עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

אחרי 4 שעות + קרח יבש + המעבד 965 שלי + Rampage II Extreme אלה התוצאות : 8M: 32M: וכמה ... כמה אפשר .... 1M שלי ! היה כיף גדול, במיוחד עם הלוח שהיא נוח מאוד וגם המעבד שעושה 1MB על 5.1 .... :toast: תודה גדולה לדודי שעזר לי בהכל (זה הבחור שעזר לי בתחרות ולקח את הפרס בשמי)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by chenzig,

לוח אם של אינטל סיאטל 2 והייתי מעוניין לעשות אוברקלוק האם אפשר?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Sp_RuS,

איך אני מגלה את ה PLL manufacturer ואת ה PLL type??

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by HORADRiM,

אני כל הזמן רואה אנשים ממליצים על SF2 כקירור למעבד אז תרשו לי לשתף אתכם בסיפור קטן: גם אני קניתי את המאוורר הזה... ושמתי אותו על ה AX-7 שלי במחשבה שאני לא צריך לדאוג יותר בקשר לטמפ' של המעבד (שנמצא באוברקלוק - והמחשב עובד 24/7) והכל טוב ויפה... עד שיום אחד אני מדליק את המסך וקולט מסך כחול... כן, כן - אותו מסך כחול שאין משתמש Windows שלא מכיר אותו. טוב, מה כבר אפשר לעשות? Reset. וזה מה שעשיתי... ומה אני קולט לתדהמתי? שג'יגבייט מצטערים להודיע לי, אבל המעבד שלי נמצא ב 90 מעלות!!! כמובן שישר הבנתי מה קרה, כיביתי אותו, נתתי לו להתקרר - וכשהדלקתי אותו שוב עם המארז פתוח - ראיתי את הבן-#$%& הכתום הזה שעלה לי כ"כ הרבה כסף, פשוט יושב שם ולא זז!!! כן, כן - משום מה הוא הח…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by YAHOOGEEK,

הגדרתי את ה- BIOS כמו שצריך ל OC. עכשיו, כשאני בוחר CPU HOST CONTROL = ENABLED זה מוריד לי ישירות את ה MEMORY FREQUENCY ל 500 מ 667, למה זה קורה? קצת הסבר יהי מאוד מועיל. (אני עושה OC למעבד ולא לזיכרונות) עוד משהו, כרגע ה FSB שלי הוא על STOCK 266 MHZ וה MLTIPLIER הוא על 9 את אומרת 2400 MHZ, מעבד E6600. כשעשיתי ENABLE ב CPU HOST CONTROL אז ה CPU HOST FREQUENCY השתנה ל 200 MHZ ואני ברוב טיפשותי שמרתי את ההגדרות הללו. עכשיו בעיקרון, כרגע ה FSB נמצא על 200 או 266 כמו שהיה בעבר? אני אמור להתחיל עכשיו מ 200 ל 205 MHZ או מ 266 ל 271 MHZ (עלייה ראשונית של 5 MHZ), מקווה מאוד שהבנתם אותי ואני מחכה לתשובות. תודה רבה רבה. עריכה: לצערי ה BUS ירד ל 200, הוא היה ב 266... MHZ (בדקתי ב C…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by --Adidas,

שיחזרתי בביוס את האוברקלוק ש tms עשו לי והטמפ עלתה ל 53 במנונה ו 78 במאמץ ולפני זה היא היתה 32-35 במנוחה .. מה אפשר לעשות והאם המעבד ינזק בכזאת טמפ' עוד משהו יש לי מארז cm690 עם 2 מאווררים רק מאחורה וקדימה כמה מאווררים להוסיף ואיך שתהייה סירקולציה טובה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אחרי סיבוב בחדרה חזרתי לבית עם 3 בלוקים למעבד (ואחד לNB) POLARFLO DANGERDEN EK השאלה עכשיו היא במה להשתמש ? אני נוטה לEK

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המארז שלי מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות +. רכשתי 2 מאווררי Arctic F8 במטרה שאחד יכניס אוויר והשני יוציא. יש לו צורה שונה מהמאווררים הרגילים, האם יש איזשהי אפשרות להרכיב אותו הפוך או לגרום לו להסתובב לכיוון השני?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח את ASUS P5KPL ומעבד E5300 כאשר הרכבתי את המחשב, הביוס הראה לי כי הטמפ' של המעבד גבוהה והיא 100 מעלות נראה לי מוזר מאוד כיוון שרק הפעלתי את המחשב לא הגיוני שכבר התחמם, ובנוסף הטמפ' לא משתנה, הבנתי שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד הבאתי לטכנאי בKSP (על הפנים של שירות לא קונה מהם יותר כלום) את המעבד והלוח אם והוא אמר שהוא יבדוק, התשובה שלו הייתה שהמאוורר לא יושב טוב(בילבול מוח אחד גדול) ובגלל זה הוא מציג את הטמפ'. לסיכומו של עניין האם הטמפ' שמציג הביוס מגיעה מהחיישן של המעבד או המאוורר? אשמח לעזרה ותשובה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הינה ווידאו של אחד עושה את המודינג עם מאורר 80mm http://www.youtube.com/watch?v=dCG3FEzUesg הוא טוען שזה הוריד לו ב6 מעלות במנוחה ו9 בעומס זה הגיוני או בולשיט? אין מצב שהמאוורים מבטלים אחד את השני או שהמאורר הנוסף לא משפיע/פוגע ? לא בטוח שזה הפורום הכי נכון אבל נראה לי הכי מתאים מאחר ומדובר ב"מודינג" די פשטני

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יקיריי.. בתור הבעלים היחידי בארצנו הקטנה של SK6, אני גאה לבשר כי אינ הולך להיות הבעלים הראשון של דור ההמשך הAX7. This is an auto-send confirmation showing that your order has been received and processed. Order ID # ************* Order Date: 03/20/2002 Name: Ori Sulimani Email: epitam@012.net.il Address: Shaked 23 st. Address: Address: Rosh-Ha'ayin, IL 48571 Country: Israel Phone : 972-3-9022192 -------------------------------------------------------- -- This credit card transaction has been approved -- Card : ******** Cr# : ****(OMITTED)**** Expires: ******* Cr Name: ********** -------------------------------------------------------- ID# : 100000005898775…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Nightbeat,

לא הייתי בבית הרבה זמן, ולפני כמה ימים חזרתי והתחלתי לחרוש על משחקי רשת.. לא הרגשתי ששום דבר יוצא דופן, כל המשחקים רצים חלק בלי בעיות, שמתי לב שהמחשב קצת שקט אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, פשוט חשבתי ששחכתי כבר כמה המחשב שלי שקט. בקיצור אתמול קניתי bf4 ושיחקתי כמה משחקים... סתם במקריות מוחלטת החלטתי לבדוק את הטמפ׳ של המעבד, ומה גיליתי? המעבד בidle מגיע ל75 מעלות ( חשבתי שהווינדוס אולי מזייף אז בדקתי בביוס ) ובזמן משחק ל97 מעלות צלזיוס!! אלוהים יודע כמה זמן הוא פעל בטמפרטורות האלה פתחתי את המחשב והמאוורר שעל הגוף קירור לא פועל.. הצלעות קירור רותחות.. ישר כיביתי את המחשב כרגע המחשב כבוי ואני לא אגע בו עד שאשיג מאוורר חדש יש לי שאלה, האם יכול להיות שהמעבד ניזוק? המחשב פ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Bluemen,

שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היום בערב אזמין מפרט שכולל: hd5870,i5 2500 ואת המארז p182. חשבתי להחליף לו את המאווררים כי הבנתי שמאווררי ה-tricool שבאים איתו לא מספיק שקטים. עכשיו השאלה היא כזו מה עדיף לקנות 3 מאווררי SCYTHE S-FLEX במהירות 800 או 1200? חשוב לי השקט אבל אני לא מוכן להסתכן שישרף לי המחשב. אה ועוד דבר, לגבי הכרטיס מסך sapphire hd5870 כדאי לקנות אליו קירור בנפרד? או שאין צורך והוא מספיק שקט גם ככה? ב-rsm(שזו החנות בה אני קונה) יש רק את הקירור artic cooling accelero s1 rev 2 ב-111 שווה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עשיתי לכרטיס HD4770 אוברקלוק , ל 850MHZ בליבה ו 975MHZ בזיכרון. הוא עבר חצי שעה של בדיקת מאמץ OCCT GPU , אבל כשהפעלתי משחק (HAWX על ההגדרות הכי גבוהות ו DX10) הוא קרס אחרי 5 דקות של משחק. ברור שהמשחק גם על ההגדרות הגבוהות לוקח פחות כוח מהכרטיס מאשר הבדיקת מאמץ , אז ממה זה נובע?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Overshot,

1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד, הייתי רוצה להחליף אותו. לא יודע אםזה רלוונטי, אבל מדובר במעבד בסוקט 775, לוח אם מדגם G31M-S2L(מצורפות תמונות) 1. האם אפשר להחליף רק את המאוורר או שצריך את כל הגוף קירור (+משחה)? 2. איך אני יודע איזה מאווררים/גופי קירור אמורים להתאים? אם אפשר לצרף כמה דגמים נפוצים זה מאוד יעזור 3. אם אחליט לשדרג את המחשב, האם המאוורר/גוף הקירור יכולים לעבור למחשב החדש? (משפיע על ההחלטה האם לקנות משהו איכותי או משהו זול) נ.ב. לא מתעסק ב OC. תודה לעוזרים! [ATTACH=CONFIG]5910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5911[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by leebanami,

מפרט OC מה אומרים? עבר בדיקה עם OCCT ו INTEL BRUN בהצלחה [ למי שלא עובד התמונות שיכנס לפה , http://img257.imageshack.us/gal.php?g=96985425.png ]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DarkIDevil,

עד כמה OC אנייכול לעשות עם המפרט שאציג לכם והאם אני יכול לעשות את ה-OC ישר בלי כל התהליך של להעלות רק 10MHZ כל פעם? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪620 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=123 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X G…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. המעבד שלי... +AMD ATHLON XP 1800 עובד על 70.0 °C משום מה ואני לא יודע למה....... המארז פתוח משני הצדדים יש לי שלושה מאווררים שנים מוצאים אוויר אחד מכניס ויש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד ה AMD..... יש למישהו מושג למה המעבד כזה חם? ומהי הטמפרטורה שאני צריך להתחיל לדאוג בה?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד והוא עובד עכשיו יציב על 3400MHZ. אני מעוניין לדעת עם כל הנתונים הם כמו שצריכים להיות... הינה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/226/20160129zw0.jpg תודה לכל העוזרים! שבוע טוב נ.ב: הייתי צריך להעלות ל 1.55 volt כדי שהוא יעבוד יציב ולא יקרוס או יציג שגיאות!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי 2 סמארטים, שכמו שיודוע שעוברים את ה2800 סלד הם מתחילים לצרוח בצורה לא נורמלית! אבל עושים את העבודה כמו סוסיםםםם [ השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף 2 מאוררי "סמארט פאן 2" שיש לי במארז, במאוררי לדים - ולא רק בגלל היופי, אלה בגלל הרעש ] אני רוצה להוריד את שתי הסמארטים, אחד מאחורה, ואחד בגג להחליף אותם למאוררים שקטיייםםםם!!! שעושים את העבודה ביעילות, ושיראו טוב! (לדים וכאלה...) הסמארטים שקטים רק שהם ב 2000-2500 סלד, ובמהירות הזאת הם לא דוחפים בגלל רוחחחחחח נאדההה כלוםםםםם פיניטו!!!! (אם מישהו יודע בדיוק כמה הסמארט דוחף במהירות כזאת, אני ישמח מאוד לשמוע!) איך ההבדלים בתאורה של LED FAN מול UV LED FAN דרך אגב, אני לא מעוניין במאוררי קטודות.. ואיזה מאורר נחשב לשקט+יעיל לא צ…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים