אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ? אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ? (פנטיום 3)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן יש לי P4-1.8 של ליבת NORTWOOD 400 אני רוצה לקנות לוח של ABIT ה IS7-E או את ה IS7-E2 שהם אותו מחיר במציאון של KSP וגם זיכרונות משם .... XMS CORSAIR או KINGSTOM HYPER X של 512 או 1 GB אני עדיין מטלבת אני מתחנן OC די רציני למעבד לנסות להגיע לאיזה 2.6 2.8 אם קירור של זלמן . אז מה אתם אומרים הלוח אם הזה מומלץ לזה ?יגיע לכזו מהירות ?ןהאם הזיכרונות שאמרתי יסחבו ? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי arctic freezer pro 7 rev 2 שהפסיק לעבוד פתאום (אחרי 3 שנים). חיפשתי באינטרנט ומצאתי שניים: Freezer pro 7 rev 2 כמו שיש לי שעולה 101 ש"ח Arctic alpine 11 rev 2 שעולה 38 ש"ח האם ההבדלים ביניהם שווים את המחיר? האם ניתן לקנות רק את המאוורר? עוד שאלה: האם ניתן להשתמש במחשב בלי מאוורר למעבד רק לגלישה באינטרנט ויוטיוב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 2500 וזכרון TWINMOS 512 MB 3200 וניסיתי קודם דרך הביוס לתת לו לעבוד כמו ה3200+ בזה שהוא מעלה את הבאס ל200 אך אחרי כמה דקות שהוא בווינדוס מופיע מסך כחול והוא אומר משהו שקשור לזכרון וירטואלי... זאת בעיה של תזמוני זכרון או אולי שהמערכת לא יציבה וצריך אולי להעלות מתח למעבד או לזכרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה הוא לא מופיע לי בשום מקום חוץ מהביוס זה מציק אני רוצה לבדוק מאמץ איך אני בודק בגלל שהרכבתי בעצמי את המערכת אז אין בדיקת טמפ לא מבין ??
-
- 42 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי את המערכת באה: מעבד - Core i5 750 תדר סטוק של 2.67GHz לוח אם - ASUS P7P55D קירור - Scythe MUGEN 2 זיכרונות - A-Data Series G 1600MHz CL9 כרטיס מסך - NVIDA GeForce 9600 GT מארז - Antec Performance One P180 ספק - Corsair hx520 מערכת הפעלה WIN xp32 לאחר הרכבת המערכת השתמשתי באחת מהתוכנות הנמצאות בביוס (לא זוכר איזה אבל היא כיבתה והדליקה את המחשב שוב) כדי להגיע ל OC מקסימלי בצורה אוטומטית. לאחר מכן ראיתי כי תדר השעון עלה ל 3.7 ג'יגה וטמפרטורת המעבד בחדר נטול מיזוג (נמדדה באמצעות CoreTemp כי לא הצלחתי למצוא מדידה כזו בחבילה של אסוס...) היא כ 60 מעלות לאחר מכן גיליתי את הבעיות הבאות. אשמח לקבל עזרה ועיצות מיכוון שהניסיון האחרון שלי בהמהרה היה לפני כ 3 שנים עם Q6600 ולו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה זמן ישרוד E8400 על מתח 1.45 , ועל 1.5? ומה הOC המקסימלי שאפשר לעשות לזכרונות שלי? 1200 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש פה וחדש בכלל בOC, ניסיתי לקרוא ולחפש איך עושים ולא ממש הבנתי איך עושים את זה... נתחיל אם המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונות: A-DATA 2GBX2 כרטיס מסך: : PALIT ATI Radeon HD 4850 ספק: 550W מסך: 17" CRT המעבד (אולי גם הזיכרונות, אני לא ממש יודע) בא ממוהרים מהחנות (לדעתי הוא ממוהר ל-3.6 GHZ לפי מה שרשום בEVEREST), התמפרטורה שלו במנוחה 40 מעלות, ושל הכרטיס מסך במנוחה 34 מעלות לעומת 49-50 במאמץ. כרגע ב3DMARK06 אני מקבל 12800, אני רוצה להגיע לאיזור ה-14000, ואם אפשר יותר אז למה לא. ניסיתי להעלות את הMEMORY CLOCK ל998 (לעומת 993 בסטוק) ותוך כמה דקות ב-3DMARK קיבלתי הודעת VPU RECOVER (דרייבר 8.12). אשמח אם מישהו יוכל לתת איזה הסבר קטן על מה מ…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=85040 ;D הזכרונות בתזמונים 1-2-2-5 ולא כמו שהמאגר קיבל 5-2-2-5 . *הצלחתי גם 428MHZ , אני אנסה שוב מאוחר יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחזרתי בביוס את האוברקלוק ש tms עשו לי והטמפ עלתה ל 53 במנונה ו 78 במאמץ ולפני זה היא היתה 32-35 במנוחה .. מה אפשר לעשות והאם המעבד ינזק בכזאת טמפ' עוד משהו יש לי מארז cm690 עם 2 מאווררים רק מאחורה וקדימה כמה מאווררים להוסיף ואיך שתהייה סירקולציה טובה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם יודעים.. הכיס הזה שמתחבר כמו מאוורר לחלון שיוצר תעלת אויר למאוורר של ה CPU היה לי אחד כזה ואבד לי למי שיש מיותר או הכוונה מאיפה אוכל לרכוש את זה אשמח אני מראשון
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המאורר שלי כבר מלא אבק והמחשב מגיע לטמפ' של 70C בעבודה לכן חשבתי שהגיע הזמן לניקיון פסח מוקדם. הבעיה היא שאני לא מצליח לפרק את המאוורר מצלעות הקירור. במיוחד הקליפס השמאלי בתמונה. מישהו יודע איך אפשר לפרק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם התוצאה הבאה : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=766943 יאללה לעבודה חבריה .... בהצלחה מהגולש ...
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי התוכנות שאני מכיר הן: 1. Prime95 בגירסה 24.14 2. S&M בגירסה 1.8.2b האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-