עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yanme,

המכונה שלי: AMD Athlon 1200mhz gigabyte 7vtx 128ddr עשיתי שה-cpu frequency על 133 והמכפלה על *9 שזה יוצא 1200.למה?(סיפור ארוך) אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד ורציתי לדעת מה יותר עדיף: 1.לעשות את המכפלה גבוהה ואת ה-cpu frequency להשאיר על 133. 2.להעלות את ה-cpu frequency ולהקטין את המכפלה. 3.או שזה לא משנה בכלל אני רוצה להעלות ל-1333mhz איזה cpu cooler תמליצו לי.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm41.gif[/im מישהו אולי יודע איך לעשות אובר קלוק לזכרונות אני ממש צריך את זה אם תוכלו לעזור לי

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by RieBiX,

שלום שלום יש לי מעבד AMD XP 1900+ ואני רוצה להחליף את המאוורר שבא איתו למשהו יותר חזק וטוב 1. איזה מאוורר נחשב לבין הטובים..אני לא מדבר על אם אפשר להשיג אותו בארץ..זה כבר משהו אחר חשבתי שהכי טוב זה הולקנו 7 אבל שמעתי שזה ממש לא ככה ויש מאווררים בהרבה יותר טובים כמו Swiftech MCX-462 DR THERMAL TI-V77 Alpha PAL8045 אז איזה מאוורר הוא הכי טוב? 2. צריכים לשים משחה טרמית? או אפשר גם בלי? או שמספיק פד טרמי וזהו? ואיך צריך למרוח אותה נכון?..כמות גדולה על כול המעבד או רק חלק ממנו ועם מה למרוח? 3. אם יש כבר משחה טרמית על המעבד אז אפשר פשוט להרכיב את המאוורר החדש וגמרנו או שצריך להוריד את המשחה ולשים חדשה ואם כן אז עם מה להוריד אותה? תודה רבה לכול העוזרים 8)

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by KoM,

יש לי מחשב ישן עליו אני מנסה כל מיני ניסיונות אוברקלוקינג, הצ'יפסט שלו הוא אחד הטובים שאינטל הוציאו אי פעם ה-I440BX, ויש שם פנטיום 3 450 שכרגע מורץ על 560... עם מהירות באס של 124 מגה הרץ... הפתיע אותי היציבות המעולה של הלוח כולו (MSI), ואפילו של זכרון הPC100 אשר הראה יציבות מלאה (כמובן לאחר שצופה במקררי הזכרון של Tt). כעת אני מתכוון להמשיך הלאה, ואני מתכונן לשים זכרונות PC133 שם ולהמשיך בפרויקט, אבל הצ'יפסט הוא הבעייה כעת, כי הטמפרטורה שלו מגיעה במקרים קיצוניים ל-34 מעלות, דבר הנחשב מעט גבוהה, יש על הצ'יפסט היטסינק קטן ושאלתי היא : האם כדאי להחליף אותו במאורר של קיירו 2 ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by MND,

Helow ppl I want to buy CPU fan for AMD 1.4Ghz becouse my fan only 3900rpm and temperature 63celsius what you adviseing ???? I think this Thermaltake DRAGON ORB 3 P/N A1135 Fan Dimension 60x60x25 mm Rated Voltage 12VDC Started Voltage 7VDC Power Input 6.0W FAN Speed 7000±10% RPM Max. Air Flow 38CFM Noise 37dBA Current 0.5AMP Interface Material Bergquist 225U Dimensions 69 dia mm x 79 mm tall Bearing System Ball Bearing Life Time 50,000 hours Connector 3 PIN What you think's ????

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by The_Byter,

תודה לזיגזג על המאוורר, לפניו המחשב לא היה פותח ב 1100! אחלה מאוורר למי שחסר עוד קצת

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by SharP,

כל פעם שאני OC את הכרטיס מסך שלי הכל עובד וההבדלים בסדר גם כשאני עושה RESTART הכל בסדר אבל כשאני מכבה את המחשב ואחרי איזה שעה מפעיל אותו מחדש ה CLOCK של הכרטיס חוזר לרמתו המקורית.... למישהוא יש רעיונות איך ולמה זה קורה? יש לי חלונות XP עם זה משנה..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by i_love_u,

שלום אני ממש חייב לעושת OC למעד שלי , אני יודע שבטח היו על זה כמה מאות נושאים אבל אני בהחלט יודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. אין לי שום עבר בOC ואני באמת לא יודע איך עושים את זה יש לי פנטיום 2 550 , אני עכשיו קונה גם הרקולס גי פורס 3 טי 500 ו עוד 256 ראם (בנוסף ל128 שכבר יש לי) יש לי כמה שאלות: 1. כמובן איך עושים OC 2. לכמה להעלות בכלל את הפנטיום 2 550 3. אפשר לעשות OC לזכירונות?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by -JobNick-,

או שזה מהר מדי?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by Etus,

חשבתי לאחרונה על מוד למארז - ש, איך לא, עוזר להוריד קצת טמפ'. אני לא בטוח אם עשו את זה, ואני לא בטוח אם זה עובד, אבל זה רק רעיון. כולכם בטח מכירים את ההורדה בטמפ' כהמארז פתוח -אך כולכם גם בטח מכירים את בעיית האבק. הרעיון שלי מכער מאוד את המארז, אבל זה שווה(אני חושב). הרעיון הוא כזה: לעשות חורים קטנים בשני צידי המארז, הרבה חורים. אחר כך, לשים נייר מגבת(או כל נייר שיש בו חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר) על כל חור. בעזרת זה, אפשר להמנע כמה שיותר מאבק ולהרוויח כניסת אוויר למארז. דעתכם? נ.ב. את הרעיון של נייר המגבת לקחתי מכתבה כאן באתר על "הכנת פילטר למאווררים".

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com

13. Started by SharP,

סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SharP,

אני סמתי את המעבד על 240MHZ ואת הזיכרון במצב המקורי של 165 MHZ בגלל שזיכרון גורם לבעיות יציבות למישהוא יש רעיונות איך למנוע את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by urich,

האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אם אני שם על מעבד (לא לשימוש OC.........) מאוורר טוב כמו Volcano 7 (מעבד Athlon XP) אבל בלי משחה טרמית, עדיין המחשב יתפקד כמו שצריך, לא ? המחשב לא יעבור OC....

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by KoM,

איך אני יכול להוריד היט סינק שפשוט דבוק לליבת הכרטיס, הייתי רוצה להחליף אותו, אבל הייתי רוצה הצעות איך כדאי לי להסיר אותו בזהירות... :

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Component,

מוזר, הנסיון הראשון לא עובד. any way: אני עושה OC לכרטיס innovision ge force 2 mx 200 הצלחתי להגיע למהירויות האלה: memory: 166@210 core: 175/210 לא היו שום בעיות יציבות, אבל לא ניסיתי להגיע ליותר. על המעבד של הכרטיס יש מאוורר קטן אבל אין שום קירור לזיכרונות. האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס דומה? בתודה מראש, Component נ.ב. כמובן, עכשיו הthread הקודם עובד, לא משנה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by tb0001,

מהוא המאוורר הכי טוב (עד 150 שקל) מיבחינת קירור (רעש לא משנה) למעבד הנ"ל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by urich,

יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כרגע ASUS A7V133. עם 512MB SDRAM. :AR15: אני רוצה לשדרג אותו למשהו חדיש יותר (אני יודע שאני משוגע על שידרוגים, ושהוא עדיין לוח אם טוב) כמו ASUS A7V266E. אבל, בעוד כ3-4 חודשים יצא הצ'יפסט החדש של VIA, ה KT333. אז, כדאי לי לחכות ללוחות אם המבוססים על הצ'יפסט החדש? או לשדרג עכשיו? ??? ואני לא מתכוון לשדרג את המעבד כרגע. (יש לי Athlon 1.33GHz). מקווה שתעזרו לי להחליט, IIIways.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by -JobNick-,

או שזה לא נכון ודבר נוסף הFSB זה מהירות הBUS של המעבד?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dr.Drek,

חיפשתי רבות באינטרנט ובעיקר בAMD.COM ולא מצאתי אף לא מקום אחד בו הם אשכרה מפרטים מה הטמפרטורה המומלצת למעבד? שאלתי בהרבה מקומות ופשוט אמרו לי כל מיני הנפצות...אין לי מושג למי להאמין... למישהו יש כאן מקור מהימן לטמפרטורות המומלצות והמסוכנות בטוח??? תודה מראש, אמיר. נ.ב. - יוביוב!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Dr.Drek,

1.אהליין כולם. לאחרונה קיבלתי את ה MX 400 של INNOVISION ... וברצוני לבצע O/C... אך ידיעותי בתחום כרטיסי המסך ושיפורם הוא אפסי (לא כמו במעבדים)... קראתי את מה שכולכם רשמתם לגבי ה MX 200 אבל ממש ממש לא רשמתם איך אשכרה תכלס עושים זאת... לכן אשמח אם מישהו פה יוכל להדריך אותי או לפחות לקשר אותי למשהו שכן ידריך אותי. תודה מראש, אמיר., (מצפה בכיליון עיניים). נ.ב. יוביוב - כבוד לפגושך בזיגזג יום שישי האחרון!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by -JobNick-,

שלום חברה צריך קצת עזרה פה (אני חדש בפורום) אז ככה ישלי פנטיו 3 במהירות שעון אמיתית שך 750 מגה הרץ עכשיו הצלחתי לעשות לו עובר קלוקינג דרך הביוס אבל יש בעיה (לפחות ניראה לי שזה אובר קלוקינג לא נכון) בשביל להמהיר את מהירות המעמד (שעכשיו היא 840 מגה הרץ) נאלצתי להמהיר את מהירות הבאס (BUS) מ 133 מגה הרץ ל140 (או שזה 150) הזכרונות שלי הם במהירות של 133 מגה הרץ אבל אין לי שום בעיות של התנגשות עם זכרון או משהו כזה (והמעבד במצב הזה של אוברקלוקיהג כבר הרבה זמן ואין איתו שום בעיות) אז אני מגעיה לעיקר דברי האוברקלוקינג שעשיתי הוא נכון?! כי נראה לי שאפשר להמהיר את הליבה (CORE) של המעבד מבלי שיניו של הבאס (BUS) שלו לא כן?! ואם כן אז איך ? ואם צריך צריך להמהיר גם את ה CORE וגם את ה BU…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים