עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Thermo,

איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. נכון שמעלים את המחשב אז טיפה אחר כך יש תמונה? נגיד לי יש של p4 ובבתי ספר וכל זה יש לפעמים של מפעל הפיס (אם הוא תרם) אז אני רוצה לדעת איך משנים את זה! והאם התהליך מסוכן ומסוכך? תודה לכל עונה

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by Forge,

יש לי את המערכת הבאה: AXP1600 1400@1870 DDR333 SAMSUNG GIGABYTE 7VAX GYRO TSUNAMI 350W איך אני מצליח להמהיר אותה יותר מה- 33 % שכבר ביצעתי? יש לי סטפינג טוב - AGOIA משבוע 13 שנת 2002 שאמור להיות טוב מאד (יש האומרים שיכול להגיע ל- 160% מביצועיו המקוריים) אז איך?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעניין אם רק אני שמתי לב... קודם כל הסנפירי נחושת מאד עבים ביציאה והיה יכולים להיות הרבה יותר דקים. שנית, אם המחשב מוצמד בחלקו האחורי לקיר או משהו כזה יווצר לופ ביו האוויר שיוצא לאוויר שנכנס. מכאן האוויר יכנס חם ויצא חם יותר וכן הלאה.או במקרים כאלה אפשר יהיה להוסיף מין מחיצה בין הכניסה ליציאה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by daniel0089,

יש לי מעבד של אינטל E6300 1.86Ghz, כרטיס 88GT,3GB זכרון וכו'... השאלה שלי האם כדי לי לעשות OC למעבד שלי? זה מסובך יותר מלעשות OC לכרטיס מסך (כי לפי המדריך זה נראה כך..)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אני דיי חדש פה למרות שאני הרבה זמן מסתכל בפורום רציתי לדעת אם כדאי לעשות oc ל radeon9000 אם אפשר בכלל ואם הוא ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך באופן משמעותי מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך תודה=]

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by VolTAge,

אני הולך לקנות מפרט בתחילת שבוע הבא שמתוכנן עליו OC רציני, וכרגע בארץ לפי מיטב ידיעתי, הדגם היחיד של 1700+ הוא DUT3C, שהמתח ההתחלתי שלו הוא 1.6v לעומת 1.5v של ה DLT3C, וזה יתרון דיי רציני. קראתי כמה ת'רדים מאתרים בחו"ל, ויש הפרש ממש לא קטן בין האובקלוק של ה L ו ה U. גם אני זוכר שראיתי אחד שעשה 2.3ghz עם קירור אוויר על 1.6v, דבר שנותן עידוד לא קטן .. אז רציתי לשאול, יש סיכוי שיגיע מעבד 1700+ DLT3C בזמן הקרוב ? והאם שווה לחכות לדעתכם ? כי בכל זאת, אני כבר רוצה לקבל את המחשב..

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  9. עדיף שיהיה גם זול, הסתכלתי על המאוורר הזה: Arctic Cooling AF8025 80MM FAN והוא ממש זול (18 שקל בזאפ). האם הוא מומלץ לשימוש הזה? תודה!

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. מאוורר לקירור מעבד Z600 http://www.hardware.info/productdb/bGZkbZiXmJHKZMg/viewproduct/Scythe_Slip_Stream_120mm_1900rpm/ החברה בצעה בדקה למאוורר הנ"ל והתברר שהנתונים בבדיקה נמוכים ממה שהחברה מדווחת שימו לב מנימום 40.5 cfm ומקסימום 89.5 cfm החברה הצהירה על 110 רעש גם שונה וגבוהה מהנתונים של היצרן למה ? מה זה מנימום ומקסימום ? הרי המאוורר מחובר לחשמל ועובד מקסימום לא ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. כמה OC לדעתכם כדאי לי לעשות לכרטיס מסך? כרגע אני עושה בעזרת coolbits את הOC עד ל 500\300, כאשר במקור זה עומד על 446\250. האם לדעתכם מעבר לזה, הכרטיס יעשה בעיות? יש לי leadtek Gf4 Ti-4200 128mb (למקרה שאתם לא יודעים) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Luffy,

עברו עליי ועל המחשב שלי כמה חודשים מלאי תהפוכות. לשווא ניסנו יחד לפתור את הבעיה שהייתה לו. עברו עליו שינויי ושדרוגי חומרה, והיום סופסוף אני יכול להגיד שהוא החלים במלואו ונראה טוב מאי פעם. ואלה השינויים (אפשר להשוות אותם למפרט שמופיע אצלי - טרם עדכנתי אותו): זכרונות הוחלפו ל: 2X Corsair xms 1GB 800Mhz CL4 4-4-4-12 - 2.1V מארז הוחלף ל: Lian-Li PC101A (באמת שלא התכוונתי להחליף מארז, אבל כשמציעים לי ליאן-לי ב-300 שקל - ברור שאני אקח) לוח הוחלף ל: Gigabyte GA-P35-DS3L ובקרוב גם המסך הזקן שלי יוחלף בASUS MW22. סתם, כי בא לי לשתף (אחרי היעדרות ממושכת) עריכה: עכשיו כשיש כמה דקות לנשום, אפשר להראות תמונות. הוא עדיין לא מסודר בשיט בפנים, אני מבטיח להיות ילד טוב ולסדר את הכ…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שאלה נוספת - למה המאוורר מתחבר ללוח עם 3 חוטים, והאם הלוח יכול לשלוט על מהירות המאוורר? תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 408 צפיות
  16. Started by Mind_Reflection,

יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PR מעבד P4 2.4 256 מגה זיכרון של KINGSTON 333MHZ אפשר לדעת לפי זה לכמה בערך אני יכול להגיע? ואם לא איזה נתונים עוד אתם צרכים כדי להאריך לכמה אני יכול להגיע הקירור שלי קצת יותר מהממוצע ועומד על ב 37-41 מעלות מעבד.. במנוחה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by d4rki,

הי חברים, קניתי שלשום קירור חדש h2o 950 עם ביקורות מדהימות, הוא מחובר לי ב push & pull כמו שצריך הכל עובד מצוין ועם המשחה שהגיע איתו כמובן, אבל שמתי לב לטמפרטורות מטורפות, ברמה של 45-55 בביצוע רגיל ללא oc הלוח אם שלי הוא z87-hd3 מעבד 4770 לא k בקיצור המשאבה שעליה פתק to power שהיא פין של 3 מחוברת לפין 4 cpu fan ניסיתי להחליף פינים והכל, ולא משנה איפה אני שם, נדמה שהיא לא עובדת רשום 0rpm ולכן הטמפרטורות כאלה. המחשב ב 50 בביוס. יש לציין כי יש לי מלא מאוררים במחשב ברמה של 2 מלמעלה 2 מקדימה ו2 על הראדיאטור והטמפרטורה בחדר היא 25, בבקשה ממכם עזרה. זה לא תקין שזה מציג0 נכון? וגם שאני מפעיל Prime הוא לא מתאמץ בכלל הוא נשאר כמו שהוא, רק דרך בתוכנה של antec אני יכול להעלות rpm…

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. היי אנשים. מכיוון שאני לא מצליח להירשם לאתר של EVGA (וגם מכיוון שאין לי בכלל מוצר שלהם ) אני צריך לינק להורדה מאלו שדווקא כן הצליחו להוריד את התוכנה. המטרה היא ניתור המתחים של ה-GTX295 שלי במטרה להקצין קצת יותר את ה-OC. נ.ב. האם ניתור המתחים יכול להיות אקסטרימי או שאין מה לחשוש ממתח יתר, כלומר שריפת הכרטיס. תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעבד - Pentium d 820 2.8 לוח אם - ms-7236 זיכרון - 2*1000MB של KINGSTON כרטיס מסך - 7600GS OC - רוצה להגיע ל 3.3

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  22. הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה

• 13 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by akalithium,

קראתי את המדריך שפורסם באתר אבל כשנכנסתי ל BIOS אצלי לא מצאתי את האפשרויות המדוברות כמו קביעת יחס הזכרונות או ביטול Enhanced Intel SpeedStep Technology או שינוי Shutdown Temperature המפרט שלי מופיע בצד האם האפשרויות האלה לא קיימות בלוח אם הזה ? אני לא מעוניין לבצע OC גדול, אלא רק להתנסות בזה קצת (להעלות אפילו רק מ 200 ל 210) אם יש מישהו שמכיר את הלוח ואת ה BIOS ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  24. Started by tamirda,

המערכת שברשותי היא: AMD barton 2500+ mushkin 256 x2 DDR 333 abit nf7 v.2 מארז : compucase 6919 יש לי שני מאווררים 120mm אחד מכניס מקדימה והשני מוציא מאחור (המאוורר מאחור טיפה יותר גבוהה מהקידמי ) לפני שבוע עדיין השתמשתי בהיטסינק שקיבלתי עם ה AMD והטמפרטורות היו 54-55 מעלות במאמץ נמוך וביום (הטמפרטורה על לוח האם היתה 37-38) , עכשיו קניתי את ההיטסינק של vantec aeroflow ובהתחלה הטמפרטורות היו 49-50 ולאחר יומיים של עבודה הטמפרטורות הן 53-54 במאמץ נמוך וביום (החדר שלי לא ממוזג) בלילה הטמ' יורדות ל 49-51 . (יש לציין כי לאחר יומיים של עבודה גם שאני מכבה את המחשב לכמה שעות הוא חוזר לאותן טמפ' ) בהרכבת ההיטסינק השתמשתי במישחה הטרמית שסופקה עם ההיטסינק ופעלתי ע"פי הוראות של …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.