אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
קניתי למעבד amd 64 bit 3000 מה אתם אומרים כדי לבצע איזה oc קטן ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי INTEL 550 3.4GHZ ורציתי לשאול...עד כמה אני יכול לעלות את הVOLTAGE שלו? (כרגע אני על 1.5V ואין לי בעיה כלל של חום) טוב מראש
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מה הקשר בין הזיכרונות לתוצאת הסופר פי? האם oc לזיכרון ישפר לי את התוצאה? האם oc לזיכרון זה רק בתדר או בתזמונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חשבתי על משהו, נכון שאסור להכניס מזגן לתוך המחשב, אבל מה עם אני בונה מין "מכלאה" מיוחדת שכול המארז נמצא בה ולידו אני שם מזגן... הרי לא אמורה להיכנס לחות כי זה כמו שיש מזגן בחדר.... וזה אמור לקרר בהרבה... אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה שאני עושה find max mem אז הוא אחרי כמה דקות עושה מסך שחור וחייב לעשות ריסט??
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=418 מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
KINGSTON DDR400 תודה עריכה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=3200 האם זה מוצר טוב, והאם יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס מסך HD 4850 (המלבן האדום בתמונה). כתוצאה מכך, כל המארז שלי נהפך לתנור . לכן אני חייב את עזרתכם במיקום המאוורים. (חיפשתי במדריכים, אך לא מצאתי תשובה מספקת, בגלל הבעיתיות של המארז שלי) נכון לעכשיו יש לי מאוורר אחד של המארז מס'1 בתמונה, מוציא אויר. אי אפשר למקם מאוורר מקדימה, אלא רק מהדלת הצדדית (הנפתחת), בגלל שבמיקום מס'2 בתמונה יש את כל הכבלים של הספק כח. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר 8 סמ' בין הסידי רום והספק, למעלה (ליד מס' 3 בתמונה). קניתי כבר מאוורר 12סמ של סילבר סטון FM121, השאלה איפה למקם אותו, ולאיזה כיוון (כניסה/יציאה אויר)? והאם אני צריך לקנות עוד מאווררים ואיפה למקמם. בתודה ענקית מראש לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי בהרבה מקומות תצוגה דיגיטלית של חום המארז זה נכון או שדמיינתי? איפה קונים את זה ואיך זה עובד ? ???
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
זה מה שהתוכנה אומרת לי מה אתם אומרים לא טוב? גרוע עומד להתפוצצץ כל שניה? ד"א יש לי +AMD ATHLON XP 1800
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי את הגרילים באתר שלהם והם ממש מצאו חן בעיניי וחשבתי (לקנות?) והם עולים 100+ שווה או לא שווה? והאם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לעשות חיתוך בעזרת לייזר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כשאני מעלה מכפלה היא חוזרת חזרה ל10. מפרט המחשב שלי בצד. בנוסף יש קובץ פירוט של Everest אני לא מבין אם צריך להעלות מתח למעבד (ניסיתי להעלות טיפה ולא עזר). הPCIE על 100MHZ (לא יודע כמה צריך)
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הספק כידוע נמצא מעל המעבד והלוח אם, והוא פולט חום. והרבה. לאן ? החוצה ממנו. דבר ראשון - המאורר שלו אמור להוציא אוויר החוצה, או להכניס קר פנימה? וזה אמור להיות ממוקם ככה שזה נפלט החוצה, החום, ישירות על המעבד ? ומגיע עד לכרטיס מסך ש"מגן" על שאר הכרטיסים וכנראה זה מה שגורם לו להתחממות הזאת, כשאני לא משתמש בו(לא מאמץ פעילות רגילה של גלישה)? שלא נדבר על המעבד? ואם כל זה לא בסדר, או משהו אחד, מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה שמתי לב שמחשב קצת מקרטע , ואפילו משחקים פשוטים כדוגמת pes2008 לא עובדים חלק. הכרטיס מסך שיש ברשותי הוא geforce 6600 128mb שפועל כ3 שנים במחשב... אני חושב שהוא קיבל 2000+ ב3dmark05. להתחלה , החלטתי לשדרג מ512mb זכרון ל1gb במחיר של 150 ש"ח. ועכשיו מגיע הכרטיס המסך... יש לי 2 אפשריות: 1. כרטיס מסך חדש עד 500 ש"ח - אפילו פחות--. 2. אוברקלוק לכרטיס הנוכחי. הבעייה העיקרית בקניית כרטיס מסך חדש היא שאני לא משחק הרבה במחשב , וזה נראה כאילו אני קונה כרטיס רק בשביל pro evolution ואולי כמה משחקים בודדים שאפילו לא יצאו. הבעייה באוברקלוק היא שיש לי מחשב אחד בבית , מסמכים חשובים... לא כדאי שיקרה משהו למחשב. *אין לי בעייה לעשות אוברקלוק ולהרוס את הכרטיס מסך , להוציא ממנו…
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד סלרון 800 , עכשיו בביוס יש אפשרות להעלות את המהירות שלו ... העלתי את המכפלה ל 9 זאת אומרת שבביוס הוא מראה לי שהמעבד עכשיו הוא 900 , אבל בתוכנת CPUZ הוא עדיין מראה לי שהמעבד עומד על 800 ... למה זה ככה והאים עשיתי משהו לא בסדר. ... ?
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המעבד שלי זה E6600.. (מפרט בצד), שמתי לב שהטמפ' שלו במנוחה מגיעה ל60 מעלות.. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של המעבד לא עובד.. נתתי לו סיבוב ידני והוא התחיל להסתובב.. ועבד 10 שניות כן דקה לא..דקה כן.. שמתי לב שהוא יכול פתאום לא לעבוד.. הטמפ' תגיע ל60+ במנוחה ועדיין הוא לא יעבוד.. מה שאומר שאני לא יכול להשאיר את המחשב לבד חייב כל הזמן להסתכל על המאוורר.. הורדתי SPEED FAN אבל זה רק מראה אם המאוורר עובד או לא.. (גם שעשיתי שיקבע אוטומטית מהירות זה לא עוזר), שיחקתי עם החיבורים וגם לא עוזר.. מה לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המעלות האלו..יותר מדיי אני חושב.. יש משהו מומלץ? בנוסף שאלה בקשר להתקנה: שמים את הקירור במקום המאוורר שיש עכשיו על המעבד זה כל הסיפור? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-