שקט יותר גם שהמעבד במנוחה? או שהוא עובד קצת?

16. כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tsvika,

האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. טוב אז החורף הגיעה!!!! חגיגת האוברקלוק התחילה!!! גם HWZONE הצטרף לחגיגה! אז תתחילו לשתף כמה מעלות ירדו לכם.....? הצלחתם להגיעה למשהו בזכות החורף.....? ........... אני יתחיל בזה שלכרטיס מסך החמודי שלי 19XT ;D ירדו 10 מעלות!!! גם למעבד שליAMD35 ירדו 5 -10 מעלות והחזרתי את הOC שלי 2200@2650 שתפו שתפו אנשים!~!~!........... יום חג הגיעה :2gunsfiring: :2gunsfiring: :funn: :funn:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by liav12,

היי, עשיתי אוברקלוק קטן למעבד הנ"ל והגעתי ל 245 FSB על מכפלה 9. ברגע שאני מנסה יותר המחשב משמיע צפצוף בביוס ועושה ריסטארט, אבל כאשר המחשב עולה הוא עולה עם אותם ההגדרות ששמתי לפני (אם ניסיתי 270 ועשה צפצוף אז לאחר הריסטארט מעלה על 270 את המחשב). השאלות שלי הן: 1. האם ספק ג'נרי הוא הסיבה? (אין לי מושג מהו, דיי גדול וכבד אבל נתונים לא משהו נראה לי, 660W ונותן 18 אמפר על 12V) 2. הלוח אם שלי ממה שקראתי ביקורות עליו נחשב דיי נחמד לאוברקלוק, אז כך שאני מטיל ספק שזה הלוח האם, או שאני טועה. 3. האם המעבד שנפלתי עליו לא שווה? תודה ושבת שלום

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי... כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק! עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול... יש לי שני בקשות קטנות... 1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...) 2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...) תודה מראש... עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי, אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות מ…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sAXIn,

אז ככה הכל התחיל כאשר נשבר לי מהרעש של הDELTA 80 (למרות שהיא עם פוטנציומטר) , הבאתי מאוורר 80 רגיל והתקנתי אותו על הSLK 800 שמקרר את הPLAMINO 1700 שרץ על 166X11=1826 ומתח 1.95 וולט. עם הDELTA לא היו שום בעיות יציבות המעבד עבד על 44,50 לאחר החלפת המאוורר התחילו הבעיות עם מכסה סגור 52,58 וקריסות עם מכסה פתוח 51,56 וקריסות נדירות. וכאן מתחילה הבעיה: 1) להישאר על 11X166 !!! 2) למנוע מצב קריסה 3) No way DELTA אגב המארז הוא של TASK מידי טואר , פשוט מאוד בלי שינויים , מאווררים: אחד למטה מקדימה מכניס , 3 מאחורה מוציאים (ספק, 80 , 60) הזה מקדימה גם 80 , הכל רץ שקט למדי ..... וכמובן גם את זה אין לי כח לשנות או רצון להחליף! הפתרון: 1) להשאיר מחשב עם מכסה פתוח -=> נופל , לא …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shahar0592,

אז ככה יש לי: מעבד AMD ATHLON X3 425 לוח אם MA74GM S2H של גיגבייט כרטיס מסך 4670 512 זיכרון בOC בינוני ספק 450W (מחזיק טוב איכותי של פעם HEC) במערכת הזו האם ניתן לפתוח את הליבה ללא צריבת ביוס? ואם לא אז איך אני מבצע את זה תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בגלל החום המחשב שלי מתחרפן. הטמפרטורות עלו דיי דרמטית מאז שהתחיל הקיץ ואני לא מוצא דרך להוריד אותן. בחורף הייתי עומד על 33-34 מעלות. היום אני במינימום 43. יש לי במארז 5 מאווררים: 120 ממ מקדימה מכניס, 80 ממ מאחורה מוציאים(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...). כמו כן יש לי וולקנו 7+ מופעל על השיא עם AC3 מרוח עליו. אני נמצא באוברקלוק ל 1900MHZ, עם 1.75V (הכי מעט שעובד חלק) כל שאר המפרט מופיע בפרטים שלי... תגידו אתם... מה הטמפרטורות הממוצעות שלכם בימים אלו? למישהו יש טיפים להוריד את הטמפ'?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.