עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by spatz,

מישהו יודע איך ואם אפשר לעשות Overclocking לכרטיס מסך Radeon 8500?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

לראשונה נוכחתי לדעת עד כמה ההבדלים של המעבד מזעריים עם התוכנה הזאת המעבד שלי כרגע על 1 גיגהרץ מטעמי רעש , הכרטיס מסך כמו שהיה , הזכרונות כמו שהיו , הכל אותו דבר חוץ מהבדל של 600 מגהרץ במעבד , וההבדל בתוכנה הוא רק כ500 נקודות .

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. איפה אפשר להשיג מאוורר חזק מאוד , אני רוצה לעשות OC למעבד החדש של אינטל דגם A ל 2.7 GHZ ודרוש מאורר למרות שלא מצאתי כאלה בארץ למישהו יש מושג איפה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by bah10,

מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ybe,

אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ntl,

???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ybe,

הכרטיס: asus v8200 ti 200 deluxe השתמשתי בתוכנה riva tuner והתוצאות: מהירות זכרון 500 (במקור 400) , מהירות ליבה 220 (במקור 175). 3dmark 2001 הציון 7403 (במקור 6547) . השאלות : 1.יש 2 אפשרויות להמהרה בתוכנה, איזה עדיפה? 2.נשארתי כל הזמן בתחום המסומן בכחול, יציאה מהתחום גורמת להופעת סימן אזהרה.האם אני יכול להאיץ גם מחוץ לתחום הכחול ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בכל רחבי הרשת ישנם דיונים על הרעש הנוראי שמפיק הדרעק הקטן הזה, אבל בשום מקום לא מצאתי פתרון. כשמסירים את המאוורר אפשר לראות שה-Heatsink מחובר די חזק. מישהו כאן ניסה להסיר אותו? מה לגבי מאווררים חלופיים כמו ה-Blue Orb או ה-Crystal Orb? הם נראים טוב, אבל זה שהם מחוברים לגוף קירור משלהם זה ממש פיצ'ר מיותר בשבילי. אגב, ניסיתי מאוורר של 486 אבל הוא לא ממש מתאים (המרחק בין הברגים מעט גדול יותר). Prog.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

הם נדפקו לגמרי , זה המארז החדש שלהם : הייתם קונים או לא ? http://www.enermax.com.tw/products/cs-5190al.htm

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Diablo,

טוב....חשבתי לנסות את עולם המודינג...... :smoke: אז החלטתי לשנות את הלאדים של המקלדת.....לאדומים מה אתם אומרים? (זה טוב בתור התחלה?) ומה היה המודינג הראשון שלכם?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by prince amir,

חיפשתי כבר בהמון חנויות ואין להשיג או שהישראלי הממוצא טיפש מידי להבין אנגלית בפשוטה, אפילו בחנות מיוחדת לברגים אולי מישהו הצליח להשיג ברגים כאלו ? לידיעה : ברגיי TUMBSCREWS הם ברגים מחשב רגילים שנועדים לסגור את הפנלים במחשב אבל במקום מברג אפשר לסגור אותם ביד כי הראש שלהם גדול ועבה.

12. פרטים: p4 1800 motherboard asus p4t-e rdram 128 מאוורר שבא אם המחשב יענו נראה לי מאוורר ממש חזק רציתי לדעת אם אני יכול לשפר את המחשב ל2000 בלי שינוי ברכיבי המחשב... ואם זה כדאי בכלל... יש לי גם Gforce 3Ti200 ורציתי לדעת גם מה אפשר לעשות איתו... עיזרו לי עוד דבר לאחותי יש p2 350 לוח אם 440 משהו לוח נחמד לא זוכר בדיוק את הדגם שלו מה כדאי לעשות איתו

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by inter-net,

רציתי לשאול בהקשר לכתבה "מערכת שליטה במאווררים - Bay Bus" שכתב ערן אבנור. לא הבנתי את החישוב השני לחישוב ההתנגדות המתאימה, המתח המופל. בכל אופן אני מעוניין ליצור מערכ שליטה למאוורר רגיל - מעבד 12 V. האם מישהו יכול לעשות את החישוב בשבילי? בתודה מראש, אינטר-נט

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by talkfir,

יש לי (+AMD Athlon XP 1.4Ghz(1600 הסתכלתי בביוס וראיתי:מהירות הבאס:133 מהירות באס מקסימום:166 כרגע הוא לא מואץ.. לפי דעתכם,עד כמה אוכל להאיץ אותו ושיהיה בטוח מבחינת טמפרטורה? עשיתי חישוב במחשבון..אני זוכר שמכפילים ב 10.5 אז כרגע שזה 133x10.5=1396.5 Mhz המקסימום שניתן להאיץ זה ייצא- 166x10.5=1743 Mhz אבל מסוכן מידי..=) תנו דעותיכם בבקשה תודה טל

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by MORIDIN,

מישהו זוכר את זה? Athlon, זה עדיין על הרשת? יש איזה קישור איפשהו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Johnny,

אנשים... צץ במוחי (הקודח) רעיון פצצתי... פיתרון קירור מושלם לקחת את הקרביים של המחשב ולשים בתוך מיני-בר (מקרר). בקיצור להכין מארז ממיני-בר !!! גם קירור למחשב וגם לבירות.... :cistinebiggrinA: דעתכם בבקשה.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני ינסה, אחרי כל התמונות שראיתי בbit-tech, זה נשמע לי מאד מפתה. אם למישהו יש רעין (אני מאד גרוע ברעיונות) למוד פשוט וקל לטירון, אשמח אם הוא יגיד לי .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by cganir,

התושבות פלסטיק האלו, של מארזי האנרמקס והאנטק, מתחילות לתת את אותותיהן. לאחרונה שמתי לב כי הפלסטיק קצת נמתח, בצורה מאד משונה, והמאוררים עכשיו יושבים בצורה יותר חופשית בתוכם. הדבר גורם לתופעה של צרצור, רשרוש, קרקור ומרמור קל מצידי .אמנם המארז משתיק את רוב הרעש, אבל דוקא הצלילים הגבוהים האלה משגעים לי את המוח ! בנוסף לכך, הטמפרטורה עלתה בימים האחרונים בכמה מעלות - טפרטורת הלוח עלתה ל 30, ואילו טמפרטורת המעבד עלתה ל54. המצב הקודם היה 25-26 הלוח, ו48-50 למעבד. ייתכן כי עליית הטמפרטורה בחוץ שינתה את המצב ? הייתכן כדבר הזה ? אז אם אני קצת עצבני, ועונה לא לעיניין, תבינו למה :smoke: ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ^In_Flames^,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי וכבר הוספתי עליו מאוורר והוא לא מתחמם בכלל בכלל כרגע. איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק? אפשר אולי לינק לתוכנה כי לא מצאתי שום דבר בדרייברים! בתודה מראש: יועד.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by guy94,

יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by made in zauglom,

שמעו חברה אני צבעתי את המארז שלי בשחור יצא פשוט משהו משהו לא צריך לשייף כלום צריך רק שלוחות האלומינים והפלסטיק יהיה נקי בלי שום ליכלוך עליו ליצבוע שכבה ראשונה בעדינות בלי שום נזילות ואחרי עשר דקות אפשר כבר את השניה אני לא יודע מה בקשר ל מספר השיכבות כי אני שי צבעתי בשחור אז זה כיסה לי ישר את הלבן ומי שרוצה ליצבוע בצבע בהיר יותר יצטרך יותר שיכבות. אבל על הפלסטיק לא יורת מ 3 שיכבות כי אז כבר שיכבת הצבע עבה והצבע מיתפרק או נישרט בקלות!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Johnny,

יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מארז שקוף כמו בכתבה הזו: http://bit-tech.net/article/63/ ? המון תודות מראש.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by KapiSH,

לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים