עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חברה. המארז שלי חם... ועוד עכשיו בקיץ הוא בכלל כבר צועק.. יש לי מארז Thermaltake Soprano VB1000. נשמע מפציץ?.. ממש לא. ואני מתחרט גם שקניתי אותו. למעבד שלי (Core 2 Duel E6400) יש קירור רגיל סטוק. המעלות כפי בתמונה שציינתי הן במצב של חדר (לא חנוק, מאוורר רגיל ללא מזגן) וללא כל מאמץ. נמדדו כ-20 דקות לאחר הדלקת המחשב לאחר גלישה באינטרנט. במצב עומס המעבד שלי מגיע ל-60 מעלות ואף ל65. הכרטיס מסך גם מגיע לאיזור ה55 (הוא שורד ככה בגלל הקירור המשודרג שלו. כל המפרט שלי מצויין בצד). וכל המארז בכלליות חם חם חם. אני רוצה לקנות גוף קירור נורמלי למעבד שלי. איפשהו באיזור ה-150 שקל (אם יש משהו טיפה יותר יקר אבל משמעותית טוב יותר, אשמח לשמוע). ושאלה נוספת. חשבתי לקנות מארז אחר, שבו א…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Omerole,

שיהיה עד 500 ש"ח...

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by The TrCkeR,

שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by summer69,

http://img524.imageshack.us/img524/4216/untitled3cp1.jpg נראה לכם הגיוני? אולי הביוס לא מוגדר טוב.... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by lm007,

אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by שורטי,

קניתי מחשב חדש המארז הוא של אליין (אחד די מוכר הקדימה שלו זה ראש חייזר עיניים לדים וכו) זו הסירקולציה גג: אגזוז 90 ממ אחורה: 120 ממ לד של אקאסה מוציא דלת: 80 ממ שזורק אוויר לכרטיס מסך קדימה: 120 ממ של אקסה עם לד מעבד: zalman 7000alcu הארד דיסק: ההארד דיסק כאילו מודבק לדלת אז הוספתי לו מאוורר "סלים" והוספתי אחד מתחת לכרטיס מסך שיקרר בגלל שהוא פאסיבי נו מה אתם אומרים? המאווררים של אקסה טובים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by baraksol1,

טוב לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום אם יש קרור לכרטיס 4870x2 והתשובה הייתה Accelero XTREME 4870X2 שעוד לא יצא בכלל וכנראה מתעכב, רציתי לשאול האם יש עוד דרך לקרר את הכרטיס כי עכשיו בקיץ הוא פשוט רותח ועובר את ה100 מעלות במאמץ אולי אפשר להוסיף מאווררים למארז שיהיו מכוונים אליו וזה יתרום לקירור. המארז די גדול אז יש מקום לתמרון +thermaltake armor ויש לו רק מאוורר דלת גדול שמכניס אויר ואחורי מאחורי הקירור של המעבד big typhoon שמוציא אויר וזהו. חג שמח ותודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by Elia Lanksner,

שלום יש לי על המעבד מאוורר של cold Bit, DFC922512H DC12v 0.26A לאחרונה הוא התחיל לעשות יותר רעשים רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי לפי הדגם שרשמתי איזה גודל של מאוורר אני צריכה כדי שיתאים? ועל איזה מאוורר שקט אתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by luXi,

שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה אנשים על קירור שקט למעבד. אבל לא שמתי לב שבחרתי דיל מסויים שהמעבד בא עם מאוורר של טרמלטייק. הנה הפרטים על הדיל: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64. עכשיו השאלה היא כזאת: האם עדיף לקנות את הדיל הזה או לקנות מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray שעלותו היא 809 ש"ח ולהוסיף עליו את הגוף קירור של זלמן - Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD :s05: דיל: 869 ש"ח מעבד + קירור של זלמן: 1078 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים/ות.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  11. אני עכשיו בתהליך בניית פאן באס.. הסופר לד של המתג הראשי שלי נשרף ... ): אוקיי סתכלו על התמונה הזאתי עכשיו התסכלו על המתג הראשי..מכיוון שנשרף לי הלד הכחול של המתג הראשי אז אני אקנה בקרוב חדש.. אבל האם אני יכול בנתיים לשים את הנגד בלי הלד ולא יהיו בעיות? ובעתיד אחרי שאני אקנה את הלד אני אוכל לחבר אותו ישר בלי להוסיף נגד..(שזה יחסוך עבודה קשה..).. אז האם זה יעבוד? תודה רבה, בנצי! :

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים

13. המפרט שלי פעל עד עכשיו בתצורה הבאה fsb:333mhz vcore: 1.3125 (שבפועל נותן רק 1.26) memory:833mhz, 2.1v, 4-4-4-12 במצב זה הטמפ' של המעבד במאמץ ביום חם גג 53 מעלות החלטתי שאני רוצה להתקדם יותר והעלתי ל- fsb:366mhz vcore: 1.325 memory: 733mhz, 2.1v, 4-4-4-12 כמו כן על פי המלצה שקראתי העלתי את ה PCI משהו ל-100 המחשב עובר פוסט (מציג 3.3ghz) אבל עושה ריסט בשלב עליה ראשוני של הווינדוס בגלל שהמחשב נתקע רק בווינדוס אני לא רוצה לעשות יותר מידי ניסויים כדי למצוא מה הבעיה אם מישהו יוכל לעזור לי לדעת במה להתמקד אני אשמח יתכן שהספק שלי בעייתי? הוא נותן 300w במסילה של 12v המתחים ללא סטיות כמעט... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by ranyr,

שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. באריזה כלולה שקית ניילון קטנה המכילה משחה תרמית מסוג לא ידוע. למישהו כאן יש מידע לגבי האיכות של המשחה הכלולה? או שעדיף לקנות בנפרד ARCTIC SILVER או משהו?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by ofir38,

כיצד אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס מסך? דרך הBIOS ? אם כן כיצד? תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by XtraZone,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש

18. שלום לכולם, בעקבות שאלות רבות (ודי הגיע הזמן) החלטתי להקיים סטיקי שיתעסק בכל הנוגע לקירור מים..הרעיון עומד בעיקר על כל המסביב ולא על המלצות ספציפיות למוצרים..שכן בשביל זה יש פורום.. ;D זאת אומרת חנויות מומלצות לרכישה..ששולחות גם לארץ..חברות השונות..סוגי משלוחים/תשלומים וכו.. נכון לכרגע אלו החנויות: http://www.performance-pcs.com http://www.sidewindercomputers.com http://www.petrastechshop.com http://www.frozencpu.com סוגי משלוחים: Express Mail International - מוצהר 3-5 ימי עסקים, בפועל עם שחרור מהמכס והגעה לסניף הדואר יקח בממצוע שבוע-שבועים - יש מספר למעקב. Priority Mail International - מוצהר 6-10 ימי עסקים בפועל עם שחרור מהמכס והגעה לסניף הדואר יקח בממצוע שבועים-חודש - י…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by Timewalker,

מעולם לא עשיתי OC וברצוני ללמוד את הנושא. לאחר קריאה במומלצים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171708.0) עדיין יש לי שאלה: בכדי לממש פוטנציאל OC מלא בסופו של דבר מגיעים למצב של העלאת מתחים. 1. מה הגבולות של המתחים במעבדים (במקרה שלי E6600) ? 2. כמה העלאת המתח תורמת (כמה זה משמעותי) ? 3. מה הגבולות של המתחים בזכרון (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 - האם הגבול הוא באמת 2.0-2.1) ? 4. כמה העלאת המתח תורמת כאן (כמה זה משמעותי) ? 5. איך העלאת המתח משפיעה על התזמונים? 6. מה המשמעות של העלאת המתחים מבחינת הלוח?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by ReDev1L,

שלום אני מעוניין לקנות גוף קירור למעבד, התקציב שלי הוא 200 שקל, חשוב לי מאוד שהקירור יהיה שקט נורא! שמתי עין על הקירור הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10518 האם מישהו יכול להגיד לי אם הקירור הזה נורא נורא שקט ? וכמובן אם יש המלצות אחרות לגופי קירור אשמח בתקציב (אם אפשר מהאתר הזה, כי אני קונה מהחנות הזאתי פשוט כי לא מעוניין בלשלם משלוח)

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  21. מה קורה קניתי את המחשב הזה אתחיל מהרכיבים החדשים ואסיים בישנים: 1. Intel I7 6700K 2. Asus Z170-A 3. HyperX Savage Black 8GB 2400MHz DDR4 CL12 4. Samsung 850 EVO 250GB 5. Corsair Hydro H115i Extreme 6. Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming פריטים ישנים: 7. Fractal Design Define R4 8. HCG-620M 9. Seagate 2TB Barracuda X 2 10. Lite on DVD זה יהיה כל המפרט התיכנון לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך והמחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל כמה שאלות בנושא. 1. האם הספק מספיק לתיכנון כזה למערכת הזאת ? 2. האם קירור המים שבחרתי אוברקיל או ישנו אלטרנטיבה יותר טובה ? 3. אני עובד עד היום עם המ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eegg,

מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. דבר ראשון אני חייב להגיד תודה ל taotao שצממך בי לאורך כול הדרך פה בפורום תודה רבה אחי ! דבר שני האלתי את ה FSB ל 425 שנתן לי 3.61 GHZ לוח אם : EP45DS3L מעבד:Q9550 קירור: AC EXTEM זכרונות 4G OCZ REAPER 1066HZ הינה תוצאות היציבות מהתוכנה OCCT טמפרטורות : מתחים : ההגדרות בביוס עומדות על : בשלב הראשון העלתי את ה FSB ל 425 ואת ה PSI-E הגדרתי על 100 בשלב השני שמתי את הזכרונות על 2.00D והגדרתי ידנית את התזמונים זה בסדר למרות שאני לא מנצל את כול ה 1066HZ שיש לי ? ובשלב השלישי זה המתחים שהגדרתי המתחים בסדר ? צריך לשנות משהו ? אני צריך חוות דעת כללים על ההגדרות ועם אני צריך לשפר משהו ו עם ה OC יציב או לא ואיך אפשר ליצב אותו עוד יותר עם צריך …

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE. מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by wbear,

שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.