אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אתם רוצים להגיד לי שכל האובקלוקרים שמחליפים קירור לכרטיס מסך פשוט מוותרים על האחריות שלו?? ואם תהיה לו תקלה שאינה קשורה להחלפה...כמו שלחבר שלי הלך הכרטיס 5 דקות אחרי שהוא חיבר אותו..והוא לא עשה לו כלום..חדש מהחנות אז מה זה לא קצת מסוכן להפסיק את האחריות?? מצד שני אני רוצה להחליף את המאוורר המאפן והרועש הזה ולעשות קצת OC לכרטיס אין אפשרות במקרה של תקלה להחזיר את הקירור המקורי מבלי שידעו שהחלפתי בכלל? אין איזה רשימת קירורים מורשים שמותר להחליף להם.. אשמח לתשובות מאנשים שכבר נתקלו בנושא ומבינים ולא סתם השערות.. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 369 צפיות
-
-
טוב ככה עשיתי OC רק עד ל 8 - 10 % מה 1.8 GHZ ל 1.9 GHZ ואח"כ כששחקתי FEAR COMBAT הוא יוצא כל איזה 10 - 15 דקות וגם לפעמים הוא קורס ( מסך כחול ) זה לא נירא לי הגיוני ביכלל הטמפ למה המעמץ היא על 36 מישהו יכול לעזור לי ?? אני עושה OC אם תוכנה בשם CLOCKGEN יש לי DDR 400 1GB NFORCE 4-x4 GIGABYTE קירור BIG TYPHOON
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח של חברה שלי יש מחשב: p4 3.0 לוח מסדרת ה asus P5 שהיו אז למעבדים האלה זיכרון: 512 פשוט כרטיס מסך: 6600gt מארז:ג'נרי ספק:גנרי הבחור רוצה להחליף כרטיס מסך וחשבתי אולי לפני לעשות לו OC, מי יודע אולי זה יספיק לו. פה אני צריך את העזרה שלכם - אני טכנאי/מוכר מחשבים אבל לא יצא לי לעשות OC, אני צריך הסבר מאיפה להתחיל ומה התוצאות שאפשר להגיע אליהם. אשמח להסבר מפורט (כל התוכנות הדרושות, מאיפה, כמה למה... ) כל מה שיכול לעזור. אל תדאגו אני קולט מהר - אז מי שפחד להכנס ליותר מידי בלבולי מוח, זה לא המצב. תודה רבה לכם נ.ב אני חדש פה ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד מהפורום
-
- 3 תגובות
- 369 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות 512MB של pdp liberty במהירות 400 מגההרץ ואני מחפש את ההגדרות האופטימליות בשביל OC. הנה תמונה מa64 twaeker אשמח אם תעזרו לי לסדר את ההגדרות. (קובץ מצורף) V [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לרכוש מאורר קירור ללוח הנ"ל שברשותי. חשבתי על ZALMAN לצערי באתר ZALMAN רשימת לוחות לא מעודכנת. האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מאורר לו דווקא ZALMAN אותו ניתן להתקין על הלקוח, גוף קירור של צ'יפסט נמצא די קרוב למעבד. חשוב מאד שמאורר יהיה שקט, מחיר לא הבעיה! תודה!
-
- 1 תגובה
- 368 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שיבוצע לו OC ואני מתלבט בין שני המעבדים E2140 ו-E4400. האם OC ל-E4400 הוא 'קל' יותר (כלומר פחות אינטנסיבי) ולכן יש פחות סיכוי לקלקולים או אי-יציבות? או שהוא דורש קירור יותר צנוע? מהו הקירור המומלץ לכל אחד מהמעבדים הללו ב-OC? תודה,
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?
-
- 1 תגובה
- 368 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.2 ואני נייתי לעלות את הרטיו ובספר של הלוח מצויר שם את הביוס איפה שמעלים את הרטיו אבל בביוס עצמו אין את זה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
אז לאחר שבוס הסביר איך מסירים את המאורר מהגוף קירור הפשוט של אינטל (LGA775) פתחתי את המחשב, ניתקתי סיילנט קט אחד שסתם היה בפנים ופיזר אוויר במארז, הוצאתי את הגוף קירור מהמקום והסרתי את המאורר. בשביל לשים את הסיילנט קט הייתי צריך לאלתר, גם עם המתאם 80 מ"מ שמגיע איתו, הגוף קירור של אינטל פשוט קטן מידי. החזרתי את הגוף קירור למקום וחשבתי על אלתור. תוך כמה שניות מצאתי אחד, אזיקונים. שמתי סך הכל שניים, אחד בפינה אחד ושני בפינה האלכסונית שלו (ימין למטה ושמאל למעלה, למתעקשים) הפעלתי את המחשב והוופ הכל עבד. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה: משום מה הסיילנט קט מסרב לעבוד במלוא המהירות, במחשב של אחי זה נותן לו עד 4000RPM, אצלי עד 2600 בערך. חבל מאוד. יכול להיות שהבעיה היא בתוכנה של אינטל…
-
- 1 תגובה
- 367 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוקינג למעבד Athlon 2500. העליתי את המהירות של הבאס מ166 ל175 והכל היה בסדר. כשאני מנסה להעלות מעבר לזה המחשב כבר לא יציב. מאחר והטמפ' עדיין בסדר (הוספתי כמה מאווררים) אני מניח שהבעיה היא במתחים. פתחתי speedfan ו-s&m, עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. למה יש הבדל בין מה שהן מראות, וגם בתוך ספידפאן יש שני שדות שלכאורה אמורים להיות אותו הדבר אבל הם שונים, לדוגמא ה-5V (בתמונה המצורפת) 2. כשאני מריץ את הבדיקה של S&M המתחים יורדים, עד שאני מקבל הודעה: The test monitoring the voltage has been interrupted at the voltage +4.83V. אני יודע שזה לא המתח של המעבד, אבל גם המתח של המעבד יורד. האם המתחים אמורים לרדת? יכול להיות שהספק שלי פשוט לא עומד בעומס? מה אני צר…
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
האם זה טוב לעשות לכרטיס מסך OC דרך NTUNE או RIVATUNER? ואיזו תוכנה יש יותר טובה לבדיקת הטמפרטורה אני משתמש כרגע ב SpeedFan
-
- 1 תגובה
- 367 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריכים שלכם... הקטע שזה לא מפורט לגבי מעבד אינטל ולכן איני יודע לעשות זאת! אם אפשר מישהו שיסביר לי איך עושים את הoc למעבד של אינטל אסוס .. p4s5333-vm זה הלוח אם ^^^^ חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 7600 gs ואני רוצה גם לו לעשות oc אני עקבתי אחריי המדריך שלכם אבל לא הבנתי מה לעשות אחריי הבדיקה הראשונה שהייתה לראות אם הכרטיס מתחמם ועברתי אותה עכשיו מה אני עושה ? אנא עיזרו לי אני כבר חודש מנסה לעשות את זה ואף אחד לא עונה . בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
באיזה טמפ' 6200 צריך לעבוד אחרי פתיחת צינורות וOC קליל? והאם יש בו חיישן טמפ'?
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מערכת קירור סטנדרטית. המאווררים עושים המון רעש (בעיקר הקטן של הכ. מסך) ובנוסף המחשב לא מתקרר כמו שצריך (55-60 מעלות במנוחה ועד 77 במאמץ!) מעבד Intel Pentuim D 2800 Mhz SOCKET 775 לוח אם GigaByte אני צריך המלצה למערכת קירור שקטה ויעילה בתקציב של עד 500 ש"ח הבנתי שקירור מים הוא פתרון שקט (?) ואפשר להשיג מערכת טובה בתקציב כמו שלי (כן?) אם באמת תמליצו לי על קירור מים, אשמח למדריך על איך מרכיבים? ואיך יודעים מה לקנות (הבנתי שקונים כל רכיב בנפרד, איך אני יודע שהצנרת שקניתי תתחבר כמו שצריך לבלוק וכו'?) כמו שאתם רואים אני לא כל כך מבין אז אני אשמח אם תסבירו לי לאט.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 365 צפיות
-
-
כי הפכתי את הביוס מלמעלה למטה ולא מצאתי אפילו לא היזכור אחד על OC... ד"א הלוח של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 365 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה נוכחתי לגלות בביוס שהטמפרטורה של המעבד שלי 73 מעלות. התייחסויות? האם זה טמפרטורה נורמלית? ואם לא, מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P4P800SE מתאים למארז ARCTIC COOLING Silentium? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 364 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת להרכיב מחשב חדש (מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ, כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO ככל הנראה). השאלה היא האם צריך לקרר את הרכיבים גם כאשר אני לא עושה OC? ולגבי אוורור המחשב - כמה מאווררים אני צריכה ואיפה אני שמה אותם? (עדיף שיהיה כמה שיותר שקט). תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה למשאבה מים הכי שקטה שאפשר מחיר לא חשוב ואם אפשר לדעת כמה dba
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
-
-
מחפש קירור חזק, עמיד ואמין [קיצר הכי טוב] ל - Sapphire Radeon X1800GTO2 512M + אפשרות ל - OC גדול.... במקסימום 200 ש"ח וכמובן אם אפשר אז יותר זול. * האם הקירור שבא איתו [של ה - XT] יעיל ומספיק גם ב - OC ושווה להשאר איתו ?!
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
-
-
אני אף פעם לא נגעתי בOC אבל אני רוצה לקנות מעבד E6600 ועוד מעט שהמשחקים ידרשו ביצועים גבוהים יותר אז אני אעשה לו OC. הא נחשב מעבד טוב בשביל אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
-
-
אני חדש בנושא הOC. מישהו כמוני יכול ללמוד לבצע OC עצבני במעט זמן? והאם שווה לחכות לQUADCORE שיירד ואז שהוא ייחלש(עוד הרבה זמן) אני אעשה לו OC או שלקחת עכשיו מעבד C2D לדוגמת הE4300 ולעשות OC משוגע? ואם זה יהיה קל?
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
-