אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
בדיוק התכוונתי לשאול אם חייבים להשתמש בקירור זכרונות RHS88 בנוסף ל- VF1000 Led (מאחר והוא כבר מגיע עם ram heatsinks משלו). לצערי התברר לי עכשיו מהאתר של Zalman כי: כל הסיפור יוצא בסביבות 420 ש"ח כולל משלוח מ-Pandas ... כואב... למרות שבהתחשב בעובדה שהכרטיס עצמו עלה לי 1400ש"ח "בלבד", אני שוקל ברצינות ללכת על זה. השאלה הנותרת היא -- משהו ראה את המוצרים בחנויות נוספות ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם משמעם לכם אז תסבירו לי בבקשה אי פועל קירור מים, כיאילו מה זה, איך זה פועל, ממה הוא מורכב ואיך יכול להיות שיש מים בתוך המחשב? ועוד משהו, מה זה פתיחת צינורות? איזה צינורות כבר יש לכרטיס מסך שאפר לפתוח אותם? כמו שהבנתם כבר אני ממש N00B בכל הקטע של OC וקירור מים והכל אז תסבירו לי קצת איך הכל עובד...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקתי Call of duty 4 לא מזמן והמחשב נתקע באמצע, קפא כלום לא זז וכלום לא פעל... יש לי כמה בעיות מוזרות בכלל במחשב, אני לא יודע עם זה אוברקלוק או לוח אם... כי שאר הבעיות מצביעות על לוח אם
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה קניתי את המחשב הזה אתחיל מהרכיבים החדשים ואסיים בישנים: 1. Intel I7 6700K 2. Asus Z170-A 3. HyperX Savage Black 8GB 2400MHz DDR4 CL12 4. Samsung 850 EVO 250GB 5. Corsair Hydro H115i Extreme 6. Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming פריטים ישנים: 7. Fractal Design Define R4 8. HCG-620M 9. Seagate 2TB Barracuda X 2 10. Lite on DVD זה יהיה כל המפרט התיכנון לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך והמחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל כמה שאלות בנושא. 1. האם הספק מספיק לתיכנון כזה למערכת הזאת ? 2. האם קירור המים שבחרתי אוברקיל או ישנו אלטרנטיבה יותר טובה ? 3. אני עובד עד היום עם המ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי בדיוק עכשיו לעשות OC, Q9450@3.2 BIG TYP קירור ספק 750 הבעיה, או שזה לא בעיה... שאני יכול להוריד מתח ברמות מטורפות CPU VOLTAGE אם אני לא טועה זה הVCORE גם לא? הנורמה זה 2.5 ואני עשיתי עכשיו 2.0 והמחשב עושה פוסט.. זה בסדר? חח.. אגב הטמפ' מגיע במאמץ של שעה ל74 ככה... אולי וקראתי שהכי הרבה זה 71.4 ומעבר לזה זה לא מומלץ.. לעשות משהו בנידון? או שעכישו קיץץ... חם.. וגם ככה אין משחק שיאממץ לי את המעבד לטמפ' גבוהות כאלה.. (GTA IV האממ...) הסופר PI אני חושב שהוא 15.5 משו כזה.. זה טוב? למרות שיש לי בעיה פתאום שזה אומר superpi has stopped working וסוגר את זה \\=
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte aorus z790 I9-14900k 2x 32gb corsair dominator cl30 6000mhz Psu 1200w Arcric AIO ניסיתי עם CHATGPT אבל הוא מביא אותי לפרמטרים שלא קיימים, ולא נראה לי הגיוני לשנות רק חלק מהערכים. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לאיזה גוף קירור למעבד I5 760(סוקט 1156) תקציב בין 80 ל130 שקל.. המטרה היא טמפרטורות נחמדות ושיהיה שקט יותר מהסטוק, לא למטרת OC חשבתי על כמה דברים בינתיים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 דבר נוסף שחשוב - שיהיה מ RSM תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414 בתאבון לכולם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה יהיה אפקטיבי אם אני אשים על הרדיאטור כמה פלטיירים עם קירור אוויר?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 GSKILL 4GIGA 4-4-4-12 GIGABYTE GA-EP43 עכשיו בביוס מוגדר OC על 3.6 עם מתח למעבד של 1.35 ולזיכרונות 2.0 זה עבד שלי סבבה עד שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו שוב והוא לא עלה לי ונכנסתי לביוס והיה BIOS FAIL. עכשיו כשהוצאתי את הכבל של הספק וחיכיתי כמה דקות והחזרתי אותו זה שוב עלה עם ה3.6 ועבד רגיל עד ששוב כיביתי את המחשב ושוב אותו סיפור. מה הבעיה פה? הטמפרטורות נורמאליות. 35-40 מנוחה/ 55-60 מאמץ.
-
אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין למהר את המעבד של המחשב נייד שלי lenovo s10-3 למטרת משחקים וניגון סרטים בצורה יעילה יותר התדר שלו הוא (לפי cpu z הוא 1667) כמה אני יכל למהר אותו והכי חשוב איך מדריך מפורט בעיברית בהחלט יעזור או תוכנה ''שבאמת עובדת'' תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא p4-3.0 ghrs 1mb presscot והלוח אם שלי:asus p4p800 edeluxe
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו יש פה גם אנשים שמצבם הכספי אינו מאפשר להם לקנות קירור מים,מאווררים..וכו'.. אני לא יודע מה איתכם.....אבל ככל שאני ממשיך להיכנס לאתר ....אני שם לב לעוד ילדים עם הורים עשירים שפשוט קונים להם הכל....או אנשים בעלי הכנסה די גבוהה יחסית...או פשוט אנשים יש להם סתם כסף לבזבז וככה הם מוציאים את זה.......אז בוא רגע נעצור ונחשוב על חסרי התקציב כאן...(אני מונה אחד מהם..).. ישבתי בביתי וחשבתי....אני כבר 3 שנים עושה אוברקלוקינג לכל רכיב במחשב.....(ואני לא משתמש בתוכנות כמו ריווה או שטויות כאלה...אני מאמין יותר בצריבת ביוס)....אז ככה המחשב שלי לא משהו מיוחד בכלל.....בעצם ערכו הכללי לא עולה על 2500........אז יום אחד ישבתי וחשבתי לעצמי איך אני יקרר את המחשב שלי....בתקציב מוגבל כמובן.…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטמפ של הכרטיס שלי גבוהות אז העלתי את המבירות של במאורר ל מקסימום(4800 RPM) זה יכול להזיק?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח של ASUS PRIMA Z370-A מעבד I7-8700K עשיתי אוברקלוק למעבד בהתחלה שמתי את המתח על manual voltage אחר כך שמתי cpu adaptive voltage עשיתי 1.27 ומתח OFFFSET 0.2 פתאום אני רואה בביוס שאיכשהו המתח למעבד 1.52 שזה מוגזם מאוד מהר מאוד שיניתי חזרה לMANUAL האם נגרם נזק למעבד שהוא קיבל מתח של 1.52 לחצי דקה ורק בביוס? הטמפרטורה בביוס הייתה 40 לא יותר מזה האם בכל מקרה נגרם נזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-