עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxwell10,

יש לי AC Freezer 64 Pro חדש שקניתי לא מזמן והמאוורר שלו מרעיש. המארז כולו נקי מאבק ולשמן את המאוורר נראה לי מיותר כי הוא חדש. אני לא מצליח להוריד את מהירות המאוורר באמצעות speedfan , נראה לי שלוח האם שלי ישן מידי וכנראה שאין את האופציה הזו. (ראו מפרט מחשב) האם ישנם מאווררים שקטים שאפשר לחבר ל Heat Sink במקום המאוורר המקורי??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz. על המעבד נמצא ה scythe kabuto. ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך. שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות? תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היום קניתי וחיברתי את המאורר הזה http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAF-S83&other_title=+SAF-S83+Silent%20Fan והא לא עושה רוח בכלל אבל ממש לא עושה רוח יכול להיות שהוא דפוק אם יש אותו למישהו אשמח לשמוע תגובות עליו

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yakir4u,

אני צריך מאוורר למארז R4 ועוד אחד למעבד להויסף לתצורת PUSH-PULL עם MUGAN3 הכי חשוב שהם יהיו שקטים ביותר ותוספת לזרימת אוויר אני עם הקרור המקורי של הR4

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by haimamazavs,

שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.

8. Started by Kurt,

איך זה ישפיע על מערכת הקירור? יגביל אותי מבחינת גובה של רכיבים שחייבים להיות מאונכים?

9. שלום לכולם... אני תוהה האם יש למישהו מושג איך אני יכול (אם בכלל) להפוך מאוורר רגיל של מארז (8MM) בעל חיבור 4 פינים למאוורר בעל חיבור 3 פינים כך שיוכל להתחבר ללוח האם ? חשוב להזכיר שלמאוורר בעל חיבור 4 פינים (כזה שמתחבר לספק) יש רק שני חוטים היוצאים מהמאוורר (אדום ושחור) ואילו למאוורר בעל חיבור של 3 פינים ישנם 3 חוטים (אדום שחור וצהוב). כמובן שניתן לחבר רק שני חוטים ליציאה של 3 פינים, אבל השאלה היא האם אני יוכל לשלוט על מהירות המאוורר דרך הביוס. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by avihay_a,

היי חברים. אני חושב לרכוש מעבד 9600K. עדיין לא החלטתי אם אעשה לו אוברקלוק. בהנחה שאעשה לו אוברקלוק - האם המאוורר Hyper 212 RGB Black Edition יקרר ויעשה את העבודה בצורה ראויה או ההמלצה היא למשהו אחר (במחיר סביר, באיזור של המאוורר הנ"ל)?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kaki356,

אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by WhiteLen,

היי, המאורר שלי כבר מלא אבק והמחשב מגיע לטמפ' של 70C בעבודה לכן חשבתי שהגיע הזמן לניקיון פסח מוקדם. הבעיה היא שאני לא מצליח לפרק את המאוורר מצלעות הקירור. במיוחד הקליפס השמאלי בתמונה. מישהו יודע איך אפשר לפרק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם! לאחר לימוד מסויים וחיפוש בפורום רציתי לבצע אוברקלוק למעבד AMD Phenom II X4 965BE (המפרט בצד ימין). הצלחתי להגיע ל-3800MHz ללא העלאת מתחים. לאחר מכן התחלתי להעלות במקביל למכפלה גם את המתח למעבד בצורה הדרגתית ואיטית, עד שהגעתי ל-4100MHz (מכפלה x20.5) עם מתח 1.55V (דרך אגב, למה ב-CPU-Z וב-PC Health בביוס המתח הוא 1.536V?). הרצתי בדיקה של שעה ב-OCCT ללא שגיאות וריסטים. הטמפרטורות הן: 29 מעלות במנוחה ו-48 מעלות במאמץ. לאן אני ממשיך מכאן? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות קירור למעבד, הכי חזק שיש עד 200 שקל ככה, אולי חריגה קטנה. אני קונה מ- KSP אז אל תמליצו לי על מקומות אחרים... אני דיי סגור על MUGEN 2 שעולה שם רק 195 שקל, אבל מצד שני אני לא יודע הרבה על הקירור הזה ורמת הרעש שלו. מה גם שהגיע ל- KSP ה- ‏Ninja II Rev B שניראה חמוד ועולה 190. לא איכפת פער המחירים, כן, אבל הוא יותר ביצועיסט מהמוגן? (יש לו 6 היטפייפס ולמוגן 5) בקיצור, מה הקירור החזק ביותר שאפשר לקנות במסגרת שלי; חשוב שיהיה דיי שקט (המוגן רועש?). (אם יהיה אפשר לקבל תשובה חד משמעית בשעה הקרובה זה יהיה מעולה כי אני יוצא וזה על הדרך שלי ואני רוצה לגמור עם זה) *** הקירור צריך להיכנס ב- Antec Three Hundred ***

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היום בערב אזמין מפרט שכולל: hd5870,i5 2500 ואת המארז p182. חשבתי להחליף לו את המאווררים כי הבנתי שמאווררי ה-tricool שבאים איתו לא מספיק שקטים. עכשיו השאלה היא כזו מה עדיף לקנות 3 מאווררי SCYTHE S-FLEX במהירות 800 או 1200? חשוב לי השקט אבל אני לא מוכן להסתכן שישרף לי המחשב. אה ועוד דבר, לגבי הכרטיס מסך sapphire hd5870 כדאי לקנות אליו קירור בנפרד? או שאין צורך והוא מספיק שקט גם ככה? ב-rsm(שזו החנות בה אני קונה) יש רק את הקירור artic cooling accelero s1 rev 2 ב-111 שווה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ArtyPP,

אזז ככה כמו שאתם רואים בחתימה תמערכת שלי, יש לי E2180 והוא נחשב למעבד קר יחסית הוא עובד לי כרגע על 2.0GHZ ועל מתח של 1.325 סטוק טמפרטורות מנוחה-35 מעלות, מאמץ 40 מעלות וכשאר אני מעלה תמהירות ל3.0GHZ מתח ל1.575 הטמפרטורות במנוחה 40 מעלות, במאמץ 50 עד 55 מעלות זה בסדר ? כשאני נוגע בגוף קירור הוא קר מאשר חם ואני לא מבין כלום, בנוסף החדר שלי חם בטירוף והמארז של המחשב פתוח מי שני הצדדים וניראה לי שהחיישנים של המעבד מזייפים יכול להיות מצב כזה ? ועוד שאלה יש לי GF9600GT שעובד על טמפרטורה של 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ מלא זה טמפרטורה טובה או גרועה ? השאלה פו האם אני יכול להרשות לעצמי OC במעלות כאלו או שלא כדי לנסות ? כי אחרי שהעלתי לתדרים הבאים 700-2000-1750 הכרטיס פשוט סירב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tamir6066,

היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כן כן אני מחפש גם בגוגל אבל אני אשמח לקבל לינקים מעניינים מחברי הפורום. 4300 בתדר של 3.6GHZ 6300 בתדר של 3GHZ מי עדיף?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by leebanami,

מפרט OC מה אומרים? עבר בדיקה עם OCCT ו INTEL BRUN בהצלחה [ למי שלא עובד התמונות שיכנס לפה , http://img257.imageshack.us/gal.php?g=96985425.png ]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 00Amir,

בשעה טובה הגעתי למהירות של 4.4Ghz ... כרגע אני עם Vcore - 1.385 טמפ במנוחה 40-50 ובמאמץ 88 במקסימום. אם אני רוצה לשמור על המהירות אבל להוסיף יציבות למערכת האם אני צריך להעלות עוד מתח לVcore או להוריד מתח? וגם שיפרתי סופר פי [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 00:02:13 מה שכן מוזר...כאשר אני מריץ 3D MARK VENTEGE יוצאים לי רחשים מוזרים מהמעבד... גיליתי שאני צריך להוריד את המתח מהמעבד ל 1.26 אבל אז הוא כבר לא יציב ( לא שקודם היה יציב ) למה יוצאים לי רחשים מהמעבד? מוזר. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by efee123,

התקנתי לאחרונה את הקירור המצויין הזה אבל לפתע אני שומע אותו מרעיש ממש אני לא יודע ממה זה. כל הברגים מחוזקים כמו שצריך, אין אף חוט שנוגע באף מאוורר אם למישהו יש רעיון אני אשמח. דרך אגב הRPM של הnocuta עומד על 1250 בערך במנוחה ובמאמץ הוא על-1300. יש סיכוי שהוא עובד על 100% גם במנוחה (הטמפרטורה היא בין 29-35).

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by A-L-o-n,

שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.