אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עכשיו עוברים להמהרה חדשה, אבל אני עדיין לא מספיק בקיא בנושא אבל : ויש לי AMD ATHLO XP 1700 הטמפ שלי הן Temp2 : 60C Temp3 :82C ויש גם Temp3: שזה 40 מעלות הוא רושם לי סימני בעירה כאלה בתוכנה SPEEDFAN Fan 1: 4219rpm Fan2: 2109 Fan3: 0rpm ויש לי שלושה מאווררים! מה לעשות כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב.....אני החלטתי לצבוע את מקלדתי הנווה...... בשחור! :asthanos: עכשיו.... יש כמובן כמה שאלות 1.באיזה צבע להשתמש.....ומה אופן הצביעה? 2.איך אני מגן על החלונות השחורים של הלדים ועוד כמה פרטים: 1.אני לא צובע את המקשים 2.זה כבר מודינג שני למקלדת (הראשון היה להחליף את הלדים) 3. יש מודינג שלישי ;D נ.ב: 1.אם צריך עוד פרטים רק תגידו מה ואני יענה 2.אני יודע שיש מקלדות שבאות בשחור! אבל אני רוצה לצבוע את שלי! לכן אל תשאירו תגובות מטומטמות של "פשוט תקנה מקלדת שחורה" תודה על העזרה ובהצלחה לי
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
;D המעבד שאני הולך לקנות הוא AXP 1700+ ההיטסינק-Thermalright AX-7 29$ המתאם-120MM to 80MM Fan Adapter 17$ המאוורר-YS TECH FD1212387B-2R 120mm Fan 17$ סה"כ זה יוצא 63$, יקר מאד, לפי שער הדולר היום ( ), זה יוצא כמעט 300 שקל. לא ציפיתי למחיר זול, בעיקר עם המוצרים האלה... אבל שלא כמו ברב הפעמים, אני ישתדל להסתכל על הצד החיובי-הביצועים. כנראה שיהיה גם AS3, אז בכלל. אז מה דעתכם? להחליף את המאוורר או משהו אחר או להשאיר הכל ככה? יש פה איזה משהו שלא יתאים אחד לשני?
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל? שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה רושם לי CPU 1 - 60 CPU 2 - 82 מה זה אומר ? זה טוב זה רע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק במודינג.. אני מעונין לקבל הצעות מענינות לגבי התעללות במארז שלי כפי שניתן .. התכנון המקורי שלי הוא לקדוח במארז ולמקם 3 מאווררים (אחד במקום איפה שהספק יושב כרגע - אני מוציא את הספק מחוץ למארז, ושתיים בדלת של המארז). חוץ מזה לא תכננתי כלום. רעיונות מישהו ? מצורפות תמונות של המארז שלי. תמונה א' תמונה ב' אם אתם זקוקים לעוד תמונות רק תבקשו .. מצטער מראש על האיכות הגרועה של הצילום...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפעם זה היה תורה של המקדלת, אמנם אני לא עובד איתה, אבל עכשיו אולי אני אתחיל, הנה צבעתי אותה כמו כל מה שזז אצלי ;D מדריך קטן בקרוב... כן כן, זאת ה-ספה...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים שמונים מ"M שרואים אותם והם שחורים, עכשיו אני מעוניין להפוך אותם לצבעוניים. יענטו עם אור וכו וכו עכשיו ברור שיש לדים וכל השטויות האלה, אבל איפה אני יכול למצוא וכמה זה עולה ובכלל האם זה פרקטי עם מאווררים שהם לא שקופים (אני בטוח שכן אבל בכל זאת)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה במצב "מנוחה" כ-39 מעלות, לאחר מאמץ היא מגיעה לכ-44 מעלות.יש לי 2 מאווררים במארז, איך אני מוריד את הטמפרטורה ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזק יש דרך לסדר את זה?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב (לסלרון 1000) להמהרה ??? ובערך כמה הוא עולה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי P4 1.4 עם לוח 850. על המעבד ישנו אוורור רגיל, אך שאלתי היא, אילו אתם ממליצים לP4 ?
-
אני רוצה לעשות משהו בסגנון הזה (קישור) יש לי כמה שאלות איזה מאווררים חיצוניים אלה ?(אלה שלמעלה ובצדדים) כמה הם עולים בערך ?אם יש חברות מומלצות שקטות וחזקות איך נקרא החלון הזה? כמה הוא עולה? איפה ניתן להשיג ? איך חותכים את החלון ג'קסון יעקם לו את הצורה לא? אני חדש בעניין אז תנו דעות \רעיונות קישורים http://members.nana.co.il/planet/twhyman/photos/index.htm http://planet.nana.co.il/twhyman/yairmod/index.htm תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה. ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת. אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-