אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו, ראיתי שיש אותו בפנדה והמחיר לא כל כך מהווה כאן פקטור, מה גם שלפי הסקירות השונות הוא פשוט מעולה. ה8800 שלי פשוט לוהט אז לא נראה לי שיש כאן כל כך ברירה אלא להחליף HSF אבל אני צריך לדעת שזה הכי טוב שיש ולשמוע דעות של אנשים שיש להם אותו ולדעת איך הוא. דבר נוסף הוא ההתקנה, פשוטה או לא? צריך לקנות בנוסף גם גריז תרמי? ובנוגע למאוורר, על איזה 92 אפשר להמליץ לי? ואם כבר פתחתי דיון אני די רוצה להחליף את המאוורר של הטוניק למאוורר יותר חזק, יש המלצות?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סתם אחרי קריאת המדריך וכמה דרבונים של משחקים החלטתי לשחק עם ההגדרות בביוס קצת ולעשות OC קטן למעבד שלי הלו הוא ה E2140, עשיתי בדיקה של הלופ בS&M Stress Test לפני הOC ובמאמץ הטמפ' הייתה בסביבות ה-20 מעלות צלזיוס, אחרי הOC שהפך לי את המעבד מ1.6GHz ל-2.0GHz ואני מרוצה ממנו הטמפ' במאמץ הגיעה גג ל-34.8 באותה בדיקה (של הלופ). האם עשיתי את הOC טוב? האם זה נחשב יציב? האם יש הצעות לשיפורים שאני יכול לעשות? בקיצור תנו חוות דעת מה אתם הייתם עושים וכו', למרות שאני לא כל כך רוצה למשוך את המעבד לעוד תוצאות, 2000Mhz זה מספיק בשבילי לזמן זה. ד"א הבדיקה של המעבד בS&M בשני המקרים הייתה בעומס של 100%. אה כן, והכל עם קירור סטוק... מצורפת תמונה מEVEREST על השינוי... שאר המפרט עוד …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I7 920 עם תדר של 2.67 ואני רוצה לבצע OC אך אני לא יודע אם זה שווה את זה ואם יהיה בכלל הבדל. וכמה זה בערך יעלה לי במעבדה אני חושב שאני יודע איך אבל אני לא מעוניין לבצע ניסויים על המחשב ולקחת סיכון. תודה לעוזרים (:
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הינה ווידאו של אחד עושה את המודינג עם מאורר 80mm http://www.youtube.com/watch?v=dCG3FEzUesg הוא טוען שזה הוריד לו ב6 מעלות במנוחה ו9 בעומס זה הגיוני או בולשיט? אין מצב שהמאוורים מבטלים אחד את השני או שהמאורר הנוסף לא משפיע/פוגע ? לא בטוח שזה הפורום הכי נכון אבל נראה לי הכי מתאים מאחר ומדובר ב"מודינג" די פשטני
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טרנספורמר והוא דיי רועש... אבל מה שעושה את הרעש זה רק 3 מאווררים, הזה בגג וה-2 בחלון... עכשיו אני יכול להשתיק אותו ב2 דרכים שחשבתי עליהם: 1) להחליף את ה3 מאוורררים האלו. 2)לבנות fan bus לבד. אני יודע שהפן באס יעלה לי 100+- אז אני צריך שגידו לי מה עדיף ואם זה אפשרות 1 אז שתמליצו לי על מאווררים... תקציב 150 לכל היותר... תודה...
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קצת יחפור פה אז אני מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא ולעזור לי תודה מראש אוקי אז המטרה שלי היא להביא את המעבד (Q9550) למקסימום שהלוח (EP45-DS3L) יכולל לסחוב (עם זה משנה יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ וקירור למעבד AC EXTREM) אז ככה אני צריך קצת הסבר והדרכה בשלב הראשון אני צריך לכבות בלוח את כול הפיצ'רים של החסכון בחשמל זאת אומרת לחכות את C1E ו EIST (כבר עשיתי את זה) בשלב השני להכין את המעבד ל OC לשים את ה CPU CLOCK RATIO על הכי גבוה (במקרה שלי זה X8.5) לשנות את ה PCI EXPRES FRECAUANCY ל 100MHZ בשלב השלישי אני צריך להכין את הזכרונות ל OC עכשיו פה תתקנו אותי עם אני טועה קראתי שצריך לשים את ה SPD ל 2.00D שהיחס של הזכרונות היה 1:1 ביחס ל FSB זה נכון ? לשנות את התזמוני…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! בשל התיישנות המחשב וקושי בהרצת משחקים (כמו גם היעדר היכולת לקנות אחד חדש) החלטתי לפנות למעט OC על מנת להאריך את חייו. מעבד - Q6600 G0 לוח - DFI Blood-Iron P35-T2RL זכרונות - G. Skill 2GBx2 מאוורר למעבד - Thermalright Ultra 120 extreme ספק - HIPER 530W כרטיס מסך (לחישוב מתחים) - HD4850 שעומד להיות מוחלף בHD6870. המעבד מגיע עם מכפלה 9 וFSB 266. כרגע השארתי את המכפלה בעינה ואת המתח על סטוק והעלתי את הFSB ל333, מה שנותן לי עוד 600MHZ. רץ יציב. התעצלתי לבחון אותו בPrime 95 כמו בנאדם, אבל השיפור במשחקים ניכר. עם זאת, למיטב ידיעתי (הענייה למדי) עדיף להוריד את המכפלה ולהעלות את הFSB; מדריכים שקראתי דיברו על הורדה של המכפיל ל7 והעלאה של הFSB ל475. אותה מהירות שעון, …
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש!!! סוף סוף ארטיפקטים ;D הגעתי עד עכשיו לזה.. 800@675 1150@1100 אם אני ממשיך מעבר יש ארטיפקטים (FAR CRY 2), הדרייבר הפסיק לעבוד בזמן בדיקה בOCCT..(ניסיתי רק פעם אחת)... השאלה שלי היא למה? הטמפרטורות נמוכות, מקס' 75 מעלות בOCCT... אולי אני לא מעלה בצורה נכונה\מאוזנת? עד עכשיו היה יציב..
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההיטסינק הוא חיקוי של וולקאנו 6. עולה 40 שקל. הוא מסתובב ב 4500 - 5000 סל"ד. והגוף קירור בדיוק כמו בוולקאנו. המעלות ב IDLE: http://forums.ort.org.il/files/30/1666125/9159101.jpg עכשיו הבעיה: יש לי מחשב סלרון 533 והוא היה תמיד באוברקלוק ל 1000. פתאום אחרי שהלפתי את ההיטסינק והמעלות ירדו,כאשר המעבד באוברקלוק הוא פשוט לא עולה ! רק בפעם הראשונה נכנס ישר לביוס ואז אחרי שיוצאים מהביוס הוא פשוט לא עולה, לא אם ריסטרט כלום ! אבל אם מכבים ומדליקים - הוא עולה וקופץ ישר לביוס. עכשיו הורדתי את ה OC החזרתי ל 533 והכל עובד טוב. למה זה ? אפילו אם אני מעלה את הבאס רק למעבד - ולא לזכרונות. זה ממש מוזר - איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שאלו הזכרונות הכי טובים ויציבים שעבדתי איתם עד היום .....270 ב2.2.2.10 מה שהVX הללו עושים למערכת ...... פשוט תענוג מומלצים בחום ...יקרים ....אבל מומלצים . כרגע עובדים במתח 3.5 על 270 2,2,2,10 יציבים בטירוף PRIME ללא הפסקה MEMTEST גם כן ותוצאות בשמיים . דרך אגב CUPRA ....הם עובדים מצויין גם מתי שהם בסלוטים 3 ו4 והבוסטר בסלוט 2 .....תנסה ....זה נראה מסודר יותר וגם ככה הבוסטר לא יושב על הזכרונות . בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות קירור מים מחלקים, ורציתי לשאול אם יש למערכות קירור מים בעיות עם פעולה רציפה כל הלילה, או לפעמים מספר ימים. כל החלקים במערכת שקטים, ככה שרעש זו לא בעיה. החלקים הנעים במערכת: משאבה- Thermaltake P500 (מזרימה 500 ליטר בשעה, באה בקיט של ה M-5). אורך חיים מוצהר- 80,000 שעות מאווררים- Arctic fan 12, צמד של אלו. אורך החיים המוצהר שלהם עומד על מאות אלפי שעות (אם אני זוכר נכון, 400,000) והם על Fluid dynamic barring ככה שרעש אין, ובעיות בשימוש אינטנסיבי- אין, אז השאלה מופנית בעיקר למשאבה..... מה אתם אומרים?
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שמטרידה אותי מעל לשבועיים ,המעבד שלי מתחמם, מקרטע ולעיתים נתקע לגמרי. המעבד מסוג - i5 3570 הגירסה ללא האוברקלוק, לוח אם - Asus P8B-75 M-LX. חשבתי שאולי שהבעיה הינה במשחה הטרמית ולכן מרחתי משחה מחדש - לצערי הדבר לא עזר. החלפתי לקירור ל Noctua דגם NH-U14S (מקירור ZALMAN) - ולצערי המחשב עדיין מתחמם ממש. צירפתי תמונה עם הטמפ' של המעבד במאמץ. ניסיתי כבר הכל וכבר אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות . אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=85040 ;D הזכרונות בתזמונים 1-2-2-5 ולא כמו שהמאגר קיבל 5-2-2-5 . *הצלחתי גם 428MHZ , אני אנסה שוב מאוחר יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תסלחו לי על השאלה, אני חדש כאן, ולא הכרתי את הפורומים לפני שנמחקו. איך שולחים תמונות של modding? שמים קישור לתמונת? שמים קישור לאתר?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקור - צלעות קירור של פנטיום 486, קצת פרספקס, קצת דבק מיוחד, קצת צנרת, ותוצאה מדהימה ! המערכת כמובן 100% זמנית אשמח לתגובות !
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מבעלי נסיון איזה קרור עדיף? המחיר זהה ואני לא יודע.בפנדה ממליצים על הזלמן ובנעה על הסיילנטר יש לי 6800GT ב-OC 440\1170 על 85 מעלות חייב עזרה נ.ב. יותר חשוב לי הקרור מכמות הרעש שהמאורר מפיק תודה תודה תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר .. אחרי OC האוורסט אומר שיש לי מעבד 4600+ וזיכרון TWINMOS 3800 CPU @2400 1.475V TWINMOS BH-5 3500 240 MH'Z 3.2V (2.2.2.5 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לעשות oc לכרטיס / מעבד .. כדאי לעשות את זה בתור מישהו שלא התעסק עם זה אף פעם ? החשש לפגוע / להרוס / לשרוף חלקים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/hardwarex.zone/videos/1833823990210193/