עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ybe,

הטמפרטורות של לוח האם בסביבות 40 מעלות ושל המעבד בין 48 לבין 54 מעלות(נמדד על ידי sandra).במארז יש לי רק מאוורר אחד, האם כדאי להוסיף עוד מאוורר אחד(גם ככה יש הרבה רעש)? ???

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by selon10,

יש לי עכשיו בבית שתי כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit "GV-NX66T128D" SLI DDR III bulk Gigabyte Geforce "GV-NX66T128VP" FX6600GT 128Mb 128Bit VIVO DDRIII PCIE + SLI - Bulk השאלה שלי שלראשון יש מעברר והוא די רואש החום שלו מגיע ל35 ובעומס ל48 גג והשני הוא 45 שהמחשב סתם עובד בלי משחקים ובלי תוכנות גרפיות מה שווה לכחת מהם?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  5. Started by zglazer,

שלום לכולם סליחה על הבורות אך רכשתי מחשב שנעשה בו OC מרכיב E2160 שהמהירות הנתונה שלו היא 1.8G למהירות של 2.7G באיזה כלי ניתן לוודא זאת הורדתי תוכנת אוורסט CPU Properties: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 1800 MHz L1 Code Cache 32 KB L1 Data Cache 32 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU #1 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU Utilization: CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #1 0 % CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #2 3 % נא עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. אני מבין, ש- Gainward GTX 580 "GOOD" edition זה לא כרטיס רפרנס. האם ניתן להרכיב עליו את Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  8. היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by TechnoSheep,

שלום לפורום OC (: המפרט שלי הוא כזה: E2140 1.6GHZ MSI P35 NEO G.Skill 2GB 800Mhz 5-5-5-15@1.8~2.0v 8800GT כמו שאתם רואים יש לי חתיכת צוואר בקבוק אז אני מנסה לעושת OC אבל לא כל כך הולך לי למען האמת. אף פעם לא עשיתי OC.. לפי מה שאני יודע אני יכול להרביץ עם הזכרון הזה 3.0GHZ דיי בקלות אבל אני פשוט לא מצליח. אחרי כמה נסיונות הצלחתי לייצב את המחשב על 2750MHZ עד עכשיו שנהייתי תאב בצע וניסיתי להגיע ל3GHZ אבל לא הצלחתי ועכשיו גם ל2750 אני לא מצליח לחזור. כרגע אני עובד על 2GHZ מסריחים... ניסיתי להעלות את המתח של המעבד קצת והזכרון היה על יחס של 1:1.25. בתזמונים עוד לא נגעתי. המכפלה 8 וכרגע הבאס הוא 250MHZ. spread spectrum מבוטל כמובן וגם הEIST. חשבתי להעלות קצת את המתח של הזכרונות …

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mor1989,

שלום לכולם ובוקר טוב. תחילה אני חדש בתחום ה OverClock ודיי חיפשתי וקראתי פה בפורום .... בעיקרון רכשתי את ה HD6850 מסוג GIGABYTE עם קירור מצויין - 2 מאווררים.. הכרטיס מגיע בסטוק מומהר מהחבר'ה כבר, והרצתי בדיקה עם 3DMark 11 ויצא לי תוצאה בסביבות P3300 +-... עכשיו זה המפרט שלי... E8400 עם קירור אוויר Freezer Xtreme Gigabyte HD6850 OC Edition DFI P35 G.Skill 2x2048GB CL5 Seasonic 520W תחילה ראיתי שיש אפשרות לעשות OC דרך ATI CATALYST ( של הדרייברים של הכרטיס מסך ) ויש אפשרות לעשות דרך תוכנות אחרות... ראיתי פה מדריך לעשות OC עם תוכנה שנקראת MSI Afterburn (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130 רציתי לדעת האם עדיף לי להתחיל איתה... כי ראיתי שב ATI CATALY…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by redti,

עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  14. Started by zaq1,

אני לא מצליח לעבור את ה-390 fsb . q9550s ,p5b-delux , 2x512mb corsair cm2x 800mhz 2x512 ocz platinum 800mhz 1.3v vcc 2.1 vdimm העליתי מתחים להכול שחררתי תזמונים אבל הוא מסרב לעבור את ה 390 . ניסיתי גם לעבוד עם זוג אחד של זיכרונות במקום שניים . יש פוסט אבל נכשל ב- prime95 . הטמפרטורות לא עוברות את ה- 62 .

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by The Prophet,

שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  16. Started by 666,

החלון בצד המארז ? והפס ממה הוא עשוי ? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by BlackSheep,

קיבלתי את המחשב החדש היום ואיך שחיברתי הכל והתקנתי ווינדוס ישר רצתי לעשות OC. הבעיה היא, מסתבר, שבלוח שלי (GA-Z68A-D3H-B3) אין הגדרה ידנית ל-Vcore. במקום זה יש Dynamic Vcore שחשבתי בהתחלה שזה רעיון סביל, אבל מסתבר שלא. ראיתי בביוס שהמתח הנוכחי שלי זה 1.224V, אז הגעתי למסקנה שאני יכול לשים 0.060 או קצת מעל זה ב-DVID כדי להגיע לאיזור ה-1.3V שזה לפי מה שהבנתי הממוצע בערך שאפשר להריץ עליו 4.5GHZ. בקיצור היה לי פוסט על 100x45, אבל בCPU-Z ראיתי שהמתח על 1.10V. אח"כ הפעלתי P95 וראיתי שהמעבד מגיע לכמעט 70C תוך 5 דק'. ניסיתי לרדת ב-DVID ל-0.020 אבל בביוס זה עדיין קרא 1.356V שזה עדיין יותר מדי בשביל המהירות הזו. בסופו של דבר ויתרתי על כל העסק וחזרתי להגדרות הרגילות. די התבאסתי מהס…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by d100,

החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אני חושב אולי לרכוש את הדבר הענקי מפלצתי הזה.. ראיתי בביקורת כלשהי בחו"ל, שאיזה אחד עם TI4200 עשה איתו אפילו אוברקלוק חזק ביותר מ 250/446 ל 305/550 והוא אמר שהוא שם חיישנים שונים באיזור או משהו כזה והטמפ' הייתה 34.. אז אני חושב אולי לרכוש אותו, אבל הוא כבד -מאוד-... וזה בעייה קצת, אני לא רוצה להגיע למצב שהכרטיס יפול יחד עם ה AGP לרצפת המארז.. אתם יכולים להוריד לי חשש מהלב ולהגיד אם זה דבר שיכול לקרות? או שהוא כבד אבל לא קריטי ? או ש.. תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by Silver-Man,

אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gafirmo,

אני מבקש עצה או שתיים בקשר לפריטים הבאים: - קרור שקט כמה שניתן לP4 2.6C - HD שקט כמה שניתן - קרור לChipset Intel 865 שקט כמה שניתן - ספק שקט כמה שניתן תודה (כמה שניתן)

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by yotamavi,

רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  25. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2941&p=1 לפי הסקירה הוא מדיח את ה-TUNIC TOWER מהתואר ה"HS הטוב ביותר" בגלל 3 סיבות. 1. ביצועי OC וטמפרטורות זהים או מעט טובים מה-TUNIQ 2. שקט משמעותי מה-TUNIC עבור אותם ביצועים/RPM/CFM 3. מסוגל להחזיק מעבדי קונרו ללא מאוורר (FANLESS) גם בעומס. הוא היחידי שבאמת מסוגל לכך (לחובבי השקט). עדיין, אליה וקוץ בה: * הוא בא ללא מאוורר ואת המאווררים הטובים והשקטים שנסקרו אי אפשר להשיג בארץ והם יקרים מאוד. * גם את ה-120 עצמו לא קל למצוא בארץ * אם נחליף ל-TUNIQ את המאוורר במאווררים דומים ככל הנראה נקבל תוצאות רעש דומות גם כן. כך שהיתרון האמיתי שנותר הוא ביכולת לעבוד FANLESS וזה לא יתרון מבוטל למי שרוצה מערכת סופר שקטה שרוב הזמן ע…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.