עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mhnuemhnue,

שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…

2. טוב אז שמעו יש לי מעבד amd 64 bit athlon 3000+ והוא נורא חם 75 מעלות?! פעם באמאמץ הוא בקושי היה מגיע לזה ועכשיו 75 במנוחה אין לי מושג למה לא עשיתי שום oc אל התקוונתי להתחיל ואז אני בודק את הטמפרטורה ורואה מה שאני רואה מישהו יודע למה? לא החלפתי כלום ולא שיניתי כלום : \ :s05:

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  3. מקווה לעזרה נתקלתי כבר מספר פעמים בתופעה משונה: אני מריץ תוכנה EasyTune5 של Gigabyte (יצרני הבורד שלי), ולפיה המעבד רץ בזמן נתון בטמפרטורה של 47 מעלות. בפער של דקות, הביוס מדווח על 57 מעלות. הפער הוא בד"כ של בערך 10 מעלות. אמנם יש פער זמנים בין הנתונים (אם אני צופה בביוס לפני העלייה - זמן עליית חלונות. לחילופין - זמן איתחול), אבל הוא לא מסביר (לדעתי) פערים גדולים כל כך. על איזה משני הנתונים עלי לסמוך יותר? האם התוכנה של ג'יגהבייט משקרת?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by shabo,

חברה, קניתי את המשחה ארטיק סילבר 5 ומרחתי על המעבד .. ובטעות נפל לי טיפה קטנה של מישחה על התושבת של המעבד (הפינים הקטנים האלו המוזהבים שעליהם יושב המעבד..) וניקיתי את המחשב משם כמה שיכולתי עם סיכה דקה וטיפה צמר גפן ואלכהל וכשחיברתי את המחשב והדלקתי אותו אז המחשב פעל אבל אין שום תגובה במסך.. המחשב דלוק אבל נראה כאילו הוא כבוי.. מה לדעתכם קרה ואיך אפשר לפתור את העניין???

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by player_1,

מאז שהתקנתי ויסטה 64 לא הצלחתי לעשות אוברקלוק לכ. מסך דרך ה-rivatuner אני מתקין את התוכנה ואז אין לי שום אפשרות לגעת בשעונים דרך ה-atitool אין לי שעונים בכלל

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by R0ck,

וברכה, שלום. ברשותי מארז Enermax FS-710 Black מיושן, אשר כרגע לא מותקן בו אף מאוורר. במארז יש שישה מקומות שבהם ניתן להתקין מאוורר 80מ"מ והייתי שמח אם תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם בנוגע לצורת ההתקנה, אשר תביא לסירקולציה היעילה ביותר בתוך המארז. מצורפת סכמה - אני חשבתי על שתי תצורות עיקריות : א. בצידי המארז, המאוורר התחתון יכניס אוויר והעליון (אשר נמצא בגובה כונני ה 5.25" וספק הכוח) יוציא, בנוסף יותקנו שני 80 מאחור אשר ייפלטו את החום. ב. לזנוח את צידי המארז, להתקין שני קדמיים שידחפו אוויר פנימה ושני אחוריים שיפלטו. הצעותיכם יתקבלו בברכה, תודה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  7. Started by dddd01,

שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, רוצה להתנסות באוברקלוק קטנטן בשביל הספורט בלבד. אני יודע שהלוח לא הכי טוב למטרה זו בקטגוריה. לא עשיתי OC מאז ימי ה-Intel Q6600. מאחר והזיכרון שלי כבר לא משהו, עברתי על מדריכים שונים, ולא הבנתי דבר בסיסי. במצב מנוחה, המעבד מוריד תדר כדי לחסוך בחשמל. האם בעת ביצוע OC המעבד עובד על המכפלה המקסימלית שהוגדרה לו כל הזמן? מדובר מחשב שדלוק 24/7. תודה מעבד: R5 1600, קירור סטוק לוח: msi b350m pro-vdh זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Da7kStar,

יש לי כמה שאלות בקשר לטמפרטורות 1. הטמפרטורה של המעבד היא + - במנוחה 48-50 שזה גרוע.. (Q6600) למרות שהוא עם קירור של זלמן CNPS8000 2.אם אני קונה מארז חדש וקירור למעבד Antec Nine Hundred + Thermalright Ultra 120 eXtreme כמה מעלות זה יכול להוריד? המאווררים שאני שם על הקירור יכולים להשפיע בצורה משמעותית? איזה הכי כדאי? ויש סיכוי ש http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htmיותר טוב?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש....עכשיו יש לי עליו v12 ועצוב לי לראות את הגוף קירור המקורי סתם יושב בקופסא ;D הוא יכול לתרום במשהו למחשב היותר ישן? (p4)

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  12. שלום, הבאתי מחשב חדש עם מעבד i5 2500k וקירור scythe mugen 2 המעבד נמצא על 36 מעלות והסיבובי מאוורר הם על 350RPM (קצת נמוך הייתי אומר) יש לי לוח p8p67-m pro מה אתם אומרים האם הטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר ולמה המאוורר מסתובב כל כך לאט? לא בוצע OC תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  13. כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  14. שלום יש לי BFG 8800GTS OC2 320 MB ורציתי לעשות לו עוד אוברקלוק אז ככה: בליבה הגעתי עד ל-650Mhz בזכרונות הגעתי עד ל-1950Mhz ב-2000Mhz קרסו לי המחשקים ונוצרו עיוותים. עכשיו כמה שאלות האם אין צורך לשנות את המתח לכרטיס מסך, כרגע הוא נמצא על 3.24? איך עושים אוברקלוק ל-Shader מישהו יודע? דרך אגב האוברקלוק יציב במשחקים והמאורר של הכרטיס מסך פועל על 100%. ועכשיו הטמפרטורות במנוחה לאחר האוברקלוק בלי מזגן בחדר: GPU: 49 GPU DIODE: 58 GPU MEMOREY: 49 GPU AMBIENT: 46 ועכשיו טמפרטורות במאמץ לאחר אוברקלוק בלי מזגן בחדר: GPU: 57 GPU DIODE: 65 GPU MEMOREY: 57 GPU AMBIENT: 52 רק להזכיר לכם שהכרטיס מסך כבר ב-OC2 שנעשה על ידי המפעל. תגובות בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב הבא: Intel P4 3GH 1G RAM 677MHZ ATI RADEON 1300\1600 256 MB ואם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו לי איפה אני יוכל למצוא? איפה אני רואה איזה לוח אם יש לי חיפשתי בהארד וואר אני לא מוצא אוקי ואחרי שאני יעשה אוברקלוקינג עם העזרה שלכם אני צריך מערכת קירור טובה ואם אפשר שקטה אם אתם יוכלים להמליץ לי על חלקים + מחיר זה יעזור אני לא רוצה להשתולל עם הכסף כי עוד חצי שנה אני קונה מחשב חדש

17. Started by RKK,

זה המפרט שלי: Q9450 P35-DS3L ביג טייפון CM690 4 ג'יגה CL4 CROSAIR 550W אני רוצה לעשות OC עד 3 GHZ.. הטמפ' של המעבד במנוחה 40 מעלות

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by DOR_2911,

איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

שלום, יושב אני על המחשב ופתאום מקבל הודעה Heat sink temperature is too high החלטתי להוריד את התוכנה Speedfan וראיתי שם רכיב הנקרא core שהוא מחומם יותד מדי ** הערה, בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה הטמפ' של ה-core הייתה 106 לפי מה שראיתי יש לי שם עוד שתי קטגוריות של core 0 ו- core 1 אז מה זה core? ** קובץ תמונה מצורף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by st0m,

הכרטיסמ סך שלי מאוד מתחמם אוני צריך את עזרתכם בקשר לקירור שלו ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 1) כמה מעלות הגוף קירור הזה יוריד בערך מהכרטיס מסך ? 2) האם הוא מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT ? 3) איפה אני שם אותו ? מתחת לכרטיס או מעליו ? כלומר : http://img514.imageshack.us/img514/665/dscn08785gt.jpg 4) האם אני צריך להוריד את גופי הקירור שיש לכרטיס עכשיו ? 5) האם יהיה לי מקום לשים אותו בכלל ? 6) האם זה קשה להוציא את גוף הקירור שיש לכרטיס עכשיו ולהרכיב את הגוף החדש + כמה זמן כל הסיפור לוקח ? 7) האם אפשר להרכיב את הגוף קירור החדש על הגוף שקיים כבר ? 8) לאיזה חנות אפשר לקחת את הגוף קירור עם המחשב כדי שירכיבו לי כמו שצריך ושיהיה בזול ? http://img514.ima…

• 17 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by pAnAhI,

אני מודע לכך שהמט' טובה אך היא לא "טובה מידי"? זה יותר מידי נמוך.... יש לי E4500 וקירור סטוק, מארז של אינטל, שתי 80MM מוציאים אוויר מאחורה אחד מתחת לכרטיס במקום החריצי PCI ואחד מעל הכרטיס, 120MM שלא מכניס בכלל אויר ומאוורר 9' שולחני שמכוון למחשב...המארז פתוח. נשמע לי ממש מוזר שהטמ' כ"כ קרה (יותר מהחדר!!) ועוד המעבד 65NM... כיוונתי TJ MAX.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by avivlevy,

יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  25. יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.