עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

לא יודע, שתפתי את המכונית ופתאום מתוך שעמום צץ לי רעיון, למה, בשביל טיפה להפיג את השיגרה לא לקיים תחרות מודינג ארצית. אפשר לבקש מזיגזאג וhwzone להיות ספונסרים כאשר hwzone יתנו את כתובת האי מיילים למשלוח התמונות ואלי גם עמוד לתחרות ואילו זיגזאג יתנו את הפרסים לשלושת המקומות הראשונים, נגיד, מקום ראשון enermax, מקום שני, חלון וdelta ומקום שלישי artic silver 3 וcrystal orb. צריך להיות נחמד, הרי מארגנים הרבה תחרויות כאלה ברחבי העולם אז למה לא כאן. נשים פוסטים בכול האתרים, מpcpro ועד vgames וrotter (lol) g באמת נחמד.

• 121 תגובות
    • 11.7k צפיות
  2. האם ללכת על XP1600 או על דורון 1200???? ואיזה לוח עדיף (שלא יעבור את ה600 ש"ח)יש לי גישה לרוב הדברים המקובלים ואני שוקל GIGABYTE האם כדאי??? מדובר במחשב לשם ניסוי אב הטיפוס של מערכת המים החדשה שלי

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by yoav9,

אחרי המודינג של prototipe חשבתי על משהו, בואו כול אחד יתפאר בהישגיו, המודינג שהוא עשה. אני יתחיל חפירה במעלה המארז ולשים שם מאוורר 80 מ"מ (את החפירה ביצעה אורן מזיגזאג צביעת המארז והפיכתו למארז שכול גיימר היה מתגאה בוא (הסמלים של-,max payne, deus ex half life, halo, red faction, q3a, b&w, ut) שאני חייב לציין שזה המודינג שאני הכי מתגאה בוא היה לי תכנון לעוד מודינג של הוצעת הספק מחוץ למארז ובמקום שהוא היה לשים שני מאווררי 80 מ"מ אבל לא יצא לפועל אז אני יוצר חפירה בצד ושם שם 8ם מ"מ ומעל הכרטיס מסך שם עוד 80 מ"מ אשר לא חפור בתוך המארז. ליפינג לblue orb ועכשיו למודינג הקנויים שאני לא מתגאה בהם crystal orb וantec cyclon blower אל תדאגו, עוד רשימת המודינג שלי תתארך! ומה של…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי שירקתי דם , החלפתי 3 לוחות , החלפתי זיכרונות , עשיתי שמיניות באוויר , כדי לעבור את ה1.6 גיגהרץ עם ה1.4 הרגיל שלי ולהכנס איתו לXP , ארזתי בסופו של דבר אומץ , שרפתי 2 מלחמים , אבל עשיתי את זה . המעבד עכשיו על 2.1 וולט , עם המוד של הנגד ללוח של EPOX , בחיים לא רעדו לי ככה הידיים כשהלחמתי אותו . אבל עכשיו כשכל זה מאחורי , אני יכול למות בשקט עכשיו . וכל זה במקסימום 55 מעלות חום !

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני הולך להחליף את המאוורר שיש לי עם הEPOX , על הצ'יפסט לגוף קירור דיי גדול בלי מאוורר . השאלה היא , עד כמה הצ'יקס הזה מתחמם ואם הוא לא יעלה לי באש , כי אין לי ממש חשק לנסוע לקיסריה . הנסיעה האחרונה שלי לשם , הייתה האחרונה . ואם מישהו מצוות !! קורא את זה , זה לא בגלל השירות , אלא בגלל הרכבת המזורג#ת הזאת , אני יותר לא עולה עליה , אפילו אם זה יהיה בחינם ויחלקו מעבדי XP בפנים ! קיצר , ישרף או לא ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הבטחתי אב טיפוס למערכת קירור במים ו/או גז נכון?! הנה הגוף קירור הראשוני מוכן כבר. בקרוב עם השדרוג הממשמש ובא נוסה המערכת בקירור מים פשוט ומייד לאחר מכן בקירור גז (כמו מקרר ביתי רגיל) תמונות יצורפו מייד- זה דגם בתכנון מקורי שלי לפני עיבוד שבבי אחרון ועשוי מנחושת (חלק תחתון) וברונזה (עליון) עם צנרת נחושת מולחמת [attachment deleted by admin] [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by DJO,

כמו שודאי חלקכם זוכרים בערך לפני שבועיים עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי והוא היה דיי מוצלח. העליתי את מהירות הבאס מ 100 ל 112 והכל עובד טוב. עבר מ 350 ל 390 לא שיפור משמעותי אבל משהו בכל זאת. על הלוח יש אפשרות אחרי 112 לדחוף ל 133, עשיתי את זה והמחשב נדלק אבל ווינדוס לא עלה. אני הולך עוד מעט לפרמט ולהתקין XP אולי אחרי הפירמוט ולפני ה XP אני ישים 133 ויראה אם ווינדוס יקלוט את זה טוב? 133 זה כבר יתן לי דחיפה רצינית בביצועים - 465mhz... המכפלה נעולה. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להגביר את המתח ללוח/למעבד. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by talkfir,

יש לי (+AMD Athlon XP 1.4Ghz(1600 הסתכלתי בביוס וראיתי:מהירות הבאס:133 מהירות באס מקסימום:166 כרגע הוא לא מואץ.. לפי דעתכם,עד כמה אוכל להאיץ אותו ושיהיה בטוח מבחינת טמפרטורה? עשיתי חישוב במחשבון..אני זוכר שמכפילים ב 10.5 אז כרגע שזה 133x10.5=1396.5 Mhz המקסימום שניתן להאיץ זה ייצא- 166x10.5=1743 Mhz אבל מסוכן מידי..=) תנו דעותיכם בבקשה תודה טל

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Haflo,

כן, כן אני יודע כל מה שתגידו.....(חרא של מחשב, חרא של לוח, בשביל מה, ועוד כהנה וכהנה אימרות...) קבלתי מחשב חדש בעבודה, Intel Pentium 4 1.5Ghz על לוח (לא מוכר) Intel 845i Chipset 256SDRAM בא לי להתעלל בו!!! זה אפשרי? ולמה צריך לשים לב? (לצידו עומד P3 800 256Mb - שאני אוהב יותר....)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyal,

בכל מעבדת מחשבים יכולים לסדר לי מפסקים שיכבו מאווררים מסוימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eyal,

יש לי ג'י פורס 3 TI 200 אמור להיות מאוורר עליו?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by se7en,

יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ybe,

אחד הנושאים שדנים בו הרבה - טמפרטורת המעבד ,ותמיד עולה השאלה האם המעבד נמצא בטמפרטורה נכונה?.בתיאוריה ישנה טמפרטורת עבודה מסוימת אבל את הגולשים מעניינת המציאות .נכון שהתוצאה משתנה גם בהתאם לתוכנת המדידה שמשתמשים בה, אבל בכל מקרה נקבל קנה מידה מסוים.אני באופן אישי רכשתי מחשב לפני שבוע והטמפרטורה במאמץ(max payne) של המעבד מגיעה ל-53 מעלות, הבדיקה בוצעה באמצעות sisoftware sandra (לצערי, לא הצלחתי להפעיל את התוכנה MBM5 ). נא הצבעתכם ותגובותיכם...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שיפור של 26 נקודות לטובה ב 3dmark2001 2863 ב733, 2889 ב852... לא רע לא רע... ציפיתי ל100 - 200 נקודות יותר AGP @ 2X SDRAM @ 110 Mhz PCI @ 46 Mhz CPU'S FSB @ 146 Mhz CPU'S CORE @ 1.65V מה אתם אומרים.. להשאיר את זה ככה? אופס....... טעות בפורום, נו טוב... בשעות הקטנות של הלילה לא שמים לב לאיפה נכנסים.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Nigga_Lover,

הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CoronaLover,

תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yoav9,

אחים שלי אני חייב בבקשה תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס מסך, כאשר אני מודד את הטמפ' בסנדרה אז המסך הופך להיות צבעים כאלה וכדומה, מוזר ביותר! לא חשוב, יש תוכנה אחרת יש לי ti-500 של הרקולס

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yoav9,

כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by singera,

קניתי היום וולקו 7 ואני מפעיל את הסלרון 633 ב950 על 1.85 וולט ושומר על טמפ עבודה רגילה (אינטרנט ווינדווס) של 19-27 מעלות

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by yoav9,

האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by OmEr8,

תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

שלום, קניתי מאוורר חדש ואני לא יודע איך לשים אותו כלומר ליוציא אוויר מהמארז או שיכניס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yair_gobani,

מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eyal,

קניתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 1700 והמאוורר עושה רעש מעצבן אמרו לי שזה נורמלי ואם אני רוצה שקט אז לקנות מקרר מים או מאוורר מתקדם יותר תמליצו מה ואיפה לקנות וכמה זה בערך יעלה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים