אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב לאחר כל הבעיות של בקירור מצאתי דרך לסדר הכל בו נגיד דרך מיוחדת משהו! לאחר תיסכול רב התיעצתי עם אבי שהוא מהנדס אלק הרבה יותר בכיר ממני (רק 30 שנה ניסיון לעומת שנתיים שלי),אמרתי אבא מה אני עושה אין לנו בבית סיליקון גריז למעבד? אז הוא אמר טוב תראה אפשר לשים וזלין על ההיט סינק ולחבר חזרה והכל יהיה בסדר .... אמרתי אני מוכן לניסוי אבל אם אנחנו שורפים מעבד הלך לי 1500 ש"ח (AMD XP2100 זה מה שאני יקנה ) הוא ענה שהכל יהיה בסדר. הלכתי וחיפשתי בבית וזלין בצורת משחה ולא מצעתי הייתי ממש מעוצבן,טוב עוברת עוד חצי שעה ואבי מגיע עם שפורפרת של קרם NIVEA לגוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שזה ממש לא נראה לי, לא עזר כלום מרחנו את ההיטסינק והפעלתי את המחשב (אני מזכיר קודם בהפעלה ללא עו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 אני מבין כלום במאוררים אבל משום מה אני חושב שהם לא משו (הם המאוררים שמקבלים במארז הרגיל ב קי אס פי) יש לי תוכנה שמראה פירוט על הלוח אמ טמפרטורת מהירות מאורר וכו ושמתי לב שיש שם אפשרות ל 5 מאוררים ולי יש רק אחד ב cpu האם הדבר חריג ? ו מה אמרו להיות הטמפרטורה המקסימלית והמינימלית של המעבד הזה ובמידה והמאוררים שלי דפוקים מה אתם ממליצים לי לעשות
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה OC, יש לי מחשב חדש יחסית ורציתי להתחיל להתאים אותו לOC. המפרט הוא: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3L RAM: OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 4-4-4-15 X 2 VGA: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB HD1: Westren Digital WD800JD 80GB SATA 8MB HD2: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB DVDRW: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD CASE: HEC 6AR6 PSU: Cooler Master eXtreme Power Plus 460W OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64 כל הקירורים במחשב הם סטוק. אני רוצה להריץ OC דיי רציני למעבד, ולזכרונות. יש לי כמה שאלות. 1. איזה קירור מומלץ למעבד יש עד 300ש"ח ? חשוב שיהיה שקט. 2. הספק כוח שלי יספיק לOC רציני ? 3. מומלץ לקנות קירור לצ'יפסט …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ציטוט מהמדריך לאוברקלוקינג, לי דווקא יש כמה שאלות על התהליך הזה בדיוק. אחרי שבדרייברים הקודמים הייתה קצת בעיה עם שינוי תדר השעון עכשיו בדרייברים החדשים זה נראה אפשרי, אז החלטתי לעשות OC ל GF2MX400 של הרקולס שיש לי. הליבה והזכרון הם על 200, יש לי כמה שאלות. 1) האם להעלות אותם ביחד, או קודם להגיע ל"גבול" עם אחד מהם - ואם כן אז עם מי להתחיל? 2) קפיצות של כמה? 2-3? 3) כל שינוי קטן להריץ 3DMARK לבדיקת יציבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי לכולם, אז החלטתי סוף סוף לנסות לעשות OC למעבד שלי, הנה המפרט: לוח אם: Epox 8rda3i nforce 2 מעבד :AMD athlon xp 2500+ זיכרון: ADATA 400mhz 256mb קירור למעבד :Tt silent boost הטמפרטורות שלי עכשיו במנוחה הם :39-42 , הזיכרון שלי מספיק לOC ?אני ירגיש שיפור בביצועים? אני רוצה לעשות OC מתון ממש נגיד ל 2200 MHZ מישהו יכול להסביר לי איך ? מה לשנות בביוס וכו'. תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על כזה דבר ראיתי בהרבה מודים אבל איך עושים.... ?? אולי אם צריך מדריך איך לעשות את זה יש מתנדב.....
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דוד שלי יבא בעוד כמה ימים את הGEFORCE2 שנתתי לו לפני שנה כדי לסחוט ממנו את המיץ יש לי מלא אפשרויות אך הינני רוצה להתייעץ אמכם נ.ב. צריבת FIRMWARE של GFORCE3 לא תיכשל עם הכרטיס? בתודה יבגני
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה העיקרית: מהירות שעון כמה שיותר מהירה של המעבד - תוך שמירה על טמפרטורה סבירה של עד 60 מעלות בעומס, בלי הרבה רעש, ועם יציבות מוחלטת! חשוב אבל משני: מהירות שעון של ה-FSB, של ה-RAM, ותזמונים של ה-RAM. היות ומהירות השעון יותר חשובה אני חושב שכדאי להישאר עם המכפלה המקורית של 9 ולא להוריד אותה. _________________________ יש לי כבר בבית מארז סביר ביותר: Antec 3700 Black Quiet Edition, וכמו כן Scythe Ninja לקירור. אני שוקל להוסיף\להחליף לנינג'ה מאוורר. בקרוב אני קונה Q6600 ואני מחפש לוח וזיכרונות שיתאימו ל-OC (מקציב 1500-2000 ש"ח ללוח ולזכרונות). חשבתי לקנות את ה-Abit IP35 Pro ב-900 ש"ח וזיכרון OCZ DDR800 CL3 כזה ב-600 ש"ח: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 זכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב משדרג את המחשב ואני קונה את המעבד I5 4570 ואני שם לו קירור חיצוני (TRAY) אז יש את האפשרות ל ARCTIC FREEZER 7 V2 או COOLER MASTER V8 מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הטוניק. אתמול אני בא להתקין אותו ולא קולט מה קורה פה. אני אמור להתקין אותו בעזרת פלטת ה H אני עושה את זה ומגלה בכלל שאין לי חורים מתאימים. הנה דוגמא: [התמונה היא ללא הטוניק, אלה פשוט הH הוא באותו מקום איפה שהוא צריך להיות על הטוניק..] http://i14.tinypic.com/40e3djt.jpg והנה עוד אחת: http://i13.tinypic.com/311mnm1.jpg יש רעיונות? חוץ מהקליפ של zalman שלא מצאתי בישראל?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה
-
- 17 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום ! יש לי אחד כזה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade12.htm ואומרים לחבר את החוט הצהוב לחיבור של המאוורר בלוח אם אבל איך אני משנה מהירות ? צריך תוכנה כלשהיא? תודה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQ אבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירור החנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים: איזה כדי לקנות? שווה במחיר ? על איזה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@
-
שלום כולם אתמול הרכבתי תמחשב שלי ויש לי איתו בעיה עם הטמפ הגבווה איך שאני מפעיל תמחשב הטמפ' של המערכת 37-36 , ושל המעבד 50-51 האם זה נורמלי? טמפ' במאמץ עוד לא בדקתי כי אין לי עדין איזה משחק שיסחט תמעבד. המעבד הוא אתלון 64 +3200 קלוהאמר שנקנה מקיאספי , ומרחתי על המעבד ועל הגוף קרור משחה בנדיבות 0.5 מתוך 1.5 של ננוטרום 2 בלו. הגוף קרור נראה לי יושב כמו שצריך כי הרי קיבלתי גוף קרור עם פלטה כזותי מברזל שאמורה להיות מאוחרי הלוח כתומך, ומתחברים דרכה ברגים שעוברים דרך הפלטה שמתחברים לגוף עצמו ככה זה מורכב, והגוף קרור יושב חזק על הלוח , האמת יש לי בעיה עם סידור חוטים אני מחכה לעוד כבל עול שמגיע בקרוב. יש לי סה''כ 4 מאוורים של טרמינל טייק שמגיעים עם הלן פייר , מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-