עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד והוא עובד עכשיו יציב על 3400MHZ. אני מעוניין לדעת עם כל הנתונים הם כמו שצריכים להיות... הינה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/226/20160129zw0.jpg תודה לכל העוזרים! שבוע טוב נ.ב: הייתי צריך להעלות ל 1.55 volt כדי שהוא יעבוד יציב ולא יקרוס או יציג שגיאות!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ron26,

יש אותו בפנדה,חשבתי שתרצו לדעת ;D

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מעוניין בקירור הנוזלי של CORSAIR ויש ברשותי I5 8400 , הבחירה של מסתמכת בעיקר מבחינה אסתטית היות ויש לי מארז וזכרונות וכל מיני דברים אחרים של CORSAIR ורציתי לשמור על הTHEME השאלה שלי איזה קירור נוזלי של CORSAIR יתאים לי? הH65,H45,H75,H80i ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום יש לי מעבד intel pentium 4 2200 ולפני כמה זמן החלפתי את הסינק והמאוורר(של intel) באחד אחר(גם של Intel) אבל מאז המחשב מתחמם מהר מאוד. קודם לקח זמן עד שהמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60 וכרגע הוא מגיע ל-70 ישר! השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבעייה היא שאין משחה טרמית על המעבד? או האם הבעייה חייבת להיות הרכבה לא נכונה של הסינק.(מה שלא נראה לי כי הטמפרטורה בהתחלה היא 44 מעלות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש ברשותי את הHD 5850 Vapor-X אני משתמש בmsi afterburner וזה לא נותן יש לי משהו מושג למה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sroolik,

יש לי AMD Athlon 64 3000 veniece s939 הגעתי איתו לתוצאה הזו : מה המתח שלא רצוי לעבור איתו ? עכשיו זה על 1.51, למרות שהתוכנה מראה יותר אני מחר מקבל ספק טוב ואני לא רוצה לשרוף את המעבד מעודף מתח

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by L1ron,

עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php יש את התוכנה הזאתי, זה המדריכים שלה עכשו כל תוכנה אומרת דברים אחרים ויש גם עניין (תקראו את המדריך, די מעניין) של אי דיוק וכו'. אז מה אתם משתמשים? מה הדרך הכי אמינה ונוחה לבדוק תחת חלונות את הטמפ' המדוייקת של המעבד? אני משתמש בCORE TEMP והגעתי למסקנה שהוא פשוט ממש לא מדוייק!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by amilo,

לילה טוב לכולם. המהרתי את המעבד שלי ל 3640 MHZ יציב כמו סלע עבר OCCT ו S&M ונתקעתי הנה הנתונים: מתח מעבד: 1.52 מתח זיכרון: 1.5 מכפלת מעבד: 14 מכפלת HT : 8 HT: 2080MHZ MEM FREQUENCY: 693 MHZ הקירור הוא Scythe Mugen 2 זכרון G-skill pc-10700 667 MHZ שאגב הצלחתי כבר להריץ ללא בעיות על 1660MHZ בלי טעויות בMEMTEST . לפי נתונים באינטרנט אני אמור להצליח להגיע לבערך 3.7 . עכשיו לשאלות 1) איך אני מתקדם אם בכלל? 2) האם נתתי יותר מדי מתח? כלומר יותר מדי באופן שיסכן את המעבד?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by HORADRiM,

אני כל הזמן רואה אנשים ממליצים על SF2 כקירור למעבד אז תרשו לי לשתף אתכם בסיפור קטן: גם אני קניתי את המאוורר הזה... ושמתי אותו על ה AX-7 שלי במחשבה שאני לא צריך לדאוג יותר בקשר לטמפ' של המעבד (שנמצא באוברקלוק - והמחשב עובד 24/7) והכל טוב ויפה... עד שיום אחד אני מדליק את המסך וקולט מסך כחול... כן, כן - אותו מסך כחול שאין משתמש Windows שלא מכיר אותו. טוב, מה כבר אפשר לעשות? Reset. וזה מה שעשיתי... ומה אני קולט לתדהמתי? שג'יגבייט מצטערים להודיע לי, אבל המעבד שלי נמצא ב 90 מעלות!!! כמובן שישר הבנתי מה קרה, כיביתי אותו, נתתי לו להתקרר - וכשהדלקתי אותו שוב עם המארז פתוח - ראיתי את הבן-#$%& הכתום הזה שעלה לי כ"כ הרבה כסף, פשוט יושב שם ולא זז!!! כן, כן - משום מה הוא הח…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ניתן לקרר את ה-E5200 ללא מאוורר אם אין OC? חושב על להיות עם מאוורר מארז בודד של 120 מ"מ באזור ה-800-900 RPM. מארז לבינתיים 6A19. חשבתי על ה-Thermalright Ultra 120 Extreme - יעשה את העבודה? יהיה נחמד אם יש קירור שלא צריך לו פלטה מאחורי הלוח אם.. אגב OC כמה צפוי להוציא ממעבד כזה על לוח GA-P43 עם זיכרון 1000mhz? (בהנחה ולא מדובר על קירור רועש).

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מארז ENERMAX FS710B מותקנים בו שניי מאווררים גנריים מאחור שניים מקדימה אחד בחלון שאני עשיתי ושניים של הספק . חשבתי על להחליף את שניי המאווררים הקדמיים באחד של 120ס"מ האם הוא יתרום יותר לסירקולציה של האוויר במארז, או שלא שווה מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bora-aa,

‏Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ מעבד E6300 1.86GHZ למרות שאני מקבל טפרטורות של 46-47 ולפעמים יש קפיצות עד ל56 ואז המחשב נכבה בגלל OVER HEAT החלטתי לקנות השאלה אם הוא מתאים למעבד שלי? הקירור נכנס בלוח אם שברשותי\ INTEL DP965LT http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/15/intel-dp965lt.1396495.jpg

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. פתחתי את הקירור - הרדיאטור סתום במעט לחלוטין באבק, הצינורות ירוקים מאצות, המיכל נראה כמו אקווריום... משהו חיובי - אין לכלוך בבלוק או בקירור של הכרטיס מסך. הציוד: קירור של DANGERDEN בהזמנה לפי מידה וכרטיס מסך יעודי של BFG GTX 260 OC עם קירור מים. השאלה המרכזית היא : איך מנקים את הצנרת והמיכל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה בטח לא המקום המתאים, אבל רוקנתי את המערכת שלי, ונדמה שהנוזל הכחיל (כתוצאה ממגע עם האוויר?) בכל מקרה, אני צריך שהמחשב יעבוד והלופ מלא חלקית אז אם מישהו מאזור מרכז יש לו רכז מייהמס פסטל לבן, או לחילופין נוזל של אייס דרגון אני מוכן לשלם 170 שקלים כן חברים, זה פסטל ״לבן קרח״ אחרי כמה שעות מחוץ למערכת Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Drogba,

שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?

19. Started by soprno,

אהלן, בניתי לעצמי מפרט למחשב גיימינג עם דגש על השקט. 1.המאווררים של noctua יחליפו אתי שני המאווררים המקורים(מאחורה וקדימה). איפה יהיה כדאי לשים את המאוורר הנוסף? 2. יש אפשרות לחבר את המאווררים האלו למתג המקורי של המארז והם יעבדו במהירות שהם מיועדים אליה -rpm 700\900\1200 (המתג הוא של 4w/7w/12w) 3. יש ספק כח פסיבי שיכול להחזיק מפרט שכזה? 5. קיים gtx780 או כל כרטיס מסך אחר ברמתו עם קירור פסיבי? 4. יש צורך להוסיף עוד אמצעי קירור? 5. עוד שינויים שיכולים להשקיט את המחשב בלי להעלות את המחיר בצורה משמעותית? תודה. המפרט: מעבד: [..] INTEL 4670 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - TRAY ₪1001 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 - זמין במלאי ₪580 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 16GB (2X8G…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Night_Fox,

הגעתי איתו ל 2305 אבל ראיתי בביוס שכתוב שיש לי רק 256 מגה זיכרון כשאמור להיות לי 512 ושאלה נוספת מה עדיף להעלות את הFSB או את המכפלה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Monstalicious,

אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=85040 ;D הזכרונות בתזמונים 1-2-2-5 ולא כמו שהמאגר קיבל 5-2-2-5 . *הצלחתי גם 428MHZ , אני אנסה שוב מאוחר יותר.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by leahd3,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המארז COMPUCASE CI-6A19 בא (מובנה) עם מאוורר 120 מ"מ, כאשר יש הכנה למאוורר 120 מ"מ נוסף בתחתית המארז. לצפייה במיקומי המאווררים - למטה מימין המיקום של המאוורר שצריך להוסיף. (אגב, זה המפרט בערך: AXP 2100 TBRED Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Thermalright SK-7 + Vantec ThermoFlow 80MM COMPUCASE CI-6A19 BLACK HEC 300 ) יש לי מאוורר 80 מ"מ ג'נרי. האם הוא יספיק ? אם לא איזה מאוורר אתם ממליצים? עדיף (ביותר) שיהיה שקט... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by אבשה,

אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.