אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי וחיברתי את המאורר הזה http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAF-S83&other_title=+SAF-S83+Silent%20Fan והא לא עושה רוח בכלל אבל ממש לא עושה רוח יכול להיות שהוא דפוק אם יש אותו למישהו אשמח לשמוע תגובות עליו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי 4 שעות + קרח יבש + המעבד 965 שלי + Rampage II Extreme אלה התוצאות : 8M: 32M: וכמה ... כמה אפשר .... 1M שלי ! היה כיף גדול, במיוחד עם הלוח שהיא נוח מאוד וגם המעבד שעושה 1MB על 5.1 .... :toast: תודה גדולה לדודי שעזר לי בהכל (זה הבחור שעזר לי בתחרות ולקח את הפרס בשמי)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.thetechzone.com/display.php?i=130&p=1 זה יכול להיות ???????????????????????????????????????????????????
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מאיפה אני יכול להשיג את זה, אני רוצה לקנות את האולטימה 90 ואני לא מאמין בקליםסים בלי ברגים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי היום פעל מצוין אומנם קצת לאט אז פתחתי אותו ועם פן עשיתי לו רוח כדיי להעיף את כל האבק אחר כך חיברתי הכל והדלקתי אותו והשולחן עבודה עלה ופתאום נכבה המחשב אחר כך כל הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע עד לקטע של הסמל של וינדוס ורואים אותו שקוף כאילו בקושי רואים אותו ואז נכבה המחשב אז מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638 מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8) http://photos.walla.co.il/asafay1
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,תודה לכל העוזרים מראש. נתקלתי בבעיה,אני מעוניין לעשות אוברקלוק,קטן,ל3.0GHz ואולי אולי במקרה הטוב ל3.2 אם זה יראה יציבות. יש לי קירור Arctic cooling freezer 13 ומעבד q9400. עם מזגן על 22~23 מעלות הוא שומר על המעבד במעלות ממש יפות,כ-35~38 מעלות. עכשיו,לחלק האמיתי: VCORE אני משנה,DRAM וGMCH כמובן. (כמו שהבנתי משנה למה שיש משמאלו,נגיד המעבד במתחים רץ על AUTO ומשמאלו [סתם אומר] 5.2121254 אז אני משנה לזה.[אני יודע שזה לא הגיוני חחחח]) אבל,יש עוד משהו, cpu termintion cpu reference מה אני צריך לעשות איתם? (תמונה מהביוס,אשמח אם תסבירו לי למה לשנות) http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0065wh.jpg/ תודה לכל העוזרים! (אם זה לא קשור לפורום הזה,אז…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כ.מ MSI HD 6950 בעל 2 מאווררים. הוא התחיל להתחמם ושמתי לב שאחד המאווררים שלו הפסיק לעבוד. וכשהוא עובד הוא רועש כמו מטוס לא משנה כמה אני משחק עם AMD CCC. אז חשבתי לרכוש קירור חדש פשוט שיעשה את העבודה. כמו כן, אם יש אפשרות להחליף רק את המאוורר הדפוק אז בכלל יהיה מעולה! אשמח לעזרה, יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עם התוצאה הבאה : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=766943 יאללה לעבודה חבריה .... בהצלחה מהגולש ...
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 סמארטים, שכמו שיודוע שעוברים את ה2800 סלד הם מתחילים לצרוח בצורה לא נורמלית! אבל עושים את העבודה כמו סוסיםםםם [ השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף 2 מאוררי "סמארט פאן 2" שיש לי במארז, במאוררי לדים - ולא רק בגלל היופי, אלה בגלל הרעש ] אני רוצה להוריד את שתי הסמארטים, אחד מאחורה, ואחד בגג להחליף אותם למאוררים שקטיייםםםם!!! שעושים את העבודה ביעילות, ושיראו טוב! (לדים וכאלה...) הסמארטים שקטים רק שהם ב 2000-2500 סלד, ובמהירות הזאת הם לא דוחפים בגלל רוחחחחחח נאדההה כלוםםםםם פיניטו!!!! (אם מישהו יודע בדיוק כמה הסמארט דוחף במהירות כזאת, אני ישמח מאוד לשמוע!) איך ההבדלים בתאורה של LED FAN מול UV LED FAN דרך אגב, אני לא מעוניין במאוררי קטודות.. ואיזה מאורר נחשב לשקט+יעיל לא צ…
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ... האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה זמן ישרוד E8400 על מתח 1.45 , ועל 1.5? ומה הOC המקסימלי שאפשר לעשות לזכרונות שלי? 1200 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב חדש עם המעבד I5 2500K דבר ראשון יש לציין שבSYSTEM INFROMATION רשום 3.30 GHZ ולאחריו רשום 3.60 GHZ... כאילו עשיתי OC למרות שלא קיצר, הכול עובד מעולה, אבל שבדקתי טמפרטורות זה לא היה נראה מבטיח בIDLE הוא על 40 מעלות, ובמאמץ מגיע לאיזה 65 הקירור הוא של ZALMAN משו זול (30 שקל כזה) אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה.. בדקתי טוב שחיברתי איתו ושמתי מישכה לפי הכמות שצריך לשים האם הטמפטורות האלה טובות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר ל3 המאווררים שכבר כלולים במארז (Fractal Design Arc Midi R2). איזה מאוורר מומלץ לי לרכוש? והיכן מומלץ לי למקם אותו (למעלה, או למטה?). חשבתי על המאוורר הזה: http://www.tms.co.il/product/12007 איך הוא?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לקרטע, אז פתחתי את המארז וגיליתי שהמאוורר 12 ועוד מאוורר 8 של ההארד דיסק שבקו חיים. קניתי באינטרנט שני מאווררים ולא שמתי לב שלשניהם יש 4 פינים. בלוח אם יש לי סלוט אחד Fan Sys 2 עם 4 פינים Fan Sys עם 3 פינים ועוד סלוט של 4 פינים CPU Fan שאליו מחובר המאוורר של המעבד. (שיש לו 3 פינים) האם אפשר לחבר את המאוורר של המעבד לסלוט Fan Sys (יש למאוורר רק 3 פינים) ולחבר לשם את אחד המאווררים ? או לחילופין, האם אפשר לחבר חיבור 4 פינים של מאוורר לסלוט 3 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך הקירור סטוק של אינטל? אני לא הולך לעשת OC אז רציתי לדעת אם הוא עושה את העבודה? אהה...המעבד הולך לניות I5 760 כנראה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-