עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ElEmEnt,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 ) ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה ! אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Motix,

יש לי מארז FRACTL R4 שני מאווררים קדמיים. אחד על המעבד (בגוף קירור), אחד מעל הספק (מכניס למארז אוויר), ושמתי אחד על הצד גודל 14 שמכניס אוויר. יש רעשים מהצד שם, כנראה בגלל שהוא אמור להוציא אוויר ולא להכניס. האם לשנות שיוציא אוויר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ConspecT,

אהלן, קניתי היום מחשב חדש עם המעבד I5 2500K דבר ראשון יש לציין שבSYSTEM INFROMATION רשום 3.30 GHZ ולאחריו רשום 3.60 GHZ... כאילו עשיתי OC למרות שלא קיצר, הכול עובד מעולה, אבל שבדקתי טמפרטורות זה לא היה נראה מבטיח בIDLE הוא על 40 מעלות, ובמאמץ מגיע לאיזה 65 הקירור הוא של ZALMAN משו זול (30 שקל כזה) אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה.. בדקתי טוב שחיברתי איתו ושמתי מישכה לפי הכמות שצריך לשים האם הטמפטורות האלה טובות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by david16t,

זה לא נראה תקין מה אפשר לעשות? http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 ועוד משהו אחר לגבי מחשב נייד יש לי שם מעבד inte®prentuium® dual cpu t3400@ 2.16ghz 2.17ghz אני צריך להחליף את הקירור למעבד מכיוון שמה שיש לי שם עובד מאוד לא טוב על איזה קירור אתם ממליצים ואם אפשר מ KSP?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by stingeR-,

איזה קירור למעבד יותר טוב? לא משנה הכסף... וחייב קירור רק של טרמלטייק... http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Bug2000,

ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yakir4u,

אני צריך מאוורר למארז R4 ועוד אחד למעבד להויסף לתצורת PUSH-PULL עם MUGAN3 הכי חשוב שהם יהיו שקטים ביותר ותוספת לזרימת אוויר אני עם הקרור המקורי של הR4

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by OmerK,

אוך עושים את זה?? ???פשוט מדביקים את הכיסוי על הסידי????? ואיך פותחים אותו (דרך WINDOWS?) ו שאפשר גם חיצונית למי שלא מבין על מה אני מדבר תמונה מצורפת

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המחשב שלי היום פעל מצוין אומנם קצת לאט אז פתחתי אותו ועם פן עשיתי לו רוח כדיי להעיף את כל האבק אחר כך חיברתי הכל והדלקתי אותו והשולחן עבודה עלה ופתאום נכבה המחשב אחר כך כל הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע עד לקטע של הסמל של וינדוס ורואים אותו שקוף כאילו בקושי רואים אותו ואז נכבה המחשב אז מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לדעת איך הקירור סטוק של אינטל? אני לא הולך לעשת OC אז רציתי לדעת אם הוא עושה את העבודה? אהה...המעבד הולך לניות I5 760 כנראה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=85040 ;D הזכרונות בתזמונים 1-2-2-5 ולא כמו שהמאגר קיבל 5-2-2-5 . *הצלחתי גם 428MHZ , אני אנסה שוב מאוחר יותר.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by taotao,

מים,גז,פלטייר,קרח יבש,חנקן נוזלי ועוד. מים מבנה הקירור: רדיאטור\ים, משאבה\משאבות, בלוק\י קירור, מיכל נוזל קירור. יתרונות: בדר"כ שקט וטוב יותר מקירור אויר, פחות תלוי באוורור המארז, אינו סופח אבק. חסרונות: סיכון מסויים בעת כשל המערכת ו\או חוסר תקינות אשר יכול לסכן רכיבים רבים (מים), עלות רכישה גבוה יותר - עלות של מערכת בסיסית מגיעה ל-1000-1500 שקלים. גז מבנה הקירור: מדחס, רדיאטור, צינורות נחושת, מאייד/בלוק קירור. יתרונות: מאפשרת להגיע לטמפ' של מתחת ל-0, מערכות בעלות מספר שלבי קירור יכולות להגיע לטמפ' של מינוס 100-150 מעלות. חסרונות: גדולה מבחינה פיזית, מקררת לרוב רק רכיב אחד, עלות גבוה מהרגיל גם בבניה עצמית, צריכת חשמל גבוה. פלטייר מבנה הקירור: הפלטייר עצמו (פלטה…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yonm13,

שלום חבריה! הכ. מסך שלי, X1950Pro של Sapphire, סובל מבעיות חום קשות (הוא נכבה מOVERHEAT בכל מאמץ גרפי, אפילו בפשוטים שמביניהם כגון Need for Speed Most Wanted על הגדר' מקס'), ובנוסף לכך הקירור שלו קטן ורועש מאוד (וכמובן שגם לא אפקטיבי מספיק). ע"כ החלטתי שעלי להחליף את הקירור באחר (מפני שהרעש מפריע, ואני מעדיף להמנע מחום מיותר על הכרטיס) אני מתכוון לגשת מחר לKSP כדי לקנות לו ACCELERO S1, שממה שהבנתי אמור להצניח את הטמפ', אבל יש לי מספר שאלות: 1. האם אני צפוי להתקל בבעיות בהתקנת הקירור? או בפירוק הקירור הישן? (אני מודע לאובדן האחריות על הכרטיס) האם זה מסובך? נדרש ידע מוקדם או כלים מסויימים מלבד מברג? איזה נזק אפשר לגרום לכרטיס,לקירור בהרכבה? 2.האם כדאי לקנות את סט המאווררים …

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Night,

שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ... האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע ) תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Liran_a,

המחשב שלי התחיל לקרטע, אז פתחתי את המארז וגיליתי שהמאוורר 12 ועוד מאוורר 8 של ההארד דיסק שבקו חיים. קניתי באינטרנט שני מאווררים ולא שמתי לב שלשניהם יש 4 פינים. בלוח אם יש לי סלוט אחד Fan Sys 2 עם 4 פינים Fan Sys עם 3 פינים ועוד סלוט של 4 פינים CPU Fan שאליו מחובר המאוורר של המעבד. (שיש לו 3 פינים) האם אפשר לחבר את המאוורר של המעבד לסלוט Fan Sys (יש למאוורר רק 3 פינים) ולחבר לשם את אחד המאווררים ? או לחילופין, האם אפשר לחבר חיבור 4 פינים של מאוורר לסלוט 3 פינים ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Sango,

אהלן, יש ברשותי כ.מ MSI HD 6950 בעל 2 מאווררים. הוא התחיל להתחמם ושמתי לב שאחד המאווררים שלו הפסיק לעבוד. וכשהוא עובד הוא רועש כמו מטוס לא משנה כמה אני משחק עם AMD CCC. אז חשבתי לרכוש קירור חדש פשוט שיעשה את העבודה. כמו כן, אם יש אפשרות להחליף רק את המאוורר הדפוק אז בכלל יהיה מעולה! אשמח לעזרה, יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by -JobNick-,

שלום חברה צריך קצת עזרה פה (אני חדש בפורום) אז ככה ישלי פנטיו 3 במהירות שעון אמיתית שך 750 מגה הרץ עכשיו הצלחתי לעשות לו עובר קלוקינג דרך הביוס אבל יש בעיה (לפחות ניראה לי שזה אובר קלוקינג לא נכון) בשביל להמהיר את מהירות המעמד (שעכשיו היא 840 מגה הרץ) נאלצתי להמהיר את מהירות הבאס (BUS) מ 133 מגה הרץ ל140 (או שזה 150) הזכרונות שלי הם במהירות של 133 מגה הרץ אבל אין לי שום בעיות של התנגשות עם זכרון או משהו כזה (והמעבד במצב הזה של אוברקלוקיהג כבר הרבה זמן ואין איתו שום בעיות) אז אני מגעיה לעיקר דברי האוברקלוקינג שעשיתי הוא נכון?! כי נראה לי שאפשר להמהיר את הליבה (CORE) של המעבד מבלי שיניו של הבאס (BUS) שלו לא כן?! ואם כן אז איך ? ואם צריך צריך להמהיר גם את ה CORE וגם את ה BU…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by maxwell10,

יש לי AC Freezer 64 Pro חדש שקניתי לא מזמן והמאוורר שלו מרעיש. המארז כולו נקי מאבק ולשמן את המאוורר נראה לי מיותר כי הוא חדש. אני לא מצליח להוריד את מהירות המאוורר באמצעות speedfan , נראה לי שלוח האם שלי ישן מידי וכנראה שאין את האופציה הזו. (ראו מפרט מחשב) האם ישנם מאווררים שקטים שאפשר לחבר ל Heat Sink במקום המאוורר המקורי??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…

24. Started by lmlm,

אוקיי, החלטתי לעשות OC לכרטיס 7900GS ;D בהתחלה בדקתי טמפ' מאמץ/מנוחה במצב סטוק: 45 מנוחה/57 מאמץ. עשיתי OC (לא הגעתי למקסימום) לא קורא לזה גדול זיכרון 660/741 ליבה 450/522 טמפ' מנוחה 50-+ מאמץ עד 63 במצב סטוק קיבלתי ב05 7700. עכשיו קיבלתי 8700 ;D תמונה: http://img175.imageshack.us/img175/5691/untitledzg2.jpg עידכונים בהמשך (לעשות ב 06?) עד איזו טמפ' כדאי לזהר? תודה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים