אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי BT וכנראה ששמתי יותר מדי משחה ולכן הוא קצת חמים ... 45 במנוחה עם קפיצות לאיזור ה 65. כשניסיתי להוציא אותו הוא לא זז הוא פשוט נדבק למעבד ולא עזרו כל הנדנודים ונסיונות החילוץ !! רעיונות איך בכל זאת לשחרר את הסורר מבלי לשבור את הלוח אם ??
-
- 3 תגובות
- 375 צפיות
-
-
*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
היי, יש לי 6800gt של ג'יגהבייט ונראה לי שהוא חם מהרגיל. הטמפ' במנוחה היא 65-67(יש לי חדר חם מאוד אם זה עוזר :\) ובמאמץ משהו כמו 73.....זה נורמלי? או שאני אסדר קירור? והאם החום פוגע בביצועים?(למרות שאני מרוצה מאוד מהכרטיס) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
-
-
אתם רוצים להגיד לי שכל האובקלוקרים שמחליפים קירור לכרטיס מסך פשוט מוותרים על האחריות שלו?? ואם תהיה לו תקלה שאינה קשורה להחלפה...כמו שלחבר שלי הלך הכרטיס 5 דקות אחרי שהוא חיבר אותו..והוא לא עשה לו כלום..חדש מהחנות אז מה זה לא קצת מסוכן להפסיק את האחריות?? מצד שני אני רוצה להחליף את המאוורר המאפן והרועש הזה ולעשות קצת OC לכרטיס אין אפשרות במקרה של תקלה להחזיר את הקירור המקורי מבלי שידעו שהחלפתי בכלל? אין איזה רשימת קירורים מורשים שמותר להחליף להם.. אשמח לתשובות מאנשים שכבר נתקלו בנושא ומבינים ולא סתם השערות.. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 374 צפיות
-
-
האם זה טוב לעשות לכרטיס מסך OC דרך NTUNE או RIVATUNER? ואיזו תוכנה יש יותר טובה לבדיקת הטמפרטורה אני משתמש כרגע ב SpeedFan
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש משחות ספציפיות למעבדים או שהכל הולך?? ואם אפשר המלצה למשחה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 373 צפיות
-
-
-
שלום! אני כבר כמה חודשים מתעסק עם החומרה שלי כדי להמהיר אותה ועד שהגעתי ליציבות לפני כמה חודשים בתדר מסויים שתיכף אפרט ,פתאום איבדתי את היציבות בתדר זה. יש לי מע' בינונית הכוללת לוח lan party ultra עם זיכרונות CROSAIR XMS DDR 400 ומעבד AMD 3500+ סטפפינג E6 ויש עליו מאוור ענק של זלמן (וספק ג'נרי ) שכחתי את הדגם של הזלמן נראה לי 7700 . כאמור הגעתי לתדר יציב של 237*11 שזה גם לא להיט וזה היה יציב כמה חודשים. הבעיה שלי היא גם שהמעבד כלל לא מתחמם והטמפ' במע' נמוכה ועדיין אין יציבות בתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (העלאת מתחים מעבר איננה עוזרת) ,האם לפי דעתכם זה הספק הבעיה או שיש איזה ריכב ממה שציינתי שהוא מעפן. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 373 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לרכוש מאורר קירור ללוח הנ"ל שברשותי. חשבתי על ZALMAN לצערי באתר ZALMAN רשימת לוחות לא מעודכנת. האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מאורר לו דווקא ZALMAN אותו ניתן להתקין על הלקוח, גוף קירור של צ'יפסט נמצא די קרוב למעבד. חשוב מאד שמאורר יהיה שקט, מחיר לא הבעיה! תודה!
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
כי הפכתי את הביוס מלמעלה למטה ולא מצאתי אפילו לא היזכור אחד על OC... ד"א הלוח של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מערכת קירור סטנדרטית. המאווררים עושים המון רעש (בעיקר הקטן של הכ. מסך) ובנוסף המחשב לא מתקרר כמו שצריך (55-60 מעלות במנוחה ועד 77 במאמץ!) מעבד Intel Pentuim D 2800 Mhz SOCKET 775 לוח אם GigaByte אני צריך המלצה למערכת קירור שקטה ויעילה בתקציב של עד 500 ש"ח הבנתי שקירור מים הוא פתרון שקט (?) ואפשר להשיג מערכת טובה בתקציב כמו שלי (כן?) אם באמת תמליצו לי על קירור מים, אשמח למדריך על איך מרכיבים? ואיך יודעים מה לקנות (הבנתי שקונים כל רכיב בנפרד, איך אני יודע שהצנרת שקניתי תתחבר כמו שצריך לבלוק וכו'?) כמו שאתם רואים אני לא כל כך מבין אז אני אשמח אם תסבירו לי לאט.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 372 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.2 ואני נייתי לעלות את הרטיו ובספר של הלוח מצויר שם את הביוס איפה שמעלים את הרטיו אבל בביוס עצמו אין את זה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
אז לאחר שבוס הסביר איך מסירים את המאורר מהגוף קירור הפשוט של אינטל (LGA775) פתחתי את המחשב, ניתקתי סיילנט קט אחד שסתם היה בפנים ופיזר אוויר במארז, הוצאתי את הגוף קירור מהמקום והסרתי את המאורר. בשביל לשים את הסיילנט קט הייתי צריך לאלתר, גם עם המתאם 80 מ"מ שמגיע איתו, הגוף קירור של אינטל פשוט קטן מידי. החזרתי את הגוף קירור למקום וחשבתי על אלתור. תוך כמה שניות מצאתי אחד, אזיקונים. שמתי סך הכל שניים, אחד בפינה אחד ושני בפינה האלכסונית שלו (ימין למטה ושמאל למעלה, למתעקשים) הפעלתי את המחשב והוופ הכל עבד. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה: משום מה הסיילנט קט מסרב לעבוד במלוא המהירות, במחשב של אחי זה נותן לו עד 4000RPM, אצלי עד 2600 בערך. חבל מאוד. יכול להיות שהבעיה היא בתוכנה של אינטל…
-
- 1 תגובה
- 371 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות 512MB של pdp liberty במהירות 400 מגההרץ ואני מחפש את ההגדרות האופטימליות בשביל OC. הנה תמונה מa64 twaeker אשמח אם תעזרו לי לסדר את ההגדרות. (קובץ מצורף) V [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
או קיי אז לפניי הכל... בשעה טובה הצלחתי להעלות עוד קצת את הOC שלי.. הנה הנתונים... מעבד 2720 (320X8.5) מתח 1.612 טמפ מנוחה 35 מאמץ 52 (קיץ) זכרונות וכאן הבעיה... בביוס רשום 266 מתח 2.8 מחלק DDR333 בזמונים של 2.5-4-4-8-1T בתוכנות שרשמתי בכותרת רשום לי 247.5 האם הביוס טועה או התוכנות עצמן טועות?.. אני לא יודע מה לעשות תודה מראש. predator_008
-
- 1 תגובה
- 371 צפיות
-
-
אהלן. מה קורה? המחשב שלי, קצת ישן, נקנה לפני כמעט חמש שנים, ומאז שידרגתי אותו פה ושם. כרגע המעבד הוא את'לון XP (פאלומינו) 1600+ (מהירות ליבה 1.4), 512 מגה זיכרון (אחד של 2100, נקנה עם המחשב, ועוד אחד של 3200), כרטיס המסך הוא ג'יפה 6600 של גיינוורד, ולוח האם של ג'יגהבייט, הצ'יפסט KT600. מפה לשם, החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד. אני מודע לזה שאם אני אעשה אוברקלוק אני אצטרך להחליף את אחד הזיכרונות (ה2100 של מושקין איטי מדי, לא יעבוד עם באס גבוה יותר). המכפיל של המעבד הוא כרגע 10,5 והמטרה היא להביא אותו לסביבות ה 1.6-1.65 ג'יגה, מכפיל של 12 או 12,5. על המעבד יש משחה טרמית שנמרחה היטב לפני שנה, מאוורר שכבר נוקה ושומן, ומסתובב על 4700 סל"ד. כמו כן, יש עוד מאוורר בחלק התחתון של המ…
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה נוכחתי לגלות בביוס שהטמפרטורה של המעבד שלי 73 מעלות. התייחסויות? האם זה טמפרטורה נורמלית? ואם לא, מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי שני מאווררי AC על מנת לנסות להוריד קצת את טמ"פ המארז עכשיו שמתי לב שהם עובדים פחות מהר מהמאורר 80 שקיבלתי עם המארז של SP האם זה הגיוני?? ודבר שני אודה למישהו אם הוא יוכל לעלות תמונה כיצד אני מחבר את המאורר שיכניס אוויר וכיצד שיוציא אוויר אני רוצה לשים אחד מוציא אחד מכניס בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
-
-
-
היה לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש, אז חשבתי להוציא ממנו את המאורר ולהכניס אותו למחשב שבשימוש. אז השאלה שלי היא: אם אני בכלל יכול להכניס אותו לאנשהו, אז לאיפה ואיך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת אוברקלוקינג לסלרון 533 שיש לי בבית אבל לא מצליח למצוא עליו מידע מועיל באתר של אינטל... אמור להיות- family 6 model 6 step 5 יכול להיות שאני טועה לחלוטין אבל יש את המתגים הקטנים האלו בלוח אם שאני יכול לשנות ולעלות את המכפלה או את המהירות. אבל אין לי מושג מה הקומבינציה הנכונה ובשביל זה אני צריך עוד מידע. תודה רבה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-