עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ntl,

???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. פרטים: p4 1800 motherboard asus p4t-e rdram 128 מאוורר שבא אם המחשב יענו נראה לי מאוורר ממש חזק רציתי לדעת אם אני יכול לשפר את המחשב ל2000 בלי שינוי ברכיבי המחשב... ואם זה כדאי בכלל... יש לי גם Gforce 3Ti200 ורציתי לדעת גם מה אפשר לעשות איתו... עיזרו לי עוד דבר לאחותי יש p2 350 לוח אם 440 משהו לוח נחמד לא זוכר בדיוק את הדגם שלו מה כדאי לעשות איתו

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by guy94,

יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by made in zauglom,

שמעו חברה אני צבעתי את המארז שלי בשחור יצא פשוט משהו משהו לא צריך לשייף כלום צריך רק שלוחות האלומינים והפלסטיק יהיה נקי בלי שום ליכלוך עליו ליצבוע שכבה ראשונה בעדינות בלי שום נזילות ואחרי עשר דקות אפשר כבר את השניה אני לא יודע מה בקשר ל מספר השיכבות כי אני שי צבעתי בשחור אז זה כיסה לי ישר את הלבן ומי שרוצה ליצבוע בצבע בהיר יותר יצטרך יותר שיכבות. אבל על הפלסטיק לא יורת מ 3 שיכבות כי אז כבר שיכבת הצבע עבה והצבע מיתפרק או נישרט בקלות!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Johnny,

אנשים... צץ במוחי (הקודח) רעיון פצצתי... פיתרון קירור מושלם לקחת את הקרביים של המחשב ולשים בתוך מיני-בר (מקרר). בקיצור להכין מארז ממיני-בר !!! גם קירור למחשב וגם לבירות.... :cistinebiggrinA: דעתכם בבקשה.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Dr-XP,

OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by inter-net,

הרכבתי אחד לפי המאמר של קובי חסון, ושאלתי היא: לאן אני אמור לחבר אותו??!?!!? אני יודע... ללוח אם ... אבל לאן בלוח אם ? אני לא מוצא חיבור מתאים. בתודה מראש לעוזרים, inter_net

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Diablo,

טוב....חשבתי לנסות את עולם המודינג...... :smoke: אז החלטתי לשנות את הלאדים של המקלדת.....לאדומים מה אתם אומרים? (זה טוב בתור התחלה?) ומה היה המודינג הראשון שלכם?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by inter-net,

רציתי לשאול בהקשר לכתבה "מערכת שליטה במאווררים - Bay Bus" שכתב ערן אבנור. לא הבנתי את החישוב השני לחישוב ההתנגדות המתאימה, המתח המופל. בכל אופן אני מעוניין ליצור מערכ שליטה למאוורר רגיל - מעבד 12 V. האם מישהו יכול לעשות את החישוב בשבילי? בתודה מראש, אינטר-נט

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ^In_Flames^,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי וכבר הוספתי עליו מאוורר והוא לא מתחמם בכלל בכלל כרגע. איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק? אפשר אולי לינק לתוכנה כי לא מצאתי שום דבר בדרייברים! בתודה מראש: יועד.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ybe,

הטמפרטורות של לוח האם בסביבות 40 מעלות ושל המעבד בין 48 לבין 54 מעלות(נמדד על ידי sandra).במארז יש לי רק מאוורר אחד, האם כדאי להוסיף עוד מאוורר אחד(גם ככה יש הרבה רעש)? ???

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by yoav9,

חשבתי על משהו, נכון שאסור להכניס מזגן לתוך המחשב, אבל מה עם אני בונה מין "מכלאה" מיוחדת שכול המארז נמצא בה ולידו אני שם מזגן... הרי לא אמורה להיכנס לחות כי זה כמו שיש מזגן בחדר.... וזה אמור לקרר בהרבה... אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by The_Byter,

מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asili,

שלום ברצוני להמהיר את המעבד שיש לי כרגע AMD ATHLON XP 1600+ יש לי לוח אם שמותאם להמהרות זה ה EPOX 8KHA+ WITH VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא עד כמה אתם אומרים כדאי להמהיר אותו שיהיה יציב ולא יתחמם במיוחד?? כרגע טמפ המעבד היא 40-42 במנוחה והאם אתה מכירים כתבות מוכחות על המהרה שעשו עם המעבד והלוח אם שיש לי

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by KapiSH,

לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by DiSc@MaN,

מדובר ב AMD XP1600+ עם המאוורר הסטנדרתי שמגיע איתו 55 במאמץ ו50 במצב רגיל לוח 32 מעלות מדובר פה גם במארז אנטר עם 3 מאווררים נ.ב. לפני זה היה לי AMD TB 1.4 + גלובל וין והוא עבד במאמץ ב48 מעלות. :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Johnny,

יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מארז שקוף כמו בכתבה הזו: http://bit-tech.net/article/63/ ? המון תודות מראש.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Component,

מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X,

נאמר שאני קונה מחשב שיש בו מאוורר אחד/שניים, ואני רוצה כמובן לקרר עוד יותר. 1. מה ההבדל בין היטסינק למאוורר? (אני יודע שזה שאלה דפוקה, אבל בכל זאת) 2. איזה היטסינק ו/או מאוורר הכי טוב (למשל קריסטל אורב - נראה לי...?)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KoM,

כחלק מהפרויקט שלי עבר במחשב הישן של אחותי ( הידוע גם כמחשב ההתעללויות) MX200 לפני זמן לא רב, לאחר ניסיונות אוברקלוקינג שונים הצלחתי להגיע מתוצאה התחלתית של 1058 לתוצאה מדהימה של 1520 ! תוצאה שהשכיבה גם כמה מעבדי 800Mhz ואף יותר... מצורפת תמונה, ואת ההשוואות אתם יכולים לעשות לבד באתר שם... עכשיו אני עובד על הג'י טי אס שנח שם כמו שחלק יודעים, וגם איתו נשבור שיא או שניים... אוברקלוק יכול להיות מהנה, אבל בהחלט יכול להוציא לא מעט ביצועים גם ממחשבים ישדנים מאד, כדוגמאת המחשב הזה פנטיום 450 עם MX200... נשים לב שקיבלתי עם המערכת החלשה ציון השווה בערכו לציון אותו קיבל את'לון 1400, ו-MX400... השיא רשום... נכון שרבים אינם אוהבים את התוכנה הזו, ונכון שהיא לא משקפת הרבה, אך עד…

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by KapiSH,

לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MORIDIN,

עשיתי אוברקלוקינג רצחני למעבד שלי, מ-550 ל-577 ;D והוא מגיע לטמפרטורת מקסימום של... 31°C... יכול להיות? או ש-MBM דפוקה? זה מעבד פנטיום 3. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת, נא לשאול אותי.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים