אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהממ... למה לוח האם שלי לא מוכן להריץ זיכרון DDR 266 ליותר מ100/33 ? אנחנו מדברים פה על דורון 800 אם לוח אם A7V266-E . ועוד משהו אם אני אצליח לשים אותו על133/33 האם זה יחמם משהו,אני שואך את האלה הזאת מכיוון שהוא 266 אך עובד ב100 (200) בתור ברירת מחדל. אסכם זאת בלמה? גדול וזוהר: [glow=Teal, 4, 500]למה?[/glow] עריכה: עקב אילוצים של בעיות חומרה מסוימות אני לא אוכל להגיב לפני השעה עשר, אבל בבקשה מכם תענו לי!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש משהו מוזר בביוס כיוון שבאתר של asus אומרים שאני יכול לעלות את ה fsb עד 150 ולי יש עד 133 וגם אומרים שאפשר לעלות ב אחד ואצלי זה לא ככה והביוס שלי הכי מעודכן 1005 משהו מאוד מוזר
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי על סלרון 1.2, אבל עכשיו יש בעיה עם הלוח. אני רוצה לקנות את ה-Asus TUSL2-C, אני רוצה לעלות את מהירות הבס מ-100 ל-133, אבל אני לא יודע אם המחלקים של ה-PCI ישארו 3 או שהם יהפכו ל-4? מישהו יודע?
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
;D המעבד שאני הולך לקנות הוא AXP 1700+ ההיטסינק-Thermalright AX-7 29$ המתאם-120MM to 80MM Fan Adapter 17$ המאוורר-YS TECH FD1212387B-2R 120mm Fan 17$ סה"כ זה יוצא 63$, יקר מאד, לפי שער הדולר היום ( ), זה יוצא כמעט 300 שקל. לא ציפיתי למחיר זול, בעיקר עם המוצרים האלה... אבל שלא כמו ברב הפעמים, אני ישתדל להסתכל על הצד החיובי-הביצועים. כנראה שיהיה גם AS3, אז בכלל. אז מה דעתכם? להחליף את המאוורר או משהו אחר או להשאיר הכל ככה? יש פה איזה משהו שלא יתאים אחד לשני?
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמם למרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לא כל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום יש לי p4 1.4 ghz, מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יוכל להעלות את ה fsb? אומנם יש לי זכרונות rdram, אך אולי ניתן יהיה להעלות את מהירותם קצת?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזה לוח אם (לP-4) הוא הכי טוב (בשביל OC אבל אם SOKET 473 אשר יתאם ל-RDRAM) אני רוצה לשים עלוי את ה-פ4 1.6A ולעשות OC ל2GH
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אוקיי, החלטתי שאני קונה את הAX7, הסיבה שאני קונה אותו היא שהדלתא ת'רמו אינג'ין שלי עכשיו (6800RPM) עושה לי יותר מדי רעש ואני לא יכול להרדם. לכן, אני צריך מאורר 80 שיהיה אמין ושיקרר את הAtholn1.4 שלי בלי בעיה, וכמובן יהיה שקט. כמובן שאני צריך CFM כמה שיותר גובה, ואם זה משנה, הוא רוב הזמן יהיה על 7 וולט במקום על 12, לכן יותר חשוב לי הרעש ב7 וולט. המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את Rage3D Tweak, שהיא תוכנה לoc לרדאון ורציתי לדעת עד איפה אני יכול להגיע עם קירור מקורי?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אם אני ידביק מאוורר להיטסינק שעל הלוח זה יוריד את הטמפרטורה של הלוח ? או שזה קשור באוויר חם ובחום כללי שבתוך המארז ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני עומד לקבל זכרון DDR PC2100 מארה"ב ללוח KT266A והאם הבנתי נכון שאם ארצה דווקא זכרון PC2700 שהוא מותאם לעבוד ב-166 FSB אוכל לנצל אותו כראוי רק אם אמהיר את המערכת שלי למהירות הזו מ-133 כרגע, מה שלא נראה סביר? ואם אצליח להגיע למספר נמוך מ-166 אז PC2700 יתנהג בדיוק כמו ה-PC2100 מבחינת המערכת או שבכ"ז יהיה הבדל?