עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maor5,

שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nesber,

הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elad2k,

טוב חברה יש לי ATI 9800 XT כרגע הוא מתחיל להיראות לי קצת ישן :-[ עם כל הדור החדש שמתרוצץ לו בחנויות אז ברצוני להתעלל בו קצת רק לפני זה אני מעדיף לשמוע מאחרים איך כמה ולאן הם הגיעו איתו 3DMARK וכולי... (אגב כמה הוא שווה היום בשוק למכירה מיד ראשונה כמובן ? )

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני קונה מחשב "מנועה מחשבים" ואני מחפש קירור למעבד .זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII leadtek GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System רציתי את ה FREEZER 7 PRO אבל אין אותו עכשו מה שאני מחפש זה קירור למעבד שיקרר טוב ושיהיה מאוד שקט **לא עושה OC ואין סיכוי שאני אעשה **

• 18 תגובות
    • 833 צפיות
  5. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני לא יודע איך, אין לי שום תוכנות ושום כלום. צריך את עזרתכם. תודה.

• 18 תגובות
    • 922 צפיות
  6. במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מרחתי משחה טרמית על המעבד וגם על המאורר הסטוק של אינטל (השתמשתי בשל זלמן, לכן לא היה בעיה ויש שיכבה דקה) (ניקיתי את הקודמת עם אציטון) בדקתי שהמאורר יציב ,עכשיו אני פותח את המחשב הטמפ' היא 60 מעלות עכשיו שהתייצבה ל50 מעלות ונשארת בה. זה צריך להיות 35 במנוחה לפחות, מה הבעיה? יש דבר שלא עשיתי נכון? תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ShowstoppeR,

יש לי geil one BH5 שנמצאים תחת אוברקלוק דיי גבוהה וקראתי שבמתחים כאלה דרוש קירור אקטיבי. ראיתי פעם מן מאווררים קטנים של 40מ"מ שמתלבשים על הזכרונות אבל אני לא מצליח למצוא אותם עכשים. אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותם או לתת פתרון אלטרנטיבי זה יהיה מאוד נחמד

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך זה שעם היחידת קירור הזאת טמפ' המקסימום של המעבד היא 37 מעלות? זה נחשב לטוב? ומה ההשפעה של היחידת קירור הזאת(לא מצאתי אותה בנושא הנעוץ של היחידות קירור)

• 18 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by OvD,

טוב הצלחתי להגיע עד לכאן אם מתח סטוק וכול שאר הפריטים אתם רואים... הבעיה היא שמתי שאני מגיע ל 3.6 או שהמחשב מתרסק אחרי 5 דקות או שהואלא עולה ביכלל מוזר אמרו לי פה לעשות על מחלקים 1:1 לא ידעתי מה זה ולא ענו לי אז פשוט בביוס היה משהו 1.4 אז שיניתי ל 1.1 נעלתי AGP/PCI ל 66/33 אם יש עוד דברים לעשות תיעצו לי בבקשה אני תקוע הלוח שלי הוא Asus P4P800-Se (מה שיש לידו סימן אדום זה המעלות של המעבד) http://img395.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315016ee.jpg תודה מראש

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by Esparco,

לקחתי את הFX5200 שלי עם קירור סטוק פסיבי ודחפתי לו מאוורר של מעבד פנטיום 3 עם חיבור 3 פינים והצלחתי להוציא ממנו אובר מכובד 505 זיכרונות ו 335 לליבה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 871 צפיות
  13. מכירים תוכנה כזו? (כמו שבריוה טונר יש אפשרות לשלוט על מהירות המאורר של הכ. מסך) תוודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Doll@R,

אהלן לכולם מסתבר שהמעבד שלי בכלל לא על 54 מעלות כמו שהיה כתוב בביוס(Abit nf-8) עידכנתי את הביוס ועכשיו אני מבין שהמעבד על אחלה מעלות לפני הOC הוא היה על 29-32 מעלות, 39 במאמץ לאחר OC של 200MHZ הוא על 32-33 מעלות, 40 במאמץ. לאחר OC של 400MHZ הוא על 33-35 מעלות, 42 במאמץ. אני חושב שאני אעצור ב2500MHZ. הזכרונות שלי לא משהו נכון? A-DATA CL3 אני חושב על לקנות ג'יגה זכרונות של סמסונג ולראות לאן אפשר להגיע אה כן הZalman 7700ALCU על הכי נמוך בגלל שנשברה לי כנף... יש דרך לחבר מחדש את הכנף של המאוורר שנשברה לי? או שצריך לקנות חדש? אפשר להדביק עם סופר גלו? נ.ב: הכ.מ שלי לא יכול לעבור את ה390 לליבה(במקור 250) ואת ה260(יענו 520) לזכרונות(במקור 200, יענו 400)... ישר מופיעי…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofird,

קיבלתי ביחד עם הAMD 3200 שלי את ה מאוורר הנ"ל - Thermaltake TR2 Cooler For AMD K8 64-bit Cooper Base אני טוען שהוא מרעישי יתר על המידה, למרות שהמוכר מופתע שאמרתי לו זאת. יש לי אפשרות להחליף לכל אחד מהמאווררים ברשימה הנ"ל (כמובן עם תוספת תשלום): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A} על מה הייתם ממליצים? יש לי מארז מידי ולוח מיקרו.

• 18 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by skp333,

שלום יש לי כרטיס 6800 רגיל LEADTEK משחקים נתקעים לי בזמן האחרון שאני משחק יכול להיות בגלל שניקיתי את הזכרונות והליבה עם אציטון וסמתי משחה מסוג ARCTIC SILVER 5 ואולי היא לא מתאימה לכרטיסי מסך? הטמפרטורות שלי הן 55 לליבה ו38 לזכרונות במאמץ במנוחה ליבה45 30זכרונות גם 3DMAEK 2005 נתקע ויש הודעת שגיאהIDirect3dDEVICE9::Present failed: Denice lost(D3DERR_DEVICELOSTׁ

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זכרונות נראים מטורפים ביותר מישהו שמע עליהם ? 275 בתיזמונים 3-4-4-8 מתח 2.7 280 בתיזמונים 3-4-4-10 אותו מתח וגם 290 בתיזמונים 3-4-4-8 הסאמסונג UCCC טובים קישור : http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=206613&highlight=a-data מישהוא שמע , או יודע מאיפה משיגים ? וכמה אמור לעלות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bykeking,

שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yotam360,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של גיגבייט (אני יודע שזה לא משהו אבל דלגו על זה) ואני לא מצליח להגיע איתו ל-500MHZ core clock ול-1.30 memory clock. האם צריך בשביל זה תוכנה ואם כן איזה כדאי???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.