עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני עוזר לקרוב משפחה שלי לבנות מחשב חדש, כל החלקים כבר נקנו פרט למעבד וקולר למעבד. בהמלצת פורום מעבדים הוחלט לרכוש מעבד i5 - 4670K ונשאר להחליט איזה קולר לקנות עבורו. http://hwzone.co.il/community/threads/544017-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Z87#.U0p8OPmSx34 חשוב שהקולר יהיה שקט כי מדובר באדם שרוצה מחשב שקט לכן הוא גם קנה מארז שקט (Fractal Design Define XL R2). כמובן שחשוב שגם תהייה יכולת קירור טובה שתאפשר לעשות OC קטן למעבד. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.geocities.com/btvillarin/Downloads/Toast.zip Copy link to new window..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, אני צריך המלצה למערכת קירור כמה שיותר שקטה (מצידי - "שקטה לחלוטין") למעבד Core 2 Extreme QX9650. לוח האם הוא ASUS P5K3 Deluxe אם זה משנה.. לא מתוכנן שום אוברקלוק. אין מגבלת תקציב אבל כמובן שכמה שפחות כסף = יותר טוב. מדובר על קירור אוויר סטנדרטי לחלוטין, לא מים או משהו בסגנון הזה. תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yonib5,

ללא ברירה נאלצתי להתעניין בקירור עבור המחשב החדש שלי במיוחד עבור הכרטיס מסך שמתחמם לו... באותה הזדמנות חשבתי על קירור כול המארז בתקציב פתוח אבל לא מופרז ורציתי לדעת אם אני מעלה פה תמונה חדה וברורה של המחשב מבפנים תוכלו להנחות אותי איך להרכיב את אביזרי הקירור במחשב? ואיך להתקין אותם? כי אני בלי שום נסיון בנושא... אולי הרכבתי דיסקים קשיחים וכונני CD אבל שום דבר מעבר לזה...... במארז שלי יש מקום למאוורר גדול מאחורה נראה לי 80 מ"מ ואפילו עוד מקום עכשיו שאני מסתכל שוב....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח את ASUS P5KPL ומעבד E5300 כאשר הרכבתי את המחשב, הביוס הראה לי כי הטמפ' של המעבד גבוהה והיא 100 מעלות נראה לי מוזר מאוד כיוון שרק הפעלתי את המחשב לא הגיוני שכבר התחמם, ובנוסף הטמפ' לא משתנה, הבנתי שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד הבאתי לטכנאי בKSP (על הפנים של שירות לא קונה מהם יותר כלום) את המעבד והלוח אם והוא אמר שהוא יבדוק, התשובה שלו הייתה שהמאוורר לא יושב טוב(בילבול מוח אחד גדול) ובגלל זה הוא מציג את הטמפ'. לסיכומו של עניין האם הטמפ' שמציג הביוס מגיעה מהחיישן של המעבד או המאוורר? אשמח לעזרה ותשובה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש אינסוף אפשרויות הביעו את דעותיכם .....

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Transfer,

אתם יודעים.. הכיס הזה שמתחבר כמו מאוורר לחלון שיוצר תעלת אויר למאוורר של ה CPU היה לי אחד כזה ואבד לי למי שיש מיותר או הכוונה מאיפה אוכל לרכוש את זה אשמח אני מראשון

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by OR007,

לצערי, המקס' שהגעתי עם המערכת שלי הוא 11*205, שזה לא רע אבל ממש לא טוב למערכת כמו שלי ! (ראה מפרט) לדעתי הגורם הוא הזכרון, אני לא מאמין שהלוח או המעבד הם הגורם, רציתי לשאול אם גם אתם חושבים ככה ? בכל אופן השאלה על איזה זכרון ללכת עכשיו ? חשבתי על - Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Black Memory שהם די בתקציב, מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yonni,

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..) עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות אז מצאתי 3 שניראים לי טובים ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6 השני הוא ירוק של evercool http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ElEmEnt,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 ) ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה ! אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, מאיפה אני יכול להשיג את זה, אני רוצה לקנות את האולטימה 90 ואני לא מאמין בקליםסים בלי ברגים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מעבד 2.60 ג'יגה של אינטל 800 FBS החדשים האלה שכחתי את השם של זה, הייפר טרד או משהו כזה, ומשום מה כשאני עושה לו אובר קלוק יותר מ 3.150 ג'יגה הווינדווס מתחיל להשתגע!! והטמפ' אצלי בסדר גמור, לא יותר מ45 מעלות במאמץ כשהמאוורר מסתובב במהירות של 1500 סיבובים לדקה. בקיצור אני רוצה להבין איך אנשים עם מעבד כזה או קצת יותק חזק מגיעים איתו ל4 ג'יגה?

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ezman,

שלום לכולם ברשותי i7-2600K ASUS Z68-v-PRO- GEN3, עם 8 GB זכרון הצלחתי לייצב את המחשב על ההגדרות הבאות בטמרפטורות עבודה של 67-70 מעלות במאמץ בבדיקת ייציבות של 13 שעות. AI Overclock Tuner - Manual BCLK/PEG frequency - 100 Turbo Ratio - By All Cores EPU Power Saving Mode - Disable VRM Frequency - Manual and 350 CPU Current Capability - 140% CPU PLL Overvoltage - Disabled Load-Line Calibration - Ultra High Phase Control/Duty Control - Extreme VCORE-1.34V PLL VOLTAGE-1.7 עכשיו בפועל היו לי BSOD עד ששיניתי את: LLC, CPU Current Capability-140%, VRM Frequency - Manual and 350 (לפני זה היה על AUTO), ואתה ה - PLL-העברתי מאוטומאט ל 1.7 (ערך האוטומאט היה 1.8) כל זה ע" המלצות שונות …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. והאם כדי לקחת אותם למעבדת מחשבים שינקו או יחליפו את המאורר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נניח ועשיתי המהרה לכרטיס המסך שלי, ונניח שהוא נשרף כעבור כמה חודשים. איך החברה שאצלה אני מממש את האחריות יודעת אם הוא נשרף בגלל אובקלוק או סתם בגלל תקלה אחרת? כנ"ל לגבי מעבד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ozkatz,

קניתי בימים האחרונים מ ksp את ה katana 4 והוא עדיין סגור . הוא עלה לי שם 130 . עכשיו סמרט פיסי פירסמו את ה Cooler Master V6 ב אותו מחיר . (לא כולל משלוח עוד 30 שקל ) http://startpc.co.il/index.php/weekend ה v6 http://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_v6_gt_review,1.html האם כדאי להחזיר להם אותו לקחת זיכוי (גם ככה אני לפני קניית wd 3t) ולקנות את הקולר מאסטר ? חוות דעתכם על : חוות דעת על katana 4 ! ומה אתם אומרים על החזרה וקנייה של הקולר מאסטר ? המלצותיכם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dennis14,

לאחר האכזבה שלי מה - E6300 שדרגתי אותו ל - E6600 ועל הדרך החלפתי זכרונות מ - 800MMHZ איכותיים (2GB) ל - 800MHZ פשוטים (4GB). אני מקווה לסגור 3.6GHZ יציב ואולי יותר עם קצת מזל, הקירור הוא הטוניק הידוע (על MAX RPM כרגע). אוקיי, נעלתי את את ה - PCI/PCI-E וביטלתי את כל מה שצריך לבטל בביוס ושמתי יחס זכרונות/באס על 1:1 (יש לי 800MHZ פשוטים). השאלה שלי היא אילו מתחים לקבוע בהתחלה ל - NB/SB ו - FSB T V ? VCORE קבעתי בהתחלה על 1.4V ולזכרונות נתתי 1.9V. לאיפה אפשר לקפוץ מהר באופן בטוח מ - 266 באס ומשם להתחיל כבר לעלות כל פעם ב - 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Animor,

שלום לכולם! ראשית, אציין שקראתי את המדריכים בנושא OC. המפרט שלי מצוין בצד ימין. המטרה שלי היא OC ל-Q6600 על גבי לוח אם Asus P5Q. הבעיה היא שב-BIOS יש המון אפשרויות, ואני לא כל כך יודע מה לעשות איתן. מה עשיתי עד עכשיו: 1. ביטלתי C1E ו-EIST. 2. העליתי את ה-FSB bus ל-333MHz במקום ה-266Mhz המקורי. את כל השאר השארתי על Auto. 3. שמתי לב שה-P5Q העלה לי אוטומטית את ה-VCore ל-1.35v, אז הורדתי אותו ידנית ל-1.25v, משום שזה היה המתח המקורי. 4. הרצתי prime95 על Small FFTs למשך כ-6 שעות. הכול עבר. טמפרטורה מקסימלית: 58C. 5. שמתי לב שהזכרונות שלי ב-OC, למרות שלא תכננתי. אני חושד שה-P5Q שינה לי גם את המתחים שלהם ואת ה-LAT. מצורפים קבצים עם הנתונים מ-realtemp ו-cpuz. השאלות להמשך: 1. האם…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

לא הייתי בבית הרבה זמן, ולפני כמה ימים חזרתי והתחלתי לחרוש על משחקי רשת.. לא הרגשתי ששום דבר יוצא דופן, כל המשחקים רצים חלק בלי בעיות, שמתי לב שהמחשב קצת שקט אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, פשוט חשבתי ששחכתי כבר כמה המחשב שלי שקט. בקיצור אתמול קניתי bf4 ושיחקתי כמה משחקים... סתם במקריות מוחלטת החלטתי לבדוק את הטמפ׳ של המעבד, ומה גיליתי? המעבד בidle מגיע ל75 מעלות ( חשבתי שהווינדוס אולי מזייף אז בדקתי בביוס ) ובזמן משחק ל97 מעלות צלזיוס!! אלוהים יודע כמה זמן הוא פעל בטמפרטורות האלה פתחתי את המחשב והמאוורר שעל הגוף קירור לא פועל.. הצלעות קירור רותחות.. ישר כיביתי את המחשב כרגע המחשב כבוי ואני לא אגע בו עד שאשיג מאוורר חדש יש לי שאלה, האם יכול להיות שהמעבד ניזוק? המחשב פ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.