אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את הכרטיס הנ''ל וכבר המהרתי אותו למהירות ליבה של 194 והזיכרון ב168 ואני משתמש בgeforce tweak utility ולאחרונה הוספתי עוד מאורר למחשב ואני רוצה לדעת אם זה גבול היכול של הכרטיס ואם אני אמהיר אותו יותר אז הוא ייהרס?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
סתכלו באתר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php ותגידו לי איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות. יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה זיכרון 512 מגה 533 מגהרץ אני רוצה כרטיס טוב מוכן להשקיע בסביבות 1000 ש"ח .
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי התוכנות שאני מכיר הן: 1. Prime95 בגירסה 24.14 2. S&M בגירסה 1.8.2b האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כרגע אני על 3200MHZ. שיפור של 33% מהSTOCK. הלוח שלי הוא 965P-DS3. הקרור של המעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 . הזכרונות שלי הם OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 . - האם זה OC סביר או שהמעבד מסוגל להרבה יותר? - מה הטמפרטורות שהמעבד יכול להגיע אליהם במאמץ מבלי לחשוש? אני כרגע על 65c בערך בשני הCORE-ים במאמץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מעבד דול קור E5200 שהוא עכשיו דיי חדש אצלי היה לי עד לא מזמן מעבד פנטים 4 630 פרוסקוט 3GH שהוא היה על מנוחה בדרך כלל בין41- ל53 עכשיו בE5200 יש לו כמה פרמטרים של הטמפרטורה בגלל שהוא כפול ליבה... אז רציתי לדעת הם עכשיו זה סביר פחות או יותר? בכל זאת עכשיו חם נורא וזה קיץ וזאת תמרפטורה בלי מזגן! וחם אצלי! יש לי מאוורר V1 כפול!(מין מודיג שעשיתי לו שבאמת עוזר לו! כי ככה בגדול הבנתי שהוא יותר ליופי אני משתדל לנקות אבק פעם ב3 חודשים מה הטווח טמרפטורות האופטימלי של המעבד הזה? בתודה אלי.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Hi! I am planning to buy a new computer, which I intend to O/C. The thing is: I heard that the SATA controllers on the NForce don't do well while O/C the system. Can anyone confirm this ? and secound, I wanted to know if the 865/875 Chipsets of intel suffer from this problem too (I think most of them use 3rd company controllers) I was thinking of buying an A64 3000 + Nforce3 or Northwood 2.4-2.8 + 865PE or Barton 2500-2700 + Nforce2 400. Any recommendation to help me solve this dilema would be appreciated.. Thanks. לתוהים, העתקתי את ההודעה מת'רד שפירסמתי בחו"ל לכן היא באנגלית
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה דפוק לרצות להמהיר את ה-AMD XP 1800 שלי, אבל הוא "רק" 1.53 ג'יגה הרץ, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לנסות להעלות את זה ולראות מה קורה (בחיים לא המהרתי שום דבר). עכשיו, בנושא הדבר הזה בשם FSB ... אני יודע פחות או יותר מזה ומה התפקיד של זה, אבל האם זה יכול לעזור לי להמהיר? כי פשוט ההגדרות ברירת מחדל שלי הביוס אצלי קבעו שה-FSB הוא 100mhz, וכשזה היה על 100, הקלוק של המעבד היה 1.1 גיגה עהרץ. כשהעליתי את זה ל-133mhz, הקלוק קפץ ל-1.53. אז חשבתי: היי רגע, למה לא לעלות את זה יותר ולקבל עוד קלוק ספיד? הרי כתוב שאפשר עד 220mhz ... אבל כשניסיתי להעלות ל-166mhz, ולעשות ריבוט, המחשב לא עלה בכלל. אפילו הביוס לא אתחל! הייתי צריך לנתק הכל מהחשמל, ולהוציא את הסוללה ע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני חדש יש לי במחשב מאוורר אינטל לסוקט LGA775 (כמו כאן: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817). אני מנקה את המחשב כרגע ורוצה לנקות את המאוורר, אבל ההברגה שלו מעצבנת... מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן לפרק אותו (בנזק מינימלי)? ערכתי חיפוש בפורומים ובמדריכים אבל לא מצאתי משהו ספציפי לגבי זה... תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
משעמם.. אני מניח שתבינו מהתמונות מה הולך.. יצא יפה לא ?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
256mb ddr2 כעת הוא פועל על התדר המקורי: 600MHZ - CORE MEMORY- 1400MHZ נראה לי שכדאי שאאיץ את ה CORE של הכרטיס בלבד, כי אין על ה MEMORY מאוורר. כמה כדאי להאיץ, והאם זה יעלה בכמה FPS? תודה.
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ארקטיק קולינג (סיילנט אולטרא 4) שאפשר לשלוט לו על המהירות. חיברתי אותו לבקר מאווררים שיש לי במקום לחבר אותו ללוח אם ואז כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי הודעה שאין מאוורר על המעבד (בעצם יש, אבל הוא מחובר לבקר). המחשב פועל בסדר גמור גם הטמפ' דיי טובות יחסית למעבד שלי, ופשוט רציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:
-
היי לכולם, יש לי מחשב שמבוסס על מעבד AMD Ryzen7 3700X (תושבת AM4). המאוורר שלו (זה שהיה מצורף אליו בקופסא) משמיע כל כמה שניות משבי רוח רועשים במיוחד, גם אחרי ששיניתי הגדרה בביוס למצב שקט. מבקש לקבל המלצה למאוורר שיהיה שקט יותר גם במצב 'נורמל' (ללא קירור נוזל/גז). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עשיתי חלון במארז ... ואני עכשיו הולך לקנות לד ... מישהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ??? ואיך אני מחבר את הלד לספק ??? (אם תעשו לי מין רשימה מדויקת כזאת שאני ילך לחנות וידע בדיוק מה להגיד להם, זה יהיה ממש נדיב מצידכם ! ואני יודה לכם כל חיי )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו בעצמי תוך כדי קריאת החוברות המצורפות באופן יסודי. מפרט טכני: מעבד P4-3E GHz (800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm) לוח: Asus p4c800-e זיכרון 512 samsung מארז termaltake lanmoto מארז שעולה 800 שקל מקורר היטב. במארז יש לי פאנל שמראה לי את החום לפי החיישן. אני יכול להתקין את החיישן בכל נקודה אפשרית. קראתי בחוברת של termaltake שאם רוצים לדוגמא לדעת את הטמפרטורה של המעבד , יש לצמיד את החיישן לגוף קירור של המעבד (heat sink) . לאחר מספר שעות מייגעות, הדלקתי את המחשב, הכל נראה טוב ושלם, עד שהגעתי לתפריט ב bios שמראה את הטמרטורה של המעבד. לפי ה bios הטמפרטורה נעה בין 58 ל 67 מעלות. זה נראה לי גבוהה מידי, אז ניסיתי להצמיד את החיי…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
החיבור של ה IDE ללוח אם הוא שתי סנטינטר מה- HDD CD והצורב אז יש לי עודף של קבל שאין לי איפה לשים אותו, עכשיו הוא נימצא על ה HDD ונידחס שם, אבל אם יש לכם איזה הצעה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-